Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson heeft geen zin in Baywatch-film

Pamela Anderson heeft geen zin in Baywatch-film

http://oi48.tinypic.com/29wqscp.jpg

Helaas voor alle fans van Baywatch die zich verheugden op een film over de serie waarin Pamela Anderson te zien zou zijn. De blonde actrice ziet de film namelijk helemaal niet zitten. "Ze hebben me wel gevraagd, maar ik wil Baywatch liever laten zoals het was. Ik vind dat films soms de series waarop ze gebaseerd zijn verpesten", aldus Pamela.


En dat is niet de enige reden voor Anderson om neen te zeggen tegen de productie. "Ik wil ook niet de rol van moeder spelen en dat iemand anders dan de rol van CJ heeft."

David Hasselhoff heeft al wel laten weten in de film terug te keren als zichzelf. Onlangs werd bekend dat er een regisseur is gevonden om de film te maken: Robert Ben Garant. Het script wordt geschreven door Peter Tolan, die eerder onder meer de komedies Analyse This en Bedazzled schreef.

06-01-2013 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles weer koek en ei tussen Sofia Vergara en verloofde

Alles weer koek en ei tussen Sofia Vergara en verloofde

http://oi49.tinypic.com/2058jh2.jpg

Na het tumultueuze begin van 2013, waarbij Sofia Vergara was 'aangevallen' door haar verloofde Nick Loeb, lijkt alles weer koek en ei tussen de twee. Sofia en Nick trokken enkele dagen naar het strand waar ze in elkaars nabijheid van de zon genoten.


Echt rustig kon je het uitje door de nabijheid van de paparazzi niet noemen: die waren bovenmatig geïnteresseerd in het koppel en legden elke beweging vast.

Niet dat er veel te zien was: Nick en Sofia lagen op ligzetels in de zon in South Beach (Miami), en waren ontegensprekelijk samen. Er was geen ruzie, geen (nieuw) gevecht, kortom: geen drama.

Blote borst
Dat was op de avond van Oud naar Nieuw wel anders: toen Sofia poseerde met 'een feestganger', die uiteindelijk haar ex-vriendje en clubeigenaar Chris Paciello bleek te zijn, sloegen de stoppen bij Nick door. Het koppel kreeg ruzie, waarbij Sofia's jurk gedeeltelijk werd afgetrokken en een borst werd 'geflasht' voor de nietsvermoedende feestvierders in Miami. (Het bewijs staat op The Mirror)

Hoeveel alcohol Nick toen in zijn sportieve lijf had is niet bekend, maar we kunnen het al raden: meer dan genoeg, en dan nog eentje te veel. Sofia lijkt het haar verloofde alvast niet kwalijk te nemen: ze vertrokken samen van het feestje, en doen ook nu alles samen.

06-01-2013 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zusje (14) Coleen Rooney overleden

Zusje (14) Coleen Rooney overleden

http://oi47.tinypic.com/sl4jgl.jpg

Het tienerzusje van Coleen Rooney is gisteren in haar huis in Liverpool overleden. Rosie McLoughlin leed aan een zeldzame genetische aandoening, schrijven diverse media.


"Rosie was nog maar 14 jaar oud en vocht haar hele leven tegen het syndroom van Rett", lieten Coleen, haar man, Manchester United-ster Wayne en de rest van de familie in een verklaring weten. "Ze heeft haar hele leven veel liefde en geluk gebracht aan onze familie en iedereen die haar kende en ontmoette."

De McLoughlins schrijven kapot te zijn van de dood van de tiener, die door de familie geadopteerd werd als tweejarige peuter. "Ze was zo'n klein sterk meisje en een inspiratie voor ons allemaal. We zullen voor altijd de herinneringen koesteren die we hebben gedeeld en de liefde die ze ons elke dag van haar leven liet blijken."

06-01-2013 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Amour' grote winnaar bij graadmeter Oscars

'Amour' grote winnaar bij graadmeter Oscars

http://oi50.tinypic.com/1zl86rd.jpg

De zegetocht van het Franse drama 'Amour' van regisseur Michael Haneke duurt voort. De National Society of Film Critics, de vereniging van de belangrijkste Amerikaanse filmrecensenten, heeft 'Amour' gisteren als beste film van het jaar. Ook regisseur Haneke en hoofdrolspeelster Emmanuelle Riva kregen prijzen voor hun prestaties.


De prijzen van de filmcritici worden gezien als belangrijke graadmeters voor de Oscars die eind februari worden uitgereikt. 'Amour' won het afgelopen jaar al talloze belangrijke beeldjes, waaronder de Gouden Palm op het Festival van Cannes en een European Film Award voor beste drama van het jaar. De film verhaalt over een bejaard koppel waarvan de relatie zwaar wordt beproefd als de vrouw een herseninfarct krijgt.

De National Society of Film Critics riep Daniel-Day Lewis uit tot beste acteur van het jaar voor zijn hoofdrol in de film 'Lincoln' van Steven Spielberg. De film vertelt over de 16e president van de Verenigde Staten, die zijn strijd tegen slavernij met de dood moest bekopen.

De prijs voor beste bijrol ging naar Matthew McConaughey voor zijn rol als stripper in een midlifecrisis in 'Magic Mike'. De beste vrouwelijke bijrol was volgens de recensenten Amy Adams in het drama 'The Master', over een religieuze sekte.

06-01-2013 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen en Robert op zoek naar liefdesnestje in Londen

Kristen en Robert op zoek naar liefdesnestje in Londen

http://oi48.tinypic.com/5mlafd.jpg

Het is weer helemaal koek en ei tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson. De twee zijn volgens de Sunday Mirror zelfs op zoek naar een nieuw liefdesnestje in Londen.


Een bron vertelt dat het koppel graag een huis wil kopen in Richmond, dichtbij waar Robert is opgegroeid. "Sinds de affaire van Kristen is Robert er steeds meer achter gekomen hoeveel zijn familie en vrienden in Engeland voor hem betekenen. Daarom wil hij zijn tijd nu meer verdelen tussen Londen en Los Angeles."

De acteur zou zijn vriendin zelfs gezegd hebben dat als ze wil dat het weer werkt tussen hun, ze moet accepteren dat hij meer tijd wil doorbrengen in Engeland. Robert en Kristen zouden intussen al een huis op het oog hebben.

"Het kost miljoenen. En in tegenstelling tot de andere huizen die ze hebben gezien, past deze woning echt goed bij ze. En ze moeten er weinig aan veranderen. Ze waren allebei meteen verliefd op het huis toen ze het zagen", besluit de insider.

06-01-2013 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depardieu heeft Russisch paspoort ontvangen

Depardieu heeft Russisch paspoort ontvangen

http://oi46.tinypic.com/zvd1fn.jpg

De Franse acteur Gérard Depardieu heeft zijn Russisch paspoort gekregen na een ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin. Dat heeft de woordvoerder van de president, Dmitri Peskov, vandaag laten weten. Depardieu was op privébezoek in Rusland.


De korte ontmoeting vond gisterenavond plaats in de residentie van Poetin in de badplaats Sotsji, aan de oevers van de Zwarte Zee. Depardieu en Poetin dineerden er samen. Volgens een officiële mededeling van het Kremlin hadden de mannen onder meer een gesprek over de Frans-Russische film over Grigori Raspoetin, waar de Franse acteur de hoofdrol in speelt.

Depardieu zei eerder dat hij zijn Franse paspoort wilde inleveren uit onvrede met de rijkentaks in Frankrijk. Poetin kende de acteur donderdag het Russische staatsburgerschap toe.

Appartement in Mordovië
De Franse acteur is vandaag in de Russische autonome republiek Mordovië aangekomen, waar hij volgens lokale media een appartement ontving. Ook zou beloofd zijn voor hem een huis te bouwen. Depardieu kwam aan op de luchthaven van Saransk, de hoofdstad van Mordovië op 640 kilometer ten oosten van Moskou. Volgens een journalist van de televisieketen Rossija 24 werd de acteur onthaald als een held.

Hij toonde zijn nieuwe paspoort aan de verzamelde cameramannen en fotografen. De gouverneur van Mordovië, Vladimir Volkov, stelde Depardieu voor om een appartement te kiezen, of een plaats om een woning te bouwen, aldus persagentschap Itar-Tass. Volgens de lokale nieuwswebsite MordovMedia nam hij de sleutels van een appartement in ontvangst en werd hem beloofd een residentie in de hoofdstad neer te poten.

06-01-2013 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
04-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West wil duet opnemen met Kim

Kanye West wil duet opnemen met Kim

http://oi48.tinypic.com/25t7t.jpg

Kanye West heeft ermee ingestemd om in de realityreeksen van zijn verloofde op te draven  maar in ruil wil hij een duet opnemen met Kim Kardashian. Hij laat er geen gras over groeien: eind deze maand heeft hij een opnamestudio geboekt.


"Kanye is nogal melig. Hij wil dat Kim zingt terwijl ze zijn kind draagt. Hij vindt het leuk dat zijn zoon of dochter later naar een nummer zal kunnen luisteren dat zijn of haar ouders hebben opgenomen", aldus een bron in de Daily Star.

Alles op tv
Uiteraard zullen die opnames ook deel gaan uitmaken van de realityshow rond Kim Kardashian. Meer nog: alles omtrent de zwangerschap zal op televisie te zien zijn, enkel de bevalling zelf is nog twijfelachtig.

De baas van zender E! Entertainment verklaarde daarover: "Kim en Kanye zijn een ongelooflijk dynamisch koppel, en het nieuws van de zwangerschap is bijzonder boeiend. Zoals zovele fans van de Kardashians, vinden we het mooi dat deze hechte familie uitbreiding kent. We kijken er naar uit die vreugde te delen met de kijkers: de luiers, de papflesjes en, zonder twijfel ook de schitterende kinderkleertjes".

04-01-2013 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono trakteert gezin op wereldreis

Bono trakteert gezin op wereldreis

http://oi46.tinypic.com/o85203.jpg

Nadat hij eindelijk volledig hersteld was van zijn rugoperatie in 2010 besloot Bono zijn vrouw Alison en hun kinderen Jordan (23), Memphis (21), Elijah (13) en John (11) te bedanken voor hun steun. Hij nam zijn gezin mee op een luxueuze reis langs de meest spirituele plekken ter wereld.


Bono in The Sun: "Persoonlijk heb ik het beste jaar van mijn leven gehad omdat ik zo veel met mijn gezin heb opgetrokken. Nadat ik zo lang op tournee was geweest en het daarna zo lang duurde voor ik hersteld was van mijn rugoperatie, was het tijd voor een tripje. Omdat de kinderen zo geduldig voor me waren geweest, besloot ik met mijn gezin op tournee te gaan. Omdat de band stil lag, hadden we tijd om wat te gaan dwalen. We bezochten plekken die een mens maar één keer in zijn leven bezoekt. Afrika en Centraal Amerika. We gingen ook naar Jordanië en Israël en Peru. Het was schitterend om zo veel vrije tijd te hebben".

Inmiddels is de 52-jarige terug aan de slag in de studio met U2.

04-01-2013 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helderziende helpt Sylvie van der Vaart

Helderziende helpt Sylvie van der Vaart

http://oi45.tinypic.com/2qjzl7s.jpg

De Nederlandse Sarina Bruens, een zogenaamd medium dat ook op televisie haar hocuspocus slijt, schijnt een grote rol te spelen in het leven van Sylvie van der Vaart.


De helderziende zou de voetbalvrouw van allerlei adviezen voorzien. Bij het nemen van beslissingen schakelt Sylvie naar verluidt de hulp van Sarina in.

Van kwaad naar erger
Sylvie noemt het medium haar 'coach' en zou haar zelfs aan huis laten komen. De invloed van Sarina werd steeds groter: "Het ging van kwaad tot erger" vertelt een ingewijde vandaag aan De Telegraaf.

Boris Becker: "Niet opgeven"
Inmiddels denkt Boris Becker dat het huwelijk tussen Sylvie en Rafael van der Vaart nog een kans heeft. De Duitse tennisser raadt het stel aan niet snel te gaan scheiden. Dat laat Becker weten via Twitter.

""Lieve Van der Vaarts, ik hou van jullie allebei", schrijft hij. "Alsjeblieft geen snelle scheiding, misschien gaat het over zes maanden wel weer". De legendarische tennisser heeft Sylvie en Rafael bij diverse gelegenheden in Duitsland ontmoet. Becker is zelf getrouwd met de Nederlandse Sharlely "Lilly" Kerssenberg.

04-01-2013 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Georgia Jones, de nieuwste pornoster van Charlie Sheen

Georgia Jones, de nieuwste pornoster van Charlie Sheen

http://oi50.tinypic.com/2w7oh1z.jpg

In de reeks pornosterren die het bed deelden met Charlie Sheen (47) hoort nu ook deze Georgia Jones (24) thuis. Het kersverse stel stapte kussend het nieuwe jaar in in de Mexicaanse badplaats Cabo San Lucas.


De knettergekke acteur was daar om zijn gloednieuwe bar te openen. En uiteraard lukte hem dat niet zonder bijhorend 'relletje'. Sheen noemde zijn geliefde stamgasten voor de grap "flikkers" en "klootzakken", niet veel later volgden er excuses. Op z'n Sheens welteverstaan. "Het was niet mijn bedoeling om iemand te beledigen. Eigenlijk wilde ik 'maggots' (wormen; nvdr) in plaats van 'faggots' (homo's: nvdr) zeggen, maar ik lispel nogal."

Zijn verleden met dames die maar wat graag hun kleren uittrekken voor de camera voorspelt niet veel goeds. Denk maar aan Christina Walsh twee jaar geleden: zij vreesde zelfs voor haar leven toen hij een lamp naar haar gooide en haar keel vastgreep. In 2011 volgde de opmerkelijke driehoeksverhouding met pornoster Bree Olson en model Natalie Kenly. "Maar ik kende haar eigenlijk niet eens", verklaarde de eerste achteraf. "We zijn twee keer met z'n drieën samengekomen. Zij deden hun ding samen en Charlie en ik deden ons ding. En we hadden twee aparte bedden."

Of zwoele Charlie het nu wel echt meent? Weinig kans, al mag Georgia wel zijn dierbare Patek Philippe-horloge dragen. Lang geleden dat we hem nog zo 'verliefd' zagen...

04-01-2013 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julianne Hough: "Ik werd als kind misbruikt"

Julianne Hough: "Ik werd als kind misbruikt"

http://oi45.tinypic.com/oa8wft.jpg

Zangeres-actrice-danseres Julianne Hough (24) was tien jaar toen ze in Londen woonde om er te leren dansen. Haar ouders woonden in Utah. "Ik werd mentaal en fysiek misbruikt", vertelt ze over die periode in het februarinummer van Cosmopolitan.


Hough, bekend als winnares van 'Dancing with the Stars' en haar rol in de remake van 'Footloose', studeerde aan de prestigieuze Iitalia Conti Academy of Arts in Londen. Dat ze daar zonder ouderlijk toezicht was, lokte misbruik uit. "Ik was tien jaar maar zag er 28 uit, ik was een heel sensuele danseres", herinnert ze zich.

"Ik was een verward kind dat er altijd sexy moest uitzien. Dat was mijn job, dat was mijn leven. Maar vanbinnen was ik een onschuldig meisje dat aandacht en liefde nodig had".

"Toen ik in de puberteit kwam, werd het misbruik erger. Ik werd een vrouw, ik was niet meer dat kleine meisje".

Hough weigert te openbare wie haar misbruikte. "Ik ben iemand die makkelijk vergeeft. Ik wil niemand kwetsen. Het verleden is voorbij".

De pijnlijke herinneringen staken de kop op tijdens de opnames van haar jongste film, 'Safe Haven', over een meisje met een vriendje met losse handjes dat valt voor een weduwnaar, gespeeld door Josh Duhamel. "Tijdens een moeilijke scène begon ik te huilen. Daarna schoot ik in de lach en begon ik weer te huilen. Josh huilde mee. Dat was het meest therapeutische moment van mijn leven".

Hough is sinds april 2010 met acteur Ryan Seacrest.

04-01-2013 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitte Bardot: "Red olifanten of ik word ook Russische"

Brigitte Bardot: "Red olifanten of ik word ook Russische"

http://oi48.tinypic.com/doo2ti.jpg

Na Gérard Depardieu wil nu ook Brigitte Bardot Russisch staatsburger worden. Bardot, een fervente dierenactiviste, wil niet aan de rijkentaks van premier Hollande ontsnappen. Het voormalige sekssymbool dreigt ermee Frankrijk de rug toe te keren indien de Franse autoriteiten hun plan uitvoeren om twee zieke olifanten in de dierentuin van Lyon een spuitje te geven.


"Als de machtshebbers zo laf en schaamteloos zijn om de olifanten Baby en Népal te doden, vraag ik de Russische nationaliteit aan om dit land te kunnen ontvluchten. Frankrijk is een dierenkerkhof geworden", laat Bardot weten in een mededeling op de website van haar dierenrechtenorganisatie.

"Psychiatrisch asiel"
Op sociale media kwam al gauw veel reactie op Bardots mededeling. "Ik ben er niet van overtuigd dat de Russen minder wreed zijn met dieren dan de Fransen", luidde een tweet. "Poetin biedt psychiatrisch asiel aan Depardieu en Bardot", stelde een ander.

De olifanten van het circus Pinder verblijven momenteel in de zoo van Lyon. Vermoed wordt dat ze het tuberculosevirus hebben opgelopen. Een rechtbank in Lyon beval de euthanasie van de dieren.

04-01-2013 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depardieu: "Ja, ik krijg een Russisch paspoort"

Depardieu: "Ja, ik krijg een Russisch paspoort"

http://oi46.tinypic.com/es4wsx.jpg

De 64-jarige Franse acteur Gerard Depardieu heeft volgens de Russische staatstelevisie in een brief aangekondigd een Russisch paspoort gevraagd en verkregen te hebben. "Ja, ik heb een vraag voor een paspoort gesteld en ben blij dat mijn verzoek ingewilligd werd", zo werd Depardieu door de Russische televisie geciteerd. Depardieu zou Rusland en zijn cultuur aanbidden, zo luidt het.


Poetin had donderdag Depardieu het Russische staatsburgerschap aangeboden. De 64-jarige Depardieu is een vaak geziene gast op Russische filmfestivals en feestjes met Russische beroemdheden.

Eind vorig jaar had Poetin verklaard dat hij bereid is om, indien gewenst, Depardieu het Russische staatsburgerschap toe te kennen. "Als Gerard echt een verblijfsvergunning of een Russisch paspoort nodig heeft, dan wordt dat in orde gebracht", klonk het toen op een persconferentie.

Eerder had de acteur al bekendgemaakt dat hij, als gevolg van de beslissing van de Franse regering om een "rijkentaks" in te voeren, zijn Frans paspoort wil inleveren en Belg wil worden. Hij heeft daarom een huis gekocht in het Belgische Néchin, een deelgemeente van Estaimpuis.

04-01-2013 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Katy Perry is meest sexy vrouw ter wereld"

"Katy Perry is meest sexy vrouw ter wereld"

http://oi50.tinypic.com/15ew4j.jpg

Katy Perry is door het tijdschrift Men's Health alvast uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld van 2013. De succesvolle zangeres houdt de actrices Mila Kunis (tweede) en Christina Hendricks (derde) achter zich.


Katy neemt het stokje over van Jennifer Aniston, die vorig jaar met de eer mocht strijken. De Friends-ster is dit keer terug te vinden op de vijfde plaats.

Op nummertje vier staat actrice Jennifer Lawrence, onder meer bekend van 'The Hunger Games'. Scarlett Johansson (zesde), Angelina Jolie (zevende), Beyoncé (achtste), Gisele Bündchen (negende) en Amber Heard (tiende) maken de top tien compleet.

Rihanna
Andere bekende sterren die volgens het mannenblad bij de twintig meest sexy dames ter wereld horen zijn Taylor Swift (12de), Emma Stone (13de), Kate Upton (14de), Rihanna (15de), Jessica Alba (16de) en Blake Lively (17de).

Jennifer Lopez is terug te vinden op de 72ste plek. Kate Middleton, de vrouw van de Britse prins William, staat één plaatsje lager dan de popdiva. Kristen Stewart moet genoegen nemen met een 89ste plek, Lady Gaga staat met plaats 93 nog net in de top 100.

04-01-2013 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell gewelddadig overvallen in Parijs

Naomi Campbell gewelddadig overvallen in Parijs

http://oi48.tinypic.com/anebcy.jpg

Vorige maand doken foto's op van Naomi Campbell op krukken en in een gemotoriseerde rolstoel. Wat haar overkomen was, bleef al die tijd geheim. Tot nu: het topmodel blijkt het slachtoffer geworden te zijn van een gewelddadige overval in Parijs.


De daders sloegen toe toen ze een taxi wilde doen stoppen. "Het was angstaanjagend", aldus een bron in de New York Post. "Naomi denkt dat ze in het oog gehouden werd, want ze wachtten een moment af waarop ze alleen was. Dan werd ze plots stevig tegen de grond geduwd, met een gescheurd ligament tot gevolg. Door dat voorval was ze uiteraard helemaal van de kaart."

Wat de dieven precies buitgemaakt hebben, is niet bekend. Meer dan waarschijnlijk hadden ze het op de kostbare juwelen gemunt die ze toen droeg. Miljardairsvriendje Vladimir Doronin gebruikte zijn privéjet om haar naar Vail (Colorado) te vliegen, waar een van 's werelds beste orthopedisten haar behandelde.

Agenten bespuwd
De Franse politie verzocht Campbell om de zaak niet in de openbaarheid te brengen. Het enige wat ze wel kwijt wil, is dat ze het nu goed stelt.

Voor het topmodel is het niet de eerste keer dat ze in een gewelddadige context verzeild raakt. In 2000 gaf ze toe dat ze haar assistent bekogeld had met een gsm, vijf jaar geleden moest ze zelfs gemeenschapsdienst uitvoeren omdat ze haar huishoudster aangevallen had. Recent nog spuwde ze naar twee agenten op de luchthaven van Heathrow.

04-01-2013 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boris Becker hoopt op verzoening Sylvie en Rafael

Boris Becker hoopt op verzoening Sylvie en Rafael

http://oi45.tinypic.com/mvqnuc.jpg

Boris Becker denkt dat het nog niet afgelopen hoeft te zijn voor Sylvie en Rafael Van der Vaart, die gisteren bekend maakten dat ze uit elkaar gaan.


De legendarische tennisser raadt het koppel aan niet snel te gaan scheiden. "Lieve Van der Vaarts, ik hou van jullie allebei", schrijft Becker op Twitter. "Alsjeblieft geen snelle scheiding, misschien gaat het over 6 maanden wel weer..."

Becker heeft de Van der Vaarts bij verschillende gelegenheden ontmoet, zoals bij de uitreiking van de Duitse Bambi Awards. De Duitse ex-tennisser is zelf getrouwd met een Nederlandse, Sharlely 'Lilly' Kerssenberg.

03-01-2013 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwen Stefani onbewogen onder spontane kus van Gavin

Gwen Stefani onbewogen onder spontane kus van Gavin

http://oi46.tinypic.com/vzki89.jpg

Gwen Stefani en Gavin Rosdale hebben het geroddel over een wankel huwelijk dan wel getrotseerd, helemaal koek en ei lijkt het toch niet tussen de twee. Bij een uitje met hun zonen naar een speeltuin in Londen, gaf Gavin een spontane kus aan Gwen. Die bleef er onbewogen onder en draaide zich zelfs niet naar haar man. Het resultaat van een ruzie... of mocht de lipstick niet verknoeid worden?


Op de foto's van het koppel is goed af te leiden hoe ongemakkelijk het hele plaatje is. Gwen verzet zich tegen de avances van Gavin, dat is af te leiden uit de hele lichaamstaal: één hand op de buggy, een hand in de jaszak, het hoofd dat zelfs geen beetje zijn richting uitdraait.

Dat alles schreeuwt dat ze niet wil toegeven, dat ze boos is en blijft en dat Gavin dus nog langer en meer zal moeten proberen om het goed te maken.

Die houding houdt de zangeres nog een hele tijd vol. Zelfs in de speeltuin, als ze werkeloos staan toe te kijken hoe hun zoontjes zich vermaken op de speeltuigen, blijft de fysieke afstand tussen de twee gehuwden groot. Te groot voor een koppel dat beweert dat alles gesmeerd loopt.

Uiteindelijk draait Gavin zich naar haar. Hij spreekt, zij negeert hem eerst nog. Uiteindelijk kijken ze elkaar toch aan, praten ze met elkaar en volgt er een knuffel. Een eenzijdige knuffel: Gavin pakt Gwen vast, die haar handen stuurs in haar jas houdt.

Het lijkt het ijs toch te breken want na wat te spelen met de kinderen gaat het koppel toch samen op een bankje zitten praten. Het gezicht van Gwen is meer ontspannen en open... crisis afgewend?

Vorig jaar in oktober doken al geruchten op als zouden de twee gaan scheiden en/of in relatietherapie zijn. Zelfs als dat niet klopt, is er duidelijk wel werk aan de winkel.

03-01-2013 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Bond en co gaan 35 keer in de fout in 'Skyfall'

James Bond en co gaan 35 keer in de fout in 'Skyfall'

http://oi50.tinypic.com/29fzt0.jpg

http://oi50.tinypic.com/29fzt0.jpg

http://oi50.tinypic.com/29fzt0.jpg

De nieuwe James Bond-film 'Skyfall' kostte maar liefst 85 miljoen euro, maar dat wil niet zeggen dat er geen fouten in de film zijn geslopen. Volgens de website moviemistakes gingen Daniel Craig en co 35 keer de mist in. 'Men in Black III' doet het nog slechter met 65 'bloopers'. Hieronder een overzicht van enkele opvallende fouten.


'Skyfall'
James Bond begint het gevecht op het dak van de trein met klassieke schoenen, maar eindigt uiteindelijk met enkellaarzen aan zijn voeten.

Net voor James Bond de kapel bereikt, springt hij in het water, maar enkele ogenblikken later is hij volledig droog als hij de kapel binnenstapt.

In de scène waar 007 in een bar zit, schenkt hij zich een drankje in uit een bijna volle fles. Even later- zonder dat hij nog gedronken heeft- zit er nog amper iets in de fles.

'Men in Black III'
De film speelt zich af in het jaar 1969, maar de Spaanse vlag die wordt getoond is van 1981.

Wanneer de gevangenisbewaker zijn hand in een taart steekt, hangt zijn mouw de ene keer op zijn pols, de andere keer is ze opgerold tot aan zijn elleboog.

'The Dark Knight Rises'
In het openingsbeeld zijn eerst slechts de helft van de zitbankjes in het sportstadion ingenomen, daarna zijn ze allemaal bezet.

Tijdens de scène waar Catwoman de Lamborghini Aventador van Bruce Wayne steelt, staan de verkeerslichten op rood, maar iedereen rijdt gewoon door alsof het groen is.

'The Hunger Games'
Tijdens de scène waar Katniss op zoek is naar Peeta gaat ze half de rivier in. Wanneer ze er uitkomt, is haar broek nat, maar enkele ogenblikken later- als ze het bloed ziet- is alles opnieuw droog.

Lees ook

03-01-2013 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber bidt voor overleden paparazzo

Justin Bieber bidt voor overleden paparazzo

http://oi50.tinypic.com/1zluhcw.jpg

Justin Bieber heeft zijn medeleven betuigd aan de nabestaanden van de paparazzo die gisteren door een wagen werd aangereden toen hij een drukke weg in Los Angeles overstak. De paparazzo had net foto's gemaakt van de witte Ferrari van Bieber. De man overleed aan zijn verwondingen.


"Hoewel ik niet aanwezig was en ook niet direct betrokken ben bij dit tragische ongeval, gaan mijn gedachten en mijn gebeden naar de familie van het slachtoffer", laat Bieber weten.

Wetgeving
"Hopelijk zal deze tragedie aanleiding geven tot een wetgeving ter bescherming van de levens en de veiligheid van beroemdheden, politieagenten, onschuldige omstanders en de fotografen zelf", voegt hij er nog aan toe.

Onveilig
Bieber zat op het ogenblik van het ongeval niet in zijn auto, die hij aan twee vrienden had uitgeleend. De sportwagen was voor een routinecontrole aan de kant gezet door de politie toen de paparazzo aankwam. De agenten hadden hem tot twee maal toe gezegd dat de situatie onveilig was en dat hij terug in zijn auto moest plaatsnemen, meldt CNN.

Op Sepulveda Boulevard werd de fotograaf aangereden toen hij de drukke weg overstak. Volgens de politie wordt er wellicht geen aanklacht ingediend tegen de bestuurder die de fotograaf aanreed.

03-01-2013 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poetin geeft Depardieu Russisch staatsburgerschap

Poetin geeft Depardieu Russisch staatsburgerschap

http://oi49.tinypic.com/15fji8j.jpg

President Vladimir Poetin heeft de acteur Gérard Depardieu het Russische staatsburgerschap verleend. Het Kremlin maakte vandaag bekend dat de president het decreet daarover heeft ondertekend.


Poetin had in december al gezegd dat de van oorsprong Franse acteur met wie hij naar eigen zeggen bevriend is, zo een Russisch paspoort kon krijgen.

De acteur die bekend is geworden door rollen als Cyrano de Bergerac en Obelix, had enkele dagen daarvoor gezegd dat hij zijn Franse paspoort zou inleveren uit verontwaardiging over het besluit van de socialistische regering in Parijs om de belasting voor inkomens vanaf 1 miljoen euro tot 75 procent te verhogen. De acteur heeft een huis gekocht in België.

Het Franse Constitutioneel Hof annuleerde het afgelopen weekeinde de superbelasting, maar Depardieu zei in een reactie dat er voor hem niets was veranderd. Depardieu lijkt van plan zich in Néchin te vestigen, in het zuiden van België. Hij kocht daar al een huis.

Burgemeester Daniel Senesael heette Depardieu welkom in Estaimpuis, waar Néchin onder valt. De burgervader kroop daarvoor in de huid van Asterix. Ook andere mensen van de gemeente treden in het filmpje op als Galliërs. De burgervader plaatste het filmpje op Facebook.

03-01-2013 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!