NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Plasseksfilmpje Patricia Paay (67) was weddenschap"

"Plasseksfilmpje Patricia Paay (67) was weddenschap"

https://s4.postimg.org/yos6jj53h/media_xll_4.jpg

Het plasseksfilmpje van de Nederlandse showbizzdiva Patricia Paay (67) dat vorige week uitlekte, was het gevolg van een uit de hand gelopen weddenschap. Volgens De Telegraaf schrijft Paay dat in een sms aan meerdere bekenden.

"Met m'n ex-vriendje had ik gewed of ik dat zou durven", zou Paay hebben geschreven. 'La Paay' doet vanavond haar verhaal in de talkshow Jinek op de publieke zender NPO1. Ze heeft vrijdag aangifte gedaan bij de politie.

14-02-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proeven uit De Mol werden getest door opvallend panel

Proeven uit De Mol werden getest door opvallend panel

https://s32.postimg.org/n5crhaxlh/media_xll_3.jpg

Zowat half Vlaanderen zit op maandagavond aan het scherm gekluisterd tijdens De Mol. Het belooft alweer een spannende reeks te worden, met al even spannende proeven. Die trouwens op voorhand vaak uitgetest werden door een wel heel opvallende ploeg.

In HUMO klappen de programmamakers uit de biecht. Ze hebben het onder meer over die eerste, nu al omstreden proef. "We hebben erg lang gediscussieerd over die eerste proef. Op de redactie vonden sommigen het maar logisch dat iedereen zou drukken, terwijl anderen dan weer dachten dat níémand dat zou durven. In realiteit bleek het mooi fiftyfifty te zijn.­ Ideaal, maar dat konden we niet voorspellen toen we eraan begonnen."

Vorig jaar testten ze de proeven zelf uit, maar dit jaar lieten ze dat over aan een ander team. "Veel proeven werden dit jaar in België getest, door de kandidaten van vorig jaar, die nog altijd heel hecht zijn. Het doet deugd om te zien dat die groep een jaar later nog altijd zo goed aaneenhangt. Je hebt die mensen per slot van rekening zelf samengebracht."

14-02-2017 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dames willen massaal een valentijnsliedje van Ken

Dames willen massaal een valentijnsliedje van Ken

https://s16.postimg.org/qc06cujb9/media_xll_2.jpg

Mocht het je ontgaan zijn: vandaag is het valentijn. En heb je geen date om het mee te vieren, dan kan je altijd nog die van Ken Stoffers worden. De Temptationverleider-met-het-lange-haar geeft immers een persoonlijk optreden weg. En daar is massaal belangstelling voor.

Hij mag dan niet de meest gespierde verleider op Temptation zijn, maar Ken Stoffers weet met zijn lange haar en zijn gitaar toch heel wat vrouwen te bekoren. Via een Instagrampost doet hij speciaal voor Valentijnsdag een actie: "Ken je een vriendin die heel graag zou willen dat ik een liedje voor haar speel? Tag haar dan in deze foto", klinkt het daar. "Wil je dat ik een liedje voor jou speel? Deel dan deze foto." Morgenavond zal hij dan een winnaar uitkiezen.

Wil jij ook je kans wagen? Dan ben je niet alleen. De foto heeft nu al meer dan 5.500 likes en 3.000 comments. Moge de beste winnen!

14-02-2017 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bo valt even uit zijn rol op generale repetitie: "Mijn lief is weer de moeilijkste van heel de hoop"

Bo valt even uit zijn rol op generale repetitie: "Mijn lief is weer de moeilijkste van heel de hoop"

https://s32.postimg.org/yyh4x0zcl/media_xll_1.jpg

'Mijn Pop-uprestaurant' was vanavond vooral spannend voor de zes deelnemers zélf. Begrijpelijk, want zij draaiden voor het eerst een volledige service voor vrienden en familie tijdens de generale repetitie. De twee duo's die de jury met een ster had bedacht, kregen als voordeel dat ze telkens twee spionnen mochten laten infiltreren bij hun concurrenten. Onder hen ook een bv-koppel. Er werden in geen enkele pop-up potten gebroken, noch letterlijk, noch figuurlijk.

De zenuwen waren zichtbaar gespannen bij de zes pop-uprestaurants in Antwerpen en Kortrijk. Als beste deelnemers van de eerste stad mochten Karel en Birger (Tjop's) vier spionnen uitzenden, in Kortrijk ging die eer naar Yannick en Leena (Meat en Griet). Karel koos onder meer voor zijn collega-agent en ex-judoka Harry Van Barneveld, die zaterdag overigens 50 wordt. Feestje in Kortrijk?

Van Barneveld moest met zijn echtgenote Inge Clement, eveneens een voormalige judoka, geheime informatie doorsluizen van bij buurvrouw Madam P, de pop-up van Laure en Charlotte. Van Barneveld zag het wel zitten om wat "ambetant" te doen, maar las al snel van het gezicht van zijn politiecollega af dat dat niet meteen de bedoeling was. "Dat ligt niet in onze aard he, Kareltje Knuffel?" grapte hij.

Blijkbaar viel in geen enkel restaurant de aanwezigheid op van de spionnen tussen al die vrienden en familieleden en konden zij dus ongestoord 'hun werk' doen. Dat bestond er eigenlijk vooral in om, net als de andere klanten, te genieten van wat voorgeschoteld werd, én er af en toe een fotootje van te schieten. Van Barneveld verklaarde zich bij voorbaat enkel bereikbaar op het nummer 007 en een collega-spion waande zich al bij de CIA, maar in de praktijk was het spionagewerk allemaal toch wat fletser. Over hun conclusies kunnen we dan ook kort zijn: de spionnen waren allemaal redelijk onder de indruk van de concurrentie van hun opdrachtgevers. Al vond een spion vier uur tafelen in Het Vijfde Element toch iets te veel van het goede en ook de kunstwerkjes van chef Mitchell van Table'O hadden het geduld van de spionnen danig op de proef gesteld.

Maar om even echt recht te veren was het voor de tv-kijker wachten op het moment dat Nona, de vriendin van chef Bo, in Het Vijfde Element wat extra brood vroeg aan gastvrouw Emily. Die ving bot in de keuken omdat het brood in de oven nog niet klaar was. Toen Bo vernam dat het zijn eigen vriendin was die ernaar had gevraagd, verloor hij even zijn zelfbeheersing: "Die moet niet zagen". En daarna in de keuken brieste hij verder: "Allez, mijn lief is weer de moeilijkste van heel de hoop, niet te geloven". Foei Bo, en dat op Valentijn! Zijn zakenpartner Emily wees hem meteen terecht: "Dat doe je niet, Bo, dat is onrespectvol. Dat is een klant gelijk een ander".

De service liep anders over het algemeen overal goed. Het gebrek aan ervaring speelde Karel wel wat parten: hij kwam te laat met een kommetje voor de mosselschelpen en zag bijvoorbeeld niet dat zijn collega het dessert niet kon opdienen omdat de tafels nog niet afgeruimd waren.

Bij Filly's was de onzekere en onervaren Fanny dolblij met de komst van hulpkok Tarik. Hij vond Fanny's enthousiasme duidelijk aanstekelijk en voorspelde haar een mooie toekomst in de keuken: "Ze zal een goed chefke zijn". Dat kon Tarik gelukkig ook ná de dienst herhalen: "Ik heb er al slechtere gehad die kok waren". Het maakte ook haar papa supertrots: een ontroerend moment. Fanny's zaalpartner Veronique ontdekte dan weer op het gastenbord de hashtag #thespy, wat een belletje deed rinkelen. Ook Charlotte voelde enige nattigheid aan de tafel van de ex-judoka's in Madam P. Maar tot een ontmaskering van een culinaire James Bond kwam het niet.

We hebben vanavond nog geleerd dat er naast een wijn-, water- en biersommelier ook een theesommelier bestaat. We kennen er nu dus zelf eentje en zij werkt voor Emily en Bo, die hun natuurconcept zo verder doordrijven. We hadden er misschien zelfs veel méér over kunnen leren via de spionnen, hadden zij voor zo'n aangepaste theearrangement gekozen. Helaas, de lokroep van de wijn klonk te fel.

Dit was de generale repetitie, geslaagd maar voelbaar zonder Sepideh, Sergio en Gert in de buurt. Het is nu uitkijken naar de echte première én of die de onvolprezen jury zal kunnen verlekkeren.

14-02-2017 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé showt babybuikje in sexy jurken op Grammy Awards

Beyoncé showt babybuikje in sexy jurken op Grammy Awards

https://www.mupload.nl/img/dlqgqrapo1vzb.jpg

De echte ster van de Grammy Awards? De ongeboren tweeling van Beyoncé. Hoewel Adele vijf prijzen in de wacht sleepte, trok de aanstaande mama gisteren in een felrode jurk met duizelingwekkend decolleté de aandacht van de fotografen in het Staples Center in Los Angeles.

De 35-jarige zangeres werd genomineerd voor negen awards, maar ze sleepte er uiteindelijk slechts twee in de wacht. Zangeres Adele deelde een van haar prijzen wel met de mama in spe. De Britse vond namelijk dat Beyoncé de prijs voor Beste Album echt verdiende.

Voor haar optreden, ze zong een medley van Love Drought en Sandcastles, droeg Beyoncé een aansluitende gouden jurk en een opvallend kroontje. Die verwisselde ze later voor een lange rode jurk. Samen met echtgenoot Jay Z poseerde ze trots met haar buikje voor de fotografen. Ook dochter Blue Ivy trok de aandacht tijdens de show. Zo schitterde ze in Carpool Karaoke, samen met presentator James Corden zong ze 'Sweet Caroline'.

Nog geen twee weken geleden kondigde Beyoncé aan dat ze zwanger was van haar 47-jarige man. In een post op Instagram onthulde ze haar beginnend babybuikje en verklapte de mama dat ze een tweeling verwachtte. Zo scoorde de zangeres met meer dan 10.000.000 likes de populairste Instagrampost ooit.

13-02-2017 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sterren zagen eruit als bontgekleurde paradijsvogels op de rode loper van de Grammy Awards

De sterren zagen eruit als bontgekleurde paradijsvogels op de rode loper van de Grammy Awards

https://www.mupload.nl/img/gzjurgrufmfmg.jpg

Gisterenavond vonden de jaarlijkse Grammy Awards plaats in Los Angeles. Op de rode loper gingen de sterren voor opvallend kleurrijke outfits. Zo stal Adele de show in een mosgroene jurk van Givenchy terwijl Rihanna dan weer opviel in een knaloranje glittertop van Armani Privé. 

13-02-2017 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Patricia Paay gaat een geldbedrag met vijf, misschien zelfs zes nullen eisen"

"Patricia Paay gaat een geldbedrag met vijf, misschien zelfs zes nullen eisen"

https://www.mupload.nl/img/qots6zgrfrg05.jpg

De Nederlandse showbizzdiva Patricia Paay gaat een geldbedrag met 'minstens vijf en misschien zelfs zes nullen' aan schadevergoeding eisen van alle personen die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van het filmpje waarin te zien is hoe zij met een man plasseks heeft. "De absolute grens voor dit soort zaken is bereikt", zegt haar advocaat Johan Langelaar.

De advocaat is van plan alle verantwoordelijken voor het verspreiden van het filmpje hoofdelijk aansprakelijk te stellen. "Ik wil ze allemaal veroordeeld hebben voor het schadebedrag. En hoe ze het daarna onderling verdelen, zoeken ze maar uit. Ik pak het geld van degene die het meest heeft, het grootste bedrijf, en hoe die dat dan weer verhaalt op een van de anderen, is zijn probleem."

'La Paay' (67) werd vorige week ernstig in verlegenheid gebracht met een plasseksvideo die via een twitteraar online werd verspreid en onder meer door de controversiële nieuwssite GeenStijl werd gepubliceerd. Paay werd al enige tijd afgeperst door iemand die dreigde het filmpje te verspreiden.

Zéér bewust

Advocaat Langelaar wéét dat smartengeldbedragen in Nederland eigenlijk nooit hoog oplopen. "Maar we gaan het toch proberen. We gaan rechtspraak maken. Justitie is steeds meer geneigd hierin mee te gaan. Wat denk je ook dat dit betekent voor de opdrachten die zij krijgt... En vergeet niet: GeenStijl is zeer uitdrukkelijk gevraagd de video niet te publiceren. En dan toch doen! Dan ben je zéér bewust iemand ernstig aan het beschadigen. Terwijl nota bene momenteel de rechtszaak dient tegen die man die dat meisje Amanda Todd de dood injoeg. Iedereen weet dus hoe zwaar de gevolgen kunnen zijn. En dan tóch zelf ook zoiets doen."

Bagger

De advocaat speelt ook met de gedachte bepaalde sites te laten verbieden. "Ik ga in elk geval van GeenStijl eisen nooit meer iets te publiceren van Patricia zonder haar toestemming", zegt Langelaar. "Ik weet dat we ons daar op glad ijs begeven vanwege de persvrijheid, maar er moet een einde komen aan alle bagger die zomaar kan worden gepubliceerd."

13-02-2017 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'La La Land' zet favorietenrol Oscars kracht bij op Britse filmawards

'La La Land' zet favorietenrol Oscars kracht bij op Britse filmawards

https://www.mupload.nl/img/uosg3p29apnni.jpg

De musicalfilm 'La La Land' heeft op de Baftas, de Britse filmawards, de favorietenrol voor de Oscars nog wat kracht bijgezet. De film haalde zowel de prijs voor beste regisseur, beste actrice maar vooral die van beste film binnen. Ook 'Manchester by the Sea' viel vanavond aardig in de prijzen in Londen.

In totaal werd 'La La Land', van regisseur Damien Chazelle, vijf keer bekroond door de Britse filmindustrie. Het werd niet alleen beloond met de prijs voor beste film. Chazelle kreeg ook de prijs voor beste regisseur, hoofdrolspeelster Emma Stone die voor beste actrice. En daarnaast werden ook de filmmuziek en het camerawerk bekroond met een Bafta.
    
Hoofdrolspeler Ryan Gosling viel dan weer niet in de prijzen. Hij moest de award voor beste acteur aan zijn landgenoot Casey Affleck laten voor zijn rol in 'Manchester by the Sea', een film van Kenneth Lonergan die ook met de Bafta voor beste scenario naar huis mocht.
    
De awards voor beste mannelijke en vrouwelijke bijrol gingen naar de Brit Dev Patel in 'Lion' en Viola Davis in 'Fences'. Het Hongaarse drama over de Holocaust 'Son of Saul' was de beste niet-Engelstalige film.
    
De zegereeks van 'La La Land' blijft zo maar verder duren. Zo ging de romantische musical op de Directors Guild Awards al aan de haal met de hoofdprijs. De film ging eerder al aan de haal met zeven Golden Globes en won ook de filmprijs van de Amerikaanse producers (Producers Guild of America). De film is in de running voor veertien Oscars, een evenaring van het recordaantal nominaties.

13-02-2017 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PREVIEW: dit is de eerste auditie uit The Band

PREVIEW: dit is de eerste auditie uit The Band

https://www.mupload.nl/img/dfcvjmwtvskd9.jpg

Voortaan spat elke vrijdagavond het testosteron van het scherm in The Band op VTM. Tientallen mannen worden door hosts Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Jim Bakkum het podium opgestuurd. Van stoere rockers tot straffe popstemmen: allemaal proberen ze een plekje in The Band te bemachtigen.

Ontdek hier de allereerste auditie uit The Band. De 20-jarige Joost uit Roosendaal breekt het podium alvast af met zijn auditie op Arme Joe van Will Tura. Joost is zanger in de poprockgroep Driftwood Penguins. Hij schreef zich samen met zijn bandleden Thomas en Job in voor The Band. Joost heeft de uitstraling van een echte rocker. Muziek is zijn grote passie. Hij gaf zelfs zijn studies op om er zich volledig aan te wijden. De hele wereld rondtoeren met een band, dat is zijn ultieme doel. Kan hij de publieksjury overtuigen? En pakt hij ook vakjuryleden Slongs Dievanongs, Kris Wauters, Min Hee Bervoets en Nielson in?

Tijdens de auditieafleveringen - die nu vrijdag van start gaan - krijgen de kandidaten één minuut de tijd om te overtuigen met een zelfgekozen Nederlandstalig nummer. Dat doen ze in een indrukwekkende arena, voor het oog van de 100-koppige publieksjury, die gevuld is met 25 kinderen, 25 jongens, 25 meisjes en 25 ouders. Hun mening is doorslaggevend. Enkel wie 3 van de 4 groepen voor zich kan winnen, ziet de tribunes openschuiven en zet zijn auditie verder voor vakjuryleden Slongs Dievanongs, Min Hee Bervoets, Kris Wauters en Nielson. Wie ook hier groen licht krijgt van 3 van de 4 juryleden, komt een stap dichter bij de liveshows van The Band.

Daarin zal duidelijk worden wie het best met wie in een groep kan samenwerken, wie de uiteindelijke favorieten zijn en welke combinaties het meest overtuigen. Tientallen kandidaten wagen hun kans in 4 daverende auditieafleveringen. Alleen de allerbeste stoten door. Wie zingt zichzelf naar de liveshows? Wie matcht het best met wie? En welke 4 beginnen aan een rock 'n roll leven in The Band?

13-02-2017 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Koch teleurgesteld in verfilming 'Het Diner': "Een verloren avond"

Herman Koch teleurgesteld in verfilming 'Het Diner': "Een verloren avond"

https://www.mupload.nl/img/rmxev3hs071i7.jpg

Herman Koch is teleurgesteld in de Amerikaanse verfilming van zijn bestseller 'Het Diner'. ''Het is geen film die ik mijn vrienden zou aanraden. Wie naar 'The Dinner' gaat, heeft gewoon een verloren avond'', zegt Koch tegen onze collega's van het Algemeen Dagblad.

De Nederlandse auteur Herman Koch bezocht de wereldpremière van de boekverfilming vrijdagavond op het filmfestival in Berlijn, samen met onder anderen hoofdrolspelers Richard Gere, Steve Coogan, Laura Linney, Rebecca Hall en de Israëlische regisseur Oren Moverman.

Koch besloot de afterparty te laten schieten en zijn bezoek aan Berlijn een paar dagen in te korten. Aan NRC Handelsblad vertelt Koch: ''Zo'n afterparty was heel ongemakkelijk geworden. Wat had ik moeten doen, iedereen de hand schudden en zeggen dat ik de film waardeloos vond?"

Flashbacks

'The Dinner' vertelt over twee echtparen die een avond samenkomen in een restaurant om daar een misstap van hun kinderen te bespreken. Het boek, dat internationaal een groot succes is, werd al bewerkt tot Nederlandse film. Er is ook een Italiaanse versie gemaakt. Wat Koch betreft blijft het bij deze drie verfilmingen.

De derde en Amerikaanse versie vindt Koch het slechtst. ''Ik heb er zo objectief mogelijk naar gekeken. Er zitten veel te veel flashbacks in. Dat gebeurt ook in het boek, maar voor een film is het echt te veel. Ook is al in de eerste scènes duidelijk dat een van de hoofdpersonen een psychopaat is, terwijl in mijn boek dat pas veel later wordt geopenbaard.''

12-02-2017 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'La La Land' topfavoriet voor Bafta's

'La La Land' topfavoriet voor Bafta's

https://www.mupload.nl/img/i5peg0jytx5ry.jpg

De romantische musical 'La La Land' wordt vanavond de grote winnaar van de Bafta's, de Britse film- en televisieprijzen. Dat staat nu al zo goed als vast, nadat de prent van Damien Chazelle ook al zeven Golden Globes en veertien Oscarnominaties in de wacht sleepte.

'La La Land', met Ryan Gosling en Emma Stone in de hoofdrollen werd elf keer genomineerd, onder meer in de categorie Beste Acteur, Beste Actrice, Beste Film en Beste Muziek. Chazelle is ook genomineerd in de categorie Beste Regie.

De Bafta's, kort voor British Academy of Film and Television Arts, behoren tot de belangrijkste filmprijzen ter wereld. Ze worden dit jaar voor de zeventigste keer uitgereikt.  Over twee weken vindt het gala van de Oscars plaats.

12-02-2017 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen stelt lingerielijn voor (maar houdt het zedig)

Karen Damen stelt lingerielijn voor (maar houdt het zedig)

https://www.mupload.nl/img/wyvblz4ncua3k.jpg

Wie hoopte dat Karen Damen, de voormalige schone rosse van K3, in lingerie zou poseren voor het publiek van Molecule in het West-Vlaamse Vichte was eraan voor de moeite.

Karen hield het zedig bij de voorstelling van haar nieuwe lingerielijn van Sapph. "Dat het maar snel zomer wordt zodat we onze bikini weer kunnen bovenhalen", lacht Karen die droomt van een collectie voor alle vrouwen. "Lingerie moet niet alleen perfect zijn, maar ook comfortabel zitten. Perfectie is immers niet zo gemakkelijk."

Jodie De Coppel (14) uit Steenhuize ontmoette haar grootste fan voor het eerst. "Ik heb koekjes gebakken en een gedicht geschreven voor haar: 'Bedankt voor wie je bent, voor wat je doet, recht uit het hart, nooit omdat het moet'. Ik ging naar huis met een nieuw strandjurkje van haar collectie."

Een tweehonderdtal fans hadden veel tijd over om met Karen op de foto te gaan. "Waarom? Omdat ze een topwijf is", schatert Mieke Lefebvre uit Zonnebeke. 

12-02-2017 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hillary belde mij twee dagen voor verkiezingen: 'Het gewicht van de vrije wereld rust op uw schouders'"

"Hillary belde mij twee dagen voor verkiezingen: 'Het gewicht van de vrije wereld rust op uw schouders'"

https://www.mupload.nl/img/kxxkroiiyiov2.jpg

Acteur en komiek Tom Arnold is de man die beweert de tapes te hebben met fragmenten waarop Donald Trump racistisch uit de hoek zou komen in het tv-programma The Apprentice. Arnold maakte ze nooit publiek, zelfs niet na een telefoontje van Hillary Clinton.

Arnold neemt deel aan het Australische realityprogramma I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! Daarin kwam hij terug op de videofragmenten waarin Trump het bewuste N-woord zou gebruiken, zijn eigen zoon voor "achterlijk" zou uitschelden en ook het C-woord niet zou schuwen. Vorig jaar maakte de 57-jarige acteur bekend dat hij daarvan een beeldenmontage in zijn bezit kreeg, op een moment dat geen weldenkend mens geloofde in de kansen van Trump om president van de VS te worden.

"Maak het openbaar, please"
Aan een medekandidaat in I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! zei Arnold dat hij de tapes nooit openbaar had gemaakt omdat hij de toestemming daarvoor niet kreeg van de mensen die de video hadden gelekt. Zelfs Trumps tegenkandidate Hillary Clinton kon hem niet overtuigen. "Ze belde mij twee dagen voor de verkiezingen", beweert Arnold. "Ze vroeg: 'Maak het openbaar, alstublieft. Het gewicht van de vrije wereld rust op uw schouders.'" De komiek zou daarop gezegd hebben: "Ik zou best wel de held willen zijn, maar ik kan het die families niet aandoen."

Arnold doelde daarbij op enkele medewerkers van The Apprentice, van wie hij in een interview met radiozender KIRO al eens had gezegd dat die doodsbang waren van Trumps entourage en vreesden nooit nog werk te zullen vinden. Ze zouden bovendien gebonden zijn aan een geheimhoudingsovereenkomst van 5 miljoen dollar.

Nep
Ook nu weer voegde de Amerikaanse acteur er nog aan toe dat het uitbrengen van de tapes "niet zou geholpen hebben". "Ik denk niet dat de mensen het zich aantrekken. Trump had zich toen al seksistisch uitgelaten en had een vijftiental klachten aan zijn been", aldus Arnold, die de president al dertig jaar kent. Vorige week zei Arnold in I'm a Celebrity nog over Trump: "Hij is een seksist en een racist, maar ik beschouw hem als een grap. Ik heb onder mijn vrienden een aantal échte miljardairs en hém heb ik altijd nep gevonden."

De acteur kreeg veel kritiek voor zijn vermeende bezit van de 'negertapes'. Niet iedereen op het internet lijkt geloof te hechten aan het verhaal van de komiek en anderen keuren het af dat hij ze nooit liet zien. Ook zijn deelname aan de realitysoap wordt lang niet door alle Australische kijkers gesmaakt. Arnold zou naar verluidt zo'n 40.000 dollar per week opstrijken om niet veel meer te doen dan in een bed te liggen in de Zuid-Afrikaanse jungle.

12-02-2017 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partner George Michael mag niet naar begrafenis komen

Partner George Michael mag niet naar begrafenis komen

https://www.mupload.nl/img/bc7czkoahai6r.jpg

George Michaels partner Fadi Fawaz mag van de familie van de overleden zanger niet naar de begrafenis van de ster komen. Dat meldt The Sun.

De 43-jarige Fawaz is degene die op eerste kerstdag het levenloze lichaam van de 53-jarige zanger aantrof in bed. De 54-jarige neef van Michael, Andros Georgiou, stelt dat de familie van de overleden ster Fawaz haat. "De hemel mag hem bijstaan als hij op komt dagen. Fadi is niet uitgenodigd voor de begrafenis.''

Volgens Georgiou wordt George Michael begraven in zijn favoriete pak en shirt van zijn laatste tour. Ook zal de zanger een gouden horloge van Cartier dragen en een ring waarin zijn bijnaam Yog staat gegraveerd.

"Niet vrijgegeven"

George Michael is nog altijd niet begraven, aangezien zijn lichaam nog steeds niet is vrijgegeven door de lijkschouwer. Het onderzoek naar de doodsoorzaak loopt nog. De familie is momenteel bezig met de voorbereidingen van de uitvaart van de zanger, die naast zijn moeder Lesley komt te liggen.

Georgiou denkt overigens dat ook Kenny Goss, een ex van de zanger, ook niet aanwezig zal zijn bij de begrafenis, net als onder anderen vriend Boy George. ''Het zal een kleine en geheime gebeurtenis zijn, met mogelijk minder dan vijftig aanwezigen. Gehoopt wordt dat George in de grond ligt voordat mensen achter de begrafenis komen.''

12-02-2017 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Gere haalt uit naar Donald Trump

Richard Gere haalt uit naar Donald Trump

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/5_zpsz4komq1g.jpg

Acteur en activist Richard Gere haalde gisteren op het Filmfestival van Berlijn uit naar Preisdent Trump. Hij deed dat net voor de wereldpremière van zijn laatste film 'The Dinner'.

Gere zei dat Trump er in geslaagd is om in de hoofden van vele Amerikanen voor verwarring te zorgen tussen de termen 'vluchteling' en 'terrorist'. Hij voegde er nog aan toe dat hij het erg ontmoedigend vindt dat het woord 'vluchteling' in de Verenigde Staten een zo ontzettend andere betekenis heeft gekregen.

'The Dinner' is een verfilming van de bestseller 'Het Diner' van de Nederlandse auteur Herman Koch. In 2013 kwam ook al de Nederlandse verfilming door Menno Meyjes in de zalen. Op de Amerikaanse verfilming met Gere in de hoofdrol is het voor Belgische fans nog even wachten.

12-02-2017 om 17:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
11-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend probeerde George Michael uur te wekken voor hij hulpdiensten belde

Vriend probeerde George Michael uur te wekken voor hij hulpdiensten belde

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/3_zps7nxrhjpj.jpg

George Michaels partner Fadi Fawaz heeft de zanger op de ochtend van zijn dood 'een uur' lang geprobeerd te wekken voordat hij het alarmnummer belde. Dat valt op te maken uit het telefoongesprek dat showbizzsite TMZ online heeft gezet.

"Ik heb in het afgelopen uur geprobeerd hem te wekken maar het lukt niet. Hij is er niet meer", vertelt Fadi op kalme en bedroefde toon. Hij stelt dat hij George's lichaam in bed heeft gevonden en dat hij "koud, blauw en erg stijf" is. Dat zou erop kunnen wijzen dat de zanger al langere tijd dood was. Waarom hij zo lang wachtte met het waarschuwen van de hulpdiensten wordt niet duidelijk.

Geen verdachte omstandigheden
De politie onderzocht lange tijd de rol van Fadi bij de dood van George, maar rechercheurs vonden geen verdachte omstandigheden. Bijna zeven weken na zijn dood is het lichaam van George nog steeds niet vrijgegeven door de lijkschouwer. Het onderzoek naar de doodsoorzaak loopt nog.

George Michael overleed op eerste kerstdag op 53-jarige leeftijd. De geruchten gaan dat de voormalige Wham!-zanger in zijn laatste weken weer zou zijn teruggevallen in een oude drugsverslaving.

11-02-2017 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik, Matthias Schoenaerts van de Aldi? Ik zie de gelijkenis wel"

"Ik, Matthias Schoenaerts van de Aldi? Ik zie de gelijkenis wel"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/4_zpscul211xg.jpg

Als je Bill Barberis ziet - 1.90 meter, 98 kilo spieren, ruige stoppels op de kin, schalks blinkende ogen en een acteurscarrière die steil omhoog schiet - zou je denken: die man weet verdomd goed waarnaartoe met zijn leven. Maar, zoals zo vaak: schijn bedriegt. "Van mijn ouders mocht ik niet naar de toneelschool. Pas op mijn 28ste had ik het lef om te rebelleren."

Bill Barberis is dé hunk van de Vlaamse televisie - daar zijn álle vrouwen, en niet enkel de 'Thuis'-fans, het toch over eens? Binnenkort verdwijnt zijn personage, loodgieter Toon, uit 'Thuis', maar niet getreurd: eind deze maand speelt hij mee in de Vlaamse romcom 'Allemaal Familie', zijn eerste grote filmrol. Hij vertolkt er de vrouwenmagneet Carl, een kok die doelloos door het leven sukkelt. Voor alle duidelijkheid: koken kan hij in het echt niet, een vrouwenmagneet is hij des te meer. Barberis: "Op het internet circuleren foto's van mij in bloot bovenlijf - gewoon beelden uit 'Thuis', toen ik in een of andere scène mijn T-shirt eens moest uittrekken. Het commentaar erbij is redelijk, euh, heftig (lacht)."

Was je vroeger ook al zo populair?

"Ik was er mij alleszins niet van bewust. Mijn vrienden maakten me er af en toe attent op, maar ik had meestal niks in de gaten."

Mannen worden doorgaans een beetje nijdig als het over jou gaat, heb ik al gemerkt. En dan nemen ze nogal snel de woorden 'Matthias Schoenaerts van den Aldi' in de mond.

"(lacht heel hard) Ik zie de gelijkenis wel - al hangt het af van foto tot foto. Mannen stellen zich soms wel defensief op. Ze zijn geïntimideerd. Misschien omdat ik imposant overkom? Ik weet het niet. Maar het is echt nergens voor nodig. Ik ben een zacht eitje."

11-02-2017 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Museum sluit installatie acteur Shia LaBeouf

Museum sluit installatie acteur Shia LaBeouf

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/2_zpsrbdkirkx.jpg

Het straatkunstwerk dat de Amerikaanse acteur Shia LaBeouf installeerde als protest tegen president Donald Trump, is niet meer. Het Museum of the Moving Image in de New Yorkse wijk Queens besliste dat nadat het kunstwerk tot meerdere arrestaties had geleid, waaronder die van LaBeouf zelf. Dat meldt de New York Times.

Volgens het museum vormt het werk een 'ernstig en voortdurend gevaar voor de openbare orde'. De creatie was niet veel meer dan een aan het museum bevestigde camera. Voorbijgangers werden uitgenodigd de zin "hij zal ons niet verdelen'', tevens de titel van het kunstwerk, voor de camera uit te spreken.

De filmster maakte zelf ook enkele keren zijn opwachting voor de camera. Zo was te zien hoe hij in een handgemeen raakte met een voorbijganger die racistische taal uitsloeg. Later was eveneens te zien hoe LaBeouf werd gearresteerd.

Het doel van LaBeouf was om de beelden rechtstreeks online te plaatsen gedurende de volledige regeerperiode van Trump. Maar het doek viel dus al na drie weken in plaats van vier of acht jaar.

Op de website van LaBeoufs kunstwerk staat nu te lezen dat het museum op 10 februari 2017 "het project in de steek liet''. Diezelfde boodschap stuurde de acteur ook via Twitter de wereld in.

11-02-2017 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thuis-fans in shock na plotse dood 'Jenny'

Thuis-fans in shock na plotse dood 'Jenny'

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/1_zpsc55bql0d.jpg

Thuis-fans hebben er een memorabele weekfinale opzitten. Het vertrek van 'Jana' (Joy Anna Thielemans) uit de Eén-soap was aangekondigd, maar de scenaristen hadden nog een andere onaangename verrassing in petto: het plotse overlijden van 'Jenny'. Actrice Janine Bisschops (74) verlaat Thuis definitief. Ze was er al bij sinds het prille begin in 1995.

Het personage 'Jenny Verbeeck' dook minder en minder op in Thuis, waarop Bisschops vorig jaar besliste om de tv-reeks te verlaten. Hoe ze Thuis zou verlaten, was nog niet bekend.

De scenaristen lieten haar tijdelijk verhuizen naar Marokko, waar ze samen met haar man 'Leo' (Walter Moeremans) verbleef. Die laatste was al teruggekeerd. 'Rosa' en 'Marianne' zetten gisteravond een heus welkomstfeestje op poten, waarna een aangeslagen 'Leo' verscheen die meedeelde dat Jenny op de luchthaven in elkaar was gezakt en vervolgens overleed.

11-02-2017 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lego Batman in première onder goedkeurend oog van bekend Vlaanderen en kroost

Lego Batman in première onder goedkeurend oog van bekend Vlaanderen en kroost

http://oi63.tinypic.com/w70le9.jpg

Wat te doen op een druilerige zondag? Tal van BV's en hun kinderen verzamelden in Kinepolis Antwerpen voor de première van de Vlaamse versie van de film Lego Batman.

Alex Agnew - die de stem van de Joker voor zijn rekening neemt - had zijn dochter Amy bij. Callboy Rik Verheye - die Robin speelt - was ook van de partij. De rest van de stemmencast wordt ondermeer verzorgd door Bill Barberis, Manou Kersting - die Batman zelf speelt - , Adriaan Van den Hoof, Herbert Flack, Lieven van Gils en Cathérine Moerkerke. Evi Hansen en haar twee zoontjes Scout en Mac stalen echter de schow met een rondje gekke bekken trekken.

11-02-2017 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!