Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voice-coaches 'stelen' elkaars gedumpte kandidaten

Voice-coaches 'stelen' elkaars gedumpte kandidaten

http://oi48.tinypic.com/vy4bco.jpg

Nog welgeteld één week en dan is het zover. Dan begint de tweede reeks van 'The Voice van Vlaanderen'. VTM gaat dan opnieuw op zoek naar de strafste zangstem in onze contreien. Alles blijft zowat bij het oude, behalve één nieuwigheidje bij de 'battles': de 'steals'.


De jury blijft eveneens ongewijzigd, dat wist u al. Ook nu weer zullen Koen Wauters, Jasper Steverlinck, Alex Callier en Natalia elk proberen dé gouden stem van Vlaanderen te vinden. En dat begint met wat The Voice onderscheidt van andere talentenjacht: de 'blind auditions'. Met daarin de kandidaten die de eerste grote schifting eind vorig jaar overleefden, tussen meer dan 6.000 gegadigden. De 'blinds' krijgen we te zien tijdens de eerste zes afleveringen, dat is vanaf volgende week tot 22 februari.

Daarna begeven de 48 uitverkoren kandidaten (12 per coach) zich naar de 'battles' (uitgezonden van 1 tot 22 maart), waar ze strijden voor een plaats in de live shows. Zangduels binnen dezelfde ploeg en hier is er een nieuwtje. De betrokken coach kiest nog altijd zelf met wie hij of Natalia verder wil, maar de drie andere leden van de jury kunnen de ongelukkige afvaller 'oprapen' en in het eigen team stallen. Of beter: 'stelen' of 'stealen', in de tweede voertaal van The Voice.

Het stelen van twee bijna-afvallers is overigens verplicht omdat elk team met acht kandidaten naar de lives moet. Die vinden plaats van 29 maart tot 3 mei, wanneer de uiteindelijke winnaar bekend zal zijn.

11-01-2013 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Critic's Choice Awards kiest 'Argo' als beste film van 2012

Critic's Choice Awards kiest 'Argo' als beste film van 2012

http://oi50.tinypic.com/2ik9w8x.jpg

Awards Season is in volle gang, en onze Hollywoodredactie volgde voor het derde jaar op rij de Critic's Choice Awards vanop de eerste rij, live vanuit Los Angeles. 'Silver Linings Playbook' werd het grote prijzenbeest van de avond, 'Argo' - de film van regisseur Ben Affleck sleepte dan weer de belangrijkste awards in de wacht: die van Beste Film en Beste Regisseur.


De eerste award van de avond - die van Beste Cast - ging naar 'Silver Linings Playbook', waarin onder andere Bradley Cooper, Jennifer Lawrence en Robert De Niro schitteren.De film van regisseur David O. Russell is het prijsbeest van de avond. Zo won 'Silver Linings' ook de prijs voor Beste Komedie, mocht Jennifer Lawrence de award voor Beste Komische Actrice in de wacht slepen en ging Bradley Cooper met het beeldje van Beste Komische Acteur naar huis.

"Je kijkt nu naar een heel gelukkige kerel", steekt Cooper van wal. "Ik werk al sinds het begin van mijn carrièremet fantastische komieken, en dan kreeg ik de kans om in deze film mee te spelen... Mijn personage maakt heel veel dramatische dingen mee die tegelijkertijd komisch geladen zijn. En Jennifer Lawrence... zo vind je er geen twee."

11-01-2013 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel rapport: Savile verkrachtte 34 kinderen en misbruikte 450 anderen

Officieel rapport: Savile verkrachtte 34 kinderen en misbruikte 450 anderen

http://oi49.tinypic.com/1gliwx.jpg

Jimmy Savile had vervolgd kunnen worden als politie en gerecht de slachtoffers met meer ernst behandeld hadden. De Britse tv-presentator verkrachtte in zestig jaar tijd zeker 34 kinderen en randde 450 anderen aan. Het misbruik vond plaats in de BBC-studio's, ziekenhuizen, gevangenissen en zeker één instelling waar terminale zorg centraal staat. Het jongste slachtoffertje was acht jaar oud, een dame van 47 jaar was de oudste. In 73% van de gevallen lag de leeftijd onder achttien jaar. Dat blijkt allemaal uit een rapport dat Scotland Yard en de National Society for the Prevention of Cruelty to Children (NSPCC) samenstelden na drie maanden onderzoek. "Het voelt goed om van dit geheim verlost te zijn", reageerde een van de slachtoffers.


De politie noemt Savile een de ergste Britse verkrachters uit de geschiedenis, en dat terwijl hij met zijn status toch volop in de schijnwerpers liep. "Dat toont aan hoe tragisch de combinatie van kwetsbaarheid en macht kan worden", aldus misdaadonderzoeker Peter Spindler. "Hij kan niet meer vervolgd worden, maar we hopen dat dit rapport de honderden slachtoffers toch enige troost biedt. Ze werden gehoord en we hebben hun klachten serieus genomen. Nu moeten we hieruit leren, zodat zo'n lijdensweg andere kinderen en kwetsbare volwassenen bespaard blijft."

"Sinds deze zaak losbarstte, hebben we veel telefoontjes gekregen in verband met seksueel misbruik", aldus directeur Peter Watt van het NSPCC. "Het probleem is dus niet gestorven met Savile. Positief is dat we zo wel achthonderd andere kinderen konden redden."

"Er bestaat geen twijfel over dat Savile het ook op heel jonge kinderen gemunt en dus was hij een ordinaire pedofiel", vult John Cameron van de kinderbescherming aan. "Hopelijk twijfelt niemand nu nog aan de woorden van een kind als hij/zij het over zo'n zaken heeft." Savile overleed in oktober 2011 op 84-jarige leeftijd, net een jaar voordat het grote misbruikschandaal zou losbarsten.

11-01-2013 om 17:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne: "Lady Gaga, je bent een pestkop"

Sharon Osbourne: "Lady Gaga, je bent een pestkop"

http://oi50.tinypic.com/24exta8.jpg

Sharon Osbourne noemt Lady Gaga in een open brief een pestkop en een aandachtszoekster. Aan de basis van het conflict ligt een bitsige chickfight over overtollige kilo's.


Aan de ene kant van de boksring: Kelly Osbourne, die er recent in geslaagd is twintig kilo kwijt te spelen. Toen Lady Gaga vorig jaar de omgekeerde beweging maakte én in een boerka verscheen, gaf dochterlief haar ongenuanceerde mening. "Volgens mij is ze zwanger, waarom zou ze anders haar lichaam zo verbergen? Dit is trouwens niet de eerste keer dat ze dat doet, haar hele stijl is veranderd." De opmerking kwam Kelly op doodsbedreigingen van verhitte Lady Gaga-fans te staan. "Kelly moet zelfmoord plegen", klonk het onder meer in een tweet. "Ze is een vuile hoer die het verdient om doodgereden te worden of te sterven aan aids."

Aan de andere zijde: de koningin van de wansmaak, die op haar beurt stevig uithaalde. "Het is mijn missie om te streven naar een vriendelijkere wereld. Jij, Kelly, hebt echter een andere weg gekozen", liet Lady Gaga in een open brief weten. "Kijk maar naar je gedrag in je programma 'Fashion Police'. Een en al kritiek, waarbij de klemtoon ligt op schoonheid. Looks zijn echter de hoofdreden om gepest te worden. Je show straalt negativiteit uit, jij en Joan Rivers maken grapjes over beroemdheden alsof we dieren uit de zoo zijn."

En nu doet dus ook Sharon Osbourne haar duit in het zakje. Want aan die doodsbedreigingen aan het adres van haar dochter, daar is nog lang geen eind aan gekomen. "Ik sta perplex van je hypocriete reactie", laat ze op haar Facebookpagina weten. "Ik was er ziek van toen ik je die fameuze vleesjurk tijdens de MTV Music Awards zag dragen. Dode beesten gebruiken om toch maar in de belangstelling te komen, is gewoon weerzinwekkend. Moet je jouw 'kleine monsters' geen respect bijbrengen voor dierenwelzijn?"

"Kijk, ik hoef de keuzes van Kelly niet te verantwoorden naar jou toe. Je gedrag maakt me echter wel duidelijk dat je een hypocriete aandachtszoekster bent. Je bent ook een pestkop, want er zijn 32 miljoen fans die aan je lippen hangen en toch geef je zo'n kritiek op Kelly. Ben je zo wanhopig dat je deze commotie nodig had? Stop ermee om via je fans Kelly en andere beroemdheden te kleineren. Eén woord van jou is genoeg om deze doodsbedreigingen te doen stoppen. Laat me weten of je deze discussie wil verderzetten. Ik ben een open speelveld voor je, liefje." Uit de Gaga-hoek blijft het voorlopig nog stil.

11-01-2013 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling over Matthias Schoenaerts: "Hoop met hem te kunnen samenwerken"

Ryan Gosling over Matthias Schoenaerts: "Hoop met hem te kunnen samenwerken"

http://oi50.tinypic.com/dzw3z5.jpg

Ons nationale acteerwonder, Matthias Schoenaerts, wordt weleens in één adem genoemd met superster Ryan Gosling. Daar wou Sofie Lemaire van Vier meer over weten en ze vroeg de Amerikaanse acteur tijdens een tv-interview naar zijn mening over de succesvolle Antwerpenaar. Enigszins verrassend zei Rosling dat hij hoopt ooit met Schoenaerts te kunnen samenwerken.


Als we de puberale verliefdheid van Sofie Lemaire voor Ryan Gosling even buiten beschouwing laten, viel tijdens haar interview met de ster uit 'Gangster Squad' in de Kruitfabriek vooral diens reactie op de prestaties van Matthias Schoenaerts op.

De voorgeschotelde foto van Schoenaerts zei Rosling aanvankelijk niets maar toen Lemaire de woorden Oscarnominatie en Bull Head liet vallen, ging er wel een lampje branden. "Ha, is hij die kerel? Hij zat ook in 'Rust and Bone', niet? Hij is geweldig", herpakte Rosling zich.

Of hij ook goeie raad had voor zijn 'opvolger', de 'nieuwe Ryan Gosling'? "Zeg hem maar dat die vergelijking mij spijt. Wat erg. Raad heeft hij niet nodig. Hij is geweldig. Die films zijn fantastisch. Ik hoop alleen dat ik ooit met hem kan samenwerken." Met "die films" bedoelt Rosling in de originele versies 'Rundskop' en 'De rouille et d'os'.

Met 'Dood van een Schaduw' van Tom Van Avermaet heeft hoofdrolspeler Matthias Schoenaerts dit jaar overigens opnieuw een Oscarnominatie beet voor beste kortfilm.

Ryan Rosling, die met zijn 32 drie jaar jonger is dan Matthias Schoenaerts, schittert op dit moment zelf naast Josh Brolin en Sean Penn in de indrukwekkende, ijzersterke misdaadfilm Gangster Squad. Die kunnen wij van onze kant dan weer de 'nieuwe Godfather' noemen.

10-01-2013 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé laat stukje borst zien

Beyoncé laat stukje borst zien

http://oi50.tinypic.com/rtgb4i.jpg

En of Beyoncé er weer tiptop uitziet na haar bevalling: de Amerikaanse prijkt boordevol zelfvertrouwen op de cover van 'GQ'. De heren kunnen maar beter genieten van dit stukje borst, want uit de kleren gaan voor een mannenblad doet de vrouw van Jay-Z zelden.


Beyoncé treedt ook -net als in 2009 overigens- op tijdens de inauguratie van president Barack Obama. Ze zal op 21 januari het nationale volkslied zingen, Kelly Clarkson en James Taylor nemen respectievelijk 'My Country Tis of Thee' en 'America The Beautiful' voor hun rekening.

"Vicepresident Joe Biden en ikzelf zijn vereerd met de komst van deze geweldig getalenteerde artiesten. Hun muziek gaat recht naar het hart van de gemiddelde Amerikaan", liet Obama weten.

De 31-jarige zangeres heeft er tijdens de kiescampagne nooit een geheim van gemaakt aan welke kant ze stond. In november schreef ze zelfs een brief, waarin ze Obama prees als inspiratiebron voor de toekomstige generatie. "Elke dag zien we jouw hart en karakter, waardoor we nog meer van onzelf kunnen geven", klonk het onder meer. "Jij bent de leider die ons de goede richting zal uitsturen. Jij bent de reden dat mijn dochter en neef zullen opgroeien in de wetenschap dat ze alles kunnen bereiken wat ze maar willen. Daarom verdien je al mijn respect en bewondering." Ze liet ook een T-shirt ontwerpen om geld in te zamelen voor zijn herverkiezing.

10-01-2013 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Communicatie van paleis lijkt op paniekvoetbal"

"Communicatie van paleis lijkt op paniekvoetbal"

http://oi48.tinypic.com/9ghhg2.jpg

Nadat het Paleis gisteren een communiqué verspreidde waarin gesteld werd, dat men niet op de hoogte was van de beslissing van koningin Fabiola om haar erfenis onder te brengen in een stichting, hebben de advocaten van de koningin vandaag een tekst gepubliceerd waarin de werking van het fonds werd toegelicht. "Dit lijkt op paniekvoetbal", zegt de Belgische royaltywatcher Thierry Weber. "Het paleis had veel beter kunnen anticiperen."


"Als je de reactie analyseert van prins Filip op het boek van Frédéric Deborsu en die van koningin Fabiola op de heisa over haar stichting, dan vallen twee dingen op", zegt Thierry Weber. "De protagonisten werden ertoe gedwongen om snel te reageren, en ze hebben dat ook vrij snel gedaan."

De koninklijke familie lijkt veel meer dan vroeger onder vuur te liggen. "Een taboe lijkt gesneuveld", stelt Weber vast. "De reactie van prins Filip vond ik knap in mekaar zitten, maar ik zou het Paleis toch de raad geven om de communicatie te centraliseren en ook meer pro-actief op te treden."

Privésfeer
Christian Koninckx, professor aan de Vrije Universiteit van Brussel en ook gespecialiseerd in de monarchie, vindt de communicatie van het Paleis helemaal niet problematisch. "Fabiola is niet langer de echtgenote van het staatshoofd en heel deze kwestie situeert zich in de privésfeer", zegt de professor. "Daarnaast is het zo, dat het Paleis verschillende afdelingen heeft: het huis van de koning, van de koningin, de diensten van prins Filip, ... Dat zijn allemaal onafhankelijke entiteiten, zowel op financieel vlak, als op het gebied van communicatie."

Van de kant van het Paleis wordt gesteld, dat "de laatste communiqués van prins Filip en van koningin Fabiola persoonlijke initiatieven zijn. De koningin stond er op om de berichten in de pers over de oprichting van haar fonds snel recht te zetten."

10-01-2013 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears weg bij 'X Factor'

Britney Spears weg bij 'X Factor'

http://oi45.tinypic.com/yjx4l.jpg

Britney Spears stopt als jurylid in de Amerikaanse versie van 'X Factor'. Volgens TMZ heeft ze om professionele redenen zelf de knoop doorgehakt. 'The Hollywood Reporter' meent echter dat de superster de eer aan zichzelf hield nadat ze te horen kreeg dat de bazen haar niet meer voor het volgende seizoen zouden vragen. Televisiezender Fox heeft nog niet op het vertrek van Britney gereageerd.


Versie één: 'Bitbit' is dol op de talentenjacht, maar wil zich in de nabije toekomst op haar muziekcarrière focussen. Ze is zelfs al de studio ingedoken om te werken aan haar achtste album, onder deskundige begeleiding van Will.i.am en producer Hit-Boy. Na de opnames zou Britney zowaar weer op tournee willen. Volgens TMZ loopt Spears 15 miljoen dollar mis door te stoppen met 'X Factor'.

Versie twee: ze zou sowieso haar C4 gekregen hebben omdat Simon Cowell haar commentaren te saai vond. "De makers hebben al plannen gemaakt voor volgend seizoen. Britney en haar entourage beseften dat de kans dat ze mocht terugkeren wel heel klein was", aldus een bron uit de productie. "Hetzelfde geldt voor L.A. Reid trouwens: hijzelf wist maar al te goed dat dit seizoen niet zijn beste was en dus stapte hij zelf op."

Volgens insiders had Britney bovendien veel te vaak pauzes nodig en ontbrak het haar ook aan inlevingsvermogen. Tijdens de live shows keek ze haar eigen kandidaten zelfs amper aan.

10-01-2013 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Taylor Swift krijgt het hard te verduren op People's Choice Awards

Sexy Taylor Swift krijgt het hard te verduren op People's Choice Awards

http://oi47.tinypic.com/2mg6q6s.jpg

Taylor Swift is weer single en dat zal u geweten hebben. Op de rode loper van People's Choice Awards verscheen de Amerikaanse countryzangeres in een gewaagde maar stijlvolle witte jurk. De rode ogen verraadden echter dat de kersverse breuk met Harry Styles allesbehalve verwerkt is.


Toen Swift haar trofee ging ophalen, botste ze echter op het njet van actrice Olivia Munn. "Een beetje stom dat net jij die prijs wint", flapte ze eruit. Een grappige verwijzing was dat naar de gênante ervaring die Taylor drie jaar geleden te slikken kreeg op de MTV Music Awards. Kanye West stormde toen het podium op om duidelijk te maken dat de award eigenlijk naar Beyoncé had moeten gaan. De term 'geKanyed' worden was geboren.

In tegenstelling tot toen reageerde Swift nu wel gevat op de situatie. "Oh God, dit overkomt me nu eens elke keer", lachte ze vlotjes mee. "Bedankt fans, dit is dankzij jullie." Het podium verlaten deed ze op de tonen van... One Direction, de groep van Styles. Nee, het is tegenwoordig geen lachertje om Taylor Swift te zijn...

'The Hunger Games' werd de grote winnaar van de avond met vijf prijzen. Jennifer Lawrence haalde het zelfs als beste actrice van Mila Kunis, Emma Stone, Anne Hathaway en Scarlett Johansson. Katy Perry mocht vier keer juichen. Jason Mraz won de prijs voor beste mannelijke artiest. Maroon 5 werd verkozen tot beste band. Het beste album ('Up all night') en de beste song ('What makes you beautiful') werden volgens het publiek gemaakt door One Direction. Onder meer Christina Aguilera en Alicia Keys deden de zaal daveren met een spetterend optreden. De People's Choice Awards gelden als een opwarmertje voor de Golden Globes en de Oscars.

10-01-2013 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicki Minaj legt ruzie met Mariah Carey bij: "Dankzij mijn sekstape"

Nicki Minaj legt ruzie met Mariah Carey bij: "Dankzij mijn sekstape"

http://oi49.tinypic.com/2h7q8i1.jpg

Nicki Minaj heeft naar eigen zeggen haar ruzie met Mariah Carey bijgelegd. De popster verklaarde dat tijdens een persconferentie voor het nieuwe seizoen van 'American Idol'. Reden van de verzoening? "We hebben samen naar mijn sekstape gekeken", grapte ze. Een sneer naar de media, die gewag maakten van pikante beelden die gelekt zouden zijn. "Tijd heelt alle wonden", vulde Carey aan.

Toch kon de Amerikaanse popster het niet laten om nog een klap onder de gordel uit te delen. "De ruzie kwam eigenlijk van één kant", klonk het. "Niet waar", riposteerde Nicki.

Daarna sloeg die laatste voor alle veiligheid een zalvende toon aan. "Ik zeg constant lieve dingen over Mariah. Zij is een van mijn favoriete artiesten aller tijden. Dankzij haar is een hele nieuwe generatie zangeressen opgestaan. Dat ik nu samen met haar in de jury mag zitten, is gewoon te gek."

10-01-2013 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne: "Fans Lady Gaga willen dat ik zelfmoord pleeg"

Kelly Osbourne: "Fans Lady Gaga willen dat ik zelfmoord pleeg"

http://oi49.tinypic.com/2mr61ia.jpg

De fans van Lady Gaga zijn duidelijk niet onder de indruk van het gewichtsverlies van Kelly Osbourne. Ze raden haar zelfs aan zelfmoord te plegen omdat ze nog steeds te dik is.


Ruim twintig kilogram is de realityster inmiddels al kwijtgespeeld, maar van haar slechte imago raakt ze niet verlost. "Hoewel ik me nog nooit zo slank en gezond gevoeld heb, blijven ze me een dikke vette hoer noemen. De Lady Gaga-fans zijn de ergste: ze hopen zelfs dat ik verkracht word en mezelf van kant maak. Hier krijg ik al mijn hele leven mee te maken. Ach, ik probeer het gewoon te negeren."

Ironisch genoeg is het net Lady Gaga die de laatste maanden af te rekenen krijgt met overtollige kilo's. Vooral na haar optreden in Amsterdam van vijf maanden geleden barstte de kritiek los. "Ik hou van pasta en pizza", verklaarde de excentrieke zangeres toen. "Ik probeer zoveel mogelijk weg te blijven uit New York. Mijn vader heeft daar een restaurant geopend en telkens als ik daar binnenstap, komen er twee kilo bij."

Na alle commotie ontketende Lady Gaga een lichaamsrevolutie, waarbij ze openlijk uitkwam voor haar eetstoornis. De iets gezettere fans gingen er gretig in mee door het voorbeeld van hun idool te volgen en zichzelf in ondergoed te fotograferen.

10-01-2013 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney en Meryl Streep mogen Golden Globes uitreiken

George Clooney en Meryl Streep mogen Golden Globes uitreiken

http://oi49.tinypic.com/b5iam0.jpg

Meryl Streep en George Clooney mogen zondagavond beeldjes uitreiken op de Golden Globes. De Hollywood Foreign Press, de organisators van de awardshow, kondigde vandaag aan dat ook Jennifer Garner en Debra Messing awards mogen uitreiken tijdens de liveshow.


Verder mogen ook Amanda Seyfried, Jeremy Renner, Kerry Washington, Will Ferrell, Kristen Wiig, Nathan Fillion, Jason Statham en Jennifer Lopez het podium op om een beeldje weg te geven.

De 70ste editie van de Golden Globes Awards, gepresenteerd door Tina Fey en Amy Poehler, vindt aanstaande zondag plaats in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills.

Onze redactie in Hollywood volgt de uitreiking vanop de eerste rij. Het volledige verslag kan u live volgen op onze website.

09-01-2013 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fabiola richt stichting op om erfenis te regelen

Fabiola richt stichting op om erfenis te regelen

http://oi50.tinypic.com/2isvyg0.jpg

Koningin Fabiola heeft een private stichting in het leven geroepen die haar moet toelaten een gepaste regeling uit te werken voor haar erfenis. Dat schrijven de kranten van Sudpresse. De kinderloze Boudewijn en Fabiola hebben geen directe erfgenamen, maar de koningin wil minstens een deel van haar erfenis naar haar directe biologische neven en nichten laten vloeien.


Sinds de dood van koning Boudewijn in 1993 heeft Fabiola volgens de kranten een kleine 27 miljoen euro dotaties ontvangen, maar erfde ze ook nog van haar overleden echtgenoot. Zonder erfgenamen zouden de successierechten op haar fortuin oplopen tot 70 procent, maar de stichting helpt haar daaraan te ontkomen.

Volgens de statuten, die al in het Staatsblad verschenen, heeft de stichting "Fons Pereos" vier doelstellingen. Zo wil ze haar familieleden bijstaan, historische en culturele werken van het koningspaar promoten, bijdragen aan de Astrida Stichting van wijlen koning Boudewijn en katholieke instellingen een duwtje in de rug geven.

De raad van bestuur bestaat naast Fabiola nog uit acht leden. In geval van ontbinding gaan de fondsen naar de Astrida Stichting en een andere private stichting die de koningin in 1999 in Spanje heeft opgezet, luidt het nog.

09-01-2013 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum is 'beest in bed'

Heidi Klum is 'beest in bed'

http://oi50.tinypic.com/29mm64k.jpg

Heidi Klum blijkt een liefhebber te zijn van spannende nachtelijke uurtjes in de slaapkamer. Zo zou het 39-jarige topmodel houden van 'experimentjes' in bed.


In een interview met 'Marie Claire' deze maand vertelt ze dat "het nooit kwaad kan om jezelf eens in sexy lingerie te hijsen en dingen te doen die je normaal niet zou doen. Ik vind het gewoon leuk mijn partner eens te verrassen met iets nieuws, dat houdt het liefdesspel spannend".

Klum heeft tegenwoordig een relatie met met haar lijfwacht Martin Kirsten. Vorig jaar verbrak ze haar relatie met zanger Seal. Ze was zes jaar met hem getrouwd.

09-01-2013 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdadigheid volgens Khloe K.: veil je oud ondergoed

Liefdadigheid volgens Khloe K.: veil je oud ondergoed

http://oi47.tinypic.com/ifbdph.jpg

Je kan dan wel verwachten dat het niet om grauwgewassen Sloggi's of beha's van bij Zeeman zal gaan, maar toch. Khloe Kardashian biedt op eBay haar oude lingerie aan om geld in te zamelen voor de liefdadigheidsorganisatie van haar man Lamar Odom. Die runt Cathy's Kids, een naar zijn overleden moeder Cathy Mercer genoemd fonds dat zich inzet voor kansarme kinderen in New York en Los Angeles.

Zijden nachtkleedjes zitten er tussen, een sportbeha, maar ook een trui en een zonnebril.

Ook Kim
Vorige zomer zette Khloe, die met haar zussen Kim en Kourtney ook de boetiek Daash runt, zette vorige zomer haar eigen online klerenwinkel op. Kim heeft ook haar eigen eBay-winkel via dewelke ze vorig jaar een deel van haar kleerkast verkocht. Een deel van die opbrengst schonk ze aan kerkelijke liefdadigheidsinstellingen.

Kinderwens
Misschien doet Khloe haar lingerie van de hand omdat ze binnenkort een maatje meer zal hebben. Khloe windt er geen doekjes om dat ze voor het eind van dit jaar zwanger wil raken zodat haar baby en die van zus Kim later samen zouden kunnen spelen.

Enkele maanden geleden heette het nog dat Khloe haar kinderwens had opgeborgen nadat ze co-presentatrice van 'The X Factor' werd. Maar of haar contract al dan niet verlengd wordt, Khloe is stellig van plan terug vruchtbaarheidsbehandelingen te ondergaan. "Niet dat ze jaloers is op Kim, eerder geïnspireerd", aldus een vriendin van de 28-jarige brunette.



09-01-2013 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornoster trekt in bij Charlie Sheen

Pornoster trekt in bij Charlie Sheen

http://oi47.tinypic.com/20k7qzk.jpg

Sinds oktober vermaakt Charlie Sheen (47) zich met de 24-jarige pornoster Georgia Jones, bij de kenners van het genre geroemd om lesbische verzetjes. Dat blijkt zo goed mee te vallen dat de brunette in Los Angeles intrekt bij Sheen.


Volgens TMZ is Charlie bijzonder gesteld op Georgia omdat ze enkel in de lesbische afdeling van de pornowinkel terug te vinden is, in tegenstelling tot zijn vorige 'godin', Bree Olson.

Vrienden van de losgeslagen acteur zeggen dat hij nooit zo serieus geweest is over een vrouw sinds hij twee jaar geleden per sms gedumpt werd door Bree.

09-01-2013 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson kostte 1.200 euro per seconde op tv

Pamela Anderson kostte 1.200 euro per seconde op tv

http://oi50.tinypic.com/2cf4p05.jpg

Voor de producenten van de Britse tv-show 'Dancing on Ice' was de deelname van Pamela Anderson een dure grap. De voormalige Baywatchster wist vooraf te bedingen dat ze 184.000 euro zou krijgen, ongeacht hoe lang ze in de show bleef. Na de eerste aflevering lag ze er al uit.


In totaal was de blondine nog geen drie minuten op televisie, wat neerkomt op ruim 1.200 euro per seconde.

Borst uit jurkje
Bazen van de show waren met stomheid geslagen toen Pam bij de slechtste twee belandde omdat haar dans verkeerd ging nadat een van haar borsten uit jaar jurkje was gefloept. De jury stemde haar unaniem weg.

"Pammy is de grootste ster die we de afgelopen jaren in de show hebben gehad en we hoopten dat ze week na week miljoenen kijkers zou trekken", zegt een bron bij de show.

"Het is een ramp"
Pamela's partner vloog speciaal naar Amerika voor een wekenlange training met de 45-jarige ster. "We moesten eerste klas vluchten boeken en dure accommodaties regelen voor het geval ze de finale zou halen. We hebben zo'n 150.000 pond uitgegeven en Pammy is er maar een week in gebleven. Het is een ramp."

Tijdens haar optreden zondagavond vielen Pamela's borsten uit haar jurkje waardoor ze alle controle kwijtraakte. "Ik vind het zo erg voor mijn schaatspartner Matt. Ik struikelde en mijn borsten vielen eruit. Zoals altijd in mijn leven", zei ze na afloop. Via Twitter bood ze haar excuses aan. "Bedankt voor alles. Sorry dat ik eruit ben gestemd. Mijn jurk ging los. Ik ben er kapot van."

09-01-2013 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els De Schepper stelt tournee uit wegens rugproblemen

Els De Schepper stelt tournee uit wegens rugproblemen

http://oi45.tinypic.com/250s0bd.jpg

Els De Schepper moet omwille van rug- en nekklachten haar hele voorjaarstournee 'Feest' verplaatsen naar eind 2013. Daarbij zit ook de voorstelling in het Antwerpse Sportpaleis. De comedienne had eind november een licht auto-ongeval en onlangs traden er complicaties op. Ze had ook voordien al jaren last van hoofd-, rug- en nekpijn na een skiongeval.


"Na uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis moet Els op doktersadvies haar rug een aantal maanden laten rusten", aldus haar management. De Schepper wil naar eigen zeggen eerst volledig herstellen voor ze aan haar tournee begint, des te meer omdat het om een soort 'best of' gaat.

"Het zou meer dan zonde zijn om net de meest hilarische stukken uit mijn carrière niet te kunnen tonen", aldus de actrice en cabaretière. De voorstellingen zouden onder meer paaldansacts en andere fysiek uitdagende capriolen inhouden, en daar is De Schepper momenteel niet toe in staat.

De 'Feest'-voorstelling in het Sportpaleis van zaterdag 23 maart wordt omgevormd tot twee avonden in de Lotto Arena op donderdag 12 en vrijdag 13 december, aangezien in de Sportpaleiskalender geen geschikte datum meer kon gevonden worden. Iedereen die al tickets had gekocht, zal volgens De Scheppers management persoonlijk gecontacteerd worden.

09-01-2013 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye op 'babymoon' in Parijs

Kim en Kanye op 'babymoon' in Parijs

http://oi49.tinypic.com/x4rd68.jpg

Kim Kardashian en Kanye West zijn momenteel op 'babymoon' in Parijs. Gisteren bezochten ze onder meer de Eiffeltoren en gingen ze samen shoppen, of wat dacht u?


Volgens een bron in USMagazine wilden de twee na de aankondiging van haar zwangerschap "een weekje chillen". Hun uitstapje wordt een 'babymoon' genoemd, naar analogie met een 'honeymoon' of huwelijksreis.

09-01-2013 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper tweet zijn eigen zelfmoord

Rapper tweet zijn eigen zelfmoord

http://oi45.tinypic.com/alna7m.jpg

Rapper en MTV-ster Freddy E (22) heeft afgelopen weekend in zijn huis in Seattle zelfmoord gepleegd. Zijn laatste momenten deelde hij met zijn volgers op Twitter.


Relatieproblemen met collega-rapper Honey Cocaine lijken achter de dramatische zelfmoord te zitten. "Als er een God is dan roept hij me terug naar huis", begint de treurige reeks tweets op 5 januari. Zijn allerlaatste schrijfsel luidde "Het spijt me".

In eerste instantie konden zijn bijna 130.000 volgers op Twitter niet geloven dat Freddy werkelijk zelfmoord had gepleegd. Zij dachten eerder aan een publiciteitsstunt. Later die dag bevestigden de ouders van Freddy E echter dat hij zichzelf met een geweer had doodgeschoten.

Een geschokte Honey Cocaine ontkent op Twitter dat zij de de reden van de zelfmoord van haar vriend was. "We hadden een band, ik was er altijd voor hem. We waren als Bonnie and Fucking Clyde."

09-01-2013 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!