Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwnaar Jade Goody vrijgelaten

Weduwnaar Jade Goody vrijgelaten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jade-goody-6.jpg?t=1243685087

De weduwnaar van Jade Goody, Jack Tweed, is vandaag vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis en bezocht meteen het graf van zijn overleden vrouw.

Jack zat sinds april vast omdat hij een taxichauffeur had aangevallen terwijl hij nog in zijn proeftijd zat voor een ander misdrijf, meldt Daily Mail.

Jack werd opgewacht door zijn familie en reed meteen door naar het graf van Jade, waar hij bloemen neerlegde. Vanavond zal hij zijn vrijlating groots vieren in een club.

30-05-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Jordan plotseling gescheiden

Ex van Jordan plotseling gescheiden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jordan-2.jpg?t=1243684876

Dane Bowers, het voormalige vriendje van Jordan, is als een donderslag bij heldere hemel van zijn vrouw gescheiden. De breuk tussen zanger Bowers (29) en zijn agente/echtgenote Chrissy Johnston stamt van twee dagen voordat Peter André bekend maakte dat hij bij Jordan weggaat.

Auto verhakkeld nabij haar huis
Geruchten doen de ronde dat de scheiding van Dane Bowers, die een reeks hits scoorde met boysband Another Level, iets met Jordan te maken heeft. Eerder deze week nodigde Jordan (31) Dane uit bij haar thuis omdat hij haar sinds de aankondiging van haar scheiding had getroost met lieve sms'jes. Na een aanrijding werd Danes auto vlak bij Jordans huis gevonden. Volgens de politie had Bowers meer dan één glas teveel op.

Sekstape
Dane beweert dat de auto was gestolen en dat Jordan zijn verhaal kan bevestigen, meldt Daily Mail. Daarmee worden de geruchten dat Jordan en Dane samen weer iets hebben versterkt. De twee maakten jaren geleden ophef nadat een tape waarop ze seks hebben met elkaar aan het licht kwam. Bowers trouwde in november 2007. Hij heeft een zoon van twaalf uit een eerdere relatie.

Peter André heeft intussen weer voor het eerst op een podium gestaan, en werd door honderden vrouwen heel erg warm ontvangen.

30-05-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang en Marktrock in Belgische handen

Stan Van Samang en Marktrock in Belgische handen

Om This Time te bekijken druk op de foto.


.

The Entertainment Group België zal zelfstandig verder gaan. Het bedrijf en haar activiteiten wordt overgenomen door de huidige directeur Henk Vermeulen van het moederbedrijf The Entertainment Group Nederland. Artiesten zoals Stan Van Samang, Roel Vanderstukken, Sandrine maar ook Marktrock en 'Zo is er maar één' komen zo in Belgische handen.

Andere naam
De management buy-out betekent dat het bedrijf verder gaat onder leiding van Henk Vermeulen. "Ik ben erg tevreden dat we de succesvolle activiteiten kunnen voortzetten en dat we een doorstart kunnen maken", aldus Vermeulen. Het bedrijf zal binnenkort onder een andere naam verder gaan.

The Entertainment Group België wordt een onafhankelijk entertainmentbedrijf die de belangen zal blijven vertegenwoordigen van o.a. Stan Van Samang, Roel Vanderstukken en Sandrine. Ook de succesvolle televisieformats als 'Zo is er maar één', 'De weg naar Mekka' en de toekomstige TV-projecten blijven via Telesaurus - eigendom van The Entertainment Group België - tot de activiteiten van het bedrijf behoren, net als de boekingen.

Marktrock
Op 14 en 15 augustus 2009 organiseert TEG België het gratis en 100% Belgische muziekfestival 'Marktrock' in Leuven. "De mensen in Leuven mogen op hun twee oren slapen, Marktrock 2009 gaat zeker door. Het is trouwens ons streefdoel om begin juni de volledige affiche bekend te maken", aldus Henk Vermeulen.

Naast Marktrock 2009 zal TEG België ook de organisatie in handen nemen van de 5 concerten van 'Zo is er maar één' en produceert het bedrijf ook de muziekspecial op 11 juli, te bekijken op één

30-05-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzieklegende Phil Spector veroordeeld tot 19 jaar cel

Muzieklegende Phil Spector veroordeeld tot 19 jaar cel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/phil-spector.jpg?t=1243684090

De beroemde Amerikaanse muziekproducent Phil Spector is veroordeeld tot 19 jaar cel voor de moord op de Hollywoodactrice Lana Clarkson in 2003: vijftien jaar wegens moord zonder voorbedachte rade, plus vier voor verboden wapendracht. Er is geen mogelijkheid tot vervroegde vrijlating.

Schot in de mond
De 69-jarige Spector doodde in februari 2003 in zijn woning nabij Los Angeles Clarkson, een B-actrice, met een enkel schot in de mond. De voorbije zes jaar bleef de excentrieke producent op vrije voeten door de betaling van een borgsom van een miljoen dollar.

Spector is vooral bekend als de uitvinder van de Wall of Sound, waarmee hij in de jaren zestig de popmuziek een compleet ander geluid gaf. Hij produceerde platen voor onder meer The Beatles, The Ronettes ('Be my Baby'), The Righteous Brothers ('You've lost that lovin' feelin'', 'Unchained Melody') en Ike & Tina Turner ('River Deep, Mountain High').

30-05-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert II oudste vorst ooit van België

Albert II oudste vorst ooit van België

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/k-albert.jpg?t=1243683891

Koning Albert II wordt maandag de oudste, regerende vorst uit de Belgische geschiedenis. Albert is dan vijf dagen verwijderd van zijn 75ste verjaardag. Leopold I overleed zes dagen voor zijn 75ste verjaardag. Boudewijn, Leopold II en Albert I stierven op jongere leeftijd en Leopold III werd wel 81 jaar, maar hij was toen al een hele tijd niet meer in functie.

30-05-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krezip vervangt Depeche Mode op Pinkpop

Krezip vervangt Depeche Mode op Pinkpop

Om I Would Stay te bekijken druk op de foto.


.

Niet Oasis of The Prodigy zal Depeche Mode vervangen op Pinkpop, maar wel de Nederlandse band Krezip. Een buitenlandse act bleek op korte termijn niet haalbaar.

Depeche Mode zegde eergisteren af. De Britse band stond op de affiche van Pinkpop als headliner voor zondag, maar zanger Dave Gahan is midden mei geopereerd en herstelt nog.

Festivalorganisator Jan Smeets had geprobeerd om Oasis, The Prodigy of The Cure in huis te halen, maar dat bleek onhaalbaar. "Krezip was ook een hele klus, doordat enkele bandleden met vakantie in het buitenland zijn", luidt het.

De band Krezip stopt er eind juni mee. Zangeres Jacqueline Govaert en co braken in 2000 in Nederland door met een optreden op Pinkpop.
Krezip staat zondag op het hoofdpodium om 19.15 uur. Placebo schuift daardoor op en speelt vanaf 21.15 uur.

30-05-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle stond op het punt op te stappen

Susan Boyle stond op het punt op te stappen

Om Susan te bekijken druk op de foto.


.

De druk werd Susan Boyle de voorbije week zo machtig dat de Schotse favoriete van de talentenjacht 'Britain's Got Talent' op het punt stond uit de wedstrijd te stappen. Dat bevestigt jurylid Amanda Holden in The Sun. Vanavond vindt de finale van de wedstrijd plaats. Dankzij de ontdekking van Susan Boyle zijn de ogen van de hele wereld op de titelstrijd gericht. Wie wint, steekt 100.000 pond (115.000 euro) op zak en mag zingen voor de Britse koningen.

Droevig en boos
"Op zeker ogenblik had ze haar spullen gepakt omdat ze zo droevig en boos was. Ze staat onder enorme druk, maar Susan zal zeker aantreden in de finale en ze zal in optimale vorm zijn. Ik denk nog altijd dat ze kan winnen", stelt Holden.

De 48-jarige vrijgezel Susan Boyle alarmeerde de makers van het programma de voorbije week met haar verwarde gedrag. Zo vloekte ze voor een volle zaal met hotelgasten toen een concurrent door jurylid Simon Cowell werd bejubeld en had ze enkele uren later een aanvaring met enkele agenten.

Mentaal sterk
"Het laatste wat de makers willen is dat Susan instort tijdens de live-uitzending. Ze hebben haar duidelijk gemaakt dat ze niet zal mogen aantreden als ze mentaal niet sterk genoeg is", aldus een bron in The Sun.

Steun van Demi Moore
Boyle geniet inmiddels ook de steun van Demi Moore, die speciaal naar Engeland vliegt om de performance van haar idool bij te wonen. "Aan de lieve Susan Boyle: vertrouw erop dat de hele wereld duimt voor jou", schreef Moore op haar Twitter-blog.

Susan zelf stelde iedereen gisteren gerust: "Ik zal er staan, dat finalemoment is mijn grootste droom", zei ze. "Er is niets dat ik meer wil dan zingen in de finale. Ik heb wekenlang gerepeteerd, ik dacht al die tijd aan niets anders. Mijn grote kans ga ik nu niet vergooien".

Susan tegen Hollie
Volgens The Sun zal de finalestrijd vanavond gevoerd worden tussen Susan Boyle en het schoolmeisje Hollie Steel. De 10-jarige Steel brak vorige week in tranen uit tijdens haar performance in de halve finale. Jurylid Simon Cowell noemde haar "het moedigste meisje ter wereld". Het auditiefilmpje van Susan Boyle, door Cowell omschreven als "een kleine tijger", is al 286 miljoen keer bekeken op YouTube.

30-05-2009 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Souschefs Dell'Anno laten Claudio zitten

Souschefs Dell'Anno laten Claudio zitten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/claudio.jpg?t=1243682481
Van links naar rechts: Nicolas is vertrokken, net als Molly. Olivier blijft nog tot dinsdag, Claudio hoopt nog dit weekend nieuwe keukenkrachten te vinden.

Twee souschefs van Dell'Anno in Kortrijk keren hun heetgeblakerde chef Claudio de rug toe. Nicolas en Molly zijn kwaad over de manier waarop die over hen sprak in de uitzending. Drie dagen voor de finale van 'Mijn Restaurant!' komt hun ontslag hard aan. "Maar er was niets meer aan te doen", verzucht Claudio in Het Laatste Nieuws.

"Die Italiaanse zot"
Donderdagavond kon de kijker al zien hoe de spanningen hoog opliepen onder het keukenpersoneel. Topchef Peter Goossens nam de 25-jarige Claudio apart en waarschuwde hem: "Let op of je belandt in een situatie waarbij het personeel zegt: 'Bij die Italiaanse zot moet je niet gaan werken'".

Goossens' woorden waren nog niet koud of het zat er al bovenarms op. Nicolas en Molly pikten het niet dat Claudio stelde dat hij vond dat ze niet hard hadden gewerkt.

Definitief
"Ik ben nog altijd kwaad", verklaarde Nicolas gisteren. "Waarom? Daarover wil ik niet veel zeggen, ik vrees dat ik dan dingen zeg waarvan ik spijt krijg. Een laatste gesprek met Kanakna kon ons niet van idee doen veranderen: Molly en ik stappen definitief op".

Koppig
Volgens Claudio was het de moeder van Nicolas die de doorslag gaf in diens beslissing. "Ik heb nog geprobeerd die twee hier te houden. Maar na de uitzending van donderdagavond had Nicolas contact met zijn mama en die zei hem dat hij onmiddellijk moest stoppen. Molly is hem gevolgd. Die twee zijn twee handen op één buik. Ik heb spijt dat het zo is gelopen. We hadden samen de eindstreep kunnen halen. Enfin, ik ben zelf ook koppig en dan gebeuren er zulke dingen".

Olivier vertrekt dinsdag
Damy, die aan de bar werkte, is inmiddels ingesprongen in de keuken. Souschef Olivier blijft, maar slechts tot dinsdag. "Dat was eerder al zo afgesproken met Claudio", stelt Olivier. "Het is voor mij onmogelijk om met iemand als Claudio te werken. We zijn vrienden en ik heb geleerd dat je werk en vriendschap moet gescheiden houden".

Campagne voeren
Claudio hoopt nog dit weekend extra werkkrachten te vinden. Dat zal nodig zijn, want net als Ann en Tom van Bigarreaux (Sint-Truiden) horen Claudio en Gaelle dit weekend eigenlijk niet in hun zaak te staan. Ze moeten de straat op om campagne te voeren. Slechts één duo mag zijn restaurant na dinsdag open houden. Terwijl Ann in Bigarreaux kan rekenen op een uitstekende souschef, zit Claudio dus met een enorm probleem.

"Cameraploeg moet stoppen met me achtervolgen"
Over zijn verstandhouding met de cameraploeg, die hij in de uitzending van donderdag de toegang weigerde tot het 'crisisoverleg', wil Claudio niet veel kwijt. "Of ik me misbruikt voel door de programmamakers? Op die vraag mag ik niet antwoorden. Het gaat al dagen niet goed tussen mij en de cameraploeg, omdat ze voortdurend in mijn weg lopen. Ik heb een moeilijk karakter, maar ik kan echt niet kalm blijven als ze voortdurend tegen mijn kar rijden en een kat-en-muisspel spelen. Ik vind niet dat ik verkeerd was door de cameramensen aan de deur te zetten, zoals te zien was in de aflevering van donderdag. Ik vroeg gewoon om twee minuten alleen te kunnen zijn met het personeel. Dat was eerst oké, tot ik merkte dat ze achter een hoek aan het luistervinken waren. Dan is het toch normaal dat ik ingrijp, zeker? Die cameraploeg moet stoppen met me voortdurend te achtervolgen".

"Ze willen me in de grond boren"
"Wat ook niemand weet, is dat het debat met Ann en Tom van restaurant Bigarereaux overgedaan moest worden omdat de eerste versie te mak was en Kortrijk er te goed uitkwam. Het is duidelijk dat ze mij de grond in willen boren. Ik beloof Vlaanderen zwart op wit dat ik een andere mens zal zijn als die camera's verdwenen zijn".

"Underdogpositie"
Hoe Claudio na al die heisa zijn kansen inschat om met 'Dell'Anno' het programma te winnen? "Na de uitzending van donderdag zijn onze kansen een beetje verminderd, ja. Maar misschien zijn wij nu wel in een underdogpositie terechtgekomen en kunnen we dit strategisch gebruiken. Maar los van dat alles, vind ik dat wij verdienen om te winnen", stelt Claudio nog in Het Laatste Nieuws vandaag.

50-50
Uw stem is alvast duidelijk. Waar Dell'Anno een week geleden nog favoriet was, zijn ze die voorsprong na donderdag helemaal kwijt. Voor de bewuste uitzending gaf de HLN-lezer Kortrijk 64 procent kans om te winnen. Gisteren startten we een nieuwe poll en de kansen liggen 50-50. Er zitten maar enkele tientallen stemmen verschil tussen Dell'Anno en Bigarreaux. De campagne kan dus doorslaggevend zijn.

30-05-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vlinder

Een vlinder



http://img39.imageshack.us/img39/562/pri75a.jpg


Een vlinder
een vlinder tegemoet
moet zijn plekje vinden
waar ie zich vermenigvuldigen moet
hier in mijn buik
zweeft eideloos
heen en weer
echt helemaal hopeloos
de liefde is er weer
ogen stralen
hart bonkt dag en nacht
fijn dat er niets is
dat dit gevoel verzacht
 


30-05-2009 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
29-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milow meest gedownloade Belgische artiest

Milow meest gedownloade Belgische artiest

Om Ayo te bekijken druk op de foto.


.

De Ultratop Download Award, die elk jaar uitgereikt wordt aan de Belgische artiest of groep van wie het repertoire het best verkocht werd via downloads, gaat voor 2008 naar Milow, meldt de Belgian Entertainment Association (BEA).

Ayo Technology
Het tweede album van Milow (alias Jonathan Vandenbroeck), werd begin 2008 uitgebracht en bereikte bijna onmiddellijk de eerste plaats in het Ultratop-klassement. Het was echter met zijn akoestische versie van 'Ayo Technology' dat hij een erg breed publiek buiten de Belgische grenzen wist te bereiken.

"Nieuwe fans dankzij internet"
"Ik heb dankzij internet nieuwe fans gekregen, zelfs in de Verenigde Staten. Dankzij dat succes op internet zijn de radiozenders ook mijn muziek beginnen draaien. Ik ben dan ook erg blij dat mijn fans de weg gevonden hebben naar legale downloads", aldus Milow.

De BEA benadrukt ook dat de sector van de ontspanning van de Belgische autoriteiten concrete maatregelen verwacht om de toekomst te verzekeren van de digitale markt van muziek, film en videospellen.

29-05-2009 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie wil naar Portugal verhuizen

Angelina Jolie wil naar Portugal verhuizen

http://img132.imageshack.us/img132/6889/angelinajoliez.jpg

Angelina Jolie is op zoek naar een nieuw stulpje in Portugal. De actrice is het hectische leven in de Verenigde Staten beu en wil zich in het zonnige Portugal vestigen. Samen met Brad Pitt heeft Angelina zes kinderen. "Ze houdt van Portugal en wil er haar kinderen opvoeden", zegt een bron op de website iaundercover.com.

Ze zou haar oog al laten vallen hebben op een huis in de Algarve. De woning zou in het stadje Lagos liggen en uitzicht op het strand bieden. Het is niet bekend of Brad mee naar Portugal zal verhuizen. Er zijn al een tijdje geruchten over een nakende breuk bij het bekendste koppel van Hollywood. Volgens dezelfde bron hebben ze gekozen voor een open relatie. "Elke dag is een nieuwe dag."

29-05-2009 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandwonden en stemproblemen bij Coldplay

Brandwonden en stemproblemen bij Coldplay

Om Viva la Vida te bekijken druk op de foto.


.

Coldplay heeft een concert in New York moeten uitstellen, omdat zanger Chris Martin zijn stem kwijt was en brandwonden heeft opgelopen. Oorzaak voor de keelproblemen is een virus dat al een tijdje door de crew van Coldplay wordt meegesleept. De brandwonden liep Martin op door een ongelukje met de elektrische apparatuur backstage.

Het zit de populaire band de laatste dagen niet mee. Ook het weer is rotslecht. Eerder deze week moesten ze de stroom afsluiten, omdat het podium uitlekte. Coldplay is van plan om het geschrapte concert uit te stellen naar een latere datum. Mogelijk zullen ze ook vanavond hun optreden moeten schrappen. Op vrijdag 3 juli treedt Coldplay op Werchter.

29-05-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rani De Conick verwacht derde kindje

Rani De Conick verwacht derde kindje

http://img30.imageshack.us/img30/7924/ranideconick.jpg
Rani en haar vriend Laurens Verbeke.

'Mijn Restaurant'-presentatrice Rani De Coninck (38) en haar vriend, vtm-programmadirecteur Laurens Verbeke (40), verwachten een baby. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het is Rani's derde kindje, want uit haar huwelijk met Gust De Coster heeft zij al een zoon Beau (15) en dochter Dora (13). Het kleintje is uitgerekend voor eind 2009. "We zijn alle vier dolgelukkig", reageert de toekomstige mama. "We kijken halsreikend uit naar de komst van ons kleine wonder."

Rani De Coninck en Laurens Verbeke zijn anderhalf jaar samen.

29-05-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Mathilde jaloers op prinses Claire

Prinses Mathilde jaloers op prinses Claire

http://img40.imageshack.us/img40/6655/mathilde.jpg

Er zit een haar in de boter tussen de prinsessen Mathilde en Claire, zo schrijft het Franse magazine Paris Match. Mathilde zou het moeilijk hebben met de glansrol die Claire sinds kort vervult aan de zijde van koningin Paola.

29-05-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston belt John Mayer vaak als ze dronken is

Jennifer Aniston belt John Mayer vaak als ze dronken is

http://img32.imageshack.us/img32/8364/jenniferariston.jpg

Terwijl Brad Pitt vaak dronken zou telefoneren met zijn ex Jennifer Aniston, belt Aniston op haar beurt vaak naar haar andere ex John Mayer als ze gedronken heeft. Dat vernam magazine 'Heat' bij een vriend: "Hij belt of sms't haar niet of zo," luidt het. "Maar naarmate ze eenzamer wordt en soms na een beetje te veel wijn, zoekt ze contact, soms heel laat 's nachts."

Opnieuw relatie?
Jennifers vrienden zien een reünie van het koppel echter niet zitten. Vooral Friends-actrice Courteney Cox zou dat niet zien zitten, omdat ze nooit goed overweg kon met John. Ze vindt Jennifer namelijk te goed voor hem. "Niemand van Jennifers vrienden vindt John eigenlijk tof, maar Jen doet alles vanuit haar hart. Als ze een paar vrienden verliest door terug een koppel te vormen met John, dan is dat maar zo," luidt het.

29-05-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé peter van Crombé-jenever

Ignace Crombé peter van Crombé-jenever

http://img10.imageshack.us/img10/4510/ignacecrombeb.jpg

In Brugge is de Crombé-jenever voorgesteld. Peter van de alcoholische drank is Ignace Crombé. De organisator van Miss Belgian Beauty was samen met zijn nieuwe vriendin Patricia Govaerts van de partij op de voorstelling. En voor wie er nog aan twijfelde, het naakte lichaam op het etiket is niet dat van Patricia. De jenever is overigens genoemd naar de Latemse kunstschilder Luc-Peter Crombé, dus niet naar de missmaker zelf.

29-05-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe concertreeks Clouseau in Sportpaleis heet "10x10"

Nieuwe concertreeks Clouseau in Sportpaleis heet "10x10"

Om Domino te bekijken druk op de foto.


.

Clouseau geeft op vrijdag 4 december de aftrap voor een nieuwe concertreeks in het Antwerpse Sportpaleis. Die kreeg de naam "10x10".

Clouseau brengt dit jaar zijn tiende Nederlandstalige studioalbum uit en bovendien concerteren Koen en Kris Wauters in december voor het tiende opeenvolgende jaar in het Sportpaleis. Het eerste concert is dan ook nog eens het honderdste Sportpaleisconcert, zo laat het Sportpaleis vandaag weten.

Clouseau 10x10 vindt plaats op vrijdag 4, zaterdag 5, vrijdag 11 en zondag 13 december. De broertjes Wauters zullen van op een podium midden in de zaal concerteren. Voor elk concert zijn meer dan 17.000 plaatsen beschikbaar.

29-05-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Scherzinger naakt in nieuwe clip Pussycat Dolls

Nicole Scherzinger naakt in nieuwe clip Pussycat Dolls

Om Dolls I Hate This Party te bekijken druk op de foto.


.

Nicole Scherzinger zit naakt in bad in de nieuwe clip 'Hush Hush Hush Hush' van Pussycat Dolls.

Het lief van Formule 1-piloot Lewis Hamilton zingt in het nummer dat haar vriendje moet zwijgen, en dat de liefde gedaan is. Maar geen nood, met een stukje 'I will survive' maakt ze duidelijk dat ze de breuk wel overleeft.

Scherzinger en Hamilton maakten onlangs bekend dat ze willen trouwen, dus de tekst zal betrekking hebben op haar ex.

29-05-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle uit Britse talentenjacht gegooid?

Susan Boyle uit Britse talentenjacht gegooid?

Om Cry Me A River te bekijken druk op de foto.


.

Susan Boyle dreigt de grote finale van de Britse talentenjacht 'Britain's Got Talent' te missen. De zangsensatie gaat gebukt onder de stress en dreigt compleet door te draaien, zo schrijft The Sun. Volgens de krant bestaat de kans dat Boyle uit de finale van morgen wordt gegooid. De tv-makers vrezen immers dat ze op het podium helemaal door het lint zal gaan. "Susan mag niet live op televisie instorten. Als ze mentaal niet tiptop in orde is, treedt ze niet op morgen", luidt het streng.

Eerder werd in Britse media al flink gediscussieerd over een ruzie van Susan met een agent. Ook ging de zangeres in een hotel volledig over de rooie. Susan leeft nog steeds een teruggetrokken bestaan in Blackburn. Na haar doorbraak met 'I dreamed a dream' is ze een nationale heldin geworden. Afgelopen weekend schopte ze het tot de finale met haar vertolking van het nummer 'Memory' uit de musical Cats.

29-05-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concerten Michael Jackson in gevaar door huidkanker

Concerten Michael Jackson in gevaar door huidkanker

Om In The Closet te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jackson zal een groot deel van zijn concerten in de Londense O2 arena mogelijk moeten schrappen. De zanger zou aan huidkanker lijden en moet een intense behandeling ondergaan. Daardoor zou hij in juli niet kunnen optreden. Jackson was van plan om 50 concerten te geven in de Britse hoofdstad.

Bestraling
"Michael staat voor een moeilijke keuze", zegt een bron dichtbij de zanger. "De verleiding is groot om voor een behandeling te kiezen die hem in staat stelt om toch op te treden." Jackson zou al tumors van zijn neus en arm hebben laten verwijderen. "Hij wil zijn fans niet in de steek laten, maar mogelijk is er toch bestraling nodig. Allerlei neveneffecten maken het dan onmogelijk om op te treden."

Borst
Vorige week maakte Jackson al bekend dat zijn concerten vijf dagen later dan gepland zouden beginnen. Zijn woordvoerder blijft volhouden dat Michael in uitstekende gezondheid verkeert. Artsen zijn echter bezorgd over zijn toestand. Zo zou er sprake zijn van huidkanker op zijn borst. Ze kunnen de aangetaste huid laag per laag wegnemen, maar ook dan is bestraling niet uitgesloten.

29-05-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!