Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negen aanhoudingen tijdens Pinkpop

Negen aanhoudingen tijdens Pinkpop


http://img38.imageshack.us/img38/2053/pinkpop.jpg


De politie heeft tot nog toe negen mensen aangehouden op het Nederlandse festival Pinkpop. Het ging daarbij om drugsbezit, openbare dronkenschap, mishandeling en vernieling.
 
De woordvoerder sprak van "een rustig en zeer gemoedelijk festival in een goede sfeer". De politie roept de muziekliefhebbers wel op geen waardevolle spullen in de tent achter te laten. De politie verspreidt tips op Twitter.


12-06-2011 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaar zonder regering: Daan neemt song op voor Bart De Wever

Jaar zonder regering: Daan neemt song op voor Bart De Wever

Klik op de foto om ' Jouw land is niet mijn land. ' te beluisteren






Morgen, maandag, is het precies een jaar geleden dat we naar de stembus trokken. Maar een nieuwe regering hebben we nog (lang) niet. De krant De Standaard vroeg een aantal mensen een persoonlijke brief te schrijven aan Elio Di Rupo of Bart De Wever.

Daan Stuyven schreef geen brief, maar een song. Een vriend van Daan, oorlogsreporter en cameraman Daniel Demoustier, filmde de opnames en maakte er een videoclip van. 'Jouw land is niet mijn land. Want jouw land is een landmijn' werd een pompende protestsong waarvan Bart De Wever zich wel eens zou kunnen verslikken in zijn frikandel.  (br.hln)


12-06-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluidsnorm problematisch voor dancefestivals

"Geluidsnorm problematisch voor dancefestivals"


http://img838.imageshack.us/img838/747/dancefestivals.jpg


De aanpassingen aan de geluidsnorm zijn een aanzienlijke stap in de goede richting, maar er rijst een groot probleem voor dancefestivals. Dat zegt Serge Platel van de Federatie van Muziekfestivals in Vlaanderen (FMiV), die onder meer Rock Werchter en Pukkelpop vertegenwoordigt. De veelbesproken decibellimiet van 100 dB(A) voor festivals en concerten wordt ingevoerd, zij het vanaf 2012 en dan nog met een overgangsjaar.
 
"Het gaat om een goede regeling voor pop- en rockmuziek," stelt Platel, "maar er rijst een groot probleem voor dancefestivals, die de laatste jaren enorm aan populariteit hebben gewonnen."
 
De adder onder het gras is de meting van het geluid over een tijdspanne van een uur. Daardoor kunnen rockbands in de praktijk op 102 decibel spelen, omdat er regelmatig pauzes tussen de nummers vallen. Bij dancemuziek worden de tracks echter aan elkaar gemixt en vallen er geen stiltes. "Festivals met elektronische muziek als Tomorrowland zullen dus een reëel volume van 100 decibel moeten aanhouden, veel te laag voor een intense beleving van de muziek", besluit Platel. (br.hln)


11-06-2011 om 11:09 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Is feest: muzikant Jack White gaat scheiden

't Is feest: muzikant Jack White gaat scheiden

http://img199.imageshack.us/img199/8773/jackwhitekarenelson.jpg



Rocker Jack White en zangeres annex model Karen Elson vieren hun zesde huwelijksverjaardag op een wel erg ongewone manier: het koppel heeft namelijk besloten om uit elkaar te gaan en geven daarom een spetterende fuif om de scheiding in te zetten.

"Karen en Jack hebben aangekondigd dat ze gaan scheiden", vertelt hun woordvoerder. Toch blijven ze goede vrienden en kiezen ze voor co-ouderschap.

Net zoals hun trouwpartij, willen ze dus ook van hun echtscheiding één groot feest maken. Daarom geven ze vanavond een heuse knalparty in Nashville, waar ze samen met vrienden en familie hun scheiding zullen vieren.

Volgens de uitnodigingen die het koppel verstuurde, zal er tijdens het feestje gedanst worden, herinneringen worden bovengehaald en privéfoto's worden getoond. Als kers op de taart zullen de genodigden rijkelijk voorzien worden van de nodige alcohol. "Het feest is enkel en alleen voor onze beste vrienden en familieleden. Zonder uitnodiging kom je er niet in", luidt het.

Jack en Karen trouwden zes jaar geleden in Brazilië. Samen hebben ze twee kinderen: Scarlett en Henry Lee.


11-06-2011 om 11:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George: Was ik maar 20 jaar eerder gestopt met drank en drugs

Boy George: Was ik maar 20 jaar eerder gestopt met drank en drugs

Klik op de foto om ' The Crying Game ' te beluisteren





Twee jaar is Boy George nu clean en nuchter, onlangs doofde hij ook zijn laatste sigaret. Nu slaat de 49-jarige zanger zich voor de kop: "Had ik dat twintig jaar geleden maar gedaan".

"Was ik maar samen met Madonna gaan joggen toen ze me dat twintig jaar geleden voorstelde. Ik zei altijd: 'Ik loop enkel als ik achternagezeten word'. Maar nu snap ik het. Ik wilde er wel mee stoppen, ook met al de zelfmedicatie. Ik herinner dat ik me voornam dat ik zou veranderen als ik veertig werd, maar er veranderde niets. Het werd alleen maar erger", bekent George in een interview met de Daily Mail.


Nu beseft de voormalige zanger van Culture Club, die gisteren het Isle of Wight Festival inluidde, dat zijn gedrag zelfdestructief was. Zijn tumultueuze privé-leven zorgde er ook voor dat hij in de cel belandde. In oktober 2005 werd hij in New York gearresteerd wegens bezit van cocaïne en het valselijk melden van een inbraak. Hij kreeg toen vijf dagen gemeenschapsdienst. In december 2008 werd hij veroordeeld voor het vastketenen van een mannelijke escort. Hij moest toen vier maanden in de cel.


"Die rechtszaak heeft me wakker geschud. Het duurde een jaar voor die zaak voor de rechter kwam, dus had ik ruimschoots de tijd om stil te staan bij wat er gaande was in mijn leven. De avond voor mijn veroordeling luisterde ik met mijn moeder (die terminaal ziek was, nvdr) naar het nummer 'Hope There's Someone' van Anthony and The Johnsons en ze begon te huilen. 'Mams, het komt wel goed met me, maak je maar geen zorgen, ik sla er me wel door', heb ik toen gezegd. Je bent dat verschuldigd aan de mensen die van je houden, want zij hebben meer angst dan jijzelf. Ik hield me staande door mezelf in te prenten dat de persoon die veroordeeld werd en naar de gevangenis moest niet ik was, maar de persoon die ik maanden voordien was geweest. Ik moest tegen mezelf zeggen 'die persoon is niet meer wie je nu bent'".



11-06-2011 om 10:51 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
10-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney gaat voor derde keer trouwen

Britney gaat voor derde keer trouwen

http://img163.imageshack.us/img163/1682/britneyspearsjasontrawiw.jpg


Britney Spears zou op haar 29ste al voor de derde keer in het huwelijksbootje stappen. Ditmaal met Jason Trawick, haar tien jaar oudere vriend en tot voor kort ook haar manager. Het huwelijk zou op Hawaii worden gesloten na afloop van Britney's wereldtoernee.

Met een gedicht en een rozentapijt in hun appartement in Los Angeles zou Jason de popster ten huwelijk hebben gevraagd. De kamer was verlicht met kaarsen. Britney kreeg een diamanten ring in de vorm van een bloem. "Britney wil nog een kind, maar ze wil getrouwd zijn voordat ze zwanger wordt", zegt een bron in de Britse krant 'The Sun'. Britney was eerder getrouwd met Kevin Federline, de vader van haar twee kinderen Sean Preston en Jayden James, en heel even met Jason Alexander. Dat huwelijk werd al na 55 uur geannuleerd.


10-06-2011 om 10:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alcoholvrije hotelkamers voor Amy Winehouse op tournee

Alcoholvrije hotelkamers voor Amy Winehouse op tournee

Klik op de foto om ' Will You Still Love Me Tomorrow ' te beluisteren





Tijdens haar Europese tournee mag Amy Winehouse geen druppel alcohol aanraken. Haar management heeft het hotel in Belgrado, waar ze op 18 juni de tournee aftrapt, ingepeperd dat alle alcoholische drankjes uit de kamers van Winehouse en haar entourage moeten verwijderd worden. Er mag ook geen drank in de kamers geleverd worden door room service. Hetzelfde geldt voor de andere hotels op de twaalfdaagse tournee.

Eerder deze week liet Winehouse zich nog eens goed vollopen op het terras van een Londense pub, vier dagen nadat ze de deur van ontwenningskliniek The Priory achter zich had dichtgetrokken.



09-06-2011 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verboden te bedelen tijdens de Gentse Feesten

Verboden te bedelen tijdens de Gentse Feesten


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Gentse-feesten-2010.jpg?t=1279405761


Bedelen tijdens de Gentse Feesten wordt dit jaar verboden. Wie toch hinderlijk en agressief bedelt, riskeert een boete van 120 euro. Dat staat in het nieuwe politiereglement op bedelarij. Het schepencollege van Gent gaf vandaag de goedkeuring, maar de gemeenteraad moet eind juni nog het fiat geven.

"Omdat het aantal processen-verbaal over verstoring van de openbare orde door bedelarij het voorbije jaar steeg tot 149 feiten was er nood aan een nieuw politiereglement", aldus burgemeester Daniël Termont. "Voor alle duidelijkheid, het ging alleen om feiten van effectieve verstoring van de openbare orde of aantasting van het veiligheidsgevoel."
 

Passief bedelen is niet verboden, maar exploitatie van bedelarij is strafbaar op basis van federale wetgeving. Agressief bedelen, onder meer door het opdringerig aanklampen van voorbijgangers, kan bestraft worden met een administratieve geldboete van 120 euro. Trottoirs of doorgangen mogen niet geblokkeerd worden en ook het inzetten van dieren mag niet. Bedelen op de rijbaan of bij bestuurders of passagiers kan ook niet meer. Tijdens de Gentse Feesten wordt bedelen helemaal verboden binnen de feestenzone, volgens de stad om de vlotte doorstroming van de mensenmassa te vrijwaren.


09-06-2011 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoekers van Pinkpop gewaarschuwd voor gevaarlijke xtc

Bezoekers van Pinkpop gewaarschuwd voor gevaarlijke xtc


http://img38.imageshack.us/img38/2053/pinkpop.jpg



Het Openbaar Ministerie in het Nederlandse Maastricht waarschuwt bezoekers van het muziekfestival Pinkpop voor xtc-tabletten die de gevaarlijke stof PMMA bevatten. Sinds november zijn in Zuid-Limburg drie mensen overleden na het gebruik van deze PMMA-houdende pillen.
 
Volgens het OM gaat het om bruin- of crèmekleurige xtc-pillen met als logo een klavertje drie met stengel. "Er werden nog geen pillen met dit uiterlijk aangetroffen waar geen PMMA inzat", laat het OM weten. "Daarmee is echter geenszins gezegd dat het middel niet ook in xtc-pillen met andere kleur of logo kan voorkomen."
 
In xtc zit over het algemeen de werkzame stof MDMA. PMMA werkt langzamer, waardoor gebruikers het effect pas later merken en wellicht meer van het middel innemen. In tegenstelling tot MDMA liggen de waarden van een werkzame dosis en een dodelijke overdosering relatief dicht bij elkaar. Daardoor kan de inname van extra pillen dodelijk aflopen, aldus het OM. (br.hln)


09-06-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag laatste show Oceans of Sadness:

Zaterdag laatste show Oceans of Sadness

Klik op de foto om ' So Close ' te beluisteren





Zaterdagavond is het na vijftien jaar en vijf cd's gedaan met de Belgische metalband Oceans of Sadness. De eigenzinnige groep geeft in thuisbasis Dessel een laatste optreden vooraleer er - in alle vriendschap - de brui aan te geven. En stevig in de drank te vliegen, zegt frontman Tijs Vanneste.

Oceans of Sadness heeft al heel wat watertjes doorzwommen. De Kempenaars speelden vijf keer op Graspop, openden voor grote namen als Within Temptation en Dimmu Borgir, en speelden vorig jaar zelfs op het ProgPowerfestival in het Amerikaanse Atlanta.

Toch geen zenuwen voor het laatste optreden?
"Nee, ik heb echt keiveel goesting, wij allemaal! We gaan nog een laatste keer repeteren, en we hebben een aantal nummers erbij gesleurd die we al jaren niet meer gespeeld hebben."

De beslissing om te stoppen leek er zo plots te komen. Halverwege december kondigde je nog zes nieuwe nummers aan op je Facebookpagina, en eind februari kwam de mededeling dat jullie ermee kapten. Is er in die 2,5 maanden dan zoveel gebeurd?
"Nee. We waren eigenlijk bezig aan ons voorlaatste nummer voor de cd, en we waren vaag van plan om in de zomer te gaan opnemen. Opeens hadden we het gevoel dat de uitdaging weg was, dat het wat te gemakkelijk werd en dat we geen moeite meer hoefden te doen. Dan hebben we eens samengezeten om af te spreken wat we nog wilden. We zijn in september naar Amerika geweest (naar het ProgPowerfestival, red), wat heel succesvol was en een uitstekende afsluiter... Eigenlijk vinden we de laatste cd 'The Arrogance of Ignorance' nog altijd keigoed, en we merkten dat we qua genre wat aan het opschuiven waren. Toen hebben we samen beslist om er een streep onder te trekken. Daarna beginnen we misschien met iets nieuw, we zien wel wat er gebeurt."

De split komt er dus om puur muzikale redenen?
"Ja, we zijn ondertussen ook al dertigers, en hebben ook veel minder tijd om ermee bezig te zijn. Als je dan ergens tijd insteekt, moet het iets zijn waar je nog duizend procent achterstaat. Wij heben atijd gezegd dat we met Oceans of Sadness zouden stoppen wanneer het routine zou worden. We hebben het nooit gedaan voor het succes, maar moesten ons er goed bij voelen. In onze jonge jaren waren er ook veel groepen die van stijl veranderden. Daar waren we vaak heel erg door teleurgesteld, dus dat moeten we nu zelf ook niet gaan doen."

Jullie hebben op heel wat grote festivals gespeeld, en samengewerkt met grote namen. Wat zijn je hoogtepunten van 15 jaar Oceans of Sadness?
"Goh, voor mij persoonlijk zijn dat alle albums die we gemaakt hebben. En dan vooral dat we 15 jaar aan een stuk, buiten een paar bezettingswisselingen die in alle vriendschap verliepen, nooit anders zijn gaan denken. Voor mij is het grote hoogtepunt dat we het als 'suskes' van een boerendorp als Dessel zo ver hebben kunnen schoppen. Alles was eigenlijk een hoogtepunt, en wij zijn nooit een groep geweest die zich bezighield met terugkijken. We keken altijd vooruit."

Je hebt dan waarschijnlijk nergens spijt van? Dingen waarvan je denkt: "Wat als?"
"Nee, want we hebben al jaren geleden beseft dat je, als je het als metalband wil maken, je je leven daarvoor moet opofferen. Je moet dan vijf, zes of zeven maanden per jaar touren om amper te overleven, en onze levens zijn hier. We hebben dus al lang geleden besloten om daar niet in mee te draaien, maar gewoon altijd muziek te blijven maken."

En nu? Een zwart gat?
"Neeneenee. We gaan dit afsluiten in schoonheid, en wat er dan gebeurt, is nog onzeker. Ieder van ons zal zeker muziek blijven spelen, daar durf ik gif op innemen. Wanneer, welk genre en wie nog gaat samenspelen, is nog een vraagteken. We concentreren ons nu gewoon op dit laatste optreden. Tijdens de zomer laten we alles bezinken, en daarna zien we wel."

Dat klinkt alsof jullie toch nog gaan samenwerken?
"Ik wil sowieso nog veel muziek maken. Of dat nu samen is of apart, is voor ons van minder belang. Het is afwachten welke kant iedereen opwil, en of we op dezelfde lijn zitten."

Vrijdag rond middernacht is het dus gedaan met Oceans of Sadness. Ga je een traan wegpinken?
(lacht) "Ik denk dat ik er eerder een halve liter op ga drinken, en dat iederéén veel pinten gaat pakken en er een serieus feestje van gaat maken! Nu, ik denk wel dat de meesten van ons nog wel een klop gaan krijgen van het besef dat het gedaan is. Nu zijn we naar dat laatste optreden aan het toeleven, en we gaan nog eens alles geven. En dan serieus feesten! En nodig jullie lezers allemaal maar uit om mee te komen vieren!"

Het optreden gaat door in een tent voor jeugdcentrum Spin in Dessel. De deuren gaan open om 19.30 uur, en voorprogramma Thurisaz start om 20.30 uur. Oceans of Sadness speelt om 22.00 uur, en na het optreden is er nog een afterparty. De toegangsprijs bedraagt vijf euro. (br.hln)


09-06-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Nicole Kidman post eerste YouTube voor fans

 Nicole Kidman post eerste YouTube voor fans

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Je zou denken dat ze, met al haar camera-ervaring, helemaal niet bang is van een kleine boodschap op YouTube. Maar de Aussie actrice, Nicole Kidman, moest blijkbaar toch een drempel over. "Ik ben wat verlegen", zegt ze zelf.

Het filmpje werd geschoten op de laatste draaidag van haar meest recente prent, 'Hemingway and Gellhorn', waarvan de opnames in San Francisco plaatsvonden. Haar medespelers zijn onder anderen Clive Owen en Robert Duvall.

In de video bedankt ze haar fans voor alle steun die ze van hen mag genieten. We moeten ons wel niet meteen aan een waterval van amateurfilmpjes van Kidmans kant verwachten. "Dit is de eerste van een paar video's, ik ga er nu ook weer niet een heleboel posten want ik ben wat verlegen. Maar toch wou ik iedereen bedanken. Op een fantastisch 2011", klinkt het.

Ook zij zit, in navolging van een rist andere Hollywoodsterren, nu wel degelijk op de trein van de sociaalnetwerksites en de self-marketing die daarbij hoort. Dat houdt ook risico's in. Collega-actrice en -Oscarwinnares, Gwyneth Paltrow, zit nog maar een week op Twitter en op Facebook en ze krijgt al de wind van voren van haar volgers voor haar 'paternalistische stijl'. Kunnen we meteen gokken wie ten huize Chris Martin de broek draagt.



09-06-2011 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnon Grunberg schrijft Groot Dictee der Nederlandse Taal

Arnon Grunberg schrijft Groot Dictee der Nederlandse Taal


http://img713.imageshack.us/img713/7555/arnongrunberg.jpg


Schrijver Arnon Grunberg schrijft dit jaar het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Dat meldt de Nederlandse Volkskrant, een van de organisatoren van de jaarlijkse taalwedstrijd.

De 22ste editie vindt plaats op woensdag 14 december in het gebouw van de Nederlandse Eerste Kamer. Grunberg debuteerde met het boek 'Blauwe Maandagen' en is ook columnist.

Aan het jaarlijkse dictee nemen zowel Vlamingen als Nederlanders deel. Vorig jaar nam Tommy Wieringa het dictee voor zijn rekening. (br.hln)


09-06-2011 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
08-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Emma Watson écht de unief verliet

Waarom Emma Watson écht de unief verliet


http://img508.imageshack.us/img508/7443/emmawatsonxn.jpg

Toen Emma Watson in april besliste om haar studies aan de universiteit van Brown op te geven, ging het gerucht de ronde dat pestkoppen haar hadden weggejaagd. Maar nu heeft ze tijdens een openhartig interview de echte reden achter haar vertrek bekendgemaakt.

"Ik was zo verdrietig toen iedereen ging vertellen dat ik op Brown was weggepest", vertelt Watson aan de Sunday Times Style Magazine. "Het sloeg gewoon nergens op. Het was net het tegenovergestelde want er zitten helemaal geen pestkoppen op Brown."

"Ze hebben me op de campus nooit om een handtekening gevraagd. Ik gaf ooit een feestje voor zo'n honderdtal studenten en er was niet één student die achteraf een foto op Facebook plaatste. Ook al zouden ze grapjes maken en 'Wingardium leviosa' of 'tien punten voor Gryffindor' roepen, zou ik mij daar helemaal niets van aantrekken. Ik moet hier dankzij al die media-aandacht al sinds mijn negende mee leven. Het zou maar zielig zijn als ik niet eens mijn mannetje kan staan op de universiteit. Ik heb al veel ergere dingen meegemaakt dan een paar paljassen die me uitlachen."

Maar waarom stopte ze dan met haar studies? "Ik zat in een ontkenningsfase", legt Emma uit. "Ik wilde doen alsof ik helemaal niet zo beroemd was als iedereen dacht. Ik wilde een zo normaal mogelijk leven leiden, maar nu besef ik dat ik met mijn sterrenstatus moet leven. Ik sta nu eenmaal in de schijnwerpers en dat moet ik maar aanvaarden."

Niet enkel haar studententijd, maar ook haar liefdesleven lijdt onder haar bekendheid. Volgens de 'Harry Potter'-ster kan ze door haar imago geen enkele man versieren:  "Ik vraag mijn vrienden altijd: 'Waarom heeft X me nog niet gebeld? Waarom word ik nooit versierd?' Zij zeggen dan dat mannen waarschijnlijk geïntimideerd zijn door mijn bekendheid."

"Volgens mij worden ze afgeschrikt door die 'muur van bekendheid' die rond me staat en het hele mediacircus dat erbij komt te kijken. Toch kan ik maar moeilijk geloven dat dit intimiderend kan zijn", besluit Watson.


08-06-2011 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink regelt al afspraakjes voor haar pasgeboren dochter

Pink regelt al afspraakjes voor haar pasgeboren dochter


http://img101.imageshack.us/img101/1673/pinkhi.jpg


Het eerste kindje van Pink (31) is nog maar een week oud, maar de zangeres is toch al bezig met het maken van speelafspraakjes. Ze hoopt dat het toekomstige zoontje van Alyssa Milano goeie vriendjes zal worden met haar dochtertje Willow.

In een twitterbericht aan Alyssa Milano, schreef Pink het volgende: "Geniet van dit wonder, meid. Ik ben zo blij voor jou. Het plannen van speelafspraakjes is net zo leuk als vroeger het plannen van barbecues."

Bovendien ziet het ernaar uit dat Pinks dochter binnenkort nog wat extra speelkameraadjes zal krijgen. De 38-jarige Alyssa Milano heeft namelijk zo hard genoten van haar eerste zwangerschap, dat ze zo vlug mogelijk een tweede kindje wil. "Je zal me in de komende jaren waarschijnlijk vaker zwanger zien dan niet", zei de actrice onlangs.

Alyssa's eerste baby wordt dit najaar verwacht, maar we weten nu al dat het een jongetje zal worden. "Ik ben echt slecht in het bewaren van geheimen", tweette ze. "David en ik zijn dan ook opgetogen dat we kunnen vertellen dat we een jongetje verwachten. We kunnen niet wachten om hem te ontmoeten. Jongensnamen, iemand?" (br.hln)


08-06-2011 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Arquette buitengegooid op concert Prince

David Arquette buitengegooid op concert Prince


http://img855.imageshack.us/img855/5724/davidarquette.jpg


David Arquette is buitengegooid op een van de 'Welcome 2 America'- concerten van Prince in Los Angeles. De acteur had een discussie met de security en werd prompt aan de deur gezet. Een jongen had een foto genomen van de zanger terwijl dat eigenlijk verboden was en kreeg het aan de stok met de beveiliging. De acteur had ook zijn gsm in de hand en werd aangemaand om alle foto's te wissen.

Arquette wees de security erop dat Prince net had gezegd dat hij zijn hits ging brengen en dat iedereen zijn gsm mocht pakken. "Ik heb enkel foto's genomen toen Prince zei dat het mocht, maar de jongen naast mij had er daarna nog enkele genomen. Omdat ik mijn gsm nog vasthad, moest ik alles wissen van de beveiliging", aldus de acteur. "Toen ik weigerde omdat ik niets verkeerd had gedaan, werd ik gewoon aan de deur gezet."

Arquette is niet de eerste celeb die weggestuurd wordt op een concert van Prince. Kim Kardashian werd een tijdje geleden door de zanger zelf van het podium gestuurd in New York. Prince had haar uitgenodigd om op het podium te dansen, maar Kardashian was zo zenuwachtig dat ze er niets van bakte.


08-06-2011 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears op 8 oktober in het Sportpaleis

Britney Spears op 8 oktober in het Sportpaleis

Klik op de foto om ' Till The World Ends ' te beluisteren






Britney Spears (29) komt, twee jaar na haar laatste passage, opnieuw naar ons land. Op zaterdag 8 oktober strijkt de Amerikaanse zangeres met haar 'Femme Fatale' tournee neer in het Sportpaleis in Antwerpen.

Britney Spears verkocht wereldwijd bijna 70 miljoen albums. In 1999 brak ze door met de single en het album 'Baby one more time'. 'Femme Fatale' is Britney's zevende studio-album en single 'Hold It Against Me' scoorde hoog in de hitlijsten.

De ticketverkoop voor het concert start nu vrijdag 10 juni om 9 uur via goformusic of het nummer 0900 2 60 60. Tickets kosten 57, 67 of 84 euro en 110 euro voor de 'Golden Circle'. (br.hln)


08-06-2011 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
07-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher wil dat Liam naar zijn trouw komt

Noel Gallagher wil dat Liam naar zijn trouw komt

http://img28.imageshack.us/img28/7641/noelenliamgallagher.jpg


Sinds augustus 2009, toen een ruzie tot de split van Oasis leidde, hebben Noel en Liam Gallagher elkaar niet meer gesproken. Maar Noel reikt een hand naar zijn jongere broer en laat weten dat hij welkom is op zijn huwelijk met Sara MacDonald, op 18 juni.


Vrijdag hield Noel zijn vrijgezellenavond. Aan de Daily Mirror verklaarde hij: "Hij is mijn broer. Hij is een tiet, maar het is mijn broer en dus vind ik dat hij er bij moet zijn. Ja, ik wil dat hij komt".

"Op zulke dagen is familie familie, en het zou heel wat mensen gelukkig maken. Maar een lul, dat zal hij altijd blijven".


Moeder Peggy zou niets liever hebben dan dat haar zonen hun vete stopzetten, en het huwelijk is daar volgens haar het perfecte moment voor. "Liam kreeg van zijn moeder te horen dat hij, tenzij hij zijn twee benen breekt, maar beter naar de trouw van zijn broer kan komen", aldus nog een bron.


Liam van zijn kant houdt het been stijf. De breuk met zijn broer is voorgoed in zijn ogen. Onlangs verklaarde hij nog: "Laat me hier duidelijk over zijn. Mijn nieuwe band (Beady Eye, nvdr.) is geen pauze tot ik en onze kleine elkaar weer tegen het lijf lopen. Hij en ik hebben het gehad met elkaar. Ik zou graag hebben dat we later vrienden worden, maar daar heb ik nu nog geen tijd voor. Hoe ik Oasis zie? Als het kind uit een vorige relatie".


07-06-2011 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay geeft plagiaat nieuw nummer gewoon toe

Coldplay geeft 'plagiaat' nieuw nummer gewoon toe

Klik op de foto om ' Every Teardrop Is A Waterfall ' te beluisteren






U had het wellicht zelf al opgemerkt dat u het nieuwe nummer van Coldplay van ergens kende. Direct na de lancering van de nieuwe single 'Every Teardrop Is A Waterfall' gonsde het op internet dan ook van de plagiaatgeruchten. De intro van het nummer lijkt immers heel sterk op 'I Go To Rio' van Peter Allen. Hoewel, lijken? Het ís gewoon de intro van Allens nummer uit 1976 en de jongens van Coldplay geven dat ook gewoon toe.

De intro kent u misschien beter van het nummer 'Ritmo De La Noche' van Lorca uit 1990, maar die gingen dus ook de mosterd halen bij Peter Allen. Chris Martin geeft ook toe dat hij Peter Allen en co-auteur Adrienne Anderson toestemming heeft gevraagd en een onbekend bedrag heeft betaald om het nummer te mogen gebruiken.

Het is overigens niet de eerste keer dat Coldplay van plagiaat wordt beschuldigd. Zowel Cat Stevens als Joe Satriani beweerden dat Martin en co de mosterd voor 'Viva La Vida' bij hen kwamen halen. Stevens trok er zich niks van aan, maar Satriani trok naar de rechtbank omdat hij vond dat zijn riff uit 'If I Could Fly' onrechtmatig werd gebruikt. Beide partijen regelden de zaak uiteindelijk buiten de rechtbank.

Coldplay staat komend weekend op Pinkpop en op zaterdag 2 juli op de Main Stage van Rock Werchter. (br.hln)


07-06-2011 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC overweegt nieuw album en tournee voor 40ste verjaardag

AC/DC overweegt nieuw album en tournee voor 40ste verjaardag


http://img13.imageshack.us/img13/4199/acdcx.jpg


Volgend jaar bestaat AC/DC veertig jaar en zanger Brian Johnson heeft verklaard dat de band die verjaardag wil vieren met een nieuw album en een tournee, "hoewel we niet graag met deadlines werken".

"De jongens en ik komen binnenkort samen en dan zien we wel hoe we ons voelen. Wij zeggen nooit 'volgend jaar in januari gaan we de studio in'. Als je dat doet, is de druk te hoog en zo werken wij niet. Wij zijn als trekvogels. We ruiken de lucht, krabben aan ons kont en zeggen 'hmmm, het is tijd'".

Hoewel Johnson graag weer op tournee zou gaan, zal die volgens hem niet de omvang hebben van de vorig jaar afgesloten 'Black Ice World Tour'. Ze speelden in twintig maanden voor vijf miljoen fans in 108 steden.

"Dat was slopen, maar ik wil ook niet gezegd hebben dat we niet meer gaan toeren. Na alles moet je een punt kunnen zeggen: een zin, je leven, je auto. Dat punt moeten we eigenlijk nog zetten".



07-06-2011 om 00:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince komt naar Gent !

Prince komt naar Gent !

Klik op de foto om hem te beluisteren






De Amerikaanse superster Prince komt op woensdag 6 juli naar het Gentse Sint-Pietersplein.

De voorverkoop voor het concert start nu woensdag om 9 uur  via www.sherpa.be.

Volgens de website Lifetoday.be zouden de gewone tickets voor het concert 78 euro kosten en tickets voor de Golden Circle 128 euro.

In juli trad 'His Royal Badness' nog op in Werchter, in november hield hij het Sportpaleis drie uur lang in de ban.


06-06-2011 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!