NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Echt, ik werk aan die duetplaat met papa"

"Echt, ik werk aan die duetplaat met papa"

http://oi64.tinypic.com/8zo5tt.jpg

Maandag is het een jaar geleden dat de wereld afscheid nam van het fenomeen Eddy Wally (83). Voor zijn dochter Marina Wally voelt het aan als gisteren. "Ik mis hem nog elke dag", zegt ze wanneer ze het graf van haar vader bezoekt. De recente berichten dat ze te weinig doet om de muzikale erfenis van haar vader levend te houden, hebben haar pijn gedaan. 

"Ik ben boos en verdrietig tegelijkertijd", zegt Marina Wally. "Verdrietig omdat ik ma en pa nog alle dagen mis. Die twee waren mijn alles. Ik begrijp niet dat er 'boekskes' durven schrijven dat ik de muzikale erfenis van papa aan het vergooien ben. Elk optreden dat ik doe, draag ik aan hem op. Hij is en blijft mijn grote voorbeeld. Het was ook papa die zei dat ik de Wally-erfenis levend moest houden. Iets waar ik elke dag keihard mee bezig ben."

Het moet gezegd dat Marina Wally het afgelopen jaar niet stil heeft gezeten. Ze won 'Komen Eten', nam een succesvolle soloplaat op en startte zelfs een nieuwe carrière als marktkraamster. "Precies zoals pa het zou gewild hebben." Maar de wereld verwacht meer. Na de begrafenis, waarbij honderden mensen afscheid kwamen nemen van het fenomeen Eddy Wally, liet manager Hugo Colpaert verstaan dat er werk zou gemaakt worden van een duetplaat waar zelfs nieuwe nummers van Eddy op zouden staan. "Echt, we zijn daar mee bezig. Maar zo makkelijk is het allemaal niet. Als het van mij zou afhangen, lag de plaat morgen in de winkels. Maar er zijn meerdere partijen in dit verhaal. Wij, platenfirma Telstar,... maar meer kan en wil ik daar echt niet over vertellen."

Van één zaak is ze zeker, Vlaanderen is Eddy Wally helemaal niet vergeten. "Het Eddy Wally Museum lokte dit jaar meer dan 1.000 bezoekers. Da's een mooi cijfer voor een klein museum. Daarnaast sta ik elke week op het podium met nummers van mijn pa. Elk optreden is één groot eerbetoon. Geloof me, nummers als 'Chèrie', 'Valencia' en 'Als Marktkramer ben ik geboren' zetten het kot nog steeds in vuur en vlam." Morgen zondag, een dag voor de sterfdag van Eddy Wally, treedt Marina op in café Ambiance, vlak naast de kerk op de Grote Markt in Zelzate. De plek waar bekend en minder bekend Vlaanderen afscheid nam van hun volksheld. "Het zal emotioneel zijn, maar papa zou het zo gewild hebben."

Heraanleg tuin

Ondertussen is Marina ook de trotse mémé van Valentina, het dochtertje van Vanessa. "Pa zou zo fier geweest zijn op Valentina. Soms neem ik haar mee naar de villa en dan vertel ik over haar overgrootvader en wat voor een grote ster hij was." Die villa op de Assenedesteenweg is trouwens nog steeds in exact dezelfde staat als toen Eddy er nog woonde. De pluchen tijger op de zetel, de kroonluchters, de herinneringen aan de muur,.... Soms lijkt het of Eddy en Mariëtte er elke second uit de keuken zouden komen. Marina is zelfs de complete voortuin aan het heraanleggen, inclusief siervijver. "Hier kom ik tot rust en ben ik dicht bij mijn mama en papa. Maar dat schrijven de 'boekskes' niet."

      

04-02-2017 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er aan de hand met Kobe Ilsen?

Wat is er aan de hand met Kobe Ilsen?

http://oi67.tinypic.com/mj613m.jpg

Is Kobe Ilsen ziek? De 35-jarige Eén-presentator liet enkele fans - en acteur Koen De Bouw - alvast schrikken toen hij zijn Instagramvolgers deze ochtend verraste met een foto genomen in het UZA, het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen. Gelukkig bracht Ilsen, met tal van plakkertjes en draden op het hoofd, zelf duidelijkheid: "Het is te hopen dat ze m'n dromen niet hebben kunnen zien... Wel niet echt handig slapen dit... Goeiemorgen!! #iwokeuplikethis#slaapkliniek #overeten @eenbe. De presentator bracht dus een nachtje in de slaapkliniek door voor het tweede seizoen van 'Over Eten', het reportagemagazine dat hij samen met Danira Danira Boukhriss Terkessidis presenteert. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is allicht op 1 april op het scherm te zien.

02-02-2017 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot Koen Crucke beroofd in Parijse metro

Echtgenoot Koen Crucke beroofd in Parijse metro

http://oi66.tinypic.com/4rpc11.jpg

Jan, de echtgenoot van Koen Crucke, is vandaag beroofd in de Parijse metro. Dat meldt Crucke (64) via Twitter.

Bij een foto waarop Jan met zijn duim omlaag staat, valt het volgende te lezen: "Onze mooie reis in Parijs eindigd (sic) in mineur. Mijne Jan Beroofd en bestolen in Parijse metro. Alles kwijt".

De Gentse zanger-acteur zette later nog een bericht waarin duidelijk werd gemaakt dat hun bezoek aan de Franse hoofdstad toch positief geëindigd is. Op kerkhof Père-Lachaise bezochten ze het graf van Edith Piaf.

Alvorens ze per trein naar de Lichtstad trokken, waren de twee in Amsterdam. Ze bezochten onder meer het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds.

Koen Crucke en Jan ruilden zes jaar geleden Mariakerke in Gent voor De Haan aan zee. Ze huwden dertien jaar geleden en zijn al 47 jaar samen.

02-02-2017 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danira Boukhriss: "Nee, Kobe en ik zijn geen koppel!"

Danira Boukhriss: "Nee, Kobe en ik zijn geen koppel!"

http://oi66.tinypic.com/2v0ok9i.jpg

Ook VRT-gezicht Danira Boukhriss straalde vanavond op de rode loper van de MIA's. Uiteraard liet dé grote vraag niet lang op zich wachten. Hoe zit dat nu eigenlijk allemaal met haar 'Over Eten' co-presentator Kobe Ilsen? Zijn die twee een koppel of niet? Danira is formeel: "Nee, Kobe en ik zijn geen koppel!"

Ook VRT-gezicht Danira Boukhriss straalde vanavond op de rode loper van de MIA's. Uiteraard liet dé grote vraag niet lang op zich wachten. Hoe zit dat nu eigenlijk allemaal met haar 'Over Eten' co-presentator Kobe Ilsen? Zijn die twee een koppel of niet? Danira is formeel: "Nee, Kobe en ik zijn geen koppel!"

02-02-2017 om 23:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeboren tweeling Beyoncé breekt nu al record op Instagram

Ongeboren tweeling Beyoncé breekt nu al record op Instagram

http://oi65.tinypic.com/2lcmx49.jpg

De aankondiging dat Beyoncé zwanger is van een tweeling heeft een record gebroken op Instagram. De foto van de zangeres waarop ze in lingerie gekleed haar buik vasthoudt, heeft inmiddels 6,6 miljoen likes gekregen. Ook kreeg de foto bijna 350.000 reacties, meldt Variety.

Het oude record stond op naam van zangeres Selena Gomez die in juni 2016 een foto plaatste die 6,3 miljoen likes kreeg en 250.000 comments.

Het nieuws over de zwangerschap van Queen Bey is het gesprek van de dag op sociale media en binnen een uur had Beyoncé al ruim 2 miljoen likes op haar foto. Ook op Twitter was de zangeres trending topic, er werden 17.000 twitterberichten per minuut verstuurd over de aankondiging. De Lemonade-zangeres heeft 92,8 miljoen volgers op Instagram. Ze is daarmee niet de populairste beroemdheid, dat is wederom Selena Gomez met 108,4 miljoen.

Felicitaties
De bekendmaking van Beyoncé dat ze zwanger is van een tweeling, is ook veelbesproken onder de sterren. Het regende felicitaties voor de zangeres en haar echtgenoot, hiphopper Jay Z. Zo twitterde zangeres Rita Ora: "Yay!!!!! Gefeliciteerd!!!!! Zoooooo mooi" en rapster Nicki Minaj reageerde met hartjes op de foto van Beyoncé op Instagram.

Kindster Millie Bobby Brown, die Eleven speelt in de hitserie 'Stranger Things', kon op Instagram haar blijdschap niet onderdrukken. Ze plaatste een foto van Beyoncé en schreef: "Gefeliciteerd @beyonce ik ben zo blij!!!!" gevolgd door smilies en hartjes.

Bron van inkomsten
Voor Instagram is de aanwezigheid van sterren een belangrijke bron van inkomsten. Het bedrijf, dat in handen is van Facebook, meldde dat het de afgelopen zes maanden liefst 100 miljoen nieuwe gebruikers erbij kreeg. Het aantal Instagrammers telt nu 600 miljoen wereldwijd.

Met name jongeren gebruiken de dienst om foto's te publiceren en met elkaar te delen. Ook de nieuwe functie Instagram Stories, waar naast foto's ook filmpjes kunnen worden gedeeld, is een groot succes.

02-02-2017 om 23:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinselijke felicitaties en zo maar even vijf MIA's voor Bozart, euhm Bazart

Prinselijke felicitaties en zo maar even vijf MIA's voor Bozart, euhm Bazart

http://oi68.tinypic.com/243ksqt.jpg

Bazart is met vijf MIA's de grote winnaar geworden van de jubileumeditie van de Music Industry Awards (MIA's). De Nederlandstalige popgroep sleepte onder meer de felbegeerde MIA voor 'Hit van het jaar' in de wacht voor hun nummer 'Goud' en wonnen ook in de categorie 'Doorbraak', 'Groep', 'Nederlandstalig' en 'Pop'. Maar wat vooraf aangekondigd was als een wervelende liveshow en een extra feestelijke editie was in werkelijkheid een saai gebeuren, met als geestig hoogtepuntje een verspreking van prins Laurent.

Nog voor de eigenlijke MIA's van start konden gaan, was al duidelijk dat revelatie Bazart niet al zijn nominaties zou verzilveren en met een record zou gaan lopen.

Tijdens de uitreiking van de sectorprijzen, voorafgaand aan de show, maakte de band kans op een beeldje voor 'Beste Live Act', maar die prijs werd hen door Goose afgesnoept.

Ook bij beste 'Beste Album' werd het 'net niet.' Die prijs ging naar Het zesde Metaal dat met Wannes Capelle ook de beste 'Auteur/Componist' is de rangen had. Een onderscheiding waarvoor hij zich diep vanbinnen een beetje schaamde. "Eigenlijk is het vreemd," klonk het. "We zijn al vier jaar genomineerd, maar wonnen nooit iets. Nu we eindelijk een plaat gemaakt hebben waar we samen hard aan gewerkt hebben, krijg ik deze prijs. Deze is dus helemaal voor de band."  

Eveneens opmerkelijk. Drummer Lander Gyselinck van 'STUFF' werd door de sector verkozen tot 'Beste Muzikant'. De meest onbekende van het pak. Het moet allemaal een beetje alternatief blijven, natuurlijk.

Het startschot voor de liveshow werd gegeven door Eurovisiesongfestival-lieveling Laura Tesoro, zangeres/rapster Coely en de Ertebrekers.

Vijfvoudig MIA-winnaar Bart Peeters nam de presentatie voor zijn rekening. Hoewel Bart Peeters en zijn glimlach altijd heel veel kunnen bereiken, bleek de vriend van Sinterklaas toch niet in staat om de saaie bedoening die de liveshow was, recht te trekken. Verschillende Twitteraars merkten op dat de bindingsteksten bijvoorbeeld niet erg sprankelend en zelfs onsamenhangend waren.

Pop

Tom Lenaerts en Bart De Pauw mochten de allereerste MIA uitreiken, de prijs voor beste Pop. Zij sleepten een nominatie in de wacht: Bazart, Hooverphonic, Milow en Stan Van Samang. De winnaar: Bazart. Het zou slechts de eerste in een lange reeks worden.

Dan bracht Tourist Lemc ft. Wally het nummer 'Horizon'. "Antwoorden heb ik niet, alleen mijn lied", zong 'den Tourist'. Een krachtige, serene performance.

Sector Lifetime Achievement Award

Concert- en festivalpromotor Herman Schuermans kreeg daarop de allereerste 'Sector Lifetime Achievement Award'. De award huldigt een persoon of organisatie die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ondersteuning en ontwikkeling van de Vlaamse muzieksector.

Album

Stefaan Degand mocht dan weer de award voor het Album van het jaar 2016 uitreiken. Het ging tussen Bazart met Echo, de Ertebrekers met Otel, Het Zesde Metaal met Calais en Warhaus met We Fucked A Flame Into Being. Het Zesde Metaal ging uiteindelijk met de prijs aan de haal.

Vervolgens liet Netsky van zich horen.

Best Alternative

De Pocahontas van Eén, zo kondigde Bart Peeters haar aan. Danira Boukhriss mocht de award voor Best Alternative uitreiken. Danira zong zowaar 'Happy Birthday' ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de MIA's. Een gooi naar een eigen muzikale carrière? De winnaar van Best Alternative werd Black Box Revelation. De mannen haalden het van Goose, Soulwax en Warhause.

Vlaams Populair

Sven Nys mocht vervolgens Niels Destadsbader blij maken. Die ging met de award 'Vlaams Populair' lopen. Christoff, Dana Winner en Laura Lynn moesten in die categorie de duimen leggen voor de populaire Destadsbader, die overigens even zijn moeder bedankte voor het strijken van zijn hemd.

't Es nog al nie naar de wuppe", verzekerde Het Zesde Metaal ons daarna, hoewel verschillende kijkers toen al aan het afhaken waren.

02-02-2017 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Clijsters daagt haar man op Instagram uit om van moedermelk te proeven

Kim Clijsters daagt haar man op Instagram uit om van moedermelk te proeven

http://oi63.tinypic.com/2yl92xs.jpg

Kersverse mama Kim Clijsters (33) geeft borstvoeding en daar is ze fier op. Maar dat betekent wel dat ze tijdens lange autoritten moet afkolven. Wat doet de voormalige tennisster dan met die melk? Haar man overtuigen om ervan te proeven.

Iets meer dan drie maanden geleden zette Kim haar derde kindje Blake op de wereld. Dat ze borstvoeding geeft, bewees de mama in december al met een ontroerende foto van haar drinkende zoontje op Twitter. 

Vandaag staat voor het gezin Lynch-Clijsters een tripje naar Disneyland Parijs op de planning. De ideale gelegenheid voor de Limburgse mama om opnieuw opvallende beelden te delen. Dit keer is het haar man Brian die mag/moet proeven van haar melk. Eerst kijkt hij maar bedenkelijk naar het flesje, maar onder aanmoediging van Kim en de kinderen durft de papa er voorzichtig van te nippen. De kokhalsgeluiden die erop volgen zeggen genoeg over hoe de melk Brian bevalt.

01-02-2017 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Portman: "Ik ken élk geheim van de First Lady"

Natalie Portman: "Ik ken élk geheim van de First Lady"

http://oi66.tinypic.com/2yk0rpw.jpg

Natalie Portman (35) is één van de favorieten voor de Oscars, die later deze maand uitgereikt worden. Dat heeft ze te danken aan haar sublieme vertolking van Jackie Kennedy in 'Jackie', een rol die haar bloed, zweet en tranen heeft gekost. De actrice las tijdens de voorbereiding van de film liefst twaalf biografieën over de First Lady: "Ik leerde zoveel, waardoor ik me zelfzekerder voelde. Het was alsof ik elke dag nieuwe geheimen over haar te weten kwam."

01-02-2017 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pommeline van 'Temptation Island' kuste al met Ian Thomas

Pommeline van 'Temptation Island' kuste al met Ian Thomas

http://oi65.tinypic.com/mcf6gi.jpg

De opvallendste figuur van 'Temptation Island' tot nu toe? Zonder meer Pommeline Tillière. Eerst en vooral qua uiterlijk: die vele tatoeages springen natuurlijk onmiddellijk in het oog en op haar negentiende liet ze een borstvergroting uitvoeren. Nu blijkt het 22-jarige model ook al enige ervaring in het showbizzwereldje te hebben. Anderhalf jaar geleden kuste ze Ian Thomas in een van zijn clips. Voor 'Till The Morning' werkte de zanger samen met Flo Rida en Lilana.

Mama Chantal Backx moet qua extravagantie trouwens niet onderdoen voor haar dochter. "Als er een 'Temptation Island' voor 52-jarigen zou bestaan, had ik me ook ingeschreven", grapt Chantal. "In het begin dacht ik zelfs dat 'ons Pommelientje' daar eigenlijk te rustig voor was. Ook al ziet ze er ruig uit, zij is de introverte van ons twee. Ik schaam me helemaal niet dat mijn dochter aan zo'n programma deelneemt. Integendeel, ik ben fier op mijn jongste dochter."

Chantal staat dagelijks achter de toog van haar café 1900 in Heusden. Morgen volgt ze samen met haar stamgasten de eerste aflevering op groot scherm. "Of ik bang ben voor wat iedereen te zien zal krijgen? Ach nee. Da's de natuur, hè. Ik maak me geen illusies dat mijn dochter daar braaf is gebleven. Ze is 22, dan zeg je niet meer zomaar wat moet en niet mag. Bovendien ben ik al wat gewoon. Pommeline doet vaak modellenwerk in pikante lingerie. Het zal ook niet 'bloot bloot' zijn, toch? En bovendien: als je in een lingeriecatalogus kijkt, staan daar toch ook modellen zo in afgebeeld? Mijn dochter mag gezien worden. Als je aan zoiets deelneemt, weet je dat er kritiek kan komen. En van wie ook? Van jaloerse mensen."

Pommeline zal haar pijlen voornamelijk op de Nederlander Merlijn richten. We wensen hem alvast veel succes om aan haar charmes te weerstaan.

01-02-2017 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn de zes duo's van 'Mijn Pop-uprestaurant' 2017

Dit zijn de zes duo's van 'Mijn Pop-uprestaurant' 2017

http://oi68.tinypic.com/otdt9i.jpg

Twee locaties, zes pop-ups, acht duo's. Dat zijn vier kandidaten te veel, waardoor het nieuwe seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant' voor hen al stopt voor het goed en wel begonnen is. De inzet? 50.000 euro. Dat is de helft van de prijzenpot van vorig jaar, al laat VTM geheimzinnig weten dat "die 50.000 euro misschien nog maar het begin is".

Dankzij de vroege kookproef zit voor de kijker meteen de vaart erin, al start het programma gezapig met een knipoog. Juryleden Sergio Herman en Gert Verhulst - "Ziet gij niks aan mij? Ik ben twaalf kilo lichter!" - gaan met de auto Sepideh Sedaghatnia oppikken en komen onderweg een kippenkraam tegen. De goede voornemens van Gert verdwijnen als sneeuw voor de zon.

In Foodmarket Mercado in Antwerpen mogen de kandidaten hun concept en 200 bordjes van hun eten voorleggen aan de juryleden én 150 proevers, die beslissen wie doorgaat. "Mijn Pop-uprestaurant is een zenuwslopend programma", weet Gert. "Je moet uit het goede hout geslepen zijn om dit vol te houden. Vandaag gaan we een eerste keer de druk op de ketel zetten en zien of er duo's zijn die eronder bezwijken. Dit wordt een dag waar ongelofelijk veel van afhangt."

"De kandidaten krijgen zomaar gratis en voor niets een eigen restaurant. Als ze dat goed doen, is hun carrière in die wereld gelanceerd. Dat maakt dit programma zo uniek. De duo's van dit seizoen zijn stuk voor stuk enorm gepassioneerd en echte doorzetters. Ik heb het vermoeden dat dit wel eens een zeer sterke en spannende strijd zou kunnen worden. Misschien wel het strafste seizoen tot nu toe."

"Wat ik zoek in de duo's is enthousiasme", zegt Sergio. "Ik wil die blik in die ogen zien. Die straling. Ik wil voelen hoe ze ermee bezig zijn en zien hoe ze er zelf in geloven." Hij zoekt eigenlijk een witte raaf. "Ook dit seizoen ga ik op zoek naar een pop-up die net anders is dan een ander. Een duo dat net specialer is. Waarvan ik zeg: yes, this is it. Ik voel de gedrevenheid van de duo's en voel dat ze een tandje willen bijsteken als we dat verwachten."

Eenzelfde geluid bij Sepideh: "Het doet me elke keer heel veel deugd om de jonge kandidaten met zoveel passie en goesting bezig te zien. Ze storten zich met volle overgave in het avontuur en dat kan ik alleen maar aanmoedigen. Ook dit seizoen wil ik getriggerd worden. Ik wil die klik voelen."

Deze kandidaten krijgen groen licht

De duo's die doorgaan zijn Mitchell & Daniela, Karel & Birger, Laure & Charlotte, Leena & Yannick, Fanny & Véronique en Bo & Emily. Zij openen drie pop-upzaken op de Antwerpse Gedempte Zuiderdokken en drie op het Kortrijkse Schouwbergplein. 

Bo (24) & Emily (21) - Het Vijfde Element

Bo en Emily uit Mol kennen elkaar ondertussen zes jaar, van toen ze in hetzelfde restaurant weekendwerk deden. Volgens Bo "zeggen allebei wat ze denken", wat hij ineens illustreert door te stellen dat Emily "een bitch kan zijn". Prettig gestoord, dat is duidelijk. "We zijn ook allebei een vijs kwijt", lacht Bo, waarop Emily zegt dat het alleen bij Bo is. Hij benadrukt dat ze geen koppel zijn, en dat dat zo gaat blijven. Bo is net als zijn vader kok en Emily heeft heel wat ervaring als kelner, al werkt ze fulltime als maatschappelijk assistent. Hun grote droom is om samen een eigen restaurant te openen rond vijf groenten, recht van het Vlaamse veld. Ze krijgen hun concept wel niet echt uitgelegd aan de jury. "Heel vermoeiend", zucht Gert.

Karel (33) & Birger (33) - Tjop's

De West-Vlamingen Karel en Birger hebben meteen veel succes met hun barbecueconcept. De kameraden kennen elkaar al 22 jaar en nemen met hun Tjoppie Doppie BBQ-team geregeld deel aan Europese barbecuewedstrijden. Met hun 'low and slow'-technieken konden ze al heel wat prijzen en awards in de wacht slepen. Karel werkt bij de politie en Birger is psychiatrisch verpleegkundige, maar ze dromen van een eigen BBQ-restaurant of BBQ-foodtruck. Ze willen Vlaanderen laten kennismaken met authentieke Amerikaanse barbecuegerechten zoals pulled pork en brisket. Ze zijn als eerste duo uitverkocht.

Veronique (24) en Fanny (23) - Filly's

Vriendinnen Veronique en Fanny zijn als tweede duo uitverkocht. Niet alleen omdat ze te weinig puree voorzien hebben, maar ook omdat de proevers hun bordjes kunnen pruimen. Veronique is een vlotte babbelaar die ook nog eens vijf talen spreekt, en Fanny is een creatieve doorzetter. Hoewel ze beiden heel wat ervaring hebben in zaalbediening, zal Fanny de keuken voor haar rekening nemen en hun concept is zeer duidelijk: alles gevuld.

Mitchell (24) & Daniela (22) - Table'O

Dit jonge koppel uit Maasmechelen heeft Italiaanse roots en deelt al vijf jaar lief en leed. En ook een blikopener, die ze thuis vergaten. Dat leidt tot extra stress, zeker omdat ze al een uur te laat kwamen. Daniela heeft geen ervaring in de horeca maar zal haar uiterste best doen om een goede gastvrouw te zijn.

Kok Mitchell is heel ambitieus en wil dat al zijn bordjes kunstwerken worden. Hij wil een Aziatische versie van een vitello tonnato maken, of in zijn woorden "een vitello tonnato die op wereldreis gaat". Het leidt tot gefrons bij de jury. Gert belooft al heel streng te oordelen, en ook Sergio heeft zijn bedenkingen. "Een Italiaan die oosters kookt, dan ben ik al op mijn hoede. Ofwel doe je alles oosters ofwel doe je alles zuiders", foetert hij. Mitchell houdt goed rekening met de opmerkingen van de jury en tovert een gerechtje klaar dat iedereen kan bekoren.

Yannick (22) en Leena (21) - Meat & Griet

Leena uit Kalmthout en Yannick uit Brasschaat leerden elkaar twee jaar geleden kennen op school en werden direct goede vrienden. Ze vullen elkaar naar eigen zeggen aan, maar hebben ook allebei een relatie. Ze hebben allebei ervaring als kelner maar Leena volgt ook een opleiding als keukenverantwoordelijke. Hun concept is surf & turf, met als doel verrassende combinaties van vis en vlees. Sepideh is meteen blij met het duidelijke concept, en het eten kan ook de andere juryleden bekoren. "Veel passie en enthousiasme, dat voel je bij hen", weet Sergio. "Dat stralen ze uit. Het zijn vechters en winnaars, die moet je erbij hebben. Ondanks dat ze niet veel ervaring hebben."

Laure (20) & Charlotte (21) - Madam P

"Alles rond varken", dat is het concept van Laura en Charlotte. Ze vinden het dier namelijk ondergewaardeerd en willen het serveren van kop tot staart. Ze leerden elkaar zeven jaar geleden kennen op het internaat van Ter Groene Poorte en zijn sindsdien hartsvriendinnen. De Oost-Vlamingen zijn rechttoe rechtaan en kregen de stiel met de paplepel mee. Laure groeide op in de slagerij van haar ouders en uitbenen en versnijden kan ze als de beste. Charlotte werkte al snel mee in de traiteurzaak van haar vader en verbleef een jaar in Australië waar ze een foodtruck uitbaatte. Charlotte zal ook in hun pop-up de taak als gastvrouw op zich nemen en Laure zal haar mannetje staan in de keuken.

De dames weten de meteen Sepideh te charmeren met hun drankje. En ook de andere juryleden zien veel potentieel. Ze krijgen een bladerdeeghapje van ganzenlevermousse, een krokantje van parmaham en gelakt buikspek. "Een spetterend varkentje", weet Sergio. Gerts oogjes blinken en hij propt alles in een keer naar binnen. Schrokken, want "eten doet hij niet meer". Jaja.

01-02-2017 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belle Perez toont zoontje Ellía op podium

Belle Perez toont zoontje Ellía op podium

http://oi67.tinypic.com/2d922ck.jpg

Belle Perez stond gisteravond op het podium in Brecht. Daar organiseerde de zangeres de try-out voor een select publiek bestaande uit familie, vrienden, fans én onze videoreporter. Belle Perez verraste niet alleen met haar muziek maar ook door haar zoontje Ellía erbij te halen.

01-02-2017 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Stone pakt weer prijs voor La La Land

Emma Stone pakt weer prijs voor La La Land

http://oi68.tinypic.com/rubgo8.jpg

Actrice Emma Stone heeft de Screen Actors Guild-award voor beste actrice in een speelfilm gewonnen voor haar rol in La La Land. Stone kreeg ook al de prijs voor beste actrice tijdens de Golden Globes begin januari.

"Heel veel dank hiervoor. Wow, acteur zijn en spelen, en een prijs krijgen van de gilde van acteurs is best bijzonder. Bedankt", zei de 28-jarige Stone tijdens haar dankwoord. Ook prees ze de andere genomineerde actrices Meryl Streep, Natalie Portman, Emely Blunt en Amy Adams.

Ook haar collega-acteur in La La Land, de 36-jarige Ryan Gosling, kreeg van Stone complimenten. "Ryan, je bent de beste. En dat is de waarheid", zei de actrice in de richting van Gosling. Haar collega was genomineerd voor Beste Acteur, maar greep naast de prijs.

De musicalfilm La La Land viel tijdens de Golden Globes al flink in de prijzen. De musicalfilm won in elke categorie en sleepte in totaal zeven Globes binnen. En of dat nog niet genoeg is: La La Land is genomineerd voor een recordaantal van veertien Oscars die op 26 februari worden uitgereikt.

Hidden Figures
De film Hidden Figures, die in februari bij ons in de zalen komt, ging naar huis met de prijs voor Beste Film. Denzel Washington was dan weer de Beste Acteur in een film voor zijn rol in de Fences. Stranger Things was de beste tv-serie, en Orange Is The New Black het beste 'ensemble in een komedische serie'. Game of Thrones mocht naar huis met het beeldje voor de beste stunts.

30-01-2017 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antonio Banderas met spoed naar ziekenhuis

Antonio Banderas met spoed naar ziekenhuis

http://oi68.tinypic.com/105txtl.jpg

Antonio Banderas is vorige week met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De 56-jarige acteur had na het sporten last van pijn op zijn borst, meldt The Sun.

Antonio, die sinds 2015 in Groot-Brittannië woont, werd donderdag per ambulance naar het ziekenhuis in Chertsey gebracht. De acteur werd ter observatie opgenomen, artsen vonden het al snel weer veilig hem naar huis te sturen.  

In een reactie aan The Sun laat Antonio weten het medisch personeel dat hem heeft geholpen dankbaar te zijn. De acteur zegt dat hij in het ziekenhuis belandde na 'een aanval'.

30-01-2017 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Miss Universe heeft West-Vlaamse roots en 'metekindje' in Bellewaerde

Nieuwe Miss Universe heeft West-Vlaamse roots en 'metekindje' in Bellewaerde

http://oi66.tinypic.com/2i7o8qv.jpg

De kersvers verkozen Miss Universe, de Franse Iris Mittenaere, is geen vreemde voor ons land. Zo zou de jongedame volgens een Frans tijdschrift gespecialiseerd in stamboomonderzoek West-Vlaamse voorouders hebben.

Haar betovergrootvader Karel Mittenaere was afkomstig uit Menen, pal aan de Franse grens. Toen hij zijn echtgenote Marie-Louise Vangheluwe leerde kennen, verhuisde hij naar het Franse Halluin enkele kilometers verderop. Daar bleef de familie Mittenaere tot op vandaag wonen.

Bellewaerde
Maar Iris is bovendien ook de meter van een amoerluipaardwelpje Zyra in pret- en dierenpark Bellewaerde Park in Ieper. "Wij hebben tot veertig procent Franse bezoekers, dus voor onze welpjes gingen we op zoek naar een Franse en een Belgische meter en peter. Aangezien Iris Bellewaerde goed kent uit haar jeugd, leek zij de logische keuze. Zyra heeft haar meter alvast een dikke proficiat gestuurd", weet woordvoerder Kristof Louagie van Bellewaerde Park.

30-01-2017 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren halen zwaar uit naar Trump op SAG Awards

Sterren halen zwaar uit naar Trump op SAG Awards

http://oi64.tinypic.com/2s9cc8w.jpg

Tijdens de uitreiking van de Screen Actors Guild Awards gisterenavond in Hollywood hebben verschillende laureaten het migratiebeleid van president Donald Trump bekritiseerd. Gastheer Ashton Kutcher zette tijdens zijn openingsmonoloog alvast de toon door de acteurs, de televisiekijkers en "iedereen in de luchthavens die thuishoort in mijn Amerika" te verwelkomen.

"Jullie maken deel uit van wie we zijn en we houden van jullie en verwelkomen jullie", aldus Kutcher.

Verschillende laureaten maakten eveneens gebruik van hun bedankingsspeeches om het beleid van Trump aan te klagen. Julia Louis-Dreyfus, die de prijs won voor de beste actrice in een humoristische reeks voor "Veep", wees erop dat haar vader een vluchteling was uit nazi-Duitsland en noemde de immigratiestop "een schande en on-Amerikaans".

Diversiteit
"Moonlight"-acteur Mahershala Ali, die de prijs won voor de beste mannelijke bijrol, verklaarde dat hij moslim is en dat zijn moeder, een predikant, niet stond te springen bij die beslissing, maar dat ze hun meningsverschillen toch hebben kunnen bijleggen. "We hebben die dingen naast ons neergelegd en we houden van elkaar", zegt hij.

Actrice Taylor Schilling van "Orange is the new Black", die de prijs won voor de beste comedyreeks, stelde dat de cast van de reeks zeer divers is "van plaatsen als Nigeria, de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico, Colombia, Ierland, Brooklyn. En we weten dat het aan ons is en aan jullie allemaal om verhalen te blijven vertellen die aantonen dat wat ons verbindt sterker is dan de krachten die ons proberen te verdelen".

Moeilijke tijden
Emma Stone, die voor haar rol in "La La Land" de SAG-award voor de beste actrice won, stelde dat "we ons bevinden in een zeer moeilijke tijd in de wereld en in ons land en sommige dingen zijn niet te verantwoorden. Er is actie nodig en ik ben zeer trots dat ik deel uitmaak van een groep die zaken wil doen weerspiegelen op de maatschappij."

De SAG-awards worden beschouwd als een goede indicator voor de Oscars, die dit jaar worden uitgereikt op 26 februari. De grote favoriet is de film "La La Land" met Emma Stone en Ryan Gosling, die 14 keer genomineerd werd.

30-01-2017 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Veeleisende Emma Watson en Miles Teller moesten hoofdrol La La Land niet en balen nu als een stekker"

"Veeleisende Emma Watson en Miles Teller moesten hoofdrol La La Land niet en balen nu als een stekker"

http://oi63.tinypic.com/ingwhs.jpg

Emma Watson en Miles Teller hapten niet meteen dolenthousiast toe voor de hoofdrollen in de succesfilm La La Land en zouden daar nu het hart van in zijn. De Harry Potter-actrice zou waanzinnige eisen gesteld hebben, Teller zou dan weer gebluft hebben over zijn gage. Beiden verloren het pleit.

Miles Teller vond volgens een insider op Page Six de aangeboden vier miljoen dollar voor de mannelijke hoofdrol in La La Land wat aan de magere kant en vroeg zes miljoen. Dat feestje ging dus niet door: het werd Ryan Gosling. Emma Watson zou met de vrouwelijke hoofdrol aan de haal gaan, maar de diva eiste onder meer dat de repetities in Londen zouden plaatsvinden. Een beetje gek voor een film met de titel La La Land, vond uiteindelijk ook de productie, die zich nochtans wel eerst stevig zou hebben uitgesloofd om Watson toch aan boord te hijsen. Tevergeefs dus ook: het werd Emma Stone.

Geen slechte keuzes van regisseur Damien Chazelle, want laat nu net zowel Emma Stone als haar tegenspeler Ryan Gosling genomineerd zijn voor de Oscar van beste acteur en beste actrice in een hoofdrol. Zo is de afgang voor Emma Watson en voor Miles Teller compleet. La La Land rijfde overigens ook nog eens twaalf andere Oscarnominaties binnen voor onder andere beste film, beste regisseur en beste originele muziek. Het zou al flink verkeerd moeten uitpakken, mocht de film op de uitreiking zelf al die beeldjes toch nog mislopen. Op andere festivals kaapten ze alvast al heel wat prijzen weg.

"Nu de film al die awards wint, zijn Watson en Teller in alle staten en proberen de schuld bij anderen te leggen", zegt een bron aan Page Six van de New York Post. Vooral hun agenten moeten het ontgelden. Maar de insider stelt dat ze de flater volledig aan zichzelf te danken hebben.

30-01-2017 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Di krijgt standbeeld, 20 jaar na haar dood

Lady Di krijgt standbeeld, 20 jaar na haar dood

http://oi63.tinypic.com/16m56w6.jpg

De Britse prins William en prins Harry hebben bekendgemaakt dat er een standbeeld komt voor hun moeder prinses Diana, die in 1997 om het leven kwam. Volgens de twee broers is "dit het juiste moment om haar positieve impact te erkennen" met een standbeeld.

Het beeld krijgt een plaats op het domein van Kensington Palace, waar de prinses woonde.

"Er is twintig jaar verstreken sinds het overlijden van onze moeder en het moment is aangebroken om haar positieve impact in het Verenigd Koninkrijk en in de rest van de wereld te erkennen met een permanent standbeeld," lieten de prinsen weten in een verklaring.

"Onze moeder raakte zoveel levens. We hopen dat het standbeeld al wie Kensington Palace bezoekt zal helpen om na te denken over haar leven en nalatenschap.

De Queen liet weten dat ze het plan van haar kleinzoons steunt.

Lady Di, prinses van Wales, stierf op 31 augustus 1997 in een auto-ongeluk in Parijs. Prins William was toen vijftien, prins Harry was twaalf. Over de hele wereld rouwden mensen om haar dood. Naar schatting 2 miljard kijkers zagen haar begrafenis op televisie, zo schrijft BBC.

In juli 2016 bekende prins Harry dat hij al 28 was toen hij voor het eerst over de dood van zijn moeder sprak. "Ik had nooit echt leren omgaan met wat er precies gebeurd was, dus er zaten veel diepe emoties en voor een groot deel van leven wilde ik er gewoon niet aan denken," vertelde hij.

Het standbeeld wordt het vierde monument in Londen ter nagedachtenis van Lady Di.

Een comité van zes mensen, onder wie Diana's zus lady Sarah McCorquodale, zal de kunstenaar aanduiden die het beeld zal uitwerken.

30-01-2017 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-01-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer prijs voor Oscar-favoriet 'La La Land' (belangrijke graadmeter voor de Oscars)

Weer prijs voor Oscar-favoriet 'La La Land' (belangrijke graadmeter voor de Oscars)

http://oi65.tinypic.com/wqwj0m.jpg

De romantische musical 'La La Land' heeft de filmprijs van de Amerikaanse producers gewonnen en daarmee zijn kansen op een Oscar nog wat verbeterd. De film van Damien Chazelle, met het dansende en zingende stel Emma Stone en Ryan Gosling, veroverde zaterdagavond in Los Angeles de trofee van de Producers Guild of America (PGA).

Er waren nog negen andere films in de race, met name 'Arrival', 'Deadpool', 'Fences', 'Hacksaw Ridge', 'Hell or High Water', 'Hidden Figures', 'Lion', 'Manchester by the Sea' en 'Moonlight'.

Vaak wint de laureaat van de PGA later ook de Oscar voor Beste Film, zoals eerder 'Birdman' (2015), '12 Years a Slave' (2014) en 'Argo' (2013).

Vorig jaar viel de keuze anders uit. De satire uit de financiële wereld, 'The Big Short' won de producersprijs, maar de Oscar ging naar 'Spotlight', een film over een onderzoek naar een grootschalig kindermisbruikschandaal binnen de Katholieke Kerk.

Dit jaar is 'La La Land' met 14 nominaties de grote favoriet van de Oscars. De belangrijkste filmprijzen van Hollywood worden op 26 februari uitgereikt.

29-01-2017 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Allemaal Chris' viert de comeback van Jimmy B

'Allemaal Chris' viert de comeback van Jimmy B

http://oi65.tinypic.com/2416o1l.jpg

De voorbije weken bleef hij in de coulissen, maar morgen is het eindelijk zover in 'Allemaal Chris': de enige echte Jimmy B spat nog eens van het scherm, fris gekapt, in een modieus pakje gestoken, maar nog steeds sprekend in zijn heerlijk verkavelingsgents-accent.

Vlaanderens grootste showbizzkenner oefent morgen samen met niemand minder dan Stan Van Samang Carpool Karaoke-gewijs de stembanden.  Ook MC Joel is terug. Hij brengt samen met lokale nachtegaal Dana Winner een ode aan hun heimat Limburg.

29-01-2017 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde houdt Beckhams bij elkaar

Liefde houdt Beckhams bij elkaar

http://oi68.tinypic.com/359abnd.jpg

David en Victoria Beckham houden na bijna achttien jaar huwelijk nog steeds zielsveel van elkaar. En dan maakt het niet uit als het soms even wat minder gaat.

Volgens David overwint de liefde nog steeds.

"Natuurlijk maak je wel eens fouten gedurende de jaren, we weten allemaal dat het huwelijk moeilijk is maar het gaat erom hoe je daarmee omgaat", zei de oud-voetballer vandaag op de Britse Radio 4.

"Wanneer wij het moeilijk hebben, praten we met elkaar. Niemand kent ons immers beter dan wijzelf."

Dat ze enkel bij elkaar zouden blijven voor de naam, is volgens David onzin. "Natuurlijk niet. We blijven bij elkaar omdat we van elkaar houden."

29-01-2017 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!