Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoekers van Pinkpop gewaarschuwd voor gevaarlijke xtc

Bezoekers van Pinkpop gewaarschuwd voor gevaarlijke xtc


http://img38.imageshack.us/img38/2053/pinkpop.jpg



Het Openbaar Ministerie in het Nederlandse Maastricht waarschuwt bezoekers van het muziekfestival Pinkpop voor xtc-tabletten die de gevaarlijke stof PMMA bevatten. Sinds november zijn in Zuid-Limburg drie mensen overleden na het gebruik van deze PMMA-houdende pillen.
 
Volgens het OM gaat het om bruin- of crèmekleurige xtc-pillen met als logo een klavertje drie met stengel. "Er werden nog geen pillen met dit uiterlijk aangetroffen waar geen PMMA inzat", laat het OM weten. "Daarmee is echter geenszins gezegd dat het middel niet ook in xtc-pillen met andere kleur of logo kan voorkomen."
 
In xtc zit over het algemeen de werkzame stof MDMA. PMMA werkt langzamer, waardoor gebruikers het effect pas later merken en wellicht meer van het middel innemen. In tegenstelling tot MDMA liggen de waarden van een werkzame dosis en een dodelijke overdosering relatief dicht bij elkaar. Daardoor kan de inname van extra pillen dodelijk aflopen, aldus het OM. (br.hln)


09-06-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag laatste show Oceans of Sadness:

Zaterdag laatste show Oceans of Sadness

Klik op de foto om ' So Close ' te beluisteren





Zaterdagavond is het na vijftien jaar en vijf cd's gedaan met de Belgische metalband Oceans of Sadness. De eigenzinnige groep geeft in thuisbasis Dessel een laatste optreden vooraleer er - in alle vriendschap - de brui aan te geven. En stevig in de drank te vliegen, zegt frontman Tijs Vanneste.

Oceans of Sadness heeft al heel wat watertjes doorzwommen. De Kempenaars speelden vijf keer op Graspop, openden voor grote namen als Within Temptation en Dimmu Borgir, en speelden vorig jaar zelfs op het ProgPowerfestival in het Amerikaanse Atlanta.

Toch geen zenuwen voor het laatste optreden?
"Nee, ik heb echt keiveel goesting, wij allemaal! We gaan nog een laatste keer repeteren, en we hebben een aantal nummers erbij gesleurd die we al jaren niet meer gespeeld hebben."

De beslissing om te stoppen leek er zo plots te komen. Halverwege december kondigde je nog zes nieuwe nummers aan op je Facebookpagina, en eind februari kwam de mededeling dat jullie ermee kapten. Is er in die 2,5 maanden dan zoveel gebeurd?
"Nee. We waren eigenlijk bezig aan ons voorlaatste nummer voor de cd, en we waren vaag van plan om in de zomer te gaan opnemen. Opeens hadden we het gevoel dat de uitdaging weg was, dat het wat te gemakkelijk werd en dat we geen moeite meer hoefden te doen. Dan hebben we eens samengezeten om af te spreken wat we nog wilden. We zijn in september naar Amerika geweest (naar het ProgPowerfestival, red), wat heel succesvol was en een uitstekende afsluiter... Eigenlijk vinden we de laatste cd 'The Arrogance of Ignorance' nog altijd keigoed, en we merkten dat we qua genre wat aan het opschuiven waren. Toen hebben we samen beslist om er een streep onder te trekken. Daarna beginnen we misschien met iets nieuw, we zien wel wat er gebeurt."

De split komt er dus om puur muzikale redenen?
"Ja, we zijn ondertussen ook al dertigers, en hebben ook veel minder tijd om ermee bezig te zijn. Als je dan ergens tijd insteekt, moet het iets zijn waar je nog duizend procent achterstaat. Wij heben atijd gezegd dat we met Oceans of Sadness zouden stoppen wanneer het routine zou worden. We hebben het nooit gedaan voor het succes, maar moesten ons er goed bij voelen. In onze jonge jaren waren er ook veel groepen die van stijl veranderden. Daar waren we vaak heel erg door teleurgesteld, dus dat moeten we nu zelf ook niet gaan doen."

Jullie hebben op heel wat grote festivals gespeeld, en samengewerkt met grote namen. Wat zijn je hoogtepunten van 15 jaar Oceans of Sadness?
"Goh, voor mij persoonlijk zijn dat alle albums die we gemaakt hebben. En dan vooral dat we 15 jaar aan een stuk, buiten een paar bezettingswisselingen die in alle vriendschap verliepen, nooit anders zijn gaan denken. Voor mij is het grote hoogtepunt dat we het als 'suskes' van een boerendorp als Dessel zo ver hebben kunnen schoppen. Alles was eigenlijk een hoogtepunt, en wij zijn nooit een groep geweest die zich bezighield met terugkijken. We keken altijd vooruit."

Je hebt dan waarschijnlijk nergens spijt van? Dingen waarvan je denkt: "Wat als?"
"Nee, want we hebben al jaren geleden beseft dat je, als je het als metalband wil maken, je je leven daarvoor moet opofferen. Je moet dan vijf, zes of zeven maanden per jaar touren om amper te overleven, en onze levens zijn hier. We hebben dus al lang geleden besloten om daar niet in mee te draaien, maar gewoon altijd muziek te blijven maken."

En nu? Een zwart gat?
"Neeneenee. We gaan dit afsluiten in schoonheid, en wat er dan gebeurt, is nog onzeker. Ieder van ons zal zeker muziek blijven spelen, daar durf ik gif op innemen. Wanneer, welk genre en wie nog gaat samenspelen, is nog een vraagteken. We concentreren ons nu gewoon op dit laatste optreden. Tijdens de zomer laten we alles bezinken, en daarna zien we wel."

Dat klinkt alsof jullie toch nog gaan samenwerken?
"Ik wil sowieso nog veel muziek maken. Of dat nu samen is of apart, is voor ons van minder belang. Het is afwachten welke kant iedereen opwil, en of we op dezelfde lijn zitten."

Vrijdag rond middernacht is het dus gedaan met Oceans of Sadness. Ga je een traan wegpinken?
(lacht) "Ik denk dat ik er eerder een halve liter op ga drinken, en dat iederéén veel pinten gaat pakken en er een serieus feestje van gaat maken! Nu, ik denk wel dat de meesten van ons nog wel een klop gaan krijgen van het besef dat het gedaan is. Nu zijn we naar dat laatste optreden aan het toeleven, en we gaan nog eens alles geven. En dan serieus feesten! En nodig jullie lezers allemaal maar uit om mee te komen vieren!"

Het optreden gaat door in een tent voor jeugdcentrum Spin in Dessel. De deuren gaan open om 19.30 uur, en voorprogramma Thurisaz start om 20.30 uur. Oceans of Sadness speelt om 22.00 uur, en na het optreden is er nog een afterparty. De toegangsprijs bedraagt vijf euro. (br.hln)


09-06-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Nicole Kidman post eerste YouTube voor fans

 Nicole Kidman post eerste YouTube voor fans

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Je zou denken dat ze, met al haar camera-ervaring, helemaal niet bang is van een kleine boodschap op YouTube. Maar de Aussie actrice, Nicole Kidman, moest blijkbaar toch een drempel over. "Ik ben wat verlegen", zegt ze zelf.

Het filmpje werd geschoten op de laatste draaidag van haar meest recente prent, 'Hemingway and Gellhorn', waarvan de opnames in San Francisco plaatsvonden. Haar medespelers zijn onder anderen Clive Owen en Robert Duvall.

In de video bedankt ze haar fans voor alle steun die ze van hen mag genieten. We moeten ons wel niet meteen aan een waterval van amateurfilmpjes van Kidmans kant verwachten. "Dit is de eerste van een paar video's, ik ga er nu ook weer niet een heleboel posten want ik ben wat verlegen. Maar toch wou ik iedereen bedanken. Op een fantastisch 2011", klinkt het.

Ook zij zit, in navolging van een rist andere Hollywoodsterren, nu wel degelijk op de trein van de sociaalnetwerksites en de self-marketing die daarbij hoort. Dat houdt ook risico's in. Collega-actrice en -Oscarwinnares, Gwyneth Paltrow, zit nog maar een week op Twitter en op Facebook en ze krijgt al de wind van voren van haar volgers voor haar 'paternalistische stijl'. Kunnen we meteen gokken wie ten huize Chris Martin de broek draagt.



09-06-2011 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnon Grunberg schrijft Groot Dictee der Nederlandse Taal

Arnon Grunberg schrijft Groot Dictee der Nederlandse Taal


http://img713.imageshack.us/img713/7555/arnongrunberg.jpg


Schrijver Arnon Grunberg schrijft dit jaar het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Dat meldt de Nederlandse Volkskrant, een van de organisatoren van de jaarlijkse taalwedstrijd.

De 22ste editie vindt plaats op woensdag 14 december in het gebouw van de Nederlandse Eerste Kamer. Grunberg debuteerde met het boek 'Blauwe Maandagen' en is ook columnist.

Aan het jaarlijkse dictee nemen zowel Vlamingen als Nederlanders deel. Vorig jaar nam Tommy Wieringa het dictee voor zijn rekening. (br.hln)


09-06-2011 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
08-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Emma Watson écht de unief verliet

Waarom Emma Watson écht de unief verliet


http://img508.imageshack.us/img508/7443/emmawatsonxn.jpg

Toen Emma Watson in april besliste om haar studies aan de universiteit van Brown op te geven, ging het gerucht de ronde dat pestkoppen haar hadden weggejaagd. Maar nu heeft ze tijdens een openhartig interview de echte reden achter haar vertrek bekendgemaakt.

"Ik was zo verdrietig toen iedereen ging vertellen dat ik op Brown was weggepest", vertelt Watson aan de Sunday Times Style Magazine. "Het sloeg gewoon nergens op. Het was net het tegenovergestelde want er zitten helemaal geen pestkoppen op Brown."

"Ze hebben me op de campus nooit om een handtekening gevraagd. Ik gaf ooit een feestje voor zo'n honderdtal studenten en er was niet één student die achteraf een foto op Facebook plaatste. Ook al zouden ze grapjes maken en 'Wingardium leviosa' of 'tien punten voor Gryffindor' roepen, zou ik mij daar helemaal niets van aantrekken. Ik moet hier dankzij al die media-aandacht al sinds mijn negende mee leven. Het zou maar zielig zijn als ik niet eens mijn mannetje kan staan op de universiteit. Ik heb al veel ergere dingen meegemaakt dan een paar paljassen die me uitlachen."

Maar waarom stopte ze dan met haar studies? "Ik zat in een ontkenningsfase", legt Emma uit. "Ik wilde doen alsof ik helemaal niet zo beroemd was als iedereen dacht. Ik wilde een zo normaal mogelijk leven leiden, maar nu besef ik dat ik met mijn sterrenstatus moet leven. Ik sta nu eenmaal in de schijnwerpers en dat moet ik maar aanvaarden."

Niet enkel haar studententijd, maar ook haar liefdesleven lijdt onder haar bekendheid. Volgens de 'Harry Potter'-ster kan ze door haar imago geen enkele man versieren:  "Ik vraag mijn vrienden altijd: 'Waarom heeft X me nog niet gebeld? Waarom word ik nooit versierd?' Zij zeggen dan dat mannen waarschijnlijk geïntimideerd zijn door mijn bekendheid."

"Volgens mij worden ze afgeschrikt door die 'muur van bekendheid' die rond me staat en het hele mediacircus dat erbij komt te kijken. Toch kan ik maar moeilijk geloven dat dit intimiderend kan zijn", besluit Watson.


08-06-2011 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink regelt al afspraakjes voor haar pasgeboren dochter

Pink regelt al afspraakjes voor haar pasgeboren dochter


http://img101.imageshack.us/img101/1673/pinkhi.jpg


Het eerste kindje van Pink (31) is nog maar een week oud, maar de zangeres is toch al bezig met het maken van speelafspraakjes. Ze hoopt dat het toekomstige zoontje van Alyssa Milano goeie vriendjes zal worden met haar dochtertje Willow.

In een twitterbericht aan Alyssa Milano, schreef Pink het volgende: "Geniet van dit wonder, meid. Ik ben zo blij voor jou. Het plannen van speelafspraakjes is net zo leuk als vroeger het plannen van barbecues."

Bovendien ziet het ernaar uit dat Pinks dochter binnenkort nog wat extra speelkameraadjes zal krijgen. De 38-jarige Alyssa Milano heeft namelijk zo hard genoten van haar eerste zwangerschap, dat ze zo vlug mogelijk een tweede kindje wil. "Je zal me in de komende jaren waarschijnlijk vaker zwanger zien dan niet", zei de actrice onlangs.

Alyssa's eerste baby wordt dit najaar verwacht, maar we weten nu al dat het een jongetje zal worden. "Ik ben echt slecht in het bewaren van geheimen", tweette ze. "David en ik zijn dan ook opgetogen dat we kunnen vertellen dat we een jongetje verwachten. We kunnen niet wachten om hem te ontmoeten. Jongensnamen, iemand?" (br.hln)


08-06-2011 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Arquette buitengegooid op concert Prince

David Arquette buitengegooid op concert Prince


http://img855.imageshack.us/img855/5724/davidarquette.jpg


David Arquette is buitengegooid op een van de 'Welcome 2 America'- concerten van Prince in Los Angeles. De acteur had een discussie met de security en werd prompt aan de deur gezet. Een jongen had een foto genomen van de zanger terwijl dat eigenlijk verboden was en kreeg het aan de stok met de beveiliging. De acteur had ook zijn gsm in de hand en werd aangemaand om alle foto's te wissen.

Arquette wees de security erop dat Prince net had gezegd dat hij zijn hits ging brengen en dat iedereen zijn gsm mocht pakken. "Ik heb enkel foto's genomen toen Prince zei dat het mocht, maar de jongen naast mij had er daarna nog enkele genomen. Omdat ik mijn gsm nog vasthad, moest ik alles wissen van de beveiliging", aldus de acteur. "Toen ik weigerde omdat ik niets verkeerd had gedaan, werd ik gewoon aan de deur gezet."

Arquette is niet de eerste celeb die weggestuurd wordt op een concert van Prince. Kim Kardashian werd een tijdje geleden door de zanger zelf van het podium gestuurd in New York. Prince had haar uitgenodigd om op het podium te dansen, maar Kardashian was zo zenuwachtig dat ze er niets van bakte.


08-06-2011 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears op 8 oktober in het Sportpaleis

Britney Spears op 8 oktober in het Sportpaleis

Klik op de foto om ' Till The World Ends ' te beluisteren






Britney Spears (29) komt, twee jaar na haar laatste passage, opnieuw naar ons land. Op zaterdag 8 oktober strijkt de Amerikaanse zangeres met haar 'Femme Fatale' tournee neer in het Sportpaleis in Antwerpen.

Britney Spears verkocht wereldwijd bijna 70 miljoen albums. In 1999 brak ze door met de single en het album 'Baby one more time'. 'Femme Fatale' is Britney's zevende studio-album en single 'Hold It Against Me' scoorde hoog in de hitlijsten.

De ticketverkoop voor het concert start nu vrijdag 10 juni om 9 uur via goformusic of het nummer 0900 2 60 60. Tickets kosten 57, 67 of 84 euro en 110 euro voor de 'Golden Circle'. (br.hln)


08-06-2011 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
07-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher wil dat Liam naar zijn trouw komt

Noel Gallagher wil dat Liam naar zijn trouw komt

http://img28.imageshack.us/img28/7641/noelenliamgallagher.jpg


Sinds augustus 2009, toen een ruzie tot de split van Oasis leidde, hebben Noel en Liam Gallagher elkaar niet meer gesproken. Maar Noel reikt een hand naar zijn jongere broer en laat weten dat hij welkom is op zijn huwelijk met Sara MacDonald, op 18 juni.


Vrijdag hield Noel zijn vrijgezellenavond. Aan de Daily Mirror verklaarde hij: "Hij is mijn broer. Hij is een tiet, maar het is mijn broer en dus vind ik dat hij er bij moet zijn. Ja, ik wil dat hij komt".

"Op zulke dagen is familie familie, en het zou heel wat mensen gelukkig maken. Maar een lul, dat zal hij altijd blijven".


Moeder Peggy zou niets liever hebben dan dat haar zonen hun vete stopzetten, en het huwelijk is daar volgens haar het perfecte moment voor. "Liam kreeg van zijn moeder te horen dat hij, tenzij hij zijn twee benen breekt, maar beter naar de trouw van zijn broer kan komen", aldus nog een bron.


Liam van zijn kant houdt het been stijf. De breuk met zijn broer is voorgoed in zijn ogen. Onlangs verklaarde hij nog: "Laat me hier duidelijk over zijn. Mijn nieuwe band (Beady Eye, nvdr.) is geen pauze tot ik en onze kleine elkaar weer tegen het lijf lopen. Hij en ik hebben het gehad met elkaar. Ik zou graag hebben dat we later vrienden worden, maar daar heb ik nu nog geen tijd voor. Hoe ik Oasis zie? Als het kind uit een vorige relatie".


07-06-2011 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay geeft plagiaat nieuw nummer gewoon toe

Coldplay geeft 'plagiaat' nieuw nummer gewoon toe

Klik op de foto om ' Every Teardrop Is A Waterfall ' te beluisteren






U had het wellicht zelf al opgemerkt dat u het nieuwe nummer van Coldplay van ergens kende. Direct na de lancering van de nieuwe single 'Every Teardrop Is A Waterfall' gonsde het op internet dan ook van de plagiaatgeruchten. De intro van het nummer lijkt immers heel sterk op 'I Go To Rio' van Peter Allen. Hoewel, lijken? Het ís gewoon de intro van Allens nummer uit 1976 en de jongens van Coldplay geven dat ook gewoon toe.

De intro kent u misschien beter van het nummer 'Ritmo De La Noche' van Lorca uit 1990, maar die gingen dus ook de mosterd halen bij Peter Allen. Chris Martin geeft ook toe dat hij Peter Allen en co-auteur Adrienne Anderson toestemming heeft gevraagd en een onbekend bedrag heeft betaald om het nummer te mogen gebruiken.

Het is overigens niet de eerste keer dat Coldplay van plagiaat wordt beschuldigd. Zowel Cat Stevens als Joe Satriani beweerden dat Martin en co de mosterd voor 'Viva La Vida' bij hen kwamen halen. Stevens trok er zich niks van aan, maar Satriani trok naar de rechtbank omdat hij vond dat zijn riff uit 'If I Could Fly' onrechtmatig werd gebruikt. Beide partijen regelden de zaak uiteindelijk buiten de rechtbank.

Coldplay staat komend weekend op Pinkpop en op zaterdag 2 juli op de Main Stage van Rock Werchter. (br.hln)


07-06-2011 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC overweegt nieuw album en tournee voor 40ste verjaardag

AC/DC overweegt nieuw album en tournee voor 40ste verjaardag


http://img13.imageshack.us/img13/4199/acdcx.jpg


Volgend jaar bestaat AC/DC veertig jaar en zanger Brian Johnson heeft verklaard dat de band die verjaardag wil vieren met een nieuw album en een tournee, "hoewel we niet graag met deadlines werken".

"De jongens en ik komen binnenkort samen en dan zien we wel hoe we ons voelen. Wij zeggen nooit 'volgend jaar in januari gaan we de studio in'. Als je dat doet, is de druk te hoog en zo werken wij niet. Wij zijn als trekvogels. We ruiken de lucht, krabben aan ons kont en zeggen 'hmmm, het is tijd'".

Hoewel Johnson graag weer op tournee zou gaan, zal die volgens hem niet de omvang hebben van de vorig jaar afgesloten 'Black Ice World Tour'. Ze speelden in twintig maanden voor vijf miljoen fans in 108 steden.

"Dat was slopen, maar ik wil ook niet gezegd hebben dat we niet meer gaan toeren. Na alles moet je een punt kunnen zeggen: een zin, je leven, je auto. Dat punt moeten we eigenlijk nog zetten".



07-06-2011 om 00:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince komt naar Gent !

Prince komt naar Gent !

Klik op de foto om hem te beluisteren






De Amerikaanse superster Prince komt op woensdag 6 juli naar het Gentse Sint-Pietersplein.

De voorverkoop voor het concert start nu woensdag om 9 uur  via www.sherpa.be.

Volgens de website Lifetoday.be zouden de gewone tickets voor het concert 78 euro kosten en tickets voor de Golden Circle 128 euro.

In juli trad 'His Royal Badness' nog op in Werchter, in november hield hij het Sportpaleis drie uur lang in de ban.


06-06-2011 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnames Amerikaanse versie 'Loft' van start

Opnames Amerikaanse versie 'Loft' van start


http://img690.imageshack.us/img690/2150/loftm.jpg
Acteur Matthias Schoenaerts neemt ook in de Amerikaanse 'Loft'-versie een hoofdrol op zich.


In New Orleans starten vandaag  de opnames van 'The Loft', de Amerikaanse remake van 'Loft'. Dat heeft de bioscoopketen Kinepolis bekendgemaakt.

De regie van de film van Bart De Pauw en Erik Van Looy die in 2008 alle Vlaamse records verpulverde, is ook nu in handen van Van Looy. Wesley Strick ('Cape Fear') tekende voor de Amerikaanse adaptatie van het script.

De mannelijke hoofdrollen worden vertolkt door Matthias Schoenaerts, Karl Urban, James Marsden, Wentworth Miller en Eric Stonestreet. De vrouwenrollen worden vertolkt door Rachael Taylor, Isabel Lucas, Rhona Mitra, Valerie Cruz, Elaine Cassidy, Kali Rocha en Margarita Levieva.

De remake wordt geproduceerd door Anonymous Content en Woestijnvis en wordt in het voorjaar van 2012 in de bioscopen verwacht. Het is de eerste maal dat een Vlaamse film een Amerikaanse remake krijgt. Eerder werd van 'Loft' ook al een Nederlandse remake gemaakt. De remake wordt mede mogelijk gemaakt door de Belgische taxshelter.

Na de opnameperiode in New Orleans komt het hele team naar België voor het vervolg van de draaiperiode.


06-06-2011 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William en Kate verhuizen naar Kensington Palace

William en Kate verhuizen naar Kensington Palace


http://img585.imageshack.us/img585/4420/williamkatel.jpg


De Britse prins William en zijn kersverse bruid Kate zullen van een appartement in Kensington Palace hun woning maken wanneer ze in Londen vertoeven.

Na hun bruiloft op 29 april in Londen ging het stel in het grootste geheim op huwelijksreis naar de Seychellen. William en Kate blijven in de eerste plaats wonen in een cottage op het Welshe eiland Anglesey, waar William deel uitmaakt van de helikopterreddingsdienst van de Britse luchtmacht.
 
Kensington Palace was de woning van William en zijn jongere broer Harry na de scheiding in 1996 van hun ouders, kroonprins Charles en prinses Diana. Hoewel William veel herinneringen aan Kensington Palace heeft, zal hij met zijn echtgenote niet intrekken in het appartement waar Diana na haar scheiding tot haar dood in 1997 woonde, zo heeft een woordvoerder duidelijk gemaakt. Ze zouden later deze maand of in juli hun nieuwe woonst in gebruik nemen. Het zal trouwens maar tijdelijk zijn want er worden nog "oplossingen op lange termijn gezocht", aldus de woordvoerder.
 
In de laatste maanden deelde het stel een appartement met Harry in het St.James Palace in Londen. Hun verhuis naar Kensington Palace zal hen wellicht meer privacy geven. (br.hln)


06-06-2011 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Andrew Gold (59) overleden

Zanger Andrew Gold (59) overleden

Klik op de foto om ' Never Let Her Slip Away ' te beluisteren





De Amerikaanse zanger Andrew Gold is overleden aan een hartstilstand . Dat meldde zondag de BBC. Gold was studiomuzikant, componist en producer. De zanger was vooral bekend van zijn hits Never Let Her Slip Away en Lonely Boy.

Andrew Gold (Burbank (Californië), 2 augustus 1951 – 3 juni 2011) was een Amerikaans zanger. Hij was actief als studiomuzikant en had in de jaren 70 enkele internationale hits. Samen met Graham Gouldman van 10cc vormde Gold in de jaren 80 de band Wax.

Gold werkte in de jaren 70 als studiomuzikant, liedjesschrijver en muziekproducent. Hij maakte deel uit van de Californische band Bryndle. Van 1973 tot 1977 werkte hij veel samen met zangeres Linda Ronstadt. Gold maakte deel uit van haar band en speelde diverse instrumenten op de in deze periode verschenen albums van Ronstadt.

Vanaf 1975 werkte hij aan een solocarrière. Hij bracht verschillende albums uit en scoorde internationale hits met Lonely Boy, Never Let Her Slip Away en Thank You For Being a Friend. Dit nummer was later in de uitvoering van zangeres Cindy Fee de titelsong voor de comedyserie The Golden Girls. Naast zijn sololoopbaan bleef Gold samenwerken met andere artiesten. Hij was onder andere te horen op platen van Art Garfunkel, Céline Dion, 10cc, James Taylor, Jackson Browne, Don Henley, Diana Ross, Cher en Paul McCartney en tourde samen met de Eagles.

In 1981 werd Gold door Graham Gouldman en Eric Stewart uitgenodigd om deel uit te gaan maken van 10cc. Door zakelijke verplichtingen kon hij hier niet op ingaan. Vanaf 1983 vormde hij samen met Gouldman een nieuwe band. Onder de namen World in Action en Common Knowledge had deze samenwerking nog weinig succes, maar als Wax scoorden Gouldman en Gold in 1986 hits met Right Between the Eyes en Bridge to Your Heart. Wax hield in 1989 op te bestaan.

Vanaf 1990 was Gold opnieuw actief als lid van de band Bryndle. Hij had een eigen platenlabel en werkte onder andere mee aan het album ...Meanwhile van 10cc. Onder het pseudoniem The Fraternal Order Of The All bracht hij in 1996 het album Greetings from Planet Love uit; een soort van hommage aan groepen als The Beatles, The Byrds en The Beach Boys. Gold droeg verder bij aan diverse soundtracks van films en televisieseries en schreef muziek voor commercials. Hij zong The Final Frontier, de door Don Was en Paul Reiser geschreven titelsong van de televisieserie Mad About You.


06-06-2011 om 11:26 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
05-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay een van de topacts op Rock Werchter

Coldplay een van de topacts op Rock Werchter

Klik op de foto om ' Viva La Vida  ' te beluisteren





Straks is Coldplay één van de topacts op Rock Werchter (en volgende week al Pinkpop). Beetje vreemd eigenlijk, want de vijfde langspeler, de opvolger van 'Viva la Vida or Death and All His Friends' komt er pas na de zomer, en veel meer dan een snel uitgebrachte single, 'Every Tear is a Waterfall', valt er momenteel niet te promoten. We gingen voor u naar de première van de Coldplay-show anno 2011, op het compleet uitgeregende Rock am Ring-festival op de Nurburgring in Duitsland.


Dat het Coldplay menens is om de nieuwe songs te testen op een groot publiek blijkt al meteen met het openingsnummer 'Hurts like Heaven'. Het is niet echt op safe spelen. Rock am Ring krijgt er ook al direct vuurwerk bij, kwestie van de ambiance te zetten en wat monden te doen openvallen. Maar de regen, die ondertussen met bakken uit de hemel valt, helpt niet echt.


De keuze van het tweede nummer in de set - eentje waar overigens nog volop aan gesleuteld wordt, geeft de band zelf toe - is spot on. "Yellow" is een live-favoriet, de perfecte meezinger ook. Coldplay heeft het nummer wat versneld, en er is ook ruimte in gekomen voor een solo van Jonny Buckland. Dat laatste is één van de opvallendste nieuwigheden aan het Coldplay van 2011: meer ruimte voor gitaar, alles wat scherper en een beetje stouter.


De timing van de acht festivaloptredens van Coldplay maakt dat de set en de props half-half zijn. Het magazijn met gimmicks uit de Viva La Vida-tour is nog niet leeg en wie wil nu al die gekleurde papiersnippers wegkieperen? Die zijn nog perfect bruikbaar om 'In My Place' kleur bij te zetten. Net als 'Yellow' krijgt deze Coldplay-klassieker een strakker muzikaal jasje aangemeten. Het is nu de bas van Guy Berryman die het nummer voortstuwt, alweer clever gedaan, en toch subtiel.


Het vierde nummer in de set is opnieuw een primeur. 'Major Minus' staat op de playlist geschreven. Het geeft opnieuw aan dat de opvolger van 'Viva La Vida' een minder exotische, meer gitaargedreven plaat gaat worden. De band heeft overigens de Sgt. Pepper-achtige outfits van de tour die "Viva" ondersteunde weggegooid. Ook in dat departement is het back to basics.

'Lost' verdrinkt aanvankelijk in een slordige geluidsmix, een euvel dat wat later in de set wel vaker opduikt. Chris Martin maakt een bruggetje met 'Singing in the Rain' - toepasselijk, want we zijn ondertussen nat tot op onze botten - naar een bijna onherkenbaar 'Cemetries of Londen'. Net als 'God put a Smile upon Your Face' overigens, ook helemaal door de molen gehaald. Coldplay heeft die live-favorieten helemaal uit elkaar gehaald en opnieuw ineen gepuzzeld. Het resultaat is, wel, fun.


Voor 'Violet Hill' en 'The Scientist' zijn ze daar nog niet aan toe geraakt. Chris Martin vindt het nu tijd om een (terechte) sneer te geven aan het sponsorcircus dat Rock am Ring is. U moet weten: de hele rechterkant, eigenlijk het paddockgebouw, is een soort VIP-ruimte, van waaruit gasten van sponsors en andere VIPS het festival droog, en ver van het gewone, ticketkopende volk kunnen gadeslaan, het glas witte wijn in de hand. "How are all you rich people doing up there?" vraagt Martin. "Having a good time? Not getting wet?" Het levert hem een stormachtig applaus op van de 65.000 doordrenkte sukkelaars die het jongste uur meer regen over zich hebben gekregen dan wat er tot nu toe gevallen is dit jaar.

Een cheap shot misschien, maar als iemand hem mag lossen, dan is het Coldplay wel. Coldplay geeft nog steeds 10 procent van alles wat
het verdient af voor goede doelen. En hoewel het allemaal showbizz blijft uiteindelijk, en dit momenteel de duurste band is om te boeken op het live-circuit, kunnen we er ons toch niet van ontdoen dat Coldplay een groep is die door de jaren heen haar fans heeft gekoesterd.


Het volgende 'Us against the World' illustreert het erg mooi. Dit wondermooie nummer, en vooral het stukje waarin Martin duelleert met Will Champion, wordt één van uw heerlijkste momenten, Rock Werchter-gangers, dat kunnen we nu al met zekerheid stellen.
Waarop Coldplay in een fenomenaal 'Politik' stormt, de meest dreigende versie van die prachtsong ooit, en in combinatie met de bliksem die nu om de twee seconden achter het podium de hemel oplicht, is dit pure magie. Het moment waarop we beseffen dat dit nog steeds de beste festivalband van het moment is, en, zelfs na meer dan tien jaar, één van de meest relevante.

Coldplay heeft nog één nieuw nummer in petto, eentje dat waarschijnlijk 'Charlie Brown' gaat heten. Net als het andere nieuwe materiaal is het beter dan de vrijdag gereleaste single 'Every Tear is a Waterfall'. De band eindigt met het beklijvende 'Life is for Living' uit
het alweer elf jaar geleden uitgebrachte 'Parachutes'.


Het verzopen publiek krijgt als cadeau nog meer en nog fellere regen. Dat 65.000 (voornamelijk) Duitsers dit doorstaan, is op zich al een wonder. Iets wat Coldplay beseft, want een emotionele Chris Martin bedankt bij het begin van het trio bisnummers uitvoerig zijn fans. 'Clocks' is heroïsch en 'Fix You', moest er nog iets te bewijzen vallen, wel het is bij deze gebeurd. En dan krijgen we een glimps van wat Coldplay gaat doen in 2012, wanneer de vijfde full cd wereldwijd voor miljoenen mensen zal gespeeld worden. Bij 'Every
Tear is A Waterfall' komen de nieuwe, erg kleurrijke visuals uit de kast, met ondermeer een bijzonder ingenieuze projectie van de band onder een Star Wars-achtig laseroffensief dat er, door de regen, ongewild, nog mooier uitziet. Maar hoe dat precies in elkaar zit moet
u zelf maar ontdekken op Rock Werchter. Wie nog twijfels had, mag ze bij deze opbergen. Coldplay zal er staan op zaterdag 2 juli. De band zal u wegblazen. (br.hln)


05-06-2011 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty komt toch naar Feest in het Park

Pete Doherty komt toch naar Feest in het Park

Klik op de foto om ' Last Of The English Roses ' te beluisteren





Babyshambles-frontman Pete Doherty zal dan toch op het Oudenaardse festival Feest in het Park zijn enige Belgische concert van komende zomer geven. Dat bevestigde Live Nation vrijdag aan het festival.

Eind mei werd de Britse rockrebel tot zes maanden cel veroordeeld wegens cocaïnebezit. Hij werd in januari gearresteerd na de dood van een documentairemaakster, maar wordt daarvoor niet langer vervolgd.
 
Volgens zijn agent bij Live Nation België zijn er voldoende garanties dat Doherty op 13 augustus in Oudenaarde kan optreden. De rocker zou een week voor het festival de draad weer oppikken, al vertelt zijn Myspace-pagina daar nog niets over.
 
Het Oudenaardse festival Feest in het Park, aan de Donkvijvers, vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 14 augustus. Weekendtickets kosten tot 30 juni 73 euro.  (br.hln)



05-06-2011 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur James Arness overleden

Acteur James Arness overleden


http://img143.imageshack.us/img143/9922/jamesarness.jpg


De  acteur James Arness is op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie. Arness raakte vooral bekend door zijn rol als "marshall" Matt Dillon in "Gunsmoke", de Far West-reeks die twintig jaar lang te zien was op de Amerikaanse televisie. De acteur is overleden in zijn woonplaats in Los Angeles.


04-06-2011 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse heeft ontwenningscentrum verlaten

Amy Winehouse heeft ontwenningscentrum verlaten

Klik op de foto om ' Back To Black ' te beluisteren





Na een week heeft de Britse zangeres Amy Winehouse de speciale Londense kliniek The Priory weer verlaten. Dat heeft haar woordvoerder vandaag bekendgemaakt. Ze blijft niettemin in ambulante verzorging.


De door schandalen omgeven zangeres had zich eind vorige week "op doktersadvies" laten opnemen in de speciale kliniek voor verslavingsproblemen en psychische ziektes.
 

Winehouse kampt sedert haar doorbraak in 2006 steeds weer met alcohol- en drugsverslaving, alsmede met psychische problemen. Volgens geruchten in de Britse pers zou haar vader Mitch de behandeling hebben voorgesteld. Hij zou erover bezorgd zijn geweest dat zijn dochter voor haar concerten teveel drinkt.
 

Vanaf 18 juni gaat Winehouse op tournee door Oost-Europa. "Zij verheugt zich op haar shows deze zomer en kan nauwelijks wachten om uit de startblokken te schieten", zei haar woordvoerder.



04-06-2011 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
03-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink is bevallen van dochter Willow Sage

Pink is bevallen van dochter Willow Sage


http://img828.imageshack.us/img828/8553/zwangerepink.jpg


Pink is gisteren bevallen van een meisje, met de welluidende naam Willow Sage Hart. "We zijn superblij met ons geweldige en gezonde meisje", schreef de zangeres op haar Twitter. "Ze is subliem, net als haar vader (nvdr: Carey Hart)."

Nog gisteren had Pink al een mysterieuze boodschap voor haar fans achtergelaten. "Nieuwe maan in tweelingen vandaag :) een mooi moment om iets nieuws te beginnen. Ook wel wittebroodsweken genoemd."

Pink bevestigde haar zwangerschap in november nadat ze gefeliciteerd werd door een vriend op Twitter. De eerste rondingen waren toen al zichtbaar. "Maar ik wilde er niet over praten omdat ik heel bang was voor een miskraam", biechtte de zangeres in de talkshow van Ellen DeGeneres op. (br.hln)


03-06-2011 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!