NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  30-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelovigen laten archeologisch rapport aanpassen: "Aarde is slechts 6.000 jaar oud"

  Gelovigen laten archeologisch rapport aanpassen: "Aarde is slechts 6.000 jaar oud"

  In de Nederlandse gemeente Staphorst is een meerderheid van gelovigen in de gemeenteraad erin geslaagd een rapport over archeologische waarden in de gemeente te laten aanpassen.

  In dat rapport wordt geschreven over het ontstaan van zandruggen miljoenen jaren geleden, en dat pîkken de protestantse gelovigen niet. Zowel leden van de ChristenUnie als de SGP willen dat ook de bijbelse visie over de leeftijd en het ontstaan van de aarde wordt verwoord. Ze geloven immers dat de aarde ongeveer 6.000 jaar oud is.

  "Wij gaan samen met een groot deel van de bevolking in deze gemeente uit van een jongere Aarde. Waarom zou dat niet in een gemeentelijk rapport verwoord worden?'', vraagt raadslid Klaas Harke (ChristenUnie) zich af. (anp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sigarenstompje Churchill verkocht voor 5.200 euro

  Sigarenstompje Churchill verkocht voor 5.200 euro

  Het stompje van een sigaar die Winston Churchill in 1941 niet helemaal oprookte, is verkocht voor 5.200 euro. De Britse eerste minister liet de sigaar voor wat ze was toen hij destijds naar een kabinetsvergadering moest. Een medewerker op Downing Street graaide het sigarenstompje van toch nog zo'n tien centimeter mee en stuurde het op naar een vriend, met een nota bij op briefpapier van 'Nummer 10' (Downing Street).

  De vriend hield het aandenken bij tot aan zijn dood, waarna het in handen kwam van een familielid. Een privéverzamelaar kocht het ding nu in Norfolk.

  Het veilinghuis Auctioneers Keys had de waarde geschat op 400 euro. Een kleine misrekening dus. In november wisselde ook al een onderzetbordje, dat Churchill in Londen ooit gebruikte als asbak, voor 4.850 euro van eigenaar. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chihuaha verzorgt vier puppies en drie kittens

  Chihuaha verzorgt vier puppies en drie kittens

  Normaal gezien zijn kat en hond niet de beste vriendjes, maar Tinkerbell, een kleine chihuaha, lijkt niet zo van clichés te houden. Het hondje heeft het tegenwoordig erg druk, ze neemt immers niet alleen de zorg voor haar eigen vier puppies op zich, maar ontfermt zich ook maar al te graag over drie piepjonge poesjes.

  Dierenziekenhuis
  Vorige week onderging Tinkerbell een keizersnede in het Hobart Dierenziekenhuis in Australië nadat er zich wat problemen hadden voorgedaan die een gewone bevalling uitsloten. Het resultaat waren vier sterke, kerngezonde chihuaha-pups.

  Koud en hongerig

  Terwijl Tinkerbell's baasje, Angie Reynolds ongeduldig wachtte aan het ziekenbed van haar kleine hondje, bracht een man drie pasgeboren kittens binnen die hij had gevonden. De kleintjes hadden het koud en waren hongerig. De dokters van het ziekenhuis schatten de overlevingskansen van de weesjes erg klein in, en planden om de katjes te doen inslapen. Maar dat was buiten Angie gerekend.

  Accepteren
  Zij besloot de diertjes mee te nemen naar huis en op te voeden met het flesje. "Toen we thuiskwamen zette ik de kittens bij de hond om te zien of Tinkerbell ze zou accepteren", zo getuigt mevrouw Reynolds. En tot ieders verbazing accepteerde het hondje de poesjes wonderwel: "Tinkerbell heeft de katjes niet alleen aanvaard, ze wast ze, knuffelt ze en wordt helemaal wild als ik er eentje ophef."

  Kroost
  Tinkerbell de heldin verzorgt de poesjes nu samen met haar eigen kroost. Ze gaat er op exact dezelfde manier mee om. Het flesje is ook niet meer nodig aangezien de poesjes mogen meedrinken van haar melk.

  Angie Reynolds plant de poesjes voor adoptie op te geven zodra ze oud genoeg zijn. (vbd)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tandarts laat stuk boor achter in hoofd van patiënte

  Tandarts laat stuk boor achter in hoofd van patiënte

  Een vrouw uit Florida daagt haar tandarts voor de rechter omdat hij een deel van een boor in haar hoofd zou achtergelaten hebben. Het stuk metaal van 2,5 centimeter bleef steken in een wonde na een tandheelkundige ingreep in 2008. Dat meldt de krant St. Petersburg Times.

  Vast in sinus
  De boorkop zou zich nadien in de rechtersinus van Donna Delgado genesteld hebben. Daar is het stuk gereedschap elf maanden later chirurgisch uit verwijderd.

  Allerlei kwalen
  De aanklacht stelt dat de nalatigheid van de tandarts groot medisch leed heeft veroorzaakt bij de onfortuinlijke patiënte. Mevrouw Delgado bloedt sindsien voortdurend uit haar neus, haar sinussen zijn om de haverklap ontstoken en ze is vaak duizelig. Volgens haar advocaat loopt de vrouw ook het risico op nikkelvergiftiging.

  Schadevergoeding
  De rechtszaak moet uitmaken wie verantwoordelijk is voor de blunder. Ook moet vastgelegd worden hoe hoog de schadevergoeding is waar Donna Delgado aanspraak kan op maken. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bejaarde Finse vrouw zit 2,5 jaar dood in haar zetel

  Bejaarde Finse vrouw zit 2,5 jaar dood in haar zetel

  Een bejaarde vrouw heeft in de Finse hoofdstad Helsinki tweeënhalf jaar thuis dood in haar zetel gezeten. Ze werd ontdekt door klusjesmannen die in opdracht van de huisbaas de ramen een likje verf wilden geven.

  Niemand heeft de vrouw al die jaren blijkbaar gemist. Ze was niet getrouwd en had geen kinderen. Haar rekeningen werden via doorlopende opdrachten betaald.

  Koelkast en medicijnen
  Het tijdstip van haar dood kon worden bepaald aan de hand van de levensmiddelen in haar koelkast en de data op de verpakking van de geneesmiddelen die ze gebruikte. Vermoed wordt dat de dame aan een natuurlijke dood is gestorven. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  29-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Boodschappen naar de ruimte kunnen aliens schofferen"

  "Boodschappen naar de ruimte kunnen aliens schofferen"

  Experten waarschuwen dat de boodschappen die wij de ruimte instralen bij mogelijk bestaande aliens weleens in het verkeerde keelgat kunnen schieten.

  Het goedbedoelde doorstralen door de NASA van de Beatlessong 'Across the Universe' in 2008 zal wel geen kwaad bloed zetten, maar er werden ook een boel andere boodschappen richting aliens gestuurd, met minder vredelievende ondertoon. Onder meer foto's van genitaliën en smeekbedes om geld. Daardoor zouden eventuele ruimtewezens zich bedreigd kunnen voelen, luidt het in ruimtekennerskringen.

  Voorzichtigheid geboden
  Malcolm Fridlund, astrofysicus bij de ESA, maant dan ook aan tot voorzichtigheid. "Ik lig niet wakker van galactische opperheren of zoiets, maar als we niks weten van daarboven, dan moeten we toch een beetje voorzichtig zijn. We zouden toch eerst meer kennis moeten verzamelen over het sterrenstelsel."  Dat werd ook al gesteld eerder deze week tijdens de congres over buitenaards leven in de Royal Society in Londen.

  Bedreiging
  "Vele boodschappen zijn verantwoord, maar ik stel me toch vragen bij andere zaken die we de ruimte insturen", zei toen ook Albert Harrison, professor sociale psychologie aan de University of California in Davis. "Zoals foto's van beroemdheden, van twee presidentskandidaten -  Barack Obama, door X-files-actrice Gillian Anderson voorgesteld als 'het goede', en George Bush als bezieler van 'het kwade' - reclame voor snacks, liefdesbrieven aan rockhelden enzovoort. Als je dingen begint uit te zenden in de ruimte over jezelf, dan moet je behoedzaam omspringen met het beeld dat je van jezelf geeft", ging hij verder. "We zouden weleens als een bedreiging kunnen overkomen."

  Pioneer
  De drang naar contact met buitenaardse wezens heeft een lange geschiedenis. De Amerikaanse sondes Pioneer 10 en 11 werden in '72 en in '73 gelanceerd en hadden platen van naakte mannen en vrouwen aan boord en symbolen om de de posities van de aarde en de zon kenbaar te maken.

  Voyager
  Met de lancering in 1977 van de Voyager 1 en 2 - nu ergens zwevend in de rand van het zonnestelsel - werd dan weer een met goud beslagen koperen plaat met opnames van geluiden en beelden van de Aarde de ruimte ingestuurd. Maar het zal ongeveer 40.000 jaar duren voordat de Voyager 1, het verst van ons verwijderde door de mens gemaakte object in de ruimte, ook maar in de buurt van een ster zal komen.

  Radiozenders
  Maar er bestaan ook projecten die naar buitenaards leven zoeken met krachtige, actieve radiozenders, die boodschappen naar interessante sterren of naar planeten buiten ons zonnestelsel stralen. Die transmitters worden door ruimteorganisaties beheerd, die soms tegen betaling boodschappen uitzenden. Zoals: "Aub, stuur geld, van welke soort ook. Ruimtegeld is oké. Aliengeld is oké. Meteorieten zijn ook goed. Goud, maanstenen, ruimtejunk ook goed. Zenden naar: Maura, planeet Aarde."

  Vaginale contracties

  Levende wezens op Epsilon Eridani en Tau Ceti zouden dan weer eventueel opnames van vaginale contracties van ballerina's uit Boston kunnen waarnemen, een rebels kunstproject uit de jaren '80, dat aliens een idee wou geven van de menselijke conceptie.

  Stephen Hawking

  Volgens Malcolm Fridlund is het best mogelijk dat al deze pogingen puur tijdverlies zijn, maar hij roept toch op tot voorzichtigheid ten opzichte van het onbekende. Zijn mening wordt ook gedeeld door de Britse kosmoloog, Stephen Hawking, die waarschuwt voor het mogelijke bestaan van een technologisch superieure gemeenschap. "We houden ons best gedeisd." (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbodsbord voor quads op komst

  Verbodsbord voor quads op komst

  Het kabinet van staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe werkt momenteel aan de invoering van een uniform verkeersbord om quads zonaal te verbieden. Via een aanpassing van de wegcode zullen politiediensten overlast ook beter kunnen aanpakken. In februari of maart al moet er een koninklijk besluit komen.
   
  Steeds meer steden en gemeenten klagen de laatste jaren over overlast door quadvoertuigen. Vaak duikt er beschadiging op van landelijke wegen, is het rijgedrag onveilig of veroorzaken de voertuigen geluidsoverlast.
   
  Paaltjes
  Een aantal steden en gemeenten zocht in het verleden al naar oplossingen via overleg met de belangengroepen, het plaatsen van paaltjes of het invoeren van een aanvullend verkeers- of politiereglement. Maar omdat een duidelijke omschrijving van een 'quad' tot nu toe ontbrak in het wegverkeersreglement, boden dergelijke maatregelen geen toereikende oplossing. Belangengroepen trokken meermaals naar de Raad van State om een verbod te betwisten.
   
  Juridisch argument
  Staatssecretaris Schouppe voert momenteel overleg met de provinciegouverneurs en de Vereniging voor Steden en Gemeenten. Hij gaat in op de vraag om een uniform verkeersbord en een aanpassing in de wegcode in te voeren, zodat de steden en gemeenten een sluitend en juridisch afdwingbaar instrument hebben om de quad te verbieden als ze dat wensen. (belga/svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man schiet broer dood omdat hij als eerste naar toilet wilde

  Man schiet broer dood omdat hij als eerste naar toilet wilde

  Een man heeft zijn broer doodgeschoten omdat hij als eerste naar het toilet wilde. De twee leefden al drie jaar in onmin met de fatale schietpartij als triest hoogtepunt.

  Zachariah (20) en Jeremiah Hooper maakten dus ruzie over het gebruik van het toilet en Zachariah schoot zijn broer neer. Jeremiah (23) werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen overleed. Zachariah wordt intussen beschuldigd van moord.

  Volgens de politie was hij nauwelijks onder de indruk van de gebeurtenis maar praten wil hij niet. "Hij wil niet meewerken met het onderzoek. We moeten het dus doen met een getuigenverklaring en het bewijsmateriaal dat we op plaats van de misdaad verzameld hebben", aldus Lupe Trevino, politiechef in Hildago County, Texas. De moeder van de misdadiger werkt in de gevangenis van Hildago County maar ze mag er geen contact hebben met haar zoon die er in voorarrest zit. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw wint lotto en wordt doodgereden

  Vrouw wint lotto en wordt doodgereden

  Hoeveel ongeluk kan een mens hebben? Een Amerikaanse won de lotto en ging uitbundig vieren op café. Toen ze het café verliet en te voet naar huis ging, werd ze doodgereden.

  De 47-jarige Deborah McDonal uit Crystal Rock was net het café in Sandusky buiten gestapt toen het noodlot toesloeg. Een woordvoerder van de lotto in Ohio zei dat ze 5.703 euro gewonnen had met een lottospel op tv. Volgens de uitbater van het café was de vrouw met vrienden komen vieren. De politie wil nu weten of ze dronken was. Feit is dat de chauffeur nuchter was, meldt nog agent Joe Wentworth. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  28-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McDonald's bindt de strijd aan met koeienscheten

  McDonald's bindt de strijd aan met koeienscheten

  Hamburgerketen McDonald's wil de vervuilende uitstoot van koeien aanpakken. De dieren produceren methaan en zouden verantwoordelijk zijn voor vier procent van de broeikasgassen die we de lucht in blazen. Daarom pompt McDonald's duizenden euro's in een studie naar wat de koeien aanrichten voor ze geslacht worden.

  Jaarlijks zou McDonald's ongeveer 350.000 runderen nodig hebben om voldoende vlees te produceren. In het Verenigd Koninkrijk dragen koeienwinden bij tot vier procent van de broeikasgassen, maar methaan blijkt wel 23 keer meer schade aan te richten dan CO2. Volgens Amerikaanse cijfers uit 2006 zou één cheeseburger ook verantwoordelijk zijn voor 3,1 kg CO2.

  Hoog tijd om de veestapel aan te pakken en McDonald's besloot duizenden euro's in een drie jaar durende studie te pompen. Experts zullen boeren advies geven over hoe ze hun uitstoot kunnen verminderen. Zo zullen boeren op termijn ook financieel profiteren van het onderzoek. Als het in Groot-Brittannië een succes wordt, zal het bovendien uitgebreid worden naar de rest van Europa. (gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McDonald's onder vuur wegens ontslag om plakje kaas

  McDonald's onder vuur wegens ontslag om plakje kaas

  Het op staande voet ontslaan van een medewerkster van McDonald's omdat zij een gewone hamburger had voorzien van een plakje kaas, is een veel te zware maatregel. Dat heeft de kantonrechter in het Nederlandse Leeuwarden bepaald. "Het gaat hier slechts om één plakje kaas. McDonald's had met een veel minder zware maatregel kunnen volstaan, zoals een schriftelijke waarschuwing", zo oordeelde de rechter.
   
  Duurder
  De vrouw werkte bij het filiaal van de fastfoodketen in Lemmer. Zij had een collega een plakje kaas op een hamburger gegeven. McDonald's gaat er vanuit dat het dan geen hamburger, maar een cheeseburger betreft. Die is duurder dan een gewone burger en daar is niet voor betaald. De hamburgerketen zegt dat bovendien de huisregels zijn overtreden. Het is werknemers verboden om voedsel weg te geven aan familie, vrienden of collega's.
   
  Gelijk van de rechter
  De vrouw kon meteen vertrekken, maar nam daar geen genoegen mee. Ze stapte naar de rechter die haar gelijk gaf. Niet alleen is de maatregel overdreven, ook constateert de rechter ongelijkheid. Het initiatief voor het plakje kaas was niet afkomstig van de ontslagen medewerkster, maar van een collega. McDonald's heeft tegen die collega echter geen maatregelen genomen. "Het bedrijf meet kennelijk met twee maten nu deze medewerkster wel en haar collega niet op staande voet is ontslagen", aldus de uitspraak.
   
  Als gevolg van de uitspraak moet McDonald's alsnog het salaris over de rest (vijf maanden) van de arbeidsovereenkomst betalen. (anp/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom struisvogels niet kunnen vliegen

  Waarom struisvogels niet kunnen vliegen

  Vogels zijn gemaakt om te vliegen, dus hoe komt het dan dat de struisvogel en de emoe, dat niet kunnen? Het zou allemaal de schuld van het uitsterven van de dinosaurussen zijn.
   
  Volgens vorsers aan de Australian National University (waar anders) blijkt uit moleculair onderzoek dat de in dat land voorkomende vogels als emoe's en struisvogels oorspronkelijk wel degelijk konden vliegen. Dat is op zichzelf al een verrassing, omdat tot dusver werd gedacht dat ze afstamden van niet-vliegende dieren. Maar de struisvogel en de emoe konden ook goed lopen en zochten en vonden hun voedsel vaak op de grond. Waar ze dan weer bedreigd werden door roofdieren zoals de dinosauriërs.
   
  Toen die zo'n 65 miljoen jaar geleden waren uitgestorven zo schrijft onderzoeksleider dr. Matthew Phillips in het tijdschrift Systematic Biology, "was er voor de vogels geen reden meer om weg te vliegen wanneer ze bedreigd werden, waardoor ze geleidelijk aan de kunst van het vliegen verloren. Ook waren ze intussen te dik en zwaar geworden om het luchtruim nog te kunnen kiezen". (belga/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  27-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitser betrapt met 44 hagedissen in zijn broek

  Duitser betrapt met 44 hagedissen in zijn broek

  De Nieuw-Zeelandse douanebeambten konden hun ogen niet geloven toen ze de merkwaardige ontdekking deden bij een controle op de luchthaven van Christchurch. De Duitse toerist Hans Kubus had maar liefst 44 reptielen verstopt in een zak vastgemaakt aan zijn onderbroek.

  Hans Kubus (58), een fervent reptielenverzamelaar, gaf onmiddellijk toe dat hij de beschermde dieren illegaal naar Europa wou brengen. De autoriteiten spreken van de grootste illegale dierenroof van het decennium in Nieuw-Zeeland. De gekko's zouden een straatwaarde vertegenwoordigden van 2000 euro per stuk op de Europese markt.

  De Duitse 'hagedissendief' werd ondertussen veroordeeld tot een celstraf van veertien weken en een boete 2.500 euro. Na zijn vrijlating zal hij het land worden uitgezet. (hlnsydney/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NASA ontwikkelt vliegtuigje voor u en ik

  NASA ontwikkelt vliegtuigje voor u en ik

  Zo zal de 'Puffin' er uitzien. Foto NASA.

  Vergeet de auto, de fiets, de segway of de step. Als het van de NASA afhangt, vliegen we op termijn rond in ons persoonlijke toestel. De ruimtevaartorganisatie is volop bezig met de ontwikkeling van een vliegtuigje op maat van de gewone man, van u en ik dus.

  Het conceptuele design van de 'Puffin' (papegaaiduiker) is van de hand van Mark D. Moore, een ingenieur bij de NASA. Het toestel zal een lengte hebben van 3,6 meter en een spanwijdte van 4,2 meter. Het vliegtuigje wordt aangedreven door elektrische motoren waardoor het relatief stil door de lucht zal vliegen en niet zo zwaar weegt (135 kg zonder piloot). Hierdoor zal de impact op het milieu miniem zijn.

  Uiteraard bestaat de 'Puffin' voorlopig enkel in theorie. Het kan op termijn ingezet worden voor militaire missies maar het zou eveneens een optie kunnen zijn voor conventionele vluchten voor de man in de straat. Het woord file zal dan een andere betekenis krijgen. (hlnsydney/kve)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw soort lens geeft brildragers superzicht

  Nieuw soort lens geeft brildragers superzicht

  Een nieuw soort lens kan mensen die op latere leeftijd een bril moeten beginnen dragen, hun zicht teruggeven - en in sommige gevallen zelfs zorgen voor uitzonderlijk goed zicht. Dat schrijft de Sunday Times. Het gaat hier om revolutionaire, maar nog dure 'LAL-lenzen' die duizenden mensen kunnen helpen.

  Die lenzen, die al op de markt zijn in Amerika en Duitsland, vertrekken vanuit de intraoculaire IOL-lenzen die momenteel al worden gebruikt om een cataract te behandelen. Nu hebben artsen echter een manier ontdekt om die "aan te passen" nadat ze zijn ingebracht, wat gebeurt door delen van de "traditionele lens" te beschijnen met ultraviolet licht zodat zowel de vorm als de ronding kan worden veranderd.
   
  Met behulp van die aangepaste lens, die dus op maat is gemaakt, kan volgens oogchirurg Bobby Qureshi "het zicht van de patiënt worden hersteld tot het niveau van zijn jeugdjaren. Deze technologie biedt de mogelijkheid om dermate nauwkeurige aanpassingen te doen dat we zelf een bifocale of een vanfocale lens kunnen maken. Dus we zorgen dat de patiënt zowel veraf als dichtbij perfect kan zien en geen bril meer nodig heeft". In sommige gevallen wordt het zicht met behulp van een LAL-lens zelfs "beter dan perfect" omdat ook aangeboren onvolmaaktheden in het oog kunnen worden gecorrigeerd.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Worsten hebben bedrieglijke inhoud"

  "Worsten hebben bedrieglijke inhoud"

  De kwaliteit van de worsten die Belgen op hun bord krijgen, laat te wensen over. Uit een van de eerste voedingstests die Test-Aankoop dit jaar publiceert, blijkt namelijk dat twee derde van de 33 worsten die de consumentenorganisatie analyseerde, een zeer slechte beoordeling krijgt.

  Geen verandering
  Test-Aankoop onderzocht 33 worsten met gemengd vlees (varkens-, rundvlees of kalfsvlees) uit 31 verkooppunten, waaronder 12 grootwarenhuizen en 19 slagerijen. "Er bestaan wettelijke bepalingen en het federaal voedselagentschap inspecteert de verkooppunten. En toch lappen slagerijen en grootwarenhuizen nog steeds heel wat voorzorgsmaatregelen aan hun laars", stelt Test-Aankoop. In vergelijking met het vorige onderzoek uit 1994 zou er nagenoeg niets veranderd zijn.

  Benamingen
  De hygiëne van de verkooppunten volstaat volgens de organisatie, maar de wettelijk verplichte bewaartemperatuur van vier graden Celsius werd in een geval op twee niet gerespecteerd. Bovendien is in de helft van de verkooppunten de verplichte thermometer niet zichtbaar. De wirwar aan benamingen is voor Test-Aankoop een ander probleem. Welke vleessoorten er precies verwerkt werden, is te vaak onduidelijk. Ten slotte bevatten vele worsten te veel bacteriën, zout en vet.

  Onder meer een duidelijke etikettering en frequente controles moeten zoden aan de dijk brengen, aldus Test-Aankoop. Vleesbereidingen zoals worsten zijn goed voor een derde van de totale vleesconsumptie van de Belgen. (belga/ep)
  25/01/10 14u39
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Grote kans dat wij ontdekking buitenaards leven nog meemaken"

  "Grote kans dat wij ontdekking buitenaards leven nog meemaken"

  Astronoom Martin Dominik van de Universiteit van St.Andrews in Schotland denkt dat het niet al te lang meer duurt eer we buitenaards leven ontdekken.

  "Ik ben ervan overtuigd dat de huidige generaties een buitengewone kans hebben om nog tijdens hun leven de ontdekking van een buitenaards leven mee te maken", zei hij op de tweedaagse conferentie over buitenaards leven in Londen.

  "Er is geen formeel bewijs dat er elders leven is, maar er is een zeer grote kans dat dit het geval is", trad astrobioloog Baruch Blumberg van het Fox Chance Cancer Center in Phildadelphia hem bij.

  Ontstaan leven
  Astrochemicus Pascale Eherenfreund van de George Washington Universiteit in de VS-hoofdstad wees erop dat het leven op Aarde kan zijn ontstaan door koolstofmolecules en stof uit de interstellaire ruimte. Als da zo is, moeten de primaire bouwstenen van het leven ook aanwezig zijn in andere planetaire stelsels van de Melkweg en andere sterrenstelsels.
   
  Bovendien zijn er al meer dan 400 planeten buiten ons zonnestelsel gevonden en bestaat de mogelijkheid dat er binnen ons eigen stelsel bacteriën zijn in de ondergrond van Mars, op de Jupitermaan Europa of de Saturnusmaan Enceladus.
   
  Sceptici
  Andere wetenschappers, zoals Conway Morris van de Universiteit van Cambridge, opperen dan weer dat het ontstaan van leven veel te maken heeft met een samenloop van omstandigheden, die zich niet snel opnieuw zal voordoen. Morris vreest dat wij zelfs helemaal alleen zijn. (belga/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  26-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schattig vriendje voor Kai-Mook

  Schattig vriendje voor Kai-Mook

  Kai-Mook heeft er een nieuw vriendinnetje bij. In de dierentuin van het Duitse München is vorige maand Jamuna Toni geboren, het eerste babyolifantje in 60 jaar in de zoo. En nu al heeft ze alle harten veroverd..
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis uit tijdperk Jezus ontdekt

  Huis uit tijdperk Jezus ontdekt

  Overblijfselen van een woning die teruggaat tot de tijd van Christus zijn in Nazareth, in het noorden van Israël, blootgelegd, zo meldde de Israëlische archeologe Yardenne Alexandre, verantwoordelijk voor de opgravingen. In Nazareth leefde volgens het evangelie Maria, de moeder van Jezus.
   
  "Het is de eerste keer dat een huis uit Nazareth daterend uit het Romeinse tijdperk ontdekt en gerestaureerd wordt", zei Alexandre.
   
  Twee kamers
  Het huis, klein en bescheiden, bestaat uit twee kamers, een binnenhof en een waterput. Ook potscherven afkomstig uit de eerste eeuw na Christus werden op de plaats teruggevonden.
   
  Verborgen put
  Niet ver van de woning werd een put ontdekt waarvan de ingang verborgen werd gehouden. Volgens de archeologe werd hij waarschijnlijk gegraven door Joden in het kader van de voorbereiden voor de Grote opstand tegen de Romeinen van het jaar 67.
   
  Onbevlekte ontvangenis
  De opgravingen vonden plaats dichtbij de Kerk van de Aankondiging, in het centrum van Nazareth. Die kerk werd in 1969 opgericht ter vervanging van drie kerken en is de plaats waar, volgens de Griekse traditie, Maria van de aartsengel Gabriel vernam dat ze de geboorte aan Jezus zou geven. Jezus groeide op in Nazareth.
   
  Joodse graven uit het Romeinse tijdperk werden in de regio al ontdekt. (afp/eb
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honden- en kattenvlees van het menu in China?

  Honden- en kattenvlees van het menu in China?

  Het protest tegen het eten van katten en honden in China is groot, zeker nu een wet op dierenmishandeling in aantocht is.
  Honden- en kattenvlees wordt in China eeuwenlang beschouwd als een echte delicatesse, maar lijkt nu voorgoed van hun menu te gaan verdwijnen. Het land heeft immers voor het eerst in zijn geschiedenis een wetsvoorstel klaar tegen dierenmishandeling, zo zegt het staatspersagentschap.

  Boete en gevangenisstraf

  Als de wet aangenomen wordt, trotseren mensen die vlees van kat of hond eten een boete van 5000 Chinese Yuan, gelijk aan zo'n 520 euro, en riskeren ze daarbovenop nog eens een gevangenisstraf van 15 dagen, zo zei men tijdens het Chongqing Evening News.

  Producenten of verdelers van het vlees zouden een boete krijgen tussen de 10.000 en de 500.000 yuan.

  Voorstel
  De wet is op dit moment nog niet aangenomen en omvat nog slechts een voorstel dat het afgelopen jaar werd opgesteld. Wanneer de wetgeving in actie zal treden is nog niet duidelijk. Volgens persagentschap AFP kan het jaren duren vooraleer een wetsontwerp in China wordt goedgekeurd.

  Dierenmishandeling en het kweken van honden en katten voor hun vlees blijft een wijdverspreid fenomeen in China. Wel groeit stilaan het besef van het belang van dierenwelzijn.

  'Aromatisch vlees'
  Dikwijls wordt op restaurant hondenvlees aangeboden onder een psuedoniem als 'aromatisch vlees'. Ook in grote steden, waar honden meer en meer als huisdieren worden beschouwd, blijft de voorliefde voor hun vlees op het bord ook bestaan.

  Kattenvlees is vooral populair in de zuidelijke delen van China. Regelmatig proberen dierenliefhebbers daar vrachtwagens met honderden of duizenden katten onderweg naar het slachthuis te blokkeren. Meestal komen de diertjes jammer genoeg toch nog in de pan terecht. (afp/vbd)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!