Claudio Dell'Anno begint restaurant in Los Angeles

Claudio Dell'Anno, de chef die we kennen van het VTM-programma Mijn Restaurant, gaat samen met zijn broer een restaurant openen in Los Angeles.
In augustus maakte Dell'Anno bekend dat hij de deuren van zijn sterrenzaak Ciccio in Knokke zou sluiten omdat het restaurantleven in België "niet langer leefbaar" is. "Personeel kost handenvol geld en als je uiteindelijk toch nog winst maakt, neemt de staat daar ook nog eens de helft van. Ik begrijp dat veel collega's het moeilijk hebben. Voor mij hoeft het niet meer, ik ben weg", vertelde hij toen.
Buitenlands avontuur Brecht Huyghe, de rechterhand van Dell'Anno, vertelt nu dat de kok samen met zijn broer een restaurant zal openen in Los Angeles. "Claudio is een avonturier en ik had de indruk dat Knokke voor hem te klein geworden was. In Los Angeles valt er op culinair vlak nog heel wat te bereiken. Ik ben zeker dat hij het daar goed zal doen", vertelt Huyghe in Krant van West-Vlaanderen.
|