NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sterren zagen eruit als bontgekleurde paradijsvogels op de rode loper van de Grammy Awards

De sterren zagen eruit als bontgekleurde paradijsvogels op de rode loper van de Grammy Awards

https://www.mupload.nl/img/gzjurgrufmfmg.jpg

Gisterenavond vonden de jaarlijkse Grammy Awards plaats in Los Angeles. Op de rode loper gingen de sterren voor opvallend kleurrijke outfits. Zo stal Adele de show in een mosgroene jurk van Givenchy terwijl Rihanna dan weer opviel in een knaloranje glittertop van Armani Privé. 

13-02-2017 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Patricia Paay gaat een geldbedrag met vijf, misschien zelfs zes nullen eisen"

"Patricia Paay gaat een geldbedrag met vijf, misschien zelfs zes nullen eisen"

https://www.mupload.nl/img/qots6zgrfrg05.jpg

De Nederlandse showbizzdiva Patricia Paay gaat een geldbedrag met 'minstens vijf en misschien zelfs zes nullen' aan schadevergoeding eisen van alle personen die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van het filmpje waarin te zien is hoe zij met een man plasseks heeft. "De absolute grens voor dit soort zaken is bereikt", zegt haar advocaat Johan Langelaar.

De advocaat is van plan alle verantwoordelijken voor het verspreiden van het filmpje hoofdelijk aansprakelijk te stellen. "Ik wil ze allemaal veroordeeld hebben voor het schadebedrag. En hoe ze het daarna onderling verdelen, zoeken ze maar uit. Ik pak het geld van degene die het meest heeft, het grootste bedrijf, en hoe die dat dan weer verhaalt op een van de anderen, is zijn probleem."

'La Paay' (67) werd vorige week ernstig in verlegenheid gebracht met een plasseksvideo die via een twitteraar online werd verspreid en onder meer door de controversiële nieuwssite GeenStijl werd gepubliceerd. Paay werd al enige tijd afgeperst door iemand die dreigde het filmpje te verspreiden.

Zéér bewust

Advocaat Langelaar wéét dat smartengeldbedragen in Nederland eigenlijk nooit hoog oplopen. "Maar we gaan het toch proberen. We gaan rechtspraak maken. Justitie is steeds meer geneigd hierin mee te gaan. Wat denk je ook dat dit betekent voor de opdrachten die zij krijgt... En vergeet niet: GeenStijl is zeer uitdrukkelijk gevraagd de video niet te publiceren. En dan toch doen! Dan ben je zéér bewust iemand ernstig aan het beschadigen. Terwijl nota bene momenteel de rechtszaak dient tegen die man die dat meisje Amanda Todd de dood injoeg. Iedereen weet dus hoe zwaar de gevolgen kunnen zijn. En dan tóch zelf ook zoiets doen."

Bagger

De advocaat speelt ook met de gedachte bepaalde sites te laten verbieden. "Ik ga in elk geval van GeenStijl eisen nooit meer iets te publiceren van Patricia zonder haar toestemming", zegt Langelaar. "Ik weet dat we ons daar op glad ijs begeven vanwege de persvrijheid, maar er moet een einde komen aan alle bagger die zomaar kan worden gepubliceerd."

13-02-2017 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'La La Land' zet favorietenrol Oscars kracht bij op Britse filmawards

'La La Land' zet favorietenrol Oscars kracht bij op Britse filmawards

https://www.mupload.nl/img/uosg3p29apnni.jpg

De musicalfilm 'La La Land' heeft op de Baftas, de Britse filmawards, de favorietenrol voor de Oscars nog wat kracht bijgezet. De film haalde zowel de prijs voor beste regisseur, beste actrice maar vooral die van beste film binnen. Ook 'Manchester by the Sea' viel vanavond aardig in de prijzen in Londen.

In totaal werd 'La La Land', van regisseur Damien Chazelle, vijf keer bekroond door de Britse filmindustrie. Het werd niet alleen beloond met de prijs voor beste film. Chazelle kreeg ook de prijs voor beste regisseur, hoofdrolspeelster Emma Stone die voor beste actrice. En daarnaast werden ook de filmmuziek en het camerawerk bekroond met een Bafta.
    
Hoofdrolspeler Ryan Gosling viel dan weer niet in de prijzen. Hij moest de award voor beste acteur aan zijn landgenoot Casey Affleck laten voor zijn rol in 'Manchester by the Sea', een film van Kenneth Lonergan die ook met de Bafta voor beste scenario naar huis mocht.
    
De awards voor beste mannelijke en vrouwelijke bijrol gingen naar de Brit Dev Patel in 'Lion' en Viola Davis in 'Fences'. Het Hongaarse drama over de Holocaust 'Son of Saul' was de beste niet-Engelstalige film.
    
De zegereeks van 'La La Land' blijft zo maar verder duren. Zo ging de romantische musical op de Directors Guild Awards al aan de haal met de hoofdprijs. De film ging eerder al aan de haal met zeven Golden Globes en won ook de filmprijs van de Amerikaanse producers (Producers Guild of America). De film is in de running voor veertien Oscars, een evenaring van het recordaantal nominaties.

13-02-2017 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PREVIEW: dit is de eerste auditie uit The Band

PREVIEW: dit is de eerste auditie uit The Band

https://www.mupload.nl/img/dfcvjmwtvskd9.jpg

Voortaan spat elke vrijdagavond het testosteron van het scherm in The Band op VTM. Tientallen mannen worden door hosts Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Jim Bakkum het podium opgestuurd. Van stoere rockers tot straffe popstemmen: allemaal proberen ze een plekje in The Band te bemachtigen.

Ontdek hier de allereerste auditie uit The Band. De 20-jarige Joost uit Roosendaal breekt het podium alvast af met zijn auditie op Arme Joe van Will Tura. Joost is zanger in de poprockgroep Driftwood Penguins. Hij schreef zich samen met zijn bandleden Thomas en Job in voor The Band. Joost heeft de uitstraling van een echte rocker. Muziek is zijn grote passie. Hij gaf zelfs zijn studies op om er zich volledig aan te wijden. De hele wereld rondtoeren met een band, dat is zijn ultieme doel. Kan hij de publieksjury overtuigen? En pakt hij ook vakjuryleden Slongs Dievanongs, Kris Wauters, Min Hee Bervoets en Nielson in?

Tijdens de auditieafleveringen - die nu vrijdag van start gaan - krijgen de kandidaten één minuut de tijd om te overtuigen met een zelfgekozen Nederlandstalig nummer. Dat doen ze in een indrukwekkende arena, voor het oog van de 100-koppige publieksjury, die gevuld is met 25 kinderen, 25 jongens, 25 meisjes en 25 ouders. Hun mening is doorslaggevend. Enkel wie 3 van de 4 groepen voor zich kan winnen, ziet de tribunes openschuiven en zet zijn auditie verder voor vakjuryleden Slongs Dievanongs, Min Hee Bervoets, Kris Wauters en Nielson. Wie ook hier groen licht krijgt van 3 van de 4 juryleden, komt een stap dichter bij de liveshows van The Band.

Daarin zal duidelijk worden wie het best met wie in een groep kan samenwerken, wie de uiteindelijke favorieten zijn en welke combinaties het meest overtuigen. Tientallen kandidaten wagen hun kans in 4 daverende auditieafleveringen. Alleen de allerbeste stoten door. Wie zingt zichzelf naar de liveshows? Wie matcht het best met wie? En welke 4 beginnen aan een rock 'n roll leven in The Band?

13-02-2017 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Koch teleurgesteld in verfilming 'Het Diner': "Een verloren avond"

Herman Koch teleurgesteld in verfilming 'Het Diner': "Een verloren avond"

https://www.mupload.nl/img/rmxev3hs071i7.jpg

Herman Koch is teleurgesteld in de Amerikaanse verfilming van zijn bestseller 'Het Diner'. ''Het is geen film die ik mijn vrienden zou aanraden. Wie naar 'The Dinner' gaat, heeft gewoon een verloren avond'', zegt Koch tegen onze collega's van het Algemeen Dagblad.

De Nederlandse auteur Herman Koch bezocht de wereldpremière van de boekverfilming vrijdagavond op het filmfestival in Berlijn, samen met onder anderen hoofdrolspelers Richard Gere, Steve Coogan, Laura Linney, Rebecca Hall en de Israëlische regisseur Oren Moverman.

Koch besloot de afterparty te laten schieten en zijn bezoek aan Berlijn een paar dagen in te korten. Aan NRC Handelsblad vertelt Koch: ''Zo'n afterparty was heel ongemakkelijk geworden. Wat had ik moeten doen, iedereen de hand schudden en zeggen dat ik de film waardeloos vond?"

Flashbacks

'The Dinner' vertelt over twee echtparen die een avond samenkomen in een restaurant om daar een misstap van hun kinderen te bespreken. Het boek, dat internationaal een groot succes is, werd al bewerkt tot Nederlandse film. Er is ook een Italiaanse versie gemaakt. Wat Koch betreft blijft het bij deze drie verfilmingen.

De derde en Amerikaanse versie vindt Koch het slechtst. ''Ik heb er zo objectief mogelijk naar gekeken. Er zitten veel te veel flashbacks in. Dat gebeurt ook in het boek, maar voor een film is het echt te veel. Ook is al in de eerste scènes duidelijk dat een van de hoofdpersonen een psychopaat is, terwijl in mijn boek dat pas veel later wordt geopenbaard.''

12-02-2017 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'La La Land' topfavoriet voor Bafta's

'La La Land' topfavoriet voor Bafta's

https://www.mupload.nl/img/i5peg0jytx5ry.jpg

De romantische musical 'La La Land' wordt vanavond de grote winnaar van de Bafta's, de Britse film- en televisieprijzen. Dat staat nu al zo goed als vast, nadat de prent van Damien Chazelle ook al zeven Golden Globes en veertien Oscarnominaties in de wacht sleepte.

'La La Land', met Ryan Gosling en Emma Stone in de hoofdrollen werd elf keer genomineerd, onder meer in de categorie Beste Acteur, Beste Actrice, Beste Film en Beste Muziek. Chazelle is ook genomineerd in de categorie Beste Regie.

De Bafta's, kort voor British Academy of Film and Television Arts, behoren tot de belangrijkste filmprijzen ter wereld. Ze worden dit jaar voor de zeventigste keer uitgereikt.  Over twee weken vindt het gala van de Oscars plaats.

12-02-2017 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen stelt lingerielijn voor (maar houdt het zedig)

Karen Damen stelt lingerielijn voor (maar houdt het zedig)

https://www.mupload.nl/img/wyvblz4ncua3k.jpg

Wie hoopte dat Karen Damen, de voormalige schone rosse van K3, in lingerie zou poseren voor het publiek van Molecule in het West-Vlaamse Vichte was eraan voor de moeite.

Karen hield het zedig bij de voorstelling van haar nieuwe lingerielijn van Sapph. "Dat het maar snel zomer wordt zodat we onze bikini weer kunnen bovenhalen", lacht Karen die droomt van een collectie voor alle vrouwen. "Lingerie moet niet alleen perfect zijn, maar ook comfortabel zitten. Perfectie is immers niet zo gemakkelijk."

Jodie De Coppel (14) uit Steenhuize ontmoette haar grootste fan voor het eerst. "Ik heb koekjes gebakken en een gedicht geschreven voor haar: 'Bedankt voor wie je bent, voor wat je doet, recht uit het hart, nooit omdat het moet'. Ik ging naar huis met een nieuw strandjurkje van haar collectie."

Een tweehonderdtal fans hadden veel tijd over om met Karen op de foto te gaan. "Waarom? Omdat ze een topwijf is", schatert Mieke Lefebvre uit Zonnebeke. 

12-02-2017 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hillary belde mij twee dagen voor verkiezingen: 'Het gewicht van de vrije wereld rust op uw schouders'"

"Hillary belde mij twee dagen voor verkiezingen: 'Het gewicht van de vrije wereld rust op uw schouders'"

https://www.mupload.nl/img/kxxkroiiyiov2.jpg

Acteur en komiek Tom Arnold is de man die beweert de tapes te hebben met fragmenten waarop Donald Trump racistisch uit de hoek zou komen in het tv-programma The Apprentice. Arnold maakte ze nooit publiek, zelfs niet na een telefoontje van Hillary Clinton.

Arnold neemt deel aan het Australische realityprogramma I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! Daarin kwam hij terug op de videofragmenten waarin Trump het bewuste N-woord zou gebruiken, zijn eigen zoon voor "achterlijk" zou uitschelden en ook het C-woord niet zou schuwen. Vorig jaar maakte de 57-jarige acteur bekend dat hij daarvan een beeldenmontage in zijn bezit kreeg, op een moment dat geen weldenkend mens geloofde in de kansen van Trump om president van de VS te worden.

"Maak het openbaar, please"
Aan een medekandidaat in I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! zei Arnold dat hij de tapes nooit openbaar had gemaakt omdat hij de toestemming daarvoor niet kreeg van de mensen die de video hadden gelekt. Zelfs Trumps tegenkandidate Hillary Clinton kon hem niet overtuigen. "Ze belde mij twee dagen voor de verkiezingen", beweert Arnold. "Ze vroeg: 'Maak het openbaar, alstublieft. Het gewicht van de vrije wereld rust op uw schouders.'" De komiek zou daarop gezegd hebben: "Ik zou best wel de held willen zijn, maar ik kan het die families niet aandoen."

Arnold doelde daarbij op enkele medewerkers van The Apprentice, van wie hij in een interview met radiozender KIRO al eens had gezegd dat die doodsbang waren van Trumps entourage en vreesden nooit nog werk te zullen vinden. Ze zouden bovendien gebonden zijn aan een geheimhoudingsovereenkomst van 5 miljoen dollar.

Nep
Ook nu weer voegde de Amerikaanse acteur er nog aan toe dat het uitbrengen van de tapes "niet zou geholpen hebben". "Ik denk niet dat de mensen het zich aantrekken. Trump had zich toen al seksistisch uitgelaten en had een vijftiental klachten aan zijn been", aldus Arnold, die de president al dertig jaar kent. Vorige week zei Arnold in I'm a Celebrity nog over Trump: "Hij is een seksist en een racist, maar ik beschouw hem als een grap. Ik heb onder mijn vrienden een aantal échte miljardairs en hém heb ik altijd nep gevonden."

De acteur kreeg veel kritiek voor zijn vermeende bezit van de 'negertapes'. Niet iedereen op het internet lijkt geloof te hechten aan het verhaal van de komiek en anderen keuren het af dat hij ze nooit liet zien. Ook zijn deelname aan de realitysoap wordt lang niet door alle Australische kijkers gesmaakt. Arnold zou naar verluidt zo'n 40.000 dollar per week opstrijken om niet veel meer te doen dan in een bed te liggen in de Zuid-Afrikaanse jungle.

12-02-2017 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partner George Michael mag niet naar begrafenis komen

Partner George Michael mag niet naar begrafenis komen

https://www.mupload.nl/img/bc7czkoahai6r.jpg

George Michaels partner Fadi Fawaz mag van de familie van de overleden zanger niet naar de begrafenis van de ster komen. Dat meldt The Sun.

De 43-jarige Fawaz is degene die op eerste kerstdag het levenloze lichaam van de 53-jarige zanger aantrof in bed. De 54-jarige neef van Michael, Andros Georgiou, stelt dat de familie van de overleden ster Fawaz haat. "De hemel mag hem bijstaan als hij op komt dagen. Fadi is niet uitgenodigd voor de begrafenis.''

Volgens Georgiou wordt George Michael begraven in zijn favoriete pak en shirt van zijn laatste tour. Ook zal de zanger een gouden horloge van Cartier dragen en een ring waarin zijn bijnaam Yog staat gegraveerd.

"Niet vrijgegeven"

George Michael is nog altijd niet begraven, aangezien zijn lichaam nog steeds niet is vrijgegeven door de lijkschouwer. Het onderzoek naar de doodsoorzaak loopt nog. De familie is momenteel bezig met de voorbereidingen van de uitvaart van de zanger, die naast zijn moeder Lesley komt te liggen.

Georgiou denkt overigens dat ook Kenny Goss, een ex van de zanger, ook niet aanwezig zal zijn bij de begrafenis, net als onder anderen vriend Boy George. ''Het zal een kleine en geheime gebeurtenis zijn, met mogelijk minder dan vijftig aanwezigen. Gehoopt wordt dat George in de grond ligt voordat mensen achter de begrafenis komen.''

12-02-2017 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Gere haalt uit naar Donald Trump

Richard Gere haalt uit naar Donald Trump

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/5_zpsz4komq1g.jpg

Acteur en activist Richard Gere haalde gisteren op het Filmfestival van Berlijn uit naar Preisdent Trump. Hij deed dat net voor de wereldpremière van zijn laatste film 'The Dinner'.

Gere zei dat Trump er in geslaagd is om in de hoofden van vele Amerikanen voor verwarring te zorgen tussen de termen 'vluchteling' en 'terrorist'. Hij voegde er nog aan toe dat hij het erg ontmoedigend vindt dat het woord 'vluchteling' in de Verenigde Staten een zo ontzettend andere betekenis heeft gekregen.

'The Dinner' is een verfilming van de bestseller 'Het Diner' van de Nederlandse auteur Herman Koch. In 2013 kwam ook al de Nederlandse verfilming door Menno Meyjes in de zalen. Op de Amerikaanse verfilming met Gere in de hoofdrol is het voor Belgische fans nog even wachten.

12-02-2017 om 17:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
11-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend probeerde George Michael uur te wekken voor hij hulpdiensten belde

Vriend probeerde George Michael uur te wekken voor hij hulpdiensten belde

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/3_zps7nxrhjpj.jpg

George Michaels partner Fadi Fawaz heeft de zanger op de ochtend van zijn dood 'een uur' lang geprobeerd te wekken voordat hij het alarmnummer belde. Dat valt op te maken uit het telefoongesprek dat showbizzsite TMZ online heeft gezet.

"Ik heb in het afgelopen uur geprobeerd hem te wekken maar het lukt niet. Hij is er niet meer", vertelt Fadi op kalme en bedroefde toon. Hij stelt dat hij George's lichaam in bed heeft gevonden en dat hij "koud, blauw en erg stijf" is. Dat zou erop kunnen wijzen dat de zanger al langere tijd dood was. Waarom hij zo lang wachtte met het waarschuwen van de hulpdiensten wordt niet duidelijk.

Geen verdachte omstandigheden
De politie onderzocht lange tijd de rol van Fadi bij de dood van George, maar rechercheurs vonden geen verdachte omstandigheden. Bijna zeven weken na zijn dood is het lichaam van George nog steeds niet vrijgegeven door de lijkschouwer. Het onderzoek naar de doodsoorzaak loopt nog.

George Michael overleed op eerste kerstdag op 53-jarige leeftijd. De geruchten gaan dat de voormalige Wham!-zanger in zijn laatste weken weer zou zijn teruggevallen in een oude drugsverslaving.

11-02-2017 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik, Matthias Schoenaerts van de Aldi? Ik zie de gelijkenis wel"

"Ik, Matthias Schoenaerts van de Aldi? Ik zie de gelijkenis wel"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/4_zpscul211xg.jpg

Als je Bill Barberis ziet - 1.90 meter, 98 kilo spieren, ruige stoppels op de kin, schalks blinkende ogen en een acteurscarrière die steil omhoog schiet - zou je denken: die man weet verdomd goed waarnaartoe met zijn leven. Maar, zoals zo vaak: schijn bedriegt. "Van mijn ouders mocht ik niet naar de toneelschool. Pas op mijn 28ste had ik het lef om te rebelleren."

Bill Barberis is dé hunk van de Vlaamse televisie - daar zijn álle vrouwen, en niet enkel de 'Thuis'-fans, het toch over eens? Binnenkort verdwijnt zijn personage, loodgieter Toon, uit 'Thuis', maar niet getreurd: eind deze maand speelt hij mee in de Vlaamse romcom 'Allemaal Familie', zijn eerste grote filmrol. Hij vertolkt er de vrouwenmagneet Carl, een kok die doelloos door het leven sukkelt. Voor alle duidelijkheid: koken kan hij in het echt niet, een vrouwenmagneet is hij des te meer. Barberis: "Op het internet circuleren foto's van mij in bloot bovenlijf - gewoon beelden uit 'Thuis', toen ik in een of andere scène mijn T-shirt eens moest uittrekken. Het commentaar erbij is redelijk, euh, heftig (lacht)."

Was je vroeger ook al zo populair?

"Ik was er mij alleszins niet van bewust. Mijn vrienden maakten me er af en toe attent op, maar ik had meestal niks in de gaten."

Mannen worden doorgaans een beetje nijdig als het over jou gaat, heb ik al gemerkt. En dan nemen ze nogal snel de woorden 'Matthias Schoenaerts van den Aldi' in de mond.

"(lacht heel hard) Ik zie de gelijkenis wel - al hangt het af van foto tot foto. Mannen stellen zich soms wel defensief op. Ze zijn geïntimideerd. Misschien omdat ik imposant overkom? Ik weet het niet. Maar het is echt nergens voor nodig. Ik ben een zacht eitje."

11-02-2017 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Museum sluit installatie acteur Shia LaBeouf

Museum sluit installatie acteur Shia LaBeouf

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/2_zpsrbdkirkx.jpg

Het straatkunstwerk dat de Amerikaanse acteur Shia LaBeouf installeerde als protest tegen president Donald Trump, is niet meer. Het Museum of the Moving Image in de New Yorkse wijk Queens besliste dat nadat het kunstwerk tot meerdere arrestaties had geleid, waaronder die van LaBeouf zelf. Dat meldt de New York Times.

Volgens het museum vormt het werk een 'ernstig en voortdurend gevaar voor de openbare orde'. De creatie was niet veel meer dan een aan het museum bevestigde camera. Voorbijgangers werden uitgenodigd de zin "hij zal ons niet verdelen'', tevens de titel van het kunstwerk, voor de camera uit te spreken.

De filmster maakte zelf ook enkele keren zijn opwachting voor de camera. Zo was te zien hoe hij in een handgemeen raakte met een voorbijganger die racistische taal uitsloeg. Later was eveneens te zien hoe LaBeouf werd gearresteerd.

Het doel van LaBeouf was om de beelden rechtstreeks online te plaatsen gedurende de volledige regeerperiode van Trump. Maar het doek viel dus al na drie weken in plaats van vier of acht jaar.

Op de website van LaBeoufs kunstwerk staat nu te lezen dat het museum op 10 februari 2017 "het project in de steek liet''. Diezelfde boodschap stuurde de acteur ook via Twitter de wereld in.

11-02-2017 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thuis-fans in shock na plotse dood 'Jenny'

Thuis-fans in shock na plotse dood 'Jenny'

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/1_zpsc55bql0d.jpg

Thuis-fans hebben er een memorabele weekfinale opzitten. Het vertrek van 'Jana' (Joy Anna Thielemans) uit de Eén-soap was aangekondigd, maar de scenaristen hadden nog een andere onaangename verrassing in petto: het plotse overlijden van 'Jenny'. Actrice Janine Bisschops (74) verlaat Thuis definitief. Ze was er al bij sinds het prille begin in 1995.

Het personage 'Jenny Verbeeck' dook minder en minder op in Thuis, waarop Bisschops vorig jaar besliste om de tv-reeks te verlaten. Hoe ze Thuis zou verlaten, was nog niet bekend.

De scenaristen lieten haar tijdelijk verhuizen naar Marokko, waar ze samen met haar man 'Leo' (Walter Moeremans) verbleef. Die laatste was al teruggekeerd. 'Rosa' en 'Marianne' zetten gisteravond een heus welkomstfeestje op poten, waarna een aangeslagen 'Leo' verscheen die meedeelde dat Jenny op de luchthaven in elkaar was gezakt en vervolgens overleed.

11-02-2017 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lego Batman in première onder goedkeurend oog van bekend Vlaanderen en kroost

Lego Batman in première onder goedkeurend oog van bekend Vlaanderen en kroost

http://oi63.tinypic.com/w70le9.jpg

Wat te doen op een druilerige zondag? Tal van BV's en hun kinderen verzamelden in Kinepolis Antwerpen voor de première van de Vlaamse versie van de film Lego Batman.

Alex Agnew - die de stem van de Joker voor zijn rekening neemt - had zijn dochter Amy bij. Callboy Rik Verheye - die Robin speelt - was ook van de partij. De rest van de stemmencast wordt ondermeer verzorgd door Bill Barberis, Manou Kersting - die Batman zelf speelt - , Adriaan Van den Hoof, Herbert Flack, Lieven van Gils en Cathérine Moerkerke. Evi Hansen en haar twee zoontjes Scout en Mac stalen echter de schow met een rondje gekke bekken trekken.

11-02-2017 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kit -Jon Snow- Harington: "Te vroeg ontmaagd"

Kit -Jon Snow- Harington: "Te vroeg ontmaagd"

http://oi68.tinypic.com/wld8cw.jpg

Kit Harington werd al op jonge leeftijd ontmaagd. Iets te vroeg, vindt de Britse acteur achteraf. Al was zijn eerste seksuele avontuur wel beter dan dat van zijn alter-ego Jon Snow in 'Game of Thrones'.

"De mijne was iets minder vreemd dan in een grot", vertelt Harington tegen Elle. "Het was op een feestje, typisch iets voor tieners. Ik was waarschijnlijk te jong." De acteur houdt in het midden hoe jong hij precies was, maar het was in ieder geval 'niet ver' van zijn 13e af.  

"Het meisje en ik wilden het graag", benadrukt de nu 30-jarige Kit. Volgens hem gaan jongeren op twee verschillende manieren met hun maagdelijkheid om. "Of je wacht en doet het goed of je bent jong en wilt er vanaf zijn."

05-02-2017 om 17:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baba Yega kondigt eerste grote zaalshow aan met merkwaardige persconferentie

Baba Yega kondigt eerste grote zaalshow aan met merkwaardige persconferentie

http://oi67.tinypic.com/1ynva1.jpg

Sinds hun overwinning in Belgium's Got Talent op VTM gaat het Baba Yega voor de wind. Gisteren hadden de Baba's echter groot nieuws. Wel beetje vervelend dat ze niet spreken, natuurlijk. Het leverde de meest merkwaardige persconferentie ooit op. Met in plaats van interviews een knuffelsessie om te melden dat ze op 20 mei met een grote show in Flanders Expo in Gent staan.

Hun surprise optredens her en der konden al op massale belangstelling rekenen en de boekingen lopen duchtig binnen. Maar Baba Yega wil meer.

Op 20 mei geven ze een grote show in het Gentse Flanders Expo. The Discovery gaat de ervaring heten. Tickets gaan vanaf zaterdag in verkoop.

Baba Yega maakte dat gisteren zelf bekend mits een mini-show met een paar dansjes, een groot scherm en bordjes om hun bedoelingen duidelijk te maken. Hilariteit alom toen ze na afloop in plaats van gesprekjes om hun plannen te verduidelijken iedereen kwamen knuffelen. Geen woord werd er gezegd.

Gelukkig was er productieleider Bart om de knuffels naar mensentaal te vertalen. "Dit wordt echt hun show.", vertelde hij. "Er zijn vijf vaste Baba's, die bezetting blijft. Met die mannen moeten we het doen (lacht). Voor de mannen is het allemaal vers en nieuw, dus het is nog even zoeken waar we juist heen willen."

Intussen raakte ook bekend dat Baba Yega op 11 februari de party na de allereerste Q - Run To You - een avondrun langs een verlicht parcours - op gang zal dansen met een gloednieuwe act in neon-onesie. "Zo'n dingen zullen ze blijven doen," zegt Bart. "Maar voor de full monty moet je in Flanders Expo zijn. We gaan niet voor de volle capaciteit van 12.000 man. Het plafond is 6000. Waarom? Baba Yega moet het ook van de mimiek hebben en van hun bereikbaarheid. Als de zaal te groot is, gaat er veel verloren. We willen de mensen echt hij de show kunnen betrekken. Baba wil dat iedereen de Yega in zichzelf loslaat. (lacht) Het zou mooi zijn mochten we de Expo een keer vol krijgen maar stiekem dromen de Baba's natuurlijk al van meer. We zullen zien waar we eindigen. Maar sowieso willen we in Gent blijven. Het wordt een totaalspektakel met een podium en een opzet dat best zo lang mogelijk blijft staan. Verhuizen naar de Lotto Arena is dan niet meteen een optie. We zijn nog een beetje op zoek naar hoe we de show in mekaar gaan steken. Het moet echt iets voor een breed publiek worden. Zowel 12-jarigen, als 25-jarigen en nog oudere fans moeten zich amuseren. Er zullen ook gastoptredens zijn. Er zijn muzikanten en DJ's die zich al spontaan aangemeld hebben om iets met de Baba's te doen. We zullen zien met wie we in zee gaan. Een samenwerking met iemand uit Belgium's Got Talent is er niet bij. De Baba's zijn enorm dankbaar voor die ervaring. Maar nu gaan we verder."

Nog een reden om niet voor de maximumcapaciteit te gaan in Flanders Expo is het feestje achteraf, dat Baba Yega in gedachten heeft. "Na afloop wordt er tijd gemaakt voor de fans. Ze zijn heel aaibaar. En na de show plannen we nog een après party."

Er zal dan vast ook duchtig en druk geknuffeld worden.  

Tickets gaan vanaf nu zaterdag in verkoop. Meer info: www.baba-yega.com

05-02-2017 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Linde heeft 'nieuws' (en parodieert Beyoncé)

Ook Linde heeft 'nieuws' (en parodieert Beyoncé)

http://oi67.tinypic.com/fk19io.jpg

Beyoncé is zwanger van een tweeling en dat weet intussen de hele wereldbol. Studio Brussel-presentator Linde Merckpoel is misschien een klein beetje jaloers op die aandacht - ruim 7 miljoen likes en meer dan 350.000 reacties intussen - en dacht: "Laat ik het zelf ook eens proberen". Ze postte deze ochtend een foto op sociaalnetwerksite Instagram, geheel naar het voorbeeld van de popzangeres, en wilde zo haar nieuws wereldkundig maken: "Queen L & The Two Bicky's Too Many #foodbaby", schreef ze erbij. Of: twee Bicky Burgers gegeten en dat was er misschien eentje te veel... Geen baby's dus in Lindes bolle buikje, wel een beetje teveel vettigheid.

05-02-2017 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schattige Claire (4) pakt nu ook miljoenen kijkers van Ellen Degeneres-show in

Schattige Claire (4) pakt nu ook miljoenen kijkers van Ellen Degeneres-show in

http://oi67.tinypic.com/15dv2p0.jpg

Op YouTube hadden ze al records gebroken. Nu hebben de 4-jarige Claire en haar papa ook miljoenen kijkers van de razend populaire Ellen Degeneres-show ingepakt.

Met meer dan 150 miljoen views op YouTube had het vertederende duo al wereldwijd harten veroverd en dat was Ellen Degeneres niet ontgaan.

Met hun cover van het Disney-nummer 'You've Got a Friend in me' deden ze dat huzarenstukje nu nog eens over op de Amerikaanse televisie. Het was wederom een klinkend succes. Kijk zelf maar!

05-02-2017 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van marktkramer tot multimiljonair

Van marktkramer tot multimiljonair

http://oi65.tinypic.com/vpktgw.jpg

'The Sky is the Limit' op Vier leert ons vanaf dinsdag Dave Wauwermans (47) kennen. Selfmade man, marktleider in matrassen, getrouwd met een Oekraïense schone en kersvers vader. "Erkenning voor wat je bereikt hebt, is voor mij meer waard dan de herkenning door het grote publiek."

Wauwermans woont al jaren in Knokke, maar is opgegroeid in Averbode. "Ik was er bij de scouts en heb er in de bossen gecrost. Van mijn achtste tot mijn vijftiende reed ik met de fiets rond om krantjes te verkopen. Mijn eerste vakantiejob was bij papierhandel Taels. Ik heb ook gewerkt bij de doe-het-zelfzaak Vuurvast, tegenwoordig de doe-het-zelfzaak OMCT. Ik kom er nog steeds voor mijn schroeven en pluggen."

Twee tot drie keer per maand rijdt Wauwermans van Knokke naar Averbode, om er zijn neef Johny Steenbergen en vrienden te bezoeken. "Voor mij is dat geen afstand. Ik heb zaken gedaan over de hele wereld."

Hij studeerde elektromechanica aan het VTI in Diest. "Ik stak de handen uit de mouwen, maar mijn tong werkte sneller dan mijn handen. Ik werd marktkramer en autoverkoper. Het zakendoen zit me in het bloed."

Op zijn 21ste trok hij naar Schaffen om er zijn eigen zaak in matrassen te beginnen. Hij bouwde een imperium uit van 15 winkels en zou er multimiljonair mee geworden zijn.

"Niet stinkend rijk"

"Dat zijn rekeningen die anderen steeds maken", zegt Wauwermans bedachtzaam. "Ik kan rijkelijk leven, maar daarom ben ik niet stinkend rijk." Zijn business heeft mindere jaren gekend, waarover hij niet veel wil zeggen. "Die neergang komt aan bod in de uitzendingen. Dan zal één en ander wel duidelijk worden."

"Erkenning voor wat ik gedaan heb, is belangrijker dan herkend te worden door het grote publiek", vindt Wauwermans. "In Knokke en Averbode ben ik al een lokale bekendheid en word ik regelmatig aangesproken. Als straks heel Vlaanderen met mij kennismaakt, word ik allicht door iedereen nagewezen en aangeklampt, ook door volslagen onbekenden. Dat wordt even wennen. Ik heb vooraf goed nagedacht voor ik toezegde om mee te doen met het programma. Commercieel is het een goede zet."

Eerste The Sky-baby

Wauwermans zorgt voor een primeur in The Sky: op 20 januari werd hun oogappel Arnella geboren, de eerste Sky-baby. Zijn vrouw Kristina Kolomiyets (35) leerde hij negen jaar geleden kennen op vakantie in Turkije. "We ontmoetten elkaar in mijn topjaren, en ze is niet van mijn zijde geweken in de magere jaren die volgden. Ik heb diep gezeten, maar samen zijn we uit het dal geklauterd. Kristina is naast mijn vrouw ook mijn administratieve rechterhand. Zij verkiest om in het programma wat op de achtergrond te blijven."

'Deefje'

In de komende tien afleveringen zien we alle kanten van 'Deefje': de familieman, de lolbroek en de ondernemer. "Het was best vermoeiend om dagenlang een cameraploeg achter je aan te hebben. Niets is in scene gezet. Je zult de Dave zien zoals hij echt is. Als ik iets ernstigs bedoel, komt het soms komisch over, maar het is zeker niet gespeeld."

Wauwermans is nog altijd actief in de verkoop van matrassen. Hij plant de opening van een tiental nieuwe slaapwinkels, ook in het Hageland. Tegenwoordig geeft hij ook trainingen aan mensen die hun grenzen willen verleggen. "Hoe bereik je de top in jouw vakgebied? Met mijn ervaring kan ik hierover meespreken. Met The Sky is the Limit wil ik aan iedereen een positieve boodschap meegeven. Zelfs een eenvoudige jongen als ik kan de top bereiken. Ook als je in de put zit, kan je er weer uit geraken."

04-02-2017 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!