Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom langdurige vriendschap tussen vrouwen en mannen moeilijk kan zijn

Waarom langdurige vriendschap tussen vrouwen en mannen moeilijk kan zijn

http://oi64.tinypic.com/ehzmo9.jpg

Het feit dat mannen en vrouwen moeilijk langdurige vriendschappen kunnen onderhouden heeft niets met seks te maken, maar met een verschil in denkpatroon.

Professor Robin Dunbar van de universiteit van Oxford ontdekte het toevallig toen hij onderzoek deed naar hoe vriendschappen veranderen eenmaal jongeren de overstap maken van de middelbare school naar het hoger onderwijs.

Volgens Dunbar zien vrouwen hun vriendinnen als iets tussen zussen en soulmates, terwijl mannen vriendschap eerder zien als iets dat hen goed uitkomt. Dat ontdekte hij toen hij onderzoek deed naar hoe vriendschappen van jongeren veranderen nadat ze aan de universiteit gaan studeren.

‘Wat bepaalde of de vriendschappen bij meisjes overleefden, was hoeveel moeite ze deden om met elkaar te praten’, vertelt hij. ‘Praten had absoluut geen effect op de relaties van jongens. Wat hun vriendschap in stand houdt, is samen dingen doen.’

En er waren nog duidelijke verschillen tussen beide geslachten. ‘De vrouwen hadden overduidelijk meer intense en dichte vriendschappen. Mannen hebben daar de neiging niet toe en hebben vaak een groep van ongeveer vier vrienden waar ze mee naar de voetbal of op café gaan. Bij mannen is het uit het oog, uit het hart.’

Als je in een nieuwe levensfase terechtkomt, kost het vaak meer moeite om elkaar nog te blijven zien. Dat je daarom soms plots niets meer hoort van je vroegere beste vriend heeft dus gewoon te maken met het feit dat mannen en vrouwen vriendschap anders bekijken, meent Dunbar.

25-02-2017 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De nieuwste gezondheidstrend is ‘clean sleeping’

De nieuwste gezondheidstrend is ‘clean sleeping’

http://oi63.tinypic.com/2w5u7op.jpg

‘Clean sleeping’ is na ‘clean eating’ de nieuwste gezondheidstrend van dit jaar. Deze levensstijl stelt een kwalitatieve nachtrust voorop.

De aanhangers van clean sleeping stellen dat je ten minste acht uur en liefst zelfs tien uur per nacht slaapt. Maar niet enkel het aantal uur slaap telt, ook de kwaliteit ervan is van belang.

Actrice Gwyneth Paltrow is een fervente aanhanger van het concept ‘clean sleeping’. Volgens haar is ‘clean sleep’ simpelweg dat beetje slaap dat losstaat van de roes van de dag. Ze promoot al langer een gezonde levensstijl, en stelt een aantal tips voor om clean sleeping in de praktijk te brengen.

- Ga op een vast uur slapen

- Gebruik geen technologie een uur voor het slapengaan

- Drink geen cafeïne meer na 16 u.

- Drink geen alcohol vlak voor bedtijd

- Zet je telefoon uit en hou het weg van je bed

- Beweeg genoeg overdag

Daarnaast kan je ook aan yoga doen en zo veel mogelijk een goede balans vinden tussen werken, sporten, eten en slapen.

25-02-2017 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaming heeft tijd van zijn leven met Katy Perry in achtbaan

Vlaming heeft tijd van zijn leven met Katy Perry in achtbaan

http://oi67.tinypic.com/dy7sli.jpg

Jordy Tulleners (24) uit Maasmechelen werkt naarstig aan een carrière als model en acteur in de States en plukt daar nu al de vruchten van. De jonge man mocht zijn opwachting maken in de nieuwe videoclip van Katy Perry.

Een paar jaar geleden verhuisde Jordy naar Los Angeles, het mekka van de filmindustrie, waar hij het hoopt te maken. Hij nam acteerlessen en werkte aan zijn Amerikaans accent.

Onlangs volgde al meteen een prachtige kers op de taart. De Vlaming mocht meewerken aan de clip voor 'Chained to the Rhythm' van Katy Perry.

Voor de opnames moest Jordy zich naar het Amerikaanse pretpark 'Six Flags Magic Mountain' reppen. Daar nam hij plaats in de rollercoaster naast de superster. "We hebben dat ritje toch wel acht keer moeten doen", vertelt hij aan Het Belang Van Limburg. "Katy is een hele fijne artiest om mee te werken."

De nieuwste videoclip is een groot succes op YouTube. Daar werden de beelden een dag na de lancering al bijna 10 miljoen keer bekeken.

22-02-2017 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit had ze niet zien aankomen: Nathalie Meskens zit plots zelf in sketch 'Blind Getrouwd'

Dit had ze niet zien aankomen: Nathalie Meskens zit plots zelf in sketch 'Blind Getrouwd'

http://oi63.tinypic.com/10cj6dz.jpg

De experts van 'Blind Getrouwd' zijn niet veilig voor de komieken van Tegen de Sterren Op, waarvan het nieuwe seizoen vanavond op VTM is afgetrapt.

Als Blind Getrouwd-experts laten Tine Embrechts (Sybille Vanweehaeghe), Walter Baele (Gert Martin Hald), Guga Baúl (Alexander Witpas) en Nathalie Meskens (Margo Van Landeghem) hun licht schijnen over het liefdesleven van een paar single BV's. 

Op het einde blijft er nog een kandidaat over die dringend hulp nodig heeft: Nathalie Meskens zelf.  Meskens, die zelf in de scène zit, valt compleet uit de lucht. Temeer omdat de experts haar willen koppelen aan Matteo Simoni. De blikken op de foto's spreken boekdelen.

Volgens de makers was het een hele puzzel om de extra jokes met de cast & crew achter haar rug te repeteren.  De Antwerpse neemt het sportief op, wij waren onder indruk van haar bulderlach.

22-02-2017 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Ben reageert op hetze na aflevering Blind Getrouwd: "Tine heeft me gekwetst, maar het is uitgepraat"

Ook Ben reageert op hetze na aflevering Blind Getrouwd: "Tine heeft me gekwetst, maar het is uitgepraat"

http://oi65.tinypic.com/vxmce8.jpg

Tine kruipt door het stof sinds de vierde aflevering van VTM-programma Blind Getrouwd. De reacties op sociale media zijn niet mals nadat ze tegen echtgenoot Ben zei dat "haar ex ook geen knappe was" en daar is ze het hart van in. "Ik besefte meteen dat ik mijn woorden beter had moeten kiezen. Mensen zijn snoeihard online", vertelt ze in een reactie aan onze redactie. Ook Ben reageerde nog: "Tine heeft me gekwetst, maar we hebben het achteraf uitgepraat."

22-02-2017 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niels gaat over de schreef met Parastoo: "Dit gaat in zijn slaapkamer eindigen"

Niels gaat over de schreef met Parastoo: "Dit gaat in zijn slaapkamer eindigen"

http://oi65.tinypic.com/a25col.jpg

Wondjes likken na het eerste kampvuur, brave dates en de komst van enkele nieuwe verleid(st)ers: de vijfde aflevering van 'Temptation Island' leek lange tijd een maat voor niets te worden, tot Niels op het eind verstrikt raakte in de netten van -godbetert- Parastoo. Met haar verleidelijk kontje maakte zij het voorbereidende werk van de andere verleidsters in het zwembad af. Tegen hem 'aanrijden', zijn oor likken, hem bijten,... De Nederlander liet alles maar gebeuren en uiteindelijk trok hij ook nog met zijn voet haar slipje naar beneden. Leg dat maar eens uit aan de hondstrouwe Rosanna, die volgende week de pijnlijke beelden te zien zal krijgen. Dat tweede kampvuur dreigt trouwens nog meer slachtoffers te maken. Lize en Jefferson lijken het volledig gehad te hebben met elkaar, Lisa wil dan weer iemand "helemaal de tering in slaan".

22-02-2017 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keanu Reeves: "Kinderen staan op m'n to-dolijst. Eerst de ware vinden"

Keanu Reeves: "Kinderen staan op m'n to-dolijst. Eerst de ware vinden"

http://oi65.tinypic.com/2edtnxs.jpg

Keanu Reeves is een gesloten boek over z'n privéleven. En sinds het drama dat hem eind jaren 90 trof - de acteur verloor kort na elkaar zijn pasgeboren dochtertje en zijn vriendin - zwijgt hij nog meer. Nu, op z'n 52ste, praat hij voor het eerst over zijn liefdesleven. Hij blijft hopen dat hij op een dag opnieuw hartstocht vindt. "Want zonder liefde sterven we een stille dood."

Keanu Reeves kennen we vooral als de stoere held uit films als 'Speed', 'The Matrix', en drie jaar geleden 'John Wick'. Van die laatste is er nu een sequel in de bioscoop. Wat weinig mensen weten, is dat de acteur ook al heel wat zwarte sneeuw heeft gezien. Terwijl alles op professioneel gebied volkomen meezat, kreeg hij op privévlak de ene tegenslag na de andere te verwerken. Waar december 1999 de mooiste maand van zijn leven moest worden, sloeg die om in pure horror, toen zijn eerste kindje Ava Archer prematuur ter wereld kwam en vlak na de geboorte stierf. Amper anderhalf jaar later kreeg de topacteur een nieuwe klap: zijn vriendin Jennifer Syme kwam bij een auto-ongeluk om het leven.

Transseksuele actrice
Reeves heeft er nooit over gesproken, en ook nu valt het hem nog steeds zwaar. Al blijkt het meest gesloten boek van Hollywood voor het eerst sinds lang toch te willen praten over hoe het hem privé vergaat. "Ik ben niet getrouwd en ik heb geen kinderen, maar het staat in elk geval wel op mijn wens- en to-dolijstje. (lacht) Ik hoop nog steeds dat ik op een dag de ware mag tegenkomen."

Hoewel de 'John Wick 2'-ster met geen woord rept over een mogelijke partner, wordt in de wandelgangen van Hollywood gefluisterd dat hij al een tijdje iets heeft met de transseksuele actrice Jamie Clayton. Reeves praat, maar blijft mysterieus wanneer we naar zijn vriendin polsen: "Liefde krijgen en liefde geven houdt ons allemaal in leven, nietwaar? Mijn relaties zijn doorheen de jaren al een paar keer veranderd, herschreven en in zekere zin ook gegroeid. Een leven zonder liefde is als een wijnstok zonder water, want zonder liefde sterven we een stille dood."

Of de vlinders in zijn buik er iets mee te maken hebben, laten we in het midden, maar de acteur ziet er op zijn 52ste beter uit dan ooit. Waar hij dat aan te danken heeft? "Goede genen! Al zou ik gerust wat meer zalfjes en middeltjes kunnen gebruiken, want ik heb dit karkas de voorbije jaren heel wat leed aangedaan." (lacht)

Beautyritueel? Simpel!
Reeves zegt dat hij er verder een bijzonder eenvoudig beautyritueel op nahoudt: "Ik smeer mezelf na elke douche volledig in met lotion en doe een gezichtsmasker op, waarna ik vroeg onder de wol kruip. Ik eet en drink graag, maar dat kan en mag helaas niet blijven duren. (lacht) Ik heb een uitstekende trainster, met wie ik al tientallen jaren samenwerk. Ze belt me op of stuurt me een berichtje wanneer ze me een tijdje niet gehoord heeft, waarna ik altijd meteen terug in actie schiet."

En ook al lijkt hij iets opener geworden, het typische Hollywoodleven zegt hem nog altijd niks. "Ik kom eerlijk gezegd niet veel buiten. Wanneer ik niet aan het werk ben, zit ik meestal gewoon thuis in West Hollywood of ben ik aan het studeren. Bekendheid zegt me niks. Het is voor mij vooral belangrijk dat mijn werk geapprecieerd wordt."

22-02-2017 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleider Ken: "Als jongen van 17 leefde ik op kosten van oudere vrouwen"

Verleider Ken: "Als jongen van 17 leefde ik op kosten van oudere vrouwen"

http://oi64.tinypic.com/8vurt5.jpg

Het ziet ernaar uit dat Ken Stoffers een van de meest spraakmakende figuren uit dit Temptationseizoen wordt. Tijd dus om hem wat beter te leren kennen, vond Dag Allemaal. En ze leerden heel wat over de verleider. "Ik had echt medelijden met Jefferson", verklapte hij onder meer.

Op Temptation zat Jefferson meteen in zak en as toen verleider Ken zijn liedje voor hem speelde. "Ik had bij die naam een grote, stoere kerel met een gouden tand en zware kettingen verwacht. 'Die ga ik eens goed provoceren', dacht ik vóór de confrontatie met de mannen van de koppels. We kwamen aan in dat mannenresort en presentator Rick vertelde mij dat Jefferson superzenuwachtig en onzeker was. Toen ik die jongen daar zag staan, kon ik alleen maar 'ocharme' denken. Maar 'k had in ons resort zitten opscheppen dat ik iets keileuks had voorbereid, dus ik kon niet terugkrabbelen."

Ken maakt er ook geen geheim van dat zijn familie geen fan was van zijn deelname. "Mijn moeder vond het ordinair en plat. En mijn broer eigenlijk ook. Martijn is erg succesvol in Duitsland, hij zingt er in een boysband: Feuerherz. 'Praat die 'Temptation' uit je broer z'n hoofd, zo maakt hij nooit meer kans in de showbizz', zeiden zijn bandleden tegen hem. Maar ik denk: je maakt zo'n programma zo plat als je zelf wilt. Je kan zoals Kevin de eerste dag al je broek laten zakken in 't zwembad. Of je kan een liedje spelen op je gitaar voor een meid."

21-02-2017 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw klaagt Disneyland aan voor duizelingwekkende achtbaan

Vrouw klaagt Disneyland aan voor duizelingwekkende achtbaan

http://oi67.tinypic.com/11vp9v7.jpg

Een Franse vrouw ligt in de clinch met Disneyland Parijs. Ze eist een schadevergoeding omdat ze na een rit in een achtbaan permanent duizelig is.

Tegen Franse media vertelt de onfortuinlijke vrouw dat ze vier jaar geleden een ritje maakte in de Space Mountain, een attractie waarin een ruimtereis wordt nagebootst. Achteraf voelde ze zich extreem misselijk en gedesoriënteerd, en sindsdien is dat vervelende gevoel niet meer verdwenen.

Volgens artsen lijdt de Française aan MdDS, het ‘Mal de Debarquement Syndroom’. Door deze zeldzame aandoening krijgen mensen voortdurend het gevoel dat ze zeeziek zijn. Symptomen zijn onder meer vermoeidheid, misselijkheid en evenwichtsstoornissen.

30.000 euro

Disneyland Parijs heeft de vrouw al 30.000 euro schadevergoeding aangeboden, maar daar neemt ze geen genoegen mee. Ze dreigt er nu mee naar de rechter te stappen.

21-02-2017 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topchef Ramsay geeft gepeperde mening over gerechten via Twitter

Topchef Ramsay geeft gepeperde mening over gerechten via Twitter

http://oi66.tinypic.com/25504k2.jpg

De grofgebekte Britse topchef Gordon Ramsay heeft zich de voorbije dagen uitgeleefd op Twitter. Hij maakte er enkele gerechten van amateurkoks met de grond gelijk. Sommigen hadden daar zelf om gevraagd.

Hobbykoks die zelf wat kokkerellen en de mening van Ramsay willen hebben, postten hun gerecht op Twitter met een foto. De chef-kok laat op zijn manier weten wat hij ervan vindt. En zijn reacties zijn ongezouten, om het in keukentermen uit te leggen.

Bij een inzending over een toast met een omelet en gesmolten kaas als topping, vroeg een man of zijn gerecht geen plaats verdiende op de menukaart van Ramsay’s restaurant. De sterrenchef had een duidelijk antwoord: dat lijkt op de stoma van mijn vader.

21-02-2017 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie is een overtuigd insecteneter

Angelina Jolie is een overtuigd insecteneter

http://oi67.tinypic.com/2cqgo60.jpg

Tijdens haar bezoek aan Cambodja heeft Angelina Jolie aan de Britse omroep BBC getoond hoe je spinnen, krekels en schorpioenen kookt en vervolgens opeet. Dat deed de actrice in het bijzijn van haar kinderen, en die mochten ook eens proeven.

Samen met Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10) en de tweeling Knox en Vivienne (8) vertoeft Angelina Jolie momenteel in Cambodja met in hun zog een cameraploeg van de BBC. Tijdens iets dat lijkt op een kookprogramma gaat de 41-jarige actrice aan de slag met schorpioenen, krekels en tarantula's. Vakkundig legt ze uit dat je van die laatste eerst de hoektanden moet verwijderen voor je ze begint te bakken. 

Ze geeft ook mee dat het niet haar eerste keer is dat ze met insecten aan de slag gaat. Haar eerste insecten proefde ze tijdens haar eerste bezoek aan Cambodja, waar destijds Tomb Raider werd opgenomen.  'Je begint met krekels. Krekels en bier en dan ga je steeds verder tot je bij tarantula's terechtkomt', klinkt het. 'Insecten hebben altijd deel uitgemaakt van het menselijk voedingspatroon. Toen mensen tijdens de oorlog verhongerden, slaagden ze er in hierop te overleven.'

Eenmaal de spinnen en schorpioenen genoeg gebakken zijn, mag iedereen eentje proeven. Vooral de tarantula wordt vlot gedeeld. De kleine Knox was alvast van mening dat het naar smakeloze frietjes proeft.

21-02-2017 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trend: trouwjurken passen voor het plezier

Nieuwe trend: trouwjurken passen voor het plezier

http://oi67.tinypic.com/14kcmmw.jpg

Wat doe je als je ervan droomt te schitteren in een dure trouwjurk, maar je die niet kunt betalen of geen partner hebt? Naar Nederland rijden, waar een middag bruidsjurken passen puur voor het plezier een populair tijdverdrijf aan het worden is. 'Alleen door naar Nederland te rijden, heb ik toch mijn bruidsjurk-momenten kunnen hebben', zegt Toska Audenaert, die afgelopen weekend met drie vriendinnen trouwjurken ging passen in Apeldoorn.

Ze kijkt heel veel naar Say Yes to the Dress, Toska Audenaert (32) uit Zele. De deelneemsters aan het bruidsprogramma op Vijf doen namelijk iets waar ze al jarenlang van droomt: eindeloos trouwjurken passen, tot ze dé jurk van hun dromen vinden.

'Alleen had ik tot nu telkens het vervelende gevoel dat het bij mij bij een droom zou blijven', vertelt ze in Het Nieuwsblad. 'Ik ga trouwen komende zomer, maar omdat we maar een beperkt budget hebben, maakt mijn schoonmoeder de jurk. Natuurlijk is dat leuk, maar ik had het wel moeilijk met het idee dat ik dan nooit de bruidsjurk-momenten met vriendinnen zou hebben. Ik heb dus een gat in de lucht gesprongen toen bleek dat we ervoor naar Nederland konden.'

Bij onze noorderburen kunnen vrouwen namelijk in steeds meer bruidsmodewinkels puur voor de lol jurken passen, of ze nu trouwen of niet.

25 euro per persoon

'In Vlaanderen en Nederland is de trouwcultuur erg verschillend', zegt wedding planner Iris Decreus, oprichtster van House of Weddings. 'Vlamingen nemen trouwfeesten doorgaans heel ernstig. In Nederland gaat het er veel losser aan toe. Vlaamse bruidsmodewinkels zijn er in die zin allesbehalve happig op om een middagje amusement aan te bieden: het vraagt veel tijd en biedt geen garantie op verkoop. In Nederland kijkt men daar anders naar.'

En dus beleefden Toska en haar vriendinnen afgelopen weekend in Yalisa’s Bruidsmode in Apeldoorn de tijd van hun leven. 'Voor 25 euro per persoon hebben we drie uur mogen passen wat we wilden: van jurken, tot schoenen, juwelen en boeketten. We kregen cava, en mochten zoveel foto’s nemen als we wilden. We zijn ontzettend goed gesoigneerd. Het enige nadeel is dat we er dus wel meer dan twee uur voor in de auto hebben moeten zitten.'

Volgens Decreus ziet het er echter niet naar uit dat de trend snel naar Vlaanderen zal komen overgewaaid. 'Bruidsmodewinkels zitten er niet op te wachten', zegt ze. 'In sommige exclusievere winkels moeten klanten tegenwoordig zelfs al betalen om enkel nog maar een afspraak te kunnen maken.'

21-02-2017 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jasmijn Van Hoof keert terug naar Familie (en ze draagt enkele geheimen met zich mee)

Jasmijn Van Hoof keert terug naar Familie (en ze draagt enkele geheimen met zich mee)

http://oi63.tinypic.com/2rw3jt0.jpg

Ze was vanochtend best zenuwachtig om terug op de set van Familie te staan. Jasmijn Van Hoof maakte vorig jaar een wereldreis en liet zich uit de soap schrijven. Maar de kijker zal tevreden zijn want Stefanie Coppens is vanaf 16 mei aanstaande terug in Familie te zien.  

Jasmijn stelde vast dat er veel veranderd is tijdens haar reis. Ook met Stefanie is er één en ander gebeurd. Zij draagt enkele geheimpjes met zich mee en dat zorgt uiteindelijk voor akelige momenten in de soap. Zou Stefanie zwanger terugkeren naar de set van Familie?

20-02-2017 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beautylijn van Rihanna ligt dit jaar nog in de rekken

Beautylijn van Rihanna ligt dit jaar nog in de rekken

http://oi63.tinypic.com/2nhq3d5.jpg

Het geduld van make-upfanaten wordt al een jaar op de proef gesteld, maar Rihanna heeft eindelijk meer informatie gegeven over haar eigen schoonheidsproducten. De beautylijn wordt dit najaar gelanceerd.

Het make-upmerk van de rebelse zangeres was al enkele maanden een groot mysterie. Nu is eindelijk een tipje van de sluier opgelicht.

De lijn, met de naam Fenty Beauty, wordt deze herfst gelanceerd. Dat maakte de Barbadiaanse schone bekend op Instagram. Bovendien kennen we ook ineens het eerste product van de nieuwe lijn: een holografische lipstick.Alle producten van de zangeres worden verkocht in filialen van Sephora. Om de lipstick en co te scoren, zullen we dus een tripje naar het buitenland moeten boeken.

20-02-2017 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Album ‘Fifty Shades Darker’ debuteert in de hitlijsten

Album ‘Fifty Shades Darker’ debuteert in de hitlijsten

http://oi68.tinypic.com/2i9p1g3.jpg

Billboard Magazine heeft zijn wekelijkse hitlijst van 200 bestverkochte muziekalbums gepubliceerd. Het album van ‘Fifty Shades Darker’ is nog maar net uit of het komt al binnen op nummer één.

De opvolger van de ‘Fifty Shades’-franchise doet het nog beter dan de eerste soundtrack. De single van Taylor Swift en Zayn Malik ‘I Don’t Wanna Live Forever’ zorgde er onder meer voor dat de plaat 123.000 keer verkocht werd. Hierdoor wordt het vijfde album ‘I Decided’ van rapper Big Sean al na een week van de troon gestoten. Naast Taylor Swift en Zayn Malik krijgen ook Sia, John Legend en Kygo een plaats op de cd.

‘Fifty Shades Darker: Original Motion Picture Soundtrack’ werd uitgegeven op dezelfde dag als de film. Op zes dagen tijd kochten 72.000 mensen het album in de winkel en 51.000 anderen streamden het. Het is de eerste keer dat een plaat de hitlijsten op nummer één binnenkomt sinds de release van ‘Suicide Squad’ vorige zomer.

20-02-2017 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazifilmster bleek Russische spionne te zijn

Nazifilmster bleek Russische spionne te zijn

http://oi67.tinypic.com/24b82h2.jpg

Marika Rökk, de actrice, operettezangeres en danseres die de top van haar roem bereikte ten tijde van het nazibewind, was ook jarenlang een spion voor de toenmalige Sovjetunie, zo blijkt uit geheime documenten die nu werden vrijgegeven.

De Hongaarse ster Marika Rökk acteerde blijkbaar niet alleen op het scherm, maar ook in het echte leven. Ze zou tijdens de jaren veertig via haar manager Heinz Hoffmeister gerekruteerd zijn als KGB-agent, samen met haar echtgenoot regisseur Georg Jacoby.

Dat blijkt althans uit een rapport uit 1951 van de organisatie-Gehlen, voorloper van de huidige Duitse inlichtingendienst, dat nu werd vrijgegeven. Wat hun rol precies was en welke informatie ze destijds hebben doorgespeeld aan Moskou blijft onduidelijk.

Tijdelijk geschorst

Rökk wordt beschouwd als een van Hitlers favoriete actrices en zou volgens geruchten een affaire hebben gehad met zijn propagandaminister Joseph Goebbels. Ze kreeg na de oorlog een tijdelijk speelverbod van twee jaar voor haar vermeende collaboratie, maar maakte in de jaren vijftig een comeback.

Rökk werd in 1913 in Caïro geboren als kind van Hongaarse ouders. Na enkele jaren in Boedapest te hebben gewoond, verhuisde ze met haar ouders naar Parijs. Als dertienjarige reisde zij al met musicalshows door Europa en de VS. In 1930 begon ze haar filmcarrière in Groot-Brittannië, in de film Why sailors leave home.

Toen ze in Wenen in een groots opgezette musicalproductie optrad, werd ze ontdekt door een talentenjager van de Duitse filmmaatschappij Ufa. Ze werd samen met de Nederlander Johannes Heesters en de Zweedse Zarah Leander een van de grootste sterren van het witte doek in nazi-Duitsland.

In 1962 nam ze afscheid van de film en keerde ze terug naar het theater. Ze speelde de hoofdrollen in operettes en musicals en trad ook regelmatig op in Nederland en België. Ze overleed in het Oostenrijkse Baden op negentigjarige leeftijd aan hartfalen.

20-02-2017 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de baardentrend nooit het Witte Huis heeft bereikt

Waarom de baardentrend nooit het Witte Huis heeft bereikt

http://oi63.tinypic.com/10y2k20.jpg

De mannen die in 2020 Donald Trump willen uitdagen, kunnen alvast beginnen met het aanschaffen van een scheermes. Baarden mogen dan wel (nog steeds) een hoogtepunt kennen, toch nam de voorbije honderd jaar geen enkele man met baard of snor zijn intrek in het Witte Huis.

De huidige Amerikaanse president komt altijd gladgeschoren voor de dag, en dat kon ook van zijn voorbijganger worden gezegd. En van diens voorganger. En zo kan die lijst nog wel even doorgaan, tot 1913 om exact te zijn. Toen nam Woodrow Wilson de job over van William Howard Taft, de laatste president met een memorabele snor. Sindsdien had geen enkele Amerikaanse president noch een noch snor, noch baard, noch opvallende bakkebaarden.

En dat is toch opvallend, aangezien gladde kaken al lang niet meer de norm zijn en zelf de markt van scheermesjes had te lijden onder de hardnekkige baardentrend.

Website Quartz - die de bedenking maakte nadat bleek dat ook Trump zich liever laat omringen door gladgeschoren mannen - zocht en vond een mogelijke reden waarom de baardentrend zich nooit heeft doorgezet in de politieke wereld. Zo zijn vandaag ook slechts twee van de tachtig mannen in de Senaat baarddragers, en werd van de invloedrijke politici enkel Paul Ryan de voorbije jaren met een baard gespot.

Schrikt vrouwelijke stemmers af

Onderzoek van de Oklahoma State University in 2010 legt een link met het vrouwenstemrecht, ingevoerd in 1920. Gezichtsbeharing zou sindsdien veel minder populair geworden zijn onder politici omdat kandidaten met snor of baard sneller geassocieerd wordt met huiselijk geweld en een gebrek aan medelijden, waardoor ‘vrouwen en feministen minder snel geneigd zijn om voor hen te stemmen’.

Die conclusie blijkt ook niet helemaal incorrect te zijn. Professor Rebekah Herrick legde na die bevindingen enkele stellingen voor aan een groep van ongeveer 500 mannen en vond toen een correlatie tussen hun gezichtsbeharing en een hogere score in verband met seksisme. Al heeft het een niet per se met het ander te maken, maar kunnen ze beiden een gevolg zijn van een hoger testosteronniveau.

Wat echter niet bleek te kloppen, is dat congresleden met een baard zich minder aantrekken van vrouwenrechten. Uit bijgehouden data bleek dat zij gemiddeld niet anders stemden bij zulke thema’s dan hun gladgeschoren collega’s.

20-02-2017 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongaarse liefdesprent wint hoofdprijs op Berlinale

Hongaarse liefdesprent wint hoofdprijs op Berlinale

http://oi63.tinypic.com/vqtaqb.jpg

De Gouden Beer van de 67ste Berlinale is toegekend aan de Hongaarse film ‘Teströl és lélekröl’ (‘On Body And Soul’) van Ildikó Enyedi. De film vertelt het liefdesverhaal van een koppel dat ontdekt dat ze ’s nachts dezelfde dromen hebben.

“Deze film is toegankelijk voor mensen met een open hart”, zei de regisseur Ildikó Enyedi tijdens de uitreiking van de awards in Berlijn.

Andere kanshebbers voor de hoofdprijs op het elfdaagse filmfestival waren een Europese komedie over vluchtelingen, ‘The Other Side of Hope’, en een Chileense film over een transgender, ‘A Fantastic Woman’.

Maar zij moesten het dus afleggen tegen ‘Teströl és lélekröl’.  “De zevenkoppige jury werd verliefd op deze film omdat hij de mensen herinnert aan iets dat te vaak vergeten wordt in het dagelijks leven: medelijden”, verklaarde de voorzitter.

Voor het eerst reikte de jury ook de award voor origineelste documentaire uit. Die ging naar ‘Ghost Hunting’, een film over een Israëlisch ondervragingscentrum.

19-02-2017 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiekeboes op nieuwe sticker Rode Kruis

Kiekeboes op nieuwe sticker Rode Kruis

http://oi63.tinypic.com/1tq0rk.jpg

De Kiekeboes worden in 2017 het gezicht van de traditionele stickerverkoopactie van het Rode Kruis. ‘Iedereen weet dat deze familie het hart op de juiste plaats heeft – en dat ze dit nu ook tonen aan de Vlaming, dat doet ons enorm plezier’, klinkt het bij het Rode Kruis.

Op de tekening snellen Marcel en Charlotte Kiekeboe als vrijwilligers ter hulp. Zoon Konstantinopel heeft een bloedzakje bij. Dochter Fanny reanimeert een strandganger die onwel werd, waarop zowat alle andere badgasten al dan niet opzettelijk in zwijm vallen. ‘Ik vond het belangrijk dat de typische Kiekeboehumor ook op sticker tot zijn recht komt’, licht Kiekeboetekenaar Merho toe. ‘De Kiekeboes zouden de Kiekeboes niet zijn zonder die knipoog’.

De Rode Kruissticker zal van 27 april tot en met 11 mei voor 5 euro te koop zijn bij de 14.000 Rode Kruisvrijwilligers van de meer dan 200 lokale afdelingen in Vlaanderen. De opbrengst gaat integraal naar de lokale afdelingen.

19-02-2017 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Tennisster Eugenie Bouchard houdt woord: ze ging op blind date na weddenschap

Tennisster Eugenie Bouchard houdt woord: ze ging op blind date na weddenschap

http://oi68.tinypic.com/fef0bm.jpg

Wie waagt die wint, moet de student John Goehrke gedacht hebben. Hij daagde tennisster Eugenie Bouchard op Twitter uit voor een weddenschap tijdens de Super Bowl. De inzet was een date.

De Canadese tennisster Eugenie Bouchard hield woord. Woensdag zaten ze samen langs de lijn bij de NBA-wedstrijd tussen Brooklyn Nets en Milwaukee Bucks. ‘De beste date ooit’, noemde de dolgelukkige student uit Chicago de ontmoeting.

De 22-jarige atlete verloor ruim een week geleden tijdens de Super Bowl een weddenschap met de fan. Ze had de jongen beloofd met hem op date te gaan als de New England Patriots de finale van de American footballcompetitie zou winnen.

Op het moment dat Bouchard instemde met een date, stond Atlanta Falcons ruim voor. De Canadese, in 2014 finaliste op Wimbledon, zag hoe de Patriots aan de hand van quarterback Tom Brady echter helemaal terugkwamen in de wedstrijd en in de verlenging de Super Bowl zelfs wonnen. ‘Lesje geleerd. Wed nooit tegen Tom Brady’, schreef de populaire tennisster na afloop op Twitter.

19-02-2017 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!