Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen wint Asturias-prijs voor de letteren

Leonard Cohen wint Asturias-prijs voor de letteren

Klik op de foto om ' Suzanne ' te beluisteren






De Canadese singer-songwriter Leonard Cohen wint dit jaar de Prins van Asturias-prijs voor de letteren. Dat heeft de stichting die deze prestigieuze Spaanse onderscheiding uitreikt, vandaag laten weten.

De 77-jarige bard, die vooral bekend is als zanger maar ook schrijver en dichter is, kreeg de voorkeur op de Britse schrijver Ian McEwan en de Canadese auteur Alice Munro. De prijs ging vorig jaar naar de Frans-Libanese schrijver Amin Maalouf, in 2009 ging de Albanese schrijver Ismail Kadaré met de eer lopen.

Cohen werd bekend bij het grote publiek in de jaren 60 met zijn eerste plaat 'Songs of Leonard Cohen', met daarop 'Suzanne', een van zijn bekendste nummers. Begin jaren 90 zei hij het podium vaarwel, om in een boeddhistisch klooster in Californië te gaan leven, maar sinds enkele jaren is de crooner terug. Voornamelijk uit noodzaak, want Cohens manager ging met zijn pensioenfonds aan de haal.

Het Belgische publiek is er in elk geval niet rouwig om, want Cohen is in ons land mateloos populair. Zo gaf hij in augustus vorig jaar nog drie uitverkochte en fel gesmaakte concerten in het magistrale kader van het Gentse Sint-Pietersplein.

De Prins van Asturias-stichting reikt elk jaar prijzen uit in acht categorieën, die elk goed zijn voor 50.000 euro.


02-06-2011 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay brengt vrijdag nieuwe single uit

Coldplay brengt vrijdag nieuwe single uit


http://img27.imageshack.us/img27/5132/coldplaynb.jpg



Op Twitter kondigde Coldplay  aan dat ze aanstaande vrijdag hun nieuwe single in première laten gaan. Om 13 uur zullen radiostations wereldwijd de nieuwe track 'Every Tear Is A Waterfall' ontvangen en uitzenden. Tegelijkertijd zal de song digitaal beschikbaar worden op iTunes en kunnen fans de track op de website van de band (www.coldplay.com) streamen.
 
Coldplay speelt deze zomer op enkele grote festivals en volgens zanger Chris Martin is dit het ideale moment om een nieuwe song vrij te geven en ook live te testen. Op zaterdag 2 juli staat de band als headliner op Rock Werchter.


01-06-2011 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Cullum maakt affiche Jazz Middelheim compleet

Jamie Cullum maakt affiche Jazz Middelheim compleet

Klik op de foto om ' What A Difference A Day Made ' te beluisteren





Jamie Cullum is als laatste aan de affiche van de 30ste editie van Jazz Middelheim toegevoegd. De Britse pianist en zanger speelt er op zondag 14 augustus. Dat meldt de persdienst van Jazz Middelheim, dat dit jaar plaatsvindt van 12 tot en met 15 augustus in Park Den Brandt te Antwerpen.

Eerder kondigde Jazz Middelheim al namen aan als Toots Thielemans, Brussels Jazz Orchestra met Bert Joris, Lady Linn & Her Magnificent Seven en Allen Toussaint & Marc Ribot Duo. 

Zaterdag 13 augustus staat volledig in het teken van saxofonist John Zorn onder de noemer 'John Zorn's Book of Angels'. Hij neemt de programmatie van de hele dag voor zijn rekening en geeft om middernacht een exclusief orgelconcert in de protestantse kerk 'De Olijfberg' in Antwerpen.
 

Jazz Middelheim organiseert dit jaar jamsessies in samenwerking met deSingel. Deze vinden plaats in het Grand Café van deSingel van vrijdag 12 tot en met zondag 14 augustus. Artiesten zoals Michiel Braam, Pieter Douma, Dirk-Peter Kölsch, Ben Sluijs, Jozef Dumoulin, Manolo Cabras en Eric Thielemans komen optreden.


01-06-2011 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs proberen legendarische jurk Marilyn Monroe te redden

Celebs proberen legendarische jurk Marilyn Monroe te redden


http://img819.imageshack.us/img819/7405/marilynmonroep.jpg


Deze week kwam het bericht dat de legendarische witte jurk van Marilyn Monroe geveild zal worden. Verschillende bekende Hollywoodsterren en fans van de actrice proberen nu om die verkoop tegen te houden.

De beroemde opwaaiende jurk werd ontworpen door William Travilla en gedragen door Monroe in de film 'The Seven Year Itch'. De scène waarbij Marilyns kleedje opwaait als ze over een rooster loopt, werd in geen tijd wereldberoemd. 

Op 18 juni zou de jurk geveild moeten worden, maar dat is buiten Marilyns fans gerekend. Zij willen de verkoop tegengaan, omdat ze vrezen dat het kledingstuk gekocht zal worden door een privéverzamelaar. Dat betekent dat het kleedje dan nooit meer in het openbaar te zien zou zijn.

De groep Save-the-dress probeert nu om de jurk in een permanente tentoonstelling te plaatsen, zodat fans van Marilyn er het hele jaar door naar kunnen gaan kijken. (br.hln)


01-06-2011 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzame Chaplinfilm gaat onder de veilinghamer

Zeldzame Chaplinfilm gaat onder de veilinghamer

Klik op de foto om het filmpje te bekijken



Charlie Chaplin and Virginia Cherrill in 'City lights'.


Een uiterst zeldzame kortfilm van Charlie Chaplin komt op 29 juni bij venduhuis Bonhams in Londen onder de veilinghamer en zal daar naar verwachting een honderdduizendvoud opleveren van het bedrag dat de verkoper voor het zeven minuten durende filmpje op eBay heeft betaald.
 
Het filmpje in kwestie heet 'Zepped' en is vermoedelijk een propagandafilm die in Groot-Brittannië tijdens de Eerste Wereldoorlog werd opgenomen. In het filmpje neemt de beroemdste zwerver van het witte doek het op tegen een Duitse Zeppelin. 'Zepped' bevat enkele van de vroegste animatiefragmenten uit de filmgeschiedenis.
Verzamelaar Morace Park kocht het pellicule-kleinood op de e-veilingsite eBay voor omgerekend 4 euro. Verwacht wordt dat 'Zepped' wordt afgehamerd op een bedrag boven de 100.000 euro.
 
Volgens Chaplinkenner en -biograaf David Robinson heeft Chaplin zelf vermoedelijk nooit van het bestaan van de film geweten. De anonieme producer stelde eigenhandig fragmenten samen van drie bestaande Chaplin-shorts ('His New profession', 'A Jitney Elopement' en 'The Tramp'), waaraan hij stop-motionanimatie en andere effecten toevoegde.


01-06-2011 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte haaien zot van AC/DC

Witte haaien zot van AC/DC

Klik op de foto om ' You Shook Me All Night Long ' te beluisteren





Je mag dan als supergroep meer dan 200 miljoen plaatjes verkocht hebben, het blijft verrassend als blijkt dat je ook witte haaien tot je grote fans mag rekenen. Niemand minder dan AC/DC valt deze eer te beurt. Dat ontdekte een reisorganisator al doende op Eyre Peninsula in Zuid-Australië. Volgens hem kan niks de enorme zeeroofdieren meer bekoren dan de muziek van de Aussie rockers. Zelfs lokaas niet.

Meer bepaald gaat de witte haai uit zijn dak op 'If You Want Blood' en 'You Shook Me All Night Long'. Dat zou te maken hebben met de lage frequenties van die nummers. Mensenhaaien hebben erg gevoelige oren.

Matt Waller van het Adventure Bay Charter merkte een en ander op bij het duiken met toeristen - in een kooi - naar witte haaien. "Door vanalles uit te proberen weten we dat de muziek van AC/DC het best werkt. We onderzoeken nu nog verder om te zien waar de verschillende soorten het best op reageren", zegt Waller.

Dat de mensenhaaien zo aangetrokken worden door AC/DC ligt in de lijn van wat de Pacific Islanders al veel langer doen: zij lokken de haaien door kokosnoten onder water tegen elkaar te kletsen. (br.hln)


01-06-2011 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
31-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink kan elk moment bevallen van haar eerste kindje

Pink kan elk moment bevallen van haar eerste kindje

Klik op de foto om ' So What ' te beluisteren





Aan de grootte van haar buik te zien, kan de 31-jarige Pink elk moment bevallen van haar eerste kindje. Het geslacht is voor iedereen een verrassing, maar Pink denkt "dat het een meisje wordt".


In november vorig jaar kondigde het koppel aan dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Het nieuws kwam vrij laat, omdat Pink eerst zeker wilde zijn dat alles in orde was. Eerder had Pink al een miskraam, maar nu verliep de zwangerschap naar wens.


Een maand geleden twitterde Pink al dat ze haar tenen niet meer zag. Als we de foto's van de hoogzwangere zangeres zien, begrijpen we waarom. De zangeres probeert wel in conditie te blijven, want ze doet fervent aan zwangerschapsyoga. Lang zal dat wellicht niet meer duren...


31-05-2011 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Das Pop kwaad op Belisol

Das Pop kwaad op Belisol

Klik op de foto om ' Never Get Enough ' te beluisteren





Das Pop-frontman Bent Van Looy is kwaad op ramen- en deurenproducent Belisol. In een reclamespot van het bedrijf is namelijk muziek te horen die verdacht veel lijkt op het nummer 'Never Get Enough' van Das Pop. De mannen van Das Pop kunnen er niet mee lachen, weet Knack Focus.

Bent Van Looy trok op Twitter fel van leer tegen het bedrijf. 'Fuck you, @belisol for using a crap soundalike of #NeverGetEnough instead of paying up. You could've sent a box of your sad fake butter, too', liet de zanger weten.

Over stappen tegen Belisol heeft Das Pop nog niet nagedacht. "Geen flauw idee. Ik wil gewoon zeggen dat het echt niet cool is om iemands essentie te stelen", aldus Van Looy in Knack Focus. "The real thing is altijd beter."  (br.hln)

Das Pop staat op vrijdag 15 juli op Dour.



31-05-2011 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole krijgt toch salaris van 1,4 miljoen voor X-Factor

Cheryl Cole krijgt toch salaris van 1,4 miljoen voor X-Factor


http://img198.imageshack.us/img198/2391/cherylcoles.jpg


Cheryl Cole mag dan wel haar zitje in de jury van de Amerikaanse X-Factor verloren hebben, ze zal toch de volledige 1,4 miljoen euro krijgen die haar beloofd was.

Hoewel ze vervangen wordt door ex-Pussycat Doll Nicole Scherzinger, krijgt ook Ashley dus het salaris voor een volledig seizoen X-Factor mee naar huis.

De officiële reden voor het ontslag van Cheryl was haar Britse accent, maar volgens de geruchtenmolen ligt co-juylid Paula Abdul eigenlijk aan de basis van het vertrek. Abdul zou niet willen zitten naast iemand die half zou oud én tien keer mooier is dan zij. Aangezien ook Nicole Scherzinger die 'capaciteiten' bezit, is het waarschijnlijker dat het gewoon niet klikt tussen Abdul en Cole.

Juryvoorzitter Simon Cowell liet zich oorspronkelijk niet uit over het ontslag van Cole, maar verbrak nu toch de stilte. "Ik voel me erg schuldig", vertelde hij aan The Sun. Cowell houdt wel vol dat het niet zijn keuze was. "Ik ben gebonden aan de beslissingen van de bazen van het Fox-netwerk", aldus de televisiepersoonlijkheid.

Voor de kijkcijfers lijkt het ontslag van Cheryl Cole alvast een goeie zaak te zijn. Er is nu al zoveel gezegd over de show, dat ongetwijfeld heel wat Amerikanen uitkijken naar het nieuwe seizoen.


31-05-2011 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber heeft meer Twitter-volgelingen dan president Obama

Justin Bieber heeft meer Twitter-volgelingen dan president Obama


http://img641.imageshack.us/img641/2007/justinbieberks.jpg



Tieneridool Justin Bieber is de eerste mannelijke ster die meer dan tien miljoen Twitter-volgelingen rond zich schaart. Hij ligt wel nog een half miljoen volgelingen achter op Lady Gaga, die twee weken geleden de kaap van de tien miljoen volgelingen rondde. "Ik hou van jullie, mijn leven verandert elke dag. Ik kom uit een stadje met 30.000 inwoners, dus jullie zijn met 333 keer meer. Crazy! NeverSayNever", liet Bieber inmiddels weten.

Met 10 miljoen volgelingen klopt Bieber president Obama en Britnet Spears.


De topvijf.

1. Lady Gaga (10.551.279 volgelingen)
2. Justin Bieber (10.050.891 volgelingen)
3. Barack Obama (8.326.574 volgelingen)
4. Britney Spears (8.038.012 volgelingen)
5. Kim Kardashian (7,688,077 volgelingen).


31-05-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse krijgt laatste waarschuwing van dokters

Amy Winehouse krijgt laatste waarschuwing van dokters

http://img38.imageshack.us/img38/907/amywinehousebh.jpg


Afgelopen week liet Amy Winehouse zich (alweer) opnemen in de Londense ontwenningskliniek The Priory. De dokters zouden haar nu voor een keuze gesteld hebben: stoppen met drinken of eraan kapotgaan.

Het is al lang niet meer de eerste keer dat de zangeres opgenomen werd in The Priory. Tussen 2007 en 2009 hielp de kliniek haar al enkele keren om van haar drugsverslaving af te komen. Nu is alcohol de boosdoener in Amy's leven.

De behandelende artsen zouden haar bij de opname meteen een laatste waarschuwing gegeven hebben. Door de ernst van de situatie zagen de dokters zich genoodzaakt om te kiezen voor een harde aanpak. "Het is een moeilijke realiteit voor Amy, maar ze moest het horen", vertelde een bron aan The Sun.

Naar verluidt waren ook haar vader Mitch en vriend Reg Traviss aanwezig bij de preek van de dokters. De twee belangrijkste mannen in haar leven smeekten de zangeres om te luisteren naar het professionele advies. "Ze zijn erg bezorgd om haar, maar halen kracht uit het feit dat ze op eigen initiatief in de ontwenningskliniek is. Amy wil deze keer ook zelf afkicken", aldus The Sun.

Door haar verslaving komt de Europese tournee van de Rehab-zangeres in het gedrang. Normaal gezien moet ze deze zomer optreden in Servië, Griekenland, Spanje, Italië, Zwitserland, Polen, Hongarije en Roemenië. Hopelijk slaagt Amy er tegen die tijd in om de drank definitief af te zweren.


31-05-2011 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stripauteur Francine Graton overleden

Stripauteur Francine Graton overleden


Jean en Francine Graton 


De Belgische stripauteur Francine Graton is zaterdag op 79-jarige leeftijd in Ukkel overleden. Graton werkte mee aan de reeks Michel Vaillant en was scenariste van de familiekroniek De Labourdets.

Francine Graton werd in 1932 in Elsene geboren als Francine Vandenbosch. Ze huwde in 1959 met striptekenaar Jean Graton, de geestelijke vader van autocoureur Michel Vaillant. Samen met hem werkte ze aan de avonturen van Michel Vaillant, waarvoor ze lange tijd inkleurster was.

Graton verwierf vooral bekendheid als stripauteur toen ze het scenario bedacht voor haar eigen reeks De Labourdets met Jean Graton als tekenaar. Die avonturen verschenen vanaf 1965 in de weekbladen Ons volk en Chez nous. Deze kroniek van een Franse familie uit de provincie eindigde na negen albums.  (br.hln - foto belga)


31-05-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse media én paragnost: "Wesley en Yolanthe gaan scheiden"

Italiaanse media én paragnost: "Wesley en Yolanthe gaan scheiden"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Wesley-Sneijder-en-Yolanthe.jpg?t=1279389438



Er zou een haar in de boter zitten bij Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau. Italiaanse media speculeren zelfs over een nakende scheiding, hoewel de twee nog geen jaar getrouwd zijn.

Wesley en Yolanthe worden de laatste tijd niet meer samen gespot, schrijven de Italiaanse kranten. Volgens diezelfde kranten is er duidelijk meer aan de hand, maar Wesley en Yolanthe ontkennen de geruchten.

"Er is niks aan de hand", reageert hij. "Het zijn allemaal leugens". En Yolanthe: "Ik ben nog erg verliefd op Wesley. Van een scheiding is en zal geen sprake zijn".

De Italiaanse roddelpers vindt alvast een bondgenoot bij de Nederlandse paragnost Peter van der Hurk. Die voorspelde begin dit jaar dat het showbizzkoppel dit jaar uit elkaar zal gaan. "Ze gaan allebei hun eigen leven leiden. Yolanthe is een leuke vrouw maar ze moet zich niet binden", klonk zijn advies. (br.hln)


31-05-2011 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanda Jackson op 25 oktober in de AB

Wanda Jackson op 25 oktober in de AB

Klik op de foto om ' Fujiyama Mama ' te beluisteren






Ze was even het liefje van Elvis, ze was de eerste vrouw die een rock-'n-rollsingle uitbracht (het onsterfelijke 'Let's Have a Party') en op haar 73ste maakte ze met 'The Party Ain't Over' een album onder de vleugels van fan Jack White. Een schitterende plaat overigens, waarop de 'Queen of Rockabilly' zich laat omringen door goed volk als The Raconteurs, Karen Elson en leden van My Morning Jacket en waarop haar stem nog niets aan slagkracht heeft ingeboet.

Enkele jaren geleden trad ze in Hof ter Lo op met de muzikanten van El Fish, wat overigens een uiterst memorabel concert was, nu brengt ze haar eigen band mee. "An atomic bomb in lipstick", noemde Bob Dylan haar ooit, en wie zal Hem tegenspreken?

Wanda Jackson treedt op 25 oktober op in de Ancienne Belgique. Tickets kosten 22 euro en kan je hier bestellen.


31-05-2011 om 01:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
30-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Hoet krijgt prijs Algemene Culturele Verdienste

Jan Hoet krijgt prijs Algemene Culturele Verdienste


http://img40.imageshack.us/img40/3342/janhoet.jpg


Jan Hoet heeft vandaag de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Algemene Culturele Verdienste ontvangen. Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege reikte de award uit op de tweede editie van het Cultuurforum 2020 in C-mine in Genk.

De prijs bekroont Jan Hoet voor zijn carrière als onvermoeibare baanbreker voor de sterke culturele regio Vlaanderen. "Het is zijn grote verdienste dat hij moderne kunst toegankelijk heeft gemaakt voor het grote publiek", aldus minister Schauvliege.
 
"Ik kom uit de regio waar Jan Hoet erg actief was, en heb zo kunnen vaststellen dat hij erg veel heeft losgeweekt op cultureel vlak. Daarbij denk ik aan tentoonstellingen als 'Chambres d'amis' en 'Over the Edge'. En dan spreek ik nog niet over zijn verdiensten voor de kunst in het buitenland." Juryvoorzitter Eric Antonis, de vorige laureaat, sloot zich bij die mening aan. Hoet krijgt een cheque van 20.000 euro.
 
De Prijs Algemene Culturele Verdienste werd aan Jan Hoet uitgereikt op het tweede publieksmoment van het Cultuurforum 2020, waaraan zo'n 500 mensen uit de cultuursector deelnamen om mee het cultuurbeleid in Vlaanderen uit te werken. In vijftien themasessies maakte minister Schauvliege samen met de cultuursector een tussenstand op. (br.hln)


30-05-2011 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straks op Dour: Pulp trapt reünietournee af op Primavera

Straks op Dour: Pulp trapt reünietournee af op Primavera

Klik op de foto om ' Common People' te beluisteren





Pulp heeft zijn eerste reunieoptreden er op zitten. De Engelse band van Jarvis Cocker trapte vrijdag op Primavera in Barcelona zijn reünietoernee op gang. Een tournee die hen op 15 juli ook naar Dour brengt.

Pulp gaf het publiek wat het van een reünieconcert mag verwachten: oude hits. Kan ook moeilijk anders, want na het album 'We Want Life' uit 2001 was het tien jaar lang stil rond de band en bijgevolg hebben Cocker en co geen nieuwe nummers om op het publiek los te laten.

Hoeft ook niet, want met 'His 'n' Hers' (1994), 'Different Class' (1995) en 'This Is Hardcore' (1998) leverde Pulp halfweg de jaren '90 drie schitterende albums af die voldoende stof bevatten om 40.000 festivalgangers aan hun voeten te krijgen.


"Vanavond gaan we geen oude geschiedenis schrijven maar opnieuw geschiedenis maken", trapte Jarvis Cocker het concert af, waarna de band meer dan een uur lang het betere Britpop-werk van de jaren '90 op het publiek losliet. Het hoogtepunt was 'Common People', dat Cocker opdroeg aan de protesterende jongeren op de Plaza Catalunya die vrijdagochtend door de politie hardhandig van het plein gejaagd werden.


Slotsom: Ondanks een pauze van dik tien jaar, klinken Cocker en co nog steeds verfrissend. De pauze leek hen goed gedaan te hebben en Jarvis Cocker is nog steeds zijn eigenzinnige zelf. Wie de reünie van één van de beste Britse bands van de jaren '90 zelf wil aanschouwen, moet op vrijdag 15 juli naar
Dour afzakken. (br.hln)


30-05-2011 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Kingston in kritieke toestand na jetski-ongeluk

Sean Kingston in kritieke toestand na jetski-ongeluk

Klik op de foto om ' Beautiful Girls ' te beluisteren





Zanger Sean Kingston (21) ligt in kritieke toestand in een ziekenhuis in Miami. De zanger raakte ernstig gewond bij een jetski-ongeluk, zijn toestand is nog altijd kritiek.

Kingston, bekend van de hit 'Beautiful Girls', zat samen met een vrouw op de jetski toen ze tegen een brug knalden. De twee werden door een voorbijganger uit het water gehaald. Volgens de autoriteiten is er "geen aanwijzing dat er alcohol mee gemoeid was".

"Sean heeft zondagavond een ongeluk gehad. Verdere details zullen we niet verstrekken, maar hij en zijn familie willen iedereen bedanken voor de steun", zo liet de woordvoerder van de zanger aan TMZ.com weten. Sean ligt op dit moment op de afdeling intensieve zorgen van het ziekenhuis.

De autoriteiten doen nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

De Jamaicaans-Amerikaanse Kingston brak in 2007 door met zijn debuutsingle 'Beautiful Girls', die in de VS meteen op één in de Billboard Hot 100 belandde. Vorig jaar bracht hij het duet 'Eenie Meenie' met Justin Bieber uit. Die twitterde zodra het nieuws bekendraakte: "Al mijn gebeden gaan naar mijn vriend Sean Kingston. Een echte vriend en een grote broer. Bid voor hem, astublief".

Kingston werd in Miami geboren maar verhuisde naar Kingston, Jamaica toen hij zes was. Op zijn elfde zat hij drie weken in de cel wegens een inbraak. Hij leefde in een auto toen zijn moeder in de cel zat wegens identiteitsfraude. (br.hln)


30-05-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi en Elke verloven zich in New York

Regi en Elke verloven zich in New York


http://img96.imageshack.us/img96/7711/regienelke.jpg


Dj Regi Penxten en presentatrice Elke Vanelderen stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Dat heeft de frontman van Milk Inc. vandaag zelf bekendgemaakt via Twitter.

"Got some big news" en "She said yes" waren de niet mis te verstane tweets van de 35-jarige dj/producer. Hij poste er meteen ook een foto van de verlovingsring bij, die verklapte dat Penxten in Central Parc een romantische knieval maakte. Wanneer de tortelduifjes elkaar het ja-woord zullen schenken, is nog niet geweten.


30-05-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barcelona viert zege met concert van Shakira

Barcelona viert zege met concert van Shakira

Klik op de foto om ' Waka Waka ' te beluisteren





De spelers van FC Barcelona werden om 17u30 in de haven van de Catalaanse stad verwacht voor het begin van de officiële festiviteiten na hun Champions League-winst.

Na de huldiging volgt een zegetocht door de stad met als eindpunt het stadion van Camp Nou. Daarna staat voor de spelers nog een concert van Shakira op het programma. Zij trapt vanavond haar wereldtournee af in het olympisch stadion.

"Na het defilé komen we aan in Camp Nou en daarna trekken we naar het optreden van Shakira in het olympisch stadion! We zullen er allemaal zijn, alle spelers!", laat Gérard Piqué, de vriend van de Colombiaanse zangeres, weten via Twitter.


30-05-2011 om 11:31 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
29-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Werchter: Fleet Foxes spelen bloedmooi op veilig

 Werchter: Fleet Foxes spelen bloedmooi op veilig

Klik op de foto om ' He Doesn't Know Why ' te beluisteren





Een hard toeslaande economische crisis, betogende jongeren in de straten en rellen met de ordediensten: het Spanje van 2011 lijkt momenteel zijn vroege jaren '70 te beleven. Op stadsfestival Primavera Sound valt van het tumult vreemd genoeg weinig te merken, al brengt de Amerikaanse band Fleet Foxes op zijn manier de sixties en seventies mee naar Barcelona.


Je kan je afvragen hoe relevant 'alternatieve rock' is als een deel van Barcelona met een biertje in de hand naar een festival trekt terwijl veel afwezigen de straten inpalmen om meer democratie en economische hervormingen te eisen. Op Primavera Sound zie je op het occasionele spandoek na nagenoeg niks van het straatprotest dat de stad in de ban houdt. Jarvis Cocker van het herenigde Pulp was een van de weinige grote namen die de woede van de straten naar het podium vertaalde: hij verklaarde zich 'indignado' ('kwaad') en solidair met de activisten, waarop hij 'Common People' aan hen opdroeg.


Wie van Fleet Foxes - die in sound schatplichtig zijn aan grote protestnamen van de sixties als The Byrds, Bob Dylan en Neil Young - hetzelfde engagement verwachtte, kwam bedrogen uit. Het Amerikaanse zestal trakteerde de fans wél op een muzikaal loepzuiver concert, zowat het handelsmerk van de band.


Fleet Foxes nemen hun concerten bloedserieus. In Barcelona maakten ze zich ervan af met een grapje ('En als we de nummers van onze plaat nu eens live speelden voor de mensen hier?'), maar ze onderschatten het belang van touren niet.  Zo stelden ze de release van hun tweede volwaardige cd, 'Helplessness Blues', voorzien voor 2009, tot dit voorjaar uit omdat ze een reeks concerten wilden afwerken. Dat er hier een groep op het podium stond die perfect op elkaar was ingespeeld, mocht dan ook niet verbazen.


"We hebben veel te spelen en weinig tijd", kondigde frontman Robin Pecknold aan, alluderend op de CL-finale die een uurtje later begon. Meteen een reden om gloeiend heet uit de startblokken te schieten met een potig 'Grown Ocean'. Feedback gooide soms roet in het meerstemmige eten, maar zowel zang als muziek klonken verder zo vlekkeloos als de studioversies.


Onder een zachte ondergaande zon werd de perfecte setting gecreëerd voor de feërieke luisterliedjes van Fleet Foxes. Dat bleek onder meer bij 'Mykonos', 'Sim Sala Bim', 'He Doesn't Know Why' en 'White Winter Hymnal', die de luisteraar als vanouds bij de hand namen voor weidse, poëtische tochten langs bergen en oceanen. De pauzes tussen de songs moest je erbij nemen, want de gitaren dienden geregeld gestemd te worden: muzikaal meesterschap komt niet vanzelf tot stand.


De songs werden door het publiek ingehaald als oude vrienden, en de liefde bleek volledig wederzijds te zijn: we raakten de tel kwijt van het aantal keren dat Pecknold 'dankuwel' of 'we zijn vereerd dat we hier mogen staan' aan de concertgangers richtte. Fleet Foxes namen afscheid met 'Helplessness Blues', waarna iedereen de wedstrijd Barcelona - Manchester United mocht gaan volgen.


Het concert krijgt onderscheiding voor muzikale perfectie, maar Fleet Foxes misten in de context van het Spaanse straatrumoer de kans om ook inhoudelijk een vuist te maken. Op de protestpleintjes buiten klonk intussen nog steeds 'Blowin' in the Wind' van Dylan, iemand die artistieke klasse wel aan maatschappelijke relevantie koppelde.(br.hln)


29-05-2011 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!