NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Album ‘Fifty Shades Darker’ debuteert in de hitlijsten

Album ‘Fifty Shades Darker’ debuteert in de hitlijsten

http://oi68.tinypic.com/2i9p1g3.jpg

Billboard Magazine heeft zijn wekelijkse hitlijst van 200 bestverkochte muziekalbums gepubliceerd. Het album van ‘Fifty Shades Darker’ is nog maar net uit of het komt al binnen op nummer één.

De opvolger van de ‘Fifty Shades’-franchise doet het nog beter dan de eerste soundtrack. De single van Taylor Swift en Zayn Malik ‘I Don’t Wanna Live Forever’ zorgde er onder meer voor dat de plaat 123.000 keer verkocht werd. Hierdoor wordt het vijfde album ‘I Decided’ van rapper Big Sean al na een week van de troon gestoten. Naast Taylor Swift en Zayn Malik krijgen ook Sia, John Legend en Kygo een plaats op de cd.

‘Fifty Shades Darker: Original Motion Picture Soundtrack’ werd uitgegeven op dezelfde dag als de film. Op zes dagen tijd kochten 72.000 mensen het album in de winkel en 51.000 anderen streamden het. Het is de eerste keer dat een plaat de hitlijsten op nummer één binnenkomt sinds de release van ‘Suicide Squad’ vorige zomer.

20-02-2017 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazifilmster bleek Russische spionne te zijn

Nazifilmster bleek Russische spionne te zijn

http://oi67.tinypic.com/24b82h2.jpg

Marika Rökk, de actrice, operettezangeres en danseres die de top van haar roem bereikte ten tijde van het nazibewind, was ook jarenlang een spion voor de toenmalige Sovjetunie, zo blijkt uit geheime documenten die nu werden vrijgegeven.

De Hongaarse ster Marika Rökk acteerde blijkbaar niet alleen op het scherm, maar ook in het echte leven. Ze zou tijdens de jaren veertig via haar manager Heinz Hoffmeister gerekruteerd zijn als KGB-agent, samen met haar echtgenoot regisseur Georg Jacoby.

Dat blijkt althans uit een rapport uit 1951 van de organisatie-Gehlen, voorloper van de huidige Duitse inlichtingendienst, dat nu werd vrijgegeven. Wat hun rol precies was en welke informatie ze destijds hebben doorgespeeld aan Moskou blijft onduidelijk.

Tijdelijk geschorst

Rökk wordt beschouwd als een van Hitlers favoriete actrices en zou volgens geruchten een affaire hebben gehad met zijn propagandaminister Joseph Goebbels. Ze kreeg na de oorlog een tijdelijk speelverbod van twee jaar voor haar vermeende collaboratie, maar maakte in de jaren vijftig een comeback.

Rökk werd in 1913 in Caïro geboren als kind van Hongaarse ouders. Na enkele jaren in Boedapest te hebben gewoond, verhuisde ze met haar ouders naar Parijs. Als dertienjarige reisde zij al met musicalshows door Europa en de VS. In 1930 begon ze haar filmcarrière in Groot-Brittannië, in de film Why sailors leave home.

Toen ze in Wenen in een groots opgezette musicalproductie optrad, werd ze ontdekt door een talentenjager van de Duitse filmmaatschappij Ufa. Ze werd samen met de Nederlander Johannes Heesters en de Zweedse Zarah Leander een van de grootste sterren van het witte doek in nazi-Duitsland.

In 1962 nam ze afscheid van de film en keerde ze terug naar het theater. Ze speelde de hoofdrollen in operettes en musicals en trad ook regelmatig op in Nederland en België. Ze overleed in het Oostenrijkse Baden op negentigjarige leeftijd aan hartfalen.

20-02-2017 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de baardentrend nooit het Witte Huis heeft bereikt

Waarom de baardentrend nooit het Witte Huis heeft bereikt

http://oi63.tinypic.com/10y2k20.jpg

De mannen die in 2020 Donald Trump willen uitdagen, kunnen alvast beginnen met het aanschaffen van een scheermes. Baarden mogen dan wel (nog steeds) een hoogtepunt kennen, toch nam de voorbije honderd jaar geen enkele man met baard of snor zijn intrek in het Witte Huis.

De huidige Amerikaanse president komt altijd gladgeschoren voor de dag, en dat kon ook van zijn voorbijganger worden gezegd. En van diens voorganger. En zo kan die lijst nog wel even doorgaan, tot 1913 om exact te zijn. Toen nam Woodrow Wilson de job over van William Howard Taft, de laatste president met een memorabele snor. Sindsdien had geen enkele Amerikaanse president noch een noch snor, noch baard, noch opvallende bakkebaarden.

En dat is toch opvallend, aangezien gladde kaken al lang niet meer de norm zijn en zelf de markt van scheermesjes had te lijden onder de hardnekkige baardentrend.

Website Quartz - die de bedenking maakte nadat bleek dat ook Trump zich liever laat omringen door gladgeschoren mannen - zocht en vond een mogelijke reden waarom de baardentrend zich nooit heeft doorgezet in de politieke wereld. Zo zijn vandaag ook slechts twee van de tachtig mannen in de Senaat baarddragers, en werd van de invloedrijke politici enkel Paul Ryan de voorbije jaren met een baard gespot.

Schrikt vrouwelijke stemmers af

Onderzoek van de Oklahoma State University in 2010 legt een link met het vrouwenstemrecht, ingevoerd in 1920. Gezichtsbeharing zou sindsdien veel minder populair geworden zijn onder politici omdat kandidaten met snor of baard sneller geassocieerd wordt met huiselijk geweld en een gebrek aan medelijden, waardoor ‘vrouwen en feministen minder snel geneigd zijn om voor hen te stemmen’.

Die conclusie blijkt ook niet helemaal incorrect te zijn. Professor Rebekah Herrick legde na die bevindingen enkele stellingen voor aan een groep van ongeveer 500 mannen en vond toen een correlatie tussen hun gezichtsbeharing en een hogere score in verband met seksisme. Al heeft het een niet per se met het ander te maken, maar kunnen ze beiden een gevolg zijn van een hoger testosteronniveau.

Wat echter niet bleek te kloppen, is dat congresleden met een baard zich minder aantrekken van vrouwenrechten. Uit bijgehouden data bleek dat zij gemiddeld niet anders stemden bij zulke thema’s dan hun gladgeschoren collega’s.

20-02-2017 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongaarse liefdesprent wint hoofdprijs op Berlinale

Hongaarse liefdesprent wint hoofdprijs op Berlinale

http://oi63.tinypic.com/vqtaqb.jpg

De Gouden Beer van de 67ste Berlinale is toegekend aan de Hongaarse film ‘Teströl és lélekröl’ (‘On Body And Soul’) van Ildikó Enyedi. De film vertelt het liefdesverhaal van een koppel dat ontdekt dat ze ’s nachts dezelfde dromen hebben.

“Deze film is toegankelijk voor mensen met een open hart”, zei de regisseur Ildikó Enyedi tijdens de uitreiking van de awards in Berlijn.

Andere kanshebbers voor de hoofdprijs op het elfdaagse filmfestival waren een Europese komedie over vluchtelingen, ‘The Other Side of Hope’, en een Chileense film over een transgender, ‘A Fantastic Woman’.

Maar zij moesten het dus afleggen tegen ‘Teströl és lélekröl’.  “De zevenkoppige jury werd verliefd op deze film omdat hij de mensen herinnert aan iets dat te vaak vergeten wordt in het dagelijks leven: medelijden”, verklaarde de voorzitter.

Voor het eerst reikte de jury ook de award voor origineelste documentaire uit. Die ging naar ‘Ghost Hunting’, een film over een Israëlisch ondervragingscentrum.

19-02-2017 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiekeboes op nieuwe sticker Rode Kruis

Kiekeboes op nieuwe sticker Rode Kruis

http://oi63.tinypic.com/1tq0rk.jpg

De Kiekeboes worden in 2017 het gezicht van de traditionele stickerverkoopactie van het Rode Kruis. ‘Iedereen weet dat deze familie het hart op de juiste plaats heeft – en dat ze dit nu ook tonen aan de Vlaming, dat doet ons enorm plezier’, klinkt het bij het Rode Kruis.

Op de tekening snellen Marcel en Charlotte Kiekeboe als vrijwilligers ter hulp. Zoon Konstantinopel heeft een bloedzakje bij. Dochter Fanny reanimeert een strandganger die onwel werd, waarop zowat alle andere badgasten al dan niet opzettelijk in zwijm vallen. ‘Ik vond het belangrijk dat de typische Kiekeboehumor ook op sticker tot zijn recht komt’, licht Kiekeboetekenaar Merho toe. ‘De Kiekeboes zouden de Kiekeboes niet zijn zonder die knipoog’.

De Rode Kruissticker zal van 27 april tot en met 11 mei voor 5 euro te koop zijn bij de 14.000 Rode Kruisvrijwilligers van de meer dan 200 lokale afdelingen in Vlaanderen. De opbrengst gaat integraal naar de lokale afdelingen.

19-02-2017 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Tennisster Eugenie Bouchard houdt woord: ze ging op blind date na weddenschap

Tennisster Eugenie Bouchard houdt woord: ze ging op blind date na weddenschap

http://oi68.tinypic.com/fef0bm.jpg

Wie waagt die wint, moet de student John Goehrke gedacht hebben. Hij daagde tennisster Eugenie Bouchard op Twitter uit voor een weddenschap tijdens de Super Bowl. De inzet was een date.

De Canadese tennisster Eugenie Bouchard hield woord. Woensdag zaten ze samen langs de lijn bij de NBA-wedstrijd tussen Brooklyn Nets en Milwaukee Bucks. ‘De beste date ooit’, noemde de dolgelukkige student uit Chicago de ontmoeting.

De 22-jarige atlete verloor ruim een week geleden tijdens de Super Bowl een weddenschap met de fan. Ze had de jongen beloofd met hem op date te gaan als de New England Patriots de finale van de American footballcompetitie zou winnen.

Op het moment dat Bouchard instemde met een date, stond Atlanta Falcons ruim voor. De Canadese, in 2014 finaliste op Wimbledon, zag hoe de Patriots aan de hand van quarterback Tom Brady echter helemaal terugkwamen in de wedstrijd en in de verlenging de Super Bowl zelfs wonnen. ‘Lesje geleerd. Wed nooit tegen Tom Brady’, schreef de populaire tennisster na afloop op Twitter.

19-02-2017 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip en koningin Mathilde op bezoek bij koningin Paola

Koning Filip en koningin Mathilde op bezoek bij koningin Paola

http://oi66.tinypic.com/md1av5.jpg

Koning Filip en koningin Mathilde hebben deze namiddag omstreeks 16.20 uur een bezoek gebracht aan koningin Paola, die in het ziekenhuis Saint-Luc in Brussel herstelt van een heupoperatie.

Koningin Paola (79) brak donderdag haar heup bij een val in haar woning, het kasteel Belvedère dat zich recht tegenover het koninklijk paleis van Laken bevindt in Brussel. Ze werd meteen afgevoerd naar het ziekenhuis Saint-Luc in Brussel, waar ze vrijdagochtend met succes geopereerd werd. Vrijdag brachten koning Albert en prinses Astrid al een bezoek aan Paola.

Het koningshuis laat ook weten dat hun gedachten zijn bij de slachtoffers van het treinongeval in Leuven en hun families.

19-02-2017 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Frankrijk helemaal warm loopt voor een Belgische weervrouw

Waarom Frankrijk helemaal warm loopt voor een Belgische weervrouw

http://oi67.tinypic.com/2u9rewz.jpg

De Franse bevolking zal binnenkort de weersvoorspellingen horen van een Belgische weervrouw, want niemand minder dan ex-Miss België Tatiana Silva gaat het weer presenteren bij TF1.

Na zeven jaar bij de weerdienst van RTBF ruilt Tatiana België in voor Frankrijk. Een beetje een vreemde keuze, een Belgische dame het Franse weer laten presenteren? Nee hoor, want de Fransen lopen helemaal warm voor onze ex-Miss. En geef ze eens ongelijk.

19-02-2017 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje gek op zingende Justin Timberlake:

Zoontje gek op zingende Justin Timberlake: "Papa zingt!"

http://oi63.tinypic.com/3483cck.jpg

Justin Timberlake vindt het geweldig dat zijn zoontje Silas hem herkent als een van zijn songs op de radio wordt gedraaid. Dat vertelde de zanger tijdens een Q&A voor de 2016-2017 Variety and AARP Movies for Grownups Screening.

Justin vertelde tijdens het event dat hij er zelfs een beetje emotioneel van wordt. "Papa zingt!", roept Silas blij als hij zijn vader hoort. Voor de zanger is dat een mooi moment. "Het kan zo maar gebeuren dat we in de auto zitten en mijn liedje voorbij komt. Het is dan altijd even slikken als hij mij herkent."

Silas is een inspiratiebron voor Justin. "Hij heeft ervoor gezorgd dat ik op een andere manier muziek maak." De zanger heeft een Oscarnominatie op zak voor 'Can't Stop The Feeling', de titelsong van de animatiefilm 'Trolls'. Hij schreef aan het nummer toen Silas pas was geboren. Justin wilde proberen een song te maken waaraan hij en Silas veel plezier zouden beleven. "Het resultaat is dat Silas nu alleen maar naar Trolls wil kijken", zegt Justin.

19-02-2017 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss België Tatiana Silva gaat weerbericht presenteren op TF1

Ex-Miss België Tatiana Silva gaat weerbericht presenteren op TF1

http://oi65.tinypic.com/2mzm9th.jpg

Voormalig Miss België Tatiana Silva gaat binnenkort het weer presenteren op de Franse televisiezender TF1. Dat meldt de RTBF en werd ook door Silva zelf op Instagram bevestigd.

Na zeven jaar bij de weerdienst van RTBF volgt Tatiana Silva Catherine Laborde op, die in januari na 28 jaar TF1 vaarwel zei.

"Tatiana richt zich naar Frankrijk. We kunnen haar alleen maar feliciteren met deze mooie promotie en haar bedanken voor haar bijdrage aan ons weerteam", zegt de RTBF.

Tatiana, die ook weervrouw is van TV5 Monde en M6, presenteert haar laatste weerbericht op RTBF eind deze maand. De 32-jarige Belgische van Kaapverdische oorsprong zet haar medewerking met de zender wel voort voor wat betreft de uitzendingen 'Vis ta Mine' en 'C'est du Belge'.

Volgens de krant La Dernière Heure zal ze vanaf midden maart te zien zijn bij TF1.

18-02-2017 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Rode Khmer van Angelina Jolie in avant-première in Cambodja

Film over Rode Khmer van Angelina Jolie in avant-première in Cambodja

http://oi68.tinypic.com/15rkztx.jpg

Aan de beroemde tempels van Angkor in Cambodja is 'First They Killed My Father' van de Amerikaanse filmster Angelina Jolie in avant-première gegaan, een prent over de misdaden van de Rode Khmer. Het is de eerste Hollywood-productie ooit die helemaal in de regio is opgenomen, met lokale acteurs en crew. Koning Norodom Sihamoni en enkele overlevenden van het regime woonden de voorstelling bij.

De film is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Loung Ung, waarin ze het relaas doet over haar leven als kind tijdens het schrikbewind van de Rode Khmer. Het regime van Pol Pot was tussen 1975 en 1979 verantwoordelijk voor de moord op naar schatting twee miljoen mensen, zowat een kwart van de bevolking.

"Ik heb het boek van Loung jaren geleden gelezen, en het was een van de eerste boeken die mijn ogen openden voor zaken in de wereld waar ik niets over wist", lichtte Jolie vooraf toe op een persconferentie.

De filmster beseft naar eigen zeggen dat haar film niet de eerste over dit bloedige tijdperk is. Maar het verhaal van Loung heeft een bijzondere kracht omdat het wordt verteld vanuit het perspectief van een kind, aldus Jolie.

Band
Jolie heeft een speciale band met Cambodja. Ze kwam er voor het eerst in 2000 voor de opnames van 'Tomb Raider' en twee jaar later adopteerde ze haar zoon Maddox uit een Cambodjaans weeshuis. "Ik wilde begrijpen wat de ouders van mijn zoon hebben doorgemaakt. En ik wilde hem en zijn land beter leren kennen", aldus de ex van Brad Pitt en Billy Bob Thornton.

18-02-2017 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian terug naar blond

Kim Kardashian terug naar blond

http://oi67.tinypic.com/24xkxs7.jpg

Kim Kardashian heeft haar lange donkere haar ingewisseld voor een korter en blond haar. Dat liet de realityster zien op Twitter en Snapchat.

Kim showde haar kapsel in een serie berichten die gericht waren aan jeugdvriendin Paris Hilton, die vrijdag 36 jaar werd. "Happy birthday @ParisHilton. Ik kan niet wachten om het binnenkort met je te vieren", zo schreef Kim op Twitter.  

Of het echt om haar eigen haar gaat, is niet duidelijk. Volgens verschillende Amerikaanse media zou het ook een pruik kunnen zijn.  

Het is niet de eerste keer dat Kim zich een platinablonde look laat aanmeten. In 2015 ging ze ook enige tijd door het leven als blondine.

18-02-2017 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zingende postbode verbaast iedereen én zichzelf in 'The Band': "Ik weet niet eens hoe het echt moet"

Zingende postbode verbaast iedereen én zichzelf in 'The Band': "Ik weet niet eens hoe het echt moet"

http://oi67.tinypic.com/fk349h.jpg

Zingen deed hij alleen op z'n fiets en in de douche. Stilletjes, zonder publiek. Tot hij het voor héél Vlaanderen en Nederland mocht doen en de jury's van 'The Band' meteen platwalste. "Ik heb gewoon nooit geweten dat ik met mijn stem iets kón", zegt postbode met lef Andy De Bisschop (23) uit Bornem.

Wanneer u dit leest, zoeft Andy al een paar uur rond op zijn fiets of brommer. Ingeduffeld met een warme sjaal, zodat de kou niet op z'n stem slaat. Net zoals alle andere dagen steekt hij - wellicht zingend - de krant en post in een paar honderd Bornemse brievenbussen. Enig verschil: vandaag siert zíjn foto deze krant. Het leven in de anonimiteit mocht hij gisteravond opbergen nadat hij zowat iedereen omverblies met zijn performance van Marco Borsato's 'Nee, je hoeft niet naar huis vannacht' in het nieuwe VTM-programma 'The Band'. Andy bleef cool bij de staande ovatie - alsof hij wekelijks op een podium klimt. Alleen: Andy stond nooit op een podium, volgde nooit een zangopleiding en zong tot voor kort alleen voor zichzelf.

Nooit beseft

Als doodnormale, nuchtere vlaming zal Andy in ons gesprek nooit overtuigd zeggen dat hij kan zingen. Zelfs niet nu de vier juryleden als Kris Wauters en Slongs Dievanongs het hem op een blaadje gaven. Wanneer vriendin Femke ons een zeldzaam geluidsfragment wil laten horen, krimpt hij ineen en tokkelt hij gauw op zijn gsm.

18-02-2017 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische vluchtelinge mag alsnog naar uitreiking Oscars

Syrische vluchtelinge mag alsnog naar uitreiking Oscars

https://www.mupload.nl/img/h18pv67kfm4ce.jpg

De uit Aleppo gevluchte Syrische Hala Kamil mag toch naar de Oscaruitreiking in Los Angeles, eind februari. Kamil en haar vier kinderen zijn de hoofdpersonen in de korte documentaire Watani: My Homeland, die is genomineerd voor een Oscar.

Vanwege het inreisverbod dat door de Amerikaanse president Donald Trump werd afgekondigd voor reizigers uit zeven moslimlanden, bestond er lang onduidelijkheid of Kamil bij de uitreiking mocht zijn. Veel sterren in Hollywood reageerden afkeurend op het inreisverbod en ook de makers van de documentaire riepen de Amerikaanse president op de maatregel terug te draaien.

Het inreisverbod werd begin februari opgeschort door de Amerikaanse rechter. De in Duitsland woonachtige vrouw heeft inmiddels een nieuw visum, waarmee ze de VS in kan. Dat meldt Variety. "Toen ik hoorde dat ik alsnog bij de Oscars mocht zijn voelde ik me trots en gelukkig", vertelt de Syrische die inmiddels in Duitsland woont. "Maar het is ook bitterzoet", vervolgt ze.

IS
Haar echtgenoot Abu Ali werd in september 2013 ontvoerd door IS en Kamil heeft sindsdien niets meer van hem gehoord. Ze gaat ervan uit dat hij is gedood door strijders van IS. "Abu en ik bleven elk jaar 's nachts op om de Oscars live te kijken. We dronken samen koffie en probeerden alle namen van de sterren te raden die voorbij liepen op de rode loper", zegt Kamil, die hoopt dat ze met haar bezoek aan de VS de aandacht kan vestigen op de situatie in Syrië.

Voor 'Watani: My Homeland' filmde regisseur Marcel Mettelsiefen Hala Kamil en haar gezin drie jaar lang, zowel in Aleppo als tijdens hun vlucht naar Duitsland.

Boycot
De Iraanse filmmaker Asghar Farhadi, genomineerd voor de beste buitenlandse film met The Salesman, liet na het invoeren van het inreisverbod weten dat hij de Oscars zou boycotten. Ook nu hij na het blokkeren van de immigratiemaatregel door de rechter de VS wel in zou kunnen, doet hij dit toch niet: Farhadi heeft laten weten dat hij op de avond van de Oscaruitreiking een vertoning van The Salesman zal organiseren in Londen.

17-02-2017 om 00:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher houdt emotioneel pleidooi tegen kindermisbruik en mensenhandel

Ashton Kutcher houdt emotioneel pleidooi tegen kindermisbruik en mensenhandel

https://www.mupload.nl/img/fyyyjkiec7ktg.jpg

Acteur Ashton Kutcher heeft een emotioneel pleidooi gehouden in de Amerikaanse Senaat tegen kindermisbruik en mensenhandel. "Ik zag beelden van een kind met dezelfde leeftijd als mijn dochter die verkracht werd door een Amerikaanse sekstoerist."

Kutcher is de medestichter van Thorn, een organisatie die een einde wil maken aan moderne slavernij. Ze ontwikkelen software die mensenhandel en kindermisbruik tegengaan.

Tijdens een zitting van de Senaatscommissie voor Buitenlandse Zaken probeerde Kutcher de senatoren met een pakkende uiteenzetting te overtuigen van zijn zaak. Hij vraagt meer middelen om het verspreiden van kinderporno tegen te gaan.

17-02-2017 om 00:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman bekent na 14 jaar: "Ik was verloofd met Lenny Kravitz"

Nicole Kidman bekent na 14 jaar: "Ik was verloofd met Lenny Kravitz"

https://www.mupload.nl/img/fqhb8sninph6c.jpg

De Australische actrice Nicole Kidman zou veertien jaar geleden met de Amerikaanse zanger Lenny Kravitz trouwen. Dat heeft ze zelf toegegeven. Maar tot een huwelijk kwam het uiteindelijk niet. Kidman stapte in het huwelijksbootje met de Australische muzikant Keith Urban.

Nicole Kidman werkte samen met Zoe Kravitz, de dochter van Lenny, voor de serie Big Little Lies. Toen ze van The Edit de vraag kreeg hoe dat was, zei ze: "Wel, ik kende Zoe al omdat ik verloofd was met haar vader. Het blijft dus in de familie! Ik hou van Lenny, hij is fantastisch.

Het is de eerste keer dat Kidman openlijk over haar relatie met Lenny Kravitz sprak. De geruchten dat de twee inderdaad verloofd waren, begonnen al snel nadat ze elkaar hadden ontmoet in 2003 en aan het daten sloegen. Kidman huurde destijds een loft in New York van Kravitz. Hij zou ook een nummer over de actrice gemaakt hebben, Lady.

17-02-2017 om 00:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lize uit Temptation Island is enthousiaste fan bij optreden van verleider Ken in Gent

Lize uit Temptation Island is enthousiaste fan bij optreden van verleider Ken in Gent

https://www.mupload.nl/img/mbwucqunmlwjg.jpg

Honderden studenten hebben gisteravond genoten van het optreden van Ken Stoffers, beter bekend als 'Temptation-Ken', in café De Viking in Gent. Opvallende aanwezige op de eerste rij was Lize, die al sinds de eerste aflevering van Temptation Island speciale aandacht genoot van Ken.

Gebeurt het of gebeurt het niet? Die vraag houdt de trouwe kijkers van Temptation Island al twee weken in de ban. Vrijgezel Ken en Lize, die het avontuur begon in een relatie met Jefferson, flirtten er al van de eerste dag op los. Het is dan ook weinig waarschijnlijk dat de spanning de komende afleveringen niet nóg hoger oploopt.

Verwijzingen
Of de relatie van Lize heeft standgehouden na Temptation Island is dan ook nog maar de vraag. De afgelopen weken dook al een filmpje op van Ken en Lize die samen een winkel verlieten in België. Ook op haar sociale media duiken met de regelmaat van de klok verwijzingen op naar Ken.   

Enkele attente studenten merkten Lize deze avond op in het studentencafe De Viking in Gent, waar Ken aanwezig was als special guest voor een optreden. Ze leek zich volgens de aanwezigen kostelijk te amuseren en kon haar blik niet van Ken afhouden. Is er enkel vriendschap tussen de twee of toch meer? De komende weken zullen ongetwijfeld duidelijkheid brengen.

17-02-2017 om 00:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dit is gewoon achterbaks": pop-ups openen met klein drama

"Dit is gewoon achterbaks": pop-ups openen met klein drama

https://www.mupload.nl/img/y1xurijyznrzi.jpg

In Mijn Pop-uprestaurant mogen de oefenwieltjes van de fiets. De deuren zijn open en de klanten kunnen toestromen. Maar niet voor de restaurants plechtig geopend worden.

In Antwerpen komt burgemeester Bart De Wever langs om een lintje door te knippen, in Kortrijk valt de eer te beurt aan zijn collega Vincent Van Quickenborne. Die zegt dat hij in 2009 zijn vrouw leerde kennen dankzij het programma en wijst erop dat Kortrijk al een paar keer heeft gewonnen, en Antwerpen nog nooit.

Dat weet ook De Wever, die hoopt dit jaar wel de winst naar 'Het Stad' te halen. De proevertjes vallen bij alle pop-ups in de smaak, al mispakt De Wever zich een beetje aan de hitte van een kroket.

Tranen na ruzie over hapjes

In Antwerpen raken de gemoederen verhit wanneer Charlotte van Madam P ontdekt dat Karel en Birger van Tjop's gemaakte afspraken niet naleven. De duo's werkten namelijk samen voor de organisatie van de openingsreceptie en spraken af elk twee hapjes te serveren. Tjop's presenteert er echter vier. "Da's wel een bekke neffe de pot gekakt dan", reageert Bo van Het Vijfde Element wanneer hij het nieuws verneemt.

Ze gaan langs bij de concurrenten, die vol onbegrip reageren dat ze gewoon restjes hebben verwerkt. De uitleg volstaat geenszins voor de dames, die duidelijk "in hun gat gebeten zijn". Het gevoel is echter wederzijds, want Birger voelt zich dan weer "in zijn hol gepakt". Qua plastische uitspraken zijn de duo's in Antwerpen dus duidelijk aan elkaar gewaagd.

Karel en Birger kunnen het wel allerminst appreciëren dat de concurrentie "hun zaak binnenstormde" en daar "een scène komt maken". "Doe dat dan morgen als het volk weg is."

Charlotte heeft de koele reactie niet verwacht en barst in tranen uit. "Dit is gewoon achterbaks", besluit ze. Toch bieden de dames the day after hun excuses aan. "We wisten niet dat er zoveel volk binnenstond", zeggen ze, waarop Birger fijntjes antwoordt "dat je zoiets inderdaad niet ziet als je binnenkomt". Voor de dames lijkt het incident daarmee afgesloten, maar de heren lijken toch achter te blijven met een zure nasmaak.

Bloed in de keuken

In Kortrijk schieten de kandidaten niet elkaar, maar zichzelf in de voet. Althans Yannick van Meat & Griet, die erin slaagt een kwartier voor de opening in zijn vinger te snijden. Hij kan er zelf wel mee lachen. "Wie krijgt de prijs voor beste timing?", grapt hij.

Al zal die award toch eerder naar souschef Jens gaan van Het Vijfde Element in Antwerpen. Bo en Emily laten het Drama van de Hapjes niet aan hun hart komen, maar krijgen ook een tegenslag te verwerken wanneer Jens een stuk van zijn vinger snijdt. "Ik heb het net weggesmeten", antwoordt hij op een vraag van een enigszins verbijsterde Bo erover. Zijn vier pleisters helpen niet en Jens kan naar de spoed om half één 's middags, tijdens de eerste service. Zo raakt de keuken onderbemand (en vliegt nog een pan in brand ook). Een tweede souschef brengt gelukkig soelaas.

De eerste keer is altijd lastig

Bij Tjop's beginnen Karel en Birger last te krijgen van oververmoeidheid, doordat ze zo vroeg opstaan voor hun vlees. Ze beginnen fouten te maken en zijn niet helemaal tevreden over de garing. Bovendien ondervindt het personeel problemen met het bestelsysteem, waardoor de keuken niet weet welke gerechten naar welke tafels moeten. Met gelijkaardige strubbelingen kampt Filly's in Kortrijk, waar Fanny heel wat bestellingen is vergeten te plaatsen en Veronique naar de zaal moet om dat op te lossen.

"Niet rampzalig maar totaal niet wat het moet zijn", vindt ook Daniela van het Kortrijkse Table'O, dat voor de opening toch koos voor een vast menu in plaats van een service à la carte. "We zijn niet op elkaar ingespeeld, het gaat traag." Het lijkt een vloek waar weinig zaken aan ontsnappen. Want hoewel Meat & Griet aanvankelijk vlot lijkt te draaien, komen ook daar klanten in beeld die na anderhalf uur alleen maar een hoofdgerecht hebben gegeten en nog wachten op hun dessert." Maar "whatsgebeurd, is gebeurd", weet Leena.

Als er naast de prijs voor slechte timing nog een prijs voor grootste flater wordt uitgereikt, gaat die niet naar de bloedende vingers, maar naar de keuken van Filly's. Daar houdt een personeelslid namelijk vol dat vegetariërs wel vis eten. "Een vegetariër eet vis, een veganist niet", klinkt het. "Wij dachten dat allemaal." Maar geen nood, er wordt nog snel iets gefikst en de klant is tevreden.

Wachten op de jury

Al bij al doorstonden de duo's allemaal hun vuurdoop zonder kleerscheuren, zeker wanneer je rekening houdt met de urenlange wachttijden en andere problemen van vorige seizoenen. Het is nu wachten op het van spitsvondige oneliners voorziene vonnis van de jury.

16-02-2017 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoenenbuit bij inbraak Alanis Morissette

Miljoenenbuit bij inbraak Alanis Morissette

https://s1.postimg.org/dnkkdgsnj/media_xll_5.jpg

Bij een inbraak in de woning van zangeres Alanis Morissette hebben inbrekers twee miljoen dollar aan sieraden buitgemaakt. Dit meldt TMZ.

Volgens bronnen bij de politie sloegen de inbrekers vorige week donderdag hun slag in de woning van de zangeres in het rijke district Brentwood in Los Angeles, dat bekendstaat als een streng beveiligde omgeving.

Het is niet duidelijk of de dieven behalve sieraden nog meer hebben gestolen. De zangeres was op het moment van de inbraak niet thuis.

16-02-2017 om 09:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Plasseksfilmpje Patricia Paay (67) was weddenschap"

"Plasseksfilmpje Patricia Paay (67) was weddenschap"

https://s4.postimg.org/yos6jj53h/media_xll_4.jpg

Het plasseksfilmpje van de Nederlandse showbizzdiva Patricia Paay (67) dat vorige week uitlekte, was het gevolg van een uit de hand gelopen weddenschap. Volgens De Telegraaf schrijft Paay dat in een sms aan meerdere bekenden.

"Met m'n ex-vriendje had ik gewed of ik dat zou durven", zou Paay hebben geschreven. 'La Paay' doet vanavond haar verhaal in de talkshow Jinek op de publieke zender NPO1. Ze heeft vrijdag aangifte gedaan bij de politie.

14-02-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!