NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkpop vreest voor Depeche Mode

Pinkpop vreest voor Depeche Mode

Om enjoy the silence te bekijken druk op de foto.


.

Het Nederlandse festival Pinkpop begint te vrezen dat zijn headliner voor zondag 31 mei wel eens zou kunnen wegvallen. De Britse groep Depeche Mode heeft weer nieuwe concerten moeten annuleren door de maag-darmonsteking van zanger Dave Gahan. Alle concerten tot en met dat van 27 mei in het Litouwse Vilnius zijn nu geschrapt. Pinkpop-organisator Jan Smeets zoekt al naar vervanging.

Erger dan gedacht?
Gahan werd een week geleden opgenomen in een ziekenhuis in New York en zou daar nu geopereerd zijn. Dat wekt ook twijfels over de uitgelekte diagnose: een maag-darmontsteking geneest vrij snel en een operatie is daarbij meestal niet nodig. Pinkpopbaas Jan Smeets heeft dagelijks contact met het management van de band en zegt in de krant De Limburger dat er inderdaad meer aan de hand is, maar treedt niet in details.

The Cure kan niet
Smeets zoekt ondertussen naar een vervanger voor de middelste dag van zijn driedaags festival, de 40ste editie bovendien. Hij heeft geprobeerd bij The Cure, maar die kunnen niet op Pinksterdag. Een andere mogelijkheid is dat Placebo headliner wordt. De Londense groep rond Brian Molko zou net voor Depeche Mode het hoofdpodium inpalmen. In dat geval zoekt Smeets nog een bijkomend groepje voor eerder op de dag. Misschien is Regi wel vrij?

TW Classic
De tournee van Depeche Mode begon op 10 mei in Israël en eindigt in principe in februari 2010 in Latijns-Amerika. Depeche Mode is op zaterdag 20 juni headliner op TW Classic.

24-05-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalisten dringen Buckingham Palace binnen onder valse identiteit

Journalisten dringen Buckingham Palace binnen onder valse identiteit

http://img32.imageshack.us/img32/913/dechauffeur.jpg
De chauffeur liet de journalisten ondermeer in de Bentley van de Britse koningin zitten.

Een chauffeur van Buckingham Palace heeft twee journalisten tegen betaling binnengelaten in de residentie van de Britse koningin Elisabeth. Hij liet één van beiden in de Bentley van de koningin zitten. Dat meldt het dagblad News of the World.

1.000 pond
Volgens de krant raakten twee van hun journalisten binnen in het paleis door zich voor te doen als rijke zakenlui uit het Midden-Oosten. Ze betaalden de chauffeur 1.000 pond (1.135 euro). De krant bevestigt dat de journalisten het paleis binnenraakten zonder gecontroleerd of gefouilleerd te worden, hoewel ze langs een politieambtenaar in uniform kwamen.

Onderzoek
"Elke zaak in verband met de veiligheid wordt zeer ernstig genomen. We stellen een onderzoek naar deze verklaringen in", zegt een woordvoerder van het paleis. "We zijn natuurlijk bezorgd over de vragen die in dit artikel opgeworpen worden en hebben contact met de paleisverantwoordelijken om de veiligheidsmaatregelen te bestuderen", laat Scotland Yard weten. Volgens News of the World was de Britse koningin in het paleis op het moment van het bezoek.

Lakei
De laatste jaren stelde de Britse pers de veiligheid van Buckingham Palace herhaaldelijk op de proef. In 2003 slaagde een journalist van de Daily Mirror erin zich te laten aanwerven als lakei door middel van valse referenties. Hij geraakte zo tot aan de ontbijttafel van de koningin en in de kamer waar op dat moment de Amerikaanse president Bush en zijn echtgenote verbleven.

24-05-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stappen Paris Hilton en Doug Reinhardt in huwelijksbootje?

Stappen Paris Hilton en Doug Reinhardt in huwelijksbootje?

http://img34.imageshack.us/img34/1569/parishliton.jpg
Paris en Doug zijn stapelverliefd

Zelf alludeerde Paris Hilton al op een trouwpartij en nu heeft ook haar vriend Doug Reinhaerdt een hint richting huwelijksbootje gegeven. Het koppel lijkt een erg stabiele relatie te hebben en overal waar ze opdagen, willen ze de wereld tonen dat ze stapelverliefd zijn. Heeft Paris dan toch de ware gevonden met honkballer Doug Reinhaerdt?

Erg gelukkig
Doug Reinhaerdt bespeelt alvast het mysterie. "We zullen zien, je weet nooit wat er gaat gebeuren. We zijn in het zuiden van Frankrijk, je weet het niet. We zijn erg gelukkig", zegt Doug. "We hebben heel veel lol, we lachen constant, we houden van elkaar. Ik kan niet om meer vragen."

Leven veranderd
"Paris heeft mijn leven veranderd", meldt Doug in Ok! "Ze is alles waar ik ooit van heb gedroomd. Ze is een geweldige vrouw en ik heb een geweldige tijd met haar."

24-05-2009 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maagd Susan Boyle in halve finale tegen buikdanseres

Maagd Susan Boyle in halve finale tegen buikdanseres

Om Susan te bekijken druk op de foto.


.

Susan Boyle zingt vanavond in de halve finale van 'Britain's got talent'. De 48-jarige Schotse is dankzij haar stem een ware vedette in de talentenjacht en werd zelfs wereldberoemd. Ze zal het opnemen tegen drie andere kandidaten: een postbeambte die in een "Star Wars"-pak danst als Michael Jackson, een zanger met piercings in de oren en een buikdanseres. Overigens raakte gisteren bekend dat Boyle nog altijd maagd is. Ze werd ook nog nooit gekust door een man. Toch is ze bij de bookmakers de torenhoge favoriete om de finale te halen.

YouTube
Susan Boyle werd bij haar eerste optreden vorige maand vooral uitgelachen; ze sprak met een scherp Schots accent en had haar uiterlijk niet echt mee. Ook de drie juryleden konden haar optreden niet meteen smaken. Toch viel het publiek als een blok voor haar betoverende stem na de eerste maten van haar vertolking van 'I Dreamed A Dream' - een lied uit de Engelstalige versie van 'Les Misérables". De verrassing was zo groot dat een clipje van haar optreden op YouTube op enkele dagen tijd 11,7 miljoen bezoekers trok.

Finale
De finale vindt plaats op zaterdag 30 mei. De winnaar krijgt een cheque ter waarde van 100 000 pond (115 000 euro) en mag tijdens een show later dit jaar optreden voor koningin Elizabeth II.

24-05-2009 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwevend


Zwevend


http://img193.imageshack.us/img193/2103/zwevend.jpg


ik kan het niet verklaren
heb ik een raar gevoel
zwevende gedachten
beleven doe ik niet
bekijk alles dan uit hoogte

Wie brengt me naar beneden
het is een raar gevoel
ogen lijken niets te zien
verleden maakt vermoeid

Ik lijk niets te beleven
dingen dringen niet meer door
niets kan me nog raken

Ik lijk precies te zweven...

Liefde lijk ik niet te kennen
enkel lust kan mij bekoren
de smaak van het menselijke
proef ik erg graag

De smaak van haar hart
lijk ik niet te vinden
we kloppen niet te samen
zo apart

Ik zweef verward maar verder
emoties lang vervlogen
warmte...
heb ik mezelf verboden

Ik lijk precies te zweven
wie haalt me naar beneden


24-05-2009 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
23-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse annuleert comeback-concert in Londen

Amy Winehouse annuleert comeback-concert in Londen

Om Rehab te bekijken druk op de foto.

.
Op 8 mei trad Winehouse wel op tijdens de Saint Lucia Jazz Night.

Amy Winehouse heeft haar concert van 31 mei in de Britse hoofdstad Londen geannuleerd. Dat heeft de 25-jarige Winehouse zelf aangekondigd. Het concert moest de comeback worden van de Britse soulzangeres.

Gevlucht naar Saint Lucia
Op het Caribische eiland Saint Lucia werkt Winehouse aan haar derde album. Volgens bepaalde Britse kranten trok Winehouse naar het eiland om er te ontkomen aan de Londense drug- en alcoholscene. Op het eiland werd ze echter gespot terwijl ze hevig aan het drinken was. Ze moest ook opgenomen worden in het ziekenhuis van Saint Lucia wegens uitdrogingsverschijnselen. In een verklaring zegt de Britse zangeres dat het haar spijt dat ze niet naar Londen kan komen voor haar comeback-concert.

23-05-2009 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staande ovatie voor verknipte Borsato-film in Cannes

Staande ovatie voor verknipte Borsato-film in Cannes

Om de trailer van Wit Licht te bekijken druk op de foto.


.

Met een minutenlange staande ovatie is vrijdagmiddag de Nederlandse film The Silent Army ontvangen op het Filmfestival van Cannes. De aangepaste montage van de film Wit Licht met Marco Borsato draait op het festival in het programma-onderdeel Un Certain Regard.

Zichtbaar geëmotioneerd namen Borsato en regisseur Jean van de Velde het applaus in ontvangst.

The Silent Army vertelt over een kok die een vriend van zijn zoontje probeert te bevrijden uit een leger van kindsoldaten. Wit Licht werd door filmcritici bij zijn release in België en Nederland genadeloos neergesabeld.

23-05-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saxofoon Bill Clinton brengt 130.000 euro op

Saxofoon Bill Clinton brengt 130.000 euro op

Om Bill Clinton plays the blues te bekijken druk op de foto.


.

De saxofoon van de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton heeft bij een veiling voor het goede doel in Cannes 130.000 euro opgebracht.

De saxofoon was daarmee het duurste stuk op het traditionele liefdadigheidsgala tijdens het Filmfestival van Cannes, dat in totaal 4,5 miljoen euro opbracht. De ingezamelde fondsen gaan integraal naar de American Foundation for Aids Research (amFAR).

Zowat 800 persoonlijkheden uit de wereld van de film, muziek, mode en media hebben de oproep van amFAR beantwoord voor het 16de gala "Film tegen aids", een van de grootste liefdadigheidsevenementen in Europa.

Het gala werd opnieuw gepresenteerd door Sharon Stone.

23-05-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Penn trekt scheidingsaanvraag in

Sean Penn trekt scheidingsaanvraag in

http://img37.imageshack.us/img37/9459/seanpenn.jpg

Sean Penn heeft zich bedacht en wil dan toch niet scheiden van zijn vrouw, Robyn Wright. Vorige maand vroeg Penn na dertien jaar huwelijk de scheiding aan, maar gisteren vroeg hij de rechter die aanvraag verticaal te klasseren.
"Het was een hoogmoedige vergissing", stelt Penn nu.
Penn had het gedeelde hoederecht gevraagd over zijn kinderen met de actrice, dochter Dylan (18) en zoon Hopper (15), en wilde Robyn geen alimentatie betalen. Vrienden van het koppel stellen dat de 48-jarige Penn besloot zijn huwelijk te beëindigen na een hoogoplopende ruzie, maar heeft hij ingezien dat hij impulsief handelde.

Een vriend in de New York Daily News: "Ze houden enorm van elkaar, maar ze maken ook vaak ruzie. Tijdens een ruzie schreeuwde Robyn dat ze wilde scheiden en Sean vroeg de scheiding aan om haar voor te zijn, ook al wil hij niet echt scheiden. Wat niet betekent dat ze nu plots gelukkig en verliefd zijn. Het valt af te wachten waar dit toe leidt".

Het is niet de eerste keer dat het stel de scheiding aankondigt om daarna op hun stappen terug te keren. Penn vroeg in december 2007 de scheiding al aan, maar zijn aanvraag werd verworpen. Drie dagen later vroeg Robyn de scheiding aan. Maar in april 2008 vroegen beide echtelieden de aanvraag te annuleren omdat ze hun huwelijk nog een kans wilden geven.

23-05-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.President Wit-Rusland vond inzending Eurovisie rommel

President Wit-Rusland vond inzending Eurovisie rommel

http://img40.imageshack.us/img40/6647/loekasjenkowitrusl.jpg

Aleksandr Loekasjenko, de president van Wit-Rusland, is het beu dat zijn land elk jaar "rommel" stuurt naar het Eurovisiesongfestival. "Ik heb het volledig gehad met de gebakken lucht, met het gebrul", reageerde het staatshoofd op de makke prestatie van Petr Efimov in de halve finale.

"De producenten van onze Eurovisie-inzendingen komen elk jaar aanzetten met gedateerde brol, waar ze vervolgens veel misbaar rond maken en waarschijnlijk ook goed geld aan verdienen", aldus een geagiteerde Loekasjenko. Petr Efimov, die vorige week onderuit ging in de halve finale, beschuldigde eerder al de overheid van een gebrek aan steun. Besparingen op zijn act en studiowerk zouden zijn prestatie hebben gefnuikt.

Loekasjenko belooft voor 2010 een volledig nieuw team op poten te zetten dat voor meer succes moet zorgen.

23-05-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De helaasheid der dingen' wint Prix Art et Essai in Cannes

De helaasheid der dingen wint Prix Art et Essai in Cannes

http://img34.imageshack.us/img34/3404/dehelaasheidderdingen.jpg

De helaasheid der dingen van Felix van Groeningen heeft op het Internationaal Filmfestival van Cannes de Prix Art et Essai gewonnen in de Quinzaine des Réalisateurs.

'De helaasheid der dingen' is de derde film van Felix van Groeningen en gaat over de 13-jarige Gunther Strobbe die samenwoont met zijn vader en zijn drie nonkels bij zijn grootmoeder in het smerigste kot van Reetveerdegem. Hij wordt er dagelijks geconfronteerd met ontzaglijke volumes alcohol, vrouwen versieren en schaamteloos nietsdoen. Alles wijst er op dat Gunther hetzelfde lot beschoren is. Of kan Gunther toch ontsnappen aan de helaasheid der dingen?

De 'Helaasheid der dingen' is een verfilming naar het gelijknamige boek van Dimitri Verhulst, met in de hoofdrollen onder meer Valentijn Dhaenens, Kenneth Vanbaeden, Koen Degraeve en Gilda De Bal. De film wordt op 7 oktober in de Belgische bioscoopzalen verwacht.

23-05-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek in mijn hart


Muziek in mijn hart


http://img36.imageshack.us/img36/5233/harps.jpg


Jij bent de muziek in mijn hart,
mijn goede start,
je hebt me echt alles gegeven
nu ben jij mijn leven
ik hou van jou
ik droom al sinds ik je tegenkwam
mijn vlam
voor altijd
en nee, ik heb geen spijt
ik hou van jou

23-05-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
22-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Lucy Gordon pleegt zelfmoord

Actrice Lucy Gordon pleegt zelfmoord

http://img132.imageshack.us/img132/5661/lucygordonbydavidshankb.jpg

De Britse actrice Lucy Gordon heeft zelfmoord gepleegd in haar woning aan de Seine in Parijs. Gordon werd vooral bekend wegens haar rol in de film Spiderman 3, waarmee ze in 2007 internationaal doorbrak. Ze speelt ook een rol in de biopic over de overleden Franse zanger Serge Gainsbourg die momenteel in Cannes wordt gedraaid. De actrice zou over twee dagen haar 29e gevierd hebben.

22-05-2009 om 18:47 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnames Ghostbusters 3 starten deze winter

Opnames Ghostbusters 3 starten deze winter

http://img42.imageshack.us/img42/1725/ghosbusters3.jpg
Aykroyd (links op de affiche) schreef ook mee aan de vorige twee Ghostbusters.

Acteur Dan Aykroyd rekent erop dat de opnames voor de derde Ghostbusters-film de komende winter al starten. Aykroyd, naast hoofdrolspeler ook mede-auteur van de twee eerste Ghostbusters, hoopt dat actrices Alyssa Milano en Eliza Dushku ook van de partij zullen zijn.

Regisseur nog onbekend
Hij bevestigt nog dat een groot deel van de cast van de eerdere Ghostbsuters-fims weer meespeelt. Dat zijn behalve Aykroyd onder meer Sigourney Weaver, Bill Murray, Harold Ramis en Ernie Hudson. Wie de film gaat regiseren is nog niet bekend. Aykroyd wil Ivan Reitman, die ook de eerste twee films regisseerde, voor de job. Als die geen tijd heeft, zou Aykroyd kiezen voor Harold Ramis, die Egon Spengler speeld in Ghostbusters I maar ook Caddyshack, Groundhog Day en Analyze This regisseerde.

22-05-2009 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom is verloofd

Orlando Bloom is verloofd

http://img33.imageshack.us/img33/3427/orlandobloomi.jpg

Orlando Bloom heeft zijn vriendin Miranda Kerr ten huwelijk gevraagd. Het Australische model werd althans gespot met een knoert van een diamanten ring. Haar woordvoerster wilde de verloving bevestigen noch ontkennen.

Enkele dagen geleden vloog Miranda van New York naar Frankrijk om Orlando te vervoegen op het filmfestival van Cannes. Ze bleef slechts één nacht, maar vermoedelijk was dat voldoende voor Orlando om haar ten huwelijk te vragen.

Miranda heeft recent te kennen gegeven dat ze er klaar voor is om zich te settelen en een gezin te stichten. "Ik droom ervan op een boerderij te wonen met een huis met zonne-energie, een hangmat en een moestuin. Ik heb altijd al kinderen gewild en ooit zal ik er ook hebben".

22-05-2009 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depeche Mode moet weer concerten annuleren

Depeche Mode moet weer concerten annuleren

Om Enjoy The Silence te bekijken druk op de foto.


.

De Britse groep Depeche Mode heeft nog eens drie concerten geannuleerd door de ziekte van zanger Dave Gahan. Ook de optredens in Warschau (Polen), Riga (Letland) en Vilnius (Litouwen) zijn nu afgeblazen. Pas op 30 mei begint de band er terug aan in de O2 Arena in Londen. Dat meldt de elektrogroep op zijn website.

Maag-darmonsteking
Frontman Gahan heeft een maag-darmonsteking en er zijn daarbij complicaties opgetreden. Dokters hebben hem geadviseerd om langer te wachten met optreden en meer te rusten, luidt het. Eerder werden de concerten in Athene, Istanboel, Boekarest, Sofia, Belgrado en Zagreb geannuleerd.

Pinkpop en TW Classic
De tournee begon op 10 mei in Israël en eindigt in principe in februari 2010 in Latijns-Amerika. Depeche Mode staat op zondag 31 mei op Pinkpop en is op zaterdag 20 juni headliner op TW Classic.

22-05-2009 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stem achter Mickey Mouse overleden

Stem achter Mickey Mouse overleden

Om Wayne Allwine voice of Mickey Mouse dies at 62 te bekijken druk op de foto.


.

In een ziekenhuis in Los Angeles is stemartiest Wayne Allwine maandag op 62-jarige leeftijd overleden. Dat melden de Disney-studio's vandaag op hun website.

Getrouwd met Minnie Mouse
Allwine is de man die dertig jaar lang zijn falsetstem leende aan Mickey Mouse. Allwine was getrouwd met Russi Taylor, die sinds 1986 de stem van Minnie Mouse vertolkt. Ze kregen vier kinderen. Allwine leed aan diabetes.

Sinds 1977
Allwine begon in 1966 als geluidstechnicus bij Walt Disney Studios en maakte in 1977 zijn debuut als vertolker van Mickey Mouse. Hij was de derde in die functie. Walt Disney zelf deed Mickey Mouse als eerste, vanaf 1928. Na twintig jaar volgde Jimmy MacDonald hem op. In 1977 volgde Allwine hem op.

De stem van Allwine is te horen in films als 'Mickey's Christmas Carol' en 'Who framed Roger Rabbit'.

22-05-2009 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearl Jam stoot Nirvana van de troon in Album 100 van StuBru

Pearl Jam stoot Nirvana van de troon in Album 100 van StuBru

Om Black te bekijken druk op de foto.


.

'Ten' van Pearl Jam is voor de luisteraars van Studio Brussel het beste album ooit. De groep rond Eddie Vedder stoot daardoor Nirvana van de troon, dat voor het eerst in de achtjarige geschiedenis van de Album 100 niet op de eerste plaats eindigt. 'Nevermind' van Nirvana eindigde dit jaar pas derde. 'OK Computer' van Radiohead deed één plaatsje beter en strandde op de tweede plek.

Slecht nieuws vanop het Belgisch front overigens, want slechts drie groepen halen de lijst. 'Outsides' van Arsenal (98) haalt maar net de lijst en Admiral Freebee moet het met zijn gelijknamige debuutalbum stellen met een 81ste plaats. Derde en laatste Belgische groep is dEUS, maar die staan dan weer wel met vier albums in de lijst. Drie daarvan zelfs in de top 30, met 'Worst Case Scenario' als uitschieter op de 17de plek. (sps)


De volledige lijst:
1. pearl jam - ten
2. radiohead - ok computer
3. nirvana - nevermind
4. pink floyd - dark side of the moon
5. metallica - the black album
6. beatles - sgt pepper's lonely heart club band
7. radiohead - the bends
8. u2 - achtung baby
9. queens of the stone age - songs for the deaf
10. metallica - master of puppets
11. jeff buckley - grace
12. rage against the machine - rage against the machine
13. arctic monkeys - whatever people say i am, that's what i'm not
14. muse - origin of symmetry
15. pixies - surfer rosa & come on pelgrim
16. eels - beautiful freak
17. deus - worst case scenario
18. red hot chilli peppers - californication
19. nirvana - unplugged in new york
20. tool - aenima
21. pixies - doolitlle
22. deus - in a bar, under the sea
23. coldplay - a rush of blood to the head
24. doors - the doors
25. bloc party - silent alarm
26. cure - disintegration
27. pink floyd - wish you were here
28. smashing pumpkins - mellon collie & the infinite sadness
29. deus - ideal crash
30. daft punk - homework
31. neil young - harvest
32. fleetwood mac - rumours
33. kings of leon - only by the night (nieuw)
34. muse - black holes & revelations
35. oasis - what's the story morning glory
36. pink floyd - the wall
37. beatles - the white album
38. tool - lateralus
39. guns & roses - appetite for destruction
40. massive attack - mezzanine
41. david bowie - the rise & fall of ziggy stardust & the spiders of mars
42. u2 - the joshua tree
43. rem - automatic for the people
44. radiohead - kid a
45. sex pistols - never mind the bollocks
46. velvet underground & nico - velvet underground & nico
47. smashing pumpkins - siamese dream
48. joy division - unknown pleasures
49. green day - american idiot
50. smiths - the queen is dead
51. muse - absolution
52. therapy? - troublegum
53. michael jackson - thriller
54. radiohead - in rainbows (nieuw)
55. tom waits - closing time
56. moby - play
57. metallica - and justice for all
58. jimi hendrix - electric ladyland
59. red hot chili peppers - blood sugar sex magik
60. led zeppelin - led zeppelin iv
61. prince - sign o' the times
62. editors - an end has a start (nieuw)
63. sisters of mercy - first & last & always
64. ac dc - back in black (nieuw)
65. arcade fire - funeral
66. beatles - abbey road
67. live - throwing copper
68. prince purple - rain
69. depeche mode - violator
70. bruce springsteen - born to run
71. rolling stones - sticky fingers
72. foo fighters - the colour & the shape (nieuw)
73. cure - pornography
74. afghan whigs - gentlemen
75. air - moon safari
76. beatles - revolver
77. doors - LA woman
78. bob dylan - blood on the tracks
79. coldplay - x&y
80. dire straits - brothers in arms
81. admiral freebee - admiral freebee
82. iron maiden - the number of the beast
83. lou reed - berlin
84. leftfield - leftism (nieuw)
85. neil young - after the goldrush
86. coldplay - parachutes (nieuw)
87. deus - pocket revolution
88. queen - a night at the opera
89. sigur ros - agaetis byrjun (nieuw)
90. mgmt - oracular spectacular (nieuw)
91. oasis - definitely maybe
92. simple minds - new gold dream
93. arctic monkeys - favourite worst nightmare (nieuw)
94. metallica - ride the lightning (nieuw)
95. offspring - smash (nieuw)
96. sigur ros - takk (nieuw)
97. rolling stones - exile on main street
98. arsenal - outsides (nieuw)
99. joy division - closer
100. foo fighters - in your honor

22-05-2009 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan verandert deurcode, Peter is dakloos

Jordan verandert deurcode, Peter is dakloos

http://img34.imageshack.us/img34/3941/jordanf.jpg

Toen Peter Andre gisteravond terug thuiskwam na zijn verblijf op Cyprus, moest hij vaststellen dat hij dakloos is geworden. Jordan was zo pissig omdat hij de scheiding aanvroeg dat ze niet alleen al zijn spullen uit hun huis in Surrey liet verwijderen maar ook de beveiligingscode wijzigde opdat Peter hun huis niet meer in zou kunnen.

Logeren bij manager
Hun andere huis, in Brighton, is verkocht en dus zat er voor Peter niets anders op dan te gaan logeren bij hun manager Claire Powell. Die heeft drie dagen na de bekendmaking van de scheiding haar samenwerking met Jordan stopgezet en lijkt dus de kaart van Peter te trekken.

Samen met zijn broers gaat Peter nu op zoek naar een nieuwe woonst. Daarbij stelt hij één voorwaarde: niets verder dan een halfuur rijden om zijn kinderen te zien.

Crisisgesprek op haar verjaardag
Verwacht wordt dat Jordan en Peter elkaar morgen, op haar 31ste verjaardag, ontmoeten voor een crisisgesprek. Sinds ze uit elkaar gingen, heeft Peter geweigerd met haar te praten en hij wilde ook niet dat ze van de Maldiven - waar ze zich terugtrok met hun twee kinderen - naar Cyprus vloog om met elkaar te praten. Hij stond erop dat ze elkaar op neutraal terrein in Engeland zouden ontmoeten om regelingen inzake de kinderen te treffen.

Ongewild
"Ze hebben allebei gepoogd de breuk zo beschaafd mogelijk te houden, maar gezien de emoties zo hoog oplaaien is dat quasi onmogelijk. Hij noch zij wilde deze scheiding echt, maar nu lijkt er geen weg terug meer", aldus een bron in The Sun.

22-05-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit had slippertje met zangeres

Jan Smit had slippertje met zangeres

Om Kus te bekijken druk op de foto.


.
KUS, met tweede van rechts Fleur.

Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen gaan uit elkaar en volgens Jantjes dorpsgenoten hoeft dat niet te verbazen.

Liza, Fleur en de anderen
In Volendam weten ze namelijk dat Jan het bed deelde met Fleur Minjon, zangeres bij meidengroep KUS. Eerder meldde De Telegraaf dat Jan ook een scheve schaats reed met een getrouwde vrouw, Liza.

Dit zou slechts te topje van de ijsberg zijn, in het vissersdorp is men ervan overtuigd dat Jan hét ook deed met tal van andere vrouwen. Volgens RTL Boulevard wist Yolanthe af van het slippertje met Fleur, waar zij ook een vriendschap mee had. Die zou inmiddels flink bekoeld zijn.

Op de website van de meidengroep staat bij het profiel van Fleur o.a. Jan Smit genoemd als haar lievelingszanger.

Beelden kussende Yolanthe gelekt
Intussen zijn ook beelden aan het licht gekomen van Yolanthe die in een Amsterdamse parkeergarage haar nieuwe vlam kust, de voetballer Wesley Sneijder. De directie van de parkeergarage betreurt het dat de beelden van de beveiligingscamera's zijn gelekt.


22-05-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!