Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Troost

Troost


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/asin-4a.jpg?t=1241958640


Mijn mooie meid,
Soms kan ik de dingen nog steeds niet bevatten,
Jouw liefde en geloof in mij,
We hebben het de laatste tijd niet altijd even gemakkelijk,
Eerst jij en nu moet ik eraan geloven,
De tentakels van het verleden,
Ze grijpen soms ver terug,
Dan is het ongelooflijk fijn dat er iemand bij je staat, in je blijft geloven,
Je steunt en troost als je er behoefte aan hebt,
Ook als je nagenoeg onbereikbaar bent,

11-05-2009 om 11:07 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
10-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent nog steeds verdachte in brandzaak woning ex

50 Cent nog steeds verdachte in brandzaak woning ex

Om If I Can't te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
In tegenstelling tot wat de rapper zelf zegt, is 50 Cent volgens een rechercheur nog steeds verdachte in de zaak rondom de brand in een woning. Het huis in Long Island in de staat New York brandde vorig jaar af. In de villa, die op naam van 50 stond, woonde een ex van de rapper.

50 Cent, die eigenlijk Curtis James Jackson heet, stelde dat hij niet verder vervolgd zou worden. Jackson wordt ervan verdacht dat hij de woning van zijn ex in brand gestoken heeft. Een rechercheur zegt dat de brand nog steeds onderzocht wordt en dat er nog geen verdachten geschrapt zijn.

De brand, die op 30 mei woedde, legde de villa van ruim een miljoen euro in de as. 50 Cent's ex en hun destijds tien jaar oude zoon wisten met vier anderen ontkomen door van het dak te springen. De slachtoffers kampten wel met ademhalingsproblemen als gevolg van het inademen van rook. Volgens de ex van de rapper was het Jackson die de brand stichtte, maar hij zegt dat hij destijds in Louisiana was voor filmopnamen.

10-05-2009 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poetin brengt verrassingsbezoek aan Songfestival

Poetin brengt verrassingsbezoek aan Songfestival

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/premier-poetin.jpg?t=1241957181
De Russische premier Vladimir Poetin heeft deze middag een verrassingsbezoek gebracht aan een aantal songfestivaldeelnemers. Poetin bezocht de Olympische Arena, waar het Eurovisie Songfestival volgende week plaatsvindt.

De voormalig Russische president bekeek de repetitie van Aysel & Arah, die uitkomen voor Azerbeidzjan met het liedje 'Always'. Poetin bezocht ook de persruimte, waar de Hongaarse Zoli Ádok een persconferentie gaf. Volgens een journalist liep de premier met een grote grijns door de ruimte en vroeg hij aan de aanwezige verslaggevers of ze het wel naar hun zin hadden in 'zijn' Moskou.

10-05-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse breekt comeback-optreden af

Amy Winehouse breekt comeback-optreden af

Om Back To Black te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Amy Winehouse heeft een show op het Caribische Saint Lucia afgebroken. Vrijdag was het de eerste keer in maanden dat de met drank- en drugsverslavingen kampende zangeres weer op het podium stond.

Hevige regen
Volgens een woordvoerder van de donkerharige zangeres moest het optreden tijdens het Saint Lucia Jazz Festival afgebroken worden vanwege de hevige regenval. Winehouse zou ondanks de storm geprobeerd hebben haar show voort te zetten, maar werd gedwongen het podium te verlaten.

Pijnlijk optreden
Haar woordvoerder zegt dat de zangeres teleurgesteld is, omdat ze gehoopt had de bevolking van het eiland met haar optreden te kunnen bedanken voor hun gastvrijheid. De 'Rehab'-zangeres verblijft al enkele maanden op het Caribische eiland, waar ze aan een nieuw album zou werken.

Een van de eilandbewoners zegt tegenover BBC dat het optreden van Winehouse 'pijnlijk' was. "Ze vergat de tekst van een liedje en zei tegen het publiek 'sorry, ik verveel me'. Wat een verspild talent."

10-05-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti getrouwd met Jelle

Helmut Lotti getrouwd met Jelle

Om A Whiter Shade Of Pale te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Helmut Lotti heeft vanmiddag voor de derde keer eeuwige trouw beloofd aan een vrouw. De zanger gaf zijn jawoord aan literair journaliste Jelle van Riet. De 39-jarige Lotti en de 36-jarige journaliste trouwden om 14 uur in het stadhuis van Antwerpen. Het huwelijk vond in besloten kring plaats, maar na de plechtigheid gaf het kersverse echtpaar een feest op de Grote Markt. Fans, vrienden en andere belangstellenden kregen een glaasje aangeboden en brachten een toost uit.

Doordeweeks
"Het was eigenlijk een doordeweeks huwelijk, hoe raar dat ook mag klinken", zei burgemeester Patrick Janssens. "Het was heel gewoon en intiem, met een volle trouwzaal, maar dat gebeurt wel meer als er koppels trouwen. Het was echt hoe ze het gewild hadden. Daarna was er een korte receptie en werd het koppel naar buiten getrokken voor een klein feestje op de Grote Markt. Jelle las er een stukje voor uit haar column. Helmut zong een aantal liedjes en ging daarna achter de tapkraan staan. Het was echt gezellig. Er was ook heel wat volk, maar zeker niet zoveel dat het niet meer gezellig was. Het was net genoeg."

Op wolkjes
In haar recentste column 'De bruid' voor De Standaard schrijft Van Riet: "Ik loop op wolkjes, blaak van het zelfvertrouwen en overstraal alles en iedereen, want hij houdt van mij. Ik herhaal: hij houdt van mij". Ze besluit haar laatste column als vrijgezel met: "Ik ga niet scheiden, van-z'n-lang-zal-ze-leven-niet!".

Kimberly en Carol Jane
Lotti stapte twee keer eerder in het huwelijksbootje. In 1990 gaf hij zijn jawoord aan Kimberly Grosemans. Het huwelijk, waaruit dochter Messalina voorkwam, duurde zeven jaar. Een paar jaar later beloofde de zanger eeuwige trouw aan Carol Jane Poe. Dat huwelijk hield vier jaar stand en strandde in 2005.

10-05-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Filip (eventjes) in Noord-Korea

Prins Filip (eventjes) in Noord-Korea

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/prins-filip.jpg?t=1241955414
Prins Filip bracht vandaag een bezoek aan de demarcatiezone tussen de twee Korea's. Daarbij waagde hij zich, onder het oog van loerende Noord-Koreanen, enkele meters op het grondgebied van die laatsten.

In 1950 brak de Koraanse oorlog los tussen Noord- en Zuid-Korea, een strijd die 3 jaar zou duren en waarbij ook Belgische troepen, onder VN-vlag, zouden meevechten. De oorlog kostte honderdduizenden het leven. In 1953 werd een wapenstilstand onderhandeld, waarbij een bufferzone, de zogenaamde gedemilitariseerde zone, werd afgebakend. Tot een echt vredesakkoord kwam het nooit.

Conflict bestaat nog steeds
Meer dan vijftig jaar later bestaat het conflict nog steeds, bevroren in de tijd als het laatste wat nog rest van de Koude Oorlog. Noord- en Zuid-Korea blijven van elkaar gescheiden door de gedemilitariseerde zone: een lap grond van 4 kilometer breed en iets meer dan 240 kilometer lang, met in het midden de demarcatielijn tussen beide. De benaming is misleidend: nergens ter wereld wordt een grens door zoveel militairen beloerd als hier. De Zuid-Koreanen krijgen daarbij steun van Amerikaanse troepen, waarvan er nog zo'n 28.000 ter plaatse gelegerd zijn. In de zone lopen ook nog Zweden en Zwitsers rond, die de toepassing van de wapenstilstand controleren.

De gedemilitariseerde zone kent zijn eigen normen en regels, die een hoog absurditeitsgehalte hebben. Zo hebben zowel Zuid- als Noord-Koreanen er hun dorp, propagandadorpen om de overkant de ogen uit te steken. Tot voor enkele jaren bestookten ze elkaar met leuzen. Noord-Korea pootte er de hoogste vlaggenpost ter wereld neer, met een vlag zo zwaar dat die enkel bij strakke wind wappert. De enige verbinding tussen beide landen is een brug, waarlangs gevangenen werden uitgewisseld: de "bridge of no return". Wie erover gaat, kom nooit terug.

Vreems schouwspel
Prins Filip bracht een bezoek aan de zone. Het resulteerde in een vreemd schouwspel. Aan de Zuid-Koreaanse zijde stond de prins, geflankeerd door een druk gezelschap van ministers, ambassadeurs, militairen, veiligheidsmensen en een dozijn journalisten. Amper enkele meters verder daagden drie Noord-Koreaanse militairen op, in donkergroen uniform, met een te grote pet op. Onder het oog van camera's en telelenzen haalden ze hun verrekijker boven en bestudeerden ze hun overburen, ook al konden ze die bijna aanraken.

Op de demarcatielijn staat een blauwe barak, waarin beide partijen elkaar kunnen ontmoeten als er toch afspraken moeten worden gemaakt. De prins, die van alles foto's maakte, ging de barak binnen, gevolgd door het ganse gezelschap. De barak staat midden op de grens, zodat wie het midden van het gebouwtje oversteekt, zich enkele meters in Noord-Korea bevindt. Wat de prins ook deed. Intussen loerden de Noord-Koreaanse soldaten, inmiddels waren het er al zes, naar binnen. Ze drukten hun neus tegen de ramen, en bekeken de prins. Een veiligheidsagent van het paleis maakte zich druk, en keek streng terug.

10-05-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als je je moeder mist op moederdag?

Wat als je je moeder mist op moederdag?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/moederdag.jpg?t=1241869152
Zondag zetten we alle moeders terug in de bloemetjes. Maar wat als je moeder er niet meer is, of als je alle contact hebt verbroken? Voor hen wordt het een moeilijke dag, waarmee ze geconfronteerd worden met een verlies of gemis waar maar weinigen begrip voor hebben.

Geen juiste manier
Voor wie (pas) zijn of haar moeder verloor, wordt het een zondag een triestige dag. Het gemis van de moeder wordt eens zo duidelijk op een dag waar ze centraal zou staan. Je kan haar niet nog eens zeggen hoe dankbaar je haar bent of hoe graag je haar ziet.

Een 'juiste' manier om hier mee om te gaan is er niet. Je kan ervoor kiezen je moeder te herdenken in je eentje of met je broers en zussen of tantes en nonkels waarbij haar lievelingsgerecht en haar verhalen centraal staan. Je kan een brief schrijven, haar graf bezoeken en uithuilen. Ga de confrontatie niet uit de weg: deze emoties zijn echt en waard gevoeld te worden.

Eigen keuze
Dan is er ook nog de groep vrouwen die hun moeder mist uit eigen keuze. Dat is niet zo zeldzaam als het lijkt: tien procent van de vrouwen verbreekt het contact met haar moeder op een of ander moment in hun leven zo schrijft ad.nl.

Complexe relatie
"De band tussen een moeder en een dochter is complex", legt familietherapeute Else-Marie Van den Eerenbeemt uit. "Ten eerste heb je 9 maanden in haar gewoond en ten tweede krijg je te maken met het spiegelcomplex. Moeders verwachten veel van hun dochters en projecteren er al hun verwachtingen en eigen, niet-ingeloste dromen op. Bovendien wil je haar alle nare ervaringen besparen." De meeste breuken ontstaan door een dominante moeder, een scheiding van de ouders en psychologische terreur of stoornis.

Grote momenten
De meeste breuken herstellen zich en kleinkinderen zijn daarbij het perfecte smeermiddel. "Oma zijn biedt een herkansing", verklaart Van den Eerenbeemt. "Als oma hoef je niet op te voeden en heb je geen verantwoordelijkheid. Tegelijk ben je ouder, wijzer en geduldiger ge worden." Uiteindelijk zijn alle momenten die nooit terugkomen, zoals een huwelijk, een overlijden of een zware ziekte, een prima mogelijkheid tot verzoening.

Verwijten
Al loopt ook dat wel eens fout. Zo kan je het verwijt krijgen 'nu pas' bij je zieke moeder op bezoek te komen. De angst voor zulke verwijten, maken dat veel verzoeningen lang worden uitgesteld, maar dat is volgens de therapeute geen goed idee.

"Door niets te doen, maak je de pijn en de verwijten scherper. Iets kleins als een kaartje kan al veel effect hebben." Helaas zijn niet alle breuken te herstellen omdat niet alle fouten te vergeven zijn. Van den Eerenbeemt pleit er in dat geval wel voor niet te blijven hangen in wrok en verwijten

09-05-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolly Parton ontvangt eredoctoraat in Tennessee

Dolly Parton ontvangt eredoctoraat in Tennessee

Om Jolene te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Dolly Parton mag zich voortaan Dr. Dolly noemen. De countrydiva heeft vandaag een eredoctoraat in de muziek van de universiteit van Tennessee in Knoxville in ontvangst mogen nemen. "Denk je eens in, ik ben Dr. Dolly", zei de blondine.

Grappend over haar eigen voluptueuze figuur voegde ze daaraan toe: "Dus wanneer mensen iets zeggen over dubbel-D, denken ze aan iets compleet anders." Het publiek, bestaande uit meer dan duizend afgestudeerden, brulde van het lachen en gaf Parton een staande ovatie.

Parton komt oorspronkelijk uit Tennessee. Ze was de vierde van twaalf kinderen in een arm gezin en doet veel aan liefdadigheid. Haar Imagination Library stuurt ongeveer vijfhonderdduizend kinderen elke maand vanaf hun geboorte totdat ze naar school gaan.

09-05-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris googlet zichzelf om te weten waar ze wanneer was

Paris googlet zichzelf om te weten waar ze wanneer was

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/paris-hilton-7.jpg?t=1241872072
Paris Hilton is niet meteen de meest gewone vrouw ter wereld. Via haar advocaten liet ze weten dat ze "de drukst bezette persoon ter wereld" is en dat ze, in plaats van een agenda of dagboek, zichzelf googlet om te weten wat ze nu ook alweer waar uitvrat. Ja, de gigantische rijke erfgename van papa Hilton moet natuurlijk ook werken voor haar geld...

Hilton verschijnt dezer dagen voor de rechter omdat ze haar promowerk voor haar film Pledge This (2006) niet naar behoren zou gedaan hebben. Haar advocaten argumenteren dat Paris alles heeft gedaan om de prent te promoten maar dat ze ook niet overal bij kon zijn aangezien ze "de drukst bezette persoon op de planeet is".

Ze kan zich nauwelijks herinneren waar ze wanneer was en wat ze toen precies uitstak. Als ze dat wil weten, zoekt ze zichzelf op op het internet. "Ik typ mijn naam en google hem", vertelde ze de rechter. Eerder zei ze ook al op het proces dat ze niet wist wie haar rekeningen betaalde. Een mens vraagt zich af wat het wicht wél weet.

De producers van Pledge This eisen een schadevergoeding van liefst zes miljoen euro. Zou ze weten wie die rekening bij veroordeling zal betalen? Gokje?

09-05-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackobond wint Zo is er maar één

Jackobond wint 'Zo is er maar één'

Om Laat Me te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Jackobond heeft de vierde editie van het tv-programma 'Zo is er maar één' gewonnen en is daarmee dé Nederlandstalige belofte van 2009. Ze haalde het in de finale van Fosco en Tatyana Storm. Jackobond werd op voorhand al getipt als winnares.

Finalisten
Tatyana Storm, Fosco en Jackobond stonden samen in de finale. Tatyana, die de finale bereikte dankzij drie wildcards, bracht het nummer "De wereld is om zeep" van Urbanus en "Laat me vrij" als eigen nummer. Het mannelijke geweld van Fosco koos voor "Dansplaat" van Brainpower en "Geest" als eigen nummer.

Jackobond
Geen van beiden was echter opgewassen tegen Jackobond die iedereen wist te overtuigen met "Laat me" van Ramses Shaffy en het eigen "Iedereen is hier zo vrolijk". Centrale gast tijdens het programma was Yevgueni, die meteen de nieuwe single "Nieuwe meisjes" mocht voorstellen. Die single ligt volgende week in de rekken.

09-05-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum en Seal krijgen een meisje

Heidi Klum en Seal krijgen een meisje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/SealHeidiKlumpregnant.jpg?t=1241871164
Supermodel Heidi Klum is in verwachting van een meisje. Dat heeft haar man, zanger Seal, vrijdag verteld in de talkshow van Oprah Winfrey.

Twee weken geleden zei de 35-jarige Duitse schone nog dat ze op een meisje hoopte. Vooral haar 5-jarige dochter Leni wil graag een zusje. "Ze zegt: ik hoop dat het een meisje is, want dan kan ze in mijn kamer. Ik ga je helpen, ik ga luiers verschonen en word een hele goede zus!", zei het supermodel tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De Project Catwalk-presentatrice kreeg twee zonen met Seal: de 3-jarige Henry en de 2-jarige Johan. Leni's vader is Formule 1-baas Flavio Briatore. Het meisje is geadopteerd door de 46-jarige Seal.

De zanger maakte de zwangerschap van zijn vrouw half april wereldkundig tijdens een concert in New York. Voordat hij zijn nummer 'A change is gonna come' inzette, riep Seal: 'Heidi en ik krijgen weer een kindje!' naar het publiek. Geruchten over de komst van een nieuwe telg deden al langer de ronde. Begin april verschenen schetsen van nieuwe avondjurken voor Klum op het internet. Op de tekeningen was te zien dat rekening werd gehouden met een groeiende buik van het model.

09-05-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje voor Tobey Maguire

Zoontje voor Tobey Maguire

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/tobey-maguire.jpg?t=1241870789
Tobey Maguire is gisteren voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Jennifer Meyer beviel van een zoon. Dat bevestigt een woordvoerder van de acteur tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

De 33-jarige Maguire, vooral bekend van de 'Spider-Man'-films, en zijn 31-jarige vrouw hebben al een 2-jarige dochter, Ruby. Het stel ontmoette elkaar in 2003 en trouwde vier jaar later. Maguire was verder te zien in films als 'Wonder boys', 'Seabiscuit' en 'The good German'.

09-05-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis Oprah Winfrey ontruimd wegens bosbranden

Huis Oprah Winfrey ontruimd wegens bosbranden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/oprah-winfrey.jpg?t=1241870346

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/oprah-winfrey2.jpg?t=1241870535
Oprah zelf zit in Chicago voor opnames.


Oprah Winfreys woning in Montecito, Californië wordt ontruimd wegens de hevige bosbranden die in de Amerikaanse staat woeden. Dat zegt een bron tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Het vuur zou slechts een paar kilometer van de villa van de talkshowkoningin verwijderd zijn.

Verhuizers
Volgens de bron zijn verhuizers gisteren in de weer geweest om spullen uit de villa van vijftig miljoen dollar (ruim 37 miljoen euro) te halen. Oprah was niet in de woning, zij zat in Chicago voor opnamen van haar talkshow. "De branden zijn in de buurt, maar Oprah's huis ligt niet in het gebied dat verplicht geëvacueerd moet worden", zegt een woordvoerder van de talkshowhost. "We blijven de situatie in de gaten houden."

Ook Michael Douglas en Rob Lowe
Een woordvoerder van de brandweer zegt dat Montecito tot het gevarengebied behoort. "De branden grijpen snel om zich heen, daarom adviseren we bewoners te evacueren nu het nog kan." In het gebied rond Santa Barbara, waar ook Montecito onder valt, wonen veel sterren. Ook Michael Douglas en Rob Lowe hebben er villa's.

09-05-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.José Carreras stopt niet met zingen

José Carreras stopt niet met zingen

Om Amigos Para Siempre te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De Spaanse tenor José Carreras zet geen punt achter zijn carrière. De Britse krant The Times heeft de informatie volgens de José Carrerasstichting verkeerd begrepen. The Times schreef dat de zanger zijn operacarrière vaarwel zou zeggen.

"De informatie komt door een verkeerde interpretatie van een verklaring van de tenor. Carreras geeft al jaren exclusieve concerts verspreid over de hele wereld. Dat wil niet zeggen dat hij een punt zet achter zijn carrière", meldt de stichting.

Volgens The Times verklaarde de 62-jarige tenor dat hij niet meer voldoet aan de "slopende eisen" van de opera. Carreras brak in 1990 internationaal door als lid van de Drie Tenoren, een trio met Placido Domingo en Luciano Pavarotti.

09-05-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mia Farrow beëindigt hongerstaking voor Darfoer

Mia Farrow beëindigt hongerstaking voor Darfoer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/mia-farrow.jpg?t=1241869704
De Amerikaanse actrice Mia Farrow heeft op advies van haar arts een einde gemaakt aan haar hongerstaking voor Darfoer. De Britse miljardair Richard Branson neemt het van haar over. Dat valt op de website van de actrice te lezen.

Mia Farrow, bekend van de film "Rosemary's Baby", ging 12 dagen geleden uit solidariteit met de inwoners van de Soedanese crisisregio Darfoer in hongerstaking.

"Ik doe dit uit solidariteit met de onschuldige mannen, vrouwen en kinderen in Darfoer die onnodig sterven door honger, dorst en ziektes", zei de 64-jarige actrice toen ze haar actie begon. "Dit is een uiting van mijn verontwaardiging over een wereld die lijdzaam toekijkt."

Volgens de Verenigde Naties zijn in Darfoer meer dan een miljoen vluchtelingen in levensgevaar, sinds de regering 16 hulporganisaties uit het land heeft gezet.

"Ik heb geluk", zei ze bij het beëindigen van haar hongerstaking. "De vrouwen, kinderen en mannen voor wie ik deze vastenperiode ben begonnen hebben deze optie niet".

Richard Branson zegt zich vereerd te voelen "de drie komende dagen te vasten".

"Ruim anderhalf jaar geleden heb ik een reis naar Darfoer gemaakt. De verhalen die door mensen van alle leeftijden met ons werden gedeeld, joegen mij schrik aan. Kleine kinderen die hun hele familie hebben zien sterven en alleen moeten zien te overleven, in onvoorstelbare omstandigheden", aldus de Britse miljardair.

09-05-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paleis fnuikte acteurscarrière prins Laurent

Paleis fnuikte acteurscarrière prins Laurent

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/prins-laurant.jpg?t=1241869480
De protocollaire diensten van het koninklijk Paleis hebben in 1995 een stokje gestoken voor de ambitie van prins Laurent om het te wagen als filmacteur.

Toen Rob Van Eyck de kortfilm 'Berncastel' draaide, met Wendy van Wanten als een vrouw die zelfmoord pleegt, kwam hij in contact met de prins die hem zou gevraagd hebben of er geen rol voor hem zat in een volgende film.

Korte tijd later ontving de verguisde regisseur een fax van de protocollaire diensten, waarin stond dat er geen sprake van kon zijn. In een reactie zegt prins Laurent zich het voorval niet te herinneren.

09-05-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn beste vriendin
Mijn beste vriendin


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Farrah_Fawcett_002.jpg?t=1241786054


Jij bent mijn beste vriendin en ik jou beste vriend,
Soms denk ik bij mezelf is dat alles wat jij verdient.
 
Wanneer we weer ieder eenzaam thuis zitten,
Met de wetenschap dat we weer alleen moeten pitten.
 
Want we missen elkaar al wanneer we elkaar 2 dagen niet zien of horen,
Maar met onze harten weten we de echte liefde zal nooit tussen ons worden geboren.
 
Ook al voelen we elkaar zo goed aan,
En laten we voor onze verloren liefdes samen een traan.
 
Het voelt gewoon goed om elkaar te knuffelen en er over te praten,
Zodat we toch onze gevoelens bij elkaar kunnen achterlaten.
 
Wil jou als vriendin nooit van mijn leven verliezen,
Ook niet als ik tussen iemand anders zou moeten kiezen.
 
Want jij bent een speciaal iemand in mijn leven,
Die door samen te praten kleur geeft aan mijn leven.
 
Ook al hebben we woorden gehad,
Die vergeten we snel en strijken de plooien weer snel glad.

09-05-2009 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
08-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ABBA-duo schrijft eerste songs in meer dan 15 jaar

ABBA-duo schrijft eerste songs in meer dan 15 jaar

Om Second Best To None te bekijken druk op de foto?

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Benny Andersson en Björn Ulvaeus, beter bekend als de liedjesschrijvers van de Zweedse popband ABBA, hebben hun eerste nieuwe liedjes in meer dan vijftien jaar geschreven, zo meldt de BBC.

Ingezongen door hotelpersoneel
Een van de liedjes heet 'Second Best To None' en is geschreven voor en gezongen door het personeel van het hotel dat Andersson in Stockholm bezit. Het nummer is uitgebracht als single in Zweden.
Een tweede liedje, 'Story of A Heart', zal opduiken in het eerste Engelstalige album van de huidige band van Andersson, The Benny Andersson Band.

'Chess'
Na het einde van het enorm populaire ABBA zijn Anderson en Ulvaeus jarenlang blijven samenwerken als liedjesschrijvers, bijvoorbeeld voor de musical 'Chess'. Hun laatste gezamenlijk exploot was rond songs voor een album van Josefin Nilsson in het begin van de jaren negentig, verklaarde Andersson aan de BBC.

08-05-2009 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.José Carreras zegt operacarrière vaarwel

José Carreras zegt operacarrière vaarwel

Om Amigos Para Siempre te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De Spaanse tenor José Carreras zegt zijn operacarrière vaarwel. Dat heeft hij aangekondigd in een interview met de Britse krant The Times.

Aangepast repertoire
De 62-jarige tenor zegt dat zijn stem de veeleisende operarollen niet meer aan kan. "Als ik recitals kan doen, waarbij ik mijn repertoire aanpas aan mijn behoeften, dan is er geen probleem", zegt Carreras. "Maar voor de opera is mijn carrière voorbij."

Drie tenoren
José Carreras vormde samen met de Italianen Luciano Pavarotti en Placido Domingo de "Drie tenoren", het beroemdste trio uit de geschiedenis van de opera.

Met het vertrek van Carreras is Placido Domingo het enige nog actieve lid van het fameuze trio. Pavarotti overleed in september 2007 aan alvleesklierkanker.

08-05-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urbanus speelt duivenmelker in komische oorlogsfilm

Urbanus speelt duivenmelker in komische oorlogsfilm

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/urbanus.jpg?t=1241785527
Na films als 'Koko Flanel' en 'Hector' heeft Urbanus opnieuw de weg gevonden naar het witte doek. De Vlaamse komiek kruipt begin volgend jaar in de huid van garagist en duivenmelker Armand Piston in de oorlogskomedie 'La Toujours Contente'. Dat meldt Caviar, dat instaat voor de productie.

Piston in het verzet
De film vertelt het verhaal van Piston, die in het door Pruisen bezette België tracht te overleven. Hij is een grote bewonderaar van de Belgische autocoureur Camille Jenatzy, de eerste man ter wereld die met een voertuig sneller dan 100 kilometer per uur reed. Het personage van Urbanus bouwt dan ook zijn eigen voertuig, La Toujours Contente. Maar na een Pruisische aanslag op zijn garage belandt Armand bij het verzet.

Frank Van Passel
Naast hoofdrolspeler Urbanus is nog niet bekend wie de overige rollen voor zijn rekening neemt. Het scenario wordt geschreven door Urbanus zelf en regisseur Frank Van Passel, bekend van de televisieserie 'De Smaak van De Keyser' en films als 'Manneken Pis'.

De opnames van 'La Toujours Contente' starten in het voorjaar van 2010. De film zal eind volgend jaar in de zalen te zien zijn.

08-05-2009 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!