NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje gek op zingende Justin Timberlake:

Zoontje gek op zingende Justin Timberlake: "Papa zingt!"

http://oi63.tinypic.com/3483cck.jpg

Justin Timberlake vindt het geweldig dat zijn zoontje Silas hem herkent als een van zijn songs op de radio wordt gedraaid. Dat vertelde de zanger tijdens een Q&A voor de 2016-2017 Variety and AARP Movies for Grownups Screening.

Justin vertelde tijdens het event dat hij er zelfs een beetje emotioneel van wordt. "Papa zingt!", roept Silas blij als hij zijn vader hoort. Voor de zanger is dat een mooi moment. "Het kan zo maar gebeuren dat we in de auto zitten en mijn liedje voorbij komt. Het is dan altijd even slikken als hij mij herkent."

Silas is een inspiratiebron voor Justin. "Hij heeft ervoor gezorgd dat ik op een andere manier muziek maak." De zanger heeft een Oscarnominatie op zak voor 'Can't Stop The Feeling', de titelsong van de animatiefilm 'Trolls'. Hij schreef aan het nummer toen Silas pas was geboren. Justin wilde proberen een song te maken waaraan hij en Silas veel plezier zouden beleven. "Het resultaat is dat Silas nu alleen maar naar Trolls wil kijken", zegt Justin.

19-02-2017 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss België Tatiana Silva gaat weerbericht presenteren op TF1

Ex-Miss België Tatiana Silva gaat weerbericht presenteren op TF1

http://oi65.tinypic.com/2mzm9th.jpg

Voormalig Miss België Tatiana Silva gaat binnenkort het weer presenteren op de Franse televisiezender TF1. Dat meldt de RTBF en werd ook door Silva zelf op Instagram bevestigd.

Na zeven jaar bij de weerdienst van RTBF volgt Tatiana Silva Catherine Laborde op, die in januari na 28 jaar TF1 vaarwel zei.

"Tatiana richt zich naar Frankrijk. We kunnen haar alleen maar feliciteren met deze mooie promotie en haar bedanken voor haar bijdrage aan ons weerteam", zegt de RTBF.

Tatiana, die ook weervrouw is van TV5 Monde en M6, presenteert haar laatste weerbericht op RTBF eind deze maand. De 32-jarige Belgische van Kaapverdische oorsprong zet haar medewerking met de zender wel voort voor wat betreft de uitzendingen 'Vis ta Mine' en 'C'est du Belge'.

Volgens de krant La Dernière Heure zal ze vanaf midden maart te zien zijn bij TF1.

18-02-2017 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Rode Khmer van Angelina Jolie in avant-première in Cambodja

Film over Rode Khmer van Angelina Jolie in avant-première in Cambodja

http://oi68.tinypic.com/15rkztx.jpg

Aan de beroemde tempels van Angkor in Cambodja is 'First They Killed My Father' van de Amerikaanse filmster Angelina Jolie in avant-première gegaan, een prent over de misdaden van de Rode Khmer. Het is de eerste Hollywood-productie ooit die helemaal in de regio is opgenomen, met lokale acteurs en crew. Koning Norodom Sihamoni en enkele overlevenden van het regime woonden de voorstelling bij.

De film is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Loung Ung, waarin ze het relaas doet over haar leven als kind tijdens het schrikbewind van de Rode Khmer. Het regime van Pol Pot was tussen 1975 en 1979 verantwoordelijk voor de moord op naar schatting twee miljoen mensen, zowat een kwart van de bevolking.

"Ik heb het boek van Loung jaren geleden gelezen, en het was een van de eerste boeken die mijn ogen openden voor zaken in de wereld waar ik niets over wist", lichtte Jolie vooraf toe op een persconferentie.

De filmster beseft naar eigen zeggen dat haar film niet de eerste over dit bloedige tijdperk is. Maar het verhaal van Loung heeft een bijzondere kracht omdat het wordt verteld vanuit het perspectief van een kind, aldus Jolie.

Band
Jolie heeft een speciale band met Cambodja. Ze kwam er voor het eerst in 2000 voor de opnames van 'Tomb Raider' en twee jaar later adopteerde ze haar zoon Maddox uit een Cambodjaans weeshuis. "Ik wilde begrijpen wat de ouders van mijn zoon hebben doorgemaakt. En ik wilde hem en zijn land beter leren kennen", aldus de ex van Brad Pitt en Billy Bob Thornton.

18-02-2017 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian terug naar blond

Kim Kardashian terug naar blond

http://oi67.tinypic.com/24xkxs7.jpg

Kim Kardashian heeft haar lange donkere haar ingewisseld voor een korter en blond haar. Dat liet de realityster zien op Twitter en Snapchat.

Kim showde haar kapsel in een serie berichten die gericht waren aan jeugdvriendin Paris Hilton, die vrijdag 36 jaar werd. "Happy birthday @ParisHilton. Ik kan niet wachten om het binnenkort met je te vieren", zo schreef Kim op Twitter.  

Of het echt om haar eigen haar gaat, is niet duidelijk. Volgens verschillende Amerikaanse media zou het ook een pruik kunnen zijn.  

Het is niet de eerste keer dat Kim zich een platinablonde look laat aanmeten. In 2015 ging ze ook enige tijd door het leven als blondine.

18-02-2017 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zingende postbode verbaast iedereen én zichzelf in 'The Band': "Ik weet niet eens hoe het echt moet"

Zingende postbode verbaast iedereen én zichzelf in 'The Band': "Ik weet niet eens hoe het echt moet"

http://oi67.tinypic.com/fk349h.jpg

Zingen deed hij alleen op z'n fiets en in de douche. Stilletjes, zonder publiek. Tot hij het voor héél Vlaanderen en Nederland mocht doen en de jury's van 'The Band' meteen platwalste. "Ik heb gewoon nooit geweten dat ik met mijn stem iets kón", zegt postbode met lef Andy De Bisschop (23) uit Bornem.

Wanneer u dit leest, zoeft Andy al een paar uur rond op zijn fiets of brommer. Ingeduffeld met een warme sjaal, zodat de kou niet op z'n stem slaat. Net zoals alle andere dagen steekt hij - wellicht zingend - de krant en post in een paar honderd Bornemse brievenbussen. Enig verschil: vandaag siert zíjn foto deze krant. Het leven in de anonimiteit mocht hij gisteravond opbergen nadat hij zowat iedereen omverblies met zijn performance van Marco Borsato's 'Nee, je hoeft niet naar huis vannacht' in het nieuwe VTM-programma 'The Band'. Andy bleef cool bij de staande ovatie - alsof hij wekelijks op een podium klimt. Alleen: Andy stond nooit op een podium, volgde nooit een zangopleiding en zong tot voor kort alleen voor zichzelf.

Nooit beseft

Als doodnormale, nuchtere vlaming zal Andy in ons gesprek nooit overtuigd zeggen dat hij kan zingen. Zelfs niet nu de vier juryleden als Kris Wauters en Slongs Dievanongs het hem op een blaadje gaven. Wanneer vriendin Femke ons een zeldzaam geluidsfragment wil laten horen, krimpt hij ineen en tokkelt hij gauw op zijn gsm.

18-02-2017 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische vluchtelinge mag alsnog naar uitreiking Oscars

Syrische vluchtelinge mag alsnog naar uitreiking Oscars

https://www.mupload.nl/img/h18pv67kfm4ce.jpg

De uit Aleppo gevluchte Syrische Hala Kamil mag toch naar de Oscaruitreiking in Los Angeles, eind februari. Kamil en haar vier kinderen zijn de hoofdpersonen in de korte documentaire Watani: My Homeland, die is genomineerd voor een Oscar.

Vanwege het inreisverbod dat door de Amerikaanse president Donald Trump werd afgekondigd voor reizigers uit zeven moslimlanden, bestond er lang onduidelijkheid of Kamil bij de uitreiking mocht zijn. Veel sterren in Hollywood reageerden afkeurend op het inreisverbod en ook de makers van de documentaire riepen de Amerikaanse president op de maatregel terug te draaien.

Het inreisverbod werd begin februari opgeschort door de Amerikaanse rechter. De in Duitsland woonachtige vrouw heeft inmiddels een nieuw visum, waarmee ze de VS in kan. Dat meldt Variety. "Toen ik hoorde dat ik alsnog bij de Oscars mocht zijn voelde ik me trots en gelukkig", vertelt de Syrische die inmiddels in Duitsland woont. "Maar het is ook bitterzoet", vervolgt ze.

IS
Haar echtgenoot Abu Ali werd in september 2013 ontvoerd door IS en Kamil heeft sindsdien niets meer van hem gehoord. Ze gaat ervan uit dat hij is gedood door strijders van IS. "Abu en ik bleven elk jaar 's nachts op om de Oscars live te kijken. We dronken samen koffie en probeerden alle namen van de sterren te raden die voorbij liepen op de rode loper", zegt Kamil, die hoopt dat ze met haar bezoek aan de VS de aandacht kan vestigen op de situatie in Syrië.

Voor 'Watani: My Homeland' filmde regisseur Marcel Mettelsiefen Hala Kamil en haar gezin drie jaar lang, zowel in Aleppo als tijdens hun vlucht naar Duitsland.

Boycot
De Iraanse filmmaker Asghar Farhadi, genomineerd voor de beste buitenlandse film met The Salesman, liet na het invoeren van het inreisverbod weten dat hij de Oscars zou boycotten. Ook nu hij na het blokkeren van de immigratiemaatregel door de rechter de VS wel in zou kunnen, doet hij dit toch niet: Farhadi heeft laten weten dat hij op de avond van de Oscaruitreiking een vertoning van The Salesman zal organiseren in Londen.

17-02-2017 om 00:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher houdt emotioneel pleidooi tegen kindermisbruik en mensenhandel

Ashton Kutcher houdt emotioneel pleidooi tegen kindermisbruik en mensenhandel

https://www.mupload.nl/img/fyyyjkiec7ktg.jpg

Acteur Ashton Kutcher heeft een emotioneel pleidooi gehouden in de Amerikaanse Senaat tegen kindermisbruik en mensenhandel. "Ik zag beelden van een kind met dezelfde leeftijd als mijn dochter die verkracht werd door een Amerikaanse sekstoerist."

Kutcher is de medestichter van Thorn, een organisatie die een einde wil maken aan moderne slavernij. Ze ontwikkelen software die mensenhandel en kindermisbruik tegengaan.

Tijdens een zitting van de Senaatscommissie voor Buitenlandse Zaken probeerde Kutcher de senatoren met een pakkende uiteenzetting te overtuigen van zijn zaak. Hij vraagt meer middelen om het verspreiden van kinderporno tegen te gaan.

17-02-2017 om 00:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman bekent na 14 jaar: "Ik was verloofd met Lenny Kravitz"

Nicole Kidman bekent na 14 jaar: "Ik was verloofd met Lenny Kravitz"

https://www.mupload.nl/img/fqhb8sninph6c.jpg

De Australische actrice Nicole Kidman zou veertien jaar geleden met de Amerikaanse zanger Lenny Kravitz trouwen. Dat heeft ze zelf toegegeven. Maar tot een huwelijk kwam het uiteindelijk niet. Kidman stapte in het huwelijksbootje met de Australische muzikant Keith Urban.

Nicole Kidman werkte samen met Zoe Kravitz, de dochter van Lenny, voor de serie Big Little Lies. Toen ze van The Edit de vraag kreeg hoe dat was, zei ze: "Wel, ik kende Zoe al omdat ik verloofd was met haar vader. Het blijft dus in de familie! Ik hou van Lenny, hij is fantastisch.

Het is de eerste keer dat Kidman openlijk over haar relatie met Lenny Kravitz sprak. De geruchten dat de twee inderdaad verloofd waren, begonnen al snel nadat ze elkaar hadden ontmoet in 2003 en aan het daten sloegen. Kidman huurde destijds een loft in New York van Kravitz. Hij zou ook een nummer over de actrice gemaakt hebben, Lady.

17-02-2017 om 00:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lize uit Temptation Island is enthousiaste fan bij optreden van verleider Ken in Gent

Lize uit Temptation Island is enthousiaste fan bij optreden van verleider Ken in Gent

https://www.mupload.nl/img/mbwucqunmlwjg.jpg

Honderden studenten hebben gisteravond genoten van het optreden van Ken Stoffers, beter bekend als 'Temptation-Ken', in café De Viking in Gent. Opvallende aanwezige op de eerste rij was Lize, die al sinds de eerste aflevering van Temptation Island speciale aandacht genoot van Ken.

Gebeurt het of gebeurt het niet? Die vraag houdt de trouwe kijkers van Temptation Island al twee weken in de ban. Vrijgezel Ken en Lize, die het avontuur begon in een relatie met Jefferson, flirtten er al van de eerste dag op los. Het is dan ook weinig waarschijnlijk dat de spanning de komende afleveringen niet nóg hoger oploopt.

Verwijzingen
Of de relatie van Lize heeft standgehouden na Temptation Island is dan ook nog maar de vraag. De afgelopen weken dook al een filmpje op van Ken en Lize die samen een winkel verlieten in België. Ook op haar sociale media duiken met de regelmaat van de klok verwijzingen op naar Ken.   

Enkele attente studenten merkten Lize deze avond op in het studentencafe De Viking in Gent, waar Ken aanwezig was als special guest voor een optreden. Ze leek zich volgens de aanwezigen kostelijk te amuseren en kon haar blik niet van Ken afhouden. Is er enkel vriendschap tussen de twee of toch meer? De komende weken zullen ongetwijfeld duidelijkheid brengen.

17-02-2017 om 00:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dit is gewoon achterbaks": pop-ups openen met klein drama

"Dit is gewoon achterbaks": pop-ups openen met klein drama

https://www.mupload.nl/img/y1xurijyznrzi.jpg

In Mijn Pop-uprestaurant mogen de oefenwieltjes van de fiets. De deuren zijn open en de klanten kunnen toestromen. Maar niet voor de restaurants plechtig geopend worden.

In Antwerpen komt burgemeester Bart De Wever langs om een lintje door te knippen, in Kortrijk valt de eer te beurt aan zijn collega Vincent Van Quickenborne. Die zegt dat hij in 2009 zijn vrouw leerde kennen dankzij het programma en wijst erop dat Kortrijk al een paar keer heeft gewonnen, en Antwerpen nog nooit.

Dat weet ook De Wever, die hoopt dit jaar wel de winst naar 'Het Stad' te halen. De proevertjes vallen bij alle pop-ups in de smaak, al mispakt De Wever zich een beetje aan de hitte van een kroket.

Tranen na ruzie over hapjes

In Antwerpen raken de gemoederen verhit wanneer Charlotte van Madam P ontdekt dat Karel en Birger van Tjop's gemaakte afspraken niet naleven. De duo's werkten namelijk samen voor de organisatie van de openingsreceptie en spraken af elk twee hapjes te serveren. Tjop's presenteert er echter vier. "Da's wel een bekke neffe de pot gekakt dan", reageert Bo van Het Vijfde Element wanneer hij het nieuws verneemt.

Ze gaan langs bij de concurrenten, die vol onbegrip reageren dat ze gewoon restjes hebben verwerkt. De uitleg volstaat geenszins voor de dames, die duidelijk "in hun gat gebeten zijn". Het gevoel is echter wederzijds, want Birger voelt zich dan weer "in zijn hol gepakt". Qua plastische uitspraken zijn de duo's in Antwerpen dus duidelijk aan elkaar gewaagd.

Karel en Birger kunnen het wel allerminst appreciëren dat de concurrentie "hun zaak binnenstormde" en daar "een scène komt maken". "Doe dat dan morgen als het volk weg is."

Charlotte heeft de koele reactie niet verwacht en barst in tranen uit. "Dit is gewoon achterbaks", besluit ze. Toch bieden de dames the day after hun excuses aan. "We wisten niet dat er zoveel volk binnenstond", zeggen ze, waarop Birger fijntjes antwoordt "dat je zoiets inderdaad niet ziet als je binnenkomt". Voor de dames lijkt het incident daarmee afgesloten, maar de heren lijken toch achter te blijven met een zure nasmaak.

Bloed in de keuken

In Kortrijk schieten de kandidaten niet elkaar, maar zichzelf in de voet. Althans Yannick van Meat & Griet, die erin slaagt een kwartier voor de opening in zijn vinger te snijden. Hij kan er zelf wel mee lachen. "Wie krijgt de prijs voor beste timing?", grapt hij.

Al zal die award toch eerder naar souschef Jens gaan van Het Vijfde Element in Antwerpen. Bo en Emily laten het Drama van de Hapjes niet aan hun hart komen, maar krijgen ook een tegenslag te verwerken wanneer Jens een stuk van zijn vinger snijdt. "Ik heb het net weggesmeten", antwoordt hij op een vraag van een enigszins verbijsterde Bo erover. Zijn vier pleisters helpen niet en Jens kan naar de spoed om half één 's middags, tijdens de eerste service. Zo raakt de keuken onderbemand (en vliegt nog een pan in brand ook). Een tweede souschef brengt gelukkig soelaas.

De eerste keer is altijd lastig

Bij Tjop's beginnen Karel en Birger last te krijgen van oververmoeidheid, doordat ze zo vroeg opstaan voor hun vlees. Ze beginnen fouten te maken en zijn niet helemaal tevreden over de garing. Bovendien ondervindt het personeel problemen met het bestelsysteem, waardoor de keuken niet weet welke gerechten naar welke tafels moeten. Met gelijkaardige strubbelingen kampt Filly's in Kortrijk, waar Fanny heel wat bestellingen is vergeten te plaatsen en Veronique naar de zaal moet om dat op te lossen.

"Niet rampzalig maar totaal niet wat het moet zijn", vindt ook Daniela van het Kortrijkse Table'O, dat voor de opening toch koos voor een vast menu in plaats van een service à la carte. "We zijn niet op elkaar ingespeeld, het gaat traag." Het lijkt een vloek waar weinig zaken aan ontsnappen. Want hoewel Meat & Griet aanvankelijk vlot lijkt te draaien, komen ook daar klanten in beeld die na anderhalf uur alleen maar een hoofdgerecht hebben gegeten en nog wachten op hun dessert." Maar "whatsgebeurd, is gebeurd", weet Leena.

Als er naast de prijs voor slechte timing nog een prijs voor grootste flater wordt uitgereikt, gaat die niet naar de bloedende vingers, maar naar de keuken van Filly's. Daar houdt een personeelslid namelijk vol dat vegetariërs wel vis eten. "Een vegetariër eet vis, een veganist niet", klinkt het. "Wij dachten dat allemaal." Maar geen nood, er wordt nog snel iets gefikst en de klant is tevreden.

Wachten op de jury

Al bij al doorstonden de duo's allemaal hun vuurdoop zonder kleerscheuren, zeker wanneer je rekening houdt met de urenlange wachttijden en andere problemen van vorige seizoenen. Het is nu wachten op het van spitsvondige oneliners voorziene vonnis van de jury.

16-02-2017 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoenenbuit bij inbraak Alanis Morissette

Miljoenenbuit bij inbraak Alanis Morissette

https://s1.postimg.org/dnkkdgsnj/media_xll_5.jpg

Bij een inbraak in de woning van zangeres Alanis Morissette hebben inbrekers twee miljoen dollar aan sieraden buitgemaakt. Dit meldt TMZ.

Volgens bronnen bij de politie sloegen de inbrekers vorige week donderdag hun slag in de woning van de zangeres in het rijke district Brentwood in Los Angeles, dat bekendstaat als een streng beveiligde omgeving.

Het is niet duidelijk of de dieven behalve sieraden nog meer hebben gestolen. De zangeres was op het moment van de inbraak niet thuis.

16-02-2017 om 09:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Plasseksfilmpje Patricia Paay (67) was weddenschap"

"Plasseksfilmpje Patricia Paay (67) was weddenschap"

https://s4.postimg.org/yos6jj53h/media_xll_4.jpg

Het plasseksfilmpje van de Nederlandse showbizzdiva Patricia Paay (67) dat vorige week uitlekte, was het gevolg van een uit de hand gelopen weddenschap. Volgens De Telegraaf schrijft Paay dat in een sms aan meerdere bekenden.

"Met m'n ex-vriendje had ik gewed of ik dat zou durven", zou Paay hebben geschreven. 'La Paay' doet vanavond haar verhaal in de talkshow Jinek op de publieke zender NPO1. Ze heeft vrijdag aangifte gedaan bij de politie.

14-02-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proeven uit De Mol werden getest door opvallend panel

Proeven uit De Mol werden getest door opvallend panel

https://s32.postimg.org/n5crhaxlh/media_xll_3.jpg

Zowat half Vlaanderen zit op maandagavond aan het scherm gekluisterd tijdens De Mol. Het belooft alweer een spannende reeks te worden, met al even spannende proeven. Die trouwens op voorhand vaak uitgetest werden door een wel heel opvallende ploeg.

In HUMO klappen de programmamakers uit de biecht. Ze hebben het onder meer over die eerste, nu al omstreden proef. "We hebben erg lang gediscussieerd over die eerste proef. Op de redactie vonden sommigen het maar logisch dat iedereen zou drukken, terwijl anderen dan weer dachten dat níémand dat zou durven. In realiteit bleek het mooi fiftyfifty te zijn.­ Ideaal, maar dat konden we niet voorspellen toen we eraan begonnen."

Vorig jaar testten ze de proeven zelf uit, maar dit jaar lieten ze dat over aan een ander team. "Veel proeven werden dit jaar in België getest, door de kandidaten van vorig jaar, die nog altijd heel hecht zijn. Het doet deugd om te zien dat die groep een jaar later nog altijd zo goed aaneenhangt. Je hebt die mensen per slot van rekening zelf samengebracht."

14-02-2017 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dames willen massaal een valentijnsliedje van Ken

Dames willen massaal een valentijnsliedje van Ken

https://s16.postimg.org/qc06cujb9/media_xll_2.jpg

Mocht het je ontgaan zijn: vandaag is het valentijn. En heb je geen date om het mee te vieren, dan kan je altijd nog die van Ken Stoffers worden. De Temptationverleider-met-het-lange-haar geeft immers een persoonlijk optreden weg. En daar is massaal belangstelling voor.

Hij mag dan niet de meest gespierde verleider op Temptation zijn, maar Ken Stoffers weet met zijn lange haar en zijn gitaar toch heel wat vrouwen te bekoren. Via een Instagrampost doet hij speciaal voor Valentijnsdag een actie: "Ken je een vriendin die heel graag zou willen dat ik een liedje voor haar speel? Tag haar dan in deze foto", klinkt het daar. "Wil je dat ik een liedje voor jou speel? Deel dan deze foto." Morgenavond zal hij dan een winnaar uitkiezen.

Wil jij ook je kans wagen? Dan ben je niet alleen. De foto heeft nu al meer dan 5.500 likes en 3.000 comments. Moge de beste winnen!

14-02-2017 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bo valt even uit zijn rol op generale repetitie: "Mijn lief is weer de moeilijkste van heel de hoop"

Bo valt even uit zijn rol op generale repetitie: "Mijn lief is weer de moeilijkste van heel de hoop"

https://s32.postimg.org/yyh4x0zcl/media_xll_1.jpg

'Mijn Pop-uprestaurant' was vanavond vooral spannend voor de zes deelnemers zélf. Begrijpelijk, want zij draaiden voor het eerst een volledige service voor vrienden en familie tijdens de generale repetitie. De twee duo's die de jury met een ster had bedacht, kregen als voordeel dat ze telkens twee spionnen mochten laten infiltreren bij hun concurrenten. Onder hen ook een bv-koppel. Er werden in geen enkele pop-up potten gebroken, noch letterlijk, noch figuurlijk.

De zenuwen waren zichtbaar gespannen bij de zes pop-uprestaurants in Antwerpen en Kortrijk. Als beste deelnemers van de eerste stad mochten Karel en Birger (Tjop's) vier spionnen uitzenden, in Kortrijk ging die eer naar Yannick en Leena (Meat en Griet). Karel koos onder meer voor zijn collega-agent en ex-judoka Harry Van Barneveld, die zaterdag overigens 50 wordt. Feestje in Kortrijk?

Van Barneveld moest met zijn echtgenote Inge Clement, eveneens een voormalige judoka, geheime informatie doorsluizen van bij buurvrouw Madam P, de pop-up van Laure en Charlotte. Van Barneveld zag het wel zitten om wat "ambetant" te doen, maar las al snel van het gezicht van zijn politiecollega af dat dat niet meteen de bedoeling was. "Dat ligt niet in onze aard he, Kareltje Knuffel?" grapte hij.

Blijkbaar viel in geen enkel restaurant de aanwezigheid op van de spionnen tussen al die vrienden en familieleden en konden zij dus ongestoord 'hun werk' doen. Dat bestond er eigenlijk vooral in om, net als de andere klanten, te genieten van wat voorgeschoteld werd, én er af en toe een fotootje van te schieten. Van Barneveld verklaarde zich bij voorbaat enkel bereikbaar op het nummer 007 en een collega-spion waande zich al bij de CIA, maar in de praktijk was het spionagewerk allemaal toch wat fletser. Over hun conclusies kunnen we dan ook kort zijn: de spionnen waren allemaal redelijk onder de indruk van de concurrentie van hun opdrachtgevers. Al vond een spion vier uur tafelen in Het Vijfde Element toch iets te veel van het goede en ook de kunstwerkjes van chef Mitchell van Table'O hadden het geduld van de spionnen danig op de proef gesteld.

Maar om even echt recht te veren was het voor de tv-kijker wachten op het moment dat Nona, de vriendin van chef Bo, in Het Vijfde Element wat extra brood vroeg aan gastvrouw Emily. Die ving bot in de keuken omdat het brood in de oven nog niet klaar was. Toen Bo vernam dat het zijn eigen vriendin was die ernaar had gevraagd, verloor hij even zijn zelfbeheersing: "Die moet niet zagen". En daarna in de keuken brieste hij verder: "Allez, mijn lief is weer de moeilijkste van heel de hoop, niet te geloven". Foei Bo, en dat op Valentijn! Zijn zakenpartner Emily wees hem meteen terecht: "Dat doe je niet, Bo, dat is onrespectvol. Dat is een klant gelijk een ander".

De service liep anders over het algemeen overal goed. Het gebrek aan ervaring speelde Karel wel wat parten: hij kwam te laat met een kommetje voor de mosselschelpen en zag bijvoorbeeld niet dat zijn collega het dessert niet kon opdienen omdat de tafels nog niet afgeruimd waren.

Bij Filly's was de onzekere en onervaren Fanny dolblij met de komst van hulpkok Tarik. Hij vond Fanny's enthousiasme duidelijk aanstekelijk en voorspelde haar een mooie toekomst in de keuken: "Ze zal een goed chefke zijn". Dat kon Tarik gelukkig ook ná de dienst herhalen: "Ik heb er al slechtere gehad die kok waren". Het maakte ook haar papa supertrots: een ontroerend moment. Fanny's zaalpartner Veronique ontdekte dan weer op het gastenbord de hashtag #thespy, wat een belletje deed rinkelen. Ook Charlotte voelde enige nattigheid aan de tafel van de ex-judoka's in Madam P. Maar tot een ontmaskering van een culinaire James Bond kwam het niet.

We hebben vanavond nog geleerd dat er naast een wijn-, water- en biersommelier ook een theesommelier bestaat. We kennen er nu dus zelf eentje en zij werkt voor Emily en Bo, die hun natuurconcept zo verder doordrijven. We hadden er misschien zelfs veel méér over kunnen leren via de spionnen, hadden zij voor zo'n aangepaste theearrangement gekozen. Helaas, de lokroep van de wijn klonk te fel.

Dit was de generale repetitie, geslaagd maar voelbaar zonder Sepideh, Sergio en Gert in de buurt. Het is nu uitkijken naar de echte première én of die de onvolprezen jury zal kunnen verlekkeren.

14-02-2017 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé showt babybuikje in sexy jurken op Grammy Awards

Beyoncé showt babybuikje in sexy jurken op Grammy Awards

https://www.mupload.nl/img/dlqgqrapo1vzb.jpg

De echte ster van de Grammy Awards? De ongeboren tweeling van Beyoncé. Hoewel Adele vijf prijzen in de wacht sleepte, trok de aanstaande mama gisteren in een felrode jurk met duizelingwekkend decolleté de aandacht van de fotografen in het Staples Center in Los Angeles.

De 35-jarige zangeres werd genomineerd voor negen awards, maar ze sleepte er uiteindelijk slechts twee in de wacht. Zangeres Adele deelde een van haar prijzen wel met de mama in spe. De Britse vond namelijk dat Beyoncé de prijs voor Beste Album echt verdiende.

Voor haar optreden, ze zong een medley van Love Drought en Sandcastles, droeg Beyoncé een aansluitende gouden jurk en een opvallend kroontje. Die verwisselde ze later voor een lange rode jurk. Samen met echtgenoot Jay Z poseerde ze trots met haar buikje voor de fotografen. Ook dochter Blue Ivy trok de aandacht tijdens de show. Zo schitterde ze in Carpool Karaoke, samen met presentator James Corden zong ze 'Sweet Caroline'.

Nog geen twee weken geleden kondigde Beyoncé aan dat ze zwanger was van haar 47-jarige man. In een post op Instagram onthulde ze haar beginnend babybuikje en verklapte de mama dat ze een tweeling verwachtte. Zo scoorde de zangeres met meer dan 10.000.000 likes de populairste Instagrampost ooit.

13-02-2017 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sterren zagen eruit als bontgekleurde paradijsvogels op de rode loper van de Grammy Awards

De sterren zagen eruit als bontgekleurde paradijsvogels op de rode loper van de Grammy Awards

https://www.mupload.nl/img/gzjurgrufmfmg.jpg

Gisterenavond vonden de jaarlijkse Grammy Awards plaats in Los Angeles. Op de rode loper gingen de sterren voor opvallend kleurrijke outfits. Zo stal Adele de show in een mosgroene jurk van Givenchy terwijl Rihanna dan weer opviel in een knaloranje glittertop van Armani Privé. 

13-02-2017 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Patricia Paay gaat een geldbedrag met vijf, misschien zelfs zes nullen eisen"

"Patricia Paay gaat een geldbedrag met vijf, misschien zelfs zes nullen eisen"

https://www.mupload.nl/img/qots6zgrfrg05.jpg

De Nederlandse showbizzdiva Patricia Paay gaat een geldbedrag met 'minstens vijf en misschien zelfs zes nullen' aan schadevergoeding eisen van alle personen die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van het filmpje waarin te zien is hoe zij met een man plasseks heeft. "De absolute grens voor dit soort zaken is bereikt", zegt haar advocaat Johan Langelaar.

De advocaat is van plan alle verantwoordelijken voor het verspreiden van het filmpje hoofdelijk aansprakelijk te stellen. "Ik wil ze allemaal veroordeeld hebben voor het schadebedrag. En hoe ze het daarna onderling verdelen, zoeken ze maar uit. Ik pak het geld van degene die het meest heeft, het grootste bedrijf, en hoe die dat dan weer verhaalt op een van de anderen, is zijn probleem."

'La Paay' (67) werd vorige week ernstig in verlegenheid gebracht met een plasseksvideo die via een twitteraar online werd verspreid en onder meer door de controversiële nieuwssite GeenStijl werd gepubliceerd. Paay werd al enige tijd afgeperst door iemand die dreigde het filmpje te verspreiden.

Zéér bewust

Advocaat Langelaar wéét dat smartengeldbedragen in Nederland eigenlijk nooit hoog oplopen. "Maar we gaan het toch proberen. We gaan rechtspraak maken. Justitie is steeds meer geneigd hierin mee te gaan. Wat denk je ook dat dit betekent voor de opdrachten die zij krijgt... En vergeet niet: GeenStijl is zeer uitdrukkelijk gevraagd de video niet te publiceren. En dan toch doen! Dan ben je zéér bewust iemand ernstig aan het beschadigen. Terwijl nota bene momenteel de rechtszaak dient tegen die man die dat meisje Amanda Todd de dood injoeg. Iedereen weet dus hoe zwaar de gevolgen kunnen zijn. En dan tóch zelf ook zoiets doen."

Bagger

De advocaat speelt ook met de gedachte bepaalde sites te laten verbieden. "Ik ga in elk geval van GeenStijl eisen nooit meer iets te publiceren van Patricia zonder haar toestemming", zegt Langelaar. "Ik weet dat we ons daar op glad ijs begeven vanwege de persvrijheid, maar er moet een einde komen aan alle bagger die zomaar kan worden gepubliceerd."

13-02-2017 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'La La Land' zet favorietenrol Oscars kracht bij op Britse filmawards

'La La Land' zet favorietenrol Oscars kracht bij op Britse filmawards

https://www.mupload.nl/img/uosg3p29apnni.jpg

De musicalfilm 'La La Land' heeft op de Baftas, de Britse filmawards, de favorietenrol voor de Oscars nog wat kracht bijgezet. De film haalde zowel de prijs voor beste regisseur, beste actrice maar vooral die van beste film binnen. Ook 'Manchester by the Sea' viel vanavond aardig in de prijzen in Londen.

In totaal werd 'La La Land', van regisseur Damien Chazelle, vijf keer bekroond door de Britse filmindustrie. Het werd niet alleen beloond met de prijs voor beste film. Chazelle kreeg ook de prijs voor beste regisseur, hoofdrolspeelster Emma Stone die voor beste actrice. En daarnaast werden ook de filmmuziek en het camerawerk bekroond met een Bafta.
    
Hoofdrolspeler Ryan Gosling viel dan weer niet in de prijzen. Hij moest de award voor beste acteur aan zijn landgenoot Casey Affleck laten voor zijn rol in 'Manchester by the Sea', een film van Kenneth Lonergan die ook met de Bafta voor beste scenario naar huis mocht.
    
De awards voor beste mannelijke en vrouwelijke bijrol gingen naar de Brit Dev Patel in 'Lion' en Viola Davis in 'Fences'. Het Hongaarse drama over de Holocaust 'Son of Saul' was de beste niet-Engelstalige film.
    
De zegereeks van 'La La Land' blijft zo maar verder duren. Zo ging de romantische musical op de Directors Guild Awards al aan de haal met de hoofdprijs. De film ging eerder al aan de haal met zeven Golden Globes en won ook de filmprijs van de Amerikaanse producers (Producers Guild of America). De film is in de running voor veertien Oscars, een evenaring van het recordaantal nominaties.

13-02-2017 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PREVIEW: dit is de eerste auditie uit The Band

PREVIEW: dit is de eerste auditie uit The Band

https://www.mupload.nl/img/dfcvjmwtvskd9.jpg

Voortaan spat elke vrijdagavond het testosteron van het scherm in The Band op VTM. Tientallen mannen worden door hosts Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Jim Bakkum het podium opgestuurd. Van stoere rockers tot straffe popstemmen: allemaal proberen ze een plekje in The Band te bemachtigen.

Ontdek hier de allereerste auditie uit The Band. De 20-jarige Joost uit Roosendaal breekt het podium alvast af met zijn auditie op Arme Joe van Will Tura. Joost is zanger in de poprockgroep Driftwood Penguins. Hij schreef zich samen met zijn bandleden Thomas en Job in voor The Band. Joost heeft de uitstraling van een echte rocker. Muziek is zijn grote passie. Hij gaf zelfs zijn studies op om er zich volledig aan te wijden. De hele wereld rondtoeren met een band, dat is zijn ultieme doel. Kan hij de publieksjury overtuigen? En pakt hij ook vakjuryleden Slongs Dievanongs, Kris Wauters, Min Hee Bervoets en Nielson in?

Tijdens de auditieafleveringen - die nu vrijdag van start gaan - krijgen de kandidaten één minuut de tijd om te overtuigen met een zelfgekozen Nederlandstalig nummer. Dat doen ze in een indrukwekkende arena, voor het oog van de 100-koppige publieksjury, die gevuld is met 25 kinderen, 25 jongens, 25 meisjes en 25 ouders. Hun mening is doorslaggevend. Enkel wie 3 van de 4 groepen voor zich kan winnen, ziet de tribunes openschuiven en zet zijn auditie verder voor vakjuryleden Slongs Dievanongs, Min Hee Bervoets, Kris Wauters en Nielson. Wie ook hier groen licht krijgt van 3 van de 4 juryleden, komt een stap dichter bij de liveshows van The Band.

Daarin zal duidelijk worden wie het best met wie in een groep kan samenwerken, wie de uiteindelijke favorieten zijn en welke combinaties het meest overtuigen. Tientallen kandidaten wagen hun kans in 4 daverende auditieafleveringen. Alleen de allerbeste stoten door. Wie zingt zichzelf naar de liveshows? Wie matcht het best met wie? En welke 4 beginnen aan een rock 'n roll leven in The Band?

13-02-2017 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!