Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van Lindsay Lohan: "Ze is niet zwanger"

Moeder van Lindsay Lohan: "Ze is niet zwanger"

http://oi68.tinypic.com/fnqy6b.jpg

Lindsay Lohan (30) is niet in verwachting. Dat heeft haar moeder Dina laten weten aan TMZ. Na een bericht van Lindsay op Instagram gingen geruchten dat de actrice zwanger is.

Lindsay suggereerde dat ze in verwachting is om haar verloofde Egor Taravasov te laten schrikken, weet Dina. Volgens Lindsay bedroog Egor haar, waarna ze hintte op een zwangerschap. De actrice en haar Russische aanstaande kregen vervolgens knallende ruzie.

Lindsay stond twee weken geleden op het balkon van haar Londense optrekje te krijsen om hulp. Ze beweerde onder meer dat Egor geprobeerd had haar te wurgen. Toen de politie arriveerde, was zowel Lindsay als Egor verdwenen. De actrice komt tijdens een vakantie in Italië bij van alle gebeurtenissen.

"Ze was van streek en reageerde overdreven'', stelt Dina. Volgens haar moeder is Lindsay ondanks de hevige ruzie nog niet klaar met Egor. De actrice is nog steeds verloofd en wil haar relatie met de miljonair redden.

04-08-2016 om 01:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-jarige dochter van Kim Basinger poseert naakt

20-jarige dochter van Kim Basinger poseert naakt

http://oi67.tinypic.com/2w397jk.jpg

Ireland Baldwin heeft naakt geposeerd voor het magazine Treats!. De 20-jarige dochter van Hollywoodacteurs Kim Basinger en Alec Baldwin treedt daarmee in de voetsporen van haar moeder.

TMZ publiceerde vandaag een video die tijdens de fotoshoot is gemaakt. Ireland poseert in doorzichtige topjes en ook volledig naakt. Haar moeder Kim Basinger deed haar eerste naaktshoot op 29-jarige leeftijd voor Playboy.

04-08-2016 om 01:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groots herdenkingsconcert voor Prince op 13 oktober in Minneapolis

Groots herdenkingsconcert voor Prince op 13 oktober in Minneapolis

http://oi66.tinypic.com/1errrr.jpg

Op 13 oktober wordt in Minneapolis een concert georganiseerd ter nagedachtenis van de in april overleden popster Prince. Dat heeft zijn familie vandaag meegedeeld via Facebook.

Het spektakel zal zich afspelen in het gloednieuwe US Bank Stadium, waar de American football-ploeg Minnesota Vikings zijn thuiswedstrijden afwerkt. Dat zegt de zus van de overleden zanger, Tyka Nelson, op Facebook. Het stadion waar de "Purple Rain"-zanger herdacht zal worden telt maar liefst 66.000 paarse stoeltjes, de kleur van de truitjes van de Vikings.

Tickets voor het concert gaan in verkoop vanaf eind augustus. Wie er precies zal optreden, is nog niet bekend.

Het wordt meteen de enige publieke hommage aan Prince, die op 21 april op 57-jarige leeftijd overleed na een overdosis medicijnen. Net zoals de familie van David Bowie, besloot de familie van Prince om het overlijden in intieme kring te herdenken.

Een intieme afscheidsceremonie is niet altijd een evidentie bij popsterren. Bij de overlijdens van onder andere Michael Jackson, ooit gezien als een rivaal van Prince, en Queen-zanger Freddy Mercury werden bijvoorbeeld grootse muziekspektakels gepland, waarbij zelfs de kist nog aanwezig was.

04-08-2016 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beverly Hills 90210 krijgt vervolg met oude cast"

"Beverly Hills 90210 krijgt vervolg met oude cast"

http://oi66.tinypic.com/11vqskl.jpg

In Hollywood wordt gewerkt aan een reboot van de jaren 90-hitserie Beverly Hills 90210. Dat beweert althans Ian Ziering, die in de serie Steve speelde.

De acteur vertelde aan New York Daily News dat hij was gepolst door een van de bazen van Hulu. Die streamingservice heeft ook de reboot van serie Roots in het pakket en redde eerder drama Nashville van een voortijdig einde.

"Ik heb hem gezegd dat alles mogelijk is", aldus Ian over de interesse in een nieuwe Beverly Hills 90210-serie. "We zijn allemaal onze eigen weg gegaan, maar als je meer dan tien jaar met mensen werkt, worden het je broers en zussen. Ik geef enorm veel om ze en zou graag weer met ze samenwerken, in welke vorm dan ook."

Opgefriste versie
Beverly Hills 90210 was van 1990 tot 2000 te zien op de Amerikaanse televisie. De show volgde een groep middelbare scholieren op een rijke school in Beverly Hills. De hitserie werd al eens uit het vet gehaald voor een opgefriste versie: in 2008 startte 90210, met onder anderen AnnaLynne McCord.

In dat programma draaide het om een nieuwe lichting studenten aan de West Beverly Hills High School. Shannen Doherty en Jennie Garth waren erin te zien als hun eigen personages, de inmiddels volwassene Brenda en Kelly.

04-08-2016 om 01:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 kilo kwijt op 14 dagen: vrienden maken zich zorgen om Guy Van Sande

10 kilo kwijt op 14 dagen: vrienden maken zich zorgen om Guy Van Sande

http://oi63.tinypic.com/2qtxq15.jpg

De onzekerheid en de imagoschade knagen aan Guy Van Sande. Sinds de acteur genoemd werd in een onderzoek naar de uitwisseling van kinderporno is hij een veel besproken figuur in de media. En daar lijdt hij onder, zo viel hij sinds zijn bekentenis dat hij een dubieuze chatroom bezocht 10 kilo af op 14 dagen. Vrienden uit vandaag in het magazine TV Familie hun bezorgdheid over hem.

Niet alleen het gewichtsverlies, maar ook de verontrustende posts op Facebook van Guy Van Sande bleven niet onopgemerkt bij zijn vrienden.

Boezemvriend Herbert Flack zegt in het blad dat hij Guy sinds het schandaal nog gezien heeft en dat hij zich zorgen maakt. "Guys carrière is nu al geruïneerd en dat terwijl hij nog niet eens schuldig is bevonden. Niet onlogisch dat hij nu helemaal weg kwijnt. Ook begrijp ik dat hij zich radeloos voelt en zijn verdriet deelt op Facebook."

Dat beaamt ook vriend Davy Brocatus, professioneel danser: "Guy heeft het erg moeilijk nu hij overal bekeken en nagestaard wordt. Ik probeer om zijn gedachten te verzetten. Voor zover dat mogelijk is natuurlijk, want als Guy de volgende dag bij de bakker komt, wordt hij er opnieuw mee geconfronteerd.'"

04-08-2016 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woede om 'misbruik' van doodgeschoten zangeres op awardshow

Woede om 'misbruik' van doodgeschoten zangeres op awardshow

http://oi65.tinypic.com/18gagx.jpg

Talloze fans van zangeres Christina Grimmie (22), die in juni werd doodgeschoten, zijn woedend op de organisatie van de Teen Choice Awards. De Amerikaanse The Voice-artieste en YouTuber kreeg postuum een award, maar werd bij de uitreiking gisteravond niet eens genoemd. Haar naam is alleen maar gebruikt om kijkers te trekken, oordelen fans.

Grimmie was de afgelopen jaren meermaals genomineerd voor een Teen Choice-beeldje, maar greep altijd naast de prijs. Toen duidelijk werd dat ze dit jaar wederom kans maakte, vroeg Grimmie's manager al haar fans om op haar te stemmen en haar postuum te eren. De zangeres had er tenslotte altijd al van gedroomd een Teen Choice Award te winnen.

De actie was een succes; Christina kreeg de meeste stemmen in de categorie 'muziekster op internet'. Fans hoopten dan ook op een passend eerbetoon tijdens de uitreiking, maar de naam van de zangeres werd in de twee uur durende uitzending niet eens genoemd.

"Ze hebben haar dood gebruikt om meer kijkers te trekken, walgelijk'', twitterde iemand. "Dus ze gebruiken Christina om hun show te promoten en noemen haar dan niet eens, ik vind het meer dan afschuwelijk'', voegde een ander toe. "Dat ze haar niet eens noemen maakt me verdrietig.''

01-08-2016 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vin Diesel populairste acteur op Facebook

Vin Diesel populairste acteur op Facebook

http://oi64.tinypic.com/2ic15wm.jpg

Niet Brad Pitt, niet Leonardo DiCaprio, maar wel acteur Vin Diesel is het populairst op Facebook. Hij is er als eerste acteur ooit in geslaagd om de kaap van 100 miljoen fans te scoren op de sociaalnetwerksite. De 'Fast & Furious'-ster werd meteen gefeliciteerd door de grote baas van Facebook, Mark Zuckerberg. Bij de celebrity's doet Shakira beter met 104.591.118 fans, voetballer Cristiano Ronaldo heeft er al 115.985.520.

01-08-2016 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Deboosere is jarig vandaag en dat leidt tot hartverwarmende reacties

Frank Deboosere is jarig vandaag en dat leidt tot hartverwarmende reacties

http://oi63.tinypic.com/72uavt.jpg

Vorige week overleed zijn zus Paskal, vandaag is Frank Deboosere jarig. Hij wordt 58. Heel wat mensen maken van de gelegenheid gebruik om de weerman een hart onder de riem te steken.

De man die als sinds 1987 het weer presenteert op de openbare omroep beleeft moeilijke tijden. Zijn zus verloor vorige week haar jarenlange strijd tegen borstkanker. Deboosere bleef echter op post ondanks het grote verlies. Pas achteraf bleek waarom. Weervrouw Sabine Hagendoren week op dat moment niet van de zijde van haar man. In de nacht van donderdag op vrijdag stierf hij na een lange en aanslepende ziekte. Het was een zwarte week voor beide presentatoren.

Volgens de VRT zal Frank ook de komende weken het weerbericht voor zijn rekening blijven nemen zodat Sabine de tijd kan nemen om de dood van haar echtgenoot te verwerken.

Vandaag is de weerman jarig en op social media schrijven mensen honderden hartverwarmende berichten.

"Je verjaardag vieren terwijl er in je leven zo'n vreselijke dingen gebeuren ... Niet makkelijk maar toch : probeer er van te genieten!", klinkt het onder meer op de Facebookpagina van radiozender MNM die Frank Deboosere in de bloemetjes zet.

"Fijne verjaardag en heel veel sterkte bij de verwerking van het verdriet om je zus, die veel te vroeg gestorven is."

"Lieve Frank' hoop dat je een beetje over je verjaardag kan mijmeren (when you give good vibes, they come back)!"

"Het leven is wel heel veranderlijk, blij dat je er terug een jaartje bij hebt, maar wel iemand moeten afgeven die dit niet heeft kunnen meemaken, maar toch geniet ervan, dit zou ze ook gewild hebben!"

01-08-2016 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik kén niemand die een aanslag wil plegen"

"Ik kén niemand die een aanslag wil plegen"

http://oi63.tinypic.com/16qv0z.jpg

Veel bombarie vooraf, maar uiteindelijk bleef de echte shock uit. In 'Zomergasten' sprak activist Dyab Abou Jahjah gisteravond net zo graag over het EK-voetbal als over zionisme. "Als Israëliërs afstand nemen van de etnische zuiveringen, dan wil ik met ze praten."

Af en toe vlogen ze elkaar in de haren. Thomas Erdbrink, naast presentator van het Nederlandse interviewprogramma 'Zomergasten' ook journalist voor 'The New York Times' in Iran, en Dyab Abou Jahjah stonden gisterenavond geregeld tegenover elkaar. Maar uiteindelijk deed de activist weinig ophefmakende uitspraken. Abou Jahjah sprak over outsiders - en leek zichzelf nog altijd daarbij te rekenen -, over zijn liefde voor voetbal in het algemeen en de Duitse nationale ploeg in het bijzonder, maar ook over zijn jeugd en geloof na een fragment uit de tv-serie 'True Detective'.

01-08-2016 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beter, Best, BEYONCÉ

Beter, Best, BEYONCÉ

http://oi63.tinypic.com/fegwgh.jpg

Vergeet alles wat je tot nog toe zag, gisteren verlegde Beyoncé grenzen wat stadionshows betreft. Met een show die de visuele perfectie benaderde, sloeg ze iedereen met verstomming. De bijna 60.000 fans keken met grote ogen toe.

The Formation World Tour is Beyoncés zevende wereldtournee, en duidelijk eentje waarmee ze grenzen wil verleggen. Wat we voor altijd zullen onthouden van de show van gisteravond: de grote, lichtgevende én ronddraaiende 'monoliet' in het midden van het podium. Een soort van roterende kubus met beeldschermen, die ook nog open en dicht kon om Beyoncé en dansers weer los te laten. De superster zelf was nauw betrokken bij het ontwerp van dit duizelingwekkend staaltje techniek. Onze eigen Stageco - ook altijd betrokken bij de huzarenstukjes van U2 - hielp mee bij het bouwen. Zeven verdiepingen, zo'n 18 meter hoog, met ledschermen die de superster en haar twintig dansers plus band - allemaal vrouwen - in reuzenformaat projecteerden. Zo werd iedereen in het Koning Boudewijnstadion bereikt. Een nieuwigheid op het vlak van stadionshows voor groot publiek, waarmee Beyoncé gisteren iedereen van zijn of haar sokken blies. Naast beelden van de show zelf, werden er af en toe ook videoclips getoond op de grote schermen, en zelfs beelden uit het familiealbum van Queen Bey.

01-08-2016 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vin Diesel breekt record als acteur: 100 miljoen Facebook-volgers

Vin Diesel breekt record als acteur: 100 miljoen Facebook-volgers

http://oi67.tinypic.com/2rf3rc4.jpg

Vin Diesel heeft als eerste acteur meer dan 100 miljoen volgers op Facebook. Grondlegger en directeur van het netwerk, Mark Zuckerberg, was er als de kippen bij om Diesel te feliciteren en plaatste een foto van hun eerste ontmoeting. De acteur dankt zijn populariteit vooral aan de fans van de 'Fast and Furious'-reeks.

Vooral het bericht over de dood van 'F&F'-collega Paul Walker bezorgde hem veel likes en nieuwe volgers. Het bericht werd door 7,7 miljoen Facebookers geliket. Ook de diverse trailers van de filmreeks zorgen voor veel opgestoken duimpjes.

Naast Vin Diesel zijn er nog twee sterren met meer dan 100 miljoen volgers; zangeres Shakira en voetbalicoon Cristiano Ronaldo.

31-07-2016 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een fototoestel maakt u (soms) dikker dan u bent. En deze gif is het bewijs

Een fototoestel maakt u (soms) dikker dan u bent. En deze gif is het bewijs

http://oi67.tinypic.com/1y0f9i.jpg

"Een camera plakt er vijf kilo bij." Het is het perfecte excuus bij foto's die de vakantiekilo's iets te expliciet in de kijker zetten. En toch: er is zeker iets van aan, zo blijkt u dit simpele testje van fotograaf Dan Vojtech.

"Het is ongelooflijk hoe de brandpuntsafstand de vorm van het gezicht beïnvloedt", zo schrijft Dan Vojtech op zijn blog. Vojtech deed een eenvoudige test, waarbij hij telkens eenzelfde portretfoto nam met een andere brandpuntsafstand.

Om de vergelijking mogelijk te maken moest hij natuurlijk de camera dichterbij en verderweg bewegen bij elke nieuwe lenspositie. In totaal kwam hij zo tot 9 vergelijkbare portretten (op 20mm, 24mm, 28mm, 35mm, 50mm, 70mm, 105mm, 150mm en 200mm) die hij achter elkaar kon kleven in een gifje.

Het resultaat spreekt boekdelen. Het gezicht vervormt aanzienlijk bij elke lensaanpassing. Bij 20mm lijkt de neus groter en het gezicht smaller, bij 200mm worden het gezicht, het haar en de nek opvallend breder.

31-07-2016 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie Meis is het poseren duidelijk nog niet verleerd

Sylvie Meis is het poseren duidelijk nog niet verleerd

http://oi63.tinypic.com/htcq4h.jpg

De Nederlandse presentatrice Sylvie Meis werkt volop aan een nieuwe website en een eigen modelabel. Ze gunde haar volgers op Instagram alvast een voorsmaakje met een reeks sexy beelden. De 38-jarige bewijst met een topless foto dat ze hét nog steeds heeft.

Eerder had Sylvie al twee foto's van bikini's uit haar eigen collectie gedeeld. Bij het toplessbeeld schrijft ze: "Goedemorgen! #Iwokeuplikethis #day2 #photoshoot".

Sylvie was vijf jaar lang ambassadrice van het lingeriemerk Hunkemöller. Maar die samenwerking beëindigde ze eerder dit jaar om aan Meis Enterprise, haar eigen label, te werken. Wanneer jij zelf in een creatie van Meis kan flaneren is nog onzeker, pas eind dit jaar worden meer details over de kledinglijn bekend gemaakt.

31-07-2016 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Respectloos", VTM-kijkers in shock door ongepaste sketch over Sabine en Frank

"Respectloos", VTM-kijkers in shock door ongepaste sketch over Sabine en Frank

http://oi66.tinypic.com/dha3wj.jpg

Een slechte timing, zo excuseert VTM zich vandaag voor een sketch tijdens een ongelukkige herhaling van 'Tegen de Sterren Op'. Gisteren zagen kijkers hoe Chris Van Espen en Tine Embrechts in de huid van Frank Deboosere en Sabine Hagedoren kropen. De twee weervoorspellers beleven allebei donkere tijden: de weervrouw moest afgelopen week afscheid van haar man nemen, de weerman verloor zijn zus.

Tijdens de zomer geeft de televisiezender traditiegetrouw heel wat herhalingen van oude programma's. Gisteren werd een aflevering van het humoristische programma 'Tegen De Sterren Op' uit 2013 uitgezonden. Maar de bewuste sketch van Frank en Sabine schoot bij verschillende kijkers in het verkeerde keelgat.

Op Twitter doken verschillende negatieve reacties op. "Ongepast" en "respectloos." Medialaan, het bedrijf achter VTM, heeft intussen via Facebook zijn excuses aangeboden aan de familie van Frank en Sabine, en aan de kijkers. "De slechte timing is het gevolg van een menselijke fout."

31-07-2016 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy Naessens rijdt Aston Martin kapot in Maaseik

Willy Naessens rijdt Aston Martin kapot in Maaseik

http://oi65.tinypic.com/f5b0o5.jpg

Pechdag voor Willy Naessens. De Oost-Vlaamse industrieel, bekend van het VIER-programma 'The Sky is the Limit', heeft zich deze voormiddag met zijn Aston Martin vastgereden in het centrum van Maaseik.

De zeventiger en zijn echtgenote Marie-Jeanne wilden rond 10.30 uur via het Kolonel Aertsplein de Bosstraat inrijden. Naessens volgde een voorligger, maar ineens kwam het verzonken paaltje omhoog en bleef de wagen vastzitten, zo meldt Het Nieuwsblad. De Aston Martin kon geen kant meer uit en moest getakeld worden.

31-07-2016 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep en Emily Blunt in 'Mary Poppins Returns'

Meryl Streep en Emily Blunt in 'Mary Poppins Returns'

http://oi67.tinypic.com/2iji5tv.jpg

Meryl Streep (67) staat binnenkort weer samen op de set met haar Britse collega Emily Blunt (33). Tien jaar na 'The Devil Wears Prada' nemen Streep en Blunt de Disneyproductie 'Mary Poppins Returns' op. Dat meldt filmvakblad Variety.

'Mary Poppins Returns" wordt het vervolg op een van de populairste Disneyfilms aller tijden. Streep en Blunt speelden in 2014 ook samen in de Disneymusical 'Into the Woods', waarvoor Streep een oscarnominatie kreeg.

Blunt speelt Mary Poppins, rol die in de originele film door Julie Andrews werd vertolkt. De film speelt zich af in Londen tijdens de jaren 30 van de vorige eeuw. In het nieuwe verhalen komen Jane en Michael Banks, de kinderen uit de originele film, terug als volwassenen. Samen met Michaels drie kinderen zoeken ze hun vliegende nanny van weleer op na een tragisch verlies.

Streep zal de rol spelen van Poppins' nicht Topsy Tartlet, een personage dat in de oorspronkelijke verfilming van het boek van PL Travers uit 1964 niet voorkwam. Topsy is een meid die in het boek van Travers 'Mary Poppins Comes Back' met Arthur Turvy trouwt, waardoor haar naam Topsy Turvy wordt. Auteur Travers verafschuwde de film 'Mary Poppins'.

In de film zal Streep ook zingen. 'Mary Poppins Returns' komt in de VS op kerstdag 2018 in de zalen.

30-07-2016 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse rechtbank verwerpt claims van 29 potentiële erfgenamen Prince

Amerikaanse rechtbank verwerpt claims van 29 potentiële erfgenamen Prince

http://oi65.tinypic.com/15d86k5.jpg

Een rechter in de Verenigde Staten heeft de claims verworpen van 29 personen die beweerden erfgenamen te zijn van de op 21 april overleden zanger Prince. Zes mensen mogen proberen hun familiale band met Prince te bewijzen met genetische tests.

Rechter Kevin Eide meende dat de 29 niet voldoende bewijzen hadden geleverd om hun claims kracht bij te zetten.

Vijf van hen beweerden een kind van Prince te zijn. Aangezien Prince geen kinderen heeft waarvan het bestaan gekend is, zou een kind van de zanger de meer dan 300 miljoen dollar nalatenschap kunnen erven. Eén van de vijf beweerde dat zijn moeder in 1976 een relatie had gehad met het popicoon, maar de rechter wees de aanvraag af, omdat hij zelf geadopteerd werd.

DNA-test
Voor zes mensen heeft de rechter genetische tests gevraagd. Het gaat onder meer om Brianna Nelson, die zegt dat ze de dochter is van een van de halfbroers van Prince, Duane Nelson, die overleden is in 2011, en Victoria Nelson, die de dochter zou zijn van de zoon van Duane, die eveneens overleden is.

Een vrouw die beweert dat ze ooit getrouwd was met Prince, maar beweerde dat de CIA hun huwelijk geheim hield, zag haar aanvraag geweigerd door de rechter.

Op dit moment zijn enkel zijn zus Tyka Nelson en zijn vijf halfbroers rechtstreekse nabestaanden van Prince.

Prince overleed op 21 april op 57-jarige leeftijd onverwacht aan een overdosis pijnstillers.

30-07-2016 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Brown vernoemt dochter naar Jimi Hendrix

Bobby Brown vernoemt dochter naar Jimi Hendrix

http://oi68.tinypic.com/156bnmf.jpg

Bobby Brown heeft zijn pasgeboren dochter vernoemd naar Jimi Hendrix. Dat blijkt uit het geboortecertificaat, waarop TMZ de hand wist te leggen.

Het meisje luistert naar de naam Hendrix Estelle Sheba Brown. Ze kwam vorige week donderdag om 10.54 uur (lokale tijd) ter wereld in het beroemde Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles.

Hendrix is het zevende kind van Bobby Brown, het derde van hem en zijn huidige vrouw Alicia Etheredge. Ze waren al ouders van de 7-jarige Cassius en Bodhi Jameson Rein van 1 jaar.

Bobby's andere kinderen kwamen voort uit verschillende eerdere relaties. Bobbi Kristina, de dochter die hij kreeg met de in 2012 overleden Whitney Houston, stierf vorig jaar.

30-07-2016 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janine Bischops (73): "Oudere vrouwen schrijf je niet af"

Janine Bischops (73): "Oudere vrouwen schrijf je niet af"

http://oi63.tinypic.com/2e3pw0j.jpg

Actrice Janine Bischops speelde haar hele leven op zeker. Ze moest 73 worden om te durven. Voor het eerst koos ze voor barsten in plaats van buigen. En hoe. Onverwacht en met onmiddellijke ingang stapte ze na 21 jaar uit 'Thuis'. Ze hield de eer aan zichzelf en dat van haar personage Jenny. Haar rol van oermoeder devalueerde tot die van oude bloempot. "Nooit liep ik zo recht op mijn doel af als die ochtend naar de post met mijn ontslagbrief. Buiten op straat werd ik overspoeld door trots. Oudere vrouwen schrijf je niet af. Nàh."

Een beslissing die getuigt van eigenwaarde.
Ik heb wel een week geweend, hoor. Iedereen in 'Thuis' wist dat ik ongelukkig was en toch heb ik ze allemaal verrast, inclusief mijn kinderen. 'Ze zegt al twee jaar dat ze eruit stapt, maar dat doet ze toch nooit.' Toen ik in de schminkkamer zei 'Toch raar, mijn laatste dag', lachten ze nog 'Jaja, het zal wel'."

Waarom was het ineens genoeg?
"Tot twee jaar geleden heb ik Jenny Verbeeck zeer graag gespeeld. Ik ben apetrots op de verhaallijn van Jenny's borstkanker, mijn voorstel trouwens. Maar na 19 jaar zat er geen vlees meer aan die rol. 'Jenny' moest er af en toe nog wat bij staan, ik voelde me als acteur bij het afval gezet. Niet hautain bedoeld, maar daarvoor ken ik mijn stiel te goed. Zo mocht het niet eindigen. Het deed afbreuk aan alle moois uit mijn carrière."

30-07-2016 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralend zwanger: Lesley-Ann Poppe toont buik

Stralend zwanger: Lesley-Ann Poppe toont buik

http://oi68.tinypic.com/4imur5.jpg

Lesley-Ann Poppe is ondertussen al zes maanden stralend zwanger. En alles verloopt prima. "Vandaag 6 maanden in verwachting en de baby groeit heel goed en ik ook #24weekspregnant #babybump", schreef Lesley-Ann Poppe gisteren op Instagram. Nog drie maanden en La Poppe mag haar tweede spruit verwelkomen.

30-07-2016 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!