NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volg de dolle fratsen van Sarkozy en Bruni op Facebook

Volg de dolle fratsen van Sarkozy en Bruni op Facebook

Wordt lid van facebook om te communiceren met Carla Bruni-Sarkozy
Druk op de tekst hierboven

http://img43.imageshack.us/img43/8851/mediaxl918597.jpg

http://img269.imageshack.us/img269/1640/carlabruninicolas1.jpg

Als je de knotsgekke avonturen van Nicolas en Carla Sarkozy op de voet wilt volgen, is moet je op Facebook zijn. Er is een filmpje verschenen waarop Carla Bruni haar echtgenoot een kusje geeft en "Chouchou" noemt. Na de registratie van paus Benedictus XVI op Facebook, heeft dus ook de Franse president de weg naar internet gevonden.

Ongelooflijke energie Sarko
De bewuste scène speelt zich af in één van de privésalons van het Elysée waar de First Lady deze maand vijf lezeressen van het vrouwenblad Femme Actuelle ontving. De vrouwen werden gekozen uit honderden inzendingen en konden een uur met de voormalige mannequin praten. In het filmpje zit Carla Bruni in een zetel en roemt ze de "ongelooflijke energie" van haar man, juist op het moment dat haar wederhelft plots binnenvalt. De Franse president kust zijn echtgenote teder op de wang en neemt plaats op de armleuning naast zijn teerbeminde vrouw.

Chouchou
"Ik ga de premier van Irak ontvangen", zegt Sarkozy trots. "Geniaal", antwoordt Carla Bruni. De uitzending van de interessante dialoog eindigt met het vertrek van de president, uitgewuifd met een welgemeende "veel succes, Chouchou". In een andere video stellen Nicolas en Carla hun honden, Clara en Dumbledore, voor. Het derde hondje mocht niet van de aandacht genieten, want "Toumi bleef thuis".

Le Rouge et Le Noir
Volgens de presidentiële entourage bestaat de pagina van Nicolas Sarkozy al enkele maanden, maar is ze maandag herzien. Op zijn profielfoto draagt hij een wit hemd, open kraag en heeft hij een (nog) enorme(re) glimlach. Op zijn profiel staat te lezen dat hij momenteel bezig is aan de 19de eeuwse Bildungsroman 'Le Rouge et le Noir' van Stendhal en dat hij een voorstelling van Israël Horovitz, die hij vorige zaterdag heeft gezien, "geweldig" vond.

Populair
Nicolas Sarkozy is enorm populair (op Facebook) en heeft 96.153 "fans". Uit een peiling begin mei blijkt echter dat twee op de drie Fransen "teleurgesteld" zijn in zijn optreden buiten de Facebookwereld.


21-05-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saartje bevallen van dochtertje Mille

Saartje bevallen van dochtertje Mille

http://img193.imageshack.us/img193/9394/saartjevandendriessche.jpg
Saartje Vandendriessche en haar vriend.

Eén-omroepster en presentatrice van Vlaanderen Vakantieland Saartje Vandendriessche is bevallen van haar eerste kind. Het meisje, dat luistert naar de naam Mille, weegt 3,5 kilogram. Het kersverse gezinnetje stelt het goed.

Saartje heeft laten weten dat ze op 20 juli zeker de Mont Ventoux zal beklimmen. In augustus gaat ze dan opnieuw aan de slag als omroepster en presentatrice van Vlaanderen Vakantieland. Tot die tijd wordt het programma gepresenteerd door Erika Van Tielen.

21-05-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concertreeks Michael Jackson uitgesteld

Concertreeks Michael Jackson uitgesteld

Om Thriller te bekijken druk op de foto.


.

De start van Michael Jackson zijn concertreeks in de Londense 02-Arena is met vijf dagen uitgesteld. De eerste vier van de in totaal vijftig optredens worden naar een andere datum verplaatst, zo werd bekendgemaakt.

Het eerste optreden van de voormalige 'King of Pop' zal nu plaatsvinden op 13 juli in plaats van 8 juli. De drie volgende concerten (10, 12 en 14 juli) komen er pas in maart 2010. Volgens de organisator AEG Live is de oorzaak van de verschuiving van organisatorische aard en heeft het uitstel niets met Jacksons gezondheid te maken. Nog volgens de concertorganisator zijn er geen andere verschuivingen gepland.

21-05-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man beschuldigd van moord op rapper Dolla

Man beschuldigd van moord op rapper Dolla

Om Feelin myself te beluisteren druk op de foto.


.

Een 23-jarige man is beschuldigd van de moord op Dolla. Dat hebben gerechtelijke bronnen meegedeeld. De populaire rapper werd twee dagen eerder door het hoofd geschoten dicht bij een winkelcentrum in Los Angeles.

Het bureau van de procureur van Los Angeles gaf ook de identiteit van de vermoedelijke dader mee: Aubrey Louis Berry, een inwoner van de staat Georgia. Hij wordt beschuldigd van moord en agressief gedrag met een vuurwapen.

Berry heeft Dolla maandagnamiddag doodgeschoten voor het populaire winkelcentrum 'Beverly Center'. Hij vluchtte weg na zijn schot, maar de autoriteiten konden hem een tijdje later arresteren in de internationale luchthaven van Los Angeles. Het gerecht gaf nog geen details vrij over de motieven van de dader.

21-05-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Cole krijgt nieuwe nier

Natalie Cole krijgt nieuwe nier

Om This Will Be te bekijken druk op de foto.


.

De Amerikaanse zangeres Natalie Cole heeft in een ziekenhuis in Los Angeles een niertransplantatie ondergaan, meldt haar woordvoerder aan People.com.

De 59-jarige Natalie Cole, dochter van jazzlegende Nat King Cole, leed aan hepatitis C en moest sinds vorig jaar drie keer per week een dialyse ondergaan. De komende drie maanden moet Cole rust houden.

21-05-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt was zat toen hij rol voor Tarantino-film aannam

Brad Pitt was zat toen hij rol voor Tarantino-film aannam

http://img20.imageshack.us/img20/5553/bradpitt.jpg

'Inglourious Basterds', de nieuwe Quentin Tarantino, ging gisterenavond in première op het filmfestival van Cannes. Hoofdrolspeler Brad Pitt (45) deed er een kleine onthulling over hoe hij aan de rol geraakt is.

Smoking device
"Ik ging een avondje op de lappen met Quentin. De volgende ochtend werd ik wakker tussen vijf lege flessen en 'some sort of smoking device' en zes weken later stond ik op de filmset". Waarvoor dat mysterieuze 'smoking device' diende, dat liet Brad aan onze fantasie over. Was het om een waterpijp? Of een hasjpijp?

19 augustus bij ons
Meneer Jolie speelt in 'Inglourious Basterds' een Amerikaanse luitenant die een groep joodse soldaten helpt bij hun wraakacties op de nazi's. Naast Pitt spelen onder anderen ook Diane Kruger, Samuel L. Jackson en Mike Myers mee. De film komt op 19 augustus bij ons in de bioscoop.

21-05-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dief van mijn dromen


Dief van mijn dromen.http://img41.imageshack.us/img41/128/lovelyladyb.jpg

21-05-2009 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
20-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Hudson papt aan met Madonna's ex-lief

Kate Hudson papt aan met Madonna's ex-lief

http://img35.imageshack.us/img35/3673/katehudsonwallpaper03.jpg

Kate Hudson en baseballspeler Alex 'A-Rod' Rodriguez konden niet van elkaar blijven toen ze het voorbije weekend een intiem diner hadden in de Mustang Grill in New York. Dat meldt een ooggetuige in de New York Post: "De kelners vroegen andere klanten om niet in het achterzaaltje te gaan zitten omdat A-Rod en Kate Hudson elkaar daar zaten op te vrijen". Een dienster bevestigde dat de twee het restaurant bezochten om de overwinning van Alex' team, de New York Yankees, te vieren.

Andere bronnen zagen het verliefde koppel in de buurt van zijn appartement. Alex (33) en zijn vrouw Cynthia, met wie hij twee dochters heeft, gingen in 2008 uit elkaar. Zij beweerde dat Alex een affaire had met Madonna. Kate (30) heeft een zoon van vijf, Ryder, met Black Crowes-zanger Chris Robinson. Recent nog werd ze gelinkt aan haar ex-vriend Owen Wilson, met wie ze sinds 2007 een knipperlichtrelatie heeft.

20-05-2009 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink en Carey Hart hernieuwen trouwgeloften

Pink en Carey Hart hernieuwen trouwgeloften

Om Sober te bekijken druk op de foto.


.

Pink en haar man, motorcrosser Carey Hart, hebben hun trouwgeloften vernieuwd. Na twee jaar huwelijk gingen Pink en Carey vorig jaar in februari uit elkaar, maar recent hebben de twee zich weer verzoend. Dat hebben ze zaterdag gevierd met een ceremonie in hun huis in Los Angeles.

Voor honderd familieleden en vrienden hebben de twee elkaar opnieuw eeuwige trouw beloofd. Carey zal zijn vrouw later dit jaar vergezellen op haar tournee door Australië.

20-05-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Beatles keren terug naar Hamburg

De Beatles keren terug naar Hamburg

Om de Beatles te bekijken druk op de foto.


.

De Beatles en hun 'Yellow Submarine' keren terug naar de beruchte Hamburgse Reeperbahn waar zij in het begin van de jaren zestig de grondslag hebben gelegd voor hun carrière. Op 29 mei opent in de rosse buurt van de Duitse havenstad de Beatles-beleveniswereld, in het gebouw van het vroegere Museum voor Erotische Kunst.

Wie in de buurt is, zal er niet naast kunnen kijken, want er komt een tien meter lange opblaasbare gele duikboot enkele meters boven de straat te hangen, aldus de initiatiefnemers. Bezoekers zullen in het pand over vijf verdiepingen kennis kunnen nemen van de geschiedenis van de Fab Four.

20-05-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton wil de Beckhams als peetouders

Paris Hilton wil de Beckhams als peetouders

http://img196.imageshack.us/img196/604/parishilton.jpg

Paris Hilton heeft een nieuwe BBF (British Best Friend) en dat is niemand minder dan Victoria Beckham, weten de showbizzjournalistenvan 'The Daily Mirror' die samen met de socialite Cannes tijdens het filmfestival onveilig maken. Meer zelfs: Paris is van plan Victoria en David te vragen als peetouders van haar toekomstige kinderen. "Ik ben samen met Victoria gaan eten in Los Angeles en het klikte ongelofelijk goed", aldus Paris in Cannes. "Ik wil dat zij en David de peetouders van mijn kinderen worden. "

De liefde van Paris voor de Beckhams gaat zelfs verder. "Ik ga mijn kinderen Victoria en David noemen omdat Posh zo ontzettend knap is en ik wil dat mijn kinderen er net zo goed uitzien." Volgens de tabloid is het ook dik aan tussen Paris en haar vriend Doug Reinhardt. "Hij doet alles voor mij en is ongelofelijk knap! Alles wat mijn toekomstige man moet hebben."

20-05-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spielberg maakt film over Martin Luther King

Spielberg maakt film over Martin Luther King

http://img42.imageshack.us/img42/8176/stevenspielberg.jpg
Steven Spielberg

Voor het eerst sinds zijn dood in 1968 komt er een speelfilm over het leven van Nobelprijswinnaar Martin Luther King. Filmmaatschappij DreamWorks van regisseur Stephen Spielberg heeft daarvoor na lange onderhandelingen toestemming gekregen van Kings erfgenamen.

Wie in de film zullen spelen en wie de regisseur wordt, is nog niet bekend. Spielberg produceert het biografische werk.

De makers mogen voor de film toespraken en boeken van de vermoorde predikant annex burgerrechtenactivist gebruiken, waaronder de roemruchte speech die hij in 1963 voor het Lincoln Memorial in Washington gaf. In die toespraak, voor gelijkheid en tegen racisme, sprak hij de woorden: "I have a dream"'.

De erven-King gaven nooit eerder toestemming voor het gebruik in een film van zijn 'intellectuele nalatenschap', die door het auteursrecht wordt beschermd.

20-05-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem voelde zich net Bugs Bunny in afkickcentrum

Eminem voelde zich net Bugs Bunny in afkickcentrum

Om De Ja Vu te beluisteren druk op de foto.


.

Eminem voelde zich net Bugs Bunny toen hij in 2005 opgenomen werd in een afkickcentrum. "Toen ik daar aankwam, begon ik alles opnieuw in vraag te stellen", vertelde de rapper aan de BBC-radio. "Is dit het nu, vroeg ik me daar constant af. Op het moment dat ik daar buitenstapte, besefte ik dat ik gas moest terugnemen en niet zozeer meer de beroemdheid moest opzoeken. Ik liep daar precies als Bugs Bunny rond. Gelukkig waren er enkele hulpverleners die me enorm steunden en me niet als Eminem maar als Marshall Mathers (zijn echte naam; nvdr) zagen."

De rapper biechtte onlangs ook op dat er een periode was waarin hij er een eind aan wilde maken. "Ik zat niet met mezelf in, soms wilde ik gewoon alles opgeven. Een zwarte tijd was dat, maar uiteindelijk slaagde ik er toch in van de drank en drugs af te kicken."

20-05-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz trekt toilet niet altijd door

Cameron Diaz trekt toilet niet altijd door

http://img39.imageshack.us/img39/4344/camerondiaz.jpg

Cameron Diaz trekt het toilet niet altijd door. De actrice doet al wat ze kan voor het milieu en waterverspilling hoort daar niet in thuis. "If it's yellow leave it mellow, if it's brown flush it down", vertrouwde ze gastheer Jay Leno toe. Vertaling overbodig, lijkt ons.

"Er zijn wel een paar regels", legt Diaz uit. "Als je vaak moet plassen nadat je water gedronken hebt, moet je pas na de tweede of derde keer de sjas trekken. Bij koffie moet het zootje meteen weg."

De 36-jarige ster uit 'My Sister's Keeper' is al van kindsbeen af gebeten door groene thema's. "Met dank aan mijn ouders, zij hebben me zo milieubewust gemaakt", klinkt het. "Het is echt een levenskeuze, maar vermits ik er mee opgegroeid ben gaat dat bij mij automatisch."

20-05-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Personeel gooit spullen Peter Andre de verhuiswagen op

Personeel gooit spullen Peter Andre de verhuiswagen op

http://img39.imageshack.us/img39/888/peterandre.jpg

Jordan heeft haar personeel de opdracht gegeven om grote kuis te houden in haar Britse luxevilla. Lees: alle spullen van Peter Andre moeten weg, tot de tandenborstel toe.

Het dertigjarige glamourmodel is razend op Andre, omdat die hun huwelijk na 3,5 jaar voor bekeken hield. Daarom moet alles wat haar aan haar ex doet herinneren er nu aan geloven: kleren, dierbare gezinsfoto's, juwelen, de eerste kopieën van enkele van zijn cd's, trainingsmateriaal, aftershave,... De verhuiswagen op!

"Personeel had geen keuze"
"Katie (Jordans echte naam; nvdr) voelt zich nog altijd zeer gekwetst", weet een bron. "Niemand van het personeel wilde Peter dit aandoen, want hij is altijd vriendelijk voor hen geweest. Katie liet hen echter geen keuze."

Jordan vluchtte na alle heisa vorige week met de kinderen naar de Malediven. Ook Andre verliet Groot-Brittannië en verbleef met familie in Cyprus. Verwacht wordt dat hij vandaag naar huis terugkeert, maar daar wacht hem dus een onaangename verrassing. "Peter is een beetje in shock. Al zijn bezittingen liggen nu in een opslagplaats en daar had hij zich niet aan verwacht", aldus nog de insider.

"Geen feestbeest"
Jordan benadrukt dat de breuk niets met een vermeend alcoholprobleem te maken heeft. "In die vijf jaar durende relatie ben ik misschien twintig keer uitgeweest. Ik ben geen feestbeest en drink niet thuis. Daardoor word ik natuurlijk sneller dronken als ik wel eens de bloemetjes buitenzet."

Realityshow
Volgens Andre waren haar dronken capriolen echter alleen maar de druppel die de emmer deden overlopen. "Hun eigen realityshow deed er ook geen goed aan. Al die aandacht, Peter kon daar niet mee overweg", weet een van zijn beste kameraden.

Andre moet nu op zoek naar een nieuwe woonst, maar zal in de tussentijd allicht toch onder eenzelfde dak met Jordan blijven leven. Dat belooft dus nog vuurwerk te worden...

20-05-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media melden valselijk dat Patrick Swayze dood is

Media melden valselijk dat Patrick Swayze dood is

http://img195.imageshack.us/img195/2033/patrickswayze.jpg

Opschudding rond Patrick Swayze: enkele media meldden dat er een einde was gekomen aan de strijd van de filmster uit 'Dirty Dancing' en 'Ghost' aan kanker. Het Duitse televisiestation n-tv nam het bericht van een Amerikaanse radio als 'breaking news' over en de bal ging meteen aan het rollen. Maar dat nieuws blijkt vals te zijn, zo stelt Annett Wolf, de woordvoerster van Swayze. "Patrick leeft en het gaat zelfs goed met hem. Hij reageert weer op de chemo en kan nog genieten van het leven", aldus Wolf.

Niet veel later corrigeerde n-tv zijn eerdere berichtgeving. "Swayze is zeer zwaar ziek, maar hij leeft nog." In januari 2008 werd er bij de acteur pancreaskanker vastgesteld. De overlevingskansen zijn gering. Recent ging ook het gerucht de ronde dat Swayze de strijd had opgegeven en tegen zijn vrouw Lisa Niemi zou gezegd hebben dat hij klaar is om te sterven.

20-05-2009 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dita doucht voor filmfans in Cannes

Dita doucht voor filmfans in Cannes

http://img269.imageshack.us/img269/3954/ditavonteese.jpg

Dita Von Teese heeft filmfans in Cannes getrakteerd op een bijna naakte douche. Ze stripte tot ze enkel nog tepelpleisters en een glitterslipje aanhad, en spoelde daarna voor de ogen van het publiek in nachtclub 'VIP Room' alle zweet van die inspanning van zich af.

20-05-2009 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevroren

Bevrorenhttp://img507.imageshack.us/img507/5221/penelopecruz10.jpg


Bevroren lijkt het diep vanbinnen,
ik voel de angst om vooruit te kijken,
want alle mooi dingen
kunnen zo heel anders lijken.

Bang ben ik voor de toekomst,
voor al hetgene dat ik voel
ik lijk het niet te kunnen uiten,
reageer soms dom,zo koel.

Probeer mezelf op te peppen
alles komt weer op zijn poten
maar hoe meer ik iemand liefheb
hoe meer ik die lijk af te stoten...

20-05-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
19-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cannes, dag 4: Juliette verleidt fotografen

Cannes, dag 4: Juliette verleidt fotografen

http://img53.imageshack.us/img53/2631/juliettebinoche.jpg

Juliette Binoche was dé queen van de rode loper op de vierde avond van het filmfestival in Cannes. Monica Bellucci was dan weer haar eigen, gracieuze zelve. Voor de rest waren er opvallend veel zwarte jurken op de rode loper, met een felrode en roze uitzondering.

19-05-2009 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen aanvaardt 5 miljoen schadevergoeding

Woody Allen aanvaardt 5 miljoen schadevergoeding

http://img220.imageshack.us/img220/9823/woodyallen.jpg

De legendarische filmmaker Woody Allen heeft een minnelijke schikking aanvaard van vijf miljoen dollar (3,7 miljoen euro) schadevergoeding wegens ongeoorloofde publiciteit.

Orthodoxe jood
Hij ging vandaag onmiddellijk voor het begin van een door hem aangespannen proces in New York akkoord met de voorgestelde schikking van kledingfabrikant American Apparel, aldus de lokale zender New York One (NY1). Allen had de onderneming voor een schadevergoeding van tien miljoen dollar gedaagd, nadat het bedrijf hem in 2007 op reclamepanelen in New York en Hollywood als orthodoxe jood met lange krullen en baard had afgebeeld.

De regisseur argumenteerde zijn klacht dat hij sinds de jaren zestig geen reclame meer gemaakt had voor commerciële producten. Daarom is het voorval voor hem "ongehoord en schade berokkenend". Allen omschreef zichzelf in zijn aanklacht als een van de invloedrijkste personen in de geschiedenis van de Amerikaanse film. Zijn succes dankte hij onder andere aan het feit dat hij zijn publieke verschijning strikt onder controle heeft gehouden.

Beschermen tegen herhalingen
American Apparel had een scène uit de film "Annie Hall" van 1977 voor publiciteit gebruikt, waarin Allen in orthodoxe joodse kleding te zien was. Boven zijn hoofd was in Hebreeuwse letters "De Heilige Rabbijn" te lezen. "Annie Hall" werd onderscheiden met vier Oscars. Allen kreeg zelf twee trofeeën voor de beste regie en het beste scenario.

American Apparel wees de tien miljoen dollarclaim van Allen af als "stuitend". Tijdens buitengerechtelijke onderhandelingen verklaarde de verzekering van het bedrijf zich nu bereid tot de betaling van de helft ervan. Allen uitte in een standpunt de hoop dat het bedrag hem zal beschermen tegen herhalingen.

Beschadigde reputatie
American Apparel had volgens mediaberichten gedreigd Allens voormalige partner, actrice Mia Farrow, als getuige op te roepen om de beschadigde reputatie van de filmmaker ter sprake te brengen. Begin de jaren negentig was een affaire tussen hem en Farrows toenmalige 22-jarige adoptiefdochter Soon-Yi Previn in de openbaarheid gekomen. Intussen zijn beiden getrouwd.

19-05-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!