NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  23-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betrapte vrouw rijdt met echtgenoot op motorkap rond

  Betrapte vrouw rijdt met echtgenoot op motorkap rond


  Een Kroatische vrouw is in volle vaart naar het dichtstbijzijnde politiekantoor gereden. Niets speciaals, ware het niet dat haar razende echtgenoot al die tijd... op de motorkap lag. De 59-jarige man had zijn vrouw net betrapt op overspel en wilde haar een lesje leren. Hij wierp zich tegen haar voorruit en begon als een wildeman erop los te slaan.

  Daarop gaf de betrapte echtgenote verschrikt plankgas. De razende vijftiger moest alle zeilen bijzetten om zich vast te houden aan het bagagerek op het dak van de wagen. Toen de vrouw het politiekantoor bereikte, was de ongewenste meerijder nog niet uitgevloekt.

  Voor de agenten zat er niets anders op dan de agressieveling even te laten afkoelen. Van zijn vrouw krijgt hij er nog een klacht wegens echtelijk geweld bijgelapt. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uurtje je huis verlaten kan vreemde gevolgen hebben

  Uurtje je huis verlaten kan vreemde gevolgen hebben

  .
  Het koppel dat de inbraak op hun kerfstok heeft.

  Het zal je maar overkomen: een uurtje je huis verlaten en bij terugkeer vaststellen dat... er zich een Roemeense familie in je fauteuil geïnstalleerd heeft. Het migrantenkoppel was via een raam binnengedrongen en deed meteen alsof ze thuis was. "Iemand had ons verteld dat het hier leeg stond", luidde het excuus van Mihai en Laura Dediu. De feiten vonden vorig jaar in december plaats in het Britse Northampton.

  "De eigenaar keert om 17 uur terug omdat hij zijn portefeuille vergeten was en stelt vast dat er een onbekende wagen op zijn oprit staat", vat rechter Richard Bray samen. "Als hij binnengaat, ziet hij de twee beklaagden én een jong kind. De ouders blijven op dat moment beweren dat het huis van hen is en net verhuisd zijn. De man van het stel dreigt er zelfs mee om de sloten te veranderen. Het lijkt wel alsof we teruggekeerd zijn naar de tijd van Charles Dickens."
   
  De familie Dediu werd veroordeeld tot honderd uur gemeenschapsdienst. "Dit is een vreemd geval", stelt de rechter. "Ik ben met mijn 26 jaar de meest ervaren persoon wat inbraken betreft, maar nooit heb ik geweten dat dieven een kindje meebrachten." Een strenge straf bleef het koppel bespaard omdat ze nooit de intentie hadden om te stelen. (svm)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gecrashte bus balanceert boven 6 meter diepe afgrond

  Gecrashte bus balanceert boven 6 meter diepe afgrond

  .

  Wie nog niet overtuigd was van het nut van handenvrij bellen achter het stuur, is dat misschien wél na het zien van deze foto.

  Een buschauffeur verloor in het zuid-Chinese Luohu de controle over zijn voertuig terwijl hij met zijn gsm telefoneerde. Als bij wonder stortte de bus geen zes meter naar beneden, maar bleef hij gevaarlijk over de rand van een busparking balanceren. Dat schrijft de Daily Mail.

  Door glas en door hek
  Volgens een getuige stonden reizigers aan te schuiven om in te stappen nabij een glazen afsluiting. De bus reed door de afsluiting en ramde een hek rond de garage, waarna hij ei zo na over de rand naar beneden stortte.

  Bij het incident zouden een 80-jarige man en een veertiger over de rand geduwd zijn. Ze vielen zes meter naar beneden in het gras en de struiken. Het is niet bekend of ze gewond raakten. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 cardiologen van Middelheim betalen hartoperaties zelf

  13 cardiologen van Middelheim betalen hartoperaties zelf

  13 cardiologen van middelheim betalen hartoperaties zelf 2

    32 hartpatiënten hebben hun leven te danken aan dertien cardiologen van het Middelheimziekenhuis in Antwerpen. De patiënten konden de dure ingrepen niet uit eigen zak betalen, waardoor de chirurgen zich verplicht voelden om zelf te betalen voor de operatie. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

  De 32 hartlijders hadden allemaal een nieuwe aortaklep nodig. Dat is een van de vier kleppen in het hart, die zich tussen de linkerhartkamer en de aorta bevindt. Een nieuwe klep kost alras 20.000 euro en wordt niet terugbetaald door de ziekenkas. Veel oudere mensen kunnen de ingreep dan ook niet zelf bekostigen.

  De dertien cardiologen van het Middelheimziekenhuis namen dan maar hun verantwoordelijkheid op en bekostigden de ingreep zelf. Dat vinden ze niet meer dan logisch, maar ze vinden het wel een absolute schande dat zulke dure operaties in ons land niet worden terugbetaald. Overal elders in Europa is dat wel het geval.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimste mens ter wereld weigert miljoen dollar

  Slimste mens ter wereld weigert miljoen dollar

  Grigory Perelman.

  Een Rus uit Sint-Petersburg heeft een miljoen dollar (740.000 euro) prijzengeld afgewimpeld omdat hij een van de moeilijkste wiskundepuzzels ooit wist op te lossen. "Nee, dank u, ik heb al wat ik wil", riep kluizenaar Grigory Perelman vanachter een gesloten deur tegen de man die de cheque kwam afgeven.

  "Geen beest in de zoo"
  De 44-jarige Perelman was de eerste die na meer dan honderd jaar het vermoeden van Poincaré kon kraken. De oplossing stuurde hij op via internet en leverde hem de bijnaam 'slimste mens ter wereld' op. Toen de International Mathematical Union hem vier jaar geleden in de bloemetjes wilde zetten voor zijn vondst stuurde de bolleboos echter zijn kat. "Ik ben niet geïnteresseerd  in geld of bekendheid", zei hij toen. "Ik wil me niet bekeken voelen als een beest in de zoo."

  "Flat vol kakkerlakken"

  Een van zijn buren kan toch een tipje van de sluier lichten over de bizarre omstandigheden waarin de zonderling leeft. "Ik was ooit in zijn flat en kon mijn ogen niet geloven", aldus Vera Petrovna. "Hij heeft enkel een tafel, een stoel en een bed met een vuile matras die achtergelaten werd door de vorige eigenaars. Dat waren alcoholiekers. En dan nog iets: ons appartementsgebouw wordt geteisterd door een kakkerlakkenplaag. Iedereen probeert die beesten weg te krijgen, maar het lijkt wel alsof ze zich allemaal verborgen hebben in zijn flat." Toch niet zo slim bezig precies... (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama laat 6 kindjes 2 dagen alleen achter in smerig huis

  Mama laat 6 kindjes 2 dagen alleen achter in smerig huis

  Een Amerikaanse mama heeft haar zes kinderen - tussen 1 en 11 jaar - alleen achtergelaten in een smerig huis in het Amerikaanse Kansas City in de staat Missouri. Politieagenten hadden zondagavond twee kinderen gevonden, die aan het spelen waren met een biljartbal in de sneeuw. Hun moeder, de 32-jarige Lekisha Jackson, hadden de ukken niet meer gezien sinds zaterdagochtend. De vrouw werd aangehouden.

  De politie begeleidde de kinderen naar hun huis en vond daar nog eens vier broers en zussen, ook alleen. Volgens de agenten was de woning vuil, met kapotte ramen en meubilair, gaten in de muren, afval en dierenuitwerpselen op de vloer, bedorven eten in de keuken, en vuile kleren die rondslingerden. Er raasden ook ratten en muizen door het huis.

  Ziek en hongerig
  Twee van de zes kinderen - eentje van 1 jaar en eentje van drie - hadden in urine doordrenkte kleren aan. Allen hadden ze honger en dorst. Ze bleken ook allemaal ziek: ze hoestten de hele tijd.

  Eén agent maakte wat noedels klaar, die hij in de keuken vond. De andere ging naar de McDonalds om Happy Meals te kopen voor de verwaarloosde kinderen. Toen mamalief uiteindelijk thuiskwam, arresteerden de agenten haar voor kinderverwaarlozing.

  De vrouw beweerde dat ze geen geld had om benzine te betalen en kon ze daar het slechte weer niet naar huis komen. Volgens de agenten had ze echter gedronken. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koken met alcohol verboden in Dubai

  Koken met alcohol verboden in Dubai


  In Dubai riskeren restaurants die gerechten met alcohol serveren een fikse boete. Volgens de krant The National kan die boete oplopen tot 20.000 dirham, of zo'n 4.000 euro.

  Ahmed al-Ali, hoofd van de voedselinspectie in Dubai, komt de maatregel er na klachten van restaurantbezoekers. De islam verbiedt de productie, verkoop en consumptie van alcohol.

  Dat verbod wordt nu uitgebreid naar de restaurantkeukens. Hotels en eethuizen die over een vergunning beschikken, mogen evenwel nog alcoholische dranken serveren. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minnares man moet 9 miljoen dollar aan bedrogen vrouw

  Minnares man moet 9 miljoen dollar aan bedrogen vrouw


        Cynthia: "Ze heeft mijn man gestolen"


  In de Amerikaanse staat North Carolina is een heel opmerkelijk vonnis geveld in een echtscheidingszaak. Cynthia Shackelford (60) krijgt liefst 9 miljoen dollar (zo'n 6,7 miljoen euro) schadevergoeding nadat haar echtgenoot haar bedrogen heeft. Vreemd genoeg moet haar man dat bedrag niet ophoesten, maar zijn minnares. Cynthia bediende zich van een obscure oude Amerikaanse wet en pleitte dat de minnares haar man gestolen had. De rechter gaf haar gelijk. Een onwaarschijnlijk precedent dat de scheidingsrechtspraak in de conservatieve staat op haar kop kan zetten.

  Als een huwelijk op de klippen loopt en er volgt een vechtscheiding, dan gaat het proces meestal tussen de bedrogen partij en haar of zijn partner. Cynthia Shackelford speelde het slimmer. Ze wist van een oude wet en betichtte de minnares van haar man ervan hem van haar te stelen. Ze won er haar man niet mee terug, maar een jury kende haar wel een huizenhoge schadevergoeding toe, die haar toch in haar vuistje doet lachen.

  Opoffering
  Het pleidooi van de vrouw was opgebouwd rond wat ze had opgeofferd voor haar huwelijk: ze gaf haar job als lerares op om haar man Allan, een 62-jarige advocaat, te steunen en als goede huisvrouw hun twee kinderen op te voeden. Ze benadrukte dat het koppel nog altijd verliefd was, toen de 49-jarige schoolbediende Anne Lundquist ten tonele verscheen en haar man verleidde toen die haar juridisch adviseerde op professioneel vlak. "Ik hou echt zielsveel van hem en ik dacht hij ook van mij", zegt Cynthia.

  Opzettelijke emotionele schade
  De vrouw beweert dat de affaire van haar man al begon voor hun scheiding in 2005, die nog altijd niet helemaal afgerond is. Na een tweedaags proces koos de jury de kant van de bedrogen echtgenote met een recordschadevergoeding voor overspel en het opzettelijk toebrengen van emotionele schade.

  "Belachelijke beslissing"
  North Carolina is één van de weinige Amerikaanse staten waar getrouwde partners een derde partij kunnen aanklagen als ze denken dat die verantwoordelijk is voor het verknoeien van een huwelijk. Anne Lundquist, die samenwoont met Allan Shackelford in Aurora, laat het hier niet bij en gaat in beroep. "Deze uitspraak is belachelijk. We ontmoetten elkaar pas na het einde van hun huwelijk. Deze beslissing mist elke realiteitszin. Bovendien heb ik bijlange zoveel geld niet en ik zal het ook nooit hebben." (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  22-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veertig mensen gewond na bijenaanval in Niger

  Veertig mensen gewond na bijenaanval in Niger


  Een zwerm boze bijen heeft lelijk huisgehouden in een dorp in het Afrikaanse Niger. Veertig mensen moesten in het ziekenhuis worden opgenomen. Een paard en een ezel overleefden de bijenaanval niet, 95 geiten zijn verlamd.

  Tak afgebroken
  De 'raid' gebeurde in het dorpje Dake-Garka nadat de tak afbrak waaraan het bijennest al vijftig jaar hing. De insecten koelden hun woede op de dorpelingen. In paniek renden zij de bush in, achtervolgd door de bijen.

  Niettemin werden veertig mensen, onder wie veertien kinderen, gewond door de bijensteken. Zij werden opgenomen in het ziekenhuis van Birni-N'Konni. Onder de veestapel van de dorpsbewoners was de ravage nog groter.

  Schrik om naar huis te gaan
  Intussen zijn de woningen van de dorpsbewoners nog altijd ingepalmd door de bijen. Vele mensen durven niet naar huis terugkeren. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heetste zomer ooit op komst

  Heetste zomer ooit op komst

  Na de extreem koude winter mogen we ons opmaken voor een extreem hete zomer. Het wordt zelfs de heetste zomer ooit, als we een klein weerkundig bedrijfje in Groot-Brittannië mogen geloven. En daar hebben we misschien wel reden toe, want ook de extreme vrieskou van de voorbije maanden hadden ze voorspeld.

   Een extreem hete zomer ligt al enkele jaren op tafel, maar het Met Office gokte op vorige zomer. Nu is het echt tijd om de barbecue boven te halen  
  Jonathan Powell

  Voor de Britten was de voorbije winter nog net iets historischer dan voor ons. Het land lag er sinds december bijna de hele tijd onder een dikke sneeuwlaag. Het leek wel of de Noordpool tot net boven het zeekanaal was afgedaald. Volgens een klein Brits weerkundig bedrijf zou de komende zomer op zijn beurt records breken. Zo zal de temperatuur het nationaal record van 38,5 graden Celsius overstijgen.

  Klein bedrijf
  Maar heeft zo'n klein bedrijf dan wel enige autoriteit als hun voorspelling niet ondersteund wordt door het Met Office, de weerkundige dienst van Groot-Brittannië? De voorbije winter hebben ze de belangrijkste weersvoorspellers alvast op hun plaats gezet. Die hadden vorig jaar trouwens al een goede zomer voorspeld, terwijl de Britten extreem veel regen over zich heen kregen.

  De daaropvolgende winter zou dan weer "mild" worden, terwijl we intussen een historische vrieskperiode achter de rug hebben. 'Positive Weather Solutions', een bedrijf in Abergavenny (Wales) met slechts vijf werknemers, had de ijskoude winter wel zien komen. Ook de regenval van vorige zomer hadden ze aangekondigd. Twee toevalstreffers of moeten we echt gaan geloven dat ze het weer beter kunnen voorspellen dan het Met Office?

  Zomer van 1976
  Voor het eerst zullen hun voorspellingen de meeste mensen als muziek in de oren klinken. De zomer van 2010 zou de heetste uit onze geschiedenis worden. Zelfs de hete zomer van 1976 zou dit jaar sneuvelen. Het zal gedurende juni, juli en augustus warmer zijn dan gewoonlijk en begin augustus mogen we ons aan een heuse hittegolf verwachten.

  "Een extreem hete zomer ligt al enkele jaren op tafel, maar het Met Office gokte op vorige zomer", zegt Jonathan Powell, de oudste weerkundige in dienst van 'Positive Weather Solutions'. "Maar nu is het echt tijd om de barbecue boven te halen." (gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sms'je na moord:

  Sms'je na moord: "Kom je mee mijn vriendje opeten?"


  .

  Straffe tragedie van de andere kant van de wereld. De 29-jarige Tarnie Melehan vermoordde haar vriend, David Vaughan (30), en nodigde vervolgens een andere man uit om het lijk mee te komen opeten. Bonus: het drama gebeurde op kerstdag.

  De dolle Australische sms'te na het doodsteken van Vaughan naar een andere vriend dat ze het lijk zou oppeuzelen, omdat ze dacht dat het goed zou smaken. Ze had net haar partner met zestien messteken in de hals, zes in de borst en vier in zijn buik om het leven gebracht. Het koppel was amper drie maanden samen, die kerstdag in 2008.

  Melehan bekende de moord, maar pleit op haar proces onschuldig wegens ontoerekeningsvatbaarheid. De vrouw heeft een medisch verleden dat bol staat van de psychische problemen. In 2002 werd ze gediagnosticeerd met paranoïde schizofrenie.

  Bizarre berichten

  Een greep uit de bizarre sms'jes die ze verstuurde aan een man die ze naar eigen zeggen "miste":

  "Mag ik deze kerel opeten?"
  "Ik denk dat hij lekker smaakt... er is genoeg, als je zin hebt om mee te eten - geen grap, delicieus vlees..."
  "Heb hulp nodig om het lijk weg te krijgen."

  Mama vindt lijk

  Even later belde ze haar moeder om haar te vragen: "Kan je naar mij thuis komen en hem meepakken voordat ik zijn keel oversnijd?" Melehans mama, Loretta Watts, trok inderdaad naar het husi van haar dochter en vond er het lijk van Vaughan op de grond van de douche in de badkamer. Het bloed gutste uit de nek van de onfortuinlijke man.

  De verdediging pleit dus ontoerekeningsvatbaarheid. Het is nog wachten op de uitspraak van de rechter. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buren maken eurobiljetten na met printer

  Buren maken eurobiljetten na met printer


  Het openbaar ministerie heeft celstraffen tot 42 maanden gevorderd voor vier beklaagden die vervolgd worden voor het namaken van biljetten van 20 en 50 euro, goed voor een totaal van minstens 54.460 euro. Ze probeerden de briefjes ook in heel Vlaanderen uit te geven. De correctionele rechtbank van Antwerpen behandelde vandaag de zaak.
   
  De politie kreeg vorig jaar een tip dat iemand in een appartement aan de Tabaksvest in Antwerpen zich bezig hield met het namaken van bankbiljetten en dat ene 'H.' de briefjes verder verdeelde. Die 'H.' bleek Luc H. (43) te zijn, die samen met zijn vriendin Jeanine B. (54) aan de Tabaksvest woonde.

  De man werd op 22 oktober 2009 opgepakt en had zeven valse briefjes van 20 euro op zak. Een huiszoeking leverde nog eens 92 nagemaakte biljetten van 20 euro en 134 valse briefjes van 50 euro op. Er werden ook een kleurenprinter en laptop in beslag genomen.

  Valse briefjes voor Rode Kruis-stickers

  Luc H. gaf toe dat hij samen met zijn bovenburen Charles M. (47) en Louis D. (50) de printer gebruikte om valse biljetten af te drukken. Ze waren er in november 2008 mee begonnen en hadden de briefjes proberen te slijten in horecazaken, benzinestations, winkels, op markten en zelfs aan verkopers van Rode Kruis-stickers.

  Ook Charles M. en Louis D. werden opgepakt, maar zij ontkenden alles. Jeanine B. vroeg ook de vrijspraak, omdat zij niet had meegedaan met de valsmunterij of het verspreiden van de biljetten. Vonnis op 31 maart. (belga/mvdb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bediende gearresteerd en ontslagen omdat hij koekjes van collega opat

  Bediende gearresteerd en ontslagen omdat hij koekjes van collega opat

  .

  Tijdens zijn nachtshift in een call centre in het Engelse Newcastle, dacht Michael Campbell er geen seconde aan dat iemand het erg zou vinden als hij wat koekjes at die hij naast zijn bureau vond. Dat was buiten zijn collega Pamela Harrison gerekend, die de volgende morgen zag dat haar pakje van zeven Engelse pond verdwenen was en zich bestolen voelde. Videomateriaal duidde de 27-jarige Campbell als de schuldige aan, waarna de technical support worker gearresteerd werd. Campbell, die dacht dat de koekjes voor al het personeel waren, werd meteen ontslagen en moet naast de koekjes ook 150 pond gerechtskosten betalen.

  Schending van vertrouwen
  Campbell ontkende aanvankelijk, maar pleitte voor de rechter schuldig. Volgens Harrison gaat het om een schending van haar privacy. "Het is ontgoochelend vast te stellen dat een collega zomaar in je privé-spullen rondneust en zelfs dingen, ook al zijn ze van geen grote waarde, ontvreemdt. Dat maakt me erg onzeker." Ondanks een pleidooi voor gratie, ging de rechter mee in het verhaal van Harrison. "Voor een schending van vertrouwen zijn er geen excuses", klonk het. "Zeker niet als je aanvankelijk nog je onschuld staande houdt."

  Goede naam kwijt
  De verdedigende advocaat kon het nauwelijks geloven. "Nooit had ik gedacht zo'n zaak te moeten verdedigen. Ik begrijp dat sommigen dit diefstal vinden, maar het is ongehoord dat iemand als Mr. Campbell hierdoor zijn goede naam verliest. Hij heeft nog nooit problemen gehad met het gerecht en zal die ook nooit meer hebben." Campbell is momenteel in training voor een job in de horeca. "157 pond voor een pakje koekjes, dat zou ik toch nooit durven vragen." (odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse is pas 29 en al grootmoeder

  Italiaanse is pas 29 en al grootmoeder

  .
  Oma Giulia poseert fier met haar kleinkind Lucia.

  Giulia Elia uit Napels is de jongste grootmoeder van Europa. De Italiaanse is pas 29 en werd zelf op vijftiende moeder. Haar dochter Anna is op haar beurt tienermoeder geworden. Het meisje is veertien en zette een dochter op de wereld.

  "Ik had mijn dochter een andere toekomst toegewenst omdat ik zelf weet hoe zwaar het is om tienermoeder te zijn", zegt Giulia. Toen haar dochter vertelde dat ze zwanger was, moest ze even slikken maar nu het kind er is, straalt Giulia van geluk. "Eigenlijk heeft de geschiedenis zich herhaald maar ik ga goed zorgen voor mijn kleindochter. Voor mij is ze mijn tweede dochter."

  Intussen is de vader van het kind, de 18-jarige Antonio bij Giulia en zijn vriendinnetje ingetrokken. Zo kan hij na schooltijd voor zijn dochtertje zorgen. Anna gaat niet meer naar school. Ze heeft haar handen vol met haar baby, schrijft de Duitse krant Bild. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engels meisje kan alleen maar in open lucht vrijen

  Engels meisje kan alleen maar in open lucht vrijen

  .

  Seks in open lucht lijkt misschien wel opwindend, voor Danielle Vincely is het dat lang niet altijd. Om de reden dat de 24-jarige Engelse, omwille van een bizarre seksuele fobie, alleen maar buiten kan vrijen.

   Jongens vinden het eerst wel opwindend, maar na een tijdje begint het hen toch te vervelen - zeker als het buiten regent.  
  Danielle Vincely (24)
  "In het begin zijn jongens er gek op", zegt Danielle. "Ze vinden het best kinky om te vrijen onder een sterrenhemel in het bos, op het strand, in het park of op de koffer van de auto. Maar na een tijdje begint het te vervelen, zeker als het buiten regent, en dumpen ze me. Veel mannen houden van een snelle wip in bed, maar dat kan ik hen niet geven. Ik heb het al enkele keren geprobeerd, maar kan het gewoon niet opbrengen zonder gek te worden. Het voelt aan alsof ik stik en mijn bewustzijn ga verliezen."

  "Seks in het bos met de geur van dennenappels daarentegen windt me erg op. Zeker tegen een boom heb ik het graag, ook al staat mijn rug de dag erna vol schrammen!"

  Dronken bui in het park
  Al vanaf de seks met haar eerste vriendje, op haar achttiende, heeft Danielle last van het probleem. "Ik droomde ervan dat die eerste keer perfect en romantisch zou zijn, maar het was echt hatelijk", herinnert ze zich. "Ik panikeerde en wou dat het zo snel mogelijk gedaan was. Elke keer dat we het daarna deden was een ramp, tot we tijdens een dronken bui in het park belandden en de seks daar fantastisch was. Ik kreeg er voor het eerst een orgasme en om dat samen met Moeder Natuur te beleven, was ronduit geweldig!"

  Drugsverslaving
  Danielle, die in het Zuid-Engelse Portsmouth woont, probeerde haar afkeer voor indoorseks te bestrijden met antidepressiva. Daar stopte ze snel mee. "Dan blijf ik het liever buiten doen. Een drugsverslaving heb ik er niet voor over. Ik weet dat mensen me raar vinden, maar dat vind ik al lang niet meer erg. Sommigen zijn bang van spinnen, of van hoogtes, wel dit is mijn fobie en daar probeer ik zo goed mee om te springen als ik kan."

  Half afgesloten ruimtes
  Seksuologe Catherine Townsend weet wat er scheelt. "Die eerste keer was voor Danielle een traumatische ervaring die ze nu nog meesleept. Waarschijnlijk heeft die jongen haar letterlijk en figuurlijk verstikt. Een psychologe lijkt me hier het best. Ik zou haar aanraden het eerst proberen te doen in half afgesloten ruimtes, om dan eventueel naar een echte binnenruimte over te gaan. Ondertussen heeft ze vooral nood aan een vriend die haar steunt en die haar probeert van seks te doen genieten op de manier zoals zij dat wil." (odbs)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gecontesteerde Picasso recordbedrag waard

  Gecontesteerde Picasso recordbedrag waard


  Binnenkort wordt een belangrijk Picasso-schilderij geveild. Volgens schattingen zal het kunstwerk tussen 33 en 45 miljoen euro opbrengen. Dat zou het hoogste bedrag ooit zijn dat in Europa wordt neergeteld voor een kunstwerk.

  Het schilderij is momenteel eigendom van de Lloyd Webber's Art Foundation. Het gaat om een portret van Angel Fernandez de Soto. Het kunstwerk zal ook het hoogtepunt zijn van de 'Christie's Impressionist and Modern Art Sale' in Londen.

  Meesterwerk
  "Dit is een van de belangrijkste werken dat de laatste decennia geveild wordt", aldus Jussi Pylkkanen, de voorzitter van Christie's voor Europa, Rusland en het Midden-Oosten. "De mogelijkheid om zo'n meesterwerk uit de 20ste eeuw te kopen zal voor veel enthousiasme zorgen bij verzamelaars en instituties over de hele wereld."

  Gecontesteerde geschiedenis
  Het schilderij werd in 1903 gemaakt en werd al eens eerder bijna verkocht. Toen werd verwacht dat het schilderij meer dan 60 miljoen euro zou opbrengen, maar de verkoop sprong op het laatste moment af. Er ontstond een hevige discussie over wie de eigenaar van het schilderij nu was. De Duitse professor Julius Schoeps, een erfgenaam van de Berlijnse bankier Pauk van Mendelssohn-Bartholdy, beweerde dat zijn grootvader de eigenaar van de Picasso was. Volgens hem moest die het schilderij voor een spotgoedkope prijs van de hand doen omdat hij op de vlucht was voor de Nazi's. (svl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demente man (88) opgepakt na niet betalen bonbon

  Demente man (88) opgepakt na niet betalen bonbon

  ..

  De zwaar demente 88-jarige bejaarde Dirk van der Elst is gisteren als een crimineel behandeld toen hij in een filiaal van Albert Heijn in Amsterdam werd gepakt met een niet betaalde bonbon. Dat meldt De Telegraaf.

  Winkelverbod
  De begeleidster van de man is ziedend. Niet alleen voor Dirk, maar ook om het feit dat ook zij van Albert Heijn een winkelverbod van een jaar heeft gekregen. "We waren net de kassa gepasseerd toen mij ineens om de kassabon werd gevraagd. Ik liet deze zien en zei dat ik alles keurig netjes had betaald. Ik was verontwaardigd, maar ik begrijp dat je in deze tijd af en toe een check moet doen. Wanneer ze zeiden dat mijn metgezel wel had gestolen, zei ik dat hij zwaar dement is. Hij weet niet meer wat hij doet", aldus de begeleidster.

  Camerabeelden
  Dat excuus volstond echter niet. "Uiteindelijk werden we als twee criminelen naar de manager van de winkel gebracht waar ik al jarenlang mijn boodschappen doe. Ik dacht nog mijn verhaal te kunnen doen en te vertellen dat meneer Van der Elst niet weet wat hij doet, zodat de zaak in den minne geschikt kon worden. Maar nee hoor, de man ging op zijn strepen staan." Hij toonde camerabeelden en daar was inderdaad op te zien hoe de man een bonbon stal.

  Uiteindelijk werd de 88-jarige na bijna twee uur wachten door de politie opgehaald waarna hij weer snel werd vrijgelaten. Bij Albert Heijn wou niemand reageren op dit voorval. (ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sieraden van 860.000 euro gestolen op kunstbeurs Maastricht

  Sieraden van 860.000 euro gestolen op kunstbeurs Maastricht

  Een beeld van de kunstbeurs Tefaf in Maastricht.

  Onbekenden hebben vandaag op de kunstbeurs Tefaf in Maastricht twee sieraden gestolen ter waarde van in totaal 860.000 euro. Het gaat volgens een woordvoerster van de Tefaf om een ring en een hanger, die eigendom zijn van de Londense antiekhandelaar Hancocks. De sieraden werden ontvreemd in het laatste uur van de beurs. Van de daders ontbreekt elk spoor. Het is niet voor het eerst dat dieven toeslaan op de kunstbeurs. Twee jaar geleden werd tijdens de Tefaf een diamanten halsketting met een verkoopwaarde van 1,2 miljoen euro gestolen.
   
  De Tefaf is inmiddels gesloten. In de elf dagen dat de internationale kunstbeurs de deuren geopend had, trok de beurs 72.863 bezoekers, aldus de woordvoerster. Dat zijn er ruim 4.000 meer dan vorig jaar. De woordvoerster toonde zich tevreden over het bezoekersaantal. "Het is een goede beurs geweest, er is goed gekocht", zegt ze. (anp/lpb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kikker in sla overleeft duizenden kilometers in koeltransport

  Kikker in sla overleeft duizenden kilometers in koeltransport

  .

  Een kikker heeft een vrouw aangenaam verrast. Plots kroop het beestje uit een krop sla. "Fantastisch!", riep Hilde Haugland. De Noorse is dan ook biologe van opleiding. De amfibie had het koeltransport van Frankrijk naar Noorwegen overleefd.

  "Het was zo lief. Ik had net de sla uitgepakt om te wassen en plots kwam er een kikker te voorschijn. Ik heb onmiddellijk mijn man en mijn dochter geroepen", vertelt Haugland. Haar man Ole Hoem ging snel een fototoestel halen en maakte een foto van 'Kermit' en de krop sla. "Hij was zichtbaar verzwakt maar nog in leven", vertelt Hoem. Volgens hem was de jonge Kermit zo'n drie à vier centimeter lang. Het ging om een boomkikker.

  Haugland had de krop sla uit Frankrijk gekocht in Asker, schrijft de Noorse krant VG. De kikker werd overgebracht naar een lokale dierenwinkel en zal een nieuwe thuis krijgen in Zweden. "Vrienden vragen nu grappend wanneer ze mogen langskomen. Ze hebben zin in kikkerbilletjes", lacht Ole. "Mijn vrouw kreeg een nieuwe krop in de winkel en heeft intussen een heerlijke salade bereid. Ik vind het nog steeds onwaarschijnlijk dat de kikker het koeltransport in een verpakking van Frankrijk naar Noorwegen overleefd heeft", besluit Hoem. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zakenman schenkt ruim half miljard euro aan goede doelen

  Zakenman schenkt ruim half miljard euro aan goede doelen

  Hij had het God nog zo beloofd. Als hij ooit rijk zou worden dan zou de arme drommel de helft van zijn fortuin wegschenken. En zie, Albert Gubay houdt woord. De geslaagde Britse zakenman schenkt 531 miljoen euro (!) aan goede doelen en daarmee is het verhaal nog lang niet af.

  De oprichter van de supermarktketen 'Kwik Save' en de fitnessketen 'Total Fitness' is vastbesloten om het bedrag nog voor zijn dood te verdubbelen. Albert schenkt de som aan goede doelen die verbonden zijn aan de katholieke kerk. Zelf houdt hij van zijn fortuin nog elf miljoen euro over om van te leven. "Ik wil geld blijven geven aan goede doelen en daarom ga ik me de volgende jaren extra inspannen. Ik wil koste wat kost, een miljard euro kunnen wegschenken en dus moet ik spaarzaam zijn. Alles staat voortaan in functie van het goede doel", aldus de wilde weldoener.

  Snoep
  De zoon van een Joodse vluchteling en een Ierse katholieke moeder begon zijn loopbaan als verkoper van snoep. Hij opende zijn eerste zaak in Prestatyn in 1965 en verkocht zijn eerste winkelketen acht jaar later voor het bedrag van vijftien miljoen euro. Hij investeerde het geld in vastgoed maar bleef zijn handen vuilmaken. Intussen ruilde hij Wales voor een fraai optrekje op het eiland Man. Toen hij gewond raakte aan de rug en revalideerde, kwam hij op de idee om een fitnessketen te starten. Zo ontstond het succesvolle 'Total Fitness' dat hij in 2004 verkocht voor 77,5 miljoen euro.

  Miljard doneren
  "Toen ik na de oorlog de Royal Navy verliet, had ik amper nog 88 euro. Ik leende 110 euro en maakte een afspraak met God: 'Maak van mij een miljonair en ik schenk jou de helft van mijn fortuin'", vertelt Gubay. De gelovige man leeft vandaag met zijn tweede vrouw, Carmel en wil zijn zaken blijven runnen tot aan zijn dood. Enkel zo kan hij zijn doel, het wegschenken van een miljard euro bereiken. Dat doel werd het voorbije jaar al bereikt door de voormalige Britse minister van Wetenschap, Lord Sainsbury. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!