NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  21-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stradivarius brengt record van 11 miljoen euro op voor Japan

  Stradivarius brengt record van 11 miljoen euro op voor Japan


  Een viool uit 1721 van de vermaarde Italiaanse vioolbouwer Antonio Stradivari heeft maandag een recordbedrag van 9,8 miljoen pond (ruim 11 miljoen euro) opgebracht. De opbrengst zal geheel worden besteed aan noodhulp voor Japan, zegt de Nippon Music Foundation die de bijzondere Stradivarius verkocht.


  Voor zover bekend is het bedrag het hoogste dat ooit op een veiling voor een viool is neergeteld. De Lady Blunt is dan ook niet zomaar een viool: volgens kenners is het instrument een van de best bewaard gebleven creaties van de achttiende-eeuwse bouwer. Het instrument is vernoemd naar de negentiende-eeuwse Britse aristocrate Anne Blunt, een kleindochter van dichter Lord Byron, die het op zeker moment in haar bezit kreeg.

  De Japanse stichting neemt met dubbele gevoelens afscheid van de Stradivarius, die ze in 2008 voor 10 miljoen dollar (nu ongeveer 7 miljoen euro) had gekocht. "Hoewel deze viool erg belangrijk was voor onze collectie, hebben de behoeften van onze landgenoten bewezen dat we allemaal moeten helpen, op iedere mogelijke manier", stelde de voorzitter van de Nippon Music Foundation.

  Aardbeving, tsunami, kernramp
  Japan zal de komende jaren vele miljarden nodig hebben voor wederopbouw. Het land werd ruim drie maanden geleden getroffen door een verwoestende aardbeving, een tsunami en de ernstigste nucleaire ramp sinds 'Tsjernobyl'.

  Kenners roemen de instrumenten van Stradivari om hun onovertroffen geluid. Wereldwijd betaan er nog ongeveer 650 instrumenten van Stradivarius, waaronder 450 violen. De meeste zijn niet het eigendom van de virtuoze muzikanten die ze bespelen, maar van rijke musea of stichtingen die ze soms uitlenen.

  Wat de Lady Blunt extra bijzonder maakt, is dat deze viool er zo nieuw uitziet. Het originele vernis zit er nog glanzend en wel op. "Ik was eerst absoluut niet onder de indruk, omdat het er uitziet als een gloednieuwe viool", reageerde concertviolist Itzhak Perlman dinsdag in de Britse krant The Independent. "Maar dan bedenk je je: 1721, o mijn god!" (rtr/jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  20-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Witte jurk Marilyn Monroe brengt 3,9 miljoen euro op

  De iconische witte jurk die Marilyn Monroe droeg in de film 'The Seven Year Itch' is op een veiling in Beverly Hills voor een recordbedrag verkocht. De jurk, uit een collectie van actrice Debbie Reynolds, leverde maar liefst 3,9 miljoen euro op. Dat schrijft AD.nl.

  Drie andere door Monroe gedragen jurken wisselden voor 1,9 miljoen euro van eigenaar. Ook kleding van Charlie Chaplin en Judy Garland bracht veel op.

  Debbie Reynolds kocht vanaf 1970 kostuums en memorabilia op uit bekende Hollywoodfilms om deze onder te brengen in een museum. Ze besloot onlangs de 3.500 items te verkopen omdat het project niet van de grond kwam. Wie de jurk uit 'The Seven Year Itch' heeft gekocht is niet bekend. De koper bood anoniem via de telefoon.

  Toen de jurk onder hamer ging, brak Debby Reynolds in tranen uit. Veel van de items op de veiling had Reynolds gekregen van haar goede vriendin Elizabeth Taylor, die eerder dit jaar overleed. (adv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met raketvliegtuig van Parijs naar Tokio in 2,5 uur

  Met raketvliegtuig van Parijs naar Tokio in 2,5 uur


  Een eenvoudige simulatie van de zogenoemde Zehst die ons in de toekomst supersnel van Parijs naar Tokio zal vliegen.

  In ongeveer 2,5 uur van Parijs naar Tokio vliegen en dat zonder het milieu zwaar te belasten. Als het aan het Europese luchtvaart en defensieconcern EADS ligt, kan dit over een kleine 40 jaar realiteit zijn.

  EADS onthulde de plannen voor de bouw van het supersonische vliegtuig vandaag in Parijs. Daar begint morgen de internationale luchtvaarshow.

  De lucht in op biobrandstof

  De zogenoemde Zehst (Zero Emission Hypersonic Transportation) zou 50 tot 100 passagiers kunnen vervoeren. Het toestel zou opstijgen met gebruik van een 'gewone' motor, die draait op biobrandstof.

  Zuur- en waterstof
  Eenmaal in de lucht zou het vliegtuig overschakelen op raketmotoren die worden aangedreven door zuurstof en waterstof, waardoor alleen nog damp de atmosfeer zou worden ingestuurd. De motor zou het toestel kunnen laten vliegen tot op een hoogte van 32 kilometer. De huidige vliegtuigen vliegen 'slechts' ongeveer 10 kilometer hoog. (adha)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boer gebruikt schapen als reclameborden

  Boer gebruikt schapen als reclameborden

  boer gebruikt schapen als reclameborden

  Een Britse landbouwer kreeg geen toelating om een reclamebord naast een drukke snelweg te plaatsen. Op creatieve wijze nam hij echter wraak.

  James Metcalfe heeft met Tyas Turf een bedrijfje dat grasmatten aan de man brengt.

  De Brit kwam op het idee om het bedrijfslogo op twaalf schapen te laten verven.

  "De schapen waren net geschoren, dus ik zag een mogelijkheid. De schapen vonden het goed en het duurde maar enkele seconden", vertelt hij aan de Britse krant Daily Mail.

  Omdat hij nog meer schapen heeft, sluit de man niet uit om de advertentieruimte op die dieren te verkopen aan andere bedrijven.

  De schapen hebben slechts één nadeel. Omdat ze niet van het geluid van de voorbijrazende auto's houden, gaan ze net zo ver mogelijk van de snelweg staan.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  18-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Briefwisseling Magritte brengt 320.000 euro op

  Briefwisseling Magritte brengt 320.000 euro op


  Een briefwisseling tussen de Belgische kunstenaar René Magritte en kunsthandelaar Alexandre Iolas heeft op een veiling in New York 458.500 dollar (320.563 euro) opgebracht. Dat meldt de website van Sotheby's. De briefwisseling dateert van na de oorlog en werd nooit eerder vrijgegeven. Vooraf was de waarde geschat op 150.000 tot 250.000 dollar. (belga/lpb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geit in de cel voor wagendiefstal

  Geit in de cel voor wagendiefstal

  geit in de cel voor wagendiefstal

  In het Afrikaanse land Nigeria is volgens BBC zowaar een geit opgepakt op verdenking van diefstal.

  Het dier werd op het politiebureau afgezet. Enkelingen beweerden dat een autodief zich in het dier had veranderd.

  Een woordvoerder zegt dat de geit in de cel blijft tot onderzoek heeft aangewezen dat ze niets heeft te maken met de diefstal.

  In Nigeria gelooft men erg sterk in hekserij.

  Enkele politieke activisten zeggen dat de arrestatie het voorbeeld is van de gebrekkige scholing van de meeste politieagenten in het land.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vietnamees moet door het leven met tumor van 80 kilo

  Vietnamees moet door het leven met tumor van 80 kilo


  De Vietnames Nguyen Duy Hai gaat door het leven met een tumor van 80 kilogram aan zijn rechterbeen. Het zou de grootste tumor zijn die ooit in het Aziatische land is geregistreerd.

  De tumor heeft zich van bij de geboorte van Nguyen Duy Hai ontwikkeld. Ondanks een operatie, ruim veertien jaar geleden, blijft het goedaardige gezwel maar groeien. De tumor is het inmiddels een meter breed en 80 kilo zwaar geworden. Volgens dokter Vu Van Thach is de tumor mogelijk toe te schrijven aan een genetische mutatie.

  De familie van de 31-jarige man heeft het geld niet om een nieuwe operatie te betalen en is nu op zoek naar financiële steun voor verdere behandeling. Zijn 61-jarige moeder omringt hem intussen met de beste zorgen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
  » Reageer (0)
  17-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.India wil grootste standbeeld ter wereld

  India wil grootste standbeeld ter wereld

  Het grootste standbeeld ter wereld verrijst mogelijk in de Indiase deelstaat Gujarat. Het beeld van Vallabhbhai Patel, een politiek leider die een belangrijke rol speelde bij de onafhankelijkheid van India, moet 182 meter hoog worden. Patel werd in 1875 in Gujarat geboren.

  In de laatste uitgave van The Economist plaatste de regering van Gujarat een grote advertentie waarin om offertes werd gevraagd voor advies voor de bouw van het beeld.

  Het standbeeld is een prestigeproject van het hoofd van de regering van Gujarat, Narendra Modi. Hij krijgt zware kritiek te verduren omdat in de regio, ondanks economische groei, armoede en hongersnood heerst. "Als Modi werkelijk zijn respect voor Patel wil tonen, zou hij zijn geld besteden aan de mensen die onder de armoedegrens leven," zegt Mahesh Pandya, directeur van de regionale milieuorganisatie.

  Het huidige grootste standbeeld ter wereld is 50 meter kleiner: de Grote Boeddha van Lushan in China is 'slechts' 153 meter hoog. (anp/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeg niet te gauw: 't is weer een vrouw (bis)

  Zeg niet te gauw: 't is weer een vrouw (bis)


  "Ik had nochtans keurig de pijltjes naar de parking gevolgd". Dit was de verklaring van een Chinese vrouw nadat ze met haar wagen van een trap donderde in een winkelcentrum in de stad Liuzhou.


  Xiang Zhen was op zoek naar een parkeerplaatsje bij het winkelcentrum. Een richtingaanwijzer naar de parking bracht soelaas. De vrouw volgde de pijl. "Maar plots werd het wegdek nogal hobbelig", sprak ze achteraf. Niet verwonderlijk: de dame was met haar auto op een trap beland.

  "Ik hoorde een hels lawaai", verklaart Xie Xiangrong die onderaan de trap een winkel uitbaat. "Wanneer ik ging kijken wat er aan de hand was, zag ik tot mijn verbazing een auto op me af komen gestormd. Recht de trappen af!"

  Mevrouw Xiang slaagde er in om haar wagen tot stilstand te brengen voor er grote schade werd aangebracht of slachtoffers zouden vallen. De dame belde een pechverhelpingsdienst om haar karretje te komen wegslepen.

  Vergeten pijltjes
  De directie slaat inmiddels mea culpa. De pijltjes die het kwaad hebben veroorzaakt, waren bedoeld om de fietsen- en brommerstalling van het personeel aan te duiden. Ze zouden al een tijdje geleden weggehaald moeten geweest zijn, maar dat werd over het hoofd gezien. De onfortuinlijke automobiliste wil de geleden schade nu verhalen op de uitbaters van het winkelcentrum. (eb)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  16-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers maken muggen blind voor mensen

  Wetenschappers maken muggen blind voor mensen

  wetenschappers maken muggen blind voor mensen

  Verschillende natuurlijke stoffen kunnen muggen zo in de war brengen dat ze mensen niet meer "zien". Dat blijkt uit een studie die gepubliceerd werd door het gezaghebbende tijdschrift Nature. De conclusies kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de strijd tegen ziektes als knokkelkoorts of malaria.

  Muggen gebruiken de CO2 die uitgeademd wordt door mensen om hun doelwitten op te sporen. Maar dat systeem kan in de war gestuurd worden. Onderzoekers van de Universiteit van Californië rapporteren in Nature dat ze drie types natuurlijk stoffen hebben ontdekt die het navigatiesysteem van de muggen in de war brengen of helemaal uitschakelen.

  De eerste soort, remstoffen zoals hexanol en butanal, verhinderen dat CO2 opgevangen wordt door de receptoren van de muggen. De tweede groep imiteert CO2 en kan zo gebruikt worden in een val. De derde soort stoffen werkt verblindend en schakelt de receptoren minutenlang uit.

  Fruitvliegjes

  De wetenschappers ontdekten de stoffen toen ze de interactie tussen rijp fruit en fruitvliegjes bestudeerden. Het fruit produceert CO2, dat de insecten normaal afstoot, maar het produceert ook andere stoffen die de CO2-receptoren van de vliegjes blokkeert. Het gaat om erg simpele moleculen, zeggen de onderzoekers. De stoffen zijn goedkoop en kunnen vrij eenvoudig synthetisch aangemaakt worden.

  Het team testte de stoffen in een windtunnel, met muggen aan de ene kant en CO2 aan de andere kant. Muggen die blootgesteld waren aan de stoffen, verloren hun zin voor richting en raakten de weg kwijt. Bij een tweede proef werden verschillende hutten gevuld met CO2 en andere met een combinatie van CO2 en de stoffen. Uit de test bleek dat de hutten met enkel CO2 tweemaal zoveel muggen aantrokken.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man knalt zijn vinger af om wrat te verwijderen

  Man knalt zijn vinger af om wrat te verwijderen


  Een extreme vorm van zelfmedicatie heeft een Britse man een vinger gekost. Nadat een hardnekkige wrat maar niet wilde wijken, ondanks allerhande zalfjes en andere behandelingen, besloot hij het onding met een revolver weg te schieten. De wrat is nu weg, maar zijn vinger ook. Dat schrijft de krant Doncaster Star.

  Illegaal wapenbezit
  Al vijf jaar is de wrat een doorn in het oog van Sean Murphy, een 38-jarige veiligheidsagent uit Doncaster. Dankzij zijn doortastende optreden is hij er nu van af, maar hiermee is de kous niet af. Murphy had namelijk geen vergunning voor het wapen waarmee hij de wrat en zijn vinger wegschoot. Dat vond de rechter niet kunnen en bedacht de man met een voorwaardelijke celstraf van 16 weken en honderd uren gemeenschapsdienst. De zelfgenezer moet ook 115 euro aan gerechtskosten ophoesten.

  Opgelucht
  "Toch ben ik opgelucht", zegt Sean Murphy in een reactie. "Ik had 15 jaar cel kunnen krijgen voor illegaal wapenbezit. Mijn advocaat heeft puik werk verricht. En bovenal: ik ben verlost van die verdomde wrat". De man had eerder op het jaar het wapen gevonden in het struikgewas en had het maar  mee naar huis genomen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  15-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw verkoopt per ongeluk asbak met daarin 25.000 euro

  Vrouw verkoopt per ongeluk asbak met daarin 25.000 euro

  vrouw verkoopt per ongeluk asbak met daarin 25 000 euro 2

  Ze kan zich voor het hoofd slaan, tranen zijn al met tuiten gevloeid. Maar Kristel Van Daele kan de klok niet terugdraaien. De 33-jarige vrouw uit Hoboken verkocht afgelopen weekend per ongeluk de asbak van haar moeder voor 4 euro. Wat Kristel echter niet wist was dat die asbak ook als spaarpot fungeerde en 25.000 euro aan cashgeld bevatte.

  Minstens 25.000 euro zijn nu in handen van een jong koppel dat de asbak voor ocharme vier eurootjes kocht. Het werk van twaalf jaar lang zuinig sparen door moeder Mia.

  De moeder van Kristel staat geregeld waren te verkopen om rommelmarkten. "Het is een hobby waar ze veel aan heeft", vertelt Kristel.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderdduizend biljetten van 1 dollar op muren Guggenheim

  Honderdduizend biljetten van 1 dollar op muren Guggenheim

  De muren van het Guggenheimmuseum in New York zijn dezer dagen behangen met 100.000 biljetten van 1 dollar. Het gaat om een kunstwerk van de Duitser Hans-Peter Feldmann.

  De kunstenaar gebruikte de opbrengst van de Hugo Boss-prijs, een prijs voor hedendaagse kunst die hij in 2010 won, om negen muren van het museum vol te plakken.
   
  "De biljetten zijn net zoals kunstwerken voorwerpen die geen intrinsieke waarde hebben. Ze hebben slechts de waarde die de samenleving eraan geeft. Door de biljetten te gebruiken, plaatst Feldmann vraagtekens bij de waarde in de kunst", luidt het bij de organisatoren.
   
  Het kunstwerk van in totaal 45 meter lang en 5 meter hoog, is tot eind november te zien in het Guggenheim. Feldmann kon in het bekende museum exposeren dankzij de Hugo Boss-prijs. (belga/jv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  14-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uniek: mama wil baarmoeder laten transplanteren in dochter

  Uniek: mama wil baarmoeder laten transplanteren in dochter


  Sara Ottosson (25), een Britse lerares biologie, werd geboren zonder voortplantingsorganen. Ze bereidt zich nu voor op de baarmoedertransplantatie van haar moeder in haar lichaam. In de hoop dat ze een baby kan dragen in dezelfde moederschoot waarin ze zelf gedragen werd.

  Mama Eva Ottosson is een zakenvrouw uit Nottingham van 56. Zij ging akkoord met de complexe transplantatie. Haar dochter Sara woont en werkt in het Zweedse Stockholm. Ze lijdt aan het zeldzame  Mayer Rokitanksy Kuster Hauser (MRKH) syndroom, waardoor ze zonder uterus werd geboren. Ze maakt zich geen zorgen over eventuele complicaties. "Daar sta ik niet bij stil", zegt ze in de Daily Telegraph. "Ik ben een biologielerares en het is een orgaan als een ander."

  Moeder en dochter hopen dat de transplantatie volgende lente zal plaatsvinden in Stockholm. De Ottossons doorliepen daarvoor testen en moeten nu afwachten of ze geselecteerd worden voor de chirurgische ingreep.

  Weer verwijderd na gebruik
  Als alles naar wens verloopt, zullen Sara's eicellen bevrucht worden met het sperma van haar partner en daarna ingeplant worden in haar nieuwe baarmoeder. Als ze de baarmoeder niet meer nodig heeft, wordt die weer verwijderd.

  "Ze heeft een baarmoeder nodig en ik ben de beste donor voor haar", zegt mama Eva. "Zij heeft ze nu meer nodig dan ik. Ik kreeg twee dochters dus ze is mij van groot nut geweest."

  Volgens dokter Mats Brannstrom, die het medische team leidt, is de transplantatie een van de meest complexe ingrepen in de moderne chirurgie. Moeilijker dan een nier-, lever- of zelfs harttransplantatie, omdat het moeilijker is om bloedingen te vermijden. En de bloedvaten moeten lang genoeg zijn om aan de baarmoeder vastgehecht te kunnen worden.

  Slechts 1 ander geval
  Er is ook maar één precedent, in 2000 in Saoudi-Arabië. Toen stond een 46-jarige vrouw haar uterus af aan een vrouw van 26. Na 99 dagen werd de baarmoeder er weer uitgehaald, wegens complicaties.

  Als Sara niet uitverkoren is voor de operatie, zal ze als alternatief kindjes adopteren. (hlnsydney/jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In 2050 vlieg je in een doorzichtige Airbus

  In 2050 vlieg je in een doorzichtige Airbus

  in 2050 vlieg je in een doorzichtige airbus

  De Europese vliegtuigbouwer Airbus heeft nog geen concrete plannen, maar gebrainstormd is er duidelijk wel. Het vliegtuig van de toekomst zal volgens Charles Champion van Airbus gebouwd zijn "zoals een vogel", met een lichtdoorlatend en zelfs doorzichtig membraan rond een bionisch skelet.

  Geen geruzie meer over wie aan het raampje mag zitten. Iedereen kan van een panoramisch uitzicht genieten. Volgens Charles Champion, Vice President Engineering, zal iedere individuele passagier gewoon met een handdruk de vliegtuigwand in de buurt van zijn stoel "open" of "dicht" kunnen switchen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olifanten mogen tussen bezoekers lopen in Pairi Daiza

  Olifanten mogen tussen bezoekers lopen in Pairi Daiza

  olifanten mogen tussen bezoekers lopen in pairi daiza 2

  Het dierenpark Pairi Daiza, vroeger bekend als Paradisio, pakt uit met een opmerkelijke stunt. De olifanten mogen daar nu vrij rondlopen tussen de bezoekers. Andere dierenparken reageren verrast.

  De olifanten mogen elke dag, samen met een verzorger, een rondje doen door het park. De wandelingen worden niet aangekondigd om een mensenmassa te vermijden.

  Volgens Eric Domb, directeur van Pairi Daiza, is er geen problemen voor de veiligheid, omdat de dieren zich hebben aangepast aan mensen. Bovendien lopen ze zelfs graag tussen de bezoekers.

  De Zoo van Antwerpen reageert verbaasd en is zelf niet van plan om olifanten vrij te laten. "Het blijft immers een wild dier", klinkt het bij de Zoo.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaap ontdekt tumor bij zijn herderin

  Schaap ontdekt tumor bij zijn herderin

  In Engeland wordt het schaap Alfie gebombardeerd tot held. Het dier heeft er mee toe bijgedragen dat er een mogelijk dodelijke tumor werd gedetecteerd bij zijn herderin. Dat schrijft de krant The Swindon Advertiser.

  Alfie, een vijfjarig Cotswoldschaap, werd plots agressief toen zijn herderin Emma Turner hem vorig jaar in oktober een medicijn wilde toedienen. Het dier beukte herhaardelijk in op de borst van Emma. "Alfie is normaal erg zachtaardig, maar die dag werd hij compleet zot", getuigt de vrouwelijke herder. "Er was drie man nodig om hem van me af te houden".

  Blauwe plek
  "Een paar dagen later zat ik met een enorme blauwe plek op mijn borst", vervolgt de vrouw. "In het midden van die bloeduitstoring merkte ik een knobbeltje". De 41-jarige herderin trok meteen naar het hospitaal. Daar kwam men tot de diagnose dat de vrouw borstkanker had, gelukkig nog in een beginstadium.

  Leven gered
  "De artsen en verplegend personeel zijn er van overtuigd dat het knobbeltje niet zou ontdekt zijn indien Alfie mij niet had aangevallen", aldus nog Emma Turner. "Indien het gezwel later was gedetecteerd, zou de ziekte dodelijk misschien ongeneeslijk geweest zijn. In het hospitaal is iedereen er van overtuigd dat Alfie mijn leven heeft gered". (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  13-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse onderzoekers vinden oplossing tegen EHEC

  Nederlandse onderzoekers vinden oplossing tegen EHEC

  Het Nederlandse onderzoeksinstituut TNO zegt een oplossing tegen levensgevaarlijke bacteriën zoals EHEC binnen handbereik te hebben. Intussen is duidelijk geworden dat Nederlandse bietenspruiten, die met een variant van de EHEC-bacterie zijn besmet, ook naar Duitsland en België uitgevoerd.

  Voedselwetenschappers van het instituut TNO zijn er inmiddels in geslaagd natuurlijke ingrediënten te vinden die korte metten maken met bacteriën die resistent zijn geworden tegen antibiotica. De vinding is getest met de ESBL-bacterie, maar is ook toepasbaar op EHEC. Het middel is een mengsel van de ingrediënten. "Het is inmiddels uitvoerig getest op zieke kippen en die leefden daarna weer helemaal op", aldus directeur Voeding Jan Pieter van der Lugt.

  Voor de huidige patiënten biedt het nog geen soelaas. TNO schat dat de vinding pas over twee jaar in de praktijk toepasbaar is. Van der Lugt: "We hebben nog zes maanden nodig om de oplossing kant-en-klaar door te ontwikkelen. Daarna moeten we nog voldoen aan de regelgeving van de overheid. Dat laatste kost veel tijd."

  Bietenspruiten
  TNO onderzoekt op welke manier de hele voedselketen, wat de veehouderij betreft, van stal tot bord vrijgemaakt kan worden van antibiotica. TNO-onderzoekers brachten daarbij in kaart hoe de duizenden bacteriën die in onze darmen leven zich voortplanten, waar ze op reageren en waardoor ze gedood worden. "Het volstoppen van dieren met antibiotica is een tikkende tijdbom. Dat keert zich uiteindelijk tegen ons. Wij zoeken daarom naar ingrediënten die al in de natuur voorkomen en de slechte bacteriën doden", aldus Van der Lugt.

  Bietenspruiten
  Gisteren maakte de Europese Unie bekend dat op een partij rode bietenspruiten, afkomstig van een Nederlandse teler, in Duitsland EHEC-bacteriën waren aangetroffen. Het gaat niet om het type O104, dat in Duitsland de crisis heeft veroorzaakt. Rode bietenspruiten zijn een kiemgroente. De partij wordt uit de handel genomen omdat ze mogelijk wel een ziekteverwekkend type bacterie bevat, maar niet de zeer gevaarlijke EHEC-soort. Van welk bedrijf de bietenkiemen afkomstig zijn, is niet bekendgemaakt. Het Nederlandse voedselagentschap nVWA maakt in de loop van de dag duidelijk om welke verpakking het gaat, zodat consumenten kunnen controleren of zij de groente in huis hebben. (anp/sps/dea/sg)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-jarige Filipijn is kleinste mens ter wereld

  18-jarige Filipijn is kleinste mens ter wereld

  18 jarige filipijn is kleinste mens ter wereld

  De kleinste levende mens ter wereld is een Filipijn. Junrey Balawing is slechts 59,93 centimer groot.

  Balawing werd zondag op zijn 18de verjaardag gemeten door de hoofdredacteur van het Guinness Book of World Records. Hij is officieel zes centimer kleiner dan de vorige recordhouder, Khagendra Thapa Magar uit Nepal.

  De Filipijn stopte op 2-jarige leeftijd om onbekende redenen met groeien. Door zijn lengte kan hij niet lopen zonder hulp. Lang rechtstaan vormt ook een probleem.

  De kleinste man ooit, de Indiër Gul Mohammed, was 57,15 centimer groot. De man overleed in 1997 op 40-jarige leeftijd.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsers bouwen 27,5 kilometer lang zandkasteel

  Duitsers bouwen 27,5 kilometer lang zandkasteel

  Op het Duitse eiland Rügen hebben 10.000 bewoners en toeristen een gigantisch zandkasteel gebouwd. De 27,5 kilometer lange constructie verbrak een twintig jaar oud record uit het Guinness Book of World Records.

  De jury inspecteerde het 90 centimeter hoge bouwwerk, dat in enkele uren was gebouwd, vanuit een helikopter.

  "De mensen vieren feest, zijn dolgelukkig, het gaat hier helemaal los", zei Constanze Patrunky van het toeristenbureau op het grootste eiland van Duitsland, nadat duidelijk was geworden dat de recordpoging bij de badplaats Glowe was gelukt.

  Het oude record, een zandkasteel van 26,38 kilometer lang, was gevestigd in de Amerikaanse badplaats Myrtle Beach. (anp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!