Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes houdt huid jong met slakkenslijm

Katie Holmes houdt huid jong met slakkenslijm

http://oi47.tinypic.com/2i1fuw7.jpg

Katie Holmes houdt haar huid jong met slakkenslijm. De 34-jarige actrice kreeg de raad om crèmes te gebruiken met dat goedje in en is nu al onder de indruk van de resultaten. "Het laatste jaar was moeilijk voor Katie", aldus een bron. "Ze beseft dat ze carrièregewijs heel wat laten liggen heeft en probeert er nu opperbest uit te zien om alsnog die droomrol te scoren. Voor haar is het nu of nooit als ze zichzelf wil herlanceren. Dat slakkenslijm is één middeltje om haar doel te bereiken, haar huid voelt er in ieder geval heel zacht door aan."

Sinds de breuk met Tom Cruise trok Holmes naar New York, waar ze samen met dochter Suri leeft. Haar medewerking aan de Broadway-productie 'Dead accounts' leverde een flop op. Door de armzalige ticketverkoop werd het stuk zeven weken vroeger dan gepland afgevoerd.

23-01-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Harry Styles en Taylor Swift weer samen"

"Harry Styles en Taylor Swift weer samen"

http://oi45.tinypic.com/e6rrwz.jpg

Taylor Swift en Harry Styles vormen weer een liefdesstel. Het jonge duo legde de discussie die ontstaan was tijdens hun nieuwjaarsvakantie op de Caraïben bij. Naar verluidt zullen ze volgend weekend opnieuw samen hun opwachting maken tijdens de NRJ Music Awards in Cannes.

"Taylor beseft dat ze wat overdreven heeft", aldus een bron in 'The Sun'. "Ze wil nu meer genieten van de relatie in plaats van zich zorgen te maken over de toekomt. Harry is bovendien niet het soort kerel waar je lang boos op kan blijven. Ze heeft hem wat ruimte gegeven en die beslissing heeft hen allebei deugd gedaan. Wat er met Nieuwjaar gebeurd is, is nu enkel nog een verre herinnering." Styles heeft bovendien naar verluidt nog enkele romantische plannetjes voor zijn vriendin petto.

Swift heeft al mislukte relaties met Jake Gyllenhaal, Joe Jonas en John Mayer achter de rug. Toen ook Styles zich in dat rijtje voegde, leverde haar dat heel wat hoongelach op. "De grapjes over haar liefdesleven bezorgden haar rode kaken. Pas op, eerst vond Taylor al die aandacht voor haar persoontje nog leuk en deed ze vlotjes mee. Maar er kwam geen eind aan in de tabloids en talkshows. Vooral de opmerkingen tijdens de Golden Globes hebben haar diep geraakt."

23-01-2013 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé playbackte volkslied bij inauguratie Obama

Beyoncé playbackte volkslied bij inauguratie Obama

http://oi49.tinypic.com/29efwrc.jpg

Zangeres Beyoncé zong haar veelgeprezen vertolking van het Amerikaanse volkslied tijdens de inauguratie van president Obama gisteren wel, maar niet live. Ze playbackte, meldt The Times.


Een woordvoerder van de Marine Corp Band, het muziekkorps dat veel officiële gelegenheden muzikaal begeleidt, zei tegen de krant dat het een standaardprocedure is om een band achter de hand te houden met de opname van de muziek. Beyoncé besloot vlak voordat ze het door miljoenen bekeken optreden moest geven om te vertrouwen op de opgenomen versie, in plaats van het live te zingen. Haar vertolking van het volkslied werd overigens wereldwijd geroemd.

Het is niet ongebruikelijk dat gespeelde of gezongen muziek bij dit soort gelegenheden niet live is. Begin 2009 vroeg Obama, toen net voor het eerst gekozen, Yo-Yo Ma (cello) en Izhtak Perlman (viool) om te spelen, en noemde hij de naam van een componist die hij waardeerde. Dat leverde een muziekstuk op, dat ook van tevoren werd opgenomen. De muzikanten wilden tijdens de inauguratie zelf het risico niet lopen dat de weersomstandigheden hun spel zouden beïnvloeden, en deden dus alsof.

23-01-2013 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Las Vegas smeekt: "Komt alsjeblieft terug, prins Harry"

Las Vegas smeekt: "Komt alsjeblieft terug, prins Harry"

http://oi48.tinypic.com/219uujk.jpg

De burgemeester van Las Vegas heeft Prins Harry gesmeekt om terug naar haar stad te komen nu hij terug is uit Afghanistan.


Harry heeft na vijf maanden zijn militaire missie in het Midden-Oosten afgerond. Hij heeft ook eindelijk voor het eerst gesproken over zijn naakte escapades in Las Vegas die in de Britse pers werden uitgesmeerd voor hij naar het oorlogsgebied vertrok. "Ik heb mezelf teleurgesteld."

De burgemeester van dé gokstad van de Verenigde Staten zegt dat Harry nu wel een nieuwe trip naar Vegas heeft verdiend. De stad is zelfs bereid de rode loper uit te rollen voor zijn bezoek. "We zijn blij dat hij huis is, Harry is hier altijd welkom, we verwelkomen hem hier met open armen."

Deze smeekbede van de burgemeester is niet verrassend. De stad kreeg voor 17 miljoen euro gratis media-aandacht dankzij het Britse koninklijke naaktschandaal.

23-01-2013 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verraadt Adele naam van zoontje door deze ketting?

Verraadt Adele naam van zoontje door deze ketting?

http://oi47.tinypic.com/2mfk711.jpg

Adele werd in Hollywood gespot met voor de eerste keer een bijzondere ketting om de hals met daarop de naam 'Angelo'. De paparazzi zijn er dan ook van overtuigd dat ze het grote geheim van Adele ontcijferd hebben. Angelo is dé naam van haar zoontje.


De naam van het kind moet zowat het best bewaarde geheim zijn in de showbizzwereld. Sinds de baby op 19 oktober vorig jaar in hun leven kwam, houden de 24-jarige zangeres en haar verloofde Simon Konecki immers de lippen stijf op elkaar.

Tijdens de uitreiking van de Golden Globes vorige week, waar ze een award kreeg voor de titelsong van de Bondfilm 'Skyfall', zei ze nog: "Het is te persoonlijk en intiem. Ik ben er nog niet klaar voor."

Zou Adele nu dan toch (per ongeluk) te veel hebben prijsgegeven tijdens een shoppingtrip? Ingewijden verklaarden eerder al aan The Sun dat personen, die close zijn met de zangeres, verklapt hebben dat het zoontje Angelo heet. "Het dragen van deze ketting bevestigt dit alleen maar", aldus de bron.

23-01-2013 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira via keizersnede bevallen van zoontje Milan

Shakira via keizersnede bevallen van zoontje Milan

http://oi47.tinypic.com/2vs2mhe.jpg

Shakira is in een privékliniek in Barcelona via een keizersnede bevallen van een zoontje. Vader Gerard Piqué, verdediger van FC Barcelona, was de hele tijd aan haar zijde. Opvallend is de naam van de spruit: Milan. In een verklaring laat de kliniek weten dat zowel moeder als zoon het goed maken.


De volledige naam luidt Milan Piqué Mebarak. ''Ik wil jullie allemaal vragen voor mij te bidden op deze zeer belangrijke dag in mijn leven'', zei de Colombiaanse zangeres eerder op de dag op Twitter. Het is het eerste kindje voor de blonde schone en haar vriend Gerard Piqué.

Kort na de bevalling verklaarden de ouders ook de naam van hun zoontje: "De naam Milan (uitspraak MEE-lahn) betekent waardevol, liefhebbend en gracieus in het Slavish, in het Latijn betekent het ambitieus en hardwerkend, in het Sanskriet staat Milan voor eenmaking".

"Net als zijn vader, werd Milan meteen lid van FC Barcelona".

Shakira heeft sinds maart 2011 een relatie met Piqué, profvoetballer bij FC Barcelona. In september vorig jaar bevestigde ze officieel de zwangerschap.

Volgens de Spaanse krant La Razon plande het koppel de geboorte zodat Piqué de bevalling zou kunnen bijwonen.

23-01-2013 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley Cooper wil rol Lance Armstrong spelen

Bradley Cooper wil rol Lance Armstrong spelen

http://oi50.tinypic.com/126blo9.jpg

Bradley Cooper aast op de rol van Lance Armstrong in een film over de gevallen wielerheld. "Ik zou hem zeker willen spelen", bekende de acteur tegen de BBC.


Paramount Pictures gaat het leven van Armstrong verfilmen, maar de cast is nog niet bekendgemaakt. Cooper zegt dat hij niet is benaderd voor de rol van de wielrenner. Namen die wel worden genoemd, zijn Matt Damon, Jake Gyllenhaal, Michael Fassbender en Christian Bale.

'Ik weet nog dat Matt Damon in een film over Armstrong zou spelen, jaren geleden al. Toen dacht ik al: wat een geweldig personage om te spelen, dat zou ik ook graag doen. Hij is zo fascinerend', aldus Cooper.

De topper maakt kans op een Oscar voor zijn rol in 'Silver Linings Playbook'. De Armstrong-productie wordt gebaseerd op het boek van New York Times-verslaggever 'Juliet Macur, Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong'.

23-01-2013 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry zet steun voor Obama's nog eens in de verf

Katy Perry zet steun voor Obama's nog eens in de verf

http://oi49.tinypic.com/2vtayrk.jpg

Katy Perry heeft haar steun voor Barack Obama nooit onder stoelen of banken geschoven. Zaterdag zette de zangeres haar vaderlandsliefde nog eens in de verf door in een pikante 'stars and stripes'-outfit op te treden in Washington. De show diende niet alleen om de tweede ambstermijn van de president te vieren, maar zette ook de kinderen van militairen in de bloemetjes. Usher droeg eveneens zijn steentje bij.

Naar het einde toe nam niemand minder dan Michelle Obama het woord. "Toen we zeiden dat we een optreden wilden geven ter ere van de kinderen van militairen wilde iedereen hier zijn. Usher, Katy Perry, Nick Cannon, de cast van 'Glee',... En geloof me ze zijn hier niet voor mij, maar voor jullie. Omdat ze weten wat voor offers jullie elke dag maken", klonk het.

21-01-2013 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna langs achter bekeken

Rihanna langs achter bekeken

http://oi45.tinypic.com/2f087r5.jpg

Rihanna heeft u intussen al vanuit alle mogelijke hoeken en kanten gezien, maar zijzelf krijgt er blijkbaar geen genoeg van. Deze keer trakteert ze u onder meer op een sappig uitzicht op haar achterste. "Mijn haar opgestoken en aan het relaxen achter de schermen van een nieuwe covershoot", liet ze weten aan haar bijna 28 miljoen Twitterfans.

Op een ander plaatje slaagde ze er ondanks tonnen make-up niet in haar vermoeidheid te verbergen. De derde foto vanuit de rijdende Jeep focust dan weer vooral op haar boezem.

Vorige donderdag bracht de zangeres in de studio door met eeuwige liefde Chris Brown. Vermoed wordt dat de single zal gaan over "haar onvermogen om de rapper niet graag te zien". Brown zelf werd eergisteren nog gekiekt met een niet al te nuchtere blondine op zijn schoot.

21-01-2013 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears vergeet haar beha weer eens

Britney Spears vergeet haar beha weer eens

http://oi49.tinypic.com/34pdldy.jpg

Het is nog maar net uit met Jason Trawick of Britney Spears is alweer gesignaleerd in een iets te bloot jurkje. De zangeres leek zich wat stijlvoller te kleden sinds ze samen was met Trawick maar nu de verloving is verbroken, loopt ze er toch weer wat schaamtelozer bij.

Brit is op de foto op de website van Us Weekly te zien in een luchtig jurkje met een dun bandje en daaronder draagt ze... niets. Maar zo zonder beha lijkt de zangeres toch ook wat ongemakkelijk te vinden. Ze houdt haar sjaal voor haar zeer aanwezige boezem en probeert haar jurkje een beetje over haar borsten te trekken. Dat Britney haar beha weleens vaker vergeet, is te zien aan de talloze foto's van haar op internet waarop ze zichtbaar geen beha aan heeft.

Het is de eerste keer dat de popartiest is gefotografeerd na de bekendmaking van haar breuk met haar voormalig manager, met wie ze drie jaar samen was.

21-01-2013 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Excuses BBC na kindershow met 'Jimmy Savile'-imitatie

Excuses BBC na kindershow met 'Jimmy Savile'-imitatie

http://oi47.tinypic.com/zmkwv4.jpg

De BBC heeft een golf aan boze reacties over zich heen gekregen na een uitzending van poppenserie 'De Tweenies'. Een van de karakters van het programma voor kleuters verkleedde zich namelijk in de show als pedofiel Jimmy Savile.


De omroep heeft gisteren zijn excuses aangeboden voor de pijnlijke blunder. De BBC meldt dat de aflevering, afgelopen weekend 's ochtends uitgezonden, al opgenomen is in 2001. De BBC schrijft dat ze de aflevering nooit meer zullen herhalen.

'De Tweenies' gaat over de avonturen van vier kinderen en twee volwassenen. In de bewuste scène verkleedt de vader van de kinderen zich als de overleden 'Top of the Pops'-presentator Savile. 

Jimmy Savile pleegde in ruim 50 jaar tijd zeker 214 seksmisdrijven, waaronder 34 verkrachtingen. Kinderen van pas 8 jaar oud behoorden tot zijn slachtoffers.

21-01-2013 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence maakt Oscar-concurrenten belachelijk

Jennifer Lawrence maakt Oscar-concurrenten belachelijk

http://oi46.tinypic.com/2vsjatg.jpg

Actrice Jennifer Lawrence heeft laten weten waarom haar concurrentie in de categorie 'beste actrice' geen schijn van kans maakt op een Oscar.


Dit deed Jennifer, die is genomineerd voor haar rol in 'Silver Linings Playbook', in het programma 'Saturday Night Live'.

Met een knipoog kraakt ze haar concurrenten een voor een af. "Jessica Chastain, je bedoelt Jessica Chast-aint winning? In 'Zero Dark Thirty' pakte je Bin Laden. Nou en? In 'Winter's Bone' ving ik een eekhoorn, en die at ik vervolgens op."

Ook Naomi Watts krijgt ervan langs: "Je speelde in 'The Impossible'. Weet je wat nog meer onmogelijk is? Dat je mij verslaat tijdens de Oscar-uitreiking. Over 'Amour'-actrice Emmanuelle Riva: "Een 85-jarige oude Franse vrouw. Um, yeah, ik denk dat ik jou wel aankan," aldus Jennifer.

Op 24 februari wordt bekend wie er met de Oscar vandoor gaat.

21-01-2013 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tien beste quotes van Arnold Schwarzenegger

De tien beste quotes van Arnold Schwarzenegger

http://oi48.tinypic.com/xnf96r.jpg

Arnold Schwarzenegger mag dan al wel twee jaar gouverneur af zijn, maar de Oostenrijkse ex-krachtpatser en acteur slaagde er ondertussen in om een geslaagde comeback te maken in Hollywood. Schwarzenegger ('Schwarzie' voor de vrienden, zoals hij het zelf aangeeft tijdens ons interview) schittert momenteel in 'The Last Stand', zijn vierde film alweer sinds hij uit de politiek stapte. Ik kreeg onlangs de unieke kans om twintig minuten met 'The Governator' (fashionably late, netjes afgeborsteld en met een knoert van een sigaar in zijn hand) te praten. Dit zijn de tien beste quotes die uit ons gesprek zijn voortgevloeid.


1 Over de voordelen van ouder worden: "Well, aging sucks. Er zijn geen voordelen aan verbonden. Ja, je wordt wat wijzer en ik ben een betere acteur dan pakweg tien jaar geleden. Dat ik gouverneur ben geweest, kan ik misschien nog als een voordeel zien, maar daar is dan ook alles mee gezegd."

2 Over ouder worden: "Ik weet dat ik niet meer op hetzelfde niveau zit als pakweg dertig jaar geleden. Je geest wil zo graag opnieuw dertig zijn, maar je lichaam kan dat gewoonweg niet volhouden."

3 Over op pensioen gaan: "Ik begrijp dat hele concept van pensioen niet, dat is helemaal niks voor mij. Retiring from what? From having fun?"

4 Over zijn 'American Dream': "Ik wilde kampioen zijn, ik droomde er van om naar Amerika te verhuizen en ik was vastberaden om miljoenen te verdienen. Ik besefte vroeger niet dat het eigenlijk heel uitzonderlijk is om al je dromen ook effectief waar te maken. Waar kwam die motivatie vandaan? Die drive? It's crazy!"

5 Over zijn carrièreswitch van bodybuilder naar Hollywoodster: "Het voelde heel natuurlijk aan om de overstap van bodybuilder naar acteur te maken. Ik wist gewoon dat ik dat kon waarmaken, maar ik wist niet waarom ik daar zo zeker van was. Ik kon me mijn dromen visueel zo goed inbeelden waardoor het voelde alsof het echt was. In de realiteit was het echter een kwestie van wat werk om mijn dromen te verwezenlijken."

6 Waarom hij vindt dat actiefilms een komische noot nodig hebben: "Wanneer de lichten in de bioscoop uitgaan, dan willen de mensen een leuke tijd beleven. Lachen is daar een belangrijk onderdeel van. Dat is toch véél beter dan wanneer je de hele tijd gespannen op je stoel naar een achtervolgingsscène zit te kijken?"

7 Wat voor hem belangrijk is wanneer hij een script leest: "Films moeten in de eerste plaats overal goed marcheren. Het zit pas snor wanneer je op voorhand het gevoel hebt dat een film het goed zal doen in Duitsland, in de VS, in Italië, in China of in België."

8 Over hoe hij na een ongeluk op de set van 'The Last Stand' met 9 hechtingen in zijn gezicht meteen weer aan het werk is gegaan: "Well, euh, they were waiting for me. Ze hebben mij naar de spoed gebracht waar ze mij hebben opgelapt, maar ik ben dan meteen terug naar de set gegaan om die scène af te maken. Er was geen reden om niét terug te komen."

9 Over politiek versus acteren: "Politiek is 24 uur per dag. Er vindt elke dag wel een of andere benefietavond plaats en de mensen trekken om eender welke reden voortdurend aan je mouw. Er zijn altijd problemen en er zijn overal rampen. Mijn jaren als gouverneur waren voor mijn familie veruit de moeilijkste tijd."

10 Over de toekomstplannen van zijn kinderen: "Ik weet niet (of ze in de politiek willen stappen). Ze zijn geïnteresseerd in acteren, in tv-werk en in zaken doen. Ik moet nog zien welke richting ze uit zullen gaan. Maar die keuze laat ik volledig aan hen over. Voor mij maakt het écht niks uit."

21-01-2013 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart reed met vals rijbewijs

Rod Stewart reed met vals rijbewijs

http://oi49.tinypic.com/igvp5f.jpg

Rod Stewart (68) reed jarenlang met een illegaal rijbewijs.

"Ik heb nooit zelf mijn rijbewijs in het Verenigd Koninkrijk gehaald", onthult Rod in The Sun. De rocker liet in 1967 een van zijn personeelsleden het rijexamen in zijn naam afleggen.

"Een roadie was het zat om mijn chauffeur te spelen en bood aan om het in mijn plaats te doen", vertelt Stewart. "Hij is toen onder mijn naam geslaagd voor het examen. Daar was ik heel erg blij mee!"

Stewart reed vervolgens acht jaar illegaal op de Britse wegen totdat hij zijn rijbewijs wel zelf behaalde in Amerika. Zijn Amerikaans rijbewijs is ook geldig in Groot-Brittannië.

21-01-2013 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
20-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octomom gaat voor de laatste keer uit de kleren

Octomom gaat voor de laatste keer uit de kleren

http://oi47.tinypic.com/33ff1tw.jpg

Enkele weken nadat Nadya Suleman, ook bekend als Octomom, zich kandidaat stelde voor een uitkering, gaat ze opnieuw strippen. De bekende Amerikaanse moeder van een achtling zweert wel dat het nu de laatste keer is.


De mama zou voor haar laatste stripact, waarbij ze topless gaat, 20.000 dollar krijgen van de club T's Lounge in West Palm Beach. Met dit bedrag zou ze haar juridische kosten betalen, dat meldt de showbizzsite TMZ.com. De club zou Octomom vorig jaar voor de rechter hebben gesleept wegens contractbreuk.

Ze had toen eerst ingestemd zich op het podium van de club uit te kleden, maar besloot dit toch niet te doen toen werknemers van T's Lounge haar in de media zwart maakten. Nu zou de club akkoord zijn gegaan de zaak te laten vallen in ruil voor vier stripshows in februari. Ze zou dan niet alleen schaars gekleed op het podium dansen, maar ook achter de bar staan.

20-01-2013 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Batmobiel levert miljoenen op

Eerste Batmobiel levert miljoenen op

http://oi50.tinypic.com/v8j8y9.jpg

De eerste Batmobiel is zaterdag in de Verenigde Staten geveild voor 4,6 miljoen dollar (bijna 3,5 miljoen euro). Het spectaculaire voertuig speelde in de jaren 60 een hoofdrol in de tv-serie waarin Adam West de rol van Batman vertolkte.


De Batmobiel is een van de beroemdste auto's uit de tv- en filmgeschiedenis. George Barris bouwde het voertuig op basis van een oude concept-auto van Ford, de Lincoln Futura uit 1955. Hij kocht die auto voor een dollar. Eigenaar Barris (88) was zaterdag bij de veiling. Eerder had hij gezegd de auto nooit van de hand te doe

20-01-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kanye was al voor relatie geobsedeerd door Kim"

"Kanye was al voor relatie geobsedeerd door Kim"

http://oi45.tinypic.com/ou75ud.jpg

Kanye West heeft een obsessie voor het vrouwelijk lichaam én hij was al voor zijn relatie met Kim Kardashian geobsedeerd door de voluptueuze, donkerharige realityster.

Dat beweert de ex van de rapper in The Sun. De ex, Brooke Crittendon, denkt dat Kanye zelfs Kims beruchte sekstape heeft gekeken voordat hij wat met de tv-ster kreeg.

Brooke (31) had 2,5 jaar een relatie met Kanye (35). "Nadat we uit elkaar gingen, ontmoetten we elkaar nog eens als vrienden. Toen noemde hij ook al Kims naam. Ik wist dat er meer achter zat. Hij had al een tijdje gevoelens voor haar." Maar Kim was niet de enige celebrity die Kanye op zijn verlanglijstje had staan.

Ook Halle Berry, J-Lo en Beyoncé, maar die zijn allemaal al bezet. Toch denkt Brooke niet dat Kanye en Kim onafscheidelijk blijven. "In Hollywood kun je niet van 'voor altijd' spreken." Brooke maakte het zelf uit met Kanye toen ze ontdekte dat ze niet de enige vriendin was van de superster.

20-01-2013 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman bont en blauw na gewelddadige seksscène

Nicole Kidman bont en blauw na gewelddadige seksscène

http://oi45.tinypic.com/a9y8w2.jpg

Een stevige vrijpartij heeft zijn sporen nagelaten bij Nicole Kidman. De Australische actrice hield heel wat kneuzingen en blauwe plekken over aan de opname van een gewelddadige seksscène voor de film 'The Paperboy'.


Regisseur Lee Daniels wilde zelfs ophouden met filmen omdat hij bezorgd was over de verwondingen van Kidman. Maar de 45-jarige Oscarwinnares was niet te vinden voor een pauze. Tijdens de volgende opnamedag waren er weliswaar meerdere lagen make-up van doen om al haar blauwe plekken te bedekken.

Tegenspeler John Cusack onthulde dat veel seksscènes de finale versie niet eens haalden omdat ze te expliciet bleken te zijn. "Ik had echt schrik dat ik Nicole pijn zou doen maar zij was helemaal onbevreesd", aldus de acteur. "De beruchte seksscène werd al tijdens de eerste draaidag gefilmd en toen kende ik haar amper. "De volgende ochtend stond ze daar dan met al die blauwe plekken op haar benen."

20-01-2013 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael J. Fox verontschuldigt zich bij Taylor Swift

Michael J. Fox verontschuldigt zich bij Taylor Swift

http://oi47.tinypic.com/2rgezux.jpg

Taylor Swift kreeg het vorige week op de Golden Globes hard te verduren door de vele toespelingen op haar turbulente liefdesleven. Presentatrice Tina Fey zei onder andere dat ze moest wegblijven van Sam Fox, wat papa Michael J. Fox achteraf nog eens sterk benadrukte. Toch heeft hij daar blijkbaar spijt van gekregen, want volgens Taylor heeft de acteur zijn excuses aangeboden.


Vorige week vertelde Michael dat hij jong Hollywood niet echt volgt, maar dat hij niet blij zou zijn als Taylor Swift (22) zou daten met zijn oudste zoon Sam (23). "Taylor Swift schrijft liedjes over iedereen met wie ze uitgaat, toch?", vroeg hij cynisch in 'Vulture'. "Wat een manier om carrière te maken."

Veel ex-vriendjes van Taylor kregen er inderdaad van langs in haar songteksten. Denk maar aan 'Dear John', geschreven voor ex John Mayer. Michael verzon zelfs mogelijke titels voor liedjes na een breuk tussen Swift en zijn zoon. 'Sam, you piece of sh...', bijvoorbeeld.

20-01-2013 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Daniel Radcliffe samen met tegenspeelster nieuwste film"

"Daniel Radcliffe samen met tegenspeelster nieuwste film"

http://oi46.tinypic.com/2s0l0l0.jpg

Daniel 'Harry Potter' Radcliffe kan het opvallend goed vinden met Erin Darke, zijn tegenspeelster in de film 'Kill Your Darlings'. Tijdens het Sundance Film Festival zouden de twee al zoenend en al knuffelend gespot zijn.


In oktober kwam het bericht naar buiten dat Daniel zijn vriendin Rosie aan de kant had gezet. Toen al werd de naam van Erin genoemd als potentiële liefdeskandidate. En dat blijkt dus niet zomaar een gerucht te zijn.

"Ze zaten bijna de hele avond aan elkaar", vertelt een anonieme bron aan Us Weekly. "Erin had haar hand op zijn been. Maar pas toen ze vertrokken en een beetje uit het zicht waren, durfden ze zich wat meer te laten gaan."

People schrijft zelfs dat Daniel en Erin die vrijdagavond al zoenend zijn gesignaleerd. De filmsterren hebben zich zelf nog niet uitgesproken over de status van hun relatie. De acteurs wonen in New York en zouden elkaar daar regelmatig ontmoeten.

20-01-2013 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!