NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  18-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geit in de cel voor wagendiefstal

  Geit in de cel voor wagendiefstal

  geit in de cel voor wagendiefstal

  In het Afrikaanse land Nigeria is volgens BBC zowaar een geit opgepakt op verdenking van diefstal.

  Het dier werd op het politiebureau afgezet. Enkelingen beweerden dat een autodief zich in het dier had veranderd.

  Een woordvoerder zegt dat de geit in de cel blijft tot onderzoek heeft aangewezen dat ze niets heeft te maken met de diefstal.

  In Nigeria gelooft men erg sterk in hekserij.

  Enkele politieke activisten zeggen dat de arrestatie het voorbeeld is van de gebrekkige scholing van de meeste politieagenten in het land.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vietnamees moet door het leven met tumor van 80 kilo

  Vietnamees moet door het leven met tumor van 80 kilo


  De Vietnames Nguyen Duy Hai gaat door het leven met een tumor van 80 kilogram aan zijn rechterbeen. Het zou de grootste tumor zijn die ooit in het Aziatische land is geregistreerd.

  De tumor heeft zich van bij de geboorte van Nguyen Duy Hai ontwikkeld. Ondanks een operatie, ruim veertien jaar geleden, blijft het goedaardige gezwel maar groeien. De tumor is het inmiddels een meter breed en 80 kilo zwaar geworden. Volgens dokter Vu Van Thach is de tumor mogelijk toe te schrijven aan een genetische mutatie.

  De familie van de 31-jarige man heeft het geld niet om een nieuwe operatie te betalen en is nu op zoek naar financiële steun voor verdere behandeling. Zijn 61-jarige moeder omringt hem intussen met de beste zorgen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
  » Reageer (0)
  17-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.India wil grootste standbeeld ter wereld

  India wil grootste standbeeld ter wereld

  Het grootste standbeeld ter wereld verrijst mogelijk in de Indiase deelstaat Gujarat. Het beeld van Vallabhbhai Patel, een politiek leider die een belangrijke rol speelde bij de onafhankelijkheid van India, moet 182 meter hoog worden. Patel werd in 1875 in Gujarat geboren.

  In de laatste uitgave van The Economist plaatste de regering van Gujarat een grote advertentie waarin om offertes werd gevraagd voor advies voor de bouw van het beeld.

  Het standbeeld is een prestigeproject van het hoofd van de regering van Gujarat, Narendra Modi. Hij krijgt zware kritiek te verduren omdat in de regio, ondanks economische groei, armoede en hongersnood heerst. "Als Modi werkelijk zijn respect voor Patel wil tonen, zou hij zijn geld besteden aan de mensen die onder de armoedegrens leven," zegt Mahesh Pandya, directeur van de regionale milieuorganisatie.

  Het huidige grootste standbeeld ter wereld is 50 meter kleiner: de Grote Boeddha van Lushan in China is 'slechts' 153 meter hoog. (anp/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeg niet te gauw: 't is weer een vrouw (bis)

  Zeg niet te gauw: 't is weer een vrouw (bis)


  "Ik had nochtans keurig de pijltjes naar de parking gevolgd". Dit was de verklaring van een Chinese vrouw nadat ze met haar wagen van een trap donderde in een winkelcentrum in de stad Liuzhou.


  Xiang Zhen was op zoek naar een parkeerplaatsje bij het winkelcentrum. Een richtingaanwijzer naar de parking bracht soelaas. De vrouw volgde de pijl. "Maar plots werd het wegdek nogal hobbelig", sprak ze achteraf. Niet verwonderlijk: de dame was met haar auto op een trap beland.

  "Ik hoorde een hels lawaai", verklaart Xie Xiangrong die onderaan de trap een winkel uitbaat. "Wanneer ik ging kijken wat er aan de hand was, zag ik tot mijn verbazing een auto op me af komen gestormd. Recht de trappen af!"

  Mevrouw Xiang slaagde er in om haar wagen tot stilstand te brengen voor er grote schade werd aangebracht of slachtoffers zouden vallen. De dame belde een pechverhelpingsdienst om haar karretje te komen wegslepen.

  Vergeten pijltjes
  De directie slaat inmiddels mea culpa. De pijltjes die het kwaad hebben veroorzaakt, waren bedoeld om de fietsen- en brommerstalling van het personeel aan te duiden. Ze zouden al een tijdje geleden weggehaald moeten geweest zijn, maar dat werd over het hoofd gezien. De onfortuinlijke automobiliste wil de geleden schade nu verhalen op de uitbaters van het winkelcentrum. (eb)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  16-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers maken muggen blind voor mensen

  Wetenschappers maken muggen blind voor mensen

  wetenschappers maken muggen blind voor mensen

  Verschillende natuurlijke stoffen kunnen muggen zo in de war brengen dat ze mensen niet meer "zien". Dat blijkt uit een studie die gepubliceerd werd door het gezaghebbende tijdschrift Nature. De conclusies kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de strijd tegen ziektes als knokkelkoorts of malaria.

  Muggen gebruiken de CO2 die uitgeademd wordt door mensen om hun doelwitten op te sporen. Maar dat systeem kan in de war gestuurd worden. Onderzoekers van de Universiteit van Californië rapporteren in Nature dat ze drie types natuurlijk stoffen hebben ontdekt die het navigatiesysteem van de muggen in de war brengen of helemaal uitschakelen.

  De eerste soort, remstoffen zoals hexanol en butanal, verhinderen dat CO2 opgevangen wordt door de receptoren van de muggen. De tweede groep imiteert CO2 en kan zo gebruikt worden in een val. De derde soort stoffen werkt verblindend en schakelt de receptoren minutenlang uit.

  Fruitvliegjes

  De wetenschappers ontdekten de stoffen toen ze de interactie tussen rijp fruit en fruitvliegjes bestudeerden. Het fruit produceert CO2, dat de insecten normaal afstoot, maar het produceert ook andere stoffen die de CO2-receptoren van de vliegjes blokkeert. Het gaat om erg simpele moleculen, zeggen de onderzoekers. De stoffen zijn goedkoop en kunnen vrij eenvoudig synthetisch aangemaakt worden.

  Het team testte de stoffen in een windtunnel, met muggen aan de ene kant en CO2 aan de andere kant. Muggen die blootgesteld waren aan de stoffen, verloren hun zin voor richting en raakten de weg kwijt. Bij een tweede proef werden verschillende hutten gevuld met CO2 en andere met een combinatie van CO2 en de stoffen. Uit de test bleek dat de hutten met enkel CO2 tweemaal zoveel muggen aantrokken.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man knalt zijn vinger af om wrat te verwijderen

  Man knalt zijn vinger af om wrat te verwijderen


  Een extreme vorm van zelfmedicatie heeft een Britse man een vinger gekost. Nadat een hardnekkige wrat maar niet wilde wijken, ondanks allerhande zalfjes en andere behandelingen, besloot hij het onding met een revolver weg te schieten. De wrat is nu weg, maar zijn vinger ook. Dat schrijft de krant Doncaster Star.

  Illegaal wapenbezit
  Al vijf jaar is de wrat een doorn in het oog van Sean Murphy, een 38-jarige veiligheidsagent uit Doncaster. Dankzij zijn doortastende optreden is hij er nu van af, maar hiermee is de kous niet af. Murphy had namelijk geen vergunning voor het wapen waarmee hij de wrat en zijn vinger wegschoot. Dat vond de rechter niet kunnen en bedacht de man met een voorwaardelijke celstraf van 16 weken en honderd uren gemeenschapsdienst. De zelfgenezer moet ook 115 euro aan gerechtskosten ophoesten.

  Opgelucht
  "Toch ben ik opgelucht", zegt Sean Murphy in een reactie. "Ik had 15 jaar cel kunnen krijgen voor illegaal wapenbezit. Mijn advocaat heeft puik werk verricht. En bovenal: ik ben verlost van die verdomde wrat". De man had eerder op het jaar het wapen gevonden in het struikgewas en had het maar  mee naar huis genomen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  15-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw verkoopt per ongeluk asbak met daarin 25.000 euro

  Vrouw verkoopt per ongeluk asbak met daarin 25.000 euro

  vrouw verkoopt per ongeluk asbak met daarin 25 000 euro 2

  Ze kan zich voor het hoofd slaan, tranen zijn al met tuiten gevloeid. Maar Kristel Van Daele kan de klok niet terugdraaien. De 33-jarige vrouw uit Hoboken verkocht afgelopen weekend per ongeluk de asbak van haar moeder voor 4 euro. Wat Kristel echter niet wist was dat die asbak ook als spaarpot fungeerde en 25.000 euro aan cashgeld bevatte.

  Minstens 25.000 euro zijn nu in handen van een jong koppel dat de asbak voor ocharme vier eurootjes kocht. Het werk van twaalf jaar lang zuinig sparen door moeder Mia.

  De moeder van Kristel staat geregeld waren te verkopen om rommelmarkten. "Het is een hobby waar ze veel aan heeft", vertelt Kristel.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderdduizend biljetten van 1 dollar op muren Guggenheim

  Honderdduizend biljetten van 1 dollar op muren Guggenheim

  De muren van het Guggenheimmuseum in New York zijn dezer dagen behangen met 100.000 biljetten van 1 dollar. Het gaat om een kunstwerk van de Duitser Hans-Peter Feldmann.

  De kunstenaar gebruikte de opbrengst van de Hugo Boss-prijs, een prijs voor hedendaagse kunst die hij in 2010 won, om negen muren van het museum vol te plakken.
   
  "De biljetten zijn net zoals kunstwerken voorwerpen die geen intrinsieke waarde hebben. Ze hebben slechts de waarde die de samenleving eraan geeft. Door de biljetten te gebruiken, plaatst Feldmann vraagtekens bij de waarde in de kunst", luidt het bij de organisatoren.
   
  Het kunstwerk van in totaal 45 meter lang en 5 meter hoog, is tot eind november te zien in het Guggenheim. Feldmann kon in het bekende museum exposeren dankzij de Hugo Boss-prijs. (belga/jv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  14-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uniek: mama wil baarmoeder laten transplanteren in dochter

  Uniek: mama wil baarmoeder laten transplanteren in dochter


  Sara Ottosson (25), een Britse lerares biologie, werd geboren zonder voortplantingsorganen. Ze bereidt zich nu voor op de baarmoedertransplantatie van haar moeder in haar lichaam. In de hoop dat ze een baby kan dragen in dezelfde moederschoot waarin ze zelf gedragen werd.

  Mama Eva Ottosson is een zakenvrouw uit Nottingham van 56. Zij ging akkoord met de complexe transplantatie. Haar dochter Sara woont en werkt in het Zweedse Stockholm. Ze lijdt aan het zeldzame  Mayer Rokitanksy Kuster Hauser (MRKH) syndroom, waardoor ze zonder uterus werd geboren. Ze maakt zich geen zorgen over eventuele complicaties. "Daar sta ik niet bij stil", zegt ze in de Daily Telegraph. "Ik ben een biologielerares en het is een orgaan als een ander."

  Moeder en dochter hopen dat de transplantatie volgende lente zal plaatsvinden in Stockholm. De Ottossons doorliepen daarvoor testen en moeten nu afwachten of ze geselecteerd worden voor de chirurgische ingreep.

  Weer verwijderd na gebruik
  Als alles naar wens verloopt, zullen Sara's eicellen bevrucht worden met het sperma van haar partner en daarna ingeplant worden in haar nieuwe baarmoeder. Als ze de baarmoeder niet meer nodig heeft, wordt die weer verwijderd.

  "Ze heeft een baarmoeder nodig en ik ben de beste donor voor haar", zegt mama Eva. "Zij heeft ze nu meer nodig dan ik. Ik kreeg twee dochters dus ze is mij van groot nut geweest."

  Volgens dokter Mats Brannstrom, die het medische team leidt, is de transplantatie een van de meest complexe ingrepen in de moderne chirurgie. Moeilijker dan een nier-, lever- of zelfs harttransplantatie, omdat het moeilijker is om bloedingen te vermijden. En de bloedvaten moeten lang genoeg zijn om aan de baarmoeder vastgehecht te kunnen worden.

  Slechts 1 ander geval
  Er is ook maar één precedent, in 2000 in Saoudi-Arabië. Toen stond een 46-jarige vrouw haar uterus af aan een vrouw van 26. Na 99 dagen werd de baarmoeder er weer uitgehaald, wegens complicaties.

  Als Sara niet uitverkoren is voor de operatie, zal ze als alternatief kindjes adopteren. (hlnsydney/jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In 2050 vlieg je in een doorzichtige Airbus

  In 2050 vlieg je in een doorzichtige Airbus

  in 2050 vlieg je in een doorzichtige airbus

  De Europese vliegtuigbouwer Airbus heeft nog geen concrete plannen, maar gebrainstormd is er duidelijk wel. Het vliegtuig van de toekomst zal volgens Charles Champion van Airbus gebouwd zijn "zoals een vogel", met een lichtdoorlatend en zelfs doorzichtig membraan rond een bionisch skelet.

  Geen geruzie meer over wie aan het raampje mag zitten. Iedereen kan van een panoramisch uitzicht genieten. Volgens Charles Champion, Vice President Engineering, zal iedere individuele passagier gewoon met een handdruk de vliegtuigwand in de buurt van zijn stoel "open" of "dicht" kunnen switchen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olifanten mogen tussen bezoekers lopen in Pairi Daiza

  Olifanten mogen tussen bezoekers lopen in Pairi Daiza

  olifanten mogen tussen bezoekers lopen in pairi daiza 2

  Het dierenpark Pairi Daiza, vroeger bekend als Paradisio, pakt uit met een opmerkelijke stunt. De olifanten mogen daar nu vrij rondlopen tussen de bezoekers. Andere dierenparken reageren verrast.

  De olifanten mogen elke dag, samen met een verzorger, een rondje doen door het park. De wandelingen worden niet aangekondigd om een mensenmassa te vermijden.

  Volgens Eric Domb, directeur van Pairi Daiza, is er geen problemen voor de veiligheid, omdat de dieren zich hebben aangepast aan mensen. Bovendien lopen ze zelfs graag tussen de bezoekers.

  De Zoo van Antwerpen reageert verbaasd en is zelf niet van plan om olifanten vrij te laten. "Het blijft immers een wild dier", klinkt het bij de Zoo.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaap ontdekt tumor bij zijn herderin

  Schaap ontdekt tumor bij zijn herderin

  In Engeland wordt het schaap Alfie gebombardeerd tot held. Het dier heeft er mee toe bijgedragen dat er een mogelijk dodelijke tumor werd gedetecteerd bij zijn herderin. Dat schrijft de krant The Swindon Advertiser.

  Alfie, een vijfjarig Cotswoldschaap, werd plots agressief toen zijn herderin Emma Turner hem vorig jaar in oktober een medicijn wilde toedienen. Het dier beukte herhaardelijk in op de borst van Emma. "Alfie is normaal erg zachtaardig, maar die dag werd hij compleet zot", getuigt de vrouwelijke herder. "Er was drie man nodig om hem van me af te houden".

  Blauwe plek
  "Een paar dagen later zat ik met een enorme blauwe plek op mijn borst", vervolgt de vrouw. "In het midden van die bloeduitstoring merkte ik een knobbeltje". De 41-jarige herderin trok meteen naar het hospitaal. Daar kwam men tot de diagnose dat de vrouw borstkanker had, gelukkig nog in een beginstadium.

  Leven gered
  "De artsen en verplegend personeel zijn er van overtuigd dat het knobbeltje niet zou ontdekt zijn indien Alfie mij niet had aangevallen", aldus nog Emma Turner. "Indien het gezwel later was gedetecteerd, zou de ziekte dodelijk misschien ongeneeslijk geweest zijn. In het hospitaal is iedereen er van overtuigd dat Alfie mijn leven heeft gered". (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  13-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse onderzoekers vinden oplossing tegen EHEC

  Nederlandse onderzoekers vinden oplossing tegen EHEC

  Het Nederlandse onderzoeksinstituut TNO zegt een oplossing tegen levensgevaarlijke bacteriën zoals EHEC binnen handbereik te hebben. Intussen is duidelijk geworden dat Nederlandse bietenspruiten, die met een variant van de EHEC-bacterie zijn besmet, ook naar Duitsland en België uitgevoerd.

  Voedselwetenschappers van het instituut TNO zijn er inmiddels in geslaagd natuurlijke ingrediënten te vinden die korte metten maken met bacteriën die resistent zijn geworden tegen antibiotica. De vinding is getest met de ESBL-bacterie, maar is ook toepasbaar op EHEC. Het middel is een mengsel van de ingrediënten. "Het is inmiddels uitvoerig getest op zieke kippen en die leefden daarna weer helemaal op", aldus directeur Voeding Jan Pieter van der Lugt.

  Voor de huidige patiënten biedt het nog geen soelaas. TNO schat dat de vinding pas over twee jaar in de praktijk toepasbaar is. Van der Lugt: "We hebben nog zes maanden nodig om de oplossing kant-en-klaar door te ontwikkelen. Daarna moeten we nog voldoen aan de regelgeving van de overheid. Dat laatste kost veel tijd."

  Bietenspruiten
  TNO onderzoekt op welke manier de hele voedselketen, wat de veehouderij betreft, van stal tot bord vrijgemaakt kan worden van antibiotica. TNO-onderzoekers brachten daarbij in kaart hoe de duizenden bacteriën die in onze darmen leven zich voortplanten, waar ze op reageren en waardoor ze gedood worden. "Het volstoppen van dieren met antibiotica is een tikkende tijdbom. Dat keert zich uiteindelijk tegen ons. Wij zoeken daarom naar ingrediënten die al in de natuur voorkomen en de slechte bacteriën doden", aldus Van der Lugt.

  Bietenspruiten
  Gisteren maakte de Europese Unie bekend dat op een partij rode bietenspruiten, afkomstig van een Nederlandse teler, in Duitsland EHEC-bacteriën waren aangetroffen. Het gaat niet om het type O104, dat in Duitsland de crisis heeft veroorzaakt. Rode bietenspruiten zijn een kiemgroente. De partij wordt uit de handel genomen omdat ze mogelijk wel een ziekteverwekkend type bacterie bevat, maar niet de zeer gevaarlijke EHEC-soort. Van welk bedrijf de bietenkiemen afkomstig zijn, is niet bekendgemaakt. Het Nederlandse voedselagentschap nVWA maakt in de loop van de dag duidelijk om welke verpakking het gaat, zodat consumenten kunnen controleren of zij de groente in huis hebben. (anp/sps/dea/sg)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-jarige Filipijn is kleinste mens ter wereld

  18-jarige Filipijn is kleinste mens ter wereld

  18 jarige filipijn is kleinste mens ter wereld

  De kleinste levende mens ter wereld is een Filipijn. Junrey Balawing is slechts 59,93 centimer groot.

  Balawing werd zondag op zijn 18de verjaardag gemeten door de hoofdredacteur van het Guinness Book of World Records. Hij is officieel zes centimer kleiner dan de vorige recordhouder, Khagendra Thapa Magar uit Nepal.

  De Filipijn stopte op 2-jarige leeftijd om onbekende redenen met groeien. Door zijn lengte kan hij niet lopen zonder hulp. Lang rechtstaan vormt ook een probleem.

  De kleinste man ooit, de Indiër Gul Mohammed, was 57,15 centimer groot. De man overleed in 1997 op 40-jarige leeftijd.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsers bouwen 27,5 kilometer lang zandkasteel

  Duitsers bouwen 27,5 kilometer lang zandkasteel

  Op het Duitse eiland Rügen hebben 10.000 bewoners en toeristen een gigantisch zandkasteel gebouwd. De 27,5 kilometer lange constructie verbrak een twintig jaar oud record uit het Guinness Book of World Records.

  De jury inspecteerde het 90 centimeter hoge bouwwerk, dat in enkele uren was gebouwd, vanuit een helikopter.

  "De mensen vieren feest, zijn dolgelukkig, het gaat hier helemaal los", zei Constanze Patrunky van het toeristenbureau op het grootste eiland van Duitsland, nadat duidelijk was geworden dat de recordpoging bij de badplaats Glowe was gelukt.

  Het oude record, een zandkasteel van 26,38 kilometer lang, was gevestigd in de Amerikaanse badplaats Myrtle Beach. (anp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  06-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderbroeken Madoff brengen 200 dollar op

  Onderbroeken Madoff brengen 200 dollar op  Ook gepersonaliseerde kledij werd geveild.
  Onderbroeken van de Amerikaanse miljardenfraudeur Bernard Madoff zijn afgelopen weekeinde voor in totaal 200 dollar (krap 140 euro) onder de hamer gegaan op een veiling in Florida. In totaal leverden de persoonlijke eigendommen van de oplichter meer dan 400.000 dollar op, zo meldde de krant Miami Herald.

  Naast veertien boxershorts kwam voornamelijk huisraad uit de voormalige Madoffvilla bij Palm Beach onder de hamer. Ook konden geïnteresseerden bieden op een collectie schoenen van de fraudeur, een antieke golfclub en een aantal kunstwerken.

  Meer dan 6000 onlinebieders deden mee aan de veiling. De opbrengst gaat naar de slachtoffers van Madoff, die voor zijn miljardenfraude levenslang in de gevangenis zit. Madoff werd in 2008 opgepakt omdat zijn beroemde beleggingsfonds nep bleek te zijn. Hij had tientallen miljarden dollars van bedrijven en personen verkwanseld. (anp/mvdb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaan vindt dankzij Google Earth "een gebouw" op Mars

  Amerikaan vindt dankzij Google Earth "een gebouw" op Mars

  amerikaan vindt dankzij google earth een gebouw op mars

  Een Amerikaan heeft met behulp van Google Earth een "mysterieus gebouw" aangetroffen op de planeet Mars.

  De 'armchair astronaut' heeft zijn ontdekking al Bio-station Alpha gedoopt.

  "Ik neem aan dat er iets woont of in heeft gewoond. Het is heel vreemd en vrij groot, meer dan 200 meter lang en 45 meter breed. Het lijkt op een cilinder."

  David Martines heeft wel nog het raden naar de functie van het "gebouw". Hij denkt onder meer aan een elektriciteitscentrale of een veredelde garage. "Ik hoop niet dat het een wapen is."

  Het gebouw is te vinden op de coördinaten 49'19.73"N 29 33'06.53"W

  De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA heeft nog niet gereageerd.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nota's Engelse les Napoleon geveild voor 90.000 euro

  Nota's Engelse les Napoleon geveild voor 90.000 euro


  Om de eindeloze dagen in ballingschap op het eiland Sint-Helena nuttig door te brengen, besloot de verslagen Franse keizer Napoleon Bonaparte de taal van de vijand te leren. De nota's die hij daarbij nam, zijn nu onder de hamer gegaan voor meer dan 90.000 euro. "Comment se portoient-ils. How do they do?", luidt een van de opmerkelijke krabbels.

  Drie loten, van kleine tekeningen tot handgeschreven lijntjes Engels en Frans, gingen bij veilinghuis Osenat in Fontainebleau de deur uit voor 93.125 euro in totaal. De koper is het Parijse museum van Letteren en Manuscripten. Daar zullen ze vanaf 21 juni te bezichtigen zijn.
   
  Na de nederlaag in Waterloo in 1815 werd Napoleon verbannen naar Sint-Helena, een eilandje in het midden van de Atlantische Oceaan. Aan bood van het Engelse schip richting zijn definitieve bestemming besloot Napoleon de taal van de vijand te leren. Een van zijn getrouwen, de graaf Las Cases, gaf tijdens een tussenstop in Madera Napoleons eerste les Engels.
   
  Naast "Comment se portoient-ils. How do they do?", zijn er nog andere taalkundige parels zoals "Qu'es qui étoit arrivé. What was it arrived", "Combien étoint-ils. How many were they?" en "To run. Courir".
   
  Napoleon stierf in 1821 op 51-jarige leeftijd in Sint-Helena. (belga/jv)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste legale cannabisburgers in de rekken

  Eerste legale cannabisburgers in de rekken  De eerste legale cannabisburgers liggen al een drietal weken in de rekken van de natuurwinkels. Dat bevestigt Patrick De Ceuster van de vzw Wervel, de werkgroep voor Rechtvaardigde en Verantwoorde Landbouw. Wervel serveert zaterdag 4 juni gerechtjes op basis van industriële hennep op het stationsplein van Oostende, om de nieuwe smaken van de ecokeuken te promoten.

  Patrick De Ceuster merkt wel op dat het hier om drugsvrije voeding gaat, zonder of met zo weinig mogelijk THC, de psychoactieve stof in cannabis. "Kemp, industriële hennep, bevat geen hallucinogene of allergene stoffen. Het gaat om drugsvrije eco-innovatie. De cannabisburgers zijn vleesvervangers en een symbool voor wat hennep te bieden heeft aan de ecokeuken."
   
  Officiële goedkeuring
  Op een studiedag rond het gebruik van kemp in de voeding verklaarde de FOD Volksgezondheid dat elke producent die kan aantonen dat zijn product minder dan 10 (voor olie), 5 (voor zaad) of 0,2 (andere afgeleide producten) milligram aan THC per kilogram bevat, een toelating tot productie krijgt. "Vroeger werden dergelijke producten gedoogd, maar dan begon het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen die producten uit de rekken te halen. Nu krijgen die producten eindelijk een officiële goedkeuring", aldus De Ceuster.
   
  De cannabisburgers zijn van het merk hemp-food, dat ook andere kempvoeding aanbiedt zoals olie, thee, gepelde zaden en koekjes. (belga/odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  05-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.92-jarige tweeling sterft op dezelfde dag

  92-jarige tweeling sterft op dezelfde dag


  De tweelingbroers Julian en Adrian Riester.

  Toeval of het (nood-)lot? De dood van een tweeling in Florida zorgt in de VS voor enig opzien. De 92 jaar oude heren Julian en Adrian Riester, in 1919 geboren met enkele minuten tussentijd, zijn beiden woensdag met enkele uurtjes verschil een natuurlijke ood gestorven. Dat schrijft de krant St Petersburg Times.
   
  Monniken
  De twee leden van de eeneiïge tweeling waren hartlijders, en beiden overleden aan - weliswaar verschillende - complicaties. Het duo is hun gehele leven samen gebleven. Zij werkten 65 jaar lang als Franciskanermonniken. (dpa/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!