Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay een van de topacts op Rock Werchter

Coldplay een van de topacts op Rock Werchter

Klik op de foto om ' Viva La Vida  ' te beluisteren





Straks is Coldplay één van de topacts op Rock Werchter (en volgende week al Pinkpop). Beetje vreemd eigenlijk, want de vijfde langspeler, de opvolger van 'Viva la Vida or Death and All His Friends' komt er pas na de zomer, en veel meer dan een snel uitgebrachte single, 'Every Tear is a Waterfall', valt er momenteel niet te promoten. We gingen voor u naar de première van de Coldplay-show anno 2011, op het compleet uitgeregende Rock am Ring-festival op de Nurburgring in Duitsland.


Dat het Coldplay menens is om de nieuwe songs te testen op een groot publiek blijkt al meteen met het openingsnummer 'Hurts like Heaven'. Het is niet echt op safe spelen. Rock am Ring krijgt er ook al direct vuurwerk bij, kwestie van de ambiance te zetten en wat monden te doen openvallen. Maar de regen, die ondertussen met bakken uit de hemel valt, helpt niet echt.


De keuze van het tweede nummer in de set - eentje waar overigens nog volop aan gesleuteld wordt, geeft de band zelf toe - is spot on. "Yellow" is een live-favoriet, de perfecte meezinger ook. Coldplay heeft het nummer wat versneld, en er is ook ruimte in gekomen voor een solo van Jonny Buckland. Dat laatste is één van de opvallendste nieuwigheden aan het Coldplay van 2011: meer ruimte voor gitaar, alles wat scherper en een beetje stouter.


De timing van de acht festivaloptredens van Coldplay maakt dat de set en de props half-half zijn. Het magazijn met gimmicks uit de Viva La Vida-tour is nog niet leeg en wie wil nu al die gekleurde papiersnippers wegkieperen? Die zijn nog perfect bruikbaar om 'In My Place' kleur bij te zetten. Net als 'Yellow' krijgt deze Coldplay-klassieker een strakker muzikaal jasje aangemeten. Het is nu de bas van Guy Berryman die het nummer voortstuwt, alweer clever gedaan, en toch subtiel.


Het vierde nummer in de set is opnieuw een primeur. 'Major Minus' staat op de playlist geschreven. Het geeft opnieuw aan dat de opvolger van 'Viva La Vida' een minder exotische, meer gitaargedreven plaat gaat worden. De band heeft overigens de Sgt. Pepper-achtige outfits van de tour die "Viva" ondersteunde weggegooid. Ook in dat departement is het back to basics.

'Lost' verdrinkt aanvankelijk in een slordige geluidsmix, een euvel dat wat later in de set wel vaker opduikt. Chris Martin maakt een bruggetje met 'Singing in the Rain' - toepasselijk, want we zijn ondertussen nat tot op onze botten - naar een bijna onherkenbaar 'Cemetries of Londen'. Net als 'God put a Smile upon Your Face' overigens, ook helemaal door de molen gehaald. Coldplay heeft die live-favorieten helemaal uit elkaar gehaald en opnieuw ineen gepuzzeld. Het resultaat is, wel, fun.


Voor 'Violet Hill' en 'The Scientist' zijn ze daar nog niet aan toe geraakt. Chris Martin vindt het nu tijd om een (terechte) sneer te geven aan het sponsorcircus dat Rock am Ring is. U moet weten: de hele rechterkant, eigenlijk het paddockgebouw, is een soort VIP-ruimte, van waaruit gasten van sponsors en andere VIPS het festival droog, en ver van het gewone, ticketkopende volk kunnen gadeslaan, het glas witte wijn in de hand. "How are all you rich people doing up there?" vraagt Martin. "Having a good time? Not getting wet?" Het levert hem een stormachtig applaus op van de 65.000 doordrenkte sukkelaars die het jongste uur meer regen over zich hebben gekregen dan wat er tot nu toe gevallen is dit jaar.

Een cheap shot misschien, maar als iemand hem mag lossen, dan is het Coldplay wel. Coldplay geeft nog steeds 10 procent van alles wat
het verdient af voor goede doelen. En hoewel het allemaal showbizz blijft uiteindelijk, en dit momenteel de duurste band is om te boeken op het live-circuit, kunnen we er ons toch niet van ontdoen dat Coldplay een groep is die door de jaren heen haar fans heeft gekoesterd.


Het volgende 'Us against the World' illustreert het erg mooi. Dit wondermooie nummer, en vooral het stukje waarin Martin duelleert met Will Champion, wordt één van uw heerlijkste momenten, Rock Werchter-gangers, dat kunnen we nu al met zekerheid stellen.
Waarop Coldplay in een fenomenaal 'Politik' stormt, de meest dreigende versie van die prachtsong ooit, en in combinatie met de bliksem die nu om de twee seconden achter het podium de hemel oplicht, is dit pure magie. Het moment waarop we beseffen dat dit nog steeds de beste festivalband van het moment is, en, zelfs na meer dan tien jaar, één van de meest relevante.

Coldplay heeft nog één nieuw nummer in petto, eentje dat waarschijnlijk 'Charlie Brown' gaat heten. Net als het andere nieuwe materiaal is het beter dan de vrijdag gereleaste single 'Every Tear is a Waterfall'. De band eindigt met het beklijvende 'Life is for Living' uit
het alweer elf jaar geleden uitgebrachte 'Parachutes'.


Het verzopen publiek krijgt als cadeau nog meer en nog fellere regen. Dat 65.000 (voornamelijk) Duitsers dit doorstaan, is op zich al een wonder. Iets wat Coldplay beseft, want een emotionele Chris Martin bedankt bij het begin van het trio bisnummers uitvoerig zijn fans. 'Clocks' is heroïsch en 'Fix You', moest er nog iets te bewijzen vallen, wel het is bij deze gebeurd. En dan krijgen we een glimps van wat Coldplay gaat doen in 2012, wanneer de vijfde full cd wereldwijd voor miljoenen mensen zal gespeeld worden. Bij 'Every
Tear is A Waterfall' komen de nieuwe, erg kleurrijke visuals uit de kast, met ondermeer een bijzonder ingenieuze projectie van de band onder een Star Wars-achtig laseroffensief dat er, door de regen, ongewild, nog mooier uitziet. Maar hoe dat precies in elkaar zit moet
u zelf maar ontdekken op Rock Werchter. Wie nog twijfels had, mag ze bij deze opbergen. Coldplay zal er staan op zaterdag 2 juli. De band zal u wegblazen. (br.hln)


05-06-2011 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty komt toch naar Feest in het Park

Pete Doherty komt toch naar Feest in het Park

Klik op de foto om ' Last Of The English Roses ' te beluisteren





Babyshambles-frontman Pete Doherty zal dan toch op het Oudenaardse festival Feest in het Park zijn enige Belgische concert van komende zomer geven. Dat bevestigde Live Nation vrijdag aan het festival.

Eind mei werd de Britse rockrebel tot zes maanden cel veroordeeld wegens cocaïnebezit. Hij werd in januari gearresteerd na de dood van een documentairemaakster, maar wordt daarvoor niet langer vervolgd.
 
Volgens zijn agent bij Live Nation België zijn er voldoende garanties dat Doherty op 13 augustus in Oudenaarde kan optreden. De rocker zou een week voor het festival de draad weer oppikken, al vertelt zijn Myspace-pagina daar nog niets over.
 
Het Oudenaardse festival Feest in het Park, aan de Donkvijvers, vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 14 augustus. Weekendtickets kosten tot 30 juni 73 euro.  (br.hln)



05-06-2011 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur James Arness overleden

Acteur James Arness overleden


http://img143.imageshack.us/img143/9922/jamesarness.jpg


De  acteur James Arness is op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie. Arness raakte vooral bekend door zijn rol als "marshall" Matt Dillon in "Gunsmoke", de Far West-reeks die twintig jaar lang te zien was op de Amerikaanse televisie. De acteur is overleden in zijn woonplaats in Los Angeles.


04-06-2011 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse heeft ontwenningscentrum verlaten

Amy Winehouse heeft ontwenningscentrum verlaten

Klik op de foto om ' Back To Black ' te beluisteren





Na een week heeft de Britse zangeres Amy Winehouse de speciale Londense kliniek The Priory weer verlaten. Dat heeft haar woordvoerder vandaag bekendgemaakt. Ze blijft niettemin in ambulante verzorging.


De door schandalen omgeven zangeres had zich eind vorige week "op doktersadvies" laten opnemen in de speciale kliniek voor verslavingsproblemen en psychische ziektes.
 

Winehouse kampt sedert haar doorbraak in 2006 steeds weer met alcohol- en drugsverslaving, alsmede met psychische problemen. Volgens geruchten in de Britse pers zou haar vader Mitch de behandeling hebben voorgesteld. Hij zou erover bezorgd zijn geweest dat zijn dochter voor haar concerten teveel drinkt.
 

Vanaf 18 juni gaat Winehouse op tournee door Oost-Europa. "Zij verheugt zich op haar shows deze zomer en kan nauwelijks wachten om uit de startblokken te schieten", zei haar woordvoerder.



04-06-2011 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
03-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink is bevallen van dochter Willow Sage

Pink is bevallen van dochter Willow Sage


http://img828.imageshack.us/img828/8553/zwangerepink.jpg


Pink is gisteren bevallen van een meisje, met de welluidende naam Willow Sage Hart. "We zijn superblij met ons geweldige en gezonde meisje", schreef de zangeres op haar Twitter. "Ze is subliem, net als haar vader (nvdr: Carey Hart)."

Nog gisteren had Pink al een mysterieuze boodschap voor haar fans achtergelaten. "Nieuwe maan in tweelingen vandaag :) een mooi moment om iets nieuws te beginnen. Ook wel wittebroodsweken genoemd."

Pink bevestigde haar zwangerschap in november nadat ze gefeliciteerd werd door een vriend op Twitter. De eerste rondingen waren toen al zichtbaar. "Maar ik wilde er niet over praten omdat ik heel bang was voor een miskraam", biechtte de zangeres in de talkshow van Ellen DeGeneres op. (br.hln)


03-06-2011 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston gaat topless voor Smartwater

Jennifer Aniston gaat topless voor Smartwater


http://img11.imageshack.us/img11/8673/jenniferanistonl.jpg



Jennifer Aniston is uit de kleren gegaan voor een reclamecampagne van Smartwater. Topless prijst de actrice uit 'Friends' de kwaliteiten van het mineraalwater aan. Enkele maanden geleden had ze haar gezicht ook al geleend voor het blauwe vocht.

'En passant' maakt Aniston van de gelegenheid gebruik om haar schoonheidsgeheim te onthullen. "Ik probeer elke nacht toch zeker acht uur te slapen. En water drinken natuurlijk. Water, water en nog eens water."


03-06-2011 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Adele moet concerten afzeggen

Zieke Adele moet concerten afzeggen

Klik op de foto om ' Rolling In The Deep ' te beluisteren






De Britse zangeres Adele kampt met een keelontsteking en heeft daarom vijf concerten in de Verenigde Staten moeten afzeggen. De 23-jarige Londense moet op advies van dokters rust houden.

Artsen in Minneapolis stelden donderdagavond de ontsteking vast. De show die Adele die avond zou geven, is verplaatst naar 22 juni. De Britse hoopt de draad snel weer te kunnen oppakken.

Zaterdag trad ze op in Denver, maar een dag later werd haar show op het laatste moment afgezegd toen de zangeres weer last kreeg van haar stem.

Adele moet nu in elk geval tot zaterdag rust houden. Dan wil ze haar Amerikaanse tournee weer oppikken in San Francisco. De vijf afgelaste shows worden opnieuw gepland.

Het tweede album van de Britse, 21, is in de Verenigde Staten, net als bij ons, een dikke hit. Adele onthulde eerder deze week dat ze al volop bezig is aan een opvolger van het succesvolle 21.


03-06-2011 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
02-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlands tv-icoon Willem Duys (82) overleden

Nederlands tv-icoon Willem Duys (82) overleden


http://img101.imageshack.us/img101/1935/willemduys.jpg


De Nederlandse tv-coryfee Willem Duys is op 82-jarige leeftijd overleden. Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag in een ziekenhuis in Hilversum. Hij had een bacteriële infectie aan de longen. Dat heeft de AVRO, zijn oude werkgever, donderdag laten weten.

Duys is onder meer bekend als presentator van het tv-programma Voor de vuist weg (op tv van 1963 tot 1978) en het radioprogramma Muziek Mozaiek, dat hij 35 jaar lang presenteerde. In de jaren zeventig van de vorige eeuw won hij de Gouden Televizier-ring, de belangrijkste Nederlandse tv-onderscheiding.

Willem Duys maakte zijn debuut als tv-presentator eind jaren zestig.
Duys bereidde nooit een tekst voor en bezat een encyclopedisch geheugen. Hij profileerde zich vooral als gezellige babbelaar.

In 1999 nam hij afscheid, na een carrière van 40 jaar als presentator van de AVRO.


02-06-2011 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu al plannen voor The Hangover III

Nu al plannen voor The Hangover III

Klik op de foto om de trailer The Hangover II






Terwijl The Hangover II deze week in première is gegaan, wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan editie drie van de immens populaire (en lucratieve) film. In de eerste week na verschijnen boekte de film wereldwijd al een omzet van 200 miljoen dollar.
De eerste film was met een omzet van een kleine half miljard dollar ook al een enorm succes voor filmstudio Warner Bros. Naar verwachting wordt de opbrengst van deel I binnen twee weken overtroffen.

Volgens 'The Wrap' is scenarioschrijver Craig Mazin benaderd voor het schrijven van het derde deel. Hij was ook mede-verantwoordelijk voor The Hangover II.

Van de hoodfrolspelers, Bradley Cooper, Zach Galifianakis en Ed Helms is nog niemand vastgelegd. Ook regisseur Todd Phillips schijnt nog in onderhandeling met de studio te zijn. De heren kunnen waarschijnlijk een riante gage bedingen voor medewerking aan het volgende deel.

In een reactie zei Phillips te verwachten dat deel III wel het laatste deel zal zijn. Dus de fans kunnen alvast gaan speculeren hoe Phil, Stu en Alan aan hun eind zullen komen,' grapte Phillips. (br.hln)



02-06-2011 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen wint Asturias-prijs voor de letteren

Leonard Cohen wint Asturias-prijs voor de letteren

Klik op de foto om ' Suzanne ' te beluisteren






De Canadese singer-songwriter Leonard Cohen wint dit jaar de Prins van Asturias-prijs voor de letteren. Dat heeft de stichting die deze prestigieuze Spaanse onderscheiding uitreikt, vandaag laten weten.

De 77-jarige bard, die vooral bekend is als zanger maar ook schrijver en dichter is, kreeg de voorkeur op de Britse schrijver Ian McEwan en de Canadese auteur Alice Munro. De prijs ging vorig jaar naar de Frans-Libanese schrijver Amin Maalouf, in 2009 ging de Albanese schrijver Ismail Kadaré met de eer lopen.

Cohen werd bekend bij het grote publiek in de jaren 60 met zijn eerste plaat 'Songs of Leonard Cohen', met daarop 'Suzanne', een van zijn bekendste nummers. Begin jaren 90 zei hij het podium vaarwel, om in een boeddhistisch klooster in Californië te gaan leven, maar sinds enkele jaren is de crooner terug. Voornamelijk uit noodzaak, want Cohens manager ging met zijn pensioenfonds aan de haal.

Het Belgische publiek is er in elk geval niet rouwig om, want Cohen is in ons land mateloos populair. Zo gaf hij in augustus vorig jaar nog drie uitverkochte en fel gesmaakte concerten in het magistrale kader van het Gentse Sint-Pietersplein.

De Prins van Asturias-stichting reikt elk jaar prijzen uit in acht categorieën, die elk goed zijn voor 50.000 euro.


02-06-2011 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay brengt vrijdag nieuwe single uit

Coldplay brengt vrijdag nieuwe single uit


http://img27.imageshack.us/img27/5132/coldplaynb.jpg



Op Twitter kondigde Coldplay  aan dat ze aanstaande vrijdag hun nieuwe single in première laten gaan. Om 13 uur zullen radiostations wereldwijd de nieuwe track 'Every Tear Is A Waterfall' ontvangen en uitzenden. Tegelijkertijd zal de song digitaal beschikbaar worden op iTunes en kunnen fans de track op de website van de band (www.coldplay.com) streamen.
 
Coldplay speelt deze zomer op enkele grote festivals en volgens zanger Chris Martin is dit het ideale moment om een nieuwe song vrij te geven en ook live te testen. Op zaterdag 2 juli staat de band als headliner op Rock Werchter.


01-06-2011 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Cullum maakt affiche Jazz Middelheim compleet

Jamie Cullum maakt affiche Jazz Middelheim compleet

Klik op de foto om ' What A Difference A Day Made ' te beluisteren





Jamie Cullum is als laatste aan de affiche van de 30ste editie van Jazz Middelheim toegevoegd. De Britse pianist en zanger speelt er op zondag 14 augustus. Dat meldt de persdienst van Jazz Middelheim, dat dit jaar plaatsvindt van 12 tot en met 15 augustus in Park Den Brandt te Antwerpen.

Eerder kondigde Jazz Middelheim al namen aan als Toots Thielemans, Brussels Jazz Orchestra met Bert Joris, Lady Linn & Her Magnificent Seven en Allen Toussaint & Marc Ribot Duo. 

Zaterdag 13 augustus staat volledig in het teken van saxofonist John Zorn onder de noemer 'John Zorn's Book of Angels'. Hij neemt de programmatie van de hele dag voor zijn rekening en geeft om middernacht een exclusief orgelconcert in de protestantse kerk 'De Olijfberg' in Antwerpen.
 

Jazz Middelheim organiseert dit jaar jamsessies in samenwerking met deSingel. Deze vinden plaats in het Grand Café van deSingel van vrijdag 12 tot en met zondag 14 augustus. Artiesten zoals Michiel Braam, Pieter Douma, Dirk-Peter Kölsch, Ben Sluijs, Jozef Dumoulin, Manolo Cabras en Eric Thielemans komen optreden.


01-06-2011 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs proberen legendarische jurk Marilyn Monroe te redden

Celebs proberen legendarische jurk Marilyn Monroe te redden


http://img819.imageshack.us/img819/7405/marilynmonroep.jpg


Deze week kwam het bericht dat de legendarische witte jurk van Marilyn Monroe geveild zal worden. Verschillende bekende Hollywoodsterren en fans van de actrice proberen nu om die verkoop tegen te houden.

De beroemde opwaaiende jurk werd ontworpen door William Travilla en gedragen door Monroe in de film 'The Seven Year Itch'. De scène waarbij Marilyns kleedje opwaait als ze over een rooster loopt, werd in geen tijd wereldberoemd. 

Op 18 juni zou de jurk geveild moeten worden, maar dat is buiten Marilyns fans gerekend. Zij willen de verkoop tegengaan, omdat ze vrezen dat het kledingstuk gekocht zal worden door een privéverzamelaar. Dat betekent dat het kleedje dan nooit meer in het openbaar te zien zou zijn.

De groep Save-the-dress probeert nu om de jurk in een permanente tentoonstelling te plaatsen, zodat fans van Marilyn er het hele jaar door naar kunnen gaan kijken. (br.hln)


01-06-2011 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzame Chaplinfilm gaat onder de veilinghamer

Zeldzame Chaplinfilm gaat onder de veilinghamer

Klik op de foto om het filmpje te bekijken



Charlie Chaplin and Virginia Cherrill in 'City lights'.


Een uiterst zeldzame kortfilm van Charlie Chaplin komt op 29 juni bij venduhuis Bonhams in Londen onder de veilinghamer en zal daar naar verwachting een honderdduizendvoud opleveren van het bedrag dat de verkoper voor het zeven minuten durende filmpje op eBay heeft betaald.
 
Het filmpje in kwestie heet 'Zepped' en is vermoedelijk een propagandafilm die in Groot-Brittannië tijdens de Eerste Wereldoorlog werd opgenomen. In het filmpje neemt de beroemdste zwerver van het witte doek het op tegen een Duitse Zeppelin. 'Zepped' bevat enkele van de vroegste animatiefragmenten uit de filmgeschiedenis.
Verzamelaar Morace Park kocht het pellicule-kleinood op de e-veilingsite eBay voor omgerekend 4 euro. Verwacht wordt dat 'Zepped' wordt afgehamerd op een bedrag boven de 100.000 euro.
 
Volgens Chaplinkenner en -biograaf David Robinson heeft Chaplin zelf vermoedelijk nooit van het bestaan van de film geweten. De anonieme producer stelde eigenhandig fragmenten samen van drie bestaande Chaplin-shorts ('His New profession', 'A Jitney Elopement' en 'The Tramp'), waaraan hij stop-motionanimatie en andere effecten toevoegde.


01-06-2011 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte haaien zot van AC/DC

Witte haaien zot van AC/DC

Klik op de foto om ' You Shook Me All Night Long ' te beluisteren





Je mag dan als supergroep meer dan 200 miljoen plaatjes verkocht hebben, het blijft verrassend als blijkt dat je ook witte haaien tot je grote fans mag rekenen. Niemand minder dan AC/DC valt deze eer te beurt. Dat ontdekte een reisorganisator al doende op Eyre Peninsula in Zuid-Australië. Volgens hem kan niks de enorme zeeroofdieren meer bekoren dan de muziek van de Aussie rockers. Zelfs lokaas niet.

Meer bepaald gaat de witte haai uit zijn dak op 'If You Want Blood' en 'You Shook Me All Night Long'. Dat zou te maken hebben met de lage frequenties van die nummers. Mensenhaaien hebben erg gevoelige oren.

Matt Waller van het Adventure Bay Charter merkte een en ander op bij het duiken met toeristen - in een kooi - naar witte haaien. "Door vanalles uit te proberen weten we dat de muziek van AC/DC het best werkt. We onderzoeken nu nog verder om te zien waar de verschillende soorten het best op reageren", zegt Waller.

Dat de mensenhaaien zo aangetrokken worden door AC/DC ligt in de lijn van wat de Pacific Islanders al veel langer doen: zij lokken de haaien door kokosnoten onder water tegen elkaar te kletsen. (br.hln)


01-06-2011 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
31-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink kan elk moment bevallen van haar eerste kindje

Pink kan elk moment bevallen van haar eerste kindje

Klik op de foto om ' So What ' te beluisteren





Aan de grootte van haar buik te zien, kan de 31-jarige Pink elk moment bevallen van haar eerste kindje. Het geslacht is voor iedereen een verrassing, maar Pink denkt "dat het een meisje wordt".


In november vorig jaar kondigde het koppel aan dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Het nieuws kwam vrij laat, omdat Pink eerst zeker wilde zijn dat alles in orde was. Eerder had Pink al een miskraam, maar nu verliep de zwangerschap naar wens.


Een maand geleden twitterde Pink al dat ze haar tenen niet meer zag. Als we de foto's van de hoogzwangere zangeres zien, begrijpen we waarom. De zangeres probeert wel in conditie te blijven, want ze doet fervent aan zwangerschapsyoga. Lang zal dat wellicht niet meer duren...


31-05-2011 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Das Pop kwaad op Belisol

Das Pop kwaad op Belisol

Klik op de foto om ' Never Get Enough ' te beluisteren





Das Pop-frontman Bent Van Looy is kwaad op ramen- en deurenproducent Belisol. In een reclamespot van het bedrijf is namelijk muziek te horen die verdacht veel lijkt op het nummer 'Never Get Enough' van Das Pop. De mannen van Das Pop kunnen er niet mee lachen, weet Knack Focus.

Bent Van Looy trok op Twitter fel van leer tegen het bedrijf. 'Fuck you, @belisol for using a crap soundalike of #NeverGetEnough instead of paying up. You could've sent a box of your sad fake butter, too', liet de zanger weten.

Over stappen tegen Belisol heeft Das Pop nog niet nagedacht. "Geen flauw idee. Ik wil gewoon zeggen dat het echt niet cool is om iemands essentie te stelen", aldus Van Looy in Knack Focus. "The real thing is altijd beter."  (br.hln)

Das Pop staat op vrijdag 15 juli op Dour.



31-05-2011 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole krijgt toch salaris van 1,4 miljoen voor X-Factor

Cheryl Cole krijgt toch salaris van 1,4 miljoen voor X-Factor


http://img198.imageshack.us/img198/2391/cherylcoles.jpg


Cheryl Cole mag dan wel haar zitje in de jury van de Amerikaanse X-Factor verloren hebben, ze zal toch de volledige 1,4 miljoen euro krijgen die haar beloofd was.

Hoewel ze vervangen wordt door ex-Pussycat Doll Nicole Scherzinger, krijgt ook Ashley dus het salaris voor een volledig seizoen X-Factor mee naar huis.

De officiële reden voor het ontslag van Cheryl was haar Britse accent, maar volgens de geruchtenmolen ligt co-juylid Paula Abdul eigenlijk aan de basis van het vertrek. Abdul zou niet willen zitten naast iemand die half zou oud én tien keer mooier is dan zij. Aangezien ook Nicole Scherzinger die 'capaciteiten' bezit, is het waarschijnlijker dat het gewoon niet klikt tussen Abdul en Cole.

Juryvoorzitter Simon Cowell liet zich oorspronkelijk niet uit over het ontslag van Cole, maar verbrak nu toch de stilte. "Ik voel me erg schuldig", vertelde hij aan The Sun. Cowell houdt wel vol dat het niet zijn keuze was. "Ik ben gebonden aan de beslissingen van de bazen van het Fox-netwerk", aldus de televisiepersoonlijkheid.

Voor de kijkcijfers lijkt het ontslag van Cheryl Cole alvast een goeie zaak te zijn. Er is nu al zoveel gezegd over de show, dat ongetwijfeld heel wat Amerikanen uitkijken naar het nieuwe seizoen.


31-05-2011 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber heeft meer Twitter-volgelingen dan president Obama

Justin Bieber heeft meer Twitter-volgelingen dan president Obama


http://img641.imageshack.us/img641/2007/justinbieberks.jpg



Tieneridool Justin Bieber is de eerste mannelijke ster die meer dan tien miljoen Twitter-volgelingen rond zich schaart. Hij ligt wel nog een half miljoen volgelingen achter op Lady Gaga, die twee weken geleden de kaap van de tien miljoen volgelingen rondde. "Ik hou van jullie, mijn leven verandert elke dag. Ik kom uit een stadje met 30.000 inwoners, dus jullie zijn met 333 keer meer. Crazy! NeverSayNever", liet Bieber inmiddels weten.

Met 10 miljoen volgelingen klopt Bieber president Obama en Britnet Spears.


De topvijf.

1. Lady Gaga (10.551.279 volgelingen)
2. Justin Bieber (10.050.891 volgelingen)
3. Barack Obama (8.326.574 volgelingen)
4. Britney Spears (8.038.012 volgelingen)
5. Kim Kardashian (7,688,077 volgelingen).


31-05-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse krijgt laatste waarschuwing van dokters

Amy Winehouse krijgt laatste waarschuwing van dokters

http://img38.imageshack.us/img38/907/amywinehousebh.jpg


Afgelopen week liet Amy Winehouse zich (alweer) opnemen in de Londense ontwenningskliniek The Priory. De dokters zouden haar nu voor een keuze gesteld hebben: stoppen met drinken of eraan kapotgaan.

Het is al lang niet meer de eerste keer dat de zangeres opgenomen werd in The Priory. Tussen 2007 en 2009 hielp de kliniek haar al enkele keren om van haar drugsverslaving af te komen. Nu is alcohol de boosdoener in Amy's leven.

De behandelende artsen zouden haar bij de opname meteen een laatste waarschuwing gegeven hebben. Door de ernst van de situatie zagen de dokters zich genoodzaakt om te kiezen voor een harde aanpak. "Het is een moeilijke realiteit voor Amy, maar ze moest het horen", vertelde een bron aan The Sun.

Naar verluidt waren ook haar vader Mitch en vriend Reg Traviss aanwezig bij de preek van de dokters. De twee belangrijkste mannen in haar leven smeekten de zangeres om te luisteren naar het professionele advies. "Ze zijn erg bezorgd om haar, maar halen kracht uit het feit dat ze op eigen initiatief in de ontwenningskliniek is. Amy wil deze keer ook zelf afkicken", aldus The Sun.

Door haar verslaving komt de Europese tournee van de Rehab-zangeres in het gedrang. Normaal gezien moet ze deze zomer optreden in Servië, Griekenland, Spanje, Italië, Zwitserland, Polen, Hongarije en Roemenië. Hopelijk slaagt Amy er tegen die tijd in om de drank definitief af te zweren.


31-05-2011 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!