Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fidel Castro bespioneerde Hollywood-sterren 24 uur op 24

Fidel Castro bespioneerde Hollywood-sterren 24 uur op 24

http://img19.imageshack.us/img19/6359/fidelcastro.jpg
Fidel Castro bespioneerde tijdens zijn regime alle beroemdheden die op het eiland Cuba verbleven. Dat beweert schrijver Bill O'Reilly in zijn boek 'Fidel: Hollywood's Favorite Tyrant'.

Camera's en afluisterapparatuur
Delfin Fernandez, een lid van de geheime dienst, vertelt daarin hoe hij hun hotelkamers 'opsmukte' met camera's en afluisterapparatuur. "De meeste mensen hebben er geen idee van dat ze in het oog gehouden worden als ze in Cuba zijn. Alle privé-activiteit wordt echter gefilmd op bevel van Castro zelf. Zeker als er beroemdheden kwamen in de hotels Nacional, Melia Habana of Melia Cohiba werd er niets aan het toeval overgelaten. Soms ging het zelfs zo ver dat ze 24 uur per dag geschaduwd werden."

Onder meer de Spaanse regisseur Pedro Almodovar was een geviseerd doelwit, maar speciale informatie leverde al dat gespioneer niet op. "Iedereen weet toch al dat ik een flikker ben, dus wat kan het mij schelen?", luidde zijn reactie toen hij op de hoogte gesteld werd van zijn 'Big Brother'-verblijf.

"Fidel vertrouwde niemand"
Zelfs Castro's beste vrienden ontsnapten niet aan de scrupuleuze afluisterpraktijken. Toen nobelprijswinnaar Gabriel Garcia Marquez de eer kreeg in een van Castro's villa's in Havana te logeren, bleek ook die woonst vol afluisterapparatuur te hangen. "Er hingen meer kabels om te spioneren dan er nodig waren voor de elektrische huishoudtoestellen. We filmden alles, want Fidel vertrouwde niemand."

Pas echt feest werd het toen filmsterren hun opwachting maakten op het eiland. "Deze scènes zijn nog pikanter dan wat ze in haar films liet bewonderen", stootte een vertrouweling van Castro uit over de nachtelijke escapades van een Spaanse actrice.

Campbell, Moss en DiCaprio
En ook modellen Naomi Campbell en Kate Moss kwamen een kijkje nemen. "Toen was het pas echt alle hens aan dek", aldus Fernandez. "Uiteraard werden ze 24 uur op 24 geschaduwd, maar daar kwam dan nog eens het gerucht bij dat ze een kamer zouden delen met Leonardo DiCaprio. Toen hebben we de meest gesofisticeerde apparatuur ingezet die voorhanden was." Ook het doen en laten van onder meer Francis Ford Coppola, Kevin Costner, Steven Spielberg en Robert Redford werd op de voet gevolgd.

Slechts één man had meer in het snotje: paus Johannes Paulus II. Zijn veiligheidsdienst ontdekte in 1998 dat de hele kamer vol afluisterapparatuur hing en nam de nodige voorzorgen.

12-05-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Akon schrijft openingsnummer voor Wereldbeker

Rapper Akon schrijft openingsnummer voor Wereldbeker

Om Beautiful te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Rapper Akon gaat het officiële lied voor de opening van de Wereldbeker Voetbal opnemen. De FIFA heeft Akon gevraagd het nummer te schrijven en op te nemen voor de openingsceremonie van het voetbaltoernooi dat volgend jaar in juni in Zuid-Afrika gehouden wordt.

Muzikaal regisseur
"Ik ben ingehuurd als muzikale regisseur van de Wereldbeker. Ik zal de leiding hebben over de muziek tijdens de ceremonies, deze week vlieg ik naar Zuid-Afrika voor een aantal vergaderingen. Ik ben dol op voetbal en beschouw dit als een grote eer", verklaarde Akon.

Axelle Red
Akon, die supportert voor Zuid-Afrika, is niet van plan om voetballers het nummer te laten inzingen zoals New Order in 1990 deed met 'World in Motion', waarin sterspelers John Barnes, Paul Gascoigne en Peter Beardsley zongen. In 1998 zong Axelle Red samen met Youssou N'Dour 'La Cour des Grands' tijdens de openingsceremonie van de Wereldbeker in Frankrijk.
De officiële song voor de Wereldbeker van 2006 in Duitsland was 'Celebrate the Day' van de Duitse acteur Herbert Groenemeyer.

Senegal
Akon is de zoon van de Senegalese percussionist Mor Thiam. Op zijn vijftiende verhuisde hij naar de VS.

12-05-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaan concerten Michael Jackson niet door?

Gaan concerten Michael Jackson niet door?

Om Dangerous te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Er bestaat een reële kans dat de concertreeks van Michael Jackson in Londen niet door kan gaan.

In november 2008 tekende de manager van Michael een contract waarin de zanger beloofde mee te doen aan een familietournee. Deel van de deal met het bedrijf dat alles organiseerde was dat Michael de 18 maanden na het ondertekenen van het contract geen andere concertdeals zou aangaan, zo meldt PerezHilton.com. Dat zou dus betekenen dat Michael komende zomer níet mag optreden in de O2 arena in Londen.

Het advocatenteam van Michael beweert nu dat zijn manager zonder medeweten van de zanger heeft getekend. Het is nu dus afwachten of Michael onder zijn contract uit zal kunnen komen.

12-05-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna schrijft haatsong voor Chris Brown

Rihanna schrijft haatsong voor Chris Brown

Om Silly Boy te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Rihanna lijkt finaal af te rekenen met Chris Brown, haar ex die zich voor de rechter moet verantwoorden omdat hij haar enkele maanden geleden afroste. Rapper Kanye West zette 'Silly Boy' op het internet, de demo voor een nieuw nummer van Rihanna met gastvocalen van Lady Gaga en geproduceerd door Timbaland.

'She's over you'
Het nummer gaat over een meisje dat weigert haar ex terug te nemen omdat hij niet weet hoe hij haar moet behandelen. Dat gaat zo: "I said I'm not coming back. You fooled me once but you can't have that ego turning. Just too bad for you, that when you had me. Didn't know what to do, she's over you. 'Cause you had a good girl, good girl, girl. That's a keeper. You had a good girl, good girl but didn't know how to treat her. So silly boy get out my face. Why do you like the way regrets taste?"

Toegetakeld
Rihanna en zanger Chris Brown gingen enkele maanden geleden uit elkaar nadat hij was gearresteerd wegens partnergeweld. Een gelekte foto toonde hoe Rihanna vreselijk toegetakeld was na het incident.

Naaktfoto's
Het is geen toeval dat Kanye West, een goede vriend van Rihanna, dit nummer op het internet gooide. Het voorbije weekend verschenen immers naaktfoto's van Rihanna en vermoed wordt dat het Brown was die daarmee zijn ex door het slijk wilde halen.

12-05-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Andre: "Als ze drinkt, is Katie niet te vertrouwen"

Peter Andre: "Als ze drinkt, is Katie niet te vertrouwen"

http://img9.imageshack.us/img9/4361/katieprice.jpg
Jordan, alias Katie Price, is uit Engeland gevlucht nadat Peter Andre een einde maakte aan hun huwelijk. Aan The Sun liet Price weten dat ze helemaal van de kaart is door de breuk. Aanleiding tot de breuk waren foto's die gisteren in The Sun verschenen van een aangeschoten Jordan die zwaar gedecolleteerd naast een onbekende man zit in een club. Die maakten Peter woedend. "Ze is de pedalen kwijt, als ze gedronken heeft is er geen land te bezeilen met dat mens", verklaarde hij.

Maar Katie, die enkele maanden geleden stelde dat ontrouw de enige mogelijke reden zou zijn voor een huwelijksbreuk, barstte gisteren in tranen uit: "Peter is mijn leven. Ik wil dit niet".

Duivel van de drank
Schijnbaar is het drankgebruik van Jordan de oorzaak van alle ellende. Peter: "Als Katie nuchter is, ben ik op niemand jaloers. Maar als ze drinkt, is ze tot alles in staat. Dan vaart de duivel in haar en wordt ze een nachtmerrie. Ik vertrouw haar als ze nuchter is maar niet als ze drinkt. Zodra ze enkele glazen op heeft, ben ik haar kwijt tot de volgende ochtend. Kate heeft vroeger al problemen gehad met alcohol. Ze weet dat ze er niet tegen kan. Als ze drinkt, verandert ze in iemand die ik niet herken en die ik ook niet graag heb".

Gigantische ruzie
"Vaak vergeet ze zelfs dat ik er ben. Ze wordt een andere persoon en ik moet haar de hele tijd in de gaten houden. Als ik haar aanspreek over haar drinken, mondt dat altijd uit in een gigantische ruzie. Ik vraag haar niet dat ze nooit meer een glas drinkt, maar ik zou graag hebben dat ze er geen tien drinkt".

Kinderen, carrière en droomhuis
Aan een vriend vertrouwde Peter toe dat hij vaak ongelukkig is geweest in zijn huwelijk. "Katie heeft alles wat ze kan verlangen. Kijk naar onze prachtige kinderen. Ze heeft een miljoenencarrière en een droomhuis. Maar ze moet zonodig op de knop van de zelfvernieling drukken. Ze is de meest aimabele vrouw als ze gewoon zichzelf is en ik zal altijd van haar houden. Maar als puntje bij paaltje komt, valt er niet mee te leven", zei hij.

"Deze ring betekent niets"
Insiders wisten al lang dat het huwelijk barsten vertoonde. Enkele weken geleden ging Jordan op de zuip in haar geboortestad Brighton en in de toiletten van een nachtclub schreeuwde ze dat haar huwelijk op de klippen liep. Ze rukte haar trouwring af en snikte "deze ring betekent niets".

Amerika of Engeland
Peter wilde naar Amerika verhuizen, waar ze drie maanden verbleven voor de opnames van de realityreeks 'Katie and Peter: Stateside', waar hij zijn popcarrière nieuw leven wilde inblazen. De camera's legden een hevige ruzie vast waarin Katie haar man ervan beschuldigde een affaire te hebben, maar later trok ze die aantijging weer in.

"Ik vind het hier super. Het weer, de mensen en alles is verbluffend. Ik zou hier voor altijd willen wonen. Maar zij wil naar huis. Ik heb haar zelfs aangeboden enkele paarden te kopen, maar ze wil hier niet wonen", zei Peter tijdens de Oscarparty van Elton John in februari.

Enkele uren nadat het koppel in een persmededeling verklaarde dat ze gaan scheiden, huilde Katie zich gisteren haast een oog uit. "Peter is de liefde van mijn leven, hij is mijn leven. We hebben kinderen samen en ik ben verslagen en teleurgesteld door Peters beslissing om te scheiden. Ik ben met hem voor het leven getrouwd".

Fortuin van 33 miljoen euro
Verwacht wordt dat de twee nog een aardig robbertje zullen vechten om hun gezamenlijk fortuin, dat op 33 miljoen euro wordt geschat.
Gisteravond stuurde Jordan nog een bericht naar The Sun: "Dit is niet wat ik wil, maar het besluit ligt niet bij mij. Ik zal geen verdere commentaar of interviews meer geven over de breuk. Maar ik zal altijd van mijn Peter houden".

Even later gaven bookmakers 2/1 dat de twee zich zullen verzoenen, 6 tegen 1 dat ze hun huwelijksgeloften zullen vernieuwen en de reportage verkopen aan een magazine.

12-05-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dag wordt nacht

Dag wordt nacht.



http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/enr5a.jpg?t=1242045720


Waren er ooit tranen
Was er eens een lach
Weken worden maanden
Dag wordt nacht, nacht wordt dag
Vurige wensen in onze gedachten
die ons naar elkander brachten
maar wij moeten wachten
Weken maanden, misschien wel jaren
maar de liefde van ons is het waard
bewondering en respect voor elkaar
is ineens in pure liefde veranderd
ooit komen wij elkaar tegen onder
een heldere sterrenhemel
Starend naar een vlammend oranje maan
zien wij elkaar ineens weer staan
en hopelijk laten wij elkaar nooit meer gaan!!!

12-05-2009 om 09:19 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
11-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue

Kylie Minogue

Om Kylie te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Bij vriestemperaturen en op een hoogte van 2.300 meter sloot Kylie Minogue in het Oostenrijkse Ischgl het skiseizoen of voor 18.000 uitzinnige fans. Kylie wordt over twee weken 41.

11-05-2009 om 18:06 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna gaat religieuze verbintenis aan met Jesus

Madonna gaat religieuze verbintenis aan met Jesus

Om Hung Up te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De 50-jarige zangeres en haar 28-jarige toyboy willen hun relatie officieel maken met een een traditionele Kabbalah-ceremonie.

Moeilijke tijden
Dit Joodse gebruik, dat het koppeltje aan elkaar zal verbinden, zal door een rabbi in New York geleid worden. De zangeres wil haar relatie met het jonge model officieel maken. "De ster was er kapot van toen ze hoorde dat haar adoptie geweigerd werd. Nu wil ze aan de wereld duidelijk maken dat haar relatie met Jesus ernstig is. De twee zijn gek van elkaar en Jesus hielp de superster door deze moeilijke tijd", aldus een insider.

Aanvaard door kinderen
Jesus werd al aanvaard door dochter Lourdes en zonen Rocco en David. Het model bekeerde zich van het katholicisme tot Kabbalah, als een bewijs dat hij het ernstig meent met Madonna.

11-05-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle wijst diner met Obama af

Susan Boyle wijst diner met Obama af

Om Whistle Down The Wind te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Susan Boyle had blijkbaar andere dingen aan haar hoofd toen ze uitgenodigd werd door president Barack Obama.
De 'Britain's Got Talent'-sensatie, die de voorbije week ook bij Oprah Winfrey te zien was, kon volgens News of The World aanschuiven bij het prestigieuze White House Correspondents Diner. Ze zou de uitnodiging echter hebben afgeslagen.

Een ingewijde: "Susan was geschokt en enorm vereerd toen ze de uitnodiging kreeg. Maar ze vond het te veel en te snel".
Susan verkoos haar avond voor de televisie door te brengen om te kijken naar... 'Britain's Got Talent'.

11-05-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farrah Fawcetts partner beschuldigd van seksuele intimidatie

Farrah Fawcetts partner beschuldigd van seksuele intimidatie

http://img22.imageshack.us/img22/8803/ryanoneal.jpg
Ryan O'Neal, de partner van de terminaal zieke Farrah Fawcett, wordt door een twintigjarige vrouw aangeklaagd wegens seksuele intimidatie. Dania Marin stelt dat de acteur (68) haar lastigviel en aanstuurde op telefoonseks met de jonge vrouw. Ze vraagt de rechter in Californië O'Neal een omgangsverbod op te leggen.

Marin, die vriend aan huis was bij O'Neal en Fawcett, zegt dat ze schrik heeft gekregen van O'Neal. "Ik was bang dat hij erachter zou komen waar ik woon", verklaarde ze.

Vorige week verklaarde O'Neal dat Fawcett (62), met wie hij een zoon heeft, bedlegerig is en dat haar kankertherapie werd stopgezet omdat er geen hoop op genezing meer is.

11-05-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is Victoria Beckham zonder schmink

Dit is Victoria Beckham zonder schmink

http://img6.imageshack.us/img6/7521/victoriabeckhamy.jpg
Victoria Beckham komt meestal het huis niet uit zonder een dikke laag make-up en een zorgvuldig uitgekozen outfit. Voor het sporten maakt ze echter een uitzondering. Fotografen konden een zwetende en ongeschminkte Posh kieken toen ze de ultra-exclusieve Sports Club LA in Beverly Hills verliet.

Sportkleren
De echtgenote van David Beckham bezoekt de club zes keer per week, en draagt er standaard sportkledij. "Posh gedraagt zich altijd onopvallend wanneer ze hier is," vertelt aan ander lid aan de Mail on Sunday. "Ze draagt gewone gymkleren en doet met een fruitsapje in de hand graag een babbel met de andere bezoekers."

Beter zonder schmink
De 35-jarige moeder van drie loopt naar verluidt telkens bijna 13 kilometer op de loopband, en doet verder nog aan Pilates en spinning. "Ze doet opvallend normaal en lijkt er niet mee in te zitten dat mensen haar zwetend zien zonder make-up. In feite ziet er beter uit zonder die laag beton", luidt het.

11-05-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hadise met ontsteking in gezicht naar kliniek

Hadise met ontsteking in gezicht naar kliniek

Om Dum Tek Tek te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Onze landgenote Hadise, die voor Turkije deelneemt aan het Eurovisie Songfestival, is zaterdagavond in het ziekenhuis opgenomen met een ontsteking in haar gezicht. Daar werd vastgesteld dat ze last heeft van oververmoeidheid.

De Belgisch-Turkse zangeres vroeg de Nederlandse inzending De Toppers of ze van halve finale wilde ruilen. "Maar wij geven onze fantastische laatste plek in de tweede halve finale niet op", vertelt Gordon aan highlow.nl. "We wensen haar wel beterschap!"

11-05-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Troost

Troost


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/asin-4a.jpg?t=1241958640


Mijn mooie meid,
Soms kan ik de dingen nog steeds niet bevatten,
Jouw liefde en geloof in mij,
We hebben het de laatste tijd niet altijd even gemakkelijk,
Eerst jij en nu moet ik eraan geloven,
De tentakels van het verleden,
Ze grijpen soms ver terug,
Dan is het ongelooflijk fijn dat er iemand bij je staat, in je blijft geloven,
Je steunt en troost als je er behoefte aan hebt,
Ook als je nagenoeg onbereikbaar bent,

11-05-2009 om 11:07 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
10-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent nog steeds verdachte in brandzaak woning ex

50 Cent nog steeds verdachte in brandzaak woning ex

Om If I Can't te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
In tegenstelling tot wat de rapper zelf zegt, is 50 Cent volgens een rechercheur nog steeds verdachte in de zaak rondom de brand in een woning. Het huis in Long Island in de staat New York brandde vorig jaar af. In de villa, die op naam van 50 stond, woonde een ex van de rapper.

50 Cent, die eigenlijk Curtis James Jackson heet, stelde dat hij niet verder vervolgd zou worden. Jackson wordt ervan verdacht dat hij de woning van zijn ex in brand gestoken heeft. Een rechercheur zegt dat de brand nog steeds onderzocht wordt en dat er nog geen verdachten geschrapt zijn.

De brand, die op 30 mei woedde, legde de villa van ruim een miljoen euro in de as. 50 Cent's ex en hun destijds tien jaar oude zoon wisten met vier anderen ontkomen door van het dak te springen. De slachtoffers kampten wel met ademhalingsproblemen als gevolg van het inademen van rook. Volgens de ex van de rapper was het Jackson die de brand stichtte, maar hij zegt dat hij destijds in Louisiana was voor filmopnamen.

10-05-2009 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poetin brengt verrassingsbezoek aan Songfestival

Poetin brengt verrassingsbezoek aan Songfestival

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/premier-poetin.jpg?t=1241957181
De Russische premier Vladimir Poetin heeft deze middag een verrassingsbezoek gebracht aan een aantal songfestivaldeelnemers. Poetin bezocht de Olympische Arena, waar het Eurovisie Songfestival volgende week plaatsvindt.

De voormalig Russische president bekeek de repetitie van Aysel & Arah, die uitkomen voor Azerbeidzjan met het liedje 'Always'. Poetin bezocht ook de persruimte, waar de Hongaarse Zoli Ádok een persconferentie gaf. Volgens een journalist liep de premier met een grote grijns door de ruimte en vroeg hij aan de aanwezige verslaggevers of ze het wel naar hun zin hadden in 'zijn' Moskou.

10-05-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse breekt comeback-optreden af

Amy Winehouse breekt comeback-optreden af

Om Back To Black te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Amy Winehouse heeft een show op het Caribische Saint Lucia afgebroken. Vrijdag was het de eerste keer in maanden dat de met drank- en drugsverslavingen kampende zangeres weer op het podium stond.

Hevige regen
Volgens een woordvoerder van de donkerharige zangeres moest het optreden tijdens het Saint Lucia Jazz Festival afgebroken worden vanwege de hevige regenval. Winehouse zou ondanks de storm geprobeerd hebben haar show voort te zetten, maar werd gedwongen het podium te verlaten.

Pijnlijk optreden
Haar woordvoerder zegt dat de zangeres teleurgesteld is, omdat ze gehoopt had de bevolking van het eiland met haar optreden te kunnen bedanken voor hun gastvrijheid. De 'Rehab'-zangeres verblijft al enkele maanden op het Caribische eiland, waar ze aan een nieuw album zou werken.

Een van de eilandbewoners zegt tegenover BBC dat het optreden van Winehouse 'pijnlijk' was. "Ze vergat de tekst van een liedje en zei tegen het publiek 'sorry, ik verveel me'. Wat een verspild talent."

10-05-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti getrouwd met Jelle

Helmut Lotti getrouwd met Jelle

Om A Whiter Shade Of Pale te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Helmut Lotti heeft vanmiddag voor de derde keer eeuwige trouw beloofd aan een vrouw. De zanger gaf zijn jawoord aan literair journaliste Jelle van Riet. De 39-jarige Lotti en de 36-jarige journaliste trouwden om 14 uur in het stadhuis van Antwerpen. Het huwelijk vond in besloten kring plaats, maar na de plechtigheid gaf het kersverse echtpaar een feest op de Grote Markt. Fans, vrienden en andere belangstellenden kregen een glaasje aangeboden en brachten een toost uit.

Doordeweeks
"Het was eigenlijk een doordeweeks huwelijk, hoe raar dat ook mag klinken", zei burgemeester Patrick Janssens. "Het was heel gewoon en intiem, met een volle trouwzaal, maar dat gebeurt wel meer als er koppels trouwen. Het was echt hoe ze het gewild hadden. Daarna was er een korte receptie en werd het koppel naar buiten getrokken voor een klein feestje op de Grote Markt. Jelle las er een stukje voor uit haar column. Helmut zong een aantal liedjes en ging daarna achter de tapkraan staan. Het was echt gezellig. Er was ook heel wat volk, maar zeker niet zoveel dat het niet meer gezellig was. Het was net genoeg."

Op wolkjes
In haar recentste column 'De bruid' voor De Standaard schrijft Van Riet: "Ik loop op wolkjes, blaak van het zelfvertrouwen en overstraal alles en iedereen, want hij houdt van mij. Ik herhaal: hij houdt van mij". Ze besluit haar laatste column als vrijgezel met: "Ik ga niet scheiden, van-z'n-lang-zal-ze-leven-niet!".

Kimberly en Carol Jane
Lotti stapte twee keer eerder in het huwelijksbootje. In 1990 gaf hij zijn jawoord aan Kimberly Grosemans. Het huwelijk, waaruit dochter Messalina voorkwam, duurde zeven jaar. Een paar jaar later beloofde de zanger eeuwige trouw aan Carol Jane Poe. Dat huwelijk hield vier jaar stand en strandde in 2005.

10-05-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Filip (eventjes) in Noord-Korea

Prins Filip (eventjes) in Noord-Korea

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/prins-filip.jpg?t=1241955414
Prins Filip bracht vandaag een bezoek aan de demarcatiezone tussen de twee Korea's. Daarbij waagde hij zich, onder het oog van loerende Noord-Koreanen, enkele meters op het grondgebied van die laatsten.

In 1950 brak de Koraanse oorlog los tussen Noord- en Zuid-Korea, een strijd die 3 jaar zou duren en waarbij ook Belgische troepen, onder VN-vlag, zouden meevechten. De oorlog kostte honderdduizenden het leven. In 1953 werd een wapenstilstand onderhandeld, waarbij een bufferzone, de zogenaamde gedemilitariseerde zone, werd afgebakend. Tot een echt vredesakkoord kwam het nooit.

Conflict bestaat nog steeds
Meer dan vijftig jaar later bestaat het conflict nog steeds, bevroren in de tijd als het laatste wat nog rest van de Koude Oorlog. Noord- en Zuid-Korea blijven van elkaar gescheiden door de gedemilitariseerde zone: een lap grond van 4 kilometer breed en iets meer dan 240 kilometer lang, met in het midden de demarcatielijn tussen beide. De benaming is misleidend: nergens ter wereld wordt een grens door zoveel militairen beloerd als hier. De Zuid-Koreanen krijgen daarbij steun van Amerikaanse troepen, waarvan er nog zo'n 28.000 ter plaatse gelegerd zijn. In de zone lopen ook nog Zweden en Zwitsers rond, die de toepassing van de wapenstilstand controleren.

De gedemilitariseerde zone kent zijn eigen normen en regels, die een hoog absurditeitsgehalte hebben. Zo hebben zowel Zuid- als Noord-Koreanen er hun dorp, propagandadorpen om de overkant de ogen uit te steken. Tot voor enkele jaren bestookten ze elkaar met leuzen. Noord-Korea pootte er de hoogste vlaggenpost ter wereld neer, met een vlag zo zwaar dat die enkel bij strakke wind wappert. De enige verbinding tussen beide landen is een brug, waarlangs gevangenen werden uitgewisseld: de "bridge of no return". Wie erover gaat, kom nooit terug.

Vreems schouwspel
Prins Filip bracht een bezoek aan de zone. Het resulteerde in een vreemd schouwspel. Aan de Zuid-Koreaanse zijde stond de prins, geflankeerd door een druk gezelschap van ministers, ambassadeurs, militairen, veiligheidsmensen en een dozijn journalisten. Amper enkele meters verder daagden drie Noord-Koreaanse militairen op, in donkergroen uniform, met een te grote pet op. Onder het oog van camera's en telelenzen haalden ze hun verrekijker boven en bestudeerden ze hun overburen, ook al konden ze die bijna aanraken.

Op de demarcatielijn staat een blauwe barak, waarin beide partijen elkaar kunnen ontmoeten als er toch afspraken moeten worden gemaakt. De prins, die van alles foto's maakte, ging de barak binnen, gevolgd door het ganse gezelschap. De barak staat midden op de grens, zodat wie het midden van het gebouwtje oversteekt, zich enkele meters in Noord-Korea bevindt. Wat de prins ook deed. Intussen loerden de Noord-Koreaanse soldaten, inmiddels waren het er al zes, naar binnen. Ze drukten hun neus tegen de ramen, en bekeken de prins. Een veiligheidsagent van het paleis maakte zich druk, en keek streng terug.

10-05-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als je je moeder mist op moederdag?

Wat als je je moeder mist op moederdag?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/moederdag.jpg?t=1241869152
Zondag zetten we alle moeders terug in de bloemetjes. Maar wat als je moeder er niet meer is, of als je alle contact hebt verbroken? Voor hen wordt het een moeilijke dag, waarmee ze geconfronteerd worden met een verlies of gemis waar maar weinigen begrip voor hebben.

Geen juiste manier
Voor wie (pas) zijn of haar moeder verloor, wordt het een zondag een triestige dag. Het gemis van de moeder wordt eens zo duidelijk op een dag waar ze centraal zou staan. Je kan haar niet nog eens zeggen hoe dankbaar je haar bent of hoe graag je haar ziet.

Een 'juiste' manier om hier mee om te gaan is er niet. Je kan ervoor kiezen je moeder te herdenken in je eentje of met je broers en zussen of tantes en nonkels waarbij haar lievelingsgerecht en haar verhalen centraal staan. Je kan een brief schrijven, haar graf bezoeken en uithuilen. Ga de confrontatie niet uit de weg: deze emoties zijn echt en waard gevoeld te worden.

Eigen keuze
Dan is er ook nog de groep vrouwen die hun moeder mist uit eigen keuze. Dat is niet zo zeldzaam als het lijkt: tien procent van de vrouwen verbreekt het contact met haar moeder op een of ander moment in hun leven zo schrijft ad.nl.

Complexe relatie
"De band tussen een moeder en een dochter is complex", legt familietherapeute Else-Marie Van den Eerenbeemt uit. "Ten eerste heb je 9 maanden in haar gewoond en ten tweede krijg je te maken met het spiegelcomplex. Moeders verwachten veel van hun dochters en projecteren er al hun verwachtingen en eigen, niet-ingeloste dromen op. Bovendien wil je haar alle nare ervaringen besparen." De meeste breuken ontstaan door een dominante moeder, een scheiding van de ouders en psychologische terreur of stoornis.

Grote momenten
De meeste breuken herstellen zich en kleinkinderen zijn daarbij het perfecte smeermiddel. "Oma zijn biedt een herkansing", verklaart Van den Eerenbeemt. "Als oma hoef je niet op te voeden en heb je geen verantwoordelijkheid. Tegelijk ben je ouder, wijzer en geduldiger ge worden." Uiteindelijk zijn alle momenten die nooit terugkomen, zoals een huwelijk, een overlijden of een zware ziekte, een prima mogelijkheid tot verzoening.

Verwijten
Al loopt ook dat wel eens fout. Zo kan je het verwijt krijgen 'nu pas' bij je zieke moeder op bezoek te komen. De angst voor zulke verwijten, maken dat veel verzoeningen lang worden uitgesteld, maar dat is volgens de therapeute geen goed idee.

"Door niets te doen, maak je de pijn en de verwijten scherper. Iets kleins als een kaartje kan al veel effect hebben." Helaas zijn niet alle breuken te herstellen omdat niet alle fouten te vergeven zijn. Van den Eerenbeemt pleit er in dat geval wel voor niet te blijven hangen in wrok en verwijten

09-05-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolly Parton ontvangt eredoctoraat in Tennessee

Dolly Parton ontvangt eredoctoraat in Tennessee

Om Jolene te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Dolly Parton mag zich voortaan Dr. Dolly noemen. De countrydiva heeft vandaag een eredoctoraat in de muziek van de universiteit van Tennessee in Knoxville in ontvangst mogen nemen. "Denk je eens in, ik ben Dr. Dolly", zei de blondine.

Grappend over haar eigen voluptueuze figuur voegde ze daaraan toe: "Dus wanneer mensen iets zeggen over dubbel-D, denken ze aan iets compleet anders." Het publiek, bestaande uit meer dan duizend afgestudeerden, brulde van het lachen en gaf Parton een staande ovatie.

Parton komt oorspronkelijk uit Tennessee. Ze was de vierde van twaalf kinderen in een arm gezin en doet veel aan liefdadigheid. Haar Imagination Library stuurt ongeveer vijfhonderdduizend kinderen elke maand vanaf hun geboorte totdat ze naar school gaan.

09-05-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!