Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner (86) wil nog een baby met Crystal (26)

Hugh Hefner (86) wil nog een baby met Crystal (26)

http://oi46.tinypic.com/dzckdz.jpg

Nu de 86-jarige Hugh Hefner afgelopen nieuwjaarsnacht is getrouwd met zijn 26-jarige Crystal Harris, is de Playboy-baas klaar voor de volgende stap in de relatie. Hij wil een kindje met zijn kersverse vrouw.


"Crystal wil wanhopig een kind van Hugh", onthult een insider aan Daily Star. "Ze denkt dat het de mooiste manier is om hem te laten zien hoeveel ze van hem houdt." En ook Hugh ziet het idee wel zitten. "Hef staat erop dat hij nog man genoeg is om het voor elkaar te krijgen", vertelt de bron verder. "Hij vertelde familie en vrienden op de bruiloft dat hij er klaar voor is. Hij wil de wereld laten zien dat leeftijd er niet toe doet."

Geldwolf
Een aantal familieleden zou verschrikt gereageerd hebben op het idee dat de bejaarde Hugh nog een kind krijgt. Ze vinden Crystal maar een geldwolf. En aangezien Hefner ook niet is getrouwd onder huwelijkse voorwaarden, kan Harris na zijn dood aanspraak maken op zijn 37 miljoen euro. Hugh heeft al vier kinderen uit voorgaande huwelijken. Het zou wel het eerste kind voor Crystal worden.

03-01-2013 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Brangelina in alle stilte getrouwd"

"Brangelina in alle stilte getrouwd"

http://oi47.tinypic.com/35086r7.jpg

Zou het dan toch waar zijn? Het gerucht doet de ronde dat Brad Pitt en Angelina Jolie op kerstdag in het huwelijksbootje zijn gestapt. Het koppel zou hun jawoord gegeven hebben op de Turks- en Caicoseilanden. Dat melden The Telegraph en The Daily Mail.


The Telegraph zegt te weten dat het Hollywoodstel tijdens een intieme ceremonie op de Turks- en Caicoseilanden trouwde. Pitt (49) en Jolie (37) kondigden acht maanden geleden hun verloving aan. De twee zijn intussen acht jaar samen.

Brangelina bracht de kerstvakantie en Nieuwjaar door op het luxueuze 'Parrot Cay', privé-eigendom van modeontwerpster Donna Karan. Het koppel werd vergezeld door hun zes kinderen, Brads ouders Jane en William, zijn broer Doug en zus Julie.

Twaalf babysitters
Een eilandbewoner vertelde tegen journalist Jeffrey Slonim dat het koppel twaalf babysitters had ingehuurd die tijdens de vakantie voor de kinderen moesten zorgen. Slonim doet zijn verhaal uit de doeken op zijn blog: "Aan het lunchen op een eilandje, in de buurt van Parrot Cay. Een vrouw vertelde me dat ze van een local hoorde dat Pitt en Jolie hier waren met twee nanny's per kind. Tel maar na, dat zijn twaalf babysitters!"

Een magazine schreef een maand geleden nog dat Brad en Angelina hun huwelijksringen bij topjuwelier Neil Lane waren gaan ophalen. "Een stylist van de actrice pikte op 27 november de ringen op bij Neil Lane Jewelers", luidde het in InTouch. Dat bericht werd echter nooit bevestigd.

"Tijd is rijp"
In november vertelde Brad tijdens de première van zijn nieuwste film 'Killing Me Softly' tegen reporters dat het huwelijk snel zou plaatsvinden. "Het is tijd. Het zal snel gebeuren. Ik heb er een goed gevoel bij", aldus de acteur. "Mijn kinderen zetten me meer en meer onder druk. Ik wil het zeker doen voor hen, maar ook omdat ik vind dat de tijd rijp is."

03-01-2013 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-TMF VJ Nikkie reden breuk droomkoppel Sylvie en Rafael van der Vaart?

Ex-TMF VJ Nikkie reden breuk droomkoppel Sylvie en Rafael van der Vaart?

http://oi45.tinypic.com/2itgbas.jpg

Rafael van der Vaart heeft blijkbaar iets met veejays van de ondertussen opgedoekte muziekzender TMF. Nikkie Plessen zou immers de reden zijn voor de breuk tussen Rafael en Sylvie van der Vaart. De voetballer van Hamburg gaf op oudejaarsavond zijn Sylvie in de slaapkamer een paar rake klappen, en enkele uren later was de scheiding van het Nederlandse droomkoppel een feit.


"Ik ken de verhalen over Nikkie en Rafael. Wat ik daarvan heb begrepen, is dat zij ontzettend haar best heeft gedaan om Rafael te versieren", zegt hij. Ze stuurde hem om de haverklap berichtjes", vertelt een vriend van de familie aan De Telegraaf. Volgens de bron was Sylvie "onwijs pissig" op haar oud-TMF-collega, die zelf al jaren een relatie heeft met ondernemer Ruben Bontekoe.

Nikkie Plessen is een Nederlandse actrice, presentatrice en model. Ze is onder meer bekend van de dagelijkse soapserie "Onderweg naar Morgen". Plessen begon op 6 september 2006 een carrière als VJ bij TMF. Ze heeft ondertussen haar eigen kledinglijn.

Voorgevoel

Sylvie van der Vaart voelde al op haar trouwdag, in 2005, dat het sprookjeshuwelijk met voetballer Rafael niet voor de eeuwigheid zou zijn. Een weigerende kaars tijdens de ceremonie bezorgde Sylvie het voorgevoel. Op oudejaarsavond werd haar angst, met een klap, werkelijkheid.

Toen Sylvie, gehuld in een trouwjurk van zo'n honderdduizend euro, bij het altaar op de knieën ging om een Mariakaarsje aan te steken met een andere kaars bleef de lont uit. Ook de hulp van een aansteker mocht niet baten. Zelfs de dienstdoende pastoor van de Laurentiuskerk in Heemskerk kon de kaars niet doen branden.

Sylvie keerde ontdaan terug naar haar bruidegom, zo schrijft De Telegraaf. Een vriendin van Sylvie dacht toen ze hoorde van de aanstaande scheiding direct terug aan het voorval. De kijkers naar de door SBS6 uitgezonden trouwdag, als betrof het een koninklijk huwelijk, kregen van van het kaarsincident niets mee.

Naar nu blijkt, verbood Sylvie om het ongelukkige moment uit te zenden. 'Sylvie was er zó van ondersteboven van, dat zij het zag als een slecht voorteken. Op last van haar management liet zij de weigerende kaars uit de uitzending knippen', aldus de vriendin.

03-01-2013 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown krijgen 10 miljoen dollar voor één concert

Rihanna en Chris Brown krijgen 10 miljoen dollar voor één concert

http://oi48.tinypic.com/mobc7.jpg

Rihanna en Chris Brown kregen naar verluidt tien miljoen dollar, een goeie 7,5 miljoen euro, voor hun concert op oudejaarsavond tijdens het privéfeest van een Afrikaanse miljardair.


Na het concert vlogen de twee naar het Caribische eiland Saint Barts om er met hun familie nog eens nieuwjaar te vieren.

Chris Brown was op 31 december eregast op de uitreiking van de Kora Awards in Abidjan, de zogenaamde 'Afrikaanse Grammy's'.

Het bedrag dat Brown en Rihanna kregen, is een record. Vorig jaar nog trad Jennifer Lopez voor 1 miljoen dollar op tijdens het trouwfeest van de dochter van een miljardair in Oekraïne. Ook Kylie Minogue, Beyoncé, The Rolling Stones en The Eagles houden het meestal op 1 miljoen dollar voor een privéconcert.

02-01-2013 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia Vergara aangevallen door verloofde

Sofia Vergara aangevallen door verloofde

http://oi47.tinypic.com/24vtagy.jpg

Sofia Vergara (40) is het nieuwe jaar niet goed begonnen. De actrice werd tijdens een nieuwjaarsfeestje in een club in Miami aangevallen door haar verloofde Nick Loeb (36). Daarbij scheurde hij haar jurk.


Volgens ooggetuigen begon het koppel in de vroege uurtjes ruzie te maken in de VIP-ruimte van de club. ''Nick werd woest toen Sofia op de foto ging met een feestganger. Hij begon tegen haar te schreeuwen en scheurde zelfs haar jurk. Uiteindelijk moest Nick van Sofia getrokken worden door de beveiliging", aldus een ooggetuige aan de New York Post.

"Vervolgens namen de veiligheidsagenten Nick stevig vast en gooiden ze hem buiten. Sofia volgde onmiddellijk", zei de bron nog. Daarna zou het koppel teruggekeerd zijn naar hun hotel.

Nochtans leek eerder op de avond alles nog koek en ei te zijn. Rond middernacht werd het koppel gespot in het Delano Hotel, waar ze samen aftelden en elkaar innig kusten als romantische afsluiter van 2012. Het koppel verloofde zich in juli.

02-01-2013 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch problemen? Miranda Kerr twittert foto zonder trouwring

Toch problemen? Miranda Kerr twittert foto zonder trouwring

http://oi48.tinypic.com/qp19qx.jpg

Miranda Kerr doet niet echt haar best om de geruchten over een mogelijke scheiding van Orlando Bloom de kop in te drukken. Het topmodel van Victoria's Secret twitterde een foto van haar hand ... zonder trouwring.


Half december begonnen al de eerste geruchten over een mogelijke scheiding, maar dat werd ontkend door Miranda. Toen het koppel op tweede kerstdag zich dan ook nog eens duidelijk liet fotograferen met zoontje Flynn, begon iedereen weer te geloven dat alles koek en ei is.

Tot nu dus, en dat heeft Miranda volledig aan zichzelf te danken. Want de roddels kwamen weer op gang na haar 'Goeiemorgen 2013'-tweet, samen met een foto van haar hand. Daarop zie je armbanden en ringen, maar het is duidelijk dat de trouwring aan haar ringvinger ontbreekt.

Ondertussen probeert Orlando zo weinig mogelijk aandacht te trekken. Hij ging gisteren - alleen - wandelen met zijn zoontje.

Volgens de roddels zouden Orlando en Miranda uit elkaar gegroeid zijn. Ze trouwden in 2010 en verwelkomden in 2011 zoontje Flynn. Maar wat 2013 voor het koppel zal brengen, blijft erg onzeker...

02-01-2013 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Kim K verlangt naar sushi

Zwangere Kim K verlangt naar sushi

http://oi48.tinypic.com/jq6o80.jpg

Kim Kardashian luidde in Las Vegas het nieuwe jaar in met Kanye West, van wie ze een kindje verwacht. De jaarwisseling was voor de realityster ook het ideale moment om te praten over haar zwangerschap. Zo onthulde ze te hunkeren naar één bepaald voedingsmiddel: sushi!


Natuurlijk beseft Kim dat daar niet aan mag komen. "Ik verlang zo naar sushi, maar ik weet dat ik het eigenlijk niet mag eten. Daarom eet ik nu heel veel wortelen en selderij, met veel saladedressing", aldus Kim aan E! Online.

Op de vraag of ze het liefst een jongen of een meisje zou krijgen, kwam geen duidelijk antwoord. "Ik heb geen voorkeur, ik wil alleen een gezonde baby", klinkt het bij de stralende realityster. Ze heeft dan ook maar één simpel voornemen gemaakt voor 2013: gezond én in vorm blijven tijdens haar zwangerschap.

02-01-2013 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie en Rafael van der Vaart uiteen nadat hij haar klap geeft

Sylvie en Rafael van der Vaart uiteen nadat hij haar klap geeft

http://oi45.tinypic.com/e6aq9i.jpg

Aan het glamourhuwelijk tussen Sylvie en Rafael van der Vaart is na tien jaar een einde gekomen. Dat meldt de Duitse boulevardkrant Bild. "Het was een geleidelijk proces dat niet meer te stoppen viel", aldus een teleurgestelde Sylvie tegen Bild. "Het klinkt misschien raar, maar we houden nog wel van elkaar." Tijdens een feest op oudejaarsavond bij hen thuis verkocht Rafael zijn vrouw een klap voor de ogen van de geschokte gasten.


Ook voetballer van der Vaart bevestigt het bericht aan de Duitse krant. "Ik ben erg verdrietig dat het niet meer werkt tussen ons. Het is alleen onszelf te verwijten dat we uit elkaar zijn gegroeid", aldus de speler van Hamburger SV.

Hun huwelijk zou al sinds de zomer onder druk staan. Op oudejaarsavond barstte de bom toen Rafael op een feestje bij hen thuis Sylvie voor de ogen van de gasten een klap verkocht.

Het koppel had tien gasten uitgenodigd in hun nieuwe appartement. Wekenlang hadden ze moeten wachten om er te kunnen intrekken, al die tijd hadden ze met hun zoontje Damian op hotel gewoond. Rond 1 uur 's nacht kwam het tot een handgemeen. Bild meldt dat van der Vaart zijn vrouw "tegen de grond sloeg".

"Dat was heel dom van me en had niet mogen gebeuren. Het spijt me enorm", zo citeert de Duitse krant de voetballer. Die excuses lijken bij Sylvie in goede aarde gevallen. "Ik heb hem al vergeven", zegt ze. De gasten waren volgens de krant geschokt.

Rafael van der Vaart (29) en Sylvie Meis (34) kregen in 2003 een relatie. Ze trouwden in 2005 en kregen in 2006 een zoon, Damian. De twee kondigen aan dat ze allebei voor het kind zullen zorgen. Over enkele dagen vertrekt van der Vaart op trainingskamp naar Dubai, aangenomen wordt dat hij daarna niet naar het appartement in Hamburg terugkeert.

02-01-2013 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2012 volgens de HLN.be-lezer: De Wever, Gangnam Style en... een stervende hond

2012 volgens de HLN.be-lezer: De Wever, Gangnam Style en... een stervende hond

http://oi46.tinypic.com/124h9hw.jpg

Nu het feestgedruis achter de rug ligt, blikken we nog een laatste keer terug op 2012. Met gemiddeld ruim 12.000 stemmen per vraag heeft u weer gretig gereageerd op onze eindejaarspoll. En wat blijkt? U raakte vooral vertederd door de foto van een baasje die zijn stervende hond in het water hield. Dat Bart De Wever en Gangnam Style als grote winnaars uit het strijdtoneel komen, kan bezwaarlijk een verrassing genoemd worden. Het busongeval in Sierre vond u het meest pakkende nieuwsfeit van het jaar.


Nee, er stond geen maat op het aandoenlijke plaatje van John Unger en zijn lieveling Schoep. De viervoeter leed aan artritis die zo pijnlijk was dat hij nauwelijks nog kon slapen. Door in het water te gaan, gunde zijn baasje het stervende dier nog enkele pijnvrije momenten. Met 4.553 stemmen (41%) verkoos u dit tafereel met voorsprong tot foto van het jaar. Tegen zoveel emotie konden zelfs een uithuilende Patrick Janssens op de schouder van Gène Bervoets (14%) en de nu al legendarische omhelzing tussen Barack Obama en zijn Michelle (12%) niet op.

02-01-2013 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway baalt van haar gebrek aan sexappeal

Anne Hathaway baalt van haar gebrek aan sexappeal

http://oi46.tinypic.com/256ab14.jpg

Anne Hathaway is niet blij met haar, naar eigen zeggen, saaie imago. "Ik ben geen Rihanna. Ik ben niet cool", zegt ze in een interview met Harper's Bazaar.


De 'Les Misérables'-actrice vindt dat ze een braaf imago heeft en geen sexappeal.

"Ik word vaak bestempeld als lief, toegankelijk maar oninteressant". Hathaway geeft een voorbeeld: "Als mensen mij op straat tegenkomen willen ze niet met mij op de foto. Ze willen me alleen omhelzen en me vertellen hoe goed ze mijn films vinden". Wellicht is ze al vergeten dat ze op de première van 'Les Misérables' in New York vorige maand wat ongelukkig uit de limousine stapte en daarbij toonde dat ze geen slip droeg.

02-01-2013 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rafael van der Vaart is nu de man met de losse handjes"

"Rafael van der Vaart is nu de man met de losse handjes"

http://oi48.tinypic.com/2ebguuo.jpg

"Die klap blijft hem zijn leven lang achtervolgen. Rafael van der Vaart staat nu bekend als de man met de losse handjes, de voetballer die zijn vrouw heeft geslagen". Dat zegt Bart Maussen, Nederlands communicatie- en imagostrateeg. In zijn klantenkring zitten bekende artiesten en industriëlen.


Vanochtend werd bekend dat presentatrice en model Sylvie en voetballer Rafael van der Vaart gaan scheiden. Het stel trouwde in 2005. Een jaar later werd hun zoon geboren. Alle twee worden opgevoerd in de Duitse krant Bild. Rafael zegt in de tabloid dat hij zijn vrouw tijdens een feestje met oud en nieuw heeft geslagen.

Spreken is zilver,...
"Ik kan Sylvie en Rafael aanraden om nu op de achtergrond te blijven en verder geen commentaar te geven. Een interview in Bild vind ik al niet zo chique, maar zij heeft natuurlijk een goede relatie met deze krant", zegt Maussen. "Als ze alle twee verstandig zijn, laten ze het bij dit interview en maken ze er geen gevecht via de media van."

Bild kwam vanochtend met het nieuws over de scheiding. Vrijwel meteen namen andere media in Duitsland, Nederland, Spanje en Engeland het verhaal over.

Op 31 december twitterde Sylvie 's avonds nog een vrolijke oud en nieuwfoto van Rafael, zichzelf en haar vriendin Sabia Boulahrouz. Met kerst plaatste Rafael een foto van het gezinnetje bij de kerstboom.

02-01-2013 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paparazzo overlijdt na achtervolgen Justin Bieber

Paparazzo overlijdt na achtervolgen Justin Bieber

http://oi49.tinypic.com/2d9kzr.jpg

Een paparazzo die in Los Angeles foto's probeerde te maken van Justin Bieber is aangereden door een auto en later aan zijn verwondingen overleden. Dat schrijft de showbizzwebsite TMZ.


De 29-jarige fotograaf zag hoe de witte Ferrari van de 18-jarige Canadese zanger door de politie aan de kant werd gezet voor een routinecontrole op de 405 nabij het Getty Center. Dat tafereel moest en zou hij vastleggen. Volgens TMZ zat niet Bieber maar een vriend achter het stuur van de auto. Het is zelfs onduidelijk of de jonge zanger überhaupt in de auto zat.

De paparazzo bleef rond de auto draaien, ook nadat de politie hem had gevraagd te vertrekken. De agenten waarschuwden hem dat het te gevaarlijk was aangezien hij continu op de weg stond. Toen de fotograaf uiteindelijk naar zijn eigen voertuig terugkeerde, werd hij onderschept door een andere auto. Volgens de LAPD keek de man niet naar het aanstormende verkeer toen hij de baan overstak. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

02-01-2013 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons laten vechtpartij rusten

Jacksons laten vechtpartij rusten

http://oi47.tinypic.com/293ge1k.jpg

Geen van de Jacksons zal worden vervolgd voor de vechtpartij van afgelopen juli. Ze waren namelijk geen van allen bereid om met de politie te praten. Daarom is de zaak inmiddels gesloten.


Volgens TMZ heeft de familie niet eens de moeite genomen om de agenten die de ruzie onderzochten terug te bellen.

Op beveiligingsbeelden werd het opstootje vastgelegd. Daarop is te zien hoe Janet en Jermaine Jackson gebaren maken. Waar de twee precies over bekvechten, is niet duidelijk. Ook gingen er geruchten dat Janet de dochter van Michael Jackson, Paris, had geslagen. De advocaat van de zangeres ontkende dat later.

01-01-2013 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Amour' beste film van 2012 voor Vlaamse filmrecensenten

'Amour' beste film van 2012 voor Vlaamse filmrecensenten

http://oi46.tinypic.com/1zefoyv.jpg

'Amour' van de Oostenrijkse regisseur Michael Haneke is door veertien Vlaamse filmrecensenten verkozen tot de beste film van het jaar 2012. De film over liefde in tijden van ouderdomsaftakeling, winnaar van de Gouden Palm in Cannes, haalde het op de traditionele eindejaarslijst van het maandblad Filmmagie met een straatlengte voorsprong op de rest. Beste Belgische film, wel pas op de 21ste plaats, is 'Offline', het speelfilmdebuut van Gentenaar Peter Monsaert. 'The Broken Circle Breakdown' van Felix Van Groeningen volgt vier plaatsen lager.


Ver achter 'Amour' bezetten 'Jagten' (The Hunt) van de Deen Thomas Vinterberg en 'Elena' van de Russische cineast Andrej Zvjagintsev de plaatsen twee en drie. Zij gaan het Roemeense 'Beyond the Hills' (van voormalig Gouden Palm-winnaar Cristian Mungiu) en de Turkse prent 'Once upon a time in Anatolia' vooraf.

Opvallend: slechts drie Amerikaanse films in de top-10, met de eerste Hollywoodproductie, 'Killer Joe', op plaats acht. Die cynisch-grappige neo-noirfilm, waarin een belangrijke rol is weggelegd voor een kippenvleugeltje, werd geregisseerd door de inmiddels 77-jarige William 'Exorcist' Friedkin. De bejubelde sf-thriller 'Looper' staat op plaats tien. Eerste VS-film in de lijst, op zes, is het visueel verbluffende langspeelfilmdebuut 'Beasts of the Southern Wild' van de 30-jarige New Yorker Benh Zeitlin, een indie-productie.

Met 'Shame' en 'The Deep blue sea' nestelen zich ook twee films van Britse cineasten, respectievelijk Steve McQueen en Terence Davies, in de top tien. In totaal citeerden de 14 recensenten 53 films. Het in Britse en Amerikaanse media vaak als film van het jaar aangehaalde 'Holy Motors' van de Fransman Leos Carax, eindigde in de Filmmagie-lijst op plaats 13.

01-01-2013 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontkend: "Nieuwe realityshow rond baby Kim Kardashian"

Ontkend: "Nieuwe realityshow rond baby Kim Kardashian"

http://oi45.tinypic.com/m9lmdg.jpg

Nog maar net had Kanye West de zwangerschap van zijn vriendin Kim Kardashian aangekondigd, of het gonsde van de geruchten over een realityreeks rond de zwangerschap en de geboorte. Een ideetje van 'momager' Kris Jenner, zo werd gefluisterd. Of toch niet? Bronnen dichtbij Kim en Kanye zouden aan TMZ ontkend hebben dat de baby vanaf dag één in de spotlights wordt gezet.


De baby zou niet worden opgevoerd in de reeks 'Keeping Up With The Kardashians' en zou moeten opgroeien in (relatieve) privacy.

"Kim en Kanye willen het leven met de baby gescheiden houden van het Kardashian-leven. De baby zal niet voorkomen in de realityreeks en krijgt ook nooit een eigen serie, of een special rond de bevalling van Kim", zo menen de bronnen.

De zwangere maanden zou het publiek wel in alle glorie mogen meemaken want Kim vindt 'zwangerschap iets schattig en prachtig'.

"Beste show tot nu toe"
Kims moeder zag in het blijde nieuws meteen ook een goede zakelijke deal. "Kris is waarschijnlijk het meest enthousiast van iedereen", zo vertelt de insider verder. "Ze heeft laten weten dat dit het nieuwe thema van de realityshow zal worden. Het moet de beste Kardashian-show tot nu toe worden. Ze gaan alles rondom Kims zwangerschap vastleggen."

Maar dat was duidelijk zonder Kim en Kanye gerekend die hun baby toch afgeschermd willen opvoeden. Tot nu toe natuurlijk, wie weet wat voor bochten worden gemaakt eens een zender met geld over de brug komt.

01-01-2013 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukt: Hugh Hefner trouwt Crystal Harris

Gelukt: Hugh Hefner trouwt Crystal Harris

http://oi46.tinypic.com/28md1te.jpg

Tweede keer, goede keer: Playboybaas Hugh Hefner (86) is eindelijk getrouwd met zijn laatste vlam, Crystal Harris (26). De trouwerij werd al aangekondigd eind 2010, maar 5 dagen voor de grote dag in juni 2011 blies Crystal de verloving op. In 2012 kwamen ze weer samen, en op de laatste dag van het jaar (plaatselijke tijd) vierden ze hun ja-woord in intieme kring in de Playboy Mansion in Los Angeles. Het is het derde huwelijk voor Hefner.


Op Twitter veranderde ze ondertussen haar naam naar Crystal Hefner, al was ze niet altijd zo enthousiast over het huwelijk.

Op ontdekking... of slechte seks?
De piepjonge Crystal kreeg koudwatervrees. "Ik had nog tijd nodig bepaalde dingen te ontdekken. Ik was al heel jong naar de Mansion verhuisd, ik was pas 21 of 22", legt de Playmate uit aan Us Weekly.

"'De periode zonder Hef en zonder de Mansion deed me beseffen dat ik uiteindelijk toch hier thuis hoor. Hij ziet mij graag, ik zie hem graag. Onze relatie is beter dan ooit, we zijn blij en gelukkig."

Klinkt goed, maar andere bronnen schilderen een ander plaatje. Na de breuk in 2011 zou Crystal gezegd hebben dat ze maar één keer intiem was geweest met Hef, en dat was memorabel op de slechtste manier mogelijk:

01-01-2013 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton verslaafd aan koekjes

Kate Middleton verslaafd aan koekjes

http://oi49.tinypic.com/2ahcj1u.jpg

De zwangere Kate Middleton heeft in de strijd tegen haar ochtendmisselijkheid een nieuwe verslaving ontwikkeld.


De hertogin van Cambridge zou niet meer van de lavendelkoekjes kunnen afblijven. Het lekkernijtje zou de drie maanden zwangere Kate van haar ochtendmisselijkheid af helpen.

"Veel zwangere vrouwen krijgen last van vreetbuien en Kate is daar een van. Ze vindt de koekjes verrukkelijk!", meldt een bron aan The Sun.

Leden van de koninklijke familie zouden de 30-jarige brunette dozen vol met de koekjes sturen. Camilla, de vrouw van prins Charles, zou volgens The Sun ook dol zijn op de koekjes.

31-12-2012 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ABBA-zangeres Agnetha plant comeback

ABBA-zangeres Agnetha plant comeback

http://oi46.tinypic.com/24nlhr6.jpg

Agnetha Fältskog, 'de blonde' van ABBA, wil haar zangcarrière nieuw leven inblazen. Ze krijgt daarbij de hulp van Take That-lid Gary Barlow, die twee songs schreef voor haar nieuw album. Het is 25 jaar geleden dat Fältskog nieuw materiaal uitbracht.


Eén van de samenwerkingen tussen Barlow (41) en Fältskog (62) is een duet, dat volgens ingewijden geheid een hit wordt.

Een bron in de Daily Star: "Gary is één van de meest succesvolle songschrijvers van Groot-Brittannië, het mag dus niet verbazen dat Agnetha met hem wil samenwerken".

Barlow en Fältskog werden in Zweden aan elkaar voorgesteld door Jorgen Elofsson, een songschrijver die nummers schreef voor onder meer Britney Spears, Westlife en Kelly Clarkson.

Enkele jaren nadat ABBA in 1983 splitte, begon Agnetha een solocarrière. Haar laatste album 'My Colouring Book' dateert uit 2004 maar bevatte enkel covers.

De muziek van ABBA is populair gebleven, maar een reünie hebben Agnetha, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson en Anni-Frid Lyngstad altijd afgewezen. Ulvaeus verklaarde daarover eerder dit jaar: "We zijn de enige groep met zo'n status die nooit terug samen is gekomen. Ik vind dat cool. Het is onze sterkte dat mensen zich ABBA herinneren als de jonge, ambitieuze en energieke mensen die we in de jaren zeventig waren. Liever dat dan een viertal bejaarden die zich verplicht voelen om nog eens samen te spelen".

31-12-2012 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Garner uitgeroepen tot sterrenmama van het jaar

Jennifer Garner uitgeroepen tot sterrenmama van het jaar

http://oi48.tinypic.com/2ltftvk.jpg

Zowel Beyoncé, Adele als Jessica Simpson werden het afgelopen jaar voor de eerste keer mama, maar toch kregen zij niet de titel van 'celebmama van 2012'. Die eer was weggelegd voor Jennifer Garner (40), mama van Violet (7), Seraphina (3) en Samuel (10 maanden).


De tweede plaats gaf Today's Parent magazine aan Reese Witherspoon, vooral omwille haar zwangerschapslook en haar glimlach. Beyoncé werd derde, Jessica Simpson vierde en Jessica Alba eindigde op de vijfde plaats.

Maar ondanks de concurrentie won Jennifer volgens het tijdschrift 'met kilometers voorsprong', omdat ze erin slaagt om een voorbeeld te zijn voor andere moeders. Ze prijzen Jennifer vooral om haar aandacht voor gezondheid en haar moed om weer in het openbaar te verschijnen voor ze haar babykilo's kwijt was. 

Bovendien is ze volgens hen ook eerlijk over de moeilijkheden die je als ouder tegenkomt. Zo durft ze toe te geven dat het moeilijk is om haar gezin en carrière te combineren en blijft ze er tegelijkertijd 'geweldig' uitzien.

31-12-2012 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevestigd: Britney Spears werkt aan achtste album

Bevestigd: Britney Spears werkt aan achtste album

http://oi45.tinypic.com/34yvbyg.jpg

Britney Spears werkt aan haar achtste studio-album. Dat bevestigde de 31-jarige zangeres gisteren via Twitter. Fans konden Britney vragen stellen over haar muziek en ze onthulde vervolgens dat voor haar nieuwe album ze "samenwerkt met enkele inspirerende producers".


De Toxic-ster sloot onlangs haar eerste seizoen af als jurulid van de Amerikaanse 'X Factor', maar er gaan geruchten dat Britney niet zal terugkeren voor een tweede seizoen. De producenten van de talentenshow zouden niet erg onder de indruk zijn van haar optreden in het panel.

Spears meldde in haar tweets tevens dat ze momenteel "volledig gefocust is op haar muziek". Het nieuwe album van Britney moet de opvolger worden van Femme Fatale uit 2011, dat op nummer 1 belandde in de Verenigde Staten.

31-12-2012 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!