Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Justin Bieber produceert anti-abortusfilm

Moeder Justin Bieber produceert anti-abortusfilm

http://oi46.tinypic.com/x4tqo.jpg

De moeder van Justin Bieber heeft een korte film tegen abortus geproduceerd, weet Cinemablend.com. Crescendo is vanaf 28 februari in de VS te zien en moet 10 miljoen dollar opbrengen. Het geld is bedoeld voor zwangerschapscentra, Amerikaanse organisaties die zwangere vrouwen begeleiden en over het algemeen tegen abortus zijn.


"Ik hoop dat de film een aanmoediging is voor jonge vrouwen net als ik over de hele wereld", verklaart Pattie Mallette, die zelf op haar 18e onverwachts een kind kreeg.

"Ik wil hen laten weten dat er een plek is waar je heen kunt gaan, waar mensen voor je zorgen en waar je kunt wonen als je zwanger bent en denkt dat je er alleen voor staat."

Pattie heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze op haar 18e onverwachts een alleenstaande moeder werd na een jeugd vol misbruik en depressie. Vorig jaar gaf ze hierover een boek uit, Nowhere But Up.

19-01-2013 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton Johns vriend David is moeder

Elton Johns vriend David is moeder

http://oi46.tinypic.com/33mrfi8.jpg

Elton John (65) heeft gisteren bevestigd dat hij opnieuw vader is geworden. Op het geboortecertificaat van zijn zoontje staat zijn partner David Furnish (50) als moeder vermeld.

Elijah Joseph Daniel Furnish-John kwam ter wereld bij een surrogaatmoeder, vermoedelijk dezelfde vrouw die hun eerste zoon Zachary ter wereld bracht.

Op het geboorteattest van Elijah staat Elton John als vader. Het kind werd vorige week vrijdag geboren in Los Angeles, de staat Californië laat toe dat de feitelijke ouders op het geboorteattest staan en niet de surrogaatmoeder.

17-01-2013 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skrillex steekt haar in brand met verjaardagskaarsen

Skrillex steekt haar in brand met verjaardagskaarsen

http://oi48.tinypic.com/52dj08.jpg

Tijdens een privéfeest in Hollywood vierde dj Skrillex eergisteren zijn 24ste verjaardag. Zijn verjaardagstaart, in de vorm van een draaitafel, heeft hem ei zo na zijn scalp gekost. Dat meldt TMZ.com

Toen hij voorover leunde om de kaarsen uit te blazen, vatte zijn lange haar vuur. Gelukkig was er iemand die dat opmerkte, zodat de schade beperkt bleef tot wat verbrande lokken en een vieze geur in de feestzaal.

17-01-2013 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussen 300 en 600 ontslagen op komst bij Cirque du Soleil

Tussen 300 en 600 ontslagen op komst bij Cirque du Soleil

http://oi47.tinypic.com/aepixi.jpg

Bij Cirque du Soleil zouden 300 tot 600 banen op de tocht staan. Dat melden Canadese media. De Canadese multinational weigerde elke commentaar in afwachting van een persconferentie over "de huidige situatie binnen het bedrijf".


"Wij geven geen commentaar op deze geruchten", aldus woordvoerster Chantal Côté. Cirque du Soleil, dat in 1984 opgericht werd door de Canadees Guy Laliberté, telt vandaag wereldwijd 5.000 werknemers, van wie 2.000 op de zetel in Montréal.

Vorig jaar moest het bedrijf al het mes zetten in vijf van zijn vierentwintig producties wereldwijd.

17-01-2013 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sylvie wil niets liever dan een verzoening"

"Sylvie wil niets liever dan een verzoening"

http://oi50.tinypic.com/wlro6b.jpg

Hoewel Sylvie en Rafael van der Vaart gisteren ontkenden zich te hebben verzoend, wordt er achter de schermen gewerkt om het huwelijk te redden. Dat meldt De Telegraaf op basis van ingewijden.


De krant schrijft dat bronnen rond de twee niet al te veel zeggen, maar toch wordt een tipje van de sluier opgelicht. "Nee, het is allemaal nog niet geregeld. En een verzoening kun je het nog niet noemen. Maar er wordt gesproken. Zij heeft er ook veel spijt van hoe dingen mis zijn gegaan. Anders hadden gemoeten. Ja, ook werk. Zij zoekt de schuld daarvan ook bij zichzelf en wil voor Damián ook niets liever dan dat het goed komt", zegt een van de bronnen rond het paar.

"Er staat (te) veel op het spel"
Over een 'doorstart' van het huwelijk of in elk geval een verzoening zegt de bron: "Bij beiden is nu het besef dat ze het zo goed hadden heel sterk. Maar meer kan ik er echt niet over zeggen."

Volgens De Telegraaf zijn niet alleen de persoonlijke, maar ook de zakelijke belangen van Sylvie en Rafael groot aangezien de merknamen die de twee hebben laten registeren miljoenen hebben opgebracht. "Het ligt erg gevoelig, alles is ook nog niet vergeven en vergeten. En er staat veel op het spel, hun hele geluk. En ook zakelijk. Daar is tijd voor nodig", aldus de bron.

Medium
Medium Sarina maakt inmiddels geen deel meer uit van het gezinsleven, maar wenst Sylvie, Rafael en Damián geluk toe. "Ik ben heel blij en gelukkig dat ze elkaar weer gevonden hebben. Ik hoop echt dat ze er met z'n tweeën voor zullen gaan! Ik wens Sylvie, Rafael en Damián alle geluk van de wereld", aldus het medium.

17-01-2013 om 16:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga wil Michael Jacksons Neverland redden

Lady Gaga wil Michael Jacksons Neverland redden

http://oi49.tinypic.com/fy1w15.jpg

Lady Gaga heeft haar zinnen gezet op de Neverland Ranch, waar Michael Jackson graag kinderen in zijn pretpark annex dierentuin mocht ontvangen. Gaga is megafan van Jackson en kocht recent op een veiling nog 55 van zijn persoonlijke spullen.


Gaga heeft al een fortuin uitgegeven aan showbizz memorabilia. Zo kocht ze ook de schoenen die Judy Garland droeg in 'The Wizard of Oz'.

"Lady Gaga is geobsedeerd door Michael Jackson. Ze is goed bevriend met zijn zus Latoya en ze wil niets liever dan Neverland in zijn oorspronkelijke staat herstellen. De kinderen van Jackson zouden ook heel graag zien dat het huis waarin ze opgroeiden gevrijwaard blijven. Dan kunnen ze later beslissen wat ze ermee willen doen. Gaga wil er graag een aandeel in kopen".

Jackson kocht in 1988 Neverland en liet er zijn eigen treinspoor, een dierentuin en een pretpark bouwen. Toen hij in 2008 in financiële moeilijkheden raakte, kocht een investeringsgroep zijn hypotheek van 23 miljoen dollar over. De drie kinderen van Jackson hebben nog altijd een groot aandeel in dat bedrijf, net als Jacksons moeder Katherine. Een financiële injectie van Gaga zou de kinderen wat respijt geven tot hun erfenis vrijkomt en ze Neverland kunnen terugkopen.

17-01-2013 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman: "Plassen op Zac Efron? Geen probleem"

Nicole Kidman: "Plassen op Zac Efron? Geen probleem"

http://oi45.tinypic.com/15xjr6s.jpg

Nicole Kidman voelde niet de minste schaamte toen ze voor de camera moest urineren. Op Zac Efron nog wel, in de film 'The Paperboy'. "Het was alleszins makkelijker dan zingen in 'Moulin Rouge'", stelt Kidman.


Kidman in The Hollywood Reporter: "Urineren vind ik helemaal niet schokkend. Ik denk dat ik in het begin van 'Eyes Wide Shut' ook plaste. Nu, ik vind niet gauw iets schokkend. Geweld is veel aanstootgevender dan seks. Seks is primair. Regisseur Lee Daniels wilde me voortdurend langs achteren filmen. Hij was geobsedeerd door mijn kont. Dat vind ik grappig, ik ben dol op Lee. Zijn wilde kant trekt me aan. Ik was verlegen toen ik moest zingen in 'Moulin Rouge'. Maar plassen? Nee, dat maakt me hoegenaamd niet verlegen".

Vooraleer u denkt dat 'Paperboy' een ranzige film rond plasseks is: de scène waarin Nicole op Zac plast, heeft  niets erotisch. Zac wordt in zee gestoken door een kwal en om de pijn te verzachten, plast Nicole op de steek. Moraal van het verhaal: nooit met een lege blaas in zee zwemmen.

17-01-2013 om 16:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Papa van Arnold' overleden

'Papa van Arnold' overleden

http://oi46.tinypic.com/veopyg.jpg

De Canadees-Amerikaanse acteur Conrad Bain is in Livermore in Californië aan de vooravond van zijn 90ste verjaardag overleden. Bain werd in de jaren '80 wereldberoemd door zijn vertolking van de papa van Arnold in de komische tv-serie 'Diff'rent Strokes'.

Misschien zegt de slagzin "Whatcha talkin bout Willis" je nog iets? Die werd keer op keer uitgesproken met dezelfde snoezige, boze snoet van Gary Coleman, aka Arnold uit de tv-reeks 'Diff'rent Strokes'. Arnold en Willis Jackson speelden daarin twee broers uit Harlem, die werden geadopteerd door de rijke zakenman van Park Avenue, Philip Drummond, vertolkt door Conrad Bain. De comedy was een gigantisch succes van 1978 tot 1986. Hij verscheen ook, onder meer, in de 'Fresh Prince of Bel-Air'.

Conrad Bain werd in op 4 februari 1923 in Canada geboren. Hij diende als militair zijn vaderland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarna studeerde hij drama in New York en verwierf hij in 1946 de Amerikaanse nationaliteit. Bain had zelf drie zonen en een dochter met Monica Sloan, met wie hij tot haar dood in 2009 getrouwd was. Hij had ook een tweelingbroer Bonar Bain. Maandag overleed hij op 89-jarige leeftijd.

17-01-2013 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Katie Holmes speelde heetste filmscène van deze eeuw"

"Katie Holmes speelde heetste filmscène van deze eeuw"

http://oi45.tinypic.com/906r81.jpg

Volgens 'GQ Magazine' heeft Katie Holmes de heetste filmscène van deze eeuw op haar naam staan. Het mannenblad riep haar ook uit tot de op twee na meest sexy vrouw van het millennium, na de onaantastbare Beyoncé. Daarmee hield de ex van Tom Cruise kleppers als Jennifer Lopez, Britney Spears, Eva Mendes en Halle Berry achter zich. Voor de zeurpieten: dat er in dat millennium eigenlijk nog 987 jaren te gaan zijn, doet er even niet toe.

Jennifer Aniston sleepte de titel 'Elk jaar opnieuw de op een na heetste babe' in de wacht, een ode aan haar blijvende schoonheid. De heupen van Shakira versloegen cocaïne in de categorie 'Stimulerendste dingen uit Colombia'.

Holmes heeft haar onderscheiding te danken aan haar (kleine) rol in 'The Gift', een bovennatuurlijke thriller uit 2000 waarin ze snel het hoekje om geholpen wordt. In de bewuste scène rollebolt kinky Katie er stevig op los met een van haar vele minnaars en is ze ook topless te zien. In die periode scheerde haar bekendheid hoge toppen dankzij 'Dawson's Creek', waarin ze gestalte gaf aan de immer charmante Joey Potter. Tegenwoordig richt ze haar pijlen vooral op Broadway, al kon haar aanwezigheid niet verhinderen dat 'Dead Accounts' al na zes weken afgevoerd werd.

17-01-2013 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borstvergroting voor Taylor Swift?

Borstvergroting voor Taylor Swift?

http://oi47.tinypic.com/2qn4cwg.jpg

Haast meer dan over de inhoud van Lance Armstrongs biecht bij Oprah, stelt de modale Amerikaan zich dezer dagen vragen over de inhoud van Taylor Swifts beha. Het gerucht doet de ronde dat de 23-jarige countryzangeres haar borsten liet vergroten. Volgens experts zou ze de jongste tijd een vollere voorgevel hebben, wat ook te zien zou geweest zijn tijdens de People's Choice Awards vorige week.


Het ziet er niet meteen naar uit dat Swift haar collega Dolly Parton achterna gaat, of het zou moeten zijn dat ze nog verschillende afspraken met de plastisch chirurg in haar agenda heeft.

Maar goed, ene dokter Michael Fiorillo verklaarde aan InTouch dat hij ervan overtuigd is dat Swift haar borsten lichtjes heeft laten vergroten. "Je kan de implantaten zien", stelt de borstenfluisteraar.

Afgewezen door Bradley Cooper
Veel impact heeft de vermeende ingreep niet gehad. Vorig weekend hengelde Swift, die onlangs brak met Harry Styles van One Direction, naar een afspraakje met de 38-jarige Bradley Cooper. Die liet echter weten dat hij geen interesse had.

"Bradley is helemaal niet van plan met Taylor op te trekken. Vooreerst heeft ze haar reputatie tegen. Bradley haalt zijn neus op voor vrouwen die de vriendjes aan elkaar rijgen. Bovendien vindt hij haar veel te jong, hij wil immers een serieuze relatie. Het was allemaal een beetje vervelend voor Bradley. Jennifer Lawrence kwam hem vragen of hij geïnteresseerd was in een afspraakje met Taylor. Goed wetende dat Taylor en Jennifer goeie vriendinnen zijn, moest hij haar vriendelijk afwijzen".

17-01-2013 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dido na vijf jaar terug met album

Dido na vijf jaar terug met album

http://oi47.tinypic.com/zss8rl.jpg

Dido heeft zich de afgelopen jaren gestort op het moederschap, maar nu is de zangeres weer toe aan de spotlights. Ze komt na vijf jaar met een nieuw album, Girl Who Got Away, grotendeels geproduceerd door haar beroemde broer Rollo van Faithless.


Het album verschijnt begin maart, laat een woordvoerster van Sony Music weten. De nieuwe single, No Freedom, komt 24 februari uit.

Het titelnummer is een van haar favorieten op haar nieuwe plaat. Dido: "Het vat ook goed de afgelopen jaren voor mij samen. Een stapje terug doen en een gezin beginnen. Maar ook weer een album maken, waar ik zo trots op ben. Ik kan niet wachten om het te laten horen. Het was een ongelofelijk leuke plaat om te maken. Er was geen druk, het was heel natuurlijk en makkelijk."

Dido (41) werd bekend door haar duet met Eminem, Stan. Ze bracht zelf drie albums uit. Wereldwijd verkocht ze hiervan meer dan 29 miljoen exemplaren. Ze kreeg in juli 2011 een zoon, Stanley.

16-01-2013 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scala-dirigent Stijn Kolacny lanceert poppentheatervoorstelling

Scala-dirigent Stijn Kolacny lanceert poppentheatervoorstelling

http://oi48.tinypic.com/1oqelu.jpg

Stijn Kolacny, dirigent van het Aarschotse meisjeskoor Scala, heeft samen met vriendin Lokke Dieltiens de poppentheatervoorstelling "Feest! Met Nette en Korneel" gecreëerd voor kinderen vanaf 5 jaar. De voorstelling is in maart in 4 culturele centra (Heist-op-den-Berg, Scherpenheuvel, Tienen en Herent) te zien. Standaard Uitgeverij brengt die maand tevens een bijhorend feestboek en cd uit.


"Oorspronkelijk wilden we een kookboek voor kinderen uitbrengen, maar in overleg met de uitgeverij is dat geëvolueerd naar een boek waarin 8 verschillende feesten aan bod komen, zoals carnaval, verjaardag, Halloween en Valentijn. Bij elk feest hoort een liedje, een verhaal dat bedacht werd door Lokke en uitgewerkt door Kristien Dieltiens, een knutseltip, kooktip en karaoke-versie", aldus Stijn Kolacny.

Een van de feesten uit het boek resulteerde inmiddels in een interactieve poppentheatershow die in maart in première gaat en geregisseerd wordt door Bruno Van Heystraten. Kolacny en co willen het komende seizoen een heleboel voorstellingen in culturele centra en scholen organiseren. Patrick Maillard van Theater Froe Froe zorgde voor de poppen. Nette wordt gespeeld door Lokke Dieltiens en Korneel door Michaël Zanders. Jan Coeck componeerde de liedjes.

Het project staat los van Scala, maar het kinderkoor Scalette staat in voor de muzikale omlijsting.

16-01-2013 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot Marijke trakteert Twitterfan op gratis pijpbeurt

Hot Marijke trakteert Twitterfan op gratis pijpbeurt

http://oi47.tinypic.com/16774o2.jpg

Hot Marijke weet als geen ander hoe ze de aandacht moet trekken. Van zodra ze vierduizend volgers op Twitter verzamelde, zou ze een van hen een gratis pijpbeurt cadeau geven. Vrouwen hoefden zich overigens niet gediscrimineerd te voelen, voor hen lag een kostenloze befbeurt in het verschiet. Noem het een kleine compensatie voor de pijpmarathon die haar door de vingers glipte.

De aanpak werkte, want in de voorbije twintig uur kreeg ze er vijftig fans bij. Ene stevenverga presteerde het om nummer vierduizend te zijn en dacht dat hij gewonnen had. Iets te voorbarig dus, want de gelukkige zal uitgeloot worden.

16-01-2013 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John voor de tweede keer vader

Elton John voor de tweede keer vader

http://oi46.tinypic.com/15nu8o1.jpg

Elton John is op 65-jarige leeftijd voor de tweede keer vader geworden. Nadat speculaties over het tweede kind van de zanger en zijn partner David Furnish al een week de kop opstaken, bevestigde het stel nu de komst van de kleine Elijah Joseph Daniel in het magazine 'Hello!', het Britse topblad over 'celebrities'. Bij de geboorte op 11 januari woog de baby 3,74 kilogram.


"We verlangden beiden al lange tijd naar kinderen. Maar dat we nu twee zonen hebben, is gewoon ongelooflijk. We zijn overweldigd van blijdschap", zei Elton John in het blad. "De geboorte van onze tweede zoon maakt ons gezin compleet met het meest kostbare", zei de 65-jarige popster.

Net als de eerste zoon van het koppel werd Elijah Joseph Daniel door een draagmoeder ter wereld gebracht. Het gaat volgens mediaberichten om dezelfde vrouw uit Los Angeles, die in december 2010 ook Zachary het leven schonk. Beide kinderen werden in de Verenigde Staten geboren. Het is nog niet duidelijk wie peter of meter van Elijah wordt. Lady Gaga is meter van Zachary.

Elton John en zijn partner David Furnish -een 50-jarige Canadese filmmaker- leven al bijna 20 jaar samen. Ze wonen meestal in Londen. In 2005 maakten ze een dag na de vankrachtwording van de wet gebruik van de mogelijkheid om te trouwen in Groot-Brittannië.

16-01-2013 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Angelina Jolie elegantste vrouw van 2012"

"Angelina Jolie elegantste vrouw van 2012"

http://oi45.tinypic.com/r243fr.jpg

Angelina Jolie is volgens het tijdschrift 'Hello' de elegantste vrouw van 2012. Prinses Mary van Denemarken werd tweede, Kate Middleton moest zich tevreden stellen met de derde plek.


Jolie heroverde de koppositie in het Britse tijdschrift ten koste van Kate Middleton, die nummer 1 werd in 2011. De actrice kreeg 40 procent van de stemmen.

De 40-jarige Deense kroonprinses haalde 27 procent binnen. Mary komt oorspronkelijk uit Australië. In 2000 leerde ze tijdens de Olympische Spelen in Sydney prins Frederik van Denemarken kennen.

De zwangere Britse hertogin haalde 22 procent van de stemmen binnen. Ook Katherine Jenkins en Anne Hathaway kwamen in de lijst voor.

De lezers van het tijdschrift konden ook stemmen op mannen. Daar kwamen Roger Federer, Orlando Bloom en Tom Hiddleston als winnaars uit de bus.

16-01-2013 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley Cooper negeert avances Taylor Swift

Bradley Cooper negeert avances Taylor Swift

http://oi45.tinypic.com/14xdw6w.jpg

Na de split met Harry Styles is Taylor Swift (23) alweer op vrijersvoeten. En dan is er geen betere prooi denkbaar dan de knappe Bradley Cooper, die terug single is nadat hij en Zoe Saldana recent uit elkaar gingen. Swift waagde haar kans maandag tijdens de Golden Globes maar ze ving bot.


De zangeres vroeg aan gemeenschappelijke vriendin Jennifer Lawrence om haar te introduceren bij Cooper. Maar de acteur heeft daar vriendelijk voor bedankt.

Cooper (38) reageerde ook op de geruchten als zou hij aan het daten zijn met de reeds eerder genoemde actrice Jennifer Lawrence (22), zijn tegenspeelster in de bejubelde film Silver Linings Playbook. "Ik zou wel haar vader kunnen zijn", liet hij optekenen.

Toch waagde Taylor Swift haar kans bij de 38-jarige acteur terwijl ze slechts één jaartje ouder is dan Lawrence. Volgens Radar Online heeft Cooper dan ook niet de intentie om te daten met Swift. "Zij is echt veel te jong voor hem, Bradley zoekt iemand van zijn eigen leeftijd", aldus intimi.

16-01-2013 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kristen Stewart opnieuw gedumpt door Pattinson"

"Kristen Stewart opnieuw gedumpt door Pattinson"

http://oi49.tinypic.com/2gsr9e9.jpg

Robert Pattinson en Kristen Stewart zijn alweer uit elkaar. Dat beweert 'The Sun' althans met stellige zekerheid. Het 'Twilight'-koppel beleefde een eerste crisis in juli, toen de affaire van de actrice met de twintig jaar oudere én getrouwde regisseur Rupert Sanders aan het licht kwam. Twee maanden later veegde R-Patz de spons over het incident en in november verschenen ze zij aan zij op de première van de (voorlopig) laatste vampierenfilm.


Na een lastige feestperiode vond Pattinson het echter opnieuw welletjes. Dit weekend kreeg Stewart te horen dat ze beter gewoon vrienden zouden blijven. "Ze was naar Los Angeles gevlogen om samen met hem naar de Golden Globes te gaan", aldus een bron.

"Hij liet haar echter verstaan dat hij even op adem wilde komen zonder haar. Hij houdt nog van haar, maar wil in eerste instantie aan het vertrouwen werken en focussen op het werk na 'Twilight'. Kristen reageerde teleurgesteld, maar snapt hem wel. Ze had hem niet zo hard mogen pushen om het weer goed te maken na haar slippertje. Ze hoopt dat tijd alle wonden heelt en hij het ooit zal kunnen laten rusten."

Pattinson kreeg het naar verluidt ook hard te verduren bij familie en vrienden omdat hij haar vergeven had. "Hij stond onder grote druk om haar te dumpen", wist de bron nog. "Ze vertelden hem allemaal dat hij zich moest concentreren op zijn carrière en dat zij zijn geluk daarbij in de weg stond." De acteur is van plan om in zijn huis in Los Angeles te blijven, Kristen zou naar New York trekken om een nieuwe start te maken. "De mensen laten haar daar gerust en dat kan ze nu wel gebruiken", aldus een insider.

16-01-2013 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rafael en Sylvie geven huwelijk tweede kans"

"Rafael en Sylvie geven huwelijk tweede kans"

http://oi49.tinypic.com/inzur6.jpg

Rafael van der Vaart was gisteren even terug op de plek waar hij Sylvie, tijdens hun oudejaarsfeest, een klap in het gezicht verkocht. Niet om ruzie te maken, maar voor een tas koffie. Het ziet ernaar uit dat Sylvie en haar toekomstige ex-man weer met elkaar praten. De grote vraag is: waarover? Het Duitse blad Gala heeft het antwoord: Sylvie en Rafael gaan het weer proberen!


"Ik ben zo gelukkig", zei Sylvie tegen het tijdschrift aldus de Duitse krant Bild. "We willen het weer met elkaar proberen." Naar eigen zeggen houdt ze nog heel erg van Rafael. Het koppel zou hun huwelijk een tweede kans willen geven.

Het bezoekje van Rafael aan het Berlijnse penthouse duurde zo'n 2,5 uur. Na afloop maakte Rafael zich snel uit de voeten, mogelijk om de Duitse paparazzi te ontlopen. De roddelpers draaide echter op volle toeren, en in Duitse media werd hardop geroepen dat Rafs bezoekje aan Sylvie over het scheiden van de inboedel ging. Maar er werd ook verondersteld dat het om de alimentatie kon gaan.

Rafael heeft op loopafstand onlangs al een nieuwe woning gevonden, en gaf aan ook daar een kamertje voor zoontje Damian in te willen richten. Hoe het er nu naar uitziet, zal dat niet meer nodig zijn. Wanneer Rafael weer intrekt bij Sylvie is nog niet duidelijk.

16-01-2013 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell neemt nieuw album op in bh

Geri Halliwell neemt nieuw album op in bh

http://oi47.tinypic.com/t5fvgo.jpg

Geri Halliwell werkt naarstig aan haar vierde soloalbum. En dat kost blijkbaar veel zweet, want ze twitterde een foto vanuit de opnamestudio in haar bh. "Ik kreeg de raad om dit niet op Twitter te zetten, maar ach... Ik doe het toch. Het is hier heet, blijkbaar deed Kate Bush haar bh uit!" Een verwijzing naar de Britse zangeres die haar wereldhits in de jaren tachtig inderdaad liefst zonder spannend textiel inzong.

Over haar nieuw werk is nog maar weinig bekend, al zou het album volgens de geruchtenmolen 'Putting on the bling' gaan heten. De eerste single Phenomenal Woman bracht ze wel al in oktober tijdens een show ten voordele van borstkanker.

"Ik kijk uit naar mijn muzikale comeback", liet de vroegere Spice Girl vorig jaar weten. Ongetwijfeld hoopt ze op een groter succes dan haar laatste creatie: Passion haalde in 2005 slechts de 41ste plek in de Britse albumlijst.

16-01-2013 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DiCaprio biedt 150.000 euro op Bill Clinton

DiCaprio biedt 150.000 euro op Bill Clinton

http://oi50.tinypic.com/wb58wo.jpg

Leonardo DiCaprio moet Bill Clinton wel heel erg mogen. De acteur had maar liefst 150.000 euro over om een dag met de voormalige president van de Verenigde Staten door te brengen, weet de website Showbizspy.


Sean Penn hield zaterdag een liefdadigheidsavond voor de slachtoffers van de ramp in Haïti en Leo was één van de grote sterren op het benefiet. De Titanic-acteur bood oorspronkelijk 75.000 euro, maar werd toen overboden door mode-expert Roberta Armani. Vervolgens bood hij het dubbele, maar toen werd DiCaprio wederom met een hoger bedrag (180.000 euro) te kijk gezet en mocht Armani de dag met Clinton in haar zak steken.

De benefiet leverde in totaal bijna 1,7 miljoen euro op voor de slachtoffers van de aardbeving van drie jaar geleden. Onder meer Daniel Craig, Richard Gere, Julia Roberts en Pamela Anderson waren aanwezig op de liefdadigheidsavond.

15-01-2013 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!