Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe thriller Dan Brown 'Inferno' verschijnt op 14 mei

Nieuwe thriller Dan Brown 'Inferno' verschijnt op 14 mei

http://oi48.tinypic.com/ejxxxj.jpg

Tien jaar na het overweldigende succes van de 'Da Vinci Code' verschijnt op 14 mei bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff de langverwachte nieuwe thriller van Dan Brown, getiteld 'Inferno'. De hoofdrol is opnieuw weggelegd voor professor Robert Langdon en het verhaal speelt zich af in Italië. Het boek zal wereldwijd op dezelfde dag verschijnen.


"Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd", verklaart Brown. "Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen."

De thrillers van Dan Brown zijn in 52 landen uitgegeven en er werden meer dan 200 miljoen boeken van verkocht. In Nederland en België zijn meer dan 4 miljoen exemplaren in Nederlandse vertaling over de toonbank gegaan.

15-01-2013 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue stopt toch niet met zingen

Kylie Minogue stopt toch niet met zingen

http://oi47.tinypic.com/n6s7z8.jpg

Fans van Kylie Minogue hebben opgelucht gereageerd op een Twitterbericht waarmee de Australische zangeres duidelijk maakt nog niet te stoppen met het maken van muziek. Kylie twitterde de hashtag '#notquitting', plus een hartje met een microfoon ernaast. "Bedankt God!" was de reactie van een fan.

De Britse krant Sunday Mirror meldde zondag dat Kylie stopte met haar zangcarrière, om zich volledig te richten op acteren. Dat blijkt een misverstand te zijn. De 44-jarige zangeres heeft de samenwerking met haar manager Terry Blamey opgezegd en gaat zich weliswaar meer bezighouden met acteren, maar stopt voorlopig nog niet met muziek maken.

"Kylie was nooit van plan te stoppen en dat heeft ze meteen getwitterd", zegt haar woordvoerder voor alle duidelijkheid in de krant The Sydney Morning Herald.

15-01-2013 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kijkje in de buggy van Drew Barrymore

Een kijkje in de buggy van Drew Barrymore

http://oi49.tinypic.com/dr7bjk.jpg

Drew Barrymore heeft nooit officieel toegegeven dat ze zwanger was, hoewel het niet te ontkennen was toen ze hoogzwanger trouwde in een Dior-jurk en die foto liet lekken.

Ook baby Olive zelf wordt maar zelden gezien, vandaar dat deze foto een zeldzaamheid is: Drew en Will samen op stap met de buggy en Olive, die alert en nieuwsgierig de wereld inkijkt.

Het gezinnetje werd gezien in New York City terwijl ze boodschappen deden en papa Will enkele kleren paste.

15-01-2013 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba loopt rond met miljoenen op Golden Globes

Jessica Alba loopt rond met miljoenen op Golden Globes

http://oi49.tinypic.com/263y0et.jpg

Jessica Alba was letterlijk miljoenen waard toen ze afgelopen zondag de rode loper van de Golden Globe Awards bewandelde. De actrice droeg niet alleen een indrukwekkende koralen meerminjurk van Oscar de la Renta, maar droeg ook opvallend veel 'blingbling'. Totaal prijskaartje? 4,35 miljoen euro...


Zelf zouden we ons niet veilig voelen, met zoveel geld 'over straat' lopen. Maar Jessica Alba draait al heel wat jaren mee in de showbizz natuurlijk, en is niet aan haar proefstuk toe. En de actrice wordt goed in het oog gehouden, natuurlijk.

De juwelenset was uiteraard enkel te leen voor de prijsuitreiking, maar je kan wel stellen dat het de outfit van Jessica helemaal 'af' maakte.

De indrukwekkende, diamanten halsketting in de vorm van een traan is van de hand van celebrity-juwelier Harvey Winston. Er hoorden ook ronde diamanten platinum oorringen bij en een platinum ring bezet met een peervormige diamant.

15-01-2013 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ryan Gosling welkom bij Backstreet Boys"

"Ryan Gosling welkom bij Backstreet Boys"

http://oi46.tinypic.com/f4hh5e.jpg

Als Ryan Gosling uitgekeken raakt op acteren, kan hij altijd nog zijn geld verdienen als Backstreet Boy. Dat zegt A.J. McLean, een van de leden van de succesvolle boyband, tegen website TMZ.


Begin jaren 90 woonden A.J. en Ryan in hetzelfde appartementencomplex in Orlando en waren ze goed bevriend. Vervolgens veroverden de Backstreet Boys de wereld met hits als 'Everybody', 'Quit Playing Games With My Heart' en 'I Want It That Way'. Gosling had z'n handen ondertussen vol aan de Mickey Mouse Club.

"In de tijd dat de Backstreet Boys net bestonden, dacht Ryan niet echt dat het een succes zou worden", vertelt A.J. "Maar dat werd het wel en hij miste de boot een beetje." Jaren later belde de Driver-acteur hem op om weer eens bij te praten, maar A.J. nam zijn telefoon niet op.

Niet met opzet
De 35-jarige zanger laat nu weten dat hij Gosling (32) absoluut niet met opzet heeft genegeerd. "Ik wil gewoon even zeggen dat het me spijt dat ik hem niet heb teruggebeld. Ik heb je telefoonnummer niet eens, Ryan. Maar als ik je weer zie in de sportschool, moeten we echt nummers uitwisselen."

"En als we ooit een zesde Backstreet Boy nodig hebben, geef ik je een belletje." A.J. weet zeker dat Gosling geen modderfiguur zou slaan. "Hij kan zingen, absoluut! Hij is niet alleen een geweldige acteur en een knappe kerel, maar ook een prima zanger."

15-01-2013 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate vs Kim: de zwangerschap

Kate vs Kim: de zwangerschap

http://oi50.tinypic.com/2d262ko.jpg

Net als je denkt dat het niet gekker kan worden, zetten bookmakers in op wie eerder zal bevallen: Kim Kardashian of Kate Middleton? In theorie zou het Kim moeten zijn: zij zou enkele weken verder moeten zijn dan Kate, al is dat niet officieel bekend. Maar dat belet mensen niet om te gokken op het feit dat beide nog op dezelfde dag zouden kunnen bevallen: die kans is (volgens de gokkantoren) 66 tot 50 tegen


Kate was gedwongen de zwangerschap heel vroeg bekend te maken wegens extreme ochtendmisselijkheid. Kim lijdt dan weer aan geen enkel kwaaltje 'maar vindt zwangerschap toch niet zo leuk tot nu toe'. Op vlak van afzien, wint Kate hands down.

Wedden dat?
Kim zou enkele weken eerder moeten bevallen dan Kate, maar toch wordt de kans op een bevalling in dezelfde week voor de gokkers geschat op 7 tegen 1. De kans dat Kate eerder bevalt dan Kim wordt op dit moment zelfs hoger ingeschat: 6 tegen 1.

De weddenschappen over de Koninklijke Baby gaan over elk detail: namen (George, Victoria en Diana staan 10 tegen 1, Elizabeth 12 tegen 1 en Charles, John en Philip 14 tegen1), de bevallingswijze (keizersnede wordt waarschijnlijker geacht dan een natuurlijke geboorte), haarkleur (blond) en natuurlijk geslacht (meisjes dragen de voorkeur).

15-01-2013 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Stichting Fabiola is niet wettelijk"

"Stichting Fabiola is niet wettelijk"

http://oi50.tinypic.com/53qu8h.jpg

Fons Pereos, de omstreden stichting van koningin Fabiola, hangt juridisch met haken en ogen aan elkaar. Enkele bepalingen van de oprichtingsakte gaan lijnrecht in tegen de bepalingen van de wet van 2002 op de stichtingen. Dat schrijft De Morgen.


Zo mag een stichting geen geld uitkeren aan haar bestuurders, maar in de oprichtingsakte van die van de koningin-weduwe staat dat "bestuurders en toekomstige bestuurders" daarvoor wél in aanmerking komen.

Volgens Philippe Verdonck, die op het kabinet van toenmalig minister van Justitie Marc Verwilghen (OpenVld) meeschreef aan de wet en vandaag voorzitter is van de Franstalige ondernemersorganisatie UCM, betekent die dubieuze bepaling niet dat de hele stichting automatisch nietig is. "Maar elke beslissing die in strijd is met de wet, zal kunnen worden aangevochten."

Er is ook een bepaling dat een deel van de middelen van de stichting, bij een ontbinding, zou gaan naar een stichting "die de oprichtster in Spanje heeft gecreëerd op 5 oktober 1999". Daarover zegt Verdonck: "Ik vraag me af of de rechter (die zich moet uitspreken over een ontbinding) het doorsluizen van het vermogen naar het buitenland zomaar zal aanvaarden."

14-01-2013 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Rouille et d'Os' grijpt naast beeldje voor beste buitenlandse film

'De Rouille et d'Os' grijpt naast beeldje voor beste buitenlandse film

http://oi48.tinypic.com/173210.jpg

De Oostenrijkse film 'Amour' van Michael Haneke heeft in Los Angeles de Golden Globe gewonnen voor beste buitenlandse film.


De Frans-Belgische film 'De Rouille et d'Os', met Matthias Schoenaerts en de Franse actrice Marion Cotillard in de hoofdrollen, kon zijn nominatie in deze categorie dus niet verzilveren. De overige genomineerden waren de Franse film 'Intouchables', de Deense prent 'A Royal Affair' en de Noorse film 'Kon-Tiki'. Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone mogen de award voor Beste Buitenlandse Film bekendmaken.

'Amour' won op het recentste filmfestival van Cannes de Gouden Palm en heeft vijf Oscarnominaties op zak.

Voor de 70-jarige Oostenrijker Michael Haneke is het de tweede Golden Globe. In 2010 kreeg de in München geboren regisseur al eens de prijs voor beste buitenlandse film voor 'Das weiße Band'.

14-01-2013 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie legde muzikanten zwijgplicht op

David Bowie legde muzikanten zwijgplicht op

http://oi45.tinypic.com/2s15hcx.jpg

Niemand deed het hem voor: in het tijdperk van roddelsites, gsm's met camera's en sociale media flikte David Bowie het om twee jaar aan een nieuw album te werken zonder dat er ook maar een gerucht daarover de buitenwereld bereikte. Bowie liet zijn muzikanten dan ook een contract ondertekenen waarin ze er zich toe verbonden absoluut te zwijgen over hun samenwerking. Zo kon hij zijn comeback, vorige week op zijn 66ste verjaardag met de single 'Where Are We Now, geheim houden. Producer Tony Visconti onthult dat er dan toch een concert komt, een eenmalige show in Londen.


Producer Tony Visconti: "De leden van de band, de geluidstechnici, zelfs de mensen die ons koffie serveerden: iedereen die erbij betrokken was, moest zo'n contract ondertekenen. De meeste mensen hadden al vaak met David gewerkt, maar omdat er ook nieuwkomers waren en we in een nieuwe studio werkten, hebben we die voorzorgsmaatregel genomen. Niemand had daar problemen mee, iedereen vond het een eer om met hem te mogen werken. Het was ons gedeeld geheim en zo vormden we een clubje".

Gitarist Earl Slick, ook een oudgediende van Bowie, moest zelfs opletten waar hij tijdens de opnames van het nieuwe album 'The Next Day', zijn rookpauzes hield.

"Op een dag ging ik naar buiten om een sigaret te roken voor de studio. Ik kreeg plots een naar gevoel. Ik rookte in een halletje, ik ging zelfs de straat niet op. Ik keek op straat en daar stond een kerel met een camero op een statief. Toen besloot ik mijn sigaret te doven en terug naar binnen te gaan. Hadden ze me gezien, zouden ze wel vermoed hebben wat er gaande was".

Visconti laat in de Daily Express optekenen dat Bowie overweegt naar aanleiding van zijn comeback een eenmalig concert in zijn geboortestad Londen te geven. "David mag dan in New York wonen, hij is en blijft een Londenaar. Londen wordt dan ook de locatie voor een eenmalig openluchtconcert. Hyde Park of Wembley zal het worden".

'The Next Day' komt uit in maart.

14-01-2013 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over aanval op Bin Laden best bezocht

Film over aanval op Bin Laden best bezocht

http://oi50.tinypic.com/2cwv95h.jpg

Zero Dark Thirty, de controversiële film over de Amerikaanse aanval op de compound van terroristenleider Osama bin Laden, was het afgelopen weekeinde de grote hit in de bioscopen in de Verenigde Staten en Canada. De film, vorige maand al op beperkte schaal uitgekomen, bracht 24 miljoen dollar in het laatje.

Afgelopen week werd bekend dat de film voor vijf Oscars is genomineerd, waaronder in de categorie voor de beste film en de beste actrice (Jessica Chastain).

Deze nacht zou Zero Dark Thirty al kunnen scoren bij de uitreiking van de Golden Globes. Ook daar maakt de film kans op de onderscheiding als beste film.

14-01-2013 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralende Adele sleept Golden Globe voor 'Skyfall' in de wacht

Stralende Adele sleept Golden Globe voor 'Skyfall' in de wacht

http://oi47.tinypic.com/3463i52.jpg

Adele heeft een Golden Globe in de wacht gesleept voor het nummer 'Skyfall', de titelsong van de gelijknamige Bondfilm. Het komt voor de Britse als een grote verrassing, maar ze weet wel wie ze moet bedanken.


"Eerlijk gezegd kwam ik hier voor een avondje uit. Ik zag dit niet aankomen!", geeft de goedlachse Adele toe op het podium als ze de Golden Globe goed vasthoudt. Naar eigen zeggen kwam de zangeres met een vriend naar het evenement in LA. 'We hebben zitten gibberen van het lachen", zegt ze op Britse wijze. Daarna bedankt ze onder andere Sony Pictures, de Hollywood Press en James Bond-acteur Daniel Craig. "En Simon voor het nemen van het risico dit te doen en ten slotte mijn lieve zoontje.'

Rode loper
De zangeres heeft zich voor het eerst sinds de bevalling van haar zoontje publiekelijk laten zien. "Het is toch gek hier te zijn", vertelt ze. Ze betrad rond 16.30 uur (Amerikaanse tijd) de rode loper en kon rekenen op een luid applaus. Adele, die in oktober beviel van haar eerste kindje, ziet er stralend uit, maar is nog wat onwennig. "Al deze mensen hier, figuren uit films en tv-series waar ik van houd... Het is toch gek", laat ze los.

De stylistes van de populaire zangeres kozen voor een zwarte jurk van Burberry en juwelen van het Franse modemerk Cartier. Ook haar nagels vallen op. "Ik had flink wat pret vanmorgen, er zitten echte glitters in mijn nagels", lacht ze als TMZ ernaar vraagt.

'Hartstikke zwanger'
Tijdens de opnames van 'Skyfall' was Adele "hoogzwanger en erg emotioneel", gaat ze verder. "Het was allemaal erg spannend. Ik voelde me een beetje als Frank Sinatra."

Ze verklapt dat ze het script van Skyfall al lang geleden ontving. "Toch deed ik er nog lang over om de titelsong erbij te schrijven. Het is een grote verantwoordelijkheid om een Bondnummer te maken. Paul McCartney heeft het gedaan en Shirley Bassey is de koningin ervan. Maar ik raakte overtuigd en ik houd van het script." Volgens Adele is acteur Daniel Craig een "geweldige" Bond en vindt ze het aspect dat de films over 007 steeds serieuzer worden positief.

Uiteindelijk is Adele nu in het Beverly Hilton Hotel met een nominatie op zak. 'Het was het allemaal waard en iedereen houdt van het nummer', sluit ze af.

14-01-2013 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson valt voor haar danspartner

Pamela Anderson valt voor haar danspartner

http://oi47.tinypic.com/3463i52.jpg

Pamela Anderson is aan de rol met Matt Evers, haar danspartner in 'Dancing On Ice'. De 45-jarige Anderson werd al tijdens de eerste ronde uit de Britse tv-show gewipt nadat haar borsten uit haar jurkje waren gefloept en ze zo naar eigen zeggen haar concentratie verloor.

Anderson en professionele schaatser Evers zijn al sinds eind vorig jaar een stel. Verwacht wordt dat ze in maart hun relatie bekend zullen maken. Dan komt Anderson terug naar Londen voor de finale van 'Dancing On Ice'.

14-01-2013 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Les Miserables' trekt wereldwijd volle zalen

'Les Miserables' trekt wereldwijd volle zalen

http://oi50.tinypic.com/4kqdg.jpg

De musicalfilm 'Les Miserables' is over de hele wereld een grote hit. Wereldwijd staat de teller nog geen twee weken na de première al op 200 miljoen dollar, en dat terwijl de film in de meeste landen nog moet uitkomen.


Vooral in Groot-Brittannië breekt 'Les Miserables records: met een opbrengst van 3,7 miljoen dollar op de première-avond is het de best geopende musicalfilm ooit in het Verenigd Koninkrijk. In België draait 'Les Mis', dat in de race is voor acht Oscars, vanaf 20 februari in de bioscopen.

'Les Miserables' is gebaseerd op het wereldberoemde boek van schrijver Victor Hugo en vertelt over de ellende van het Franse volk in de halve eeuw na de revolutie. De belangrijkste verhaallijn is de obsessie van rechercheur Javert (Russell Crowe) met de rechtschapen Jean Valjean (Hugh Jackman), die na 20 jaar cel vanwege het stelen van een brood besluit te vluchten en een nieuw leven op te bouwen.

13-01-2013 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Barman voor Nederlandse tv op zoek naar verhalen achter filmlocaties

Tom Barman voor Nederlandse tv op zoek naar verhalen achter filmlocaties

http://oi47.tinypic.com/2z4fjh1.jpg

DEUS-frontman Tom Barman gaat voor de Nederlandse omroep VPRO op zoek naar de verhalen achter locaties waar eigentijdse filmklassiekers zijn opgenomen. Vanaf 20 januari bezoekt Barman de zes steden die als decor dienden voor veelbekroonde films als 'Gomorra' (Napels), 'Das Leben der Anderen' (Berlijn), 'Van God los' (Venlo) en 'Bloody Sunday' (Londonderry).


Barman haalde ter plekke met betrokkenen herinneringen op over de manier waarop de film tot stand kwam en welke rol de stad in kwestie daar precies in speelde. Hoewel hij vooral bekend is als voorman van de band dEUS studeerde Barman ooit aan de filmacademie in Brussel en maakte hij zelf tal van videoclips en kortfilms.

"Ik ga vooral op zoek naar de relatie tussen de stad, het onderwerp van de film en de mensen die er aan werkten", legt Barman uit. "Film is een samenwerking van ontzettend veel talenten en krachten waar het publiek vaak amper weet van heeft. Die probeer ik te ontdekken en te verkennen."

Openhartig
Veel betrokkenen vonden het fijn om jaren na dato nogmaals over de film te praten. "Als een film net af is, moet hij nog aan de man worden gebracht en moeten alle uitspraken in het openbaar positief zijn", legt hij uit. "Pas na tien of twintig jaar kunnen crewleden openhartig mijmeren over hoe het er écht op de set aan toe ging."

De zanger-presentator denkt niet dat hierdoor juist de magie van de films verloren gaat. "Ik denk dat het publiek anno 2012 heus wel weet dat films niet echt zijn", grinnikt hij. "En een zekere bezinning en beschouwing over mooie films draagt ook bij aan de totaalervaring die het kijken van film toch is. Onze serie heeft een licht poëtische insteek."

De eerste aflevering van 'Shot on Location' wordt op zondag 20 januari uitgezonden op Nederland 2.

13-01-2013 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears sluit miljoendeal in Las Vegas

Britney Spears sluit miljoendeal in Las Vegas

http://oi50.tinypic.com/2z86s1j.jpg

Britney Spears staat op het punt een lucratieve deal te sluiten. De zangeres keert terug naar Las Vegas en zal daar een fortuin verdienen, beweert showbizzsite TMZ.


Volgens de entertainmentsite ligt het voor de hand dat Britney haar carrière voortzet in de gokstad in Nevada, wat een stuk gemakkelijker is nu haar relatie met haar verloofde Jason Trawick is verbroken en ze stopt als jurylid van 'X Factor'.

TMZ weet dat Britneys vertegenwoordigers vergevorderde onderhandelingen met een grote hotelketen heeft. Céline Dion en Shania Twain gingen haar al voor. Zij sloten tweejarige contracten. Volgens bronnen van TMZ is ook het contract met Britney rond, al zijn er nog een paar bepalingen die een kink in de kabel kunnen veroorzaken.

Een van de hete hangijzers is of Britney gewoon meerdere avonden per week in een groot theater zal optreden of dat ze ook haar opwachting maakt in andere functies in hotels en nachtclubs. Bronnen van TMZ noemen astronomische bedragen. Britney zou meer gaan verdienen dan Céline Dion, die jaarlijks 100 miljoen dollar met haar optredens in Las Vegas opstrijkt.

13-01-2013 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival van Berlijn toont laatste film River Phoenix

Filmfestival van Berlijn toont laatste film River Phoenix

http://oi50.tinypic.com/6gegqf.jpg

'Dark Blood', de laatste film waar de in 1993 overleden acteur River Phoenix aan meewerkte, zal vertoond worden op het gilmfestival van Berlijn dat begin februari plaatsvindt. De film van de Nederlandse regisseur George Sluizer is opgenomen als special event in het hoofdprogramma.


'Dark Blood' moest de grote doorbraak van Sluizer worden in Hollywood, waar hij begin jaren 90 voet aan de grond had gekregen dankzij het internationale succes van zijn thriller 'Spoorloos'. De film vertelt over een ontheemde jongen (Phoenix) die leeft op een oud nucleair testterrein in de woestijn en daar een yuppenstel ontmoet. Phoenix overleed vlak voor het afronden van de opnames aan een overdosis.

De nu tachtigjarige Sluizer redde de filmnegatieven uit de kluis van de verzekeringsmaatschappij toen deze had gemeld het materiaal te willen gaan verbranden. Hij besloot een aantal jaar geleden na een bijna fatale slagaderbreuk toch het onvoltooide materiaal tot een film te monteren.

'Dark Blood' beleefde eind september zijn wereldpremière op het Nederlands Filmfestival. De film werd ontvangen met een staande ovatie, al waren de recensies zeer gemengd. Het is nog niet duidelijk of de film een gewone bioscooprelease krijgt, omdat het heel onduidelijk is wie de rechthebbende is van het materiaal.

13-01-2013 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate achter fornuis op Valentijnsdag

Kate achter fornuis op Valentijnsdag

http://oi49.tinypic.com/28rcidl.jpg

Prins William hoeft op Valentijnsdag niet te rekenen op 100 procent aandacht van zijn zwangere echtgenote. De hertogin van Cambridge krijgt het druk, want ze gaat een diner koken voor haar schoonvader prins Charles.


Kate, die afgelopen week haar 31e verjaardag vierde, is druk bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse liefdadigheidsdiner dat de prins van Wales organiseert. Ze doet dit samen met tv-kok Lorraine Pascale. Die heeft tegenover FemaleFirst gezegd dat Kate een flinke vinger in de pap heeft bij het samenstellen van het menu voor het benefiet.

''Prins Charles komt en ik heb petit fours en het hoofdgerecht bedacht. Ik doe het samen met Kate en dat is erg spannend. Ik ben ervan overtuigd dat we met haar hulp een prachtig menu maken'', zei Pascale.

13-01-2013 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Beyoncé het nieuwe gezicht van H&M?

Wordt Beyoncé het nieuwe gezicht van H&M?

http://oi47.tinypic.com/fp8jb.jpg

Het gonst van de geruchten dat de Amerikaanse R&B-zangeres Beyoncé het nieuwe gezicht wordt van kledingketen H&M. De campagne zou afgelopen week gefotografeerd zijn op de Bahamas.


Beyoncé zette eerder deze week een foto op haar Tumblrpagina waarop ze op de Bahamas in een bikini met tropische print gefotografeerd werd met haar dochtertje Blue Ivy. Bovendien twitterde een van haar danseressen, Kimberly Gipson, deze week: 'First day of trial in the Bahamas! H&M all set ... go.' De tweet werd later verwijderd.

De persdienst van H&M laat weten niet te reageren op geruchten, maar het nieuws werd ook niet ontkend. Vorig jaar gebeurde net hetzelfde met zangeres Lana Del Rey. Pas na een maand vol geruchten werd het nieuws bevestigd.

Als het nieuws klopt, zal 2013 voor Beyoncé nóg drukker worden. Niet alleen heeft de 31-jarige net een miljoenendeal met Pepsi gesloten, ze zal ook optreden op de Super Bowl en op de inauguratie van president Barack Obama. Bovendien stelt ze bovendien ook een documentaire voor en binnen enkele maanden ligt er een nieuw album van Destiny's Child in de winkelrekken.

13-01-2013 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore gespot met ex van Lindsay Lohan

Demi Moore gespot met ex van Lindsay Lohan

http://oi49.tinypic.com/1603dwp.jpg

Demi Moore heeft een nieuwe vlam. Het gaat om de 31-jarige Harry Morton, een ex van Lindsay Lohan. Naar verluidt is de 50-jarige actrice al op verschillende dates geweest met haar nieuwe toyboy.


"Ze proberen het geheim te houden", vertelde een insider aan E! Online. De website publiceerde ook een foto van het kersverse koppel. "Het is nog niet zo serieus, maar het kan wel iets worden. Ze hebben veel plezier samen en hebben op geheime plekken in New York en Los Angeles afgesproken."

Morton, eigenaar van de Pink Taco-restaurants, werd een paar jaar geleden nog gelinkt aan Jennifer Aniston, daarna aan Lindsay Lohan. Demi Moore werd sinds haar breuk met Ashton Kutcher gezien met kunsthandelaar Vito Schnabel, maar die romance hield niet lang stand.

13-01-2013 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue stopt abrupt met zingen

Kylie Minogue stopt abrupt met zingen

http://oi45.tinypic.com/15nlkit.jpg

Kylie Minogue zet haar muziekcarrière on hold en zal zich vanaf nu volledig focussen op acteren. Volgens The Mirror ligt een breuk met haar manager Terry Blamey ten grondslag aan de radicale beslissing.


De Australische popzangeres verkocht wereldwijd meer dan 65 miljoen platen. Het afgelopen jaar vonden er meerdere 'K25' events plaats om de 25-jarige zangcarrière van Minogue in de verf te zetten. Vrienden zijn dan ook verrast en geschokt dat de 44-jarige Australische haar micro zo plots opbergt.

Naar verluidt zit de breuk met haar manager er voor iets tussen. Terry Blamey stond sinds jaar en dag als een rots in de branding aan haar zijde en begeleidde haar carrière naar ongeziene hoogtes. Minogue zou van streek geweest zijn nadat er spanningen waren onstaan tussen haar manager en haar vader omtrent de weg die haar 'loopbaan' zou moeten uitgaan.

Terry Blamey van zijn kant heeft aan intimi ondertussen laten verstaan dat de twee in alle vriendschap uit elkaar gegaan zijn. Kylie wil gewoon meer tijd hebben voor zichzelf en acteren.

13-01-2013 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!