WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    02-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fransen houden ballonvaart rond de wereld... in condoom

    Fransen houden ballonvaart rond de wereld... in condoom

    Ooit was een ballonvaart rond de wereld al een speciale gebeurtenis. De Fransen doen er nog een schepje bovenop en willen met vier mensen in een gigantisch condoom de aardbol omwentelen. De condoomballon zou ongeveer 36 meter groot zijn.

    De crew bestaat uit een piloot en vier passagiers. De tocht brengt hen naar vijf verschillende continenten en is een stunt om Wereld Aids Dag te promoten. De ballon kreeg de naam 'Condomfiere' en is een initiatief van een Franse organisatie die oproept om veilig te vrijen. Nu staat het megacondoom nog in Parijs, maar in juni gaat het naar Wenen voor de start van de tour rond de wereld. Wereld Aids Dag gaat door op 1 december. (gb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openbaar vervoer wordt duurder

    Openbaar vervoer wordt duurder

    Reizen met het openbaar vervoer is sinds vandaag weer een beetje duurder. De Buzzy Pazz en Omnipas bij De Lijn worden gemiddeld 2,5 procent duurder. Ook de kaarten en biljetten op het voertuig worden duurder, maar de tarieven in voorverkoop blijven ongewijzigd. Bij de NMBS gaan enkele tarieven gemiddeld met 0,57 procent de hoogte in.

    Reizigers van de Vlaamse openbaarvervoermaatschappij De Lijn kunnen vanaf 1 februari 2010 in heel Vlaanderen een vervoerbewijs kopen per gsm. Een sms-ticket van een uur zal, inclusief verzendingskost, 1,45 euro kosten. Voorlopig kunnen enkel klanten van Proximus hun busritten via gsm betalen. De Lijn onderhandelt nog wel met Base en Mobistar.
       
    Sms-ticket
    Wie een sms-ticket wil, stuurt voor het opstappen een bestelcode naar het nummer 4884. Voor een ticket van zestig minuten is de code "DL" en voor 120 minuten "DL120". Voor dat laatste sms-ticket zullen reizigers 2,25 euro, verzendingskosten meegerekend, betalen. De bevestigings-sms die de reiziger na enkele seconden krijgt, geldt als vervoerbewijs. Zolang het sms-ticket geldig is, mogen reizigers onbeperkt overstappen. Volgens De Lijn is het sms-ticket tot 28 procent goedkoper dan een biljet bij de chauffeur.
             
    Tariefaanpassingen
    Vanaf 1 februari 2010 past de vervoersmaatschappij bovendien enkele tarieven aan. Door indexaanpassingen worden Buzzy Pazz en Omnipas gemiddeld 2,5 procent duurder. Ook de kaarten en biljetten op het voertuig worden duurder, maar de tarieven in voorverkoop blijven ongewijzigd.
             
    Het systeem van de Dina-abonnementen wordt ten slotte eveneens gewijzigd. Wie een privé-auto aan de kant zet en die niet vervangt, zal nog een gratis abonnement krijgen voor één jaar. Na een jaar kan dat abonnement verlengd worden met vijftig procent korting. Voorheen werd het abonnement toegekend voor drie jaar.

    NMBS
    Treinreizigers kunnen vanaf vandaag niet langer een 50%-verminderingskaart en de treinbiljetten "Een Dag aan Zee" en "Een Dag in de Ardennen" van de NMBS kopen. Niet alleen het productengamma van de NMBS wijzigt, maar ook enkele tarieven gaan op 1 februari gemiddeld met 0,57 procent de hoogte in. De NMBS verwijst voor de prijsverhogingen naar de lichte stijging van de gezondheidsindex.
       
    De tariefwijzigingen vanaf 1 februari bedragen volgens de NMBS gemiddeld 0,57 procent. Zo stijgt de prijs van een trajecttreinkaart met 0,66 procent en wordt een Rail Pass een euro duurder zodat die voortaan in eerste klas 113 euro en in tweede klas 74 euro zal kosten. De tariefwijziging van de campuskaart gebeurt proportioneel met de prijsstijging van de schooltreinkaarten, namelijk 0,66 procent meer. Een standaardbiljet behoudt na 1 februari zijn prijs.
             
    Vanaf 1 februari wordt ook het "Kids4Free"-principe vereenvoudigd; kinderen tot 12 jaar kunnen voortaan zonder uurbeperking gratis reizen in zowel eerste als tweede klas als een betalende volwassene hen begeleid.
             
    Seniorenbiljet
    Het seniorenbiljet krijgt vandaag een variant in eerste klas voor 12 euro. De prijs van een seniorenbiljet in tweede klas wordt ook duurder en kost voortaan 5,2 euro. Het biljet zal bovendien meer dagen geldig zijn: het hele jaar namelijk, behalve dan in de weekends van juli en augustus. In de week is het seniorenbiljet na 9 uur geldig, in het weekend vervalt die uurbeperking.
             
    "Halftijdse treinkaart" is voortaan de nieuwe naam voor railflex voor treinreizigers die halftijds werken. (belga/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negenjarig meisje bevallen van een gezond zoontje

    Negenjarig meisje bevallen van een gezond zoontje

    In het noordoosten van China is een meisje van negen bevallen van een zoontje. Het jongetje kwam ter wereld in Changchun via een keizersnede en woog 2.75 kg bij zijn geboorte. Moeder en kind stellen het wonderbaarlijk perfect. Dat meldt City Evening News.

    Zo'n extreem jonge moeder is hoogst uitzondelijk. Wereldwijd zouden er maar een vijftal gevallen bestaan van moeders van negen jaar of jonger. In Peru werd er volgens een medisch rapport ooit (in 1939) zelfs een vijfjarig meisje moeder.

    Verkrachting
    De ouders van de jonge moeder uit Sonyuan hebben meteen een advocaat ingeschakeld, want seks met een minderjarige (onder 14 jaar) staat in China immers gelijk met een automatische aanklacht voor verkrachting. De vader zal dus streng vervolgd worden. Bevallingen van jonge moeders zijn een groeiend probleem in China, want in sommige delen van het land gebeurt 30 procent van de abortussen bij schoolmeisjes. Vooral tijdens schoolvakanties geraken ze zwanger. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat voorspelt 50 overlijdens in bejaardentehuis

    Kat voorspelt 50 overlijdens in bejaardentehuis

    Oscar zet zelfs de medische wetenschap voor schut.

    Dat katten speciale dieren zijn, wisten we al, maar wat een kat in een Amerikaans bejaardentehuis presteerde, grenst aan het bovennatuurlijke. Het beest (Oscar) voorspelde er liefst vijftig overlijdens door net voor het overlijden bij de bejaarde in kwestie te komen zitten. Het ging zelfs zo ver dat Oscar slimmer was dan de medische wetenschap over een nakend overlijden. De speciale gave werd twee jaar geleden al ontdekt, maar nu heeft een professor er een boek over geschreven, waarin hij concludeert dat Oscar al vijftig keer een overlijden voorspelde.

    Dankzij Oscar kunnen familieleden tijdig afscheid nemen
van hun dierbare.
    Dankzij Oscar kunnen familieleden tijdig afscheid nemen van hun dierbare.
    De kat werd binnengehaald door een instelling die zich specialiseerde in de verzorging van demente bejaarden in Providence (Rhode Island) en al gauw ontdekte de verpleging dat Oscar over een speciale gave beschikte. De kat dwaalde door de instelling, zonder lang te blijven rondhangen. Behalve wanneer een patiënt aan zijn of haar laatste uren was begonnen. Hij krabde zelfs op de deur om binnen te geraken.

    Nog straffer
    De gave gaat nog verder. Op een bepaald moment zetten de verpleegsters Oscar op het bed van een patiënt die volgens hen weldra zou sterven. De kat zette het meteen op een lopen en spurtte naar een andere kamer, waar hij naast een andere patiënt ging zitten. Diezelfde avond overleed die patiënt. Het oordeel van Oscar was dus beter dan dat van de verpleging.

    Familieleden kunnen tijdig afscheid nemen
    Dokter David Dosa, een geriater aan de Brown University, vond het fenomeen zo fascinerend dat hij er twee jaar geleden een wetenschappelijk artikel over schreef. Sindsdien vermenigvuldigde Oscar de juiste voorspellingen van overlijdens en zit nu al aan vijftig. Daardoor is Dosa ervan overtuigd dat het onmogelijk een toeval kan zijn. De verpleging verwittigt nu zelfs al de familieleden van patiënten als Oscar op het bed van hun dierbare springt en er zich neervlijt. Dan kunnen ze tijdig afscheid nemen. Het lijkt wel alsof Oscar waakt over een stervende. In het huis dwalen nog vijf andere katten rond, maar geen enkele heeft dezelfde gave.

    Ketonen
    In zijn boek 'Making rounds with Oscar: the extraordinary gift of an ordinary cat' ('Op pad met Oscar: de buitengewone gave van een gewone kat') reikt Dokter Dosa geen sluitende wetenschappelijke verklaring aan voor het fenomeen. Hij suggereert wel dat Oscar- een beetje zoals honden die naar verluidt kanker kunnen ruiken- ketonen kunnen waarnemen. Dat zijn biochemicaliën die afgescheiden worden door afstervende cellen. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond schiet jager neer

    Hond schiet jager neer

    In Californië is een jager in de rug geschoten door zijn eigen hond. De 52-jarige man, van wie de identiteit niet werd vrijgegeven, is als bij wonder lichtgewond. Dat meldt de krant The Fresno Bee.

    Het slachtoffer was zaterdag op eendenjacht. Toen hij naar huis wilde keren en zijn lokeenden ging recupereren, trapte zijn jachthond - een Labrador retriever- op het geweer van de jager. De veiligheid sprong af en een schot weerklonk.

    De onfortuinlijke jager werd geraakt in de rug. Hij werd overgebracht naar een hospitaal in Los Banos, waar hij inmiddels al is ontslagen. (eb)
    01/02/10 16u30
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheidsrechter trekt slipje in plaats van rode kaart

    Scheidsrechter trekt slipje in plaats van rode kaart

    Het ziet er niet goed uit voor het huwelijk van een Braziliaanse voetbalscheidsrechter. Tijdens een amateurmatch haalde de man een slipje uit zijn achterzak in plaats van een rode kaart. De ref zat danig verveeld met de zaak. Hij legde de wedstrijd twintig minuten voor de reglementaire speeltijd stil.

    Scheidsrechter Carlos Jose Figueira Ferro wilde tijdens een match in de stad Anama een zekere Paulo Coise van het veld sturen. Wat hij uit zijn achterzak haalde was wel rood, maar helemaal geen kaart. De man stond immers te zwaaien met een rood zijden vrouwenslipje.

    Echtscheiding
    Volgens de nieuwssite Terra beweerde de fluitenier dat hij geen idee had hoe de pikante lingerie in zijn zak was beland. Zijn echtgenote, die in de tribune zat,  heeft na de wedstrijd alvast een echtscheidingsprocedure op gang gefloten. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man heeft 3 kinderen en 24 krokodillen

    Man heeft 3 kinderen en 24 krokodillen

    De grootste collectie krokodillen in Groot-Brittannië kan je niet vinden in een zoo maar gewoon in de tuin van Shaun Foggett. De gekke Brit uit Oxford houdt 24 krokodillen en alligators.

    De 30-jarige dierenvriend deelt zijn woning niet alleen met zijn reptielen. Hij heeft ook nog een verloofde, Lisa Green (29) en drie kinderen. Billy (6) en Louie (4) spelen tussen de krokodillen. De acht maanden oude baby Shania bekijkt het allemaal vanop mama's schoot. Foggett heeft een speciale ruimte gebouwd voor de beestjes waar ze in tropische temperaturen kunnen vertoeven.

    Zoo openen
    Hij wil de eerste krokodillenzoo in Groot-Brittannië openen maar is nog op zoek naar een geschikte locatie. Foggett spendeert jaarlijks negenduizend euro aan voeding voor zijn beestjes. "Ik was als kind al gefascineerd door krokodillen, het zijn bijzondere dieren", aldus de gekke Brit die er nog snel aan toevoegt dat zijn kinderen helemaal geen schrik hebben voor de beesten in hun tuin. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonne-energie uit de ruimte moet huizen gaan verwarmen

    Zonne-energie uit de ruimte moet huizen gaan verwarmen

    Er is een nieuwe doorbraak op komst in de zoektocht naar goedkope en duurzame energie, zo schrijft de Sunday Telegraph. Want Europese ruimte-ingenieurs werken aan een project om zonne-energie op te slaan in de ruimte en dan via lasers naar de aarde te sturen om er woningen van stroom te voorzien en elektrische auto's aan te drijven.

    Hoewel het op het eerste zicht veel weg heeft van een James Bond-film, gaat het hier om een project waarover al dertig jaar wordt gedacht en waarvan technici van Europa's grootste ruimteorganisatie, EADS Astrium, nu denken dat de nodige technologie voorhanden is om een prototype te kunnen maken.
     
    Zij zijn van plan satellieten in een baan rond de aarde te laten draaien die energie kunnen opvangen die afkomstig is van de zon. Vervolgens zullen ze die concentreren in krachtige laserstralen die de energie naar de aarde sturen.

    Al over vijf jaar
    Al over maximaal vijf jaar zal die theorie worden getest door het lanceren van een klein energiestation in de ruimte, dat in staat moet zijn om 15-20 kilowatt naar de aarde te sturen. Verwacht wordt dat, als dit experiment naar wens verloopt, een netwerk van zonne-energiestations kan worden gebouwd om 24 uur op 24 opgeslagen energie naar de aarde te stralen - wat niet kan met de zonne-energie die rechtstreeks op aarde terecht komt omdat die alleen kan worden gebruikt tijdens de uren dat de zon schijnt.
     
    Voordeel
    Onder normale omstandigheden wordt een groot deel van de zonne-energie 'gefilterd' door de atmosfeer rond de aarde, terwijl ook bewolking en het feit dat er 's nachts geen zonne-energie is het gebruik van zonne-energie momenteel afremmen. In de ruimte zijn de zonnestralen veel krachtiger dan tegen de tijd dat ze de aarde bereiken en zelfs met een betrekkelijk ondoeltreffend omzettingsproces kan langs deze weg grote hoeveelheden energie worden geproduceerd.
     
    Duurder maar interessanter
    Volgens Mattew Perren, hoofd innovatie bij Astrium, 'is er een globale behoefte aan energie die geen nadelige effecten heeft voor het leefmilieu. Het voordeel van zonne-energie vanuit de ruimte is dat die voor stroom-op-aanvraag kan zorgen aangezien we de laser kunnen richten op om het even welke plek op aarde. In de iets verdere toekomst voorzien wij grote energiestations in de ruimte die aan grote behoefte kunnen voldoen'.
     
    Hoewel deze procedure duurder uitvalt dan het installeren van zonnepanelen op aarde, is vooral de mogelijkheid om 24 uur per dag stroom te betrekken uit deze bron zeer interessant. Daarbij komt dat satellieten zo kunnen worden gepositioneerd dat ze langer aan zonlicht worden blootgesteld dan op aarde het geval is, en ze dus meer van die energie kunnen opslaan.
     
    Elektrisch voertuigen
    De energiestations in de ruimte zouden in een baan worden gebracht waardoor ze op zo'n 35.000 kilometer hoogte stationair blijven. Met zonnepanelen met een doorsnee van 50 meter kunnen ze dan grote hoeveelheden zonne-energie opvangen en opslaan. Die wordt dan omgezet in infrarode laserstralen en naar de aarde doorgestuurd. Op die manier zouden niet alleen gebouwen van stroom kunnen worden voorzien, ook kunnen met deze energie elektrische auto's en een nieuwe generatie grote elektrische voertuigen zoals vrachtschepen worden aangedreven. (belga/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Frank te pornografisch voor scholen in Virginia

    Anne Frank te pornografisch voor scholen in Virginia

    Een schooldistrict in de Amerikaanse staat Virginia heeft 'Het Dagboek van Anne Frank' na klachten van ouders uit zijn curriculum geschrapt en uit de schoolrekken verwijderd, zo meldt de plaatselijke krant Star-Exponent.

    Geen geval van antisemitisme, evenwel, want het besluit van de districtsraad van Culpeper County is het resultaat van klachten over "te seksueel expliciete" passages in het dagboek van het Joodse meisje uit het Amsterdamse Achterhuis.
     
    Passage
    In een passage beschrijft Frank, op dat moment als jonge puber in haar seksuele ontdekkingsjaren, naar de mening van de klagers al te impliciet de morfologie van de vagina. Zo stelt zij verbaasd vast "hoe klein het gaatje beneden is" en hoe zij zich niet kan voorstellen "dat er een man kan inkomen, laat staan een baby kan uitkomen".
     
    Anne Frank overleed in maart 1945 in het KZ van Bergen-Belsen, en groeide uit tot het meest bekende slachtoffer van de Holocaust. Volgens amazon.com is haar dagboek een van de meest door scholen verbannen boeken wegens "te deprimerend voor studenten". (belga/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelovigen laten archeologisch rapport aanpassen: "Aarde is slechts 6.000 jaar oud"

    Gelovigen laten archeologisch rapport aanpassen: "Aarde is slechts 6.000 jaar oud"

    In de Nederlandse gemeente Staphorst is een meerderheid van gelovigen in de gemeenteraad erin geslaagd een rapport over archeologische waarden in de gemeente te laten aanpassen.

    In dat rapport wordt geschreven over het ontstaan van zandruggen miljoenen jaren geleden, en dat pîkken de protestantse gelovigen niet. Zowel leden van de ChristenUnie als de SGP willen dat ook de bijbelse visie over de leeftijd en het ontstaan van de aarde wordt verwoord. Ze geloven immers dat de aarde ongeveer 6.000 jaar oud is.

    "Wij gaan samen met een groot deel van de bevolking in deze gemeente uit van een jongere Aarde. Waarom zou dat niet in een gemeentelijk rapport verwoord worden?'', vraagt raadslid Klaas Harke (ChristenUnie) zich af. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sigarenstompje Churchill verkocht voor 5.200 euro

    Sigarenstompje Churchill verkocht voor 5.200 euro

    Het stompje van een sigaar die Winston Churchill in 1941 niet helemaal oprookte, is verkocht voor 5.200 euro. De Britse eerste minister liet de sigaar voor wat ze was toen hij destijds naar een kabinetsvergadering moest. Een medewerker op Downing Street graaide het sigarenstompje van toch nog zo'n tien centimeter mee en stuurde het op naar een vriend, met een nota bij op briefpapier van 'Nummer 10' (Downing Street).

    De vriend hield het aandenken bij tot aan zijn dood, waarna het in handen kwam van een familielid. Een privéverzamelaar kocht het ding nu in Norfolk.

    Het veilinghuis Auctioneers Keys had de waarde geschat op 400 euro. Een kleine misrekening dus. In november wisselde ook al een onderzetbordje, dat Churchill in Londen ooit gebruikte als asbak, voor 4.850 euro van eigenaar. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chihuaha verzorgt vier puppies en drie kittens

    Chihuaha verzorgt vier puppies en drie kittens

    Normaal gezien zijn kat en hond niet de beste vriendjes, maar Tinkerbell, een kleine chihuaha, lijkt niet zo van clichés te houden. Het hondje heeft het tegenwoordig erg druk, ze neemt immers niet alleen de zorg voor haar eigen vier puppies op zich, maar ontfermt zich ook maar al te graag over drie piepjonge poesjes.

    Dierenziekenhuis
    Vorige week onderging Tinkerbell een keizersnede in het Hobart Dierenziekenhuis in Australië nadat er zich wat problemen hadden voorgedaan die een gewone bevalling uitsloten. Het resultaat waren vier sterke, kerngezonde chihuaha-pups.

    Koud en hongerig

    Terwijl Tinkerbell's baasje, Angie Reynolds ongeduldig wachtte aan het ziekenbed van haar kleine hondje, bracht een man drie pasgeboren kittens binnen die hij had gevonden. De kleintjes hadden het koud en waren hongerig. De dokters van het ziekenhuis schatten de overlevingskansen van de weesjes erg klein in, en planden om de katjes te doen inslapen. Maar dat was buiten Angie gerekend.

    Accepteren
    Zij besloot de diertjes mee te nemen naar huis en op te voeden met het flesje. "Toen we thuiskwamen zette ik de kittens bij de hond om te zien of Tinkerbell ze zou accepteren", zo getuigt mevrouw Reynolds. En tot ieders verbazing accepteerde het hondje de poesjes wonderwel: "Tinkerbell heeft de katjes niet alleen aanvaard, ze wast ze, knuffelt ze en wordt helemaal wild als ik er eentje ophef."

    Kroost
    Tinkerbell de heldin verzorgt de poesjes nu samen met haar eigen kroost. Ze gaat er op exact dezelfde manier mee om. Het flesje is ook niet meer nodig aangezien de poesjes mogen meedrinken van haar melk.

    Angie Reynolds plant de poesjes voor adoptie op te geven zodra ze oud genoeg zijn. (vbd)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tandarts laat stuk boor achter in hoofd van patiënte

    Tandarts laat stuk boor achter in hoofd van patiënte

    Een vrouw uit Florida daagt haar tandarts voor de rechter omdat hij een deel van een boor in haar hoofd zou achtergelaten hebben. Het stuk metaal van 2,5 centimeter bleef steken in een wonde na een tandheelkundige ingreep in 2008. Dat meldt de krant St. Petersburg Times.

    Vast in sinus
    De boorkop zou zich nadien in de rechtersinus van Donna Delgado genesteld hebben. Daar is het stuk gereedschap elf maanden later chirurgisch uit verwijderd.

    Allerlei kwalen
    De aanklacht stelt dat de nalatigheid van de tandarts groot medisch leed heeft veroorzaakt bij de onfortuinlijke patiënte. Mevrouw Delgado bloedt sindsien voortdurend uit haar neus, haar sinussen zijn om de haverklap ontstoken en ze is vaak duizelig. Volgens haar advocaat loopt de vrouw ook het risico op nikkelvergiftiging.

    Schadevergoeding
    De rechtszaak moet uitmaken wie verantwoordelijk is voor de blunder. Ook moet vastgelegd worden hoe hoog de schadevergoeding is waar Donna Delgado aanspraak kan op maken. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bejaarde Finse vrouw zit 2,5 jaar dood in haar zetel

    Bejaarde Finse vrouw zit 2,5 jaar dood in haar zetel

    Een bejaarde vrouw heeft in de Finse hoofdstad Helsinki tweeënhalf jaar thuis dood in haar zetel gezeten. Ze werd ontdekt door klusjesmannen die in opdracht van de huisbaas de ramen een likje verf wilden geven.

    Niemand heeft de vrouw al die jaren blijkbaar gemist. Ze was niet getrouwd en had geen kinderen. Haar rekeningen werden via doorlopende opdrachten betaald.

    Koelkast en medicijnen
    Het tijdstip van haar dood kon worden bepaald aan de hand van de levensmiddelen in haar koelkast en de data op de verpakking van de geneesmiddelen die ze gebruikte. Vermoed wordt dat de dame aan een natuurlijke dood is gestorven. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Boodschappen naar de ruimte kunnen aliens schofferen"

    "Boodschappen naar de ruimte kunnen aliens schofferen"

    Experten waarschuwen dat de boodschappen die wij de ruimte instralen bij mogelijk bestaande aliens weleens in het verkeerde keelgat kunnen schieten.

    Het goedbedoelde doorstralen door de NASA van de Beatlessong 'Across the Universe' in 2008 zal wel geen kwaad bloed zetten, maar er werden ook een boel andere boodschappen richting aliens gestuurd, met minder vredelievende ondertoon. Onder meer foto's van genitaliën en smeekbedes om geld. Daardoor zouden eventuele ruimtewezens zich bedreigd kunnen voelen, luidt het in ruimtekennerskringen.

    Voorzichtigheid geboden
    Malcolm Fridlund, astrofysicus bij de ESA, maant dan ook aan tot voorzichtigheid. "Ik lig niet wakker van galactische opperheren of zoiets, maar als we niks weten van daarboven, dan moeten we toch een beetje voorzichtig zijn. We zouden toch eerst meer kennis moeten verzamelen over het sterrenstelsel."  Dat werd ook al gesteld eerder deze week tijdens de congres over buitenaards leven in de Royal Society in Londen.

    Bedreiging
    "Vele boodschappen zijn verantwoord, maar ik stel me toch vragen bij andere zaken die we de ruimte insturen", zei toen ook Albert Harrison, professor sociale psychologie aan de University of California in Davis. "Zoals foto's van beroemdheden, van twee presidentskandidaten -  Barack Obama, door X-files-actrice Gillian Anderson voorgesteld als 'het goede', en George Bush als bezieler van 'het kwade' - reclame voor snacks, liefdesbrieven aan rockhelden enzovoort. Als je dingen begint uit te zenden in de ruimte over jezelf, dan moet je behoedzaam omspringen met het beeld dat je van jezelf geeft", ging hij verder. "We zouden weleens als een bedreiging kunnen overkomen."

    Pioneer
    De drang naar contact met buitenaardse wezens heeft een lange geschiedenis. De Amerikaanse sondes Pioneer 10 en 11 werden in '72 en in '73 gelanceerd en hadden platen van naakte mannen en vrouwen aan boord en symbolen om de de posities van de aarde en de zon kenbaar te maken.

    Voyager
    Met de lancering in 1977 van de Voyager 1 en 2 - nu ergens zwevend in de rand van het zonnestelsel - werd dan weer een met goud beslagen koperen plaat met opnames van geluiden en beelden van de Aarde de ruimte ingestuurd. Maar het zal ongeveer 40.000 jaar duren voordat de Voyager 1, het verst van ons verwijderde door de mens gemaakte object in de ruimte, ook maar in de buurt van een ster zal komen.

    Radiozenders
    Maar er bestaan ook projecten die naar buitenaards leven zoeken met krachtige, actieve radiozenders, die boodschappen naar interessante sterren of naar planeten buiten ons zonnestelsel stralen. Die transmitters worden door ruimteorganisaties beheerd, die soms tegen betaling boodschappen uitzenden. Zoals: "Aub, stuur geld, van welke soort ook. Ruimtegeld is oké. Aliengeld is oké. Meteorieten zijn ook goed. Goud, maanstenen, ruimtejunk ook goed. Zenden naar: Maura, planeet Aarde."

    Vaginale contracties

    Levende wezens op Epsilon Eridani en Tau Ceti zouden dan weer eventueel opnames van vaginale contracties van ballerina's uit Boston kunnen waarnemen, een rebels kunstproject uit de jaren '80, dat aliens een idee wou geven van de menselijke conceptie.

    Stephen Hawking

    Volgens Malcolm Fridlund is het best mogelijk dat al deze pogingen puur tijdverlies zijn, maar hij roept toch op tot voorzichtigheid ten opzichte van het onbekende. Zijn mening wordt ook gedeeld door de Britse kosmoloog, Stephen Hawking, die waarschuwt voor het mogelijke bestaan van een technologisch superieure gemeenschap. "We houden ons best gedeisd." (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbodsbord voor quads op komst

    Verbodsbord voor quads op komst

    Het kabinet van staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe werkt momenteel aan de invoering van een uniform verkeersbord om quads zonaal te verbieden. Via een aanpassing van de wegcode zullen politiediensten overlast ook beter kunnen aanpakken. In februari of maart al moet er een koninklijk besluit komen.
     
    Steeds meer steden en gemeenten klagen de laatste jaren over overlast door quadvoertuigen. Vaak duikt er beschadiging op van landelijke wegen, is het rijgedrag onveilig of veroorzaken de voertuigen geluidsoverlast.
     
    Paaltjes
    Een aantal steden en gemeenten zocht in het verleden al naar oplossingen via overleg met de belangengroepen, het plaatsen van paaltjes of het invoeren van een aanvullend verkeers- of politiereglement. Maar omdat een duidelijke omschrijving van een 'quad' tot nu toe ontbrak in het wegverkeersreglement, boden dergelijke maatregelen geen toereikende oplossing. Belangengroepen trokken meermaals naar de Raad van State om een verbod te betwisten.
     
    Juridisch argument
    Staatssecretaris Schouppe voert momenteel overleg met de provinciegouverneurs en de Vereniging voor Steden en Gemeenten. Hij gaat in op de vraag om een uniform verkeersbord en een aanpassing in de wegcode in te voeren, zodat de steden en gemeenten een sluitend en juridisch afdwingbaar instrument hebben om de quad te verbieden als ze dat wensen. (belga/svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man schiet broer dood omdat hij als eerste naar toilet wilde

    Man schiet broer dood omdat hij als eerste naar toilet wilde

    Een man heeft zijn broer doodgeschoten omdat hij als eerste naar het toilet wilde. De twee leefden al drie jaar in onmin met de fatale schietpartij als triest hoogtepunt.

    Zachariah (20) en Jeremiah Hooper maakten dus ruzie over het gebruik van het toilet en Zachariah schoot zijn broer neer. Jeremiah (23) werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen overleed. Zachariah wordt intussen beschuldigd van moord.

    Volgens de politie was hij nauwelijks onder de indruk van de gebeurtenis maar praten wil hij niet. "Hij wil niet meewerken met het onderzoek. We moeten het dus doen met een getuigenverklaring en het bewijsmateriaal dat we op plaats van de misdaad verzameld hebben", aldus Lupe Trevino, politiechef in Hildago County, Texas. De moeder van de misdadiger werkt in de gevangenis van Hildago County maar ze mag er geen contact hebben met haar zoon die er in voorarrest zit. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw wint lotto en wordt doodgereden

    Vrouw wint lotto en wordt doodgereden

    Hoeveel ongeluk kan een mens hebben? Een Amerikaanse won de lotto en ging uitbundig vieren op café. Toen ze het café verliet en te voet naar huis ging, werd ze doodgereden.

    De 47-jarige Deborah McDonal uit Crystal Rock was net het café in Sandusky buiten gestapt toen het noodlot toesloeg. Een woordvoerder van de lotto in Ohio zei dat ze 5.703 euro gewonnen had met een lottospel op tv. Volgens de uitbater van het café was de vrouw met vrienden komen vieren. De politie wil nu weten of ze dronken was. Feit is dat de chauffeur nuchter was, meldt nog agent Joe Wentworth. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McDonald's bindt de strijd aan met koeienscheten

    McDonald's bindt de strijd aan met koeienscheten

    Hamburgerketen McDonald's wil de vervuilende uitstoot van koeien aanpakken. De dieren produceren methaan en zouden verantwoordelijk zijn voor vier procent van de broeikasgassen die we de lucht in blazen. Daarom pompt McDonald's duizenden euro's in een studie naar wat de koeien aanrichten voor ze geslacht worden.

    Jaarlijks zou McDonald's ongeveer 350.000 runderen nodig hebben om voldoende vlees te produceren. In het Verenigd Koninkrijk dragen koeienwinden bij tot vier procent van de broeikasgassen, maar methaan blijkt wel 23 keer meer schade aan te richten dan CO2. Volgens Amerikaanse cijfers uit 2006 zou één cheeseburger ook verantwoordelijk zijn voor 3,1 kg CO2.

    Hoog tijd om de veestapel aan te pakken en McDonald's besloot duizenden euro's in een drie jaar durende studie te pompen. Experts zullen boeren advies geven over hoe ze hun uitstoot kunnen verminderen. Zo zullen boeren op termijn ook financieel profiteren van het onderzoek. Als het in Groot-Brittannië een succes wordt, zal het bovendien uitgebreid worden naar de rest van Europa. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McDonald's onder vuur wegens ontslag om plakje kaas

    McDonald's onder vuur wegens ontslag om plakje kaas

    Het op staande voet ontslaan van een medewerkster van McDonald's omdat zij een gewone hamburger had voorzien van een plakje kaas, is een veel te zware maatregel. Dat heeft de kantonrechter in het Nederlandse Leeuwarden bepaald. "Het gaat hier slechts om één plakje kaas. McDonald's had met een veel minder zware maatregel kunnen volstaan, zoals een schriftelijke waarschuwing", zo oordeelde de rechter.
     
    Duurder
    De vrouw werkte bij het filiaal van de fastfoodketen in Lemmer. Zij had een collega een plakje kaas op een hamburger gegeven. McDonald's gaat er vanuit dat het dan geen hamburger, maar een cheeseburger betreft. Die is duurder dan een gewone burger en daar is niet voor betaald. De hamburgerketen zegt dat bovendien de huisregels zijn overtreden. Het is werknemers verboden om voedsel weg te geven aan familie, vrienden of collega's.
     
    Gelijk van de rechter
    De vrouw kon meteen vertrekken, maar nam daar geen genoegen mee. Ze stapte naar de rechter die haar gelijk gaf. Niet alleen is de maatregel overdreven, ook constateert de rechter ongelijkheid. Het initiatief voor het plakje kaas was niet afkomstig van de ontslagen medewerkster, maar van een collega. McDonald's heeft tegen die collega echter geen maatregelen genomen. "Het bedrijf meet kennelijk met twee maten nu deze medewerkster wel en haar collega niet op staande voet is ontslagen", aldus de uitspraak.
     
    Als gevolg van de uitspraak moet McDonald's alsnog het salaris over de rest (vijf maanden) van de arbeidsovereenkomst betalen. (anp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!