NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  03-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stof in fruit verhindert groei leukemie

  Stof in fruit verhindert groei leukemie


  Apigenin, een stof die voorkomt in onder meer appels, druiven en peterselie, blijkt de groei van twee types leukemiecellen tegen te gaan. De stof heeft echter een keerzijde: ze vermindert het effect van het bekende chemotherapiemedicijn vincristine in leukemiecellen. Dat betekent dat de patiënten onder invloed van deze stof niet goed reageren op de chemotherapie.
   
  Dat blijkt uit onderzoek onder leiding van celbioloog Maikel Peppelenbosch van het Universitair Medisch Centrum Groningen. De onderzoekers raden leukemiepatiënten af om grote hoeveelheden capsules met apigenin te slikken.

  Net gisteren nog meldden Britse wetenschappers een gelijkaardige ontdekking. Ze ontdekten een gen dat ervoor zorgt dat bij één op tien borstkankerpatiëntes de chemotherapie niet aanslaat. (belga/edp)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baas zet camera in toilet

  Baas zet camera in toilet "om verbruik papier te controleren"


  Een Nederlandse kapper die zijn vrouwelijk personeel in het toilet bespiedde met een verborgen camera, zegt op de rechtbank dat hij dat deed om het verbruik van het toiletpapier in de gaten te houden.

  Volgens B. was de wc de afgelopen tijd meermalen verstopt geraakt. Door een cameraatje op te hangen, zei hij uit te willen vogelen wie dat op haar geweten had.

  Intussen hebben zes personeelsleden een klacht ingediend tegen de man uit Twente. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NASA wil mysterie van de zon ontrafelen via nieuwe missie

  NASA wil mysterie van de zon ontrafelen via nieuwe missie


  De NASA lanceert binnen acht dagen een ambitieuze missie naar de zon met als doel meer te weten te komen over de zonnestormen die nefast zijn voor de Aarde. De ruimtevaartorganisatie hoopt op termijn zelfs het weer in de ruimte te kunnen voorspellen en te waarschuwen voor dreigend gevaar.

  De NASA heeft een sonde ontworpen waarmee het diep in de atmosfeer van de zon kan doordringen en wil er zo achterkomen hoe het zonlicht gecreëerd wordt. Het toestel zal vijf jaar in de ruimte vertoeven om de oorzaken van verhoogde zonneactiviteit te achterhalen zoals zonnestormen- en vlekken.

  Indien er storingen optreden in de activiteiten van de zon, dan kunnen er gevaarlijke röntgenstralen en magnetische velden ontstaan die onze energievoorzieningen, communicatiemiddelen en luchtvaartnavigatie ontwrichten.  Als de NASA erin slaagt om de mysteries van de zon te doorgronden, kan men op termijn het weer in de ruimte gaan voorspellen en waarschuwen voor mogelijk gevaar. (hlnsydney/kve)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  02-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smokkelaar betrapt met 150.000 euro in korset

  Smokkelaar betrapt met 150.000 euro in korset

  De Duitse douane heeft een man opgepakt die een korset droeg waarin hij 150.000 euro had gepropt. De smokkelaar zat op een trein naar Zwitserland, waar hij het geld zou witwassen.

  Miljoen euro boete
  De gepensioneerde man had driehonderd biljetten van elk 500 euro onder zijn korset verstopt. Bedragen van meer dan 10.000 euro moeten bij een reis van Duitsland naar Zwitserland worden aangegeven bij de douane. De smokkelaar is het geld nu kwijt. Hij riskeert een boete van maximaal 1 miljoen euro. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fabrikant vergoedt roker wiens sigaret ontplofte

  Fabrikant vergoedt roker wiens sigaret ontplofte

  Een Indonesische sigarettenfabrikant heeft zich verontschuldigd en wil de medische kosten vergoeden van een man die zes tanden verloren heeft. Het slachtoffer was een sigaret aan het roken die op een mysterieuze manier ontplofte.
   
  Gewond en helm beschadigd
  Andi Susanto, een 31-jarige veiligheidsbewaker, reed op zijn motor nabij Jakarta rond toen hij een sigaret van het merk Clas Mild opstak. Om ongekende reden ontplofte die sigaret plotseling. Daarbij raakte Susanto naar eigen zeggen gewond aan de mond en ook zijn motorhelm liep beschadigingen op.
   
  Tanden kwijt
  In het ziekenhuis kreeg hij verschillende hechtingen en enkele tanden moesten getrokken worden. "De fabrikant heeft aanvaard om alle medische kosten te betalen", zei hij dinsdag.
   
  Gestopt met roken
  De politie startte een onderzoek en wil te weten komen wat er precies in de sigaret stak. Van zijn kant heeft Susanto al besloten om te stoppen met roken.
   
  In Indonesië rookt meer dan zestig procent van de mannen. Voor tabaksfabrikanten gaat het om een van de meest winstgevende markten. (afp/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erfelijke ziekte geeft 13-jarig meisje uiterlijk van 50-jarige

  Erfelijke ziekte geeft 13-jarig meisje uiterlijk van 50-jarige

  Zara Hartshorn, een dertienjarig meisje uit Rotherham in Engeland, lijdt aan de zeldzame erfelijke ziekte lipodystrofie. Het is een ziekte die een stoornis in de vetstofwisseling veroorzaakt, waardoor heel wat rimpels ontstaan die bij een normale dertienjarige niet voorkomen.

  Geen behandeling
  Er zijn maar zo'n 2.000 mensen ter wereld die last hebben van deze ziekte, waarvoor tot op de dag van vandaag geen behandeling tegen bestaat. Ook de moeder van Zara en twee van haar zes broers en zussen lijden aan de aandoening.

  In tegenstelling tot de ziekte progeria, tast lipodystrofie niet het volledige fysieke welzijn van de het lichaam aan, maar geeft het enkel de indruk oud te zjin.

  Invloed
  In plaats van dertien ziet het meisje er minstens vijftig jaar oud uit. De ziekte heeft dan ook vooral een invloed op haar sociale leven. Haar leeftijdsgenoten zijn niet altijd even mild voor de tiener: "Mensen noemen me vaak 'oma' en 'aap'", zo getuigde het meisje aan de New York Post. "Soms ga ik gewoon naar het toilet en begin ik te huilen." (vbd)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (12) meer dan een jaar in kast opgesloten

  Meisje (12) meer dan een jaar in kast opgesloten

  Ouders uit Brownsville (Texas) hebben hun twaalfjarige dochter meer dan een jaar in een kast opgesloten. Niemand had iets door, tot de broer van het meisje uit de biecht klapte. Toen agenten de woning binnenvielen, vonden ze het jonge kind -jawel- in de kast.

  Het meisje mocht de kast enkel verlaten om naar school te gaan, te eten of de badkamer te gebruiken. 's Nachts moest ze haar gevoeg doen in een emmer, die ze dan ook nog eens zelf elke morgen moest uitkuisen.

  Volgens de politie was er geen elektriciteit in de kamer waar ze gevangen zat. Haar huiswerk kon ze maken met licht dat via de spleten van de kast binnenviel.

  "Anders steelt ze voedsel"
  De moeder vertelde aan de politie dat ze haar dochter gevangen hield opdat ze geen voedsel uit de koelkast zou stelen. Dat de tiener er door ondervoeding maar acht à negen jaar uitzag, kon haar blijkbaar niet deren.

  Uiteindelijk biechtte een van de drie broers van het kind de wansmakelijke praktijk in school op. Zowel de moeder, die in een Wal-Mart werkte, als de vader zijn opgepakt. Volgende week komt tijdens een hoorzitting de verdere opvang van het meisje ter sprake. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uniek: dozijn dooiers uit slechts zes eieren

  Uniek: dozijn dooiers uit slechts zes eieren

  Als je genoeg omeletten bakt, maak je het ooit weleens mee dat er twee dooiers in één ei zitten. Een Engelse vrouw beleefde het unieke toeval dat er liefst een dozijn dooiers uit slechts zes eieren kwamen. Die zes 'tweelingdooiers' zaten dan nog allemaal in hetzelfde doosje van zes eieren uit de supermarkt. De kans dat zoiets gebeurt, is één op een triljoen, of een miljoen tot de derde macht dus. De kans op een dubbele dooier is al maar 0,1 procent, 1 op duizend dus.

  "Toen ik de eerste eierschaal brak, was ik al verbaasd", zegt Fiona Exon uit de Eden Valley in de Engelse Cumbria-streek. "Zoiets had ik nog maar één keer gezien in mijn leven. Bij het tweede viel mijn mond open, bij het derde heb ik mijn man erbij geroepen. Na de vierde en de vijfde vond ik het zelfs een beetje spookachtig. De zesde en laatste dubbele dooier was dan helemaal onwezenlijk. Ik heb meteen mijn fototoestel genomen om dit vast te leggen voor de eeuwigheid."

  Jonge kippen
  Volgens experts is de kans van een dubbele dooier groter bij jonge kippen die maar net beginnen te leggen. In de Verenigde Staten zijn ooit tests gedaan om de kansen op een dubbele dooier wetenschappelijk te manipuleren, maar commercieel werd het niets, omdat de garantie op een dubbele dooier zelfs dan uitgesloten was. (hlnsydney/kh
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fransen houden ballonvaart rond de wereld... in condoom

  Fransen houden ballonvaart rond de wereld... in condoom

  Ooit was een ballonvaart rond de wereld al een speciale gebeurtenis. De Fransen doen er nog een schepje bovenop en willen met vier mensen in een gigantisch condoom de aardbol omwentelen. De condoomballon zou ongeveer 36 meter groot zijn.

  De crew bestaat uit een piloot en vier passagiers. De tocht brengt hen naar vijf verschillende continenten en is een stunt om Wereld Aids Dag te promoten. De ballon kreeg de naam 'Condomfiere' en is een initiatief van een Franse organisatie die oproept om veilig te vrijen. Nu staat het megacondoom nog in Parijs, maar in juni gaat het naar Wenen voor de start van de tour rond de wereld. Wereld Aids Dag gaat door op 1 december. (gb)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openbaar vervoer wordt duurder

  Openbaar vervoer wordt duurder

  Reizen met het openbaar vervoer is sinds vandaag weer een beetje duurder. De Buzzy Pazz en Omnipas bij De Lijn worden gemiddeld 2,5 procent duurder. Ook de kaarten en biljetten op het voertuig worden duurder, maar de tarieven in voorverkoop blijven ongewijzigd. Bij de NMBS gaan enkele tarieven gemiddeld met 0,57 procent de hoogte in.

  Reizigers van de Vlaamse openbaarvervoermaatschappij De Lijn kunnen vanaf 1 februari 2010 in heel Vlaanderen een vervoerbewijs kopen per gsm. Een sms-ticket van een uur zal, inclusief verzendingskost, 1,45 euro kosten. Voorlopig kunnen enkel klanten van Proximus hun busritten via gsm betalen. De Lijn onderhandelt nog wel met Base en Mobistar.
     
  Sms-ticket
  Wie een sms-ticket wil, stuurt voor het opstappen een bestelcode naar het nummer 4884. Voor een ticket van zestig minuten is de code "DL" en voor 120 minuten "DL120". Voor dat laatste sms-ticket zullen reizigers 2,25 euro, verzendingskosten meegerekend, betalen. De bevestigings-sms die de reiziger na enkele seconden krijgt, geldt als vervoerbewijs. Zolang het sms-ticket geldig is, mogen reizigers onbeperkt overstappen. Volgens De Lijn is het sms-ticket tot 28 procent goedkoper dan een biljet bij de chauffeur.
           
  Tariefaanpassingen
  Vanaf 1 februari 2010 past de vervoersmaatschappij bovendien enkele tarieven aan. Door indexaanpassingen worden Buzzy Pazz en Omnipas gemiddeld 2,5 procent duurder. Ook de kaarten en biljetten op het voertuig worden duurder, maar de tarieven in voorverkoop blijven ongewijzigd.
           
  Het systeem van de Dina-abonnementen wordt ten slotte eveneens gewijzigd. Wie een privé-auto aan de kant zet en die niet vervangt, zal nog een gratis abonnement krijgen voor één jaar. Na een jaar kan dat abonnement verlengd worden met vijftig procent korting. Voorheen werd het abonnement toegekend voor drie jaar.

  NMBS
  Treinreizigers kunnen vanaf vandaag niet langer een 50%-verminderingskaart en de treinbiljetten "Een Dag aan Zee" en "Een Dag in de Ardennen" van de NMBS kopen. Niet alleen het productengamma van de NMBS wijzigt, maar ook enkele tarieven gaan op 1 februari gemiddeld met 0,57 procent de hoogte in. De NMBS verwijst voor de prijsverhogingen naar de lichte stijging van de gezondheidsindex.
     
  De tariefwijzigingen vanaf 1 februari bedragen volgens de NMBS gemiddeld 0,57 procent. Zo stijgt de prijs van een trajecttreinkaart met 0,66 procent en wordt een Rail Pass een euro duurder zodat die voortaan in eerste klas 113 euro en in tweede klas 74 euro zal kosten. De tariefwijziging van de campuskaart gebeurt proportioneel met de prijsstijging van de schooltreinkaarten, namelijk 0,66 procent meer. Een standaardbiljet behoudt na 1 februari zijn prijs.
           
  Vanaf 1 februari wordt ook het "Kids4Free"-principe vereenvoudigd; kinderen tot 12 jaar kunnen voortaan zonder uurbeperking gratis reizen in zowel eerste als tweede klas als een betalende volwassene hen begeleid.
           
  Seniorenbiljet
  Het seniorenbiljet krijgt vandaag een variant in eerste klas voor 12 euro. De prijs van een seniorenbiljet in tweede klas wordt ook duurder en kost voortaan 5,2 euro. Het biljet zal bovendien meer dagen geldig zijn: het hele jaar namelijk, behalve dan in de weekends van juli en augustus. In de week is het seniorenbiljet na 9 uur geldig, in het weekend vervalt die uurbeperking.
           
  "Halftijdse treinkaart" is voortaan de nieuwe naam voor railflex voor treinreizigers die halftijds werken. (belga/sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negenjarig meisje bevallen van een gezond zoontje

  Negenjarig meisje bevallen van een gezond zoontje

  In het noordoosten van China is een meisje van negen bevallen van een zoontje. Het jongetje kwam ter wereld in Changchun via een keizersnede en woog 2.75 kg bij zijn geboorte. Moeder en kind stellen het wonderbaarlijk perfect. Dat meldt City Evening News.

  Zo'n extreem jonge moeder is hoogst uitzondelijk. Wereldwijd zouden er maar een vijftal gevallen bestaan van moeders van negen jaar of jonger. In Peru werd er volgens een medisch rapport ooit (in 1939) zelfs een vijfjarig meisje moeder.

  Verkrachting
  De ouders van de jonge moeder uit Sonyuan hebben meteen een advocaat ingeschakeld, want seks met een minderjarige (onder 14 jaar) staat in China immers gelijk met een automatische aanklacht voor verkrachting. De vader zal dus streng vervolgd worden. Bevallingen van jonge moeders zijn een groeiend probleem in China, want in sommige delen van het land gebeurt 30 procent van de abortussen bij schoolmeisjes. Vooral tijdens schoolvakanties geraken ze zwanger. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat voorspelt 50 overlijdens in bejaardentehuis

  Kat voorspelt 50 overlijdens in bejaardentehuis

  Oscar zet zelfs de medische wetenschap voor schut.

  Dat katten speciale dieren zijn, wisten we al, maar wat een kat in een Amerikaans bejaardentehuis presteerde, grenst aan het bovennatuurlijke. Het beest (Oscar) voorspelde er liefst vijftig overlijdens door net voor het overlijden bij de bejaarde in kwestie te komen zitten. Het ging zelfs zo ver dat Oscar slimmer was dan de medische wetenschap over een nakend overlijden. De speciale gave werd twee jaar geleden al ontdekt, maar nu heeft een professor er een boek over geschreven, waarin hij concludeert dat Oscar al vijftig keer een overlijden voorspelde.

  Dankzij Oscar kunnen familieleden tijdig afscheid nemen
van hun dierbare.
  Dankzij Oscar kunnen familieleden tijdig afscheid nemen van hun dierbare.
  De kat werd binnengehaald door een instelling die zich specialiseerde in de verzorging van demente bejaarden in Providence (Rhode Island) en al gauw ontdekte de verpleging dat Oscar over een speciale gave beschikte. De kat dwaalde door de instelling, zonder lang te blijven rondhangen. Behalve wanneer een patiënt aan zijn of haar laatste uren was begonnen. Hij krabde zelfs op de deur om binnen te geraken.

  Nog straffer
  De gave gaat nog verder. Op een bepaald moment zetten de verpleegsters Oscar op het bed van een patiënt die volgens hen weldra zou sterven. De kat zette het meteen op een lopen en spurtte naar een andere kamer, waar hij naast een andere patiënt ging zitten. Diezelfde avond overleed die patiënt. Het oordeel van Oscar was dus beter dan dat van de verpleging.

  Familieleden kunnen tijdig afscheid nemen
  Dokter David Dosa, een geriater aan de Brown University, vond het fenomeen zo fascinerend dat hij er twee jaar geleden een wetenschappelijk artikel over schreef. Sindsdien vermenigvuldigde Oscar de juiste voorspellingen van overlijdens en zit nu al aan vijftig. Daardoor is Dosa ervan overtuigd dat het onmogelijk een toeval kan zijn. De verpleging verwittigt nu zelfs al de familieleden van patiënten als Oscar op het bed van hun dierbare springt en er zich neervlijt. Dan kunnen ze tijdig afscheid nemen. Het lijkt wel alsof Oscar waakt over een stervende. In het huis dwalen nog vijf andere katten rond, maar geen enkele heeft dezelfde gave.

  Ketonen
  In zijn boek 'Making rounds with Oscar: the extraordinary gift of an ordinary cat' ('Op pad met Oscar: de buitengewone gave van een gewone kat') reikt Dokter Dosa geen sluitende wetenschappelijke verklaring aan voor het fenomeen. Hij suggereert wel dat Oscar- een beetje zoals honden die naar verluidt kanker kunnen ruiken- ketonen kunnen waarnemen. Dat zijn biochemicaliën die afgescheiden worden door afstervende cellen. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  01-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond schiet jager neer

  Hond schiet jager neer

  In Californië is een jager in de rug geschoten door zijn eigen hond. De 52-jarige man, van wie de identiteit niet werd vrijgegeven, is als bij wonder lichtgewond. Dat meldt de krant The Fresno Bee.

  Het slachtoffer was zaterdag op eendenjacht. Toen hij naar huis wilde keren en zijn lokeenden ging recupereren, trapte zijn jachthond - een Labrador retriever- op het geweer van de jager. De veiligheid sprong af en een schot weerklonk.

  De onfortuinlijke jager werd geraakt in de rug. Hij werd overgebracht naar een hospitaal in Los Banos, waar hij inmiddels al is ontslagen. (eb)
  01/02/10 16u30
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheidsrechter trekt slipje in plaats van rode kaart

  Scheidsrechter trekt slipje in plaats van rode kaart

  Het ziet er niet goed uit voor het huwelijk van een Braziliaanse voetbalscheidsrechter. Tijdens een amateurmatch haalde de man een slipje uit zijn achterzak in plaats van een rode kaart. De ref zat danig verveeld met de zaak. Hij legde de wedstrijd twintig minuten voor de reglementaire speeltijd stil.

  Scheidsrechter Carlos Jose Figueira Ferro wilde tijdens een match in de stad Anama een zekere Paulo Coise van het veld sturen. Wat hij uit zijn achterzak haalde was wel rood, maar helemaal geen kaart. De man stond immers te zwaaien met een rood zijden vrouwenslipje.

  Echtscheiding
  Volgens de nieuwssite Terra beweerde de fluitenier dat hij geen idee had hoe de pikante lingerie in zijn zak was beland. Zijn echtgenote, die in de tribune zat,  heeft na de wedstrijd alvast een echtscheidingsprocedure op gang gefloten. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man heeft 3 kinderen en 24 krokodillen

  Man heeft 3 kinderen en 24 krokodillen

  De grootste collectie krokodillen in Groot-Brittannië kan je niet vinden in een zoo maar gewoon in de tuin van Shaun Foggett. De gekke Brit uit Oxford houdt 24 krokodillen en alligators.

  De 30-jarige dierenvriend deelt zijn woning niet alleen met zijn reptielen. Hij heeft ook nog een verloofde, Lisa Green (29) en drie kinderen. Billy (6) en Louie (4) spelen tussen de krokodillen. De acht maanden oude baby Shania bekijkt het allemaal vanop mama's schoot. Foggett heeft een speciale ruimte gebouwd voor de beestjes waar ze in tropische temperaturen kunnen vertoeven.

  Zoo openen
  Hij wil de eerste krokodillenzoo in Groot-Brittannië openen maar is nog op zoek naar een geschikte locatie. Foggett spendeert jaarlijks negenduizend euro aan voeding voor zijn beestjes. "Ik was als kind al gefascineerd door krokodillen, het zijn bijzondere dieren", aldus de gekke Brit die er nog snel aan toevoegt dat zijn kinderen helemaal geen schrik hebben voor de beesten in hun tuin. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  31-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonne-energie uit de ruimte moet huizen gaan verwarmen

  Zonne-energie uit de ruimte moet huizen gaan verwarmen

  Er is een nieuwe doorbraak op komst in de zoektocht naar goedkope en duurzame energie, zo schrijft de Sunday Telegraph. Want Europese ruimte-ingenieurs werken aan een project om zonne-energie op te slaan in de ruimte en dan via lasers naar de aarde te sturen om er woningen van stroom te voorzien en elektrische auto's aan te drijven.

  Hoewel het op het eerste zicht veel weg heeft van een James Bond-film, gaat het hier om een project waarover al dertig jaar wordt gedacht en waarvan technici van Europa's grootste ruimteorganisatie, EADS Astrium, nu denken dat de nodige technologie voorhanden is om een prototype te kunnen maken.
   
  Zij zijn van plan satellieten in een baan rond de aarde te laten draaien die energie kunnen opvangen die afkomstig is van de zon. Vervolgens zullen ze die concentreren in krachtige laserstralen die de energie naar de aarde sturen.

  Al over vijf jaar
  Al over maximaal vijf jaar zal die theorie worden getest door het lanceren van een klein energiestation in de ruimte, dat in staat moet zijn om 15-20 kilowatt naar de aarde te sturen. Verwacht wordt dat, als dit experiment naar wens verloopt, een netwerk van zonne-energiestations kan worden gebouwd om 24 uur op 24 opgeslagen energie naar de aarde te stralen - wat niet kan met de zonne-energie die rechtstreeks op aarde terecht komt omdat die alleen kan worden gebruikt tijdens de uren dat de zon schijnt.
   
  Voordeel
  Onder normale omstandigheden wordt een groot deel van de zonne-energie 'gefilterd' door de atmosfeer rond de aarde, terwijl ook bewolking en het feit dat er 's nachts geen zonne-energie is het gebruik van zonne-energie momenteel afremmen. In de ruimte zijn de zonnestralen veel krachtiger dan tegen de tijd dat ze de aarde bereiken en zelfs met een betrekkelijk ondoeltreffend omzettingsproces kan langs deze weg grote hoeveelheden energie worden geproduceerd.
   
  Duurder maar interessanter
  Volgens Mattew Perren, hoofd innovatie bij Astrium, 'is er een globale behoefte aan energie die geen nadelige effecten heeft voor het leefmilieu. Het voordeel van zonne-energie vanuit de ruimte is dat die voor stroom-op-aanvraag kan zorgen aangezien we de laser kunnen richten op om het even welke plek op aarde. In de iets verdere toekomst voorzien wij grote energiestations in de ruimte die aan grote behoefte kunnen voldoen'.
   
  Hoewel deze procedure duurder uitvalt dan het installeren van zonnepanelen op aarde, is vooral de mogelijkheid om 24 uur per dag stroom te betrekken uit deze bron zeer interessant. Daarbij komt dat satellieten zo kunnen worden gepositioneerd dat ze langer aan zonlicht worden blootgesteld dan op aarde het geval is, en ze dus meer van die energie kunnen opslaan.
   
  Elektrisch voertuigen
  De energiestations in de ruimte zouden in een baan worden gebracht waardoor ze op zo'n 35.000 kilometer hoogte stationair blijven. Met zonnepanelen met een doorsnee van 50 meter kunnen ze dan grote hoeveelheden zonne-energie opvangen en opslaan. Die wordt dan omgezet in infrarode laserstralen en naar de aarde doorgestuurd. Op die manier zouden niet alleen gebouwen van stroom kunnen worden voorzien, ook kunnen met deze energie elektrische auto's en een nieuwe generatie grote elektrische voertuigen zoals vrachtschepen worden aangedreven. (belga/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Frank te pornografisch voor scholen in Virginia

  Anne Frank te pornografisch voor scholen in Virginia

  Een schooldistrict in de Amerikaanse staat Virginia heeft 'Het Dagboek van Anne Frank' na klachten van ouders uit zijn curriculum geschrapt en uit de schoolrekken verwijderd, zo meldt de plaatselijke krant Star-Exponent.

  Geen geval van antisemitisme, evenwel, want het besluit van de districtsraad van Culpeper County is het resultaat van klachten over "te seksueel expliciete" passages in het dagboek van het Joodse meisje uit het Amsterdamse Achterhuis.
   
  Passage
  In een passage beschrijft Frank, op dat moment als jonge puber in haar seksuele ontdekkingsjaren, naar de mening van de klagers al te impliciet de morfologie van de vagina. Zo stelt zij verbaasd vast "hoe klein het gaatje beneden is" en hoe zij zich niet kan voorstellen "dat er een man kan inkomen, laat staan een baby kan uitkomen".
   
  Anne Frank overleed in maart 1945 in het KZ van Bergen-Belsen, en groeide uit tot het meest bekende slachtoffer van de Holocaust. Volgens amazon.com is haar dagboek een van de meest door scholen verbannen boeken wegens "te deprimerend voor studenten". (belga/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  30-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelovigen laten archeologisch rapport aanpassen: "Aarde is slechts 6.000 jaar oud"

  Gelovigen laten archeologisch rapport aanpassen: "Aarde is slechts 6.000 jaar oud"

  In de Nederlandse gemeente Staphorst is een meerderheid van gelovigen in de gemeenteraad erin geslaagd een rapport over archeologische waarden in de gemeente te laten aanpassen.

  In dat rapport wordt geschreven over het ontstaan van zandruggen miljoenen jaren geleden, en dat pîkken de protestantse gelovigen niet. Zowel leden van de ChristenUnie als de SGP willen dat ook de bijbelse visie over de leeftijd en het ontstaan van de aarde wordt verwoord. Ze geloven immers dat de aarde ongeveer 6.000 jaar oud is.

  "Wij gaan samen met een groot deel van de bevolking in deze gemeente uit van een jongere Aarde. Waarom zou dat niet in een gemeentelijk rapport verwoord worden?'', vraagt raadslid Klaas Harke (ChristenUnie) zich af. (anp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sigarenstompje Churchill verkocht voor 5.200 euro

  Sigarenstompje Churchill verkocht voor 5.200 euro

  Het stompje van een sigaar die Winston Churchill in 1941 niet helemaal oprookte, is verkocht voor 5.200 euro. De Britse eerste minister liet de sigaar voor wat ze was toen hij destijds naar een kabinetsvergadering moest. Een medewerker op Downing Street graaide het sigarenstompje van toch nog zo'n tien centimeter mee en stuurde het op naar een vriend, met een nota bij op briefpapier van 'Nummer 10' (Downing Street).

  De vriend hield het aandenken bij tot aan zijn dood, waarna het in handen kwam van een familielid. Een privéverzamelaar kocht het ding nu in Norfolk.

  Het veilinghuis Auctioneers Keys had de waarde geschat op 400 euro. Een kleine misrekening dus. In november wisselde ook al een onderzetbordje, dat Churchill in Londen ooit gebruikte als asbak, voor 4.850 euro van eigenaar. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chihuaha verzorgt vier puppies en drie kittens

  Chihuaha verzorgt vier puppies en drie kittens

  Normaal gezien zijn kat en hond niet de beste vriendjes, maar Tinkerbell, een kleine chihuaha, lijkt niet zo van clichés te houden. Het hondje heeft het tegenwoordig erg druk, ze neemt immers niet alleen de zorg voor haar eigen vier puppies op zich, maar ontfermt zich ook maar al te graag over drie piepjonge poesjes.

  Dierenziekenhuis
  Vorige week onderging Tinkerbell een keizersnede in het Hobart Dierenziekenhuis in Australië nadat er zich wat problemen hadden voorgedaan die een gewone bevalling uitsloten. Het resultaat waren vier sterke, kerngezonde chihuaha-pups.

  Koud en hongerig

  Terwijl Tinkerbell's baasje, Angie Reynolds ongeduldig wachtte aan het ziekenbed van haar kleine hondje, bracht een man drie pasgeboren kittens binnen die hij had gevonden. De kleintjes hadden het koud en waren hongerig. De dokters van het ziekenhuis schatten de overlevingskansen van de weesjes erg klein in, en planden om de katjes te doen inslapen. Maar dat was buiten Angie gerekend.

  Accepteren
  Zij besloot de diertjes mee te nemen naar huis en op te voeden met het flesje. "Toen we thuiskwamen zette ik de kittens bij de hond om te zien of Tinkerbell ze zou accepteren", zo getuigt mevrouw Reynolds. En tot ieders verbazing accepteerde het hondje de poesjes wonderwel: "Tinkerbell heeft de katjes niet alleen aanvaard, ze wast ze, knuffelt ze en wordt helemaal wild als ik er eentje ophef."

  Kroost
  Tinkerbell de heldin verzorgt de poesjes nu samen met haar eigen kroost. Ze gaat er op exact dezelfde manier mee om. Het flesje is ook niet meer nodig aangezien de poesjes mogen meedrinken van haar melk.

  Angie Reynolds plant de poesjes voor adoptie op te geven zodra ze oud genoeg zijn. (vbd)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!