NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guillaume Canet gooit alle remmen los in ‘Rock ’n Roll’

Guillaume Canet gooit alle remmen los in ‘Rock ’n Roll’

http://oi67.tinypic.com/2mecmrn.jpg

Sommigen kennen hem van zijn rollen voor de camera (‘The Beach’, ‘Jeux d’Enfants’) of van zijn werk erachter (‘Ne le dis à personne’, ‘Les Petits Mouchoirs’). Anderen kennen hem helemaal niet, maar hebben wel al gehoord van zijn vrouw, Oscarwinnares Marion Cotillard. Op zijn 43ste beseft de Franse regisseur en acteur Guillaume Canet (binnenkort vader van een tweede kind) dat hij niet meer zo cool is als vroeger. Het resultaat? ‘Rock ‘n Roll’, een explosieve komedie vol zelfspot.

26-02-2017 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elektrisch geleide planten zijn de toekomst

Elektrisch geleide planten zijn de toekomst

http://oi63.tinypic.com/1h2trq.jpg

Onderzoeksingenieur in de bio-elektriciteit Eleni Stavrinidou heeft een elektrische draad ingebracht in een stengel van een roos. Dat staat te lezen op de blog Science News for Students. Haar team was aan het experimenten met bloemen en probeerden een cyborg te maken, een levend voorwerp met elektronische verbeteringen.

In het water dat de roos kreeg, zaten de bouwstenen verwerkt die nodig waren om de draad te doen groeien. Eenmaal binnenin de stengel hechtten de bouwstenen zich vast aan elkaar. Ze vormden een draad die elektriciteit geleid door de bloem.

De polymeren die nu in de bloem zitten, bevinden zich ook in de basis van elk computergestuurd systeem. De chip van je smartphone bevat talloze van deze deeltjes die informatie opslaan en verwerken. Het is mogelijk dat bloemen ooit dezelfde chips zullen bevatten.

Het project staat nog in zijn kinderschoenen, maar Stavrinidou hoopt dat de prestaties van haar team zullen leiden tot planten met nieuwe functies. De planten zouden bijvoorbeeld meer zonlicht opnemen, wat ervoor zorgt dat ze sneller bloemen, fruit en groenten voortbrengen. Ze kunnen ook meer informatie bieden over de temperatuur, vochtigheid en zonlicht.

26-02-2017 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je de rode loper op de Oscars niet zomaar 'rood' mag noemen

Waarom je de rode loper op de Oscars niet zomaar 'rood' mag noemen

http://oi64.tinypic.com/2d1te1e.jpg

Zondagnacht worden de Oscars uitgereikt in Los Angeles. Meer nog dan de uiteindelijke winnaars, zijn het de sterren op de rode loper die met de meeste aandacht gaan lopen, al dan niet omwille van hun vestimentaire keuzes. Maar wist u dat die rode loper helemaal niet rood is?

De meeste ogen zullen zondag gericht zijn op Emma Stone en Ryan Gosling. Allebei genomineerd voor hun rol in 'La La Land', de musical die maar liefst 14 nominaties op zak heeft. Een record.

Maar voor Stone en Gosling zich in de zetels van Dolby Theatre neervlijen, moeten ze over de bijna 275 meter 'rode' loper langs een horde fotografen en journalisten passeren.

Hoewel, rode loper? Het is eigenlijk meer bourgogne. Al is dat ook niet helemaal correct. De exacte kleur zou wel eens het grootste geheim van Hollywood kunnen zijn. Signature Systems, het bedrijf dat al sinds 2008 het nylontapijt voor de Oscars levert, noemt het 'Academy Red'. De geheime kleur zou de acteurs en actrices nog meer moeten flatteren wanneer ze over de 'rode' loper lopen. De exacte kleur houden ze angstvallig geheim om copycats te vermijden.

Het installeren van die 'rode' loper is overigens een huzarenstukje. Afgelopen dinsdag zijn 18 arbeiders begonnen met het aanleggen van het tapijt op Hollywood Boulevard. Er kruipen niet minder dan 900 manuren in, en vlak voor de sterren zondagnamiddag arriveren zal het werk pas afgelopen zijn. 

Om maar te zeggen: de ene rode loper is de andere niet.

25-02-2017 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse cabaretier Henk Elsink (81) overleden

Nederlandse cabaretier Henk Elsink (81) overleden

http://oi65.tinypic.com/2iqcn0o.jpg

De Nederlandse cabaretier, zanger en schrijver Henk Elsink is op 81-jarige leeftijd overleden. Zijn dochter heeft dit zaterdag bekendgemaakt. Elsink leed sinds 2010 aan de ziekte van Alzheimer. Zijn vrouw heeft hem zes jaar lang verzorgd. Sinds anderhalf jaar woonde hij in een verzorgingshuis in Amersfoort. Hij is daar vrijdagavond overleden. De carrière van Elsink begon al op jonge leeftijd met het maken van revues. Nadat hij een prijs had gewonnen in een regionale talentenjacht, mocht hij optreden in het revuecafé van Tom Manders.

Hij deed daarna mee aan diverse televisieprogramma’s en maakte in de jaren zestig zijn opwachting in het ABC-cabaret van Wim Kan en Corry Vonk. Daarna kreeg hij in Amsterdam zijn eigen restaurant, de Koopermoolen, waar hij ook optrad voor bezoekers. Ook begon hij het radioprogramma Vrij Entree, waarin heel veel bekenden ontving.

Daarna legde hij zich toe op onemanshows, die ook op de televisie werden uitgezonden. In 1973 kreeg hij voor zijn shows de Gouden Harp. In 1988 beëindigde hij zijn loopbaan en ging hij thrillers schrijven. Elsink wordt in besloten kring begraven.

25-02-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Nokia 3310 is geen exacte kopie van de legendarische gsm

Nieuwe Nokia 3310 is geen exacte kopie van de legendarische gsm

http://oi64.tinypic.com/288ciec.jpg

Hoogstwaarschijnlijk stelt Nokia de nieuwe versie van de befaamde 3310 volgende week voor op het Mobile World Congress in Barcelona. In aanloop naar de aankondiging zouden al enkele details gelekt zijn.

De Chinese techsite Vtech beweert dat de nieuwe 3310 dunner en lichter zal zijn. Logisch, want de technologie heeft niet stilgestaan in de twaalf jaar sinds de productie van het toestel werd stopgezet.

Wie opnieuw verlangt naar het kleine, groene scherm zal waarschijnlijk teleurgesteld zijn. De nieuwe Nokia zou beschikken over een kleurenschermpje. De resolutie daarvan is wel bewust laag gehouden, zodat de batterij langer meegaat. Volgens de geruchten zou die het tot tien dagen kunnen uithouden zonder een oplaadbeurt.

Venturebeat maakt gewag van een schappelijke prijs voor het nostalgische toestel. Het evenement van Nokia en verdeler HMD vindt zondag plaats.

25-02-2017 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom langdurige vriendschap tussen vrouwen en mannen moeilijk kan zijn

Waarom langdurige vriendschap tussen vrouwen en mannen moeilijk kan zijn

http://oi64.tinypic.com/ehzmo9.jpg

Het feit dat mannen en vrouwen moeilijk langdurige vriendschappen kunnen onderhouden heeft niets met seks te maken, maar met een verschil in denkpatroon.

Professor Robin Dunbar van de universiteit van Oxford ontdekte het toevallig toen hij onderzoek deed naar hoe vriendschappen veranderen eenmaal jongeren de overstap maken van de middelbare school naar het hoger onderwijs.

Volgens Dunbar zien vrouwen hun vriendinnen als iets tussen zussen en soulmates, terwijl mannen vriendschap eerder zien als iets dat hen goed uitkomt. Dat ontdekte hij toen hij onderzoek deed naar hoe vriendschappen van jongeren veranderen nadat ze aan de universiteit gaan studeren.

‘Wat bepaalde of de vriendschappen bij meisjes overleefden, was hoeveel moeite ze deden om met elkaar te praten’, vertelt hij. ‘Praten had absoluut geen effect op de relaties van jongens. Wat hun vriendschap in stand houdt, is samen dingen doen.’

En er waren nog duidelijke verschillen tussen beide geslachten. ‘De vrouwen hadden overduidelijk meer intense en dichte vriendschappen. Mannen hebben daar de neiging niet toe en hebben vaak een groep van ongeveer vier vrienden waar ze mee naar de voetbal of op café gaan. Bij mannen is het uit het oog, uit het hart.’

Als je in een nieuwe levensfase terechtkomt, kost het vaak meer moeite om elkaar nog te blijven zien. Dat je daarom soms plots niets meer hoort van je vroegere beste vriend heeft dus gewoon te maken met het feit dat mannen en vrouwen vriendschap anders bekijken, meent Dunbar.

25-02-2017 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De nieuwste gezondheidstrend is ‘clean sleeping’

De nieuwste gezondheidstrend is ‘clean sleeping’

http://oi63.tinypic.com/2w5u7op.jpg

‘Clean sleeping’ is na ‘clean eating’ de nieuwste gezondheidstrend van dit jaar. Deze levensstijl stelt een kwalitatieve nachtrust voorop.

De aanhangers van clean sleeping stellen dat je ten minste acht uur en liefst zelfs tien uur per nacht slaapt. Maar niet enkel het aantal uur slaap telt, ook de kwaliteit ervan is van belang.

Actrice Gwyneth Paltrow is een fervente aanhanger van het concept ‘clean sleeping’. Volgens haar is ‘clean sleep’ simpelweg dat beetje slaap dat losstaat van de roes van de dag. Ze promoot al langer een gezonde levensstijl, en stelt een aantal tips voor om clean sleeping in de praktijk te brengen.

- Ga op een vast uur slapen

- Gebruik geen technologie een uur voor het slapengaan

- Drink geen cafeïne meer na 16 u.

- Drink geen alcohol vlak voor bedtijd

- Zet je telefoon uit en hou het weg van je bed

- Beweeg genoeg overdag

Daarnaast kan je ook aan yoga doen en zo veel mogelijk een goede balans vinden tussen werken, sporten, eten en slapen.

25-02-2017 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaming heeft tijd van zijn leven met Katy Perry in achtbaan

Vlaming heeft tijd van zijn leven met Katy Perry in achtbaan

http://oi67.tinypic.com/dy7sli.jpg

Jordy Tulleners (24) uit Maasmechelen werkt naarstig aan een carrière als model en acteur in de States en plukt daar nu al de vruchten van. De jonge man mocht zijn opwachting maken in de nieuwe videoclip van Katy Perry.

Een paar jaar geleden verhuisde Jordy naar Los Angeles, het mekka van de filmindustrie, waar hij het hoopt te maken. Hij nam acteerlessen en werkte aan zijn Amerikaans accent.

Onlangs volgde al meteen een prachtige kers op de taart. De Vlaming mocht meewerken aan de clip voor 'Chained to the Rhythm' van Katy Perry.

Voor de opnames moest Jordy zich naar het Amerikaanse pretpark 'Six Flags Magic Mountain' reppen. Daar nam hij plaats in de rollercoaster naast de superster. "We hebben dat ritje toch wel acht keer moeten doen", vertelt hij aan Het Belang Van Limburg. "Katy is een hele fijne artiest om mee te werken."

De nieuwste videoclip is een groot succes op YouTube. Daar werden de beelden een dag na de lancering al bijna 10 miljoen keer bekeken.

22-02-2017 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit had ze niet zien aankomen: Nathalie Meskens zit plots zelf in sketch 'Blind Getrouwd'

Dit had ze niet zien aankomen: Nathalie Meskens zit plots zelf in sketch 'Blind Getrouwd'

http://oi63.tinypic.com/10cj6dz.jpg

De experts van 'Blind Getrouwd' zijn niet veilig voor de komieken van Tegen de Sterren Op, waarvan het nieuwe seizoen vanavond op VTM is afgetrapt.

Als Blind Getrouwd-experts laten Tine Embrechts (Sybille Vanweehaeghe), Walter Baele (Gert Martin Hald), Guga Baúl (Alexander Witpas) en Nathalie Meskens (Margo Van Landeghem) hun licht schijnen over het liefdesleven van een paar single BV's. 

Op het einde blijft er nog een kandidaat over die dringend hulp nodig heeft: Nathalie Meskens zelf.  Meskens, die zelf in de scène zit, valt compleet uit de lucht. Temeer omdat de experts haar willen koppelen aan Matteo Simoni. De blikken op de foto's spreken boekdelen.

Volgens de makers was het een hele puzzel om de extra jokes met de cast & crew achter haar rug te repeteren.  De Antwerpse neemt het sportief op, wij waren onder indruk van haar bulderlach.

22-02-2017 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Ben reageert op hetze na aflevering Blind Getrouwd: "Tine heeft me gekwetst, maar het is uitgepraat"

Ook Ben reageert op hetze na aflevering Blind Getrouwd: "Tine heeft me gekwetst, maar het is uitgepraat"

http://oi65.tinypic.com/vxmce8.jpg

Tine kruipt door het stof sinds de vierde aflevering van VTM-programma Blind Getrouwd. De reacties op sociale media zijn niet mals nadat ze tegen echtgenoot Ben zei dat "haar ex ook geen knappe was" en daar is ze het hart van in. "Ik besefte meteen dat ik mijn woorden beter had moeten kiezen. Mensen zijn snoeihard online", vertelt ze in een reactie aan onze redactie. Ook Ben reageerde nog: "Tine heeft me gekwetst, maar we hebben het achteraf uitgepraat."

22-02-2017 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niels gaat over de schreef met Parastoo: "Dit gaat in zijn slaapkamer eindigen"

Niels gaat over de schreef met Parastoo: "Dit gaat in zijn slaapkamer eindigen"

http://oi65.tinypic.com/a25col.jpg

Wondjes likken na het eerste kampvuur, brave dates en de komst van enkele nieuwe verleid(st)ers: de vijfde aflevering van 'Temptation Island' leek lange tijd een maat voor niets te worden, tot Niels op het eind verstrikt raakte in de netten van -godbetert- Parastoo. Met haar verleidelijk kontje maakte zij het voorbereidende werk van de andere verleidsters in het zwembad af. Tegen hem 'aanrijden', zijn oor likken, hem bijten,... De Nederlander liet alles maar gebeuren en uiteindelijk trok hij ook nog met zijn voet haar slipje naar beneden. Leg dat maar eens uit aan de hondstrouwe Rosanna, die volgende week de pijnlijke beelden te zien zal krijgen. Dat tweede kampvuur dreigt trouwens nog meer slachtoffers te maken. Lize en Jefferson lijken het volledig gehad te hebben met elkaar, Lisa wil dan weer iemand "helemaal de tering in slaan".

22-02-2017 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keanu Reeves: "Kinderen staan op m'n to-dolijst. Eerst de ware vinden"

Keanu Reeves: "Kinderen staan op m'n to-dolijst. Eerst de ware vinden"

http://oi65.tinypic.com/2edtnxs.jpg

Keanu Reeves is een gesloten boek over z'n privéleven. En sinds het drama dat hem eind jaren 90 trof - de acteur verloor kort na elkaar zijn pasgeboren dochtertje en zijn vriendin - zwijgt hij nog meer. Nu, op z'n 52ste, praat hij voor het eerst over zijn liefdesleven. Hij blijft hopen dat hij op een dag opnieuw hartstocht vindt. "Want zonder liefde sterven we een stille dood."

Keanu Reeves kennen we vooral als de stoere held uit films als 'Speed', 'The Matrix', en drie jaar geleden 'John Wick'. Van die laatste is er nu een sequel in de bioscoop. Wat weinig mensen weten, is dat de acteur ook al heel wat zwarte sneeuw heeft gezien. Terwijl alles op professioneel gebied volkomen meezat, kreeg hij op privévlak de ene tegenslag na de andere te verwerken. Waar december 1999 de mooiste maand van zijn leven moest worden, sloeg die om in pure horror, toen zijn eerste kindje Ava Archer prematuur ter wereld kwam en vlak na de geboorte stierf. Amper anderhalf jaar later kreeg de topacteur een nieuwe klap: zijn vriendin Jennifer Syme kwam bij een auto-ongeluk om het leven.

Transseksuele actrice
Reeves heeft er nooit over gesproken, en ook nu valt het hem nog steeds zwaar. Al blijkt het meest gesloten boek van Hollywood voor het eerst sinds lang toch te willen praten over hoe het hem privé vergaat. "Ik ben niet getrouwd en ik heb geen kinderen, maar het staat in elk geval wel op mijn wens- en to-dolijstje. (lacht) Ik hoop nog steeds dat ik op een dag de ware mag tegenkomen."

Hoewel de 'John Wick 2'-ster met geen woord rept over een mogelijke partner, wordt in de wandelgangen van Hollywood gefluisterd dat hij al een tijdje iets heeft met de transseksuele actrice Jamie Clayton. Reeves praat, maar blijft mysterieus wanneer we naar zijn vriendin polsen: "Liefde krijgen en liefde geven houdt ons allemaal in leven, nietwaar? Mijn relaties zijn doorheen de jaren al een paar keer veranderd, herschreven en in zekere zin ook gegroeid. Een leven zonder liefde is als een wijnstok zonder water, want zonder liefde sterven we een stille dood."

Of de vlinders in zijn buik er iets mee te maken hebben, laten we in het midden, maar de acteur ziet er op zijn 52ste beter uit dan ooit. Waar hij dat aan te danken heeft? "Goede genen! Al zou ik gerust wat meer zalfjes en middeltjes kunnen gebruiken, want ik heb dit karkas de voorbije jaren heel wat leed aangedaan." (lacht)

Beautyritueel? Simpel!
Reeves zegt dat hij er verder een bijzonder eenvoudig beautyritueel op nahoudt: "Ik smeer mezelf na elke douche volledig in met lotion en doe een gezichtsmasker op, waarna ik vroeg onder de wol kruip. Ik eet en drink graag, maar dat kan en mag helaas niet blijven duren. (lacht) Ik heb een uitstekende trainster, met wie ik al tientallen jaren samenwerk. Ze belt me op of stuurt me een berichtje wanneer ze me een tijdje niet gehoord heeft, waarna ik altijd meteen terug in actie schiet."

En ook al lijkt hij iets opener geworden, het typische Hollywoodleven zegt hem nog altijd niks. "Ik kom eerlijk gezegd niet veel buiten. Wanneer ik niet aan het werk ben, zit ik meestal gewoon thuis in West Hollywood of ben ik aan het studeren. Bekendheid zegt me niks. Het is voor mij vooral belangrijk dat mijn werk geapprecieerd wordt."

22-02-2017 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleider Ken: "Als jongen van 17 leefde ik op kosten van oudere vrouwen"

Verleider Ken: "Als jongen van 17 leefde ik op kosten van oudere vrouwen"

http://oi64.tinypic.com/8vurt5.jpg

Het ziet ernaar uit dat Ken Stoffers een van de meest spraakmakende figuren uit dit Temptationseizoen wordt. Tijd dus om hem wat beter te leren kennen, vond Dag Allemaal. En ze leerden heel wat over de verleider. "Ik had echt medelijden met Jefferson", verklapte hij onder meer.

Op Temptation zat Jefferson meteen in zak en as toen verleider Ken zijn liedje voor hem speelde. "Ik had bij die naam een grote, stoere kerel met een gouden tand en zware kettingen verwacht. 'Die ga ik eens goed provoceren', dacht ik vóór de confrontatie met de mannen van de koppels. We kwamen aan in dat mannenresort en presentator Rick vertelde mij dat Jefferson superzenuwachtig en onzeker was. Toen ik die jongen daar zag staan, kon ik alleen maar 'ocharme' denken. Maar 'k had in ons resort zitten opscheppen dat ik iets keileuks had voorbereid, dus ik kon niet terugkrabbelen."

Ken maakt er ook geen geheim van dat zijn familie geen fan was van zijn deelname. "Mijn moeder vond het ordinair en plat. En mijn broer eigenlijk ook. Martijn is erg succesvol in Duitsland, hij zingt er in een boysband: Feuerherz. 'Praat die 'Temptation' uit je broer z'n hoofd, zo maakt hij nooit meer kans in de showbizz', zeiden zijn bandleden tegen hem. Maar ik denk: je maakt zo'n programma zo plat als je zelf wilt. Je kan zoals Kevin de eerste dag al je broek laten zakken in 't zwembad. Of je kan een liedje spelen op je gitaar voor een meid."

21-02-2017 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw klaagt Disneyland aan voor duizelingwekkende achtbaan

Vrouw klaagt Disneyland aan voor duizelingwekkende achtbaan

http://oi67.tinypic.com/11vp9v7.jpg

Een Franse vrouw ligt in de clinch met Disneyland Parijs. Ze eist een schadevergoeding omdat ze na een rit in een achtbaan permanent duizelig is.

Tegen Franse media vertelt de onfortuinlijke vrouw dat ze vier jaar geleden een ritje maakte in de Space Mountain, een attractie waarin een ruimtereis wordt nagebootst. Achteraf voelde ze zich extreem misselijk en gedesoriënteerd, en sindsdien is dat vervelende gevoel niet meer verdwenen.

Volgens artsen lijdt de Française aan MdDS, het ‘Mal de Debarquement Syndroom’. Door deze zeldzame aandoening krijgen mensen voortdurend het gevoel dat ze zeeziek zijn. Symptomen zijn onder meer vermoeidheid, misselijkheid en evenwichtsstoornissen.

30.000 euro

Disneyland Parijs heeft de vrouw al 30.000 euro schadevergoeding aangeboden, maar daar neemt ze geen genoegen mee. Ze dreigt er nu mee naar de rechter te stappen.

21-02-2017 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topchef Ramsay geeft gepeperde mening over gerechten via Twitter

Topchef Ramsay geeft gepeperde mening over gerechten via Twitter

http://oi66.tinypic.com/25504k2.jpg

De grofgebekte Britse topchef Gordon Ramsay heeft zich de voorbije dagen uitgeleefd op Twitter. Hij maakte er enkele gerechten van amateurkoks met de grond gelijk. Sommigen hadden daar zelf om gevraagd.

Hobbykoks die zelf wat kokkerellen en de mening van Ramsay willen hebben, postten hun gerecht op Twitter met een foto. De chef-kok laat op zijn manier weten wat hij ervan vindt. En zijn reacties zijn ongezouten, om het in keukentermen uit te leggen.

Bij een inzending over een toast met een omelet en gesmolten kaas als topping, vroeg een man of zijn gerecht geen plaats verdiende op de menukaart van Ramsay’s restaurant. De sterrenchef had een duidelijk antwoord: dat lijkt op de stoma van mijn vader.

21-02-2017 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie is een overtuigd insecteneter

Angelina Jolie is een overtuigd insecteneter

http://oi67.tinypic.com/2cqgo60.jpg

Tijdens haar bezoek aan Cambodja heeft Angelina Jolie aan de Britse omroep BBC getoond hoe je spinnen, krekels en schorpioenen kookt en vervolgens opeet. Dat deed de actrice in het bijzijn van haar kinderen, en die mochten ook eens proeven.

Samen met Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10) en de tweeling Knox en Vivienne (8) vertoeft Angelina Jolie momenteel in Cambodja met in hun zog een cameraploeg van de BBC. Tijdens iets dat lijkt op een kookprogramma gaat de 41-jarige actrice aan de slag met schorpioenen, krekels en tarantula's. Vakkundig legt ze uit dat je van die laatste eerst de hoektanden moet verwijderen voor je ze begint te bakken. 

Ze geeft ook mee dat het niet haar eerste keer is dat ze met insecten aan de slag gaat. Haar eerste insecten proefde ze tijdens haar eerste bezoek aan Cambodja, waar destijds Tomb Raider werd opgenomen.  'Je begint met krekels. Krekels en bier en dan ga je steeds verder tot je bij tarantula's terechtkomt', klinkt het. 'Insecten hebben altijd deel uitgemaakt van het menselijk voedingspatroon. Toen mensen tijdens de oorlog verhongerden, slaagden ze er in hierop te overleven.'

Eenmaal de spinnen en schorpioenen genoeg gebakken zijn, mag iedereen eentje proeven. Vooral de tarantula wordt vlot gedeeld. De kleine Knox was alvast van mening dat het naar smakeloze frietjes proeft.

21-02-2017 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trend: trouwjurken passen voor het plezier

Nieuwe trend: trouwjurken passen voor het plezier

http://oi67.tinypic.com/14kcmmw.jpg

Wat doe je als je ervan droomt te schitteren in een dure trouwjurk, maar je die niet kunt betalen of geen partner hebt? Naar Nederland rijden, waar een middag bruidsjurken passen puur voor het plezier een populair tijdverdrijf aan het worden is. 'Alleen door naar Nederland te rijden, heb ik toch mijn bruidsjurk-momenten kunnen hebben', zegt Toska Audenaert, die afgelopen weekend met drie vriendinnen trouwjurken ging passen in Apeldoorn.

Ze kijkt heel veel naar Say Yes to the Dress, Toska Audenaert (32) uit Zele. De deelneemsters aan het bruidsprogramma op Vijf doen namelijk iets waar ze al jarenlang van droomt: eindeloos trouwjurken passen, tot ze dé jurk van hun dromen vinden.

'Alleen had ik tot nu telkens het vervelende gevoel dat het bij mij bij een droom zou blijven', vertelt ze in Het Nieuwsblad. 'Ik ga trouwen komende zomer, maar omdat we maar een beperkt budget hebben, maakt mijn schoonmoeder de jurk. Natuurlijk is dat leuk, maar ik had het wel moeilijk met het idee dat ik dan nooit de bruidsjurk-momenten met vriendinnen zou hebben. Ik heb dus een gat in de lucht gesprongen toen bleek dat we ervoor naar Nederland konden.'

Bij onze noorderburen kunnen vrouwen namelijk in steeds meer bruidsmodewinkels puur voor de lol jurken passen, of ze nu trouwen of niet.

25 euro per persoon

'In Vlaanderen en Nederland is de trouwcultuur erg verschillend', zegt wedding planner Iris Decreus, oprichtster van House of Weddings. 'Vlamingen nemen trouwfeesten doorgaans heel ernstig. In Nederland gaat het er veel losser aan toe. Vlaamse bruidsmodewinkels zijn er in die zin allesbehalve happig op om een middagje amusement aan te bieden: het vraagt veel tijd en biedt geen garantie op verkoop. In Nederland kijkt men daar anders naar.'

En dus beleefden Toska en haar vriendinnen afgelopen weekend in Yalisa’s Bruidsmode in Apeldoorn de tijd van hun leven. 'Voor 25 euro per persoon hebben we drie uur mogen passen wat we wilden: van jurken, tot schoenen, juwelen en boeketten. We kregen cava, en mochten zoveel foto’s nemen als we wilden. We zijn ontzettend goed gesoigneerd. Het enige nadeel is dat we er dus wel meer dan twee uur voor in de auto hebben moeten zitten.'

Volgens Decreus ziet het er echter niet naar uit dat de trend snel naar Vlaanderen zal komen overgewaaid. 'Bruidsmodewinkels zitten er niet op te wachten', zegt ze. 'In sommige exclusievere winkels moeten klanten tegenwoordig zelfs al betalen om enkel nog maar een afspraak te kunnen maken.'

21-02-2017 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jasmijn Van Hoof keert terug naar Familie (en ze draagt enkele geheimen met zich mee)

Jasmijn Van Hoof keert terug naar Familie (en ze draagt enkele geheimen met zich mee)

http://oi63.tinypic.com/2rw3jt0.jpg

Ze was vanochtend best zenuwachtig om terug op de set van Familie te staan. Jasmijn Van Hoof maakte vorig jaar een wereldreis en liet zich uit de soap schrijven. Maar de kijker zal tevreden zijn want Stefanie Coppens is vanaf 16 mei aanstaande terug in Familie te zien.  

Jasmijn stelde vast dat er veel veranderd is tijdens haar reis. Ook met Stefanie is er één en ander gebeurd. Zij draagt enkele geheimpjes met zich mee en dat zorgt uiteindelijk voor akelige momenten in de soap. Zou Stefanie zwanger terugkeren naar de set van Familie?

20-02-2017 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beautylijn van Rihanna ligt dit jaar nog in de rekken

Beautylijn van Rihanna ligt dit jaar nog in de rekken

http://oi63.tinypic.com/2nhq3d5.jpg

Het geduld van make-upfanaten wordt al een jaar op de proef gesteld, maar Rihanna heeft eindelijk meer informatie gegeven over haar eigen schoonheidsproducten. De beautylijn wordt dit najaar gelanceerd.

Het make-upmerk van de rebelse zangeres was al enkele maanden een groot mysterie. Nu is eindelijk een tipje van de sluier opgelicht.

De lijn, met de naam Fenty Beauty, wordt deze herfst gelanceerd. Dat maakte de Barbadiaanse schone bekend op Instagram. Bovendien kennen we ook ineens het eerste product van de nieuwe lijn: een holografische lipstick.Alle producten van de zangeres worden verkocht in filialen van Sephora. Om de lipstick en co te scoren, zullen we dus een tripje naar het buitenland moeten boeken.

20-02-2017 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Album ‘Fifty Shades Darker’ debuteert in de hitlijsten

Album ‘Fifty Shades Darker’ debuteert in de hitlijsten

http://oi68.tinypic.com/2i9p1g3.jpg

Billboard Magazine heeft zijn wekelijkse hitlijst van 200 bestverkochte muziekalbums gepubliceerd. Het album van ‘Fifty Shades Darker’ is nog maar net uit of het komt al binnen op nummer één.

De opvolger van de ‘Fifty Shades’-franchise doet het nog beter dan de eerste soundtrack. De single van Taylor Swift en Zayn Malik ‘I Don’t Wanna Live Forever’ zorgde er onder meer voor dat de plaat 123.000 keer verkocht werd. Hierdoor wordt het vijfde album ‘I Decided’ van rapper Big Sean al na een week van de troon gestoten. Naast Taylor Swift en Zayn Malik krijgen ook Sia, John Legend en Kygo een plaats op de cd.

‘Fifty Shades Darker: Original Motion Picture Soundtrack’ werd uitgegeven op dezelfde dag als de film. Op zes dagen tijd kochten 72.000 mensen het album in de winkel en 51.000 anderen streamden het. Het is de eerste keer dat een plaat de hitlijsten op nummer één binnenkomt sinds de release van ‘Suicide Squad’ vorige zomer.

20-02-2017 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!