Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renpaard Queen Elizabeth betrapt op doping

Renpaard Queen Elizabeth betrapt op doping

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/the-queen.jpg?t=1241783411
Volgens De Engelse krant The Sun is een renpaard van de Britse Queen Elizabeth betrapt op het gebruik van doping. Moonlit Path testte positief op het gebruik van Cyklokapron, een middel dat de verboden substantie Trenaxamine bevat om het (neus)bloeden tegen te gaan. Dat bloeden is een vaak voorkomend fenomeen bij paarden. De Britse Horseracing Authority heeft ondertussen een onderzoek ingesteld.

Nicky Henderson, de trainer van het renpaard, riskeert een zware geldboete. Toch weet hij van toeten noch blazen. "Het middel werd door een dierenarts toegediend en was noodzakelijk voor het welzijn van het dier." De koningin, die 41 renpaarden heeft, reageerde diep teleurgesteld wanneer ze het nieuws te horen kreeg. Eerder kwam ze al ongewild in de belangstelling toen een koppeltje seks had op de oprijlaan van Windsor Castle én toen een van haar topbutlers betrapt werd met homoporno.

08-05-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiefer Sutherland gearresteerd wegens kopstoot

Kiefer Sutherland gearresteerd wegens kopstoot

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kiefer-sutherland-1.jpg?t=1241783207
Acteur Kiefer Sutherland, bekend van de populaire reeks '24', is gisteren opgepakt wegens het uitdelen van een kopstoot maandag in New York.

Het incident vond plaats in het Metropolitan Museum of Art in New York, waar een kostuumgala plaatsvond. Sutherland wilde het opnemen voor Brooke Shields, die ten val was gebracht door ontwerper Jack McCollough. De acteur gaf de man in de discussie die daarop volgde een kopstoot. Shield verklaarde dat ze de reactie van Sutherland niet snapt. Volgens haar viel ze niet echt en was haar instabiliteit te wijten aan de duisternis in de kamer en haar hakken van vijftien centimeter.

Kiefer Sutherland zit nog in een proeftijd van vijf jaar wegens herhaaldelijk dronken rijden. In die proeftijd mag hij geen enkele wet overtreden. De kopstoot kan hem op 48 dagen cel komen te staan.

08-05-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss' vriend Jamie Hince vermist

Kate Moss' vriend Jamie Hince vermist

Om The Kills te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
the kills.

Jamie Hince, de gitarist van The Kills en het lief van Kate Moss, is sinds woensdagavond vermist. Na het optreden in La Tulipe, een bar in Montréal (Canada), ging hij nog een wandeling maken in de stad en sindsdien gaf hij geen teken van leven meer. Alison Mosshart, de andere helft van The Kills, maakt zich zorgen over Jamie.
Op haar Facebookpagina smeekt ze iedereen die Jamie zou gezien hebben contact op te nemen met haar of met de politie.

Maandagavond was Hince nog verwikkeld in een handgemeen met een fan in New York. De dronken fan schreeuwde schunnigheden vanop de eerste rij en daarop schoot Jamie uit zijn krammen. "Jamie nam de kerel ruw bij zijn schouders en sleurde hem op het podium. Daar strompelde hij met uitgestrekte armen op Alison af, maar Jamie kon hem nog op tijd wegduwen", aldus een bron in The Sun. "Hij gooide de kerel met vol geweld van het podium, de man bleef tussen het publiek liggen".

08-05-2009 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader neemt afscheid van terminale Farrah Fawcett

Vader neemt afscheid van terminale Farrah Fawcett

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/farrah-fawcett-1.jpg?t=1241781397
Farrah Fawcett in 2006.

De 91-jarige vader van Farrah Fawcett is naar Los Angeles gevlogen om afscheid te nemen van zijn terminaal zieke dochter. De anale kanker van Fawcett (61), dé pinup van de jaren zeventig en vooral bekend om haar rol in 'Charlie's Angels', is inmiddels uitgezaaid naar haar lever en er is geen redding meer mogelijk. Ryan O'Neal, haar partner, heeft onthuld dat ze geen behandelingen meer krijgt omdat de ziekte in een terminale fase is beland.

Voeding en verdoving via infuus
"Ze blijft in bed, en krijgt via infuus voeding en verdoving. De dokters kunnen het haar enkel nog zo comfortabel mogelijk maken", aldus O'Neal.

O'Neal (68) had het ook over zijn angst om zonder zijn partner verder te moeten. "Het is een liefdesverhaal. Ik weet niet of ik de wereld aankan zonder haar. Kanker is een afschuwelijke vijand".

Blonde lokken kwijt
De grootste wreedheid van de ziekte is volgens O'Neal het verlies van haar iconische blonde lokken geweest. "Haar beroemde haar is weg. Ik bewaar het thuis, zij gaf er niet om. Nu masseer ik haar hoofd. Zo'n klein hoofdje, het is best wel grappig dat het al die jaren zoveel haar heeft gedragen. Farah is totaal niet ijdel".

In 2006 werd bij Fawcett voor het eerst kanker vastgesteld. Hoewel ze genezen werd verklaard, kwam de ziekte in alle hevigheid terug in 2007.

08-05-2009 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste zoen
De laatste zoen.


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/keira_knightley_04.jpg?t=1241701136


open mij de ogen, toon mij wat ik niet zie
leer mij de zin van de liefde, de dwaasheid van jaloezie
neem me bij de hand, laat mij proeven van het leven
vertel me iets over jouw pijn, over nemen en geven
help mij te ontwaken, geef mij de sleutel van mijn hart
zeg mij wanneer ik fout ben, stop me als ik het noodlot tart
maak een einde aan mijn twijfels, dans met mij die laatste dans
zoek met mij de juiste reden, verspeel mijn enige kans
gun me nog even je glimlach, voor de allerlaatse keer
geef me nog eenmaal een zoen en daarna nooit meer

08-05-2009 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (15)
07-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lil' Kim weggestemd uit Dancing with the Stars

Lil' Kim weggestemd uit Dancing with the Stars

Om Lil te zien dansen druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Rapster Lil' Kim is uitgedanst. Ze werd deze week weggestemd uit het Amerikaanse televisieprogramma Dancing with the Stars, meldt entertainmentwebsite E! Online.

In een reactie zegt Lil' Kim, die een van de favorieten was, te weten dat de show waarin ze werd weggestemd erg belangrijk was. "En ik maakte een aantal fouten", gaf ze toe. Lil' Kim danste deze week een wals. Nu ze de show heeft verlaten, zijn er nog vier dansparen over. De halve finale is volgende week.

Eerder moesten ook al beroemdheden als Jackass-ster Steve-O, Denise Richards en Girls of the Playboy Mansion-ster Holly Madison het veld ruimen.

07-05-2009 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-woordvoerder eist 33 miljoen van Michael Jackson

Ex-woordvoerder eist 33 miljoen van Michael Jackson

Om Michael met Britney te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Een voormalig woordvoerder van Michael Jackson heeft een rechtszaak tegen de zanger aangespannen. Publiciteitsagente Raymone Bain beweert dat ze nooit door de zanger is betaald voor haar diensten en wil 33 miljoen euro van hem hebben. Ze vindt het erg jammer dat ze iemand moet aanklagen die ze "zo diep bewondert en respecteert", zo wordt Bain geciteerd door BBC News.

Tijdens pedofilieproces
Bain werkte onder meer voor Jackson toen hij in 2005 terechtstond voor kindermisbruik. Hij werd daarvan vrijgesproken. Later werd ze aangesteld als algemeen manager van het zakenvehikel van de zanger, de Michael Jackson Company.

Concertreeks geregeld
Bain beweert dat de King of Pop had beloofd haar tien procent van de opbrengsten te geven uit deals die zij zou helpen regelen. Daaronder wordt in de rechtbankstukken ook de serie Londense concerten gerekend die Jackson dit jaar geeft. "Helaas heeft Jackson ervoor gekozen onze contractuele afspraken niet te respecteren, ondanks mijn herhaalde pogingen deze zaak op een vriendelijke manier op te lossen", zei Bain. "Ik ben daar ernstig teleurgesteld in."

Diep in schulden
Jackson zou al enkele jaren in financiële problemen verkeren. De afgelopen jaren is hij meermaals aangeklaagd door oud-werknemers, zakenpartners en voormalige vrienden omdat hij hun nog geld verschuldigd zou zijn. Vorig jaar verloor hij zijn Californische landgoed Neverland omdat hij de verzekeringen van de werknemers niet meer kon betalen.

De nieuwe rechtszaak dient in Washington DC. Jackson wilde tegenover de BBC niet reageren.

07-05-2009 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Makeover Susan Boyle mislukt

Make over Susan Boyle mislukt

Om Susan te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Susan Boyle heeft na haar auditie voor 'Britain's Got Talent' een complete makeover gekregen. Maar als ze de details vergeet, loopt ze er nog altijd een beetje slonzig bij.

Van haar nieuwe look is alleen het leren jasje nog over, maar verder lijkt Susan een aantal dingen vergeten te zijn, meldt The Daily Mail. Zo heeft ze een veel te strakke broek aangetrokken en haar gulp open laten staan terwijl ze poseert voor de fotografen.

Boyle is nog steeds één van de grote favorieten om de talentenjacht 'Britain's Got Talent' te gaan winnen. Tijdens haar auditie verbaasde ze vriend en vijand met haar zangtalent.

07-05-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shia LaBeouf vindt zijn moeder meest sexy vrouw

Shia LaBeouf vindt zijn moeder meest sexy vrouw

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/shia-labeouf.jpg?t=1241699070
'Transformers'-acteur Shia LaBeouf vindt zijn eigen moeder de meest sexy vrouw ter wereld. "Hoe gek het ook mag klinken, als ze mijn moeder niet was geweest, zou ik een relatie met haar hebben gehad", tekent de Britse krant The Sun uit zijn mond op.

Iedereen bloot
LaBeouf klapte ook uit de school over de naaktloperij van zijn moeder, toen hij nog jong was. "Dat was wel gek, vooral als vrienden langskwamen. Iedereen was dan naakt."

Sekte
Volgens de acteur, die ook in de laatste 'Indiana Jones'-film speelde, behoort zijn moeder tot een sekte. "Ze maakt deel uit van een groep naakte vrouwen die aura's proberen op te sporen terwijl ze mediteren", aldus LaBeouf.

07-05-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiefer Sutherland aangeklaagd voor kopstoot

Kiefer Sutherland aangeklaagd voor kopstoot

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/2kiefer_sutherland_gallery__440x400.jpg?t=1241698872
Kiefer Sutherland wordt aangeklaagd voor mishandeling voor de kopstoot die hij maandagnacht op een feestje gaf. De 24-acteur, die in ieder geval tot het moment dat hij terechtstaat niet de cel in hoeft, zal zich mogelijk reeds vandaag bij de politie melden. Dat vertelde een bron binnen justitie aan de New York Daily News.

Geprovoceerd, maar toch berouw
Sutherland zou de kopstoot uit hebben gedeeld aan ontwerper Jack McCollough nadat die actrice Brooke Shields omver zou hebben geduwd. Volgens een vriend van de acteur voelde hij zich geprovoceerd. Desondanks heeft hij "vreselijke spijt van wat er gebeurd is", legt de vriend uit.
Een woordvoerder van Shields meldde eerder dat de Proenza Schouler-ontwerper niets misdaan had. Voor de actrice is het daarom ook onduidelijk waarom Sutherland deed wat hij deed.

Nog in probatie
Sutherland zit nog in een proeftijd. Hij werd in Los Angeles veroordeeld wegens rijden onder invloed en zat daar anderhalf jaar geleden ook een celstraf van 48 dagen voor uit. Een woordvoerder van justitie in Los Angeles heeft aan entertainmentwebsite TMZ laten weten contact op te nemen met justitie in New York.

07-05-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bild brengt intiem blog Boris 'boemboem' Becker

Bild brengt intiem blog Boris 'boemboem' Becker

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/boris-becker-1.jpg?t=1241698494
Big Brother is watching Boris Becker in Duitsland. Duitse landgenoten kunnen voortaan het reilen en zeilen ten huize Becker volgen op het internet. Een Duitse krant pakt op zijn website uit met allerlei filmpjes over de voormalige tennisster.

Videokanaal
Boris Becker als zakenman, Boris Becker als familieman, Boris Becker die een spelletje poker speelt, Boris Becker die wordt afgelikt door zijn vrouwtje of in volle voorbereiding voor het nakende huwelijk...
De Duitse tabloid Bild belooft nog meer. De krant heeft een videokanaal online gezet met privéclipjes van Becker.

"Tonen wie ik echt ben"
"Mijn privéleven wordt al uitvoerig gevolgd in de boekjes en kranten. Maar dankzij Boris-Becker.TV kan ik tonen wie ik echt ben, hoe belangrijk mijn familie voor me is, dat ik een zakenman ben die aantrekkelijk werk aanbiedt aan veel mensen...", legt de voormalige tennisheld uit in Bild.

Tot huwelijk op 12 juni
Een cameraman volgt Becker op de voet tot zijn huwelijk met Lilly Kerssenberg, een 31-jarig Nederlands model. Het huwelijk vindt op 12 juni plaats in St Moritz, Zwitserland.

Drie kinderen
De 41-jarige Becker heeft al twee zoons uit een eerder huwelijk met het Duitse model Barbara Feltus. En uit een slippertje met het Russische fotomodel Angela Jermakova werd dochter Anna geboren.

07-05-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad huilt uit bij Jennifer

Brad huilt uit bij Jennifer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/brad-pitt-3.jpg?t=1241698257
De geruchten rond een breuk tussen Brad Pitt en Angelina Jolie blijven hardnekkig rondzwerven in de showbizzbladen. In Touch Weekly meldt dat het zo slecht gaat tussen Brad en Angelina dat hij zelfs ten rade is gegaan bij zijn ex-vrouw Jennifer Aniston.

Alles toevertrouwd
Pitt bezocht zijn huidige vrouw op de set van de film Salt op 23 april. Onmiddellijk na dat bezoek zou hij langs zijn gegaan bij zijn ex-vrouw om zijn gebroken relatie te bespreken. "Hij heeft al zijn gevoelens aan Jennifer toevertrouwd. Hij wil zijn relatie met Angelina redden, maar het lijkt er op dat dat niet lukt", zo zegt aan bron aan het tijdschrift.

Speciaal plekje
Wat voor advies Jennifer haar ex-man heeft meegegeven is niet gekend, maar het zal voor de Friends-actrice geen gemakkelijke opdracht geweest zijn. Aniston heeft altijd toegegeven dat Brad een speciaal plekje in haar hart blijft hebben en bij tijden noemt ze hem nog altijd de ideale man.

Het ideale koppel
Brad & Jen leken jarenlang het ideale Hollywoodkoppel, maar die droom werd ruw verstoort door hun scheiding in 2005. Brad was verliefd geworden op Angelina Jolie tijdens de opnames van de film Mr & Mrs Smith.

Ondertussen heeft het koppel zes kinderen, onder wie drie geadopteerde en drie biologische. Eventjes ging het gerucht de ronde dat Angelina Jolie terug zwanger zou zijn, maar dat bleek slechts een gerucht.

07-05-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerk ontstemd over nephosties Goedele Liekens

Kerk ontstemd over nephosties Goedele Liekens

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/goedele-liekens.jpg?t=1241698026
De Kerk is niet opgezet met het jongste nummer van het maandblad Goedele. Dat Goedele Liekens op de cover van het tijdschrift als non verkleed is, vindt Hans Geybels, de woordvoerder van kardinaal Danneels, niet het grootste probleem.

Maar dat het tijdschrift drie nephosties aanbiedt met daarop de afbeelding van Liekens en het bijschrift "neemt en eet hiervan, dit is mijn lichaam", kan voor hem niet door de beugel.

"Daarmee raakt Goedele aan de kern van het christelijke geloof en dat doe je niet", zegt Geybels in de Coreliokranten. Toch is de kerk niet van plan actie te ondernemen tegen het tijdschrift.

07-05-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen: Posh is een monster

Lily Allen: Posh is een monster

Om Lily te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.

.
Lily Allen sneert naar Victoria en David Beckham in het Franse voetbalmagazine SoFoot. "De Beckhams maken me misselijk. Iedereen weet dat Victoria een monster is. Ik zou me nog liever voor de kop schieten dan een WAG te worden". WAG is de Engelse afkorting voor 'wifes and girlfriends', zeg maar de bijslaapjes van profvoetballers.

"Cheryl Cole is een slet"
Is Posh de über-WAG, dan is Cheryl Cole de eerste eredame als vrouw van Chelseaspeler Ashley Cole. Ook voor hen heeft Lily weinig respect. "Cheryl is een slet. Ze staat voor alles wat ik haat. Ze is stom, oppervlakkig en zo lelijk vanbinnen als ze vanbuiten is. Ashley is de ergste, die kruipt op al wat beweegt. Ik zeg dat niet zomaar, ik heb hem verscheidene keren ontmoet. Hij is weerzinwekkend".
Vorig jaar bedroog Ashley zijn vrouw maar ze vergaf hem die scheve schaats.

"Een meid met een lul"
De vete tussen Cheryl Cole is niet van gisteren. Lily was vorig jaar furieus toen Cheryl haar omschreef als 'een meid met een lul'. Op haar blog schreef Lily toen: "Je kleren uittrekken, sexy dansjes uitvoeren en met een rijke voetballer trouwen moet heel bevredigend zijn, je moeder is wellicht heel trots op je, stomme hoer".

07-05-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh stript weer voor Armani

Posh stript weer voor Armani

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/victoriabeckham.jpg?t=1241696990
Victoria Beckham is voor de tweede keer op rij het 'gezicht' van de Armani's lingeriecampagne. Het eerste beeld daaruit, genomen door fotografen Mert Alas en Marcus Piggot, werd gisteren onder grote belangstelling door Posh onthuld in het warenhuis Macy's in New York.
Paardestaart
Op de foto's ziet Posh er afgetraind uit in niets meer dan een zijdeachtige slip en een balkonbeha. Haar typische korte kapsel heeft plaats geruimd voor een paardestaart.

Op nachtkastje David
"We hebben wat geëxperimenteerd met kapsels en make-up, ik verander graag. Ik vind dat het resultaat er best mag zijn", aldus Victoria Beckham. Dat vond ook haar man David, die de foto van zijn vrouw liet inkaderen voor op zijn nachtkastje in Milaan.

36,5 miljoen euro
Het is niet de laatste keer dat we Posh in haar ondergoed zullen zien. Ze heeft een contract bij Armani tot 2012. David van zijn kant blijft ook tot dan het uithangbord voor het mannenondergoed van Armani. De deal maakt het stel 36,5 miljoen euro rijker.

07-05-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sensueel
Sensueel

De afbeelding “http://img220.imageshack.us/img220/2192/go4carrieannemoss006wn8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



Sensueel mijn gedachten

Sensueel geheel bij jou

Sensueel mijn gevoelens

Sensueel waar gaat dat heen

Sensueel onze liefde

Sensueel zo heerlijk vrij

Sensueel oh zo betrokken

Sensueel het maakt mij vrij

07-05-2009 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
06-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent wilde moslim worden

Prins Laurent wilde moslim worden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/prins-laurent.jpg?t=1241605174
Prins Laurent was ooit van plan met een vrouw uit Mauritanië te huwen en moslim te worden. Dat schrijft royaltywatcher Jan van den Berghe op basis van informatie van Noël Vaessen in een boek dat Knack kon inkijken.

Prins van de moslims
Volgens Noël Vaessen, de veroordeelde voormalige adviseur van Laurent, overwoog de prins ooit moslim te worden. "Hij had het plan opgevat om met een vrouw uit Mauritanië te huwen", zegt Vaessen in het boek.

"Hij zou vervolgens ongetwijfeld de Koran hebben gebruikt voor politieke doeleinden. België heeft een half miljoen moslims, redeneerde Laurent. Door zelf moslim te worden, zou hij alvast de prins van de Belgische moslims worden."

Buitenbeentje
"Prins Laurent is in elk opzicht het buitenbeentje van de koninklijke familie", schrijft van den Berghe in zijn nieuw boek. "Hij heeft dezelfde opvoeding als zijn broer en zus gekregen, maar rebelleert van in zijn vroege jeugd tegen elke vorm van bevoogding door zijn ouders of zijn oom Boudewijn."

Plaatsvervangende vader
Dat Laurent nog steeds katholiek is, is volgens de royaltywatcher te danken aan de Franse priester Guy Gilbert, die de prins als een plaatsvervangende vader beschouwt.

06-05-2009 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Dom DeLuise (75) overleden

Acteur Dom DeLuise (75) overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dom-deluise.jpg?t=1241604940
De Amerikaanse komische filmacteur Dom DeLuise, die in diverse komedies van Mel Brooks figureerde, is gisteren in een ziekenhuis in Santa Monica, Los Angeles, overleden, zo meldden de internetsites Tmz.com en Etonline.com. DeLuise, die in zijn carrière geen enkele Oscarnominatie vergaarde, werd 75. In 1987 won hij wel een Razzie (anti-Oscar) voor zijn mislukte incarnatie van Tante Kate in "Haunted Honeymoon".

Onopvallend debuut
De in New York geboren acteur trad veelvuldig in tv-shows op vooraleer in 1964 een onopvallend debuut op het witte doek te maken als sergeant Collins in de Koude-Oorlogsklassieker "Fail-Safe" van Sidney Lumet.

Stemacteur
Vooral onder regie van Mel Brooks maakte DeLuise daarna - komische - furore: als Pater Fjodor in de verfilming van Jevgeni Petrovs klassieker "The Twelve chairs", als Buddy Bizarre in de western "Blazing Saddles", als Dom Bell in "Silent Movie" en als keizer Nero in "History of the world: part 1". Hij speelde vaak naast Burt Reynolds (in bijvoorbeeld "The Cannonball Run" en "The best little whorehouse in Texas"), trad op in bioscoopverfilmingen van de Muppets en verleende meermaals zijn stem aan figuren in animatieprenten ("The secret of Nimh", "Oliver & Company", "An american tail", "All dogs go to heaven" en Disney's "Hercules"). Ook in Mel Brooks' "Spaceballs" was deLuise - als stem - aanwezig.

06-05-2009 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse kroonprins bezoekt nabestaanden aanslag

Nederlandse kroonprins bezoekt nabestaanden aanslag

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/k-familie.jpg?t=1241604740
De koninklijke familie tijdens de herdenkingsdienst.

De Nederlandse kroonprins Willem-Alexander en zijn vrouw,prinses Máxima, hebben vanmiddag enkele nabestaanden bezocht van de slachtoffers van de aanslag op Koninginnedag. In totaal bezocht het prinselijk paar vier families.

Monument & bloemen
Daarna ging het koninklijke koppel naar het monument De Naald in Apeldoorn, waartegen de auto van de dader crashte na dwars door een menigte te zijn gereden.

Ook bekeek het paar de vele bloemen die door mensen zijn neergelegd ter nagedachtenis aan de slachtoffer en als steun voor de gewonden en andere betrokkenen. Daarbij spraken Willem-Alexander en Máxima met aanwezigen bij het monument.

Ongedeerd
Tijdens de aanslag zaten Willem-Alexander en Máxima zelf met de koninklijke familie in een bus een tiental meters van monument De Naald. Volgens justitie had de dader, de 38-jarige Karst T. uit Huissen, het voorzien op de koninklijke familie.

Die bleven ongedeerd, maar zestien andere mensen niet. Zes van hen en de dader zijn overleden. Zes anderen liggen nog in verschillende ziekenhuizen.

06-05-2009 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson moet verdikken voor start concertreeks

Michael Jackson moet verdikken voor start concertreeks

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/michael-jackson-4.jpg?t=1241604555
Michael Jackson begint op 8 juli aan zijn "This Is It"-concertreeks in de O2 Arena van Londen. De voorbereidingen op de shows lijken niet zonder slag of stoot te verlopen. De dokters zijn vooral bezorgd over Jacksons gewicht.

Tien kilo te mager
Volgens de dokters zit Jacko momenteel tien kilo onder de normale, gezonde gewichtsgrens. Ze raden de 50-jarige popster dan ook aan om snel nog enkele kilo's bij te komen alvorens zijn 50 liveshows in Londen van start gaan. Maar volgens een anonieme bron weigert Jackson meer te gaan eten. "Hij zou meer moeten eten, maar blijft als een vogeltje eten."

Tourpromotor AEG Live beweerde gisterenavond dat er geen problemen zijn en dat Michael Jackson heel fit is en echt uitkijkt naar de start van de concertreeks. Maar in de coulissen heerst toch de vrees dat de popster niet in staat zal zijn de veeleisende danspassen te volgen.

Laatste optreden in 2006
Bovendien is het gewicht van de 50-jarige Jackson niet het enige probleem. Momenteel ondergaat hij ook een antibioticakuur om een huidinfectie te genezen en draagt hij voortdurend een maskertje om zeker geen bacteriën op te pikken.

Het laatste optreden van de Amerikaanse popster dateert van 2006. Ook toen al was hij niet in staat zijn optreden tot een goed einde te brengen. Tijdens het slot van de World Music Awards zou hij "We Are The World" gaan zingen, maar hij kwam niet verder dan twee zinnetjes.

Repetities
Michael Jackson repeteert in Los Angeles voor zijn nieuwe concertreeks. Er worden geen pottenkijkers geduld tijdens de repetities, maar toch lekte uit dat er tijdens de repetities regelmatig dieren mee op het podium staan. Bovendien zou Jackson een duet willen zingen met zijn 12-jarige zoon Prince.

06-05-2009 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!