Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink weer samen met ex Carey Hart

Pink weer samen met ex Carey Hart

Om So What te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Pink is weer terug bij haar ex-man, motorcrosser Carey Hart. Dat heeft de zangeres nu zelf bevestigd, nadat al langer geruchten de ronde deden. De 29-jarige zangers en de 33-jarige motorcrosser trouwden in januari 2006 en gingen vorig jaar uit elkaar.

"We probeerden onszelf te beschermen tegen verliefdheid en het volledig open en kwetsbaar zijn", legt ze de breuk uit. Maar datgene waarvan ze dacht dat het zou helpen, bleek alleen maar nadelig. "We probeerden echte liefde tegen te houden." Berichten over het vernieuwen van de huwelijksbeloften wuift Pink weg. "We zijn nooit gescheiden. Papierwerk vinden we allebei erg vervelend."

02-05-2009 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplayfans krijgen live-cd gratis bij concert

Coldplayfans krijgen live-cd gratis bij concert

Om Viva La Vida te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B
.


.
Coldplay gaat gratis livealbums weggeven tijdens zijn concerten. Dat heeft de Britse band vrijdag bekendgemaakt via de website. Het album 'LeftRightLeftRightLeft' wordt vanaf 15 mei uitgedeeld.

Iedere fan die een concert van Coldplay bijwoont, krijgt het schijfje mee naar huis. Op 'LeftRightLeftRightLeft' staan negen live-uitvoeringen van bekende Coldplay-nummers als 'Viva la vida', 'Clocks' en 'Fix you'. De tracks zijn opgenomen tijdens verschillende concerten van het Britse viertal.

Blijk van waardering
De schijfjes worden uitgedeeld bij elke show die de Britten nog geven in het kader van hun 'Viva la vida'-tour. De eerstvolgende show van Coldplay is op 15 mei in Florida.

Volgens de Britten is de cd een blijk van waardering naar iedereen die de band steunt. "Optreden is waar we gek op zijn. Dit album is een bedankje voor onze fans, diegenen die ons een reden geven om op te treden."

Fans die hun favoriete band op een festival zien, hebben pech. De uitdeelactie geldt niet voor festivals. Wie niet naar een show gaat of Coldplay alleen op een festival hoort spelen, kan 'LeftRightLeftRightLeft' vanaf 15 mei gratis downloaden van de website.

02-05-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vegas-ster Danny Gans (52) overleden

Vegas-ster Danny Gans (52) overleden

Om Danny Gans te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B
.

.
Danny Gans, een van de meest populaire entertainers in Las Vegas van het afgelopen decennium, is overleden. Gans werd vrijdagochtend door zijn vrouw Julie gevonden in hun huis in de gokstad. Hij stierf in zijn slaap door nog onbekende oorzaak. Gans is 52 jaar geworden.

Scott Sibella van hotel-casino The Mirage liet in een verklaring weten bedroefd te zijn over het overlijden van de entertainer. Gans, die meer dan acht jaar optrad in het hotel, verhuisde in februari van The Mirage naar het Encore Theater.

Behalve zijn vrouw laat Gans drie kinderen achter. Hij is bekend van imitaties van beroemdheden als Tony Bennett, Al Pacino en Sarah Vaughan. Ook stond hij in 1995 op Broadway met zijn eenmansshow 'Danny Gans on Broadway: the man of many voices'.

02-05-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Condoleances Apeldoorn stromen binnen, ook van Obama

Condoleances Apeldoorn stromen binnen, ook van Obama

http://img11.imageshack.us/img11/5030/obamacdb.jpg
Het gemeentehuis van het Nederlandse Apeldoorn is geopend om mensen de gelegenheid te geven het condoleanceregister te tekenen voor het drama dat zich in de stad afspeelde op Koninginnedag. Op het gemeentehuis in Apeldoorn liggen zes condoleanceboeken, waarin volgens een gemeentewoordvoerder tot nu toe zo'n veertienhonderd mensen hun medeleven hebben betuigd.

Ook op verschillende online registers stromen de steunbetuigingen nog steeds binnen. Op condoleanceregister.com, condoleance.nl en de website van de gemeente Apeldoorn staan meer dan vijftigduizend blijken van medeleven.

Barack Obama
Ruim duizend mensen waren gisteravond in de Grote Kerk in Apeldoorn aanwezig bij een bezinningsbijeenkomst voor het drama. Aanstaande vrijdag is er een officiële herdenkingsbijeenkomst in schouwburg Orpheus in Apeldoorn, met daarbij leden van de koninklijke familie.

De afgelopen dagen hebben ook verschillende buitenlandse politici hun medeleven aan koningin Beatrix betuigd, meldt een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD). Onder hen waren de Amerikaanse president Barack Obama en voorzitter van de Europese Commissie Jose Manuel Barosso.

"Beatrix zwicht niet"
De Telegraaf berichtte dat betrouwbare bronnen rond het hof zeggen dat de koningin niet wil zwichten voor geweld en in de toekomst gewoon in het openbaar wil blijven verschijnen op Koninginnedag. De Koninginnedagviering gaat volgens deze bronnen volgend jaar dan ook gewoon door op de ouderwetse manier. De RVD-woordvoerder wil dit niet bevestigen. Volgens de zegsman is het nog te vroeg om met de viering van volgend jaar bezig te zijn.

Doorgaan
Minister van Binnenlandse Zaken Guusje ter Horst (PvdA) zei in het televisieprogramma Pauw en Witteman dat Nederland in ieder geval door moet gaan met de viering van Koninginnedag. Ter Horst zei dat een drama zoals in Apeldoorn alleen te voorkomen is als de koningin in een beveiligde auto zou rijden, maar dat dit niet de manier is waarop 'wij in Nederland' Koninginnedag willen vieren.

Karst T. reed donderdag zichzelf en zes anderen dood in de nabijheid van de bus met de koninklijke familie tijdens de Koninginnedagparade. Het Openbaar Ministerie gaat er, in ieder geval op basis van een verklaring die T. zelf afgelegd zou hebben voor zijn dood, vanuit dat hij het voorzien had op de koninklijke familie. Er liggen nog acht mensen in het ziekenhuis, van wie er één in kritieke toestand verkeert.

02-05-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse in ziekenhuis op Saint Lucia

Amy Winehouse in ziekenhuis op Saint Lucia

Om Back To Black te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Winehouse nam aan heel wat activiteiten deel op Saint Lucia.

Amy Winehouse zal waarschijnlijk nooit veranderen. De 25-jarige zangeres verblijft de laatste tijd op Saint Lucia om aan de verleiding van drugs en drank te weerstaan. Maar Winehouse moest daar in het ziekenhuis opgenomen nadat ze waarschijnlijk te diep in het glas keek. Dat meldt de Britse tabloid The Sun.

Ooggetuigen vertellen dat de zangeres zwaar in de drank vloog toen haar vader Mitch dinsdag terug naar Groot-Brittannië vloog. Haar woordvoerder bevestigt dat Winehouse momenteel in het ziekenhuis ligt, maar beweert dat uitdroging de oorzaak van haar opname is.

Te lang in de zon
"Amy is flauw gevallen nadat ze te lang in de zon gezeten had zonder water te drinken", aldus de woordvoerder, "Bovendien had ze aan heel veel activiteiten deelgenomen, dat zal ook wel meegespeeld hebben."

De moeder van Winehouse, Janis, zou vorige nacht op Saint Lucia landen.

02-05-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay Leno lag in ziekenhuis door uitputting

Jay Leno lag in ziekenhuis door uitputting

http://img9.imageshack.us/img9/6614/jayleno.jpg
Jay Leno wijt zijn ziekenhuisopname van vorige week donderdag aan uitputting. "Dat is een veel voorkomende aandoening onder rijke lui. Arme mensen die werken, schijnen daar geen last van te hebben", grapte de Tonight Show-presentator tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Volgens de 58-jarige talkshowhost heeft niet alleen zijn dagelijkse televisieshow hem afgemat, maar ook zijn drie maandelijkse columns en zijn stand-upshow. "Ik denk dat dat de redenen zijn waarom ik bekaf was", concludeert Leno.

De NBC-presentator, die werd opgenomen met 39,5 graden koorts, verbleef twee dagen in het ziekenhuis. Het was de eerste keer in zeventien jaar tijd dat hij verstek moest laten gaan bij zijn talkshow. Leno, die maandag alweer achter de desk van zijn Tonight Show kroop, grapte toen dat hij de Mexicaanse griep had opgelopen.

02-05-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man Cindy Crawford aangeklaagd voor avances

Man Cindy Crawford aangeklaagd voor avances

http://img13.imageshack.us/img13/4370/cindycrawford.jpg
Cindy Crawford met echtgenoot Randy Gerber.

Rande Gerber, de echtgenoot van voormalig topmodel Cindy Crawford, is aangeklaagd wegens seksuele intimidatie. De ondernemer zou twee serveersters die in een restaurant van hem werkten, lastig hebben gevallen. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Over kruis wrijven
De twee vrouwen beweren dat ze zijn ontslagen, omdat ze niet op de avances van Gerber en andere managers ingingen. Een van de serveersters stelt bovendien dat Gerber haar in 2008 drie keer probeerde te kussen, waarna "hij zijn hand tussen haar benen legde in een poging haar over haar kruis te wrijven", zo schrijft TMZ aan de hand van de rechtbankstukken.

Elf jaar getrouwd
Volgens Gerber zijn de beschuldigingen uit de lucht gegrepen. "Deze aantijgingen zijn onlangs nog onderzocht. Daaruit bleek dat ze ongegrond waren", verdedigt hij zichzelf via een woordvoerder. Crawford en Gerber zijn elf jaar getrouwd. Het stel heeft samen twee kinderen.

02-05-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leona Lewis kreeg kopstoot van paard

Leona Lewis kreeg kopstoot van paard

Om Bleeding love te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Leona Lewis heeft verwondingen aan haar gezicht opgelopen toen haar paard haar op de grond gooide. Het dier deelde een kopstoot uit en Leona hield er een gespleten lip aan over. Het dier is om onbekende redenen in paniek geraakt en raakte Leona vol in het gezicht toen het met zijn hoofd naar achter bewoog.

De verwondingen vielen al bij al nog mee. De zangeres moet thuis rusten, omdat er een risico op een hersenschudding bestaat. Leona Lewis is vooral geschokt, omdat ze nog nooit problemen had met haar paard. De zangeres rijdt al paard sinds haar kindertijd. Door het ongeval moet Leona de opnames van haar tweede album even uitstellen.

01-05-2009 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue verhuist naar Spanje

Kylie Minogue verhuist naar Spanje

Om In My Arms te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Kylie Minogue wil samen met haar nieuwe vriend een huis in Spanje kopen. Ze zou met het 31-jarige model Andres Velencoso in Tossa De Mar aan de Costa Brava neerstrijken, dichtbij de plaats waar zijn ouders wonen.

Hoewel hij in New York woont, gaat hij minstens één keer per maand naar Spanje. Ook Kylie verblijft de laatste tijd heel vaak op Spaans grondgebied. Ze volgt zelfs al Spaanse les om de taal van haar nieuwe thuisland te begrijpen.

01-05-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Applegate is de mooiste vrouw ter wereld

Christina Applegate is de mooiste vrouw ter wereld

http://img12.imageshack.us/img12/6721/christinaapplegater.jpg
De Amerikaanse actrice Christina Applegate (37) is slechts enkele maanden na haar dubbele borstamputatie door het Amerikaanse magazine People tot de mooiste ter wereld gekroond. In een dubbeleditie stelt het tijdschrift zijn jaarlijkse lijst van '100 mooisten' voor.

Michelle Obama
De Amerikaanse first lady Michelle Obama is voor het eerst in de lijst opgenomen. Daarnaast konden filmsterren als Angelina Jolie, Brad Pitt, George Clooney, Halle Berry en het Duitse topmodel Heidi Klum niet in de lijst ontbreken. En ook 'Slumdog Millionaire'-sterren Freida Pinto en Dev Patel, sinds kort een stel, veroverden een plekje in de lijst.

Borstamputatie
De 37-jarige Applegate, bekend van de tv-series 'Married With Children' en 'Samanta Who?', onderging vorig jaar een dubbele borstamputatie omdat ze aan borstkanker leed. Volgens People heeft de actrice opnieuw evenwicht in haar leven gevonden. Haar vriend, de Nederlandse muzikant Martyn Lenoble, speelt een belangrijke rol in haar herstel.

01-05-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher veroorzaakt angst voor griep met nies

Noel Gallagher veroorzaakt angst voor griep met nies

Om Oasis te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.




.
Noel Gallagher is onder de indruk van de paniek die de Mexicaanse griep veroorzaakt. De rocker van Oasis beleeft alles uiteraard weer op zijn eigen typische manier. Toen hij aankwam op de luchthaven in Venezuela veroorzaakte hij naar eigen zeggen paniek toen hij luid niesde.

Masker
"Mensen lijken hier gek te worden door de Mexicaanse griep", schrijft hij op zijn blog. "Iedereen draagt een maskertje. Je voelt je bijna naakt als je er zelf geen draagt. Het lijkt wel een boek van Stephen King." Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg Gallagher telefoon van zijn ongeruste moeder die hem vroeg heel voorzichtig te zijn. Anders zou hij wel eens kunnen "sterven aan de gevolgen van de Mexicaanse griep".

Nies
Plots moest Gallagher luid niezen en iedereen keek hem angstig aan. Toen hij in zijn hotel aankwam, werd het er niet beter op. "Ik heb een wachter voor de deur van mijn kamer staan. Wat heeft dat te betekenen? Zou ik beroofd kunnen worden door room service? Gelukkig heb ik een balkon en schijnt de zon", aldus een zwaar aangeslagen Noel Gallagher.

01-05-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan is verslaafd aan energiedrankjes

Lindsay Lohan is verslaafd aan energiedrankjes

http://img12.imageshack.us/img12/6375/lindsaylohand.jpg
Lindsay Lohan heeft een nieuwe verslaving gevonden: energiedrankjes. De actrice, die onlangs haar vriendin Samantha Ronson verliet, zou er met de hulp van de drankjes de moed in houden. "Ik drink er zoveel van. Ik hou er echt van", zegt Lohan. "Er bestaan ook verschillende soorten. Zoals Neurogasm, dat is een drankje voor seks. Helaas heb ik dat momenteel niet nodig."

De drankjes die Lindsay Lohan wel drinkt, zouden Neurosonic en Neurotrim zijn. Het eerste gebruikt ze om zich goed te voelen, het tweede is een drankje dat de honger stilt en vet verbrandt. Lohan heeft intussen al een heel verleden vol verslavingen. Zo moest ze voor haar alcohol- en drugsverslaving enige tijd in rehab doorbrengen.

01-05-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul van Dyk, Armand Van Helden en David Guetta op 5e Tomorrowland

Paul van Dyk, Armand Van Helden en David Guetta op 5e Tomorrowland

Om For An Angel te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.



.
Paul van Dyk

Het dancefestival Tomorrowland is dit jaar aan zijn vijfde verjaardag toe. Op de affiche van dit jaar naast de Berlijnse trance-grootheid Paul Van Dyk, ook househelden als Armand Van Helden, David Morales, David Guetta en Martin Solveig.

Belleville Three
Ook de zogenaamde Belleville Three: Detroit-technogrootheden Juan Atkins, Derrick May en Kevin Saunderson tekenen aanwezig in De Schorre in Boom. Progressive-fans mogen dan weer hun duimen en vingers aflikken met Sasha en John Digweed.

Naast een hele brok Hardstyle herleven de nineties met onder meer dj SASH!, Snap! Natural Born Deejays en Pat Krimson. Het tweedaagse festival vindt plaats op 25 en 26 juli.

http://tomorrowland.be

01-05-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters in internationale meidengroep

Tanja Dexters in internationale meidengroep

http://img16.imageshack.us/img16/2605/tanjadexters.jpg
Tanja Dexters heeft een plekje veroverd in een internationale meidengroep. De band wordt gelanceerd door haar manager Dany Peleman en zal bestaan uit vier dames die aan heel specifieke criteria moeten voldoen. De vrouwen moesten over een degelijk zangtalent beschikken, een nationale bekendheid genieten, ervaring hebben als model en elk uit een ander land komen.

Op 20 mei worden de dames voorgesteld aan de pers tijdens een feestje in Cannes. De eerste single wordt in juni gereleased in België.

01-05-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker Tyra Banks mogelijk niet naar gevangenis

Stalker Tyra Banks mogelijk niet naar gevangenis

http://img8.imageshack.us/img8/7561/tyrabanksp.jpg
De 39-jarige man die talkshowhost Tyra Banks gestalkt zou hebben, gaat volgens de rechter mogelijk niet naar de gevangenis. Hij zegt dat de man, die gisteren werd schuldig bevonden, een psychiatrische behandeling moet ondergaan. In juni hoort de stalker wat zijn straf is.

De advocaat van de veroordeelde, die al heeft aangekondigd in hoger beroep te gaan, moet volgens de rechter aandringen op een behandeling. Ook zou de raadsman ervoor moeten zorgen dat de stalker een baan vindt in een plaats die hem goed doet. "En dat is waarschijnlijk niet New York", stelt de rechter.

De 39-jarige man hing op 18 maart rond bij een studio in New York waar Tyra Banks opnamen maakte voor haar talkshow. Vanaf begin vorig jaar zou hij de presentatrice overstelpt hebben met liefdesbrieven en telefoontjes. Toen een reactie uitbleef, besloot hij zijn idool op te zoeken in de studio. Daarvoor reisde hij vier dagen in een bus van Los Angeles naar New York.

01-05-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink weer samen met ex Carey Hart

Pink weer samen met ex Carey Hart

Om Dear Mr President te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.



.
Pink is weer terug bij haar ex-man, motorcrosser Carey Hart. Dat heeft de zangeres nu zelf bevestigd, nadat al langer geruchten de ronde deden. De 29-jarige zangers en de 33-jarige motorcrosser trouwden in januari 2006 en gingen vorig jaar uit elkaar.

"We probeerden onszelf te beschermen tegen verliefdheid en het volledig open en kwetsbaar zijn", legt ze de breuk uit. Maar datgene waarvan ze dacht dat het zou helpen, bleek alleen maar nadelig. "We probeerden echte liefde tegen te houden." Berichten over het vernieuwen van de huwelijksbeloften wuift Pink weg. "We zijn nooit gescheiden. Papierwerk vinden we allebei erg vervelend."

01-05-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paula Abdul beseft pas na jaar dat Brüno haar fopte

Paula Abdul beseft pas na jaar dat Brüno haar fopte

http://img7.imageshack.us/img7/8223/brunol.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/9562/paulaabduly.jpg
De Amerikaanse zangeres en Idool-jurylid Paula Abdul is ongeveer een jaar geleden beetgenomen door Brüno, het nieuwste typetje van komiek Sacha Baron Cohen. Abdul had dat destijds totaal niet door, en besefte het pas toen ze onlangs werd herinnerd aan de bizarre ontmoeting, die hoogstwaarschijnlijk te zien is in 'Brüno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt'.

Interview
Baron Cohen laat binnenkort zijn übernichterig typetje Brüno op de mensheid los in de nieuwe film, en was het voorbije jaar druk bezig mensen voor schut te zetten voor de opnames daarvan. Hij strikte Abdul voor een interview in Hollywood met het geintje dat ze verkozen was tot 'artieste van het jaar' in Duitsland. "Ik werd daar begroet door die futuristische, kapitein Nemo-achtige kerel met een hanekam," vertelde Abdul op een radioprogramma.

Zitten op tuinmannen
Ze vond het destijds allemaal wel een beetje raar, maar stond pas echt met haar mond vol tanden toen ze moest gaan zitten op geknielde mannen. Brüno verontschuldigde zich omdat er geen meubels waren, en vroeg Abdul op een 'Mexicaanse tuinman' te gaan zitten. "Hij knipte met zijn vingers en riep om tuinmannen," vertelt ze. "Komen daar twee Mexicanen binnen die hij een dollar of tien geeft om op handen en voeten te gaan zitten. Ik had zoiets van: 'Dat doe ik niet!'."

Niet grappig
Volgens de zangeres werd ze zeer "ongemakkelijk" toen Brüno één van de mannen ook nog een trap verkocht. "Ik zei: 'Haal me hier weg. Dit is absurd. Het is niet grappig, het is discriminatie." Abdul herinnert zich nog hoe ze vervolgens met camera's werd achtervolgd naar haar auto.

Gefopt
De 46-jarige zangeres besefte pas drie weken geleden dat ze werd beetgenomen toen haar manager werd opgebeld door een journalist die weet had van het incident. Abdul zei aanvankelijk van niks te weten, maar schoot naar eigen zeggen 's nachts om twee uur wakker met het besef dat het voorval met die rare supernicht die haar vroeg op andere mensen te gaan zitten, opgezet spel was.

01-05-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen op een bankje
Samen op een bankje


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Eva_Longoria_104-1024.jpg?t=1241097444


samen op een
bankje in het park
likkend aan een ijsje
genietend van die
mooie lentezon
de vogels fluiten
vrolijk en vechten
om een kruimeltje
brood
samen aan
waterkant
de eendjes die
kwateren
een zacht lentebriesje
verkoelt ons gelaat
deze mooie dag
mag van ons
eeuwig duren
samen gelukkig
op een bankje
aan de waterkant
genieten dus

01-05-2009 om 09:08 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
30-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett heeft mooiste borsten van Hollywood

Scarlett heeft mooiste borsten van Hollywood

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/scarlett-johansson.jpg?t=1241096438
Actrice Scarlett Johansson heeft de mooiste borsten van Hollywood. Dat menen althans de kijkers van het tv-programma 'Acces Hollywood', die in een poll de bestgedraaide boezem van het sterrendom mochten uitkiezen.

En niet alleen de borsten van Scarlett vallen in de smaak bij het Amerikaanse publiek. Ook die van Salma Hayek, Halle Berry, Jessica Simpson en Jennifer Love Hewitt worden gewaardeerd als pareltjes van biologische esthetiek.

30-04-2009 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beluister hier de nieuwe Laura Lynn

Beluister hier de nieuwe Laura Lynn

Om Laura Lynn te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Laura Lynn had een terugkeer naar het zuiverste schlagerwerk beloofd, en op haar vandaag verschenen nieuwe album 'In Vuur en Vlam' wemelt het inderdaad van de vrolijke Vlaamse schlagers.

30-04-2009 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!