Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immortal houdt niet van dansen

Immortal houdt niet van dansen

Klik op de foto om ' I dont feel like dancing ' te beluisteren






Blackmetalgroep Immortal houdt van bergen. En van gitaarspelen op bergen. Immortal houdt van heksenhoeden, van veel corpsepaint en van vieze smoelen trekken. Waar Immortal echter niét van houdt, is dansen.

Immortal is een blackmetalband uit Bergen, Noorwegen. Hun muziek wordt gekenmerkt door thema's als winter, duisternis, Blashyrkh en het Noorden.

Immortal is in 1989 ontstaan uit twee deathmetalbands, namelijk Amputation, waarin Demonaz (echte naam Harald Naevdal) speelde, en Old Funeral, de band van Abbath (echte naam Olve Eikemo). Het was Euronymous, de gitarist van de band Mayhem, die de band ervan overtuigde black metal te gaan spelen. Ze werden bekend vanwege de fameuze "Fuck Christ"-tour met o.a. Rotting Christ en Blasphemy.

Demonaz moest stoppen vanwege acute peesontsteking (tendinitis) in zijn hand na het maken van het het album Blizzard Beasts uit 1997. Sindsdien speelde Abbath zowel gitaar, basgitaar als keyboard, en deed hij de zang, met als resultaat het album At The Heart Of Winter. In 2000 tekende Immortal een platencontract bij het Duitse Nuclear Blast.

In 2003 besloot het drietal vanwege persoonlijke redenen een punt achter hun zeer geslaagde carrière te zetten:

De echte reden, en Abbath geeft dit toe in een interview uit 2003, zou zijn dat Abbath geen nieuwe muziek meer kon schrijven voor Immortal. Hij wilde meer met zijn Motörhead-coverband Bömbers gaan werken, maar begin 2006 ging in een Duits metalblad het gerucht de ronde dat Abbath en Horgh de band opnieuw leven wilden inblazen.

Immortal heeft op Wacken Open Air 2007 gespeeld als headliner , waarvan ook een live-dvd gemaakt werd. In een interview heeft Demonaz onlangs gezegd dat er een nieuw Immortal-album aan staat te komen Ook op de website van Immortal is het album aangekondigd. Demonaz schrijft voor dit album de lyrics. Demonaz is hiermee dus nog steeds min of meer lid van Immortal. Het nieuwe album zal in 2009 uitkomen. Het wordt het achtste studioalbum van Immortal. Immortal speelt in 2008 op het Noorse rock festival Trondheim Open Air 2008. Dit festival zullen ze met o.a. Judas Priest gaan headlinen. Ze stonden tevens op Graspop Metal Meeting 2008.


19-06-2011 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Publiekslieveling My Chemical Romance speelt wei plat op Hurricane

Publiekslieveling My Chemical Romance speelt wei plat op Hurricane

Klik op de foto om ' Teenagers ' te beluisteren





De Amerikaanse emorockband My Chemical Romance had meteen de wei mee op het Duitse festival Hurricane. Of ze het er op Rock Werchter met een minder enthousiast publiek even goed van zullen afbrengen is nog maar de vraag.


Emorock doet het goed in Duitsland, zoveel is zeker. Daarom ook dat een Amerikaanse band als My Chemical Romance er 's avonds geprogrammeerd staat op het hoofdpodium, op Rock Werchter zijn ze slechts een plaatsje in de namiddag waard. De festivalgangers smaakten de dweperige, soms clichématige nummers en de bindteksten met boodschap van zanger Gerard Way goed. Toen de set begon op de Green Stage met 'Na Na Na', viel meteen op dat het geluid niet goed zat, de stem van Way verdween haast in het niets door het gitaargeweld. Maar daar stoorden de fans zich duidelijk niet aan.


En met de dansbare hit Planetary (GO!) brak het feestgedruis helemaal los, om dan niet te gaan vervelen met 'Bulletproof Heart' en 'Teenager'.  De finale die begon met 'Black Parade' om over te gaan in hun doorbraakhit 'I'm not okay (I promise) ' en te eindigen met 'Famous Last Words'. Een waardige afsluiter van een energetisch optreden dat gevarieerd genoeg bleek om niet te vervelen.


Als je van plan van bent My Chemical Romance vrijdag op Rock Werchter te gaan bekijken, mag je niet vies zijn van wat bombast en melige bindteksten, maar je mag je wel aan een groep verwachten die verrassend veelzijdig uit de hoek kan komen.


19-06-2011 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams: God heeft mij gevonden

Robbie Williams: "God heeft mij gevonden"

Klik op de foto om ' angels ' te beluisteren






Hij heeft er lang moeten naar zoeken, maar god heeft dan uiteindelijk toch Robbie Williams gevonden. Niet in de hitlijsten, daar is Robbie al een tijdje grote afwezige. Robbie, tegenwoordig terug bij Take That, heeft zelfs berouw. In zijn hit 'Bodies' zingt hij 'Jesus didn't die for you', en dat vindt hij nu jammer want zijn visie op religie en spiritualiteit is inmiddels erg veranderd. "Mijn waarheden wijzigen voortdurend. Ik heb al eerder gezegd dat 'Bodies' gelul was. Wie dacht ik wel dat ik was. Toen vond ik het steek houden, nu niet meer. Ik mag toch van idee veranderen, niet? Op de volgende tournee zal ik wellicht de tekst veranderen".

"Het is niet zo dat ik god heb gevonden, maar zij heeft mij misschien gevonden. In het laatste jaar is er precies een sluier gevallen die me een prachtige waarheid heeft onthuld. Negatieve gedachten moet ik wegslaan. Elke minuut, elke dag. Nu ik de veertig nader, moet ik mezelf beter gaan verzorgen. Ik kan voor geluk kiezen, wat een geschenk!".


19-06-2011 om 10:55 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
18-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga liegt over liefdesleven

Lady Gaga liegt over liefdesleven

Klik op de foto om ' Poker Face ' te beluisteren






Een maand nadat Lady Gaga aankondigde dat ze niet meer samen was met Luc Carl (30), hebben de twee besloten om hun relatie een tweede kans te geven. Toch is de excentrieke popvedette niet altijd even eerlijk geweest over haar liefdesleven...

De 'Edge of Glory'-zangeres vertelde vorige maand nog aan een Amerikaanse talkshowhost dat ze 'geen vriendje' had. Nu komt de 25-jarige terug op haar uitspraken en geeft ze toe dat ze de breuk met Carl heeft verzonnen. "Vragen over mijn liefdesleven probeer ik soms te ontlopen, en mijn antwoorden zijn dan niet altijd even eerlijk", vertelt Gaga aan Us Weekly. 

Toch bevestigt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift dat Gaga en Carl wel degelijk eventjes uit elkaar waren. "Ze hadden een beetje ruzie gehad", vertelt een vriend van de zangeres. "Ik denk dat de breuk een week of twee heeft geduurd, maar nu zijn ze opnieuw dolgelukkig met elkaar."


18-06-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiende Brussels Summer Festival groter en gevarieerder

Tiende 'Brussels Summer Festival' groter en gevarieerder


http://img835.imageshack.us/img835/5765/brusselssummerfestival.jpg


Het 'Brussels Summer Festival' beleeft van vrijdag 12 tot zondag 21 augustus zijn tiende editie. Het festival rond het Paleizenplein breidt uit naar een vierde stek en wordt inhoudelijk nog gevarieerder. Dat heeft de Brusselse schepen voor evenementen Philippe Close bekendgemaakt.

De hoofdmoot van de affiche is muzikaal en wordt ingevuld door onder meer Hooverphonic, Archive, Stromae, Jamie Cullum, De La Soul, Soprano, K'S Choice, Urban Village, Yelle en Balthazar. Fans van Kraftwerk, pioniers van de elektronische muziek, kunnen uitkijken naar een nieuwe ontmoeting met Karl Bartos.
 
Het zomerfestival biedt naast ruim honderd concerten in totaal driehonderd evenementen: tentoonstellingen, films, straattheater tot een stadsbarbecue. Het totale budget bedraagt 1,5 miljoen euro. Met de festivalpass (kostprijs 30 euro) kan de bezoeker alle geprogrammeerde concerten bezoeken en genieten van gratis toegang tot de musea in de buurt: de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Bozar, het MIM, het BELvue Museum en de Coudenberg.
 
Wie enkel de eerste vier dagen van het festival wil meepikken, kan een pass van 20 euro aankopen. Meer info en het volledige programma op www.bsf.be (br.hln)


18-06-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Briefwisseling Magritte brengt 320.000 euro op

Briefwisseling Magritte brengt 320.000 euro op




Een briefwisseling tussen de Belgische kunstenaar René Magritte en kunsthandelaar Alexandre Iolas heeft op een veiling in New York 458.500 dollar (320.563 euro) opgebracht. Dat meldt de website van Sotheby's. De briefwisseling dateert van na de oorlog en werd nooit eerder vrijgegeven. Vooraf was de waarde geschat op 150.000 tot 250.000 dollar.


18-06-2011 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lijn zet 60 extra bussen in voor Rock Werchter

De Lijn zet 60 extra bussen in voor Rock Werchter


http://img848.imageshack.us/img848/6324/delijnrockwerchter.jpg


De Lijn Vlaams-Brabant zet tijdens Rock Werchter van 29 juni tot en met 4 juli 60 extra bussen en 175 chauffeurs in om de festivalgangers te vervoeren tussen het station van Leuven en twee locaties in de omgeving van de festivalweide (Achterheidestraat in Werchter en de Wijgmaalsesteenweg in Haacht). Vorig jaar maakten maar liefst 106.000 muziekliefhebbers gebruik van deze festivalbussen.

Omdat dit jaar de campings in Haacht al op woensdag 29 juni de deuren openen, zet De Lijn voor het eerst ook al op die dag extra bussen in. Op woensdag rijden de bussen richting Werchter van 13 tot 22 uur, op de festivaldagen van 9 tot 22 uur. In de omgekeerde richting rijden de bussen op woensdag tot 22 uur, tijdens het festival tot 3 uur 's nachts en op maandag van 8 tot 13 uur. Op vertoon van hun combi- of dagticket kunnen festivalgangers gratis meereizen. Anderen betalen 4 euro voor een biljet heen en terug.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Headliners zijn onder meer The Chemical Brothers en Linkin Park (30/6), Kings of Leon, Arctic Monkeys en The National (1/7), Coldplay en Portishead (2/7) en The Black Eyed Peas, Iron Maiden, Grinderman en de Kaiser Chiefs (3/7).

Tickets zijn te koop via Proximus Go For Music 0900/260.60 of via de website.


18-06-2011 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
17-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie en Rafael van der Vaart opnieuw getrouwd

Sylvie en Rafael van der Vaart opnieuw getrouwd


http://img135.imageshack.us/img135/5228/sylvieenrafael.jpg


Rafael en Sylvie van der Vaart zijn afgelopen donderdag voor de tweede keer getrouwd. Het stel gaf elkaar het jawoord in Las Vegas. Dat meldt RTL Boulevard. "We renewed our vows in the Vegas Chapel, Yes!!! Love my wife", liet voetballer Rafael direct na het jawoord op Twitter weten.

Raf en Sylvie trouwden op 10 juni 2005 in het Nederlandse Heemskerk. Sylvie liet vorig jaar in een interview nog weten dat ze geen tweede huwelijk nodig had om haar liefde voor Rafael te betuigen.
De 'newlyweds', die in 2006 de trotse ouders werden van zoontje Damian, wonen momenteel in Londen waar Rafael bij Tottenham Hotspur speelt.



17-06-2011 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher gaat niet naar Noels trouw

Liam Gallagher gaat niet naar Noels trouw


http://img28.imageshack.us/img28/7641/noelenliamgallagher.jpg


Morgen trouwt Noel Gallagher met Sara McDonald, maar zijn broer Liam zal daar de grote afwezige blijven. Liam blijft erbij dat hij geen invitatie heeft gekregen, hoewel Noel onlangs liet weten dat hij graag zou hebben dat 'de kleine' er bij is.

Noel en Liam hebben elkaar niet meer gesproken sinds de split van Oasis na een laaiende ruzie tussen de twee in Parijs in augustus 2009.

Gevraagd of hij naar het huwelijk gaat, antwoordde Liam aan de Chicago Sun-Times: "Nee, ik heb het druk met optreden in Chicago. Noel blijft er maar over zeuren dat hij niet uitgenodigd was op mijn trouw. Wel, niemand was er behalve Nics moeder (Liams vrouw Nicole Appleton) en mijn moeder. Ik ben zelfs niet uitgenodigd op zijn trouw. Ik blijf in Chicago".


17-06-2011 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Red Hot Chili Peppers plannen Europese tour buiten België

Red Hot Chili Peppers plannen Europese tour buiten België

Klik op de foto om ' Can't Stop ' te beluisteren





De Red Hot Chili Peppers plannen in het najaar een Europese toernee om hun nieuwe album 'I'm with You' te promoten. Onder andere in Duitsland, Frankrijk en Nederland staan concerten programmeerd. België ontbreekt op de concertlijst. Dat is te zien op de website van de rockband.

De Europese toernee van Kiedis, Flea en co wordt op gang geschoten in Keulen, op 7 oktober. Daarna volgen onder meer Hamburg, Stockholm, Rotterdam, Parijs en Milaan. Madrid is de afsluiter op 17 december. In de loop van de komende weken zullen nog meer concerten aangekondigd worden.
 
'I'm with You' wordt eind augustus uitgebracht. Op 18 juli komt de single 'The Adventures Of Raindance Maggie' uit. De Peppers hebben sinds 2007 niet meer in Europa getoerd. (br.hln)


17-06-2011 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apple wil filmen van concerten met iPhone onmogelijk maken

Apple wil filmen van concerten met iPhone onmogelijk maken


http://img220.imageshack.us/img220/8166/concerten.jpg
Peter Frampton in concert, gecapteerd door een iPhone.


Apple wil niet langer dat je met de iPhone concerten en andere grote publieke festiviteiten, zoals sportevenementen, kan filmen. Het computerbedrijf gaat de technologie ontwikkelen die het filmen van live evenementen automatisch onmogelijk maakt. "Een poging om meer geld te verdienen", luidt de kritiek.

Volgens The Times vroeg Apple al anderhalf jaar geleden een patent aan voor dit soort software. Wie op zo'n publieke gebeurtenis, onderhevig aan copyrights, toch zijn smartphone bovenhaalt om te filmen, zal ontmaskerd worden door infraroodsensoren die geïnstalleerd worden in de zaal of het stadion. De sensoren schakelen de opnamefunctie van de iPhone uit, terwijl bellen en sms'en wel mogelijk blijft.

The Times schrijft dat Apple zo de exclusieve rechten van evenementenorganisaties en tv-zenders wil beschermen. Zij zijn vaak het slachtoffer van amateurvideo's op sites als YouTube, waar iedereen de shows gratis kan bekijken. Maar de nieuwe software zou Apple ook in een betere onderhandelingspositie met platenmaatschappijen brengen om hun muziek via iTunes te verkopen.

Hans Eriksson, baas van de Zweedse firma Bambuser, die een app bouwde die livestreaming op het internet toelaat via de iPhone, zegt in The Times: "Apple is verstandig. Ik ga ervanuit dat ze dit niet alleen maar doen als bescherming tegen piraterij. Ze zullen ook wel doorhebben dat er hier een opportuniteit ligt om poen te scheppen."


17-06-2011 om 11:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevige mannenrel op chique Ladies' Day op Royal Ascot

Stevige mannenrel op chique Ladies' Day op Royal Ascot


http://img695.imageshack.us/img695/2184/dayhj.jpg


Donderdag was het Ladies' Day op de beroemde paardenrennen van Royal Ascot. Heel wat prominenten lieten hun gezicht annex hoed zien. Helaas kwam het ook tot een stevige schermutseling op het upperclass-feestje. Mannen keurig in het pak gingen met elkaar op de vuist en smeten met tafelpoten en Champagneflessen. De ruzie ontstond blijkbaar rond een jonge blondine.

Zeker vijf heren waren betrokken bij de heftige vechtpartij. Andere genodigden raakten in paniek. Een man met das werd gespot toen hij een tafelpoot naar een man op de grond wierp en een andere kerel greep een Champagnefles van Laurent Perrier (rosé, 110 euro) als wapen in de strijd. Nog een andere werd in een hoofdgreep gehouden. Zeker twee vechtjassen vluchtten het publiek in om te ontsnappen aan de security.

Uiteindelijk werd niemand aangehouden. Eén man liep een diepe hoofdwonde op, een jaap van 5 cm. (br.hln - foto getty)


17-06-2011 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roskilde stunt met roetsjbaan van 502 meter op festival

Roskilde stunt met roetsjbaan van 502 meter op festival


http://img18.imageshack.us/img18/7863/roskilded.jpg


Vorig jaar was het een gigantisch zwembad in het midden van de festivalweide, dit jaar stunt het Deense Roskildefestival met een 502 meter lange glijbaan die bezoekers vanop de camping in 50 seconden en aan 40 per uur dropt in de buurt van het groot podium.


Op de camping van Roskilde wordt momenteel de toren opgetrokken van waaruit je "afzeilt". De constructie bestaat uit 78 containers en wordt 31 meter hoog. Bovenaan worden de avontuurlijke festivalgangers in een harnas gestoken en aan de kabels geklikt waarna ze in een rotvaart naar het festivalterrein roetsjen.


Wie aan de Green Aerial Cableway wil gaan hangen moet daarvoor niet betalen, maar wel tien lege drankblikjes recycleren. Het geld dat Roskilde krijgt voor die gerecycleerde blikjes wordt aan de voedselbank geschonken.


De organisatie van Roskilde geeft elk jaar alle winst die gemaakt wordt weg aan goede doelen. Vorig jaar was dat maar liefst 2,5 miljoen euro. Een derde van dat geld wordt aangewend om armoede in Denemarken zelf te bestrijden.


Het festival vindt dit jaar plaats van 30 juni tot en met 3 juli. 170 groepen treden op, gespreid over zeven podia. Dit jaar zijn Arctic Monkeys, Iron Maiden; Kings of Leon, M.I.A., The Strokes en ondermeer Portishead de headliners. Wie nog kaarten wil moet erg snel zijn (hier kan je ze kopen), gisterenavond maakte het festival bekend dat het de laatste van de 75.000 tickets aan het verkopen was. (br.hln)



17-06-2011 om 00:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica brengt plaat uit met Lou Reed


Metallica brengt plaat uit met Lou Reed


http://img593.imageshack.us/img593/783/metallicak.jpg


Metalkoningen Metallica hebben een plaat opgenomen met Lou Reed. Wanneer die het licht gaat zien, is niet duidelijk, maar wel zeker is dat het om tien nummers gaat en dat de band daar erg enthousiast over is.

Metallica ontmoette Lou Reed voor het eerst in oktober 2009 bij de 25ste verjaardag van de Rock and Roll Hall of Fame in Madison Square Garden. Er werden toen al plannen gesmeed voor een samenwerking, maar het duurde tot eind 2010 voor daar iets van kwam.

De tien songs werden allemaal opgenomen in de home studio van Metallica in de buurt van San Francisco.  Vorige week werd het laatste nummer ingeblikt. (br.hln)


16-06-2011 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dump haar in een rivier

Briefje vlakbij huis Joss Stone: "Dump haar in een rivier"

Klik op de foto om ' Son of a Preacher Man ' te beluisteren






Speurders hebben in een rood autootje vlakbij het huis van Joss Stone een brief met huiveringwekkende inhoud gevonden. Er stond naar verluidt een gedetailleerd plan in "om haar in een rivier te dumpen". Voorts stonden er op andere briefjes ook nog termen als "overvallen en vermoorden" en "geld in de kluis". Tel daar ook nog het samoeraizwaard, de messen, de hamer, de handschoenen en de bivakmutsen bij, en er bestaat weinig twijfel wat de daders van plan waren.

Stone gebruikt haar omheinde woonst in het Britse Ashill als uitvalsbasis in het geval ze niet in de Verenigde Staten aan het werk is. Het fortuin van de 24-jarige soulzangeres wordt op 24 miljoen euro geschat.

De twee verdachten die gisteren aangehouden werden, komen allebei uit Manchester. Junior Bradshaw (30) en Kevin Liverpool (33) kwamen vandaag al voor de rechter, maar deden enkel hun mond open om hun identiteit te bevestigen. Aan het politieonderzoek werken in totaal twintig agenten mee.

De zangeres stelde haar fans intussen gerust. "Ik bedank iedereen voor hun bezorgdheid, maar ik stel het prima. Ik ga ook gewoon verder met mijn leven, terwijl de politie het onderzoek voert." Haar huis staat momenteel onder politiebewaking.


16-06-2011 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enthousiaste fan stort zich op Jennifer Lopez

Enthousiaste fan stort zich op Jennifer Lopez

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





'On the floor': de enthousiaste fan uit het filmpje nam deze woorden wel heel letterlijk toen hij het podium bestormde en Jennifer Lopez stevig omhelsde.

De Amerikaanse zangeres bracht haar grote hit dinsdagavond voor een volgepakte 'X Factor'-zaal in Parijs. Met haar sensualiteit en talent veroverde ze moeiteloos de harten van het publiek, wat haar zelfs een staande ovatie van de jury opleverde.

'So far so good', tot plots een onbekende in het zwart op Lopez afstormde. De veiligheidsdiensten lieten betijen, en maar goed ook: de onverwachte kennismaking leverde uiteindelijk een hartverwarmend stukje televisie op.

"I love you", stootte de jongeman met trillende stem uit. "I love yoú", riposteerde Jennifer, waarna nog een stevigere knuffel volgde. Geëmotioneerd keerde de dolblije fan naar zijn plek terug. Professioneel afgehandeld, heet zoiets.



16-06-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
15-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Album dat Lennon vlak voor dood signeerde verkocht voor 27.000 euro

Album dat Lennon vlak voor dood signeerde verkocht voor 27.000 euro


http://img88.imageshack.us/img88/6905/doublefantasy.jpg


Een exemplaar van het album 'Double Fantasy', dat pas was uitgebracht en dat John Lennon signeerde vlak voordat hij werd doodgeschoten, is geveild voor ruim 27.000 euro. Het album was onderdeel van een veiling van popmemorabilia die gisteren in Londen onder de hamer gingen.

Een gitaar die Pete Townshend gebruikte tijdens de Amerikaanse 'Quadrophenia' tournee werd voor 33.000 euro verkocht, de mal waarop Michael Jacksons fedorahoeden werden gemaakt bracht 9.000 euro op en een bassdrum die door Kurt Cobain aan het eind van een concert in 1991 werd vernield bracht nog 8.600 euro op. Iemand had ook ruim 10.000 euro veil voor het muntgroen jasje van T-Rex zanger Marc Bolan

Eind deze week is er een veiling in Los Angeles met onder meer Michael Jacksons roodleren jas uit de video van 'Thriller'. Daarvan wordt verwacht dat het tussen 200.000 en 400.000 euro zal opbrengen.  (br.hln)


15-06-2011 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moordaanslag op zangeres Joss Stone vermeden

Moordaanslag op zangeres Joss Stone vermeden

Klik op de foto om ' right to be wrong ' te beluisteren





De politie van Devon heeft gisteren twee mannen uit Manchester gearresteerd die zangeres Josh Stone wilden vermoorden. Dat melden Britse media.


De twee hadden 250 kilometer gereden, van Manchester naar Devon. De politie werd door buren van de zangeres gealarmeerd. In de auto van de verdachten werden wapens, zwaarden, touw en een lijkzak gevonden. Ze hadden ook een plattegrond en luchtfoto van de woning van Joss Stone bij.


"De mannen hadden informatie en spullen die ons doen vermoeden dat ze juffrouw Stone wilden ontvoeren", aldus de politie-inspecteur in The Sun.


De politie werd door buren van Stone gealarmeerd nadat ze de mannen "verdacht" zagen doen in de omgeving van Stones huis in Cullompton, East Devon. Een team van 20 detectives uit Manchester en Devon werkt nu aan de zaak. Joss Stones persoonlijk fortuin wordt op 10 miljoen euro geschat. Ze is een goede vriendin van prins William en Kate Middleton, op wiens huwelijk ze ook was uitgenodigd.


15-06-2011 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Natalie Portman bevallen van zoontje

Natalie Portman bevallen van zoontje


http://img705.imageshack.us/img705/225/portmanbenjaminmillepie.jpg

Natalie Portman is bevallen van een zoontje. Dat meldt People Magazine. Papa van de nieuwe spruit is Portmans verloofde, Benjamin Millepied. Duidelijk een onvergetelijk jaar voor de bevallige actrice: een Oscar, een verloving en een baby. Wie doet straffer in celebland?

Zeven maanden geleden kondigden de Oscarwinnares en de choreograaf van 'Black Swan' aan dat ze een kindje verwachtten en dat ze zich hadden verloofd. "Ik heb mijn privéleven altijd privé willen houden, maar nu wil ik zeggen dat ik onbeschrijfelijk gelukkig en heel dankbaar voor deze ervaring ben", zei Portman toen.

De twee tortelduifjes leerden elkaar kennen op de set van de film 'Black Swan'. Portman vertolkte de hoofdrol in dit balletdrama en kreeg daarvoor een Oscar als beste actrice. De Israëlisch-Amerikaanse (ze werd in Jeruzalem als Natalie Hershlag geboren) werd afgelopen week op de magische 9de juni dertig, Millepied een dag later vierendertig. Het kindje, dat het levenslicht zag op 14 juni, lijkt het perfecte verjaardagscadeau voor het gelukkige paar.

De naam van hun baby is nog niet bekendgemaakt. (br.hln)


15-06-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweets van Anouk verdwenen

Tweets van Anouk verdwenen


http://imageshack.us/m/15/2787/anouka.jpg



Of ze nu moedwillig steeds de aandacht opzocht of de impact van haar tweets niet heeft voorzien, feit blijft dat  de Nederlandse rockzangeres Anouk verreweg de meeste twitterrellen bij onze noorderburen heeft veroorzaakt. Wellicht tijd voor een schone lei, want de tweets van Anouk zijn allemaal verdwenen. Een technisch foutje of opzet?

Alleen een paar zogenaamde retweets, tweets die je van anderen overneemt, blijven overeind in de tijdlijn van Anouks account.

Gisteren nog zorgde de Haagse voor de zoveelste keer voor trammelant, omdat ze bekend had dat ze met een slok op de muziek van Enrique Iglesias wel kon waarderen. Eerder moest concullega Ilse de Lange het met een minder complimenteuze tweet doen: Anouk schreef toen dat ze de muziek van de blondine 'crap' vond.

Maar niet alleen uitspraken over haar vakgenoten - al dan niet positief -  hebben de afgelopen tijd stof doen opwaaien. Eerder dit jaar, in maart èn april, waren het foto's van haar billen die Anouk zonder omhaal op het web plaatste. En tussendoor twitterde ze lustig over naakt de was doen, masturberen in de ochtend en het scheren van haar vagina.

Overigens heeft Anouk nog wel bijna 60.000 volgers. Bijna een jaar geleden verwijderde ze haar hele account, maar daar bekende ze later spijt van te hebben. Ze keerde al snel op volle kracht terug.


15-06-2011 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!