Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot Marijke trakteert Twitterfan op gratis pijpbeurt

Hot Marijke trakteert Twitterfan op gratis pijpbeurt

http://oi47.tinypic.com/16774o2.jpg

Hot Marijke weet als geen ander hoe ze de aandacht moet trekken. Van zodra ze vierduizend volgers op Twitter verzamelde, zou ze een van hen een gratis pijpbeurt cadeau geven. Vrouwen hoefden zich overigens niet gediscrimineerd te voelen, voor hen lag een kostenloze befbeurt in het verschiet. Noem het een kleine compensatie voor de pijpmarathon die haar door de vingers glipte.

De aanpak werkte, want in de voorbije twintig uur kreeg ze er vijftig fans bij. Ene stevenverga presteerde het om nummer vierduizend te zijn en dacht dat hij gewonnen had. Iets te voorbarig dus, want de gelukkige zal uitgeloot worden.

16-01-2013 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John voor de tweede keer vader

Elton John voor de tweede keer vader

http://oi46.tinypic.com/15nu8o1.jpg

Elton John is op 65-jarige leeftijd voor de tweede keer vader geworden. Nadat speculaties over het tweede kind van de zanger en zijn partner David Furnish al een week de kop opstaken, bevestigde het stel nu de komst van de kleine Elijah Joseph Daniel in het magazine 'Hello!', het Britse topblad over 'celebrities'. Bij de geboorte op 11 januari woog de baby 3,74 kilogram.


"We verlangden beiden al lange tijd naar kinderen. Maar dat we nu twee zonen hebben, is gewoon ongelooflijk. We zijn overweldigd van blijdschap", zei Elton John in het blad. "De geboorte van onze tweede zoon maakt ons gezin compleet met het meest kostbare", zei de 65-jarige popster.

Net als de eerste zoon van het koppel werd Elijah Joseph Daniel door een draagmoeder ter wereld gebracht. Het gaat volgens mediaberichten om dezelfde vrouw uit Los Angeles, die in december 2010 ook Zachary het leven schonk. Beide kinderen werden in de Verenigde Staten geboren. Het is nog niet duidelijk wie peter of meter van Elijah wordt. Lady Gaga is meter van Zachary.

Elton John en zijn partner David Furnish -een 50-jarige Canadese filmmaker- leven al bijna 20 jaar samen. Ze wonen meestal in Londen. In 2005 maakten ze een dag na de vankrachtwording van de wet gebruik van de mogelijkheid om te trouwen in Groot-Brittannië.

16-01-2013 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Angelina Jolie elegantste vrouw van 2012"

"Angelina Jolie elegantste vrouw van 2012"

http://oi45.tinypic.com/r243fr.jpg

Angelina Jolie is volgens het tijdschrift 'Hello' de elegantste vrouw van 2012. Prinses Mary van Denemarken werd tweede, Kate Middleton moest zich tevreden stellen met de derde plek.


Jolie heroverde de koppositie in het Britse tijdschrift ten koste van Kate Middleton, die nummer 1 werd in 2011. De actrice kreeg 40 procent van de stemmen.

De 40-jarige Deense kroonprinses haalde 27 procent binnen. Mary komt oorspronkelijk uit Australië. In 2000 leerde ze tijdens de Olympische Spelen in Sydney prins Frederik van Denemarken kennen.

De zwangere Britse hertogin haalde 22 procent van de stemmen binnen. Ook Katherine Jenkins en Anne Hathaway kwamen in de lijst voor.

De lezers van het tijdschrift konden ook stemmen op mannen. Daar kwamen Roger Federer, Orlando Bloom en Tom Hiddleston als winnaars uit de bus.

16-01-2013 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley Cooper negeert avances Taylor Swift

Bradley Cooper negeert avances Taylor Swift

http://oi45.tinypic.com/14xdw6w.jpg

Na de split met Harry Styles is Taylor Swift (23) alweer op vrijersvoeten. En dan is er geen betere prooi denkbaar dan de knappe Bradley Cooper, die terug single is nadat hij en Zoe Saldana recent uit elkaar gingen. Swift waagde haar kans maandag tijdens de Golden Globes maar ze ving bot.


De zangeres vroeg aan gemeenschappelijke vriendin Jennifer Lawrence om haar te introduceren bij Cooper. Maar de acteur heeft daar vriendelijk voor bedankt.

Cooper (38) reageerde ook op de geruchten als zou hij aan het daten zijn met de reeds eerder genoemde actrice Jennifer Lawrence (22), zijn tegenspeelster in de bejubelde film Silver Linings Playbook. "Ik zou wel haar vader kunnen zijn", liet hij optekenen.

Toch waagde Taylor Swift haar kans bij de 38-jarige acteur terwijl ze slechts één jaartje ouder is dan Lawrence. Volgens Radar Online heeft Cooper dan ook niet de intentie om te daten met Swift. "Zij is echt veel te jong voor hem, Bradley zoekt iemand van zijn eigen leeftijd", aldus intimi.

16-01-2013 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kristen Stewart opnieuw gedumpt door Pattinson"

"Kristen Stewart opnieuw gedumpt door Pattinson"

http://oi49.tinypic.com/2gsr9e9.jpg

Robert Pattinson en Kristen Stewart zijn alweer uit elkaar. Dat beweert 'The Sun' althans met stellige zekerheid. Het 'Twilight'-koppel beleefde een eerste crisis in juli, toen de affaire van de actrice met de twintig jaar oudere én getrouwde regisseur Rupert Sanders aan het licht kwam. Twee maanden later veegde R-Patz de spons over het incident en in november verschenen ze zij aan zij op de première van de (voorlopig) laatste vampierenfilm.


Na een lastige feestperiode vond Pattinson het echter opnieuw welletjes. Dit weekend kreeg Stewart te horen dat ze beter gewoon vrienden zouden blijven. "Ze was naar Los Angeles gevlogen om samen met hem naar de Golden Globes te gaan", aldus een bron.

"Hij liet haar echter verstaan dat hij even op adem wilde komen zonder haar. Hij houdt nog van haar, maar wil in eerste instantie aan het vertrouwen werken en focussen op het werk na 'Twilight'. Kristen reageerde teleurgesteld, maar snapt hem wel. Ze had hem niet zo hard mogen pushen om het weer goed te maken na haar slippertje. Ze hoopt dat tijd alle wonden heelt en hij het ooit zal kunnen laten rusten."

Pattinson kreeg het naar verluidt ook hard te verduren bij familie en vrienden omdat hij haar vergeven had. "Hij stond onder grote druk om haar te dumpen", wist de bron nog. "Ze vertelden hem allemaal dat hij zich moest concentreren op zijn carrière en dat zij zijn geluk daarbij in de weg stond." De acteur is van plan om in zijn huis in Los Angeles te blijven, Kristen zou naar New York trekken om een nieuwe start te maken. "De mensen laten haar daar gerust en dat kan ze nu wel gebruiken", aldus een insider.

16-01-2013 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rafael en Sylvie geven huwelijk tweede kans"

"Rafael en Sylvie geven huwelijk tweede kans"

http://oi49.tinypic.com/inzur6.jpg

Rafael van der Vaart was gisteren even terug op de plek waar hij Sylvie, tijdens hun oudejaarsfeest, een klap in het gezicht verkocht. Niet om ruzie te maken, maar voor een tas koffie. Het ziet ernaar uit dat Sylvie en haar toekomstige ex-man weer met elkaar praten. De grote vraag is: waarover? Het Duitse blad Gala heeft het antwoord: Sylvie en Rafael gaan het weer proberen!


"Ik ben zo gelukkig", zei Sylvie tegen het tijdschrift aldus de Duitse krant Bild. "We willen het weer met elkaar proberen." Naar eigen zeggen houdt ze nog heel erg van Rafael. Het koppel zou hun huwelijk een tweede kans willen geven.

Het bezoekje van Rafael aan het Berlijnse penthouse duurde zo'n 2,5 uur. Na afloop maakte Rafael zich snel uit de voeten, mogelijk om de Duitse paparazzi te ontlopen. De roddelpers draaide echter op volle toeren, en in Duitse media werd hardop geroepen dat Rafs bezoekje aan Sylvie over het scheiden van de inboedel ging. Maar er werd ook verondersteld dat het om de alimentatie kon gaan.

Rafael heeft op loopafstand onlangs al een nieuwe woning gevonden, en gaf aan ook daar een kamertje voor zoontje Damian in te willen richten. Hoe het er nu naar uitziet, zal dat niet meer nodig zijn. Wanneer Rafael weer intrekt bij Sylvie is nog niet duidelijk.

16-01-2013 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell neemt nieuw album op in bh

Geri Halliwell neemt nieuw album op in bh

http://oi47.tinypic.com/t5fvgo.jpg

Geri Halliwell werkt naarstig aan haar vierde soloalbum. En dat kost blijkbaar veel zweet, want ze twitterde een foto vanuit de opnamestudio in haar bh. "Ik kreeg de raad om dit niet op Twitter te zetten, maar ach... Ik doe het toch. Het is hier heet, blijkbaar deed Kate Bush haar bh uit!" Een verwijzing naar de Britse zangeres die haar wereldhits in de jaren tachtig inderdaad liefst zonder spannend textiel inzong.

Over haar nieuw werk is nog maar weinig bekend, al zou het album volgens de geruchtenmolen 'Putting on the bling' gaan heten. De eerste single Phenomenal Woman bracht ze wel al in oktober tijdens een show ten voordele van borstkanker.

"Ik kijk uit naar mijn muzikale comeback", liet de vroegere Spice Girl vorig jaar weten. Ongetwijfeld hoopt ze op een groter succes dan haar laatste creatie: Passion haalde in 2005 slechts de 41ste plek in de Britse albumlijst.

16-01-2013 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DiCaprio biedt 150.000 euro op Bill Clinton

DiCaprio biedt 150.000 euro op Bill Clinton

http://oi50.tinypic.com/wb58wo.jpg

Leonardo DiCaprio moet Bill Clinton wel heel erg mogen. De acteur had maar liefst 150.000 euro over om een dag met de voormalige president van de Verenigde Staten door te brengen, weet de website Showbizspy.


Sean Penn hield zaterdag een liefdadigheidsavond voor de slachtoffers van de ramp in Haïti en Leo was één van de grote sterren op het benefiet. De Titanic-acteur bood oorspronkelijk 75.000 euro, maar werd toen overboden door mode-expert Roberta Armani. Vervolgens bood hij het dubbele, maar toen werd DiCaprio wederom met een hoger bedrag (180.000 euro) te kijk gezet en mocht Armani de dag met Clinton in haar zak steken.

De benefiet leverde in totaal bijna 1,7 miljoen euro op voor de slachtoffers van de aardbeving van drie jaar geleden. Onder meer Daniel Craig, Richard Gere, Julia Roberts en Pamela Anderson waren aanwezig op de liefdadigheidsavond.

15-01-2013 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gérard Depardieu viert Belgisch rijbewijs met drink

Gérard Depardieu viert Belgisch rijbewijs met drink

http://oi45.tinypic.com/54jrm.jpg

Gérard Depardieu heeft een Belgisch rijbewijs gekregen. Dat schrijven de kranten van SudPresse. De acteur haalde het rijbewijs vorige week donderdag af in het Waalse Estaimpuis, waar hij een huis kocht.

Depardieu kreeg zijn rijbewijs buiten de openingsuren van de gemeentelijke diensten. Om het personeel daarvoor te bedanken, organiseerde Depardieu een geïmproviseerde drink. Hij bracht wijnflessen mee van zijn wijngaarden in het Franse Anjou.

15-01-2013 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe thriller Dan Brown 'Inferno' verschijnt op 14 mei

Nieuwe thriller Dan Brown 'Inferno' verschijnt op 14 mei

http://oi48.tinypic.com/ejxxxj.jpg

Tien jaar na het overweldigende succes van de 'Da Vinci Code' verschijnt op 14 mei bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff de langverwachte nieuwe thriller van Dan Brown, getiteld 'Inferno'. De hoofdrol is opnieuw weggelegd voor professor Robert Langdon en het verhaal speelt zich af in Italië. Het boek zal wereldwijd op dezelfde dag verschijnen.


"Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd", verklaart Brown. "Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen."

De thrillers van Dan Brown zijn in 52 landen uitgegeven en er werden meer dan 200 miljoen boeken van verkocht. In Nederland en België zijn meer dan 4 miljoen exemplaren in Nederlandse vertaling over de toonbank gegaan.

15-01-2013 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue stopt toch niet met zingen

Kylie Minogue stopt toch niet met zingen

http://oi47.tinypic.com/n6s7z8.jpg

Fans van Kylie Minogue hebben opgelucht gereageerd op een Twitterbericht waarmee de Australische zangeres duidelijk maakt nog niet te stoppen met het maken van muziek. Kylie twitterde de hashtag '#notquitting', plus een hartje met een microfoon ernaast. "Bedankt God!" was de reactie van een fan.

De Britse krant Sunday Mirror meldde zondag dat Kylie stopte met haar zangcarrière, om zich volledig te richten op acteren. Dat blijkt een misverstand te zijn. De 44-jarige zangeres heeft de samenwerking met haar manager Terry Blamey opgezegd en gaat zich weliswaar meer bezighouden met acteren, maar stopt voorlopig nog niet met muziek maken.

"Kylie was nooit van plan te stoppen en dat heeft ze meteen getwitterd", zegt haar woordvoerder voor alle duidelijkheid in de krant The Sydney Morning Herald.

15-01-2013 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kijkje in de buggy van Drew Barrymore

Een kijkje in de buggy van Drew Barrymore

http://oi49.tinypic.com/dr7bjk.jpg

Drew Barrymore heeft nooit officieel toegegeven dat ze zwanger was, hoewel het niet te ontkennen was toen ze hoogzwanger trouwde in een Dior-jurk en die foto liet lekken.

Ook baby Olive zelf wordt maar zelden gezien, vandaar dat deze foto een zeldzaamheid is: Drew en Will samen op stap met de buggy en Olive, die alert en nieuwsgierig de wereld inkijkt.

Het gezinnetje werd gezien in New York City terwijl ze boodschappen deden en papa Will enkele kleren paste.

15-01-2013 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba loopt rond met miljoenen op Golden Globes

Jessica Alba loopt rond met miljoenen op Golden Globes

http://oi49.tinypic.com/263y0et.jpg

Jessica Alba was letterlijk miljoenen waard toen ze afgelopen zondag de rode loper van de Golden Globe Awards bewandelde. De actrice droeg niet alleen een indrukwekkende koralen meerminjurk van Oscar de la Renta, maar droeg ook opvallend veel 'blingbling'. Totaal prijskaartje? 4,35 miljoen euro...


Zelf zouden we ons niet veilig voelen, met zoveel geld 'over straat' lopen. Maar Jessica Alba draait al heel wat jaren mee in de showbizz natuurlijk, en is niet aan haar proefstuk toe. En de actrice wordt goed in het oog gehouden, natuurlijk.

De juwelenset was uiteraard enkel te leen voor de prijsuitreiking, maar je kan wel stellen dat het de outfit van Jessica helemaal 'af' maakte.

De indrukwekkende, diamanten halsketting in de vorm van een traan is van de hand van celebrity-juwelier Harvey Winston. Er hoorden ook ronde diamanten platinum oorringen bij en een platinum ring bezet met een peervormige diamant.

15-01-2013 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ryan Gosling welkom bij Backstreet Boys"

"Ryan Gosling welkom bij Backstreet Boys"

http://oi46.tinypic.com/f4hh5e.jpg

Als Ryan Gosling uitgekeken raakt op acteren, kan hij altijd nog zijn geld verdienen als Backstreet Boy. Dat zegt A.J. McLean, een van de leden van de succesvolle boyband, tegen website TMZ.


Begin jaren 90 woonden A.J. en Ryan in hetzelfde appartementencomplex in Orlando en waren ze goed bevriend. Vervolgens veroverden de Backstreet Boys de wereld met hits als 'Everybody', 'Quit Playing Games With My Heart' en 'I Want It That Way'. Gosling had z'n handen ondertussen vol aan de Mickey Mouse Club.

"In de tijd dat de Backstreet Boys net bestonden, dacht Ryan niet echt dat het een succes zou worden", vertelt A.J. "Maar dat werd het wel en hij miste de boot een beetje." Jaren later belde de Driver-acteur hem op om weer eens bij te praten, maar A.J. nam zijn telefoon niet op.

Niet met opzet
De 35-jarige zanger laat nu weten dat hij Gosling (32) absoluut niet met opzet heeft genegeerd. "Ik wil gewoon even zeggen dat het me spijt dat ik hem niet heb teruggebeld. Ik heb je telefoonnummer niet eens, Ryan. Maar als ik je weer zie in de sportschool, moeten we echt nummers uitwisselen."

"En als we ooit een zesde Backstreet Boy nodig hebben, geef ik je een belletje." A.J. weet zeker dat Gosling geen modderfiguur zou slaan. "Hij kan zingen, absoluut! Hij is niet alleen een geweldige acteur en een knappe kerel, maar ook een prima zanger."

15-01-2013 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate vs Kim: de zwangerschap

Kate vs Kim: de zwangerschap

http://oi50.tinypic.com/2d262ko.jpg

Net als je denkt dat het niet gekker kan worden, zetten bookmakers in op wie eerder zal bevallen: Kim Kardashian of Kate Middleton? In theorie zou het Kim moeten zijn: zij zou enkele weken verder moeten zijn dan Kate, al is dat niet officieel bekend. Maar dat belet mensen niet om te gokken op het feit dat beide nog op dezelfde dag zouden kunnen bevallen: die kans is (volgens de gokkantoren) 66 tot 50 tegen


Kate was gedwongen de zwangerschap heel vroeg bekend te maken wegens extreme ochtendmisselijkheid. Kim lijdt dan weer aan geen enkel kwaaltje 'maar vindt zwangerschap toch niet zo leuk tot nu toe'. Op vlak van afzien, wint Kate hands down.

Wedden dat?
Kim zou enkele weken eerder moeten bevallen dan Kate, maar toch wordt de kans op een bevalling in dezelfde week voor de gokkers geschat op 7 tegen 1. De kans dat Kate eerder bevalt dan Kim wordt op dit moment zelfs hoger ingeschat: 6 tegen 1.

De weddenschappen over de Koninklijke Baby gaan over elk detail: namen (George, Victoria en Diana staan 10 tegen 1, Elizabeth 12 tegen 1 en Charles, John en Philip 14 tegen1), de bevallingswijze (keizersnede wordt waarschijnlijker geacht dan een natuurlijke geboorte), haarkleur (blond) en natuurlijk geslacht (meisjes dragen de voorkeur).

15-01-2013 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Stichting Fabiola is niet wettelijk"

"Stichting Fabiola is niet wettelijk"

http://oi50.tinypic.com/53qu8h.jpg

Fons Pereos, de omstreden stichting van koningin Fabiola, hangt juridisch met haken en ogen aan elkaar. Enkele bepalingen van de oprichtingsakte gaan lijnrecht in tegen de bepalingen van de wet van 2002 op de stichtingen. Dat schrijft De Morgen.


Zo mag een stichting geen geld uitkeren aan haar bestuurders, maar in de oprichtingsakte van die van de koningin-weduwe staat dat "bestuurders en toekomstige bestuurders" daarvoor wél in aanmerking komen.

Volgens Philippe Verdonck, die op het kabinet van toenmalig minister van Justitie Marc Verwilghen (OpenVld) meeschreef aan de wet en vandaag voorzitter is van de Franstalige ondernemersorganisatie UCM, betekent die dubieuze bepaling niet dat de hele stichting automatisch nietig is. "Maar elke beslissing die in strijd is met de wet, zal kunnen worden aangevochten."

Er is ook een bepaling dat een deel van de middelen van de stichting, bij een ontbinding, zou gaan naar een stichting "die de oprichtster in Spanje heeft gecreëerd op 5 oktober 1999". Daarover zegt Verdonck: "Ik vraag me af of de rechter (die zich moet uitspreken over een ontbinding) het doorsluizen van het vermogen naar het buitenland zomaar zal aanvaarden."

14-01-2013 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Rouille et d'Os' grijpt naast beeldje voor beste buitenlandse film

'De Rouille et d'Os' grijpt naast beeldje voor beste buitenlandse film

http://oi48.tinypic.com/173210.jpg

De Oostenrijkse film 'Amour' van Michael Haneke heeft in Los Angeles de Golden Globe gewonnen voor beste buitenlandse film.


De Frans-Belgische film 'De Rouille et d'Os', met Matthias Schoenaerts en de Franse actrice Marion Cotillard in de hoofdrollen, kon zijn nominatie in deze categorie dus niet verzilveren. De overige genomineerden waren de Franse film 'Intouchables', de Deense prent 'A Royal Affair' en de Noorse film 'Kon-Tiki'. Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone mogen de award voor Beste Buitenlandse Film bekendmaken.

'Amour' won op het recentste filmfestival van Cannes de Gouden Palm en heeft vijf Oscarnominaties op zak.

Voor de 70-jarige Oostenrijker Michael Haneke is het de tweede Golden Globe. In 2010 kreeg de in München geboren regisseur al eens de prijs voor beste buitenlandse film voor 'Das weiße Band'.

14-01-2013 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie legde muzikanten zwijgplicht op

David Bowie legde muzikanten zwijgplicht op

http://oi45.tinypic.com/2s15hcx.jpg

Niemand deed het hem voor: in het tijdperk van roddelsites, gsm's met camera's en sociale media flikte David Bowie het om twee jaar aan een nieuw album te werken zonder dat er ook maar een gerucht daarover de buitenwereld bereikte. Bowie liet zijn muzikanten dan ook een contract ondertekenen waarin ze er zich toe verbonden absoluut te zwijgen over hun samenwerking. Zo kon hij zijn comeback, vorige week op zijn 66ste verjaardag met de single 'Where Are We Now, geheim houden. Producer Tony Visconti onthult dat er dan toch een concert komt, een eenmalige show in Londen.


Producer Tony Visconti: "De leden van de band, de geluidstechnici, zelfs de mensen die ons koffie serveerden: iedereen die erbij betrokken was, moest zo'n contract ondertekenen. De meeste mensen hadden al vaak met David gewerkt, maar omdat er ook nieuwkomers waren en we in een nieuwe studio werkten, hebben we die voorzorgsmaatregel genomen. Niemand had daar problemen mee, iedereen vond het een eer om met hem te mogen werken. Het was ons gedeeld geheim en zo vormden we een clubje".

Gitarist Earl Slick, ook een oudgediende van Bowie, moest zelfs opletten waar hij tijdens de opnames van het nieuwe album 'The Next Day', zijn rookpauzes hield.

"Op een dag ging ik naar buiten om een sigaret te roken voor de studio. Ik kreeg plots een naar gevoel. Ik rookte in een halletje, ik ging zelfs de straat niet op. Ik keek op straat en daar stond een kerel met een camero op een statief. Toen besloot ik mijn sigaret te doven en terug naar binnen te gaan. Hadden ze me gezien, zouden ze wel vermoed hebben wat er gaande was".

Visconti laat in de Daily Express optekenen dat Bowie overweegt naar aanleiding van zijn comeback een eenmalig concert in zijn geboortestad Londen te geven. "David mag dan in New York wonen, hij is en blijft een Londenaar. Londen wordt dan ook de locatie voor een eenmalig openluchtconcert. Hyde Park of Wembley zal het worden".

'The Next Day' komt uit in maart.

14-01-2013 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over aanval op Bin Laden best bezocht

Film over aanval op Bin Laden best bezocht

http://oi50.tinypic.com/2cwv95h.jpg

Zero Dark Thirty, de controversiële film over de Amerikaanse aanval op de compound van terroristenleider Osama bin Laden, was het afgelopen weekeinde de grote hit in de bioscopen in de Verenigde Staten en Canada. De film, vorige maand al op beperkte schaal uitgekomen, bracht 24 miljoen dollar in het laatje.

Afgelopen week werd bekend dat de film voor vijf Oscars is genomineerd, waaronder in de categorie voor de beste film en de beste actrice (Jessica Chastain).

Deze nacht zou Zero Dark Thirty al kunnen scoren bij de uitreiking van de Golden Globes. Ook daar maakt de film kans op de onderscheiding als beste film.

14-01-2013 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralende Adele sleept Golden Globe voor 'Skyfall' in de wacht

Stralende Adele sleept Golden Globe voor 'Skyfall' in de wacht

http://oi47.tinypic.com/3463i52.jpg

Adele heeft een Golden Globe in de wacht gesleept voor het nummer 'Skyfall', de titelsong van de gelijknamige Bondfilm. Het komt voor de Britse als een grote verrassing, maar ze weet wel wie ze moet bedanken.


"Eerlijk gezegd kwam ik hier voor een avondje uit. Ik zag dit niet aankomen!", geeft de goedlachse Adele toe op het podium als ze de Golden Globe goed vasthoudt. Naar eigen zeggen kwam de zangeres met een vriend naar het evenement in LA. 'We hebben zitten gibberen van het lachen", zegt ze op Britse wijze. Daarna bedankt ze onder andere Sony Pictures, de Hollywood Press en James Bond-acteur Daniel Craig. "En Simon voor het nemen van het risico dit te doen en ten slotte mijn lieve zoontje.'

Rode loper
De zangeres heeft zich voor het eerst sinds de bevalling van haar zoontje publiekelijk laten zien. "Het is toch gek hier te zijn", vertelt ze. Ze betrad rond 16.30 uur (Amerikaanse tijd) de rode loper en kon rekenen op een luid applaus. Adele, die in oktober beviel van haar eerste kindje, ziet er stralend uit, maar is nog wat onwennig. "Al deze mensen hier, figuren uit films en tv-series waar ik van houd... Het is toch gek", laat ze los.

De stylistes van de populaire zangeres kozen voor een zwarte jurk van Burberry en juwelen van het Franse modemerk Cartier. Ook haar nagels vallen op. "Ik had flink wat pret vanmorgen, er zitten echte glitters in mijn nagels", lacht ze als TMZ ernaar vraagt.

'Hartstikke zwanger'
Tijdens de opnames van 'Skyfall' was Adele "hoogzwanger en erg emotioneel", gaat ze verder. "Het was allemaal erg spannend. Ik voelde me een beetje als Frank Sinatra."

Ze verklapt dat ze het script van Skyfall al lang geleden ontving. "Toch deed ik er nog lang over om de titelsong erbij te schrijven. Het is een grote verantwoordelijkheid om een Bondnummer te maken. Paul McCartney heeft het gedaan en Shirley Bassey is de koningin ervan. Maar ik raakte overtuigd en ik houd van het script." Volgens Adele is acteur Daniel Craig een "geweldige" Bond en vindt ze het aspect dat de films over 007 steeds serieuzer worden positief.

Uiteindelijk is Adele nu in het Beverly Hilton Hotel met een nominatie op zak. 'Het was het allemaal waard en iedereen houdt van het nummer', sluit ze af.

14-01-2013 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!