WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    04-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondergoed met lichaamshaar

    Ondergoed met lichaamshaar

    .

    Terwijl vele onder ons alweer driftig aan het epileren, harsen en waxen zijn geslagen mag volgens een designerduo uit Helsinki lichaamshaar weer volop floreren. Het Finse duo Tärähtäneet heeft onderbroekjes met schaamhaar, hemdjes met borsthaar en leggings met beenhaar ontworpen. Het ondergoed gaat gek genoeg nog niet als warme broodjes over de toonbank. De ontwerpen zijn dan ook vooral bedoelt als een statement tegen de huidige Photoshop-maatschappij. Eerlijk is eerlijk: het zou vrouwen veel tijd en stress besparen als weelderig haar op alle denkbare plaatsen een enorme trend gaat worden. Die kans schatten we echter klein.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakker maakt Dom van Milaan van 4.868 kilo chocolade

    Bakker maakt Dom van Milaan van 4.868 kilo chocolade


    Een Italiaanse banketbakker heeft een replica van de Dom van Milaan gemaakt met 4.868 kilo chocolade. Mirco Della Vecchia was met acht medewerkers zeven dagen lang bezig aan de zwaarste chocoladesculptuur ter wereld.

    De man verbetert daarmee zijn vorige wereldrecord, een chocoladen Dom van 'slechts' 3,5 ton. Het gevaarte van witte chocola is te bewonderen in een winkelcentrum in Carugate vlakbij Milaan. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pastoor heeft al 13 jaar vrouw en kinderen

    Pastoor heeft al 13 jaar vrouw en kinderen

    De pastoor van het Naamse dorpje Loyers blijkt al 13 jaar een vrouw en kinderen te hebben. Edouard Kabongo kreeg zo zowel een priesterwedde als OCMW-bijdragen, en is aangehouden voor oplichting.

    De man uit Congo vroeg 13 jaar geleden een verblijfsvergunning aan onder een valse naam, waarna ook zijn vrouw en kind overkwamen. Als Edouard Kapenda woonde hij in Zemst met zijn vrouw en drie kinderen. Binnen het OCMW werkte hij zich op tot sociaal assistent, waarvoor hij ook betaald werd. Zijn vrouw kreeg intussen stempelgeld.

    Twee jaar na de eerste verblijfsvergunning vroeg hij een nieuwe aan, ditmaal met zijn echte naam en als priester, met een diploma theologie dat waarschijnlijk vals was. Ook die vergunning kreeg hij. Jarenlang merkte niemand iets, en zijn parochianen waren tevreden. De man was wel vaak afwezig, maar het bisdom Namen en zijn toenmalige overste, huidig aartsbisschop Léonard, hadden niets door.

    Toen de politie hem oppakte, heeft hij meteen bekend. Voorlopig blijft hij aangehouden. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man glijdt uit op hondendrol in dierenwinkel en eist miljoen dollar schadevergoeding

    Man glijdt uit op hondendrol in dierenwinkel en eist miljoen dollar schadevergoeding


    In Virginia sleept een man een keten van dierenwinkels voor de rechter omdat hij in een van hun filialen uitgegleden is over een hondendrol. Hij eist een schadevergoeding van 1 miljoen dollar. Dat meldt The Virginian-Pilot.

    Vier kapotte valse tanden
    In januari vorig jaar ging Robert Holloway vogelzaad en hondenbrokken kopen in de PetSmart in Newport News. De man kwam in de winkel ten val nadat hij uitgleed op een hondendrol. Holloway bezeerde zijn rug, stootte zijn hoofd en hield vier kapotte valse tanden over aan de tuimeling.

    Grove nalatigheid
    De klager verwijt directie van de winkel grove nalatigheid met chronische rugpijn tot gevolg. Bij de winkelketen zegt men dat er nu en dan wel eens uitwerpselen op de grond kunnen liggen in hun filialen omdat huisdieren er welgekomen gasten zijn. Voorts zijn er overal in hun winkels hondentoiletten en ruimt het personeel steevast alle 'ongelukjes' op. De rechter doet later deze maand uitspraak. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bejaarde hongert zichzelf dood na oplichterstruc met dakpan

    Bejaarde hongert zichzelf dood na oplichterstruc met dakpan


    Een gepeperde rekening door vier malafide klusjesmannen liep faliekant af voor een 88-jarige Brit. Cyril Jenkins hongerde zichzelf uit omdat hij zich schaamde voor een belachelijk hoge rekening. De man had liefst 7.000 pond (zo'n 7.900 euro) moeten betalen voor het vervangen van een eenvoudige dakpan. Een totaal verzwakte Jenkins overleed enkele maanden na de feiten. Hij woog nog amper 44 kilo.

    Onheilsverhalen
    De bejaarde werd het slachtoffer van een klassieke oplichterstruc. Vier mannen meldden zich bij zijn woning in Bristol, en boden aan om zijn dak te inspecteren. Daar vroegen ze 250 pond voor. Toen twee 'klusjesmannen' het dak beklommen, stelden ze uiteraard vast dat er enorme schade was. Ze maakten de man bang met onheilsverhalen over beschadigde huizen, en kregen hem zover om nog eens 3.000 pond te betalen.

    Daarna vervingen de mannen welgeteld één dakpan. Tock kregen ze Jenkins zo ver om nogmaals geld van zijn rekening af te halen en 4.000 pond aan hen over te maken. Tijdens de 'herstellingen' was het viertal er bovendien in geslaagd om echte schade aan het dak te veroorzaken.

    Schaamte
    Toen de man na het bezoek van de bende besefte wat hem was overkomen, schaamde hij zich omdat hij zich in de luren had laten leggen. Sindsdien weigerde hij te eten. "Mijn vader is zijn hele leven trots geweest op zijn zakelijk instinct", vertelt zijn zoon John. "De vernedering omdat hij door die kerels in de val is gelokt, was simpelweg te groot. Onrechtstreeks hebben ze de dood van mijn vader op hun geweten."

    Twee van de oplichters werden inmiddels tot negen maanden cel veroordeeld. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze buurman hakt vier poten van hond af

    Boze buurman hakt vier poten van hond af


    Een Bulgaar heeft met een bijl vier poten van een hond afgehakt. De dierenbeul deed het om zijn buurman te pesten. De twee mannen leven al een tijdje in onmin met elkaar. Een veearts is nu volop in de weer met het maken van kunstpoten voor het beestje.

    Dobromir Donchev uit Drianovo heeft al langer ruzie met zijn buurman maar de oorlog is op een gruwelijke wijze geëscaleerd. Donchevs hond lag voor het huis van zijn baasje toen de buurman het dier verminkte. Hij sloeg de poten af met een bijl, meldt de Deense Ekstra Bladet. Donchev vond zijn hondje Mima in een plas bloed. Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij zijn huisdier zag liggen zonder poten. Een veearts kon de eerste zorgen toedienen en de wonden ontsmetten. De dierenarts maakt nu kunstpoten voor het hondje.

    De dader kan niet gestraft worden omdat Bulgarije geen wetten op het dierenwelzijn heeft. Intussen zijn dierenvrienden met een petitie gestart voor een wetgeving en een straf voor de dierenbeul. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chauffeur gooit homo van bus omdat onderbroek zichtbaar is

    Chauffeur gooit homo van bus omdat onderbroek zichtbaar is

    Een buschauffeur heeft een homo van zijn bus gegooid. De chauffeur vond het niet kunnen dat de onderbroek van de homofiele passagier zichtbaar was.

    De homo stapte op de bus aan de halte van het Danderyd hospitaal. Hij ging naar huis in Täby toen de chauffeur plots een opmerking maakte. "Denk je nu echt dat ik het leuk vind dat ik jouw onderbroek kan zien?!" Volgens de homo kwam alleen de rand van zijn onderbroek boven zijn broek uit. "Weet je, je kan maar beter afstappen voor ik opgewonden raak", zei de chauffeur.

    De homofiele passagier was compleet van zijn melk en ging achteraan in de bus zitten. De chauffeur wilde niet vertrekken. Even later stapte twee securitymannen van de busmaatschappij op en verplichtten de homo om af te stappen. Toen de bus vertrok vertelden ze hem dat hij blij mocht zijn dat de chauffeur geen klacht ingediend had. Hij voelde zich naar eigen zeggen "belachelijk gemaakt, beledigd en seksueel lastiggevallen."

    De homofiele passagier belde een paar keer naar de busmaatschappij. Hij wilde een keurige uitleg horen maar hij ving bot. Boos stapte hij met zijn verhaal naar een lokale krant. Zijn familie was woest en na lang aandringen kreeg zijn moeder een verantwoordelijke van de busmaatschappij aan de lijn. Hij wilde de vrouw een paar filmtickets aanbieden en een plant maar dat vond de moeder onvoldoende. Ze eiste een schadevergoeding van 1.500 euro. Ze nam ook een advocaat onder de arm en stapte naar de ombudsdienst tegen discriminatie. De dienst probeert nu een regeling uit te werken met de busmaatschappij Busslink. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit draagt 211 onderbroeken: een wereldrecord

    Brit draagt 211 onderbroeken: een wereldrecord


    Hij moet nog de zegen krijgen van het Guinness Book, maar alles wijst er op dat de Brit Gary Craig zich de nieuwe wereldrecordhouder 'onderbroeken dragen' mag noemen. De 51-jarige man uit Whitburn trok niet minder dan 211 onderbroeken over elkaar aan.

    Het vorige record stond op 200 exemplaren en was in Australische 'handen'. Gary Craig stelde dit exploot meteen fors scherper. "Blij dat ik de Australiërs een neus kon zetten", zei hij achteraf. "Al ben ik wel tot het uiterste gegaan". De opbrengst van zijn recordpoging gaat naar minderbedeelden en kankeronderzoek. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octopus met 9 armen belandt op bord van Griekse kok

    Octopus met 9 armen belandt op bord van Griekse kok


    Een octopus heet octopus omdat hij acht armen heeft. In Florida is evenwel een inktvis opgedoken met negen armen. Tot grote verbazing van kok Emmanuel Psomas van restaurant Hellas.

    Chef Emmanuel wilde de inktvis klaarmaken doen hij zag dat er iets niet pluis mee was. "Drie keer heb ik ze geteld: deze octopus heeft inderdaad negen armen", getuigt hij. "Dit is de eerste keer dat ik dit zie en ik zit nu toch al veertig jaar in het vak".

    Koelkast
    De merkwaardige octopus bewaart hij momenteel in zijn koelkast, maar de kans is groot dat de kok het dier straks serveert met wat azijn, limoensap, olijfolie en kruiden.

    Marinebiologen bestempelen een dergelijke octopus als erg zeldzaam. De extra arm is wellicht toe te schrijven aan genetische mutatie, luidt het. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse Viagradief loopt tegen de lamp

    Spaanse Viagradief loopt tegen de lamp


    In Madrid is een man opgepakt die verdacht wordt van tien gewapende overvallen. Telkens koos hij apotheken uit als doelwit en opmerkelijk is dat het hem steeds te doen was om Viagrapillen.

    Naast de inhoud van de kassa moesten de apothekers hem ook de blauwe erectiepillen overhandigen. Tijdens zijn ondervraging bekende de overvaller dat er op de zwarte markt veel vraag is naar het potentieverhogende middel.

    In het nachtleven zou Viagra, in combinatie met xtc, erg populair zijn. Die cocktail wordt 'sexstasy' genoemd. Fabrikant Pfizer waarschuwt voor de gevaren die deze combinatie inhoudt. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paashaas-politieman probeert overtreders te strikken

    Paashaas-politieman probeert overtreders te strikken


    In de stad Glendale, niet ver van Los Angeles, heeft een politieman zijn originele vermomming moeten afleggen na protest van lokale politici. De man had zich vermomd als paashaas om automobilisten, die het niet te nauw namen met de verkeersregels, te strikken.
     
    Zebrapad oversteken
    Tom Broadway had de ideale vermomming voor de tijd van het jaar bedacht om de bestuurders te slim af te zijn. Verkleed als een paashaas probeerde hij een zebrapad zonder verkeerslichten over te steken, meldt de Glendale News Press. Net als in België worden automobilisten geacht te stoppen voor de voetganger die op die plaats de weg wil oversteken.
     
    27 pv's
    Een aantal gemeenteraadsleden vond het initiatief "zeer gevaarlijk" en stapte naar het hoofd van de politie. Die verplichtte de doortastende agent zijn actie stop te zetten, ondanks het feit dat die niet minder dan 27 processen-verbaal had opgeleverd.
     
    Korte broek
    Eén van de tegenstanders zei gelukkig te zijn dat de politie erkende dat een groot konijn niet het beste idee was om de automobilisten iets bij te brengen. De politie heeft intussen een andere vermomming gevonden: een korte broek en een T-shirt.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Paus kan niet vervolgd worden rond kindermisbruik"

    "Paus kan niet vervolgd worden rond kindermisbruik"

    Paus Benedictus XVI geniet als staatshoofd van de soevereine en onafhankelijke Staat Vaticaanstad immuniteit en hoeft dus niet bang te zijn betrokken te raken bij rechtszaken rond bijvoorbeeld misbruikschandalen die de Rooms-Katholieke kerk momenteel teisteren. Dat stelde Giuseppe dalla Torre, de belangrijkste jurist in het Vaticaan, in een interview met de Italiaanse krant Corriera della Sera.


    Eerder werd bekend dat de Amerikaanse advocaat William McMurry de paus wil laten dagvaarden om hem onder ede te ondervragen over seksueel misbruik door katholieke priesters. Hij heeft hiertoe een verzoek ingediend bij een rechtbank in de Amerikaanse staat Kentucky.

    Kardinaal
    McMurry staat drie mannen bij die zeggen dat zij als kind door katholieke priesters seksueel zijn misbruikt. Volgens de advocaat heeft de toenmalige kardinaal Joseph Ratzinger de zaak in de doofpot gestopt om de reputatie van de kerk te beschermen. (anp/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man bewerkt meisje met brandende sigaret omdat ze ballon laat ontploffen

    Man bewerkt meisje met brandende sigaret omdat ze ballon laat ontploffen


    Een boze man riskeert tot dertig jaar cel voor kindermishandeling. Pablo Rico (56) werd razend omdat een meisje haar ballon liet ontploffen. Hij greep de bengel beet en takelde haar toe met zijn sigaret.

    Het kind van vijf vertelde op school dat ze haar kleedje moest aanhouden omdat ze brandwonden had waarop de school het departement Kinderen en Familie van Florida inlichtte. Volgens de politie stond het meisje van vijf vol brandwonden. Ze zei dat een man haar bewerkt had met een sigaret omdat ze haar ballon liet ontploffen waarop de politie de dader arresteerde.

    Rico vertelde de politie dat het om een ongeval ging. Hij stond in de keuken en het kind raakte volgens hem verbrand met kokende olie. Het sigarettenverhaal was een puur verzinsel maar de artsen waren zeker van hun diagnose. De brandwonden werden wel degelijk veroorzaakt door sigaretten.

    Het meisje verblijft wel vaker bij Rico hoewel ze geen familiale band hebben. De man zit op beschuldiging van kindermishandeling in de gevangenis van Lee County. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blinde Turk rijdt snelheidsrecord in Ferrari

    Blinde Turk rijdt snelheidsrecord in Ferrari


    Metin Sentürk is van geen kleintje vervaard. De blinde Turkse popzanger reed op een luchthaven nabij de stad Sanliurfa in het zuidoosten van Turkije 292 kilometer per uur in een auto, goed voor een record en een vermelding in het Guinness World Records Book. Het oude record stond op 284 kilometer per uur en werd gereden door een blinde Britse bankdirecteur.

    Sentürk reed op sommige plaatsen mogelijk zelfs 315 kilometer per uur, maar dat kon niet worden bewezen aangezien de meetapparatuur net op dat moment werd getroffen door een storing. Om de recordpoging veilig te laten verlopen, werd de zanger begeleid door een rallycoureur die radiocontact met hem onderhield.

    Sentürk, die sinds zijn drie jaar blind is, huilde van vreugde toen hij uit de Ferrari F430 stapte. De artiest droeg zijn geslaagde recordpoging op aan bevriende blinden. Zij moeten volgens Senturk niet binnen blijven, maar durf tonen en de straat op gaan. (odbs)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olifant zwemt in oceaan

    Olifant zwemt in oceaan

    .

    In India zwemt olifant Rajan graag in de oceaan in het gezelschap van menselijke duikers. Het 59-jarige dier werd aan zijn lot overgelaten nadat het te oud was geworden om te werken op een houtkapbedrijf. Lokale bewoners proberen nu 56.000 euro in te zamelen om het dier te kopen, meldt The Sun. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dode Brit verwerkt tot visvoer
    Dode Brit verwerkt tot visvoer

    .

    Een Brit uit Puriton heeft zijn laatste wens - zij het niet zelf - in vervulling zien gaan, dat meldt Ananova. Toen de 61-jarige fervente hengelaar Peter Hodge te horen kreeg dat hij aan een terminale ziekte leed, restte er hem nog één verlangen, hij wou gevoerd worden aan de bewoners van zijn favoriete rivier waar hij al 40 jaar ging vissen. En zo geschiedde.
    Balletjes voer
    Na zijn dood - vorige maand - werd Hodge gecremeerd, en gemengd met een ton visvoer. Hodge's dochter en vrouw mochten als eerste balletjes voer in de rivier gooien bij de start van een hengelcompetitie.
    Trots op zijn vrienden
    Voor zijn dood zei Hodge: "het mag misschien raar klinken, maar het is mijn droom om in de rivier tussen de vissen te zwemmen. Ik hoop dat mijn vrienden me trots zullen maken met hun vangst." (mvp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paashaas krijgt rammeling

    Paashaas krijgt rammeling


    Op de stoep voor een snoepwinkel in de staat New York is een paashaas in elkaar geslagen. De kindervriend hield geen ernstige verwondingen over aan de schermutseling. De dader kon ontkomen.

    In het kostuum van de paashaas zat een 46-jarige vrouw. Zij was ingehuurd om promotie te maken voor een snoepwinkel in het plaatsje Fishkill. Plots werd ze overvallen door een jongeman, die haar tegen de grond sloeg.

    De agressor wordt beschreven als een jongen van ongeveer 17 jaar met blond haar. Hij droeg blauwe jeans, een witte T-shirt en een groene sweater. Over zijn motief en eventuele buit is niets bekend. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen stelen politiewagen onder neus van agenten

    Vrouwen stelen politiewagen onder neus van agenten


    Vrouwen hebben een patrouillewagen gestolen onder de neus van twee agenten.

    De agenten hielden een gestolen voertuig tegen in Queens, New York. De chauffeur sprong uit de wagen en ging lopen. Agenten zetten meteen de achtervolging in en sloegen hem in de boeien. Intussen stapten twee vrouwen uit. Ze sprongen in de politiewagen en scheurden weg met gierende banden en luide sirene. Ze parkeerden de politiewagen een halve kilometer verderop. "De agenten waren even niet aan het opletten", zegt een getuige. "Ze hadden dit niet verwacht en vroegen meteen om versterking." De chauffeur zit in de cel maar de vrouwen zijn nog steeds op vrije voeten. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweelingbroers trouwen met tweelingzussen

    Tweelingbroers trouwen met tweelingzussen




    Opmerkelijke gebeurtenis in de Chinese stad Jiaozhou: twee identieke tweelingbroers gaven er hun ja-woord aan al even identieke tweelingzussen. De chronologie werd gerespecteerd, want de oudste broer trouwde met de oudste zus en de jongste bruid stapte in het huwelijksbootje met de benjamin van de familie.

    Toen beide koppels zich vorig jaar met elkaar verloofden, zorgde dat bij de bewoners voor de nodige verbazing én hilariteit. "Beide mannen meten 1m82, de dames zijn 1m65 groot. Uiterlijk, stem, gedrag, echt alles is bij hen hetzelfde", verzekert een buurvrouw.

    Zelfde knalrode jurk
    Het dubbele huwelijk vond plaats in het huis van de bruidegommen. Om de gasten niet in verwarring te brengen, droeg Shouwei een lichtpaars hemd met blauwe das en broerlief Shouhua net het omgekeerde.

    Zoals dat hoort volgens de Chinese traditie waren beide mannen eerst hun bruid gaan oppikken in hun ouderlijk huis. Groot was hun verbazing toen de twee dames dezelfde knalrode jurk droegen. Enkel de halsketting en het kapsel verschilden lichtjes, maar de broers slaagden er gelukkig wel in de juiste vrouw eruit te pikken. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenaar kruisigt zich aan Stefansdom uit protest tegen misbruiken

    Kunstenaar kruisigt zich aan Stefansdom uit protest tegen misbruiken

    Een kunstenaar heeft zich vandaag levensecht op Goede Vrijdag en op 20 meter hoogte aan de beroemde Stefansdom in Wenen in de pose van een gekruisigde Jezus opgehangen. De spijkers en stigmata ontbraken; het bloed, de doornenkroon en de lendendoek niet.

    Met zijn onaangekondigde actie wou de 44-jarige Emmerich Weissenberger reageren op het misbruikschandaal in de katholieke kerk, dat in Oostenrijk met de dag grotere proporties aanneemt. De kunstenaar hing ongeveer een half uur aan het kruis vooraleer hij door de politie werd afgevoerd. Na verhoor en het noteren van zijn persoonsgegevens werd de uit Graz afkomstige artiest vrijgelaten.

    Hulpkreet
    Weissenberger noemde zijn performance een "hulpkreet, want de kunst is steeds waarachtig". Het paasweekeinde, aldus de man, is er niet meer om de dood van Christus te herdenken, maar de "sociale dood van allen die slachtoffer van de Man in de Hemel zijn geworden"
     
    Dat momenteel de hoofdingang van de Stefansdom wegens herstellingswerken deels ingepakt is, maakte de taak van de kunstenaar er eenvoudiger op. De Oostenrijkse kerk zei begrip op te brengen voor de actie van Weissenberger, maar bekritiseerde hem wel, wegens het aanbrengen van materiële schade en huisvredebreuk. (dpa/ypu)


    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaapje van drie rijdt weg met auto van mama

    Knaapje van drie rijdt weg met auto van mama


    In Wisconsin heeft een kleuter van drie jaar een paar blokjes omgereden met de auto van zijn moeder. Het knaapje kwam zonder kleerscheuren uit het avontuur. De politie heeft de onvoorzichtige moeder op het matje geroepen.

    Mama had de auto, een Buick uit 1985, met draaiende motor op de oprit laten staan toen ze even binnen nog iets ging halen. Haar zoontje lag te slapen in de auto. Toen de moeder weer buitenkwam, was de auto verdwenen.

    Zoonlief was blijkbaar wakker geworden en had op z'n knieën postgevat op de bestuurderszetel. Hij schakkelde de automatische versnelling in en reed weg. Twee straten verderop kon een politieman de auto tot stilstand brengen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoerenbord zaait verwarring

    Hoerenbord zaait verwarring


    Een verkeersbord dat waarschuwt voor prostituees zaait verwarring in de Italiaanse stad Treviso. Het bord toont een schaars geklede dame met een handtas en draagt het opschrift 'Attenzione Prostitute' (Opgepast: prostituees). Weggebruikers vragen zich nu af of het bord aanduidt dat er op die plek straatmadelieven kunnen oversteken of dat de dames van lichte zeden in de buurt actief zijn.

    Een verwittigd man...
    "Op weg naar het werk zag ik het bord staan en ik moest vertragen om te zien wat er prescies op stond", getuigt Dino Vezino (34). "Ik kon mijn ogen niet geloven: een vrouw met een kort rokje en erg grote borsten. Maar wat wil men aanduiden met dit verkeersbord? Dat hier prostituees kunnen oversteken of dat ze hier hun werkterrein hebben?" Laten we het maar houden op het aloude gezegde: 'Een verwittigd man is er twee waard'. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zatte pastoor geeft gelovige oplawaai tijdens begrafenis

    Zatte pastoor geeft gelovige oplawaai tijdens begrafenis

    Het moet niet altijd kindermisbruik zijn. Nabij Toulouse, in het zuidwesten van Frankrijk, heeft een pastoor in kennelijke staat van dronkenschap een gelovige die meehielp aan een begrafenis een klap gegeven. Zowel de familie van de overledene als het betrokken aartsbisdom reageerden "verontwaardigd".


    De niet vast op de benen staande Herder werd tijdens de dienst gezegd dat hij in die staat niet voort kon werken. Op weg naar zijn wagen probeerde men hem de autosleutels afhandig te maken. Daarop besloot mijnheer pastoor - zijn naam Bonaventure Ouedraogo - indachtig, al lopend de scène te ontvluchten. Dat lieten zijn waggelende echter benen niet toe. De man die hem probeerde recht te trekken, kreeg een vuistslag in het gelaat.

    De toegesnelde rijkswachters lieten de zielenherder van Burkinese afkomst in het zakje blazen. Resultaat: 2,2 gram alcohol in het bloed, veel te hoog om iemand te begraven. Tot dusver is bij de aartsbisschop van Toulouse geen klacht ingediend. (afp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.School liegt kindjes voor over uitstapje als april-grap (?)

    School liegt kindjes voor over uitstapje als april-grap (?)


    Bent u ook zo blij dat het vandaag 2 (twee!) april is? Vandaag geen flauwe grappenmakers meer, die al te vaak een ergerlijke leugen verwarren met een leuke joke. De vis - als hint om het bedot worden mogelijks te vermijden én in de domme schoenen van de gedupeerde te schuiven - zit al lang niet meer in de 1 aprilgrap. Die wordt tegenwoordig gewoon droog ingeleid met de zinsnede: "Dit is zeker géén aprilvis hoor!"

    Echt schrijnend wordt het wanneer de slachtoffers van zo'n mislukte poets kinderen zijn. Zo vond de basisschool Sint-Albertus Zwartberg het nodig haar leerlingen een daguitstapje naar Hengelhoef te beloven... als aprilgrap. Lachen deden de kindjes niet, huilen wél. En mama en papa waren al even ontgoocheld en boos.

    De directeur verdedigde zijn 'practical joke' met de smoes dat kinderen moeten voorbereid worden op de maatschappij waarin ze later terechtkomen en waarin ze nog vaak met teleurstelling te maken krijgen. Mogen we nu net dát nog effe uitstellen voor onze onschuldige jeugd, meneer de directeur? (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden vlinders fladderen door Londens museum

    Honderden vlinders fladderen door Londens museum

    Vanaf 8 april zal het Natural History Museum in Londen volledig in het teken staan van de vlinders. De volledige levenscyclus van de sierlijk fladderende en kleurrijke insecten zal uit de doeken gedaan worden in een leerrijke tentoonstelling voor jong en oud.





    Bezoekers komen meer te weten over elke fascinerende fase in het leven van een vlinder in een daarvoor speciaal gecreëerde ruimte waar de insecten naar hartelust kunnen rondfladderen. Zo leer je onder meer dat vlinders niet zo lang kunnen overleven omdat ze gewoonweg niet kunnen eten maar enkel in staat zijn om te drinken. Sommige soorten leven slechts 137 dagen terwijl andere hun levenswandel kunnen rekken tot twee jaar. Ook het geweldige moment wanneer de beestjes uit hun cocon kruipen, kan je van zeer dichtbij gadeslaan.

    Waardevol
    Helaas varen niet alle vlindersoorten even goed in onze contreien en zijn sommige zelfs met uitsterven bedreigd. De expo 'Butterfly Explorers' is dan ook een unieke gelegenheid om deze insecten beter te leren kennen in de hoop dat bezoekers achteraf beseffen hoe waardevol vlinders zijn. De tentoonstelling start op 8 april en loopt tot 26 september 2010. (hlnsydney/kve)

    Meer info: website










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skelet vervangt zeemeermin in Kopenhagen

    Skelet vervangt zeemeermin in Kopenhagen


    Nu de beroemde zeemeermin van Kopenhagen tijdelijk in het Chinese Shanghai vertoeft, is haar plaats ingenomen door een skelet. De nepmeermin, inclusief een volledige vin, zat twee uur lang op de sokkel in de haven van de Deense hoofdstad, tot groot genoegen van passanten. Die gingen massaal op de foto met het beeld.

    Het skelet bleek een 1 aprilgrap van het Deens Natuurhistorisch Museum te zijn. In een persbericht zei de instelling dat het geraamte toebehoorde aan de Hydronymphus pesci (Latijn voor 'visachtige watervrouw'), een in de 17e eeuw uitgestorven diersoort. In werkelijkheid kwam de bovenste helft van de meermin van een menselijk skelet en de staartvin van een zwaardvis.

    De echte zeemeermin werd vorige week van haar voetstuk gehaald en overgebracht naar Shanghai. Het beeld staat centraal in het Deense paviljoen op de Wereldexpo die in de Chinese stad wordt gehouden. De zeemeermin is in 1913 gemaakt door beeldhouwer Edvard Eriksen, naar een verhaal van de Deense sprookjesschrijver Hans Christian Andersen uit 1837. (anp/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinste huis ter wereld staat te koop

    Kleinste huis ter wereld staat te koop


    .

    In Toronto staat sinds kort het kleinste huis ter wereld te koop. Ondanks de miezerige afmetingen (twee meter breed, veertien meter lang) telt de kabouterwoning toch drie kamers, waaronder een badkamer met ruime badkuip. Kostenplaatje voor deze perfect bewoonbare constructie: 125.000 euro.

    Voor die prijs tikt u wel een toeristische attractie op de kop. Het huisje is bekend in het hele land en lokt dan ook veel kijkers. Op internet is er zelfs een site aan dit fors uitgevallen 'tuinkot' gewijd. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierjarige rookt, vloekt en maakt seksuele gebaren op YouTube

    Vierjarige rookt, vloekt en maakt seksuele gebaren op YouTube


    Grote verontwaardiging in Indonesië: op een YouTube-filmpje was te zien hoe een vierjarig jongetje rookte, vloekte en seksueel getinte gebaren maakte. De video werd tijdens het weekend online geplaatst en woensdag weggehaald. Het Indonesische gerecht belooft de ouders flink onder handen te nemen.

    Sandy heet het knaapje en is -aan zijn dialect te horen- afkomstig van het eiland Java. Onder luide aanmoedigingen van volwassenen liet hij zich volledig gaan. Op dubbelzinnige vragen antwoordde de kleuter onder meer dat hij later graag dief wil worden en zijn geld wil verbrassen aan prostituees.

    De kinderbescherming gaat nu een reeks experts aanstellen om de situatie nader te onderzoeken. "De ouders krijgen een waarschuwing en ook het kind zelf zal natuurlijk van nabij opgevolgd worden", aldus een woordvoerder. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (4) krijgt kolossale tong niet in haar mond

    Meisje (4) krijgt kolossale tong niet in haar mond






    Dit vierjarige Chinese meisje loopt constant met haar tong uit haar mond. Door een tumor krijgt Xiao Hui uit Jinhua haar kolossale orgaan niet meer ingeslikt.

    "Zwart stipje op tong"
    "Ze werd geboren met een zwart stipje op haar tong. Daardoor had ze het lastig om moedermelk naar binnen te werken en moest ik haar met de fles voeden", vertelt moeder Lin Xuemei. "We dachten allemaal dat het een moedervlek was, tot dokters ons een maand later in het ziekenhuis vertelden dat het om een bloedvaatgezwel ging." Door de lastige plek van de tumor behoorde een operatie echter niet tot de mogelijkheden.

    Geen vaste voeding
    Het gezwel breidde intussen zodanig uit dat haar hele tong er onder te lijden heeft. Havermoutpap en vloeibare groenten zijn de enige voedingsmiddelen die Xiao Hui nog naar binnen gewerkt krijgt. "Als ze vast voedsel eet, kauwt ze op haar eigen tong. Dan bestaat het risico dat ze de tumor kapotbijt en sterft."

    Lichtpuntje aan de tunnel?
    De tong, die sinds vorig jaar de hele tijd uit haar mond hangt, is nu al tien centimeter langer dan normaal. Mama Xuemei had bijna alle hoop opgegeven, tot de schoonzoon van een buurman vertelde dat zijn zoon aan dezelfde aandoening geleden had. Een behandeling in het kinderziekenhuis van Chongqing bracht uiteindelijk soelaas voor hem. Xiao Hui kan nu alleen maar hopen dat voor haar hetzelfde geluk is weggelegd... (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimme kangoeroe bedelt als de beste

    Slimme kangoeroe bedelt als de beste




    Wie kan weerstaan aan de puppy-oogjes van Mei Mei? Deze kangoeroe in een Chinese dierentuin heeft de perfecte techniek onder de knie om voedsel te bedelen. Als hij zijn zin niet krijgt, kwakt hij echter zijn stalen kom tegen de grond.

    Verzorger Tu herinnert zich de allereerste acteerkunsten van Mei Mei nog goed. "Ik kwam zijn kooi opkuisen. Plots sprong hij op mij, terwijl hij de kom met zijn twee voorpoten vasthield. Zijn blik was heel grappig, net alsof hij echt aan het bedelen was. Hij hield de kom boven zijn hoofd, om duidelijk te maken dat er niets meer in zat. Vervolgens smeet hij de pan op de grond. Zonder gewrichten is het heel moeilijk om zoiets te doen. Daaraan alleen zie je al hoe slim Mei Mei is. Hij weet hoe hij zijn willetje kan doordrukken en wij verstaan hem nog ook."

    "Heel eenzaam"

    "Mei Mei arriveerde drie jaar geleden in onze zoo, toen zat hij nog in de buidel van zijn moeder", vertelt een woordvoerder van de dierentuin. "Na de dood van zijn moeder een jaar geleden bleef hij als enige kangoeroe achter. Hij heeft geen speelkameraadjes en voelt zich heel eenzaam."

    Dat zullen zijn verzorgers geweten: als een man hem komt voeden, springt hij rechtop voor een boksmatch. Als een vrouw binnenkomt, houdt hij haar vast tot ze begint te roepen. De zoo zal de komende maanden enkele kangoeroes opvangen, zodat Mei Mei in groep kan beginnen leven. (svm)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Londen krijgt een spectaculaire 'Eiffeltoren'

    Ook Londen krijgt een spectaculaire 'Eiffeltoren'

    Nadat Londen de organisatie van de Olympische Spelen in 2012 voor de neus van Parijs wegkaapte, wil de stad nu ook een icoon bouwen dat kan concurreren met de beroemde Eiffeltoren.

    Kunstenaar Anish Kapoor stelt zijn gedurfd ontwerp voor.

    Kunstenaar Anish Kapoor stelt zijn gedurfd ontwerp voor.
    De reuzegrote ampersand in staal zal gebouwd worden in het Olympisch park in Stratford (Oost-Londen) en op een bepaalde manier de Spelen symboliseren. Het opvallende ontwerp is van de hand van kunstenaar Anish Kapoor. Zijn design kwam als winnaar uit de bus van een wedstrijd die de stad Londen had uitgeschreven. Volgens de ontwerper gaat het om een lange slingerende spiraal die de ambitie heeft om boven de wolken te reiken. "Diegenen die de toren beklimmen, zullen van een spectaculair zicht over Londen kunnen genieten", belooft Kapoor alvast.

    Overschaduwd
    De toren zal met de naam 'ArcelorMittal Orbit' door het leven gaan vermits staalgigant ArcelorMittal het materiaal voor de ampersand levert. Toch zal het nieuwe icoon van Londen zich letterlijk niet helemaal kunnen meten met de Eiffeltoren. De 'ArcelorMittal Orbit' wordt 122 meter hoog en komt zo toch nog in de schaduw te staan van zijn langere broertje in Parijs, die 324 meter hoog is. (hlnsydney/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Padden kunnen aardbeving dagen op voorhand voorspellen

    Padden kunnen aardbeving dagen op voorhand voorspellen

    .

    Dat dieren aardbevingen voelen aankomen is geen nieuw gegeven, maar een Britse wetenschapper heeft per ongeluk wel nieuw bewijsmateriaal daarvoor gevonden. Terwijl ze het broedgedrag aan het bestuderen was van padden in Italië, op 74 kilometer van het epicentrum van de aardbeving die vorig jaar plaatsvond in L'Aquila, ontdekte ze hoe de padden al vijf dagen voor de schok veiliger oorden opzochten. Ze kwamen pas terug nadat de belangrijkste naschokken achter de rug waren.

    China
    Rachel Grant bestudeerde eigenlijk het effect van de maancyclus op het paargedrag van padden. Ineens verdwenen de padden. Dat deden ze ook in 2008 toen in China een aardbeving plaatsvond in de provincie Szechuan. Volgens Grant kunnen de padden de veranderingen in het eloktromagnetisch veld voorafgaand aan een aardbeving associëren met het nakende gevaar.

    Honden
    Honden kunnen dat blijkbaar ook. Want in 2003 publiceerde de Japanse wetenschapper Kiyoshi Shimamura al een studie waaruit bleek dat honden meer en gaan blaffen en bijten in de maanden voor een aardbeving. Hij kon er zelfs een cijfer opkleven: plus 18 procent in heel Japan en zelfs plus 60 procent in de getroffen regio. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Executie dreigt voor '˜tovenaar' in Saudi-Arabië

    Executie dreigt voor ‘tovenaar’ in Saudi-Arabië

    Een Libanese man die in Saudi-Arabië ter dood werd veroordeeld wegens ‘tovenarij’, zal waarschijnlijk deze week geëxecuteerd worden. Zijn advocate roept de Libanese autoriteiten en internationale mensenrechtenorganisaties op om tussen te komen.

    De Saudische koning Abdullah bin Abdulaziz Al Saud

    De Saudische koning Abdullah bin Abdulaziz Al Saud © Epa

    Ali Sabat presenteerde in Libanon een populair televisieprogramma, waarin hij de toekomst voorspelde en raad gaf.

    Zwarte magie
    In mei 2008 werd hij in het Saudische Medina, waar hij op bedevaart was, opgepakt. Hij was in het bezit was van talismans en geneeskrachtige planten. Volgens de lokale pers zou hij aan zwarte magie doen. Sabat werd in november 2009 veroordeeld tot de doodstraf.

    “Afgelopen nacht vernamen we dat hij binnen de 48 uren onthoofd zal worden”, zegt zijn advocate May el-Khansa. "Het is belangrijk dat we zijn leven redden. Hij is geen crimineel”.

    Ook mensenrechtenorganisatie Amnesty International verklaarde informatie te hebben gekregen waarin stond dat de executie voorzien is voor donderdag.

    Saudi-Arabië kondigde in 2009 de lancering van een campagne aan om tovenarij in het koninkrijk tegen te gaan. In 2007 werd een Egyptische apotheker onthoofd voor gelijkaardige praktijken.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driejarig meisje wandelt over touw boven tijgerkooi

    Driejarig meisje wandelt over touw boven tijgerkooi

    .

    Een Chinese dierentuin heeft de grenzen van het toelaatbare serieus verlegd. Een driejarig (!) meisje waggelde er acht meter hoog over een touw die gespannen was boven... een tijgerkooi. Zhang Xiaoyan maakte deel uit van een act, waarbij twee acrobaten haar voorgingen met een fiets. De totale afstand bedroeg 130 meter, onder hen wachtten zes hongerige Siberische tijgers op hun middagmaal...

    Dun veiligheidstouw
    Het publiek hield echt de adem in toen het de beurt was aan de piepjonge meid. Volgens getuigen slaakten heel wat mensen een gilletje toen ze haar eerste stap zette en een straffe windstoot haar bijna van het touw blies. De kleuter, die enkel haar armen gebruikte om haar evenwicht te behouden, was gelukkig wel vastgegespt met een dun veiligheidstouw rond haar middel.

    Stunt er ver over
    De meeste toeschouwers vonden de stunt met het jonge meisje er echter ver over. "Als zij mijn dochter zou zijn, zou ik haar nooit zoiets laten doen. Hoe getalenteerd ze ook mag zijn", verklaarde een ouder.

    Volgens de directeur van het acrobatengezelschap is Xiaoyan 's werelds jongste koorddanser en begon ze al te trainen vanaf haar eerste levensjaar. "Ze beschikt over een zeer goede psychologische controle. Als ze zeven jaar wordt, stopt ze ermee en zal ze naar school gaan." (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiener verkoopt stiefzus (7) voor groepsseks

    Tiener verkoopt stiefzus (7) voor groepsseks


    De gruwelijke verkrachtingen gebeurden op de dertiende verdieping van dit appartementsgebouw.

    Verkracht door zeven mannen


    In de Amerikaanse staat New Jersey is een proces gestart over een gruwelijke zedenzaak. Een vijftienjarig meisje verkocht op een feestje haar amper zevenjarig stiefzusje voor seks. Het arme meisje werd het slachtoffer van een groepsverkrachting door zeven mannen en jongens.

    Het begon allemaal op een feestje van enkele vrienden. De 15-jarige dader nam haar stiefzusje mee naar de dertiende verdieping van een appartementsgebouw waar het feestje doorging. Al snel veranderde de party in een onvoorstelbare nachtmerrie voor het meisje, die door liefst zeven mannen verkracht werd. De barbaarse deelnemers aan deze groepsverkrachting betaalden voor hun gruwelijke uitspattingen aan het 15-jarige meisje, dat de hele tijd toekeek.

    Doodsbedreigingen
    "Het begon met aanrakingen, maar al snel ontaardde dat in brutale verkrachtingen", zegt politie-inspecteur Juniak. "De daders dreigden ermee het meisje te vermoorden als ze begon te schreeuwen of het aan iemand vertelde."

    Huilend
    Achteraf trok het arme meisje haar kleren weer aan en vertrok. Haar stiefzus bleef achter met de verkrachters. Twee vrouwen vonden het kind huilend aan de ingang van het appartementsgebouw en brachten haar naar huis, waar de politie al aangekomen was. Haar  nietsvermoedende ouders dachten dat ze weggelopen was met haar oudere stiefzus en hadden de politie gebeld. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht.

    Berecht als volwassene?

    Het tienermeisje werd opgespoord en opgepakt. Ze is aangeklaagd voor seksuele vergrijpen, het promoten van prostitutie en nog een reeks andere misdaden. Ze zit vast in een jeugdinstelling, maar de openbare aanklager wil dat ze berecht wordt als een volwassene. De politie zoekt met veiligheidscamera's naar de verkrachters. Er waren wellicht een tiental mensen aanwezig in het bewuste appartement. (hlnsydney/kh)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw 'wint' jackpot, maar krijgt niks

    Vrouw 'wint' jackpot, maar krijgt niks

    Een vrouw uit Colorado was door het dolle heen wanneer ze in een casino 31 miljoen euro dacht te hebben gewonnen. Volgens het personeel was de gokkast waarop ze de jackpot won echter kapot, waardoor de onfortuinlijke vrouw zich tevreden moest stellen met een gratis overnachting en ontbijtje...

    Het overkwam Louise Chavez uit Colorado in het Fortune Valley Casino. Ze zat te spelen op een gokkast toen plotseling alle toeters en bellen van de fruitautomaat afgingen. "Iedereen kwam naar me toe en zei dat ik 42 miljoen dollar (ongeveer 31 miljoen euro) gewonnen had. Het scherm op de automaat zei dat ik het personeel moest roepen", vertelt Chavez in Amerikaanse media.

    Schamele troost
    Het personeel vertelde de vrouw echter dat de gokkast defect is en er geen sprake is van de gewonnen jackpot. Als troost kreeg Chavez een hotelovernachting met gratis ontbijt aangeboden. Daarnaast kreeg ze de 23 dollar die ze in de automaat had gegooid terugbetaald.

    Daar neemt de vrouw echter geen genoegen mee. Ze houdt vol recht te hebben op de hoofdprijs. De fruitautomaat wordt onderzocht door de 'Division of Gaming', een instantie die toezicht houdt op gokhallen en casino's. Het is dus niet uitgesloten dat Louise alsnog de jackpot uitbetaald krijgt.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België wellicht eerste Europese land dat de Boerka bant

    België wellicht eerste Europese land dat de Boerka bant

    belgie wellicht eerste europese land dat de boerka bant

    België wordt mogelijk het eerste land in Europa dat de boerka verbiedt. Woensdag schaarde de Kamercommissie Binnenlandse Zaken zich unaniem achter het wetsvoorstel tegen kledij, die de identificatie van personen in het openbaar bemoeilijkt of zelfs onmogelijk maakt.

    Het is nu aan de plenaire vergadering om zich na de paasvakantie uit te spreken over dat verbod. Als dat verbod er komt, heeft ons land een Europese primeur beet.

    Naast de meerderheid stemden ook de oppositiepartijen voor de wettekst van MR. De groenen hadden eerst wel nog wat argumenten, maar ze keurden het voorstel wel goed.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse timmerman leeft vier maanden samen met slangen

    Britse timmerman leeft vier maanden samen met slangen

    .

    "Ik had het gevoel dat het moment gekomen was om eens iets ongewoons te doen in mijn leven". Met dat understatement licht een Britse timmerman toe waarom hij vier maanden lang wil doorbrengen in een kamer met enkele van de meest gevaarlijke slangen ter wereld.

    De 44-jarige David Jones uit Crawley zal vanaf 24 april proberen om 121 dagen lang het gezelschap van cobra's, boomslangen, pofadders en groene en zwarte cobra's te verdragen. De recordpoging vindt plaats in Johannesburg. Het huidige record staat immers op naam van de Zuid-Afrikaan Martin Smit. Smit, die door zijn vrienden niet helemaal onterecht wordt begroet met 'Mad Martin', bracht 113 dagen onder de slangen door zonder gebeten te worden.

    Pofadder
    Aan de Britse openbare omroep BBC vertelde Jones dat een man vorig jaar al eens een poging had gewaagd om het record te breken. De waaghals raakte echter in onmin met een pofadder en ontsnapte maar net aan een amputatie van zijn been.

    Ongerust
    Het wedervaren van zijn voorganger maakt Jones echter niet bang. Ongerust is hij wel. "Niet enkel omdat het om giftige slangen gaat en de kans reëel is dat ik in het ziekenhuis beland, maar ook omdat ik mijn vrouw en zoon vier maanden moet achterlaten", stelt de timmerman, die met zijn stunt geld wil inzamelen voor een lokaal. (belga/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Als je naar links kijkt... zie je een vulkaan

    "Als je naar links kijkt... zie je een vulkaan die uitbarst"

    Hierboven het ongelofelijke beeld van een vulkaanuitbarsting die vakantiegangers op weg naar de Caraïben vanuit hun vliegtuig te zien kregen. Het gaat om de Soufriere Hills vulkaan op het eiland Montserrat.



    Mary Jo Penkala tijdens haar vakantie na de onvergetelijke vlucht.
    Een rookwolk die tot meer dan twaalf kilometer hoog reikt, deed ook kapster Mary Jo Penkala op 11 februari van dit jaar opschrikken. De auteur van deze foto, die vanuit het Canadese Toronto op weg was naar het eiland St Lucia, getuigt: "De piloot van de Boeing 737 zei ons doodleuk via de intercom: 'Dames en heren, als jullie vanuit de linkerkant naar buiten kijken, zien jullie een vulkaan uitbarsten'."

    "Vervolgens repte iedereen zich naar de raampjes links om het buitengewone beeld te aanschouwen. Vele mensen gaven me hun toestel om foto's te pakken. Daarna hoorden we dat vluchten voor later die dag op St. Lucia werden uitgesteld, omdat de vulkanische assen in de lucht gevaarlijk zijn voor de vliegtuigmotoren. Het was alleszins een interessante start van onze vakantie."

    Na vierhonderd jaar inactiviteit, is de Soufriere Hills vulkaan in 1995 weer tot leven gekomen. Door de uitbarstingen is meer dan de helft van het eiland Montserrat onbewoonbaar en ook hoofdstad Plymouth is al zwaar getroffen. (odbs)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte aardbei smaakt naar ananas

    Witte aardbei smaakt naar ananas


    Deze albino-variant van de aardbei is nieuw op de markt en kreeg de naam 'pineperry'. Het lekkers heeft een ananassmaak, maar ziet eruit als een witte aardbei met rode stipjes.

    Origineel

    Engelse inkopers zien heil in het nieuwe fruit. Vooral door hun opvallende uiterlijk geven ze een bijzondere twist aan een zomerdessert.

    Smaak
    De vruchtjes zijn kleiner dan hun grote broertjes en smaken ook geheel anders. Oorspronkelijk ogen ze groen, pas tijdens het rijpproces krijgen ze hun wit kleurtje. Ze zijn klaar om te eten als de zaadjes in de aardbei dieprood worden.

    Oorsprong

    De pineperries bleken oorspronkelijk te groeien in Zuid-Amerika, maar Nederlandse telers kweken ze recent in hun glazen serres. Voorlopig zijn ze echter enkel in Groot-Brittannië te koop. (lvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes mensenhoofden in afval van Amerikaans ziekenhuis ontdekt

    Zes mensenhoofden in afval van Amerikaans ziekenhuis ontdekt


    Zes mensenhoofden in het afval van een ziekenhuis hebben voor afschuw gezorgd in de Amerikaanse staat Kansas. In een wagen voor de verwerking van medisch afval troffen voorbijgangers in Kansas City twaalf plastic bakken met menselijke lichaamsdelen aan, aldus de lokale politie. De ordehandhavers gaan niet van een misdaad, maar eerder van slordigheid van het bevoegde afvalverwerkingsbedrijf uit.
     
    "Bio Care" is blijkbaar zijn opdracht niet nagekomen om de menselijke ziekenhuisresten in zakken in te pakken, zei lijkschouwer Alan Hancock, die zich nu met de vondst in het afval bezighoudt. Drie hoofden konden via overlijdensverklaringen uit de staat New Mexico al geïdentificeerd worden, verklaarde Hancock in de Kansas City Star van vandaag. "Alle drie documenten zeggen dat ze verast werden, maar dat klopt niet: ze bevinden zich hier in mijn koelvak".
     
    De menselijke overschotten blijven echter ook zijn probleem. Tot vandaag zagen de bevoegde autoriteiten blijkbaar geen aanleiding om een onderzoek te openen omdat geen enkel familielid klacht had ingediend. (dpa/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze stewardessen halen hun gram met naaktkalender

    Boze stewardessen halen hun gram met naaktkalender



    Negen stewardessen van de failliete Spaanse luchtvaartmaatschappij Air Comet gaan uit de kleren om te protesteren tegen het feit dat ze al negen maanden niet meer zijn uitbetaald. Hun troeven worden uitgespeeld in een naaktkalender die hun protest kracht moet bijzetten en hopelijk wat geld in het bakje moet brengen voor het gedupeerde personeel.

    160 miljoen aan schulden
    Air Comet had zijn personel negen maanden geen loon uitbetaald alvorens in december 2009 het faillissement aan te vragen. Op dat moment had de luchtvaartmaatschappij 160 miljoen euro schulden.

    De stewardessen willen nu met een naaktkalender eisen dat het personeel voorrang krijgt op de andere schuldeisers en eindelijk hun wedde krijgen. Het geld dat de kalender eventueel opbrengt, wordt gestort in een fonds voor de werknemers. (eb)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaan verliest enige gezonde teelbal en 'wint' 180.000 euro

    Italiaan verliest enige gezonde teelbal en 'wint' 180.000 euro


    Een ziekenhuis uit het noorden van Italië moet een man een schadevergoeding van 180.000 euro betalen. Chirurgen hadden per ongeluk bij de toen 27-jarige Italiaan zijn enige gezonde teelbal verwijderd.

    De man had een tumor in de linkerteelbal, maar de chirurgen haalden dus de rechterbal weg tijdens een operatie in 2004. De dokters zagen al vlug hun eigen stommiteit in en verwijderden meteen ook de zieke teelbal. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkeliers vervolgd omdat ze goudvis verkochten aan kind

    Winkeliers vervolgd omdat ze goudvis verkochten aan kind


    De eigenaars van een dierenwinkel in Sale, nabij Manchester, worden vervolgd omdat ze een goudvis verkochten aan een kind. Voorheen had de winkel al een gerbil verkocht aan een veertienjarig meisje met leerachterstand. Die had de gerbil in een kop koffie gestopt, waarop het knaagdier was gestorven. Dat meldt The Independent.

    Undercover-tiener
    Na de dood van de gerbil werd er een klacht ingediend tegen de winkel. De lokale autoriteiten beslisten toen om een veertienjarige jongen naar dierenwinkel Major Pets te sturen en te zien of hij daar inderdaad zomaar een dier kon kopen. De jongen slaagde er effectief in om zich een goudvis aan te schaffen zonder dat hem vragen werden gesteld over zijn leeftijd of over hoe hij voor de vis ging zorgen.

    Boetes, gemeenschapsdienst en huisarrest
    Eigenares Joan Higgins (66) en haar zoon Mark (47) pleitten schuldig op de aanklacht 'verkopen van een dier aan een niet-begeleide minderjarige onder de zestien jaar'. Moeder Higgins kreeg een boete van 1.000 pond, en moet zich tussen zes uur 's avonds en 7u 's ochtends aan huisarrest houden. Haar zoon werd veroordeeld tot 750 pond boete en 120 uren gemeenschapsdienst. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat vliegt in brand tijdens Earth Hour

    Kat vliegt in brand tijdens Earth Hour


    De kat van de milieuminister van de Canadese deelstaat British Columbia is in brand gevlogen. Tijdens Earth Hour nog wel. Dat meldt de Vancouver Sun.

    Minister Barry Prenner en z'n vrouw gaven zaterdag het goede voorbeeld tijdens Earth Hour en hadden thuis in Vancouver de lichten gedoofd. Ze hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt om een etentje bij kaarslicht te houden. Tot hun kat Ranger te dicht bij een kandelaar was geslopen en prompt vuur vatte.

    Rookpluim
    "Plots zagen we een rookpluim opstijgen uit de pels van Ranger", getuigt de minister. "We snelden onze poes te hulp, maar het vuur doofde vanzelf". De kat werd niet ernstig gewond, enkel z'n vacht was wat verschroeid. "Een ook zijn trots lijkt een beetje aangetast", aldus nog minister Prenner. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minstens 21 babylijkjes en foetussen uit rivier gevist

    Minstens 21 babylijkjes en foetussen uit rivier gevist

    HLN update  In een Chinese rivier zijn minstens 21 lijkjes van baby's en foetussen aangetroffen. Minstens acht lichamen waren verpakt in een zak met label van een nabijgelegen ziekenhuis in de stad Jining. De tekst 'ziekenhuisafval' stond erop vermeld. Twee werknemers van het mortuarium van het ziekenhuis zijn ontslagen.




    Volgens de krant zou het om zeer jonge baby's gaan en in enkele gevallen is er sprake van foetussen. Volgens de autoriteiten gaat het mogelijk om geaborteerde baby's en baby's die gestorven zijn aan een ziekte. Sommige baby's hadden een label met naam en geboortedatum aan hun been.

    Ontslagen
    Twee werknemers van het ziekenhuis hadden de vele lijkjes tegen betaling gedumpt. Ze werden daarvoor illegaal en fors vergoed door de families van de slachtoffertjes. Twee leidinggevenden van de betrokken afdeling van het ziekenhuis zijn ontslagen. De onderdirecteur van het ziekenhuis is geschorst. De 21 lijkjes werden gecremeerd.

    13 miljoen abortussen
    Abortus komt naar schatting 13 miljoen keer per jaar voor in China, mede vanwege de één-kind-politiek. Vooral meisjes worden voortijdig geaborteerd. Het dumpen van lijken door ziekenhuizen gebeurt helaas wel meer in China. Vorig jaar werden in de Hubei-provincies de lijken van twee volwassenen en twee foetussen aangetroffen op een bouwwerf. Het hospitaal was er niet in geslaagd de familieleden te vinden.(hlnsydney/kh/ypu)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kippenbillen gemarineerd in kerrie-yoghurt met gezouten witte kool

    Kippenbillen gemarineerd in kerrie-yoghurt met gezouten witte kool

    Aantal personen: 4

    Ingrediënten

    4 kippenbouten
    500 g witte kool
    250 ml yoghurt
    1 citroen
    bieslook
    rozemarijn
    1 eetlepel kerriepoeder
    peper
    zout

    Bereiding
    Snijd de witte kool in flinterdunne reepjes. Doe ze in een kom en strooi er flink wat zout overheen. Laat enkele uren rusten in de koelkast. Het best doe je dit al een dag op voorhand. Haal met een dunschiller de schil van de citroen, maar druk niet te hard. Het is de bedoeling zo weinig mogelijk wit aan de schil te hebben, want dit smaakt bitter. Snijd de citroenschil in stukken. Meng de schillen met de gesneden rozemarijn, het kerriepoeder, peper en zout door de yoghurt. Snijd de billen in 2 en leg ze minstens enkele uren in de marinade. Leg de kippenbillen op een ovenrooster en bak zo'n 20 minuten in een oven op 170°C. Verlaag indien nodig de temperatuur omdat de yoghurt snel verbrandt. Spoel intussen grondig het zout uit de kool en laat uitlekken. Breng de kool op smaak met het sap van een halve citroen, een scheutje olijfolie, gesneden bieslook en peper en zout. Schik de kool op een bord, leg er de kip op en werk af met verse kruiden naar keuze.
    Recept : Geert Van Der Bruggen

    Tip: Gebruik een bio-citroen omdat de schil onbespoten is
    Smakelijk
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Holocaustzeep met mensenvet' te koop in Montréal

    'Holocaustzeep met mensenvet' te koop in Montréal

    .

    In een tweedehandszaak in Montréal verkoopt Abraham Botines, zelf een jood, een stuk zeep waarvan hij beweert dat ze gemaakt is van het vet van mensen die in de Holocaust werden vermoord. Dat meldt CBC News.

     Deze man doet op geen enkele manier aan geschiedkunde. De verkoop van objecten die het nazisme en haat verheerlijken is verwerpelijk. Dat soort objecten horen niet te koop aangeboden te worden 
    Alice Herscovitch, directeur van het Holocaust Centrum in Montréal
     In Canada is de verkoop van items met hakenkruisen op afgebeeld niet verboden. Maar zeep verkopen die is gemaakt van menselijk vet, dat is wel verboden. Dat beweren is fraude als het niet waar is  
    Anita Blomberg, wetsexpert van de joodse gemeenschap in Toronto
    De zeep, waarop een hakenkruis prijkt en die tentoongesteld staat in een vitrinekast met het opschrift 'Pologne 1940', heeft een storm van protest onder de Canadese joodse gemeenschap veroorzaakt. Botines heeft de zeep inmiddels uit de kast verwijderd, ze is enkel nog beschikbaar voor "ernstige potentiële kopers".

    Niet zeker
    Abraham Botines is een in Spanje geboren jood die naar Canada migreerde tijdens de Burgeroorlog in zijn geboorteland. Sinds 1967 runt hij zijn tweedehandszaak in Montréal. Vrijdag bekende Botines dat hij niet zeker is of de zeep werkelijk menselijk vet bevat.
     
    Jeugdherinneringen
    "Ik ben 73 en verzamelde vroeger spullen die verband houden met de Holocaust en de Tweede Wereldoorlog omdat dat mijn jeugd is", verklaarde hij in een interview.

    Experimenten met menselijk vet

    De meeste Holocaust-experts stellen dat de verhalen die in het verleden circuleerden over nazi's die zeep maakten van de lichamen van joden en andere slachtoffers van de concentratiekampen onwaar zijn. Toch zouden de nazi's geëxperimenteerd hebben met zeep van menselijke overschotten.

    Geschokt
    Alice Herscovitch, directeur van het Holocaust Centrum in Montréal, is geschokt door het verhaal. "Deze man doet op geen enkele manier aan geschiedkunde. De verkoop van objecten die het nazisme en haat verheerlijken is verwerpelijk. Dat soort objecten horen niet te koop aangeboden te worden".

    Fraude
    "In Canada is de verkoop van items met hakenkruisen op afgebeeld niet verboden, maar zeep gemaakt van menselijk vet is wel verboden", zo stelt Anita Blomberg, wetsexpert van de joodse gemeenschap in Toronto. "Dit beweren over een stuk zeep is fraude indien het onwaar is", voegt ze er aan toe.

    Haarvlecht
    Botines biedt ook een haarvlecht aan met het opschrift 'afkomstig van een Nazi-uitroeiingskamp'. Hij zegt dat hij dit soort spullen nooit aan een neonazi zou verkopen.

    De politie van Montréal verifieert de zaak en overlegt met lokale joodse groeperingen alvorens besloten wordt of een onderzoek zal geopend worden. Zo zou het stuk zeep aan een labo-analyse kunnen onderworpen worden om uit te maken of er daadwerkelijk menselijk vet in verwerkt is. (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Chinese poedel krijgt rijles
        Chinese poedel krijgt rijles   

       

    Een poedel achter het stuur... Voor die stunt zorgde een Chinees koppel op een snelweg in Liunan. Agenten roken onraad toen ze een auto veel te traag over het wegdek zagen kruipen, maar schrokken pas echt toen ze een blik doorheen het raampje wierpen: een hond zat er op z'n gemakje met zijn voorpoten te sturen, terwijl zijn achterste poten op de schoot van de vrouwelijke chauffeur rustten.

    De wagen werd onmiddellijk aan de kant gezet, waarop de dame in kwestie kalm verklaarde dat er niet zoveel aan de hand was. "Er is haast geen verkeer en het weer is goed, dus dachten we dat dit wel mocht", aldus het baasje van poedel Niu Niu. De vrouw kwam er met een fikse vermaning vanaf. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Licht gaat uit als ambtenaren te lang op toilet zitten

    Licht gaat uit als ambtenaren te lang op toilet zitten


    Een Britse overheidsdienst heeft een sensor geïnstalleerd die ervoor zorgt dat het licht in de toiletten na tien minuten uitvalt. Een en ander zette kwaad bloed bij de ambtenaren, te meer omdat de maatregel niet op voorhand werd aangekondigd en naar verluidt voor hilarische taferelen in het duister zorgde.
     
    Volgens de krant The Daily Telegraph werden tientallen ambtenaren slachtoffer van de onaangekondigde beslissing van het Government Office for the West Midlands (GOWM) om timers te installeren in de toiletten.
     
    "Kan je je voorstellen hoe het voelt wanneer plots het licht uitgaat terwijl de natuur zijn gang gaat, en je al struikelend, met de broek op de enkels, een weg moet zoeken naar de schakelaar aan de ingang van de toiletten", klaagt een anoniem slachtoffer uit Birmingham aan.

    Een woordvoerster van de GOMW stelt dat de maatregel bedoeld is om energie en dus ook geld te besparen. De Britse ambtenaren gaan maar beter op zoek naar een deugdelijke zaklamp, want ook andere overheidsgebouwen worden binnenkort met bezuiningsmaatregelen geconfronteerd. De Britse schatkist mikt voor dit jaar immers op efficiëntiewinsten ten belope van 11 miljard pond. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant voert taks in voor dragers van teenslippers

    Restaurant voert taks in voor dragers van teenslippers


    Een eigenaar van een restaurant in de tropische stad Darwin in het uiterste Noorden van Australië heeft genoeg van mensen die met teenslippers zijn formele etablissement betreden. Klanten op sletsen doen de reputatie van de eetgelegenheid immers geen goed. Vandaar dat hij er niet beter op gevonden heeft dan zulke restaurantbezoekers te beboeten met een toeslag van tien Australische dollar (zeven euro). Hij hoopt dat klanten zo de nieuwe kledingvoorschriften snel onder de knie krijgen.

    Fatsoenlijk
    De teenslippertaks wordt aangekondigd door middel van een bordje aan de ingang. Kwestie van niet voor een voldongen feit te staan als nieuwe klant. Eigenaar meneer Spellman windt er duidelijk geen doekjes om:" Dit is een formeel restaurant met witte tafeldoeken. Ikzelf draag altijd schoenen en sokken. Ik verwacht van mijn klanten dat ze zich eveneens fatsoenlijk kleden." En teenslippers voldoen duidelijk niet aan de hoge eisen van meneer Spellman. (hlnsydney/kve)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker zegt Jezus te zijn en wil seks met vrouw des huizes

    Inbreker zegt Jezus te zijn en wil seks met vrouw des huizes

    In Alabama wordt een inbreker verplicht zich te onderwerpen aan een psychiatrisch onderzoek. Niet vreemd, als je weet dat de man zich uitgaf voor Jezus Christus en dat hij de woning was binnengedrongen om seks te hebben met de vrouw en de dochter van de heer des huizes. Dat schrijft de Times Daily.

    De bewoners van het huis werden zondag gewekt door een vreemd geluid. Toen de huiseigenaar een kijkje ging nemen, zag hij in de woonkamer een man staan. Die stelde zichzelf voor als zijnde Jezus Chritus en dat hij hier was om seks te hebben met de vrouw en de dochter des huizes.

    Elvis Presley laat broek zakken
    Na een paar minuten deed de inbreker er nog een schepje bovenop door te zeggen dat hij Elvis Presley was. Waarop hij zijn broek liet zakken. Volgens de politie hield hij wel z'n onderbroek aan.

    Kleinzoon van Houdini
    Intussen kon een van de bewoners de hulpdiensten bellen. Op het moment dat de politie arriveerde, liep de indringer weg. Met z'n broek op de knieën raakte hij evenwel niet ver. De man werd ingerekend, maar daar maakte hij zich weinig zorgen over. "Ik ben de kleinzoon van Harry Houdini en kan altijd en overal ontsnappen", riep hij.

    De knettergekke inbreker werd geïdentificeerd als Jean Timms (65). Hij wordt beschuldigd van inbraak, poging tot openbare zedenschennis en weerspannigheid. De man moet ook verplicht een psychiatrisch onderzoek ondergaan. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw die vondeling

    Vrouw die vondeling "vindt" blijkt zelf de moeder

    .

    De Nederlandse politie heeft de vrouw aangehouden die ruim twee weken geleden in Rotterdam naast een afvalcontainer een baby had gevonden. Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw de moeder van de baby is. Na de vondst van de baby werd een speciaal politieteam geformeerd. Dat onderzoek leidde begin deze week tot de aanhouding van de 'vindster', een 21-jarige Rotterdamse. Wat haar motief is, wordt nog onderzocht.

    Luna
    De baby is waarschijnlijk op 14 maart geboren. Hij werd een dag later door de vrouw 'gevonden'. De burgemeester van Rotterdam gaf het kind op 17 maart aan bij de burgerlijke stand en het kreeg de naam Luna. De vrouw wordt formeel verdacht van het verlaten van een kind. Ze zal niet worden voorgeleid, omdat hulpverlening aan moeder - en kind - vooropstaat. De andere kinderen van de vrouw zijn elders ondergebracht. (anp/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezin kan huis niet afbetalen en woont nu in duiventil

    Gezin kan huis niet afbetalen en woont nu in duiventil

    .

    De kredietcrisis leidt in sommige gevallen tot dramatische situaties voor mensen die hun hypotheek niet meer kunnen afbetalen. Het Engelse gezin Galloway raakte hun huis kwijt en woont nu noodgedwongen in een duivenschuur. Dat meldt The Sun.

    Zes kinderen
    Debbie (31) en Philip (42) Galloway hebben zes kinderen tussen vier en veertien. Ze woonden in een appartement met drie kamers in Hartlepool. Toen ze het huis kochten was er financieel geen vuiltje aan de lucht, maar dat veranderde toen Philip zijn baan kwijt raakte wegens een ziekte en Debbie minder uren moest gaan werken van haar baas.

    Huis voor de bank
    Het ging financieel bergafwaarts en op een gegeven moment liepen de Galloways zover achter met de aflossingen van de hypotheek dat ze hun huis kwijtraakten aan de bank. De alternatieve huurhuizen die het gezin kreeg aangeboden waren zo goor en ongeschikt voor hun kinderen dat ze uiteindelijk besloten om in een duivenschuur in te trekken.

    Kinderen slapen bij familie
    Debbie en Philip slapen in de schuur en de kinderen gaan iedere nacht naar familie toe. "Soms zit ik te huilen. Dit is niet wat ik wilde voor mijn familie. We hadden een leuk huisje en nu zijn we uit elkaar gerukt", zegt een wanhopige Debbie. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opmerkelijk: brandweerwagen heeft twee stuurcabines

    Opmerkelijk: brandweerwagen heeft twee stuurcabines

    .

    Dit is geen aprilgrap van een autofreak met handige vingers, wel het nieuwe model van de Oostenrijkse firma Empl. Empl bouwt speciale voertuigen en pakt uit met een brandweerwagen met twee stuurcabines.

    De eerste exemplaren van de omgebouwde MAN worden als sinds maart ingezet in Shanghai voor het blussen van branden in tunnels. Opmerkelijk is dat de wagen niet achteruit rijden kan maar dat is niet nodig dankzij de twee stuurhutten.

    Het voertuig heeft een topsnelheid van 110 kilometer per uur, schrijft de Duitse krant Express. De brandweerwagen is ook uiterst mobiel. Met een druk op de knop kan het in een ruk een draaibeweging van 180 graden maken. De creatie is ook uiterst vuurbestendig en heeft een watertank van 2.000 liter en een schuimtank van 400 liter. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man schuift kop dode eekhoorn over penis voor kinderen

    Man schuift kop dode eekhoorn over penis voor kinderen


    Een man heeft een groepje kinderen doen schrikken. Hij trok zijn broek uit en schoof de kop van een dode eekhoorn over zijn penis.

    Timothy Flood (46) viel en groepje kinderen lastig in Ridgdale. Volgens twee bengels liet hij zijn broek zakken en zei hij de kinderen dat ze blij mochten zijn dat ze niet zijn teelballen hadden omdat ze "zo hard jeuken", aldus de politie. Daarna schoof hij de schedel van een eekhoorn over zijn penis en dwong de kinderen om ernaar te kijken. Hij haalde daarna de ogen van het dode dier uit de kop en at ze op waarna hij de kinderen bedreigde. Hij zou ze met de schedel op zijn penis slaan, schrijft The Morningstarr. De politie pakte hem op. De exhibitionist zit in de gevangenis van Taney County. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Park Paradisio wordt Pairi Daiza

    Park Paradisio wordt Pairi Daiza


    Het park Paradisio in het Henegouwse Cambron-Casteau heet voortaan Pairi Daiza. Dat maakte topman Eric Domb bekend. De nieuwe naam moet beter aansluiten bij de evolutie van het park. Pairi Daiza opent zijn deuren op 3 april.
     
    Van vogeltuin tot zoo
    "In zestien seizoenen tijd is het park geëvolueerd van een eenvoudige vogeltuin tot een echte zoo van de toekomst", zei Domb. De naam Paradisio werd verder meer en meer gebruikt voor uiteenlopende activiteiten. De directie ging daarom op zoek naar een nieuwe naam.
     
    De naam Pairi Daiza betekent in het Perzich "besloten tuin" of "door muren beschermde moestuin". Paradisio en Pairi Daiza verwijzen beide naar de tuin van Eden. "De naamsverandering wijst op een echte terugkeer naar de bron."
     
    Internationale thema's
    Met een Chinese tuin in 2006 begon het park een verbredingsoperatie in, die nog werd versterkt door het Koninkrijk van Ganesha, een reis door eilanden van de Indonesische archipel. De komende 5 jaar wil het park zo'n 60 miljoen euro investeren, onder meer in een Australisch project.
     
    Paradisio telt momenteel ongeveer 900.000 bezoekers per jaar. Het doel is 1 tot 1,2 miljoen bezoekers te halen. (belga/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw schenkt enveloppe met tienduizend euro aan kerk

    Vrouw schenkt enveloppe met tienduizend euro aan kerk

    .

    Een gelovige heeft een enveloppe met tienduizend euro geschonken aan een kerk in Zweden. Het is al het tweede jaar op rij dat iemand een grote som geld weggeeft in de aanloop naar Pasen.

    De omslag werd achter gelaten in een collectebus in de Gustav Adolfskyrkan in Borås. Een anonieme vrouw schonk vorig jaar precies hetzelfde bedrag aan de kerk. De priester is blij met de giften. "Toch denk ik niet dat het om dezelfde gelovige gaat omdat de werkwijze verschillend is", zegt Patric Cerny aan de krant Borås Tidning.

    De eerste keer schonk een vrouw geld na een oproep van de priester om internationale hulpprojecten te steunen. Toen wachtte ze de priester op en overhandigde ze snel de enveloppe aan het einde van de eucharistieviering waarna ze vliegensvlug verdween. Cerny zal het geld deze keer schenken aan de hulporganisatie 'Hela Världen', 'Heel de Wereld'. "De biljetten zijn nieuw", weet de priester die nu al uitkijkt naar palmzondag 2011. Hij is benieuwd of er dan opnieuw een weldoener opdaagt. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veeboer blijkt verwant van Adolf Hitler

    Veeboer blijkt verwant van Adolf Hitler

    .

    Adolf Hitler heeft nog wel degelijk familie. Eén van de führer's dichtste familieleden leeft op een boerderij in het noorden van Oostenrijk. The Sun spoorde hem op.

    "Het is als een vloek die op je rust"
    De 45-jarige Gerhard Koppensteiner lijkt dan ook nog vrij goed op Hitler. Toch wordt de man allesbehalve graag herinnerd aan het feit dat hij verwant is met de Duitse dictator. "De band met hem heeft mijn familie en mij al heel ons leven lang achtervolgd", zegt Gerhard, wiens grootvader een neef van Hitler was. "Het is echt een last op je schouders. Ik groeide op met de gedachte dat een voorvader miljoenen mensenlevens op zijn geweten heeft. Hoe kan je zoiets aanvaarden?"

    De vader van Gerhard, die eveneens Adolf heette, was zes jaar oud toen Hitler stierf in 1945. "De vloek heeft ook mijn vader heel zijn leven lang achtervolgd", besloot Koppensteiner. (ypu)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dokter, ik ben zwanger van een roze dolfijn"

    "Dokter, ik ben zwanger van een roze dolfijn"


    Een vrouw beweert dat ze zwanger is...van een roze dolfijn. Reyna Yumbato Huamán ging met hevige buikpijn naar het ziekenhuis in Loreto.

    De Peruviaanse vertelde de dokters over haar pijnlijke zwangerschap. Voor de 28-jarige is dat ongewoon want haar vorige zwangerschappen waren pijnvrij. Ze wijt de problemen aan een roze dolfijn. Volgens een legende veranderen roze dolfijnen in Zuid-Amerikaanse wateren in knappe mannen. 's Nachts komen ze uit het water om jonge vrouwen zwanger te maken. Tegen de ochtend keren ze dan terug naar het water. Volgens dokter Beder Camacho stelt de vrouw het opnieuw prima en is ze helemaal niet zwanger van een dolfijn, schrijft The Morning Starr. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.62-jarige wou zichzelf doden met komkommer in achterste

    62-jarige wou zichzelf doden met komkommer in achterste


    De 62-jarige Chin Wei uit Hongkong werd in allerijl naar het hospitaal gevoerd, nadat zijn dochter hem in een bloedplas had aangetroffen. De man had naar eigen zeggen een mislukte zelfmoordpoging ondernomen door een komkommer in zijn achterste te proppen.

    Een variant op de Japanse hara-kiri, waarbij een zwaard in de eigen maag geploft wordt, beweerde hij. Volgens de dokters is zijn stevig gescheurde anus niet levensbedreigend. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man vrij die dochter in zijn slaap verkrachtte

    Man vrij die dochter in zijn slaap verkrachtte


    Een man uit Bergen is vrijgesproken van verkrachting van zijn vierjarige dochtertje omdat hij in zijn slaap handelde. De 30-jarige F. L., uit het Henegouwse Soignies, gaf de feiten tegenover de rechtbank toe maar stelde dat hij zich er niet van bewust was. Naar eigen zeggen lijdt hij aan sekssomnia, een seksuele variant van slaapwandelen.

    De feiten vonden plaats bij de man thuis, die gescheiden leeft van de moeder van het meisje.

    Deskundigen sluiten niet volledig uit dat de verklaringen van de beschuldigde kloppen. Volgens hen vertoon de man ook geen pedofiele neigingen. De moeder van het slachtoffer en het Openbaar Ministerie gaan in beroep tegen de vrijspraak. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tante van Frans Bauer gedood

    Tante van Frans Bauer gedood


     In een woning in het Nederlandse Fijnaart (Brabant) heeft de politie een dode vrouw en een zwaargewonde man gevonden. De dode vrouw is een familielid van zanger Frans Bauer. De politie sluit een misdrijf niet uit. Wat zich in de woning heeft afgespeeld, is niet duidelijk. De woning staat in een woonwagenkamp.

    Misdrijf
    Volgens De Telegraaf gaat het om een tante van de zanger. De politie sluit een misdrijf niet uit, maar doet verder geen mededelingen over de manier waarop de vrouw om het leven is gekomen en de man gewond is geraakt. De politie onderzoekt of er sprake is van moord, zelfmoord of een combinatie daarvan.

    Woning afgezet
    De gewonde man is opgenomen in een ziekenhuis in Rotterdam. Het lichaam van de vrouw is naar een mortuarium in Breda gebracht. De omgeving van de woning is afgezet. De politie ondervraagt bewoners van de huizen in de buurt van het huis waar de dode en gewonde zijn gevonden.

    Verklaring
    De familie Bauer liet via een verklaring weten "erg aangeslagen" te zijn. Zij verzoekt de media "enige afstand te bewaren, zodat ze het verdriet gepast kunnen verwerken". (anp/sps/belga/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flitspaal uitschakelen kinderspel (video)

    Flitspaal uitschakelen kinderspel (video)

    flitspaal uitschakelen kinderspel video

      Een digitale flitspaal uitschakelen, is kinderspel. Vlaams parlementslid Jurgen Verstrepen (Lijst Dedecker) begrijpt niet waarom het Vlaamse gewest de toestellen niet beter beveiligt.

    Naast elke flitspaal staat er een elektriciteitskastje. Die kan geopend worden met een simpel sleuteltje uit de betere doe-het-zelfwinkel. Kostprijs: 14 euro.

    Van zodra het kastje open is, kan je de stroom afzetten. Normaal gezien riskeer je geen boete omdat je niets stukmaakt.

    Bekijk een reportage

    Het Agentschap Wegen en Verkeer ontkent dat de sleuteltjes zomaar vrij te verkrijgen zijn.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winter keert even terug: verse sneeuw in Schotland

    Winter keert even terug: verse sneeuw in Schotland


    Deze taferelen zullen we wellicht niet meer zien, maar Schotland verwacht wel een paar centimeter verse sneeuw.

    Geen nieuwe winterprik met pakken sneeuw meer, maar toch keert het winterweer nog heel even terug. In Schotland is de voorbije dagen opnieuw wat sneeuw gevallen en de komende week zou dat wel weer een tapijt van vijf tot tien centimeter kunnen worden.

    Ook bij ons wordt het deze week weer even wat kouder. Ten zuiden van Samber en Maas kan er eveneens wat natte sneeuw vallen. Maar dat is niets vergeleken bij Schotland, waar het landschap de komende dagen toch weer een beetje wit kan kleuren. Vijf tot tien centimeter op de Schotse heuvels en een wit laagje in Glasgow, behoren tot de mogelijkheden.

    Ook het noorden van Engeland en Wales kan weer met sneeuw te maken krijgen. Deze winter lag Groot-Brittannië bijna voortdurend onder een wit sneeuwtapijt. Het was één van de strengste winters van de voorbije decennia. Sneeuw in maart is wel niet ongewoon in Schotland. Dit weekend begon het op sommige plaatsen weer te vriezen.

    In de rest van Engeland, en ook bij ons, zal het de komende dagen gewoon winderig en nat zijn. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronkaard aangetroffen in vliegtuigmotor Airbus

    Dronkaard aangetroffen in vliegtuigmotor Airbus


    Een Airbus van Indian Airlines werd klaargemaakt voor vertrek op de luchthaven van New Delhi toen een dronken man werd aangetroffen in de vliegtuigmotor. Een ingenieur zag plots een been bengelen uit de motor en kon eerst zijn ogen niet geloven. Hij ging dichterbij om te checken, trof de dronkaard aan en sloeg alarm.

    Tweede incident
    De man vertelde aan de autoriteiten dat hij met een truck op het vliegveld geraakt was en er niet beter op gevonden had dan een tukje te doen in de motor van een vliegtuig. Dit is al het tweede incident op korte tijd met een dronkaard in New Delhi. Een maand eerder werd er al eens een dronken man slapend aangetroffen op de landingsbaan van de luchthaven waardoor een vliegtuig de landing abrupt moest afbreken. (hlnsydney/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen (14) steekt moeder neer die dronken wil rijden

    Jongen (14) steekt moeder neer die dronken wil rijden


    In Canada heeft een veertienjarige jongen zijn moeder neergestoken omdat ze dronken achter het stuur wilde kruipen. Het incident gebeurde zaterdag om zes uur 's ochtends. Dat meldt CBC News.

    Volgens de politie had de moeder (31) gedronken en wilde ze thuis met de wagen wegrijden. "De jongen pakte de autosleutels af en er ontstond een woordenwisseling", aldus een woordvoerder van de politie.

    Toestand stabiel
    Op een gegeven ogenblik haalde de jongen een mes tevoorschijn en haalde daarmee uit naar zijn moeder. De vrouw liep een steekwonde op in de borst. Ze verblijft nog in het ziekenhuis, waar haar toestand stabiel wordt genoemd. Haar zoon werd opgesloten in een jeugdgevangenis. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Psychiatrisch ziekenhuis in Eeklo vangt zwerfkatten

    Psychiatrisch ziekenhuis in Eeklo vangt zwerfkatten


    Het psychiatrisch ziekenhuis Sint-Jan-Baptist in Eeklo rekent dezer dagen af met een groep zwerfkatten. De dieren zijn het gebouw binnengedrongen en veroorzaken onhygiënische toestanden.
     
    De Dierenbescherming Meetjesland plaatste vandaag lokkooien om een tiental wilde poezen aan de sociowoningen van het psychiatrische ziekenhuis aan de Oosteeklostraat te vangen. "De dieren sluipen de gebouwen achteraan het terrein binnen en slapen op bedden van de patiënten. We hebben ook last van hun uitwerpselen en van katers die hun territorium afbakenen. Eén keer ontdekten we zelfs een nest in onze gebouwen", klinkt het bij de instelling.
     
    Halsbandje
    De Dierenbescherming Meetjesland plaatst van vandaag tot woensdag vangkooien met lokmiddelen. Om te vermijden dat ook onschuldige poezen in de val gelokt worden, verspreidde het gemeentebestuur een brief met de vraag huiskatten met een halsbandje kenbaar te maken. (belga/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen van vier ploft met gezicht in schaar

    Jongen van vier ploft met gezicht in schaar


    Een Chinees jongetje van vier kan opnieuw lachen na een gruwelijk incident waarbij hij met zijn gezicht vol in de messen van een schaar viel. Xiao Yu was zijn ouders aan het helpen feestversiering op te hangen, toen hij struikelde en wel erg slecht terechtkwam. De messen boorden zich een weg van zeven centimeter diep in het gezicht van Xiao, net links naast zijn neus. Het plaatselijke hospitaal wist niet hoe de schaar te verwijderen en ook andere ziekenhuizen konden de onfortuinlijke jongen niet meteen helpen. Pas tien uur later was Xiao op de goeie plaats in het Xiehe ziekenhuis in hoofdstad Peking.

    Daar wezen scans uit dat de lemmetten vastzaten in zijn bovenkaak en ook vervaarlijk dicht tegen de schedel kwamen. Na heel wat overleg werd er eindelijk beslist tot actie over te gaan en een operatie van drie uur bracht soelaas. Via een opening in de mond konden de chirurgen de messen zien, waarna de schaar operatief werd verwijderd. Acht dagen later loopt een niet al te gehavende Xiao alweer vrolijk rond in de ziekenhuisafdeling. Alleen een litteken zal hem levenslang aan de ongelukkige val herinneren. (odbs)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beeldje van 80.000 euro duikt op in tv-programma

    Beeldje van 80.000 euro duikt op in tv-programma



    In het Nederlandse televisieprogramma 'Tussen Kunst en Kitsch' bracht iemand een authentiek eind 19e-eeuws fetisjbeeld uit voormalig Belgisch Congo mee. De experts van 'Tussen Kunst en Kitsch' hebben het beeld getaxeerd op 80.000 euro.
     
    Het houten beeldje is een Nkisi mpezo, een soort 'magisch' beeld dat als afgod vereerd werd. Het beeldje uit het programma werd ingezet om bijvoorbeeld diefstallen op te lossen en de schuldigen te vervolgen door ze met ziekte te treffen.

    De eigenaar kocht het popje 35 jaar geleden voor 50 gulden in een snuisterijenwinkeltje in Breda. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaan zaait terreur in Apeldoorn

    Zwaan zaait terreur in Apeldoorn


    In het Nederlandse Apeldoorn zaait een zwaan bijna elke dag terreur. Het dier schuurt met zijn snavel tegen bushokjes en auto's, wat ontelbare krassen oplevert. De schade in de Goeman Borgesiusstraat loopt al in de duizenden euro's, maar een oplossing blijft uit.

    Bewoner Mehmet Ayvaci besloot uiteindelijk toch in actie te komen. "Iemand moet toch iets doen? Ik werd echter van het kastje naar de muur gestuurd. Politie, gemeente, dierenambulance, staatsbosbeheer, woningstichting,... Iedereen roept dat het niet hun verantwoordelijkheid is", stelt hij in de Telegraaf.

    De zwanen verhuizen lijkt ook geen optie, want de dieren keren toch automatisch naar hun oude stek terug. "Misschien helpt een hek wel, zodat die zwaan de weg niet meer over kan. Maar wie gaat in actie schieten? Een snelle oplossing zit er niet meteen in", treurt Ayvaci. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel uit huis gezet wegens te luide seks

    Koppel uit huis gezet wegens te luide seks


    Het Duitse koppel Michael Krug en Nicole Kühn, allebei 25, hebben haast elke dag een stevig potje seks. En blijkbaar mag het daarbij wel eens hard gaan want hun huisbaas heeft hen nu de deur gewezen na ettelijke klachten over geluidsoverlast.

    Michael en Nicole kregen een brief van hun verhuurder met de mededeling dat de extreme kreten tijdens hun liefdesspel in het hele appartementsgebouw te horen zijn en behoorlijk hinderend zijn voor de andere bewoners. "Bijgevolg verzoeken wij u uw woning tegen 15 april te verlaten", luidt het in de brief.

    Dikkere muren
    Nicole begrijpt deze beslissing niet. "Blijkbaar doen wij het luider dan andere mensen. We hebben goeie en lange vrijpartijen en genieten er met volle teugen van". De buren zijn hier echter minder enthousiast over. Tussen juli vorig jaar en nu liepen er immers niet minder dan vijftien klachten wegens geluidsoverlast binnen.

    Het koppel en hun twee zoontjes hebben inmiddels al een andere woning gevonden. Eentje met dikke muren, naar verluidt. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit wordt vader op z'n 74ste

    Brit wordt vader op z'n 74ste

    .

    Gerry Burks mag zich op z'n 74ste de oudste vader van Groot-Brittannië noemen. "Ik ben zo trots. Ik voel me de gelukkigste mens ter wereld", aldus de krasse bejaarde. Zijn grote liefde Dawn is maar liefst 33 jaar jonger. Het koppel had al een zoon, de nu zesjarige Daniel, maar heeft er nu met Ryan dus een nieuwe afstammeling bij.

    "Bij het minste geluid sta ik bij de baby om te kijken of alles goed met hem gaat", vertelt Gerry. "Ook 's nachts wil ik mijn steentje bijdragen, maar Dawn wil dat ik dan weer ga slapen. Mensen kunnen zich vragen stellen bij mijn leeftijd, maar ik verzorg me goed. Mijn hart is nog jong en drinken of roken doe ik niet meer. Ik eet ook heel veel bananen en laat het zout staan. En natuurlijk zijn er dan nog de goede zorgen van mijn Dawn."

    Ryan kwam vrijdag ter wereld met ademhalingsproblemen, maar is inmiddels gezond en wel thuis. Of er nog meer kinderen bijkomen, daar is Burks nog niet helemaal uit. "Normaal niet, maar wie weet?" (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transseksuele moordenaar trouwt met lesbische 'collega'

    Transseksuele moordenaar trouwt met lesbische 'collega'

    In een Britse gevangenis staat een merkwaardig huwelijk op stapel. Een tweevoudige moordenaar, die vrouw werd na een geslachtsoperatie, kreeg toestemming om te huwen met een lesbische moordenares. Dat meldt The Sun.

    Douglas Wakefield (61), die na zijn seksoperatie door het leven gaat als 'Tai', stapt in het huwelijksbootje met Thelma Purchase (45). Deze lesbische moeder van drie kinderen zit net als haar aanstande een levenslange gevangenisstraf uit.

    Oom gewurgd, medegevangene vermoord

    Wakefield belandde 36 jaar geleden achter de tralies. Hij had zijn oom gewurgd nadat hij hem eerst met een hamer te lijf was gegaan en hem 36 keer met een tuinhark had gestoken. Ook in de gevangenis gedroeg Wakefield zich alles behalve voorbeeldig. Hij vermoordde een medegevangene en gijzelde tot tweemaal een cipier. De man bracht inmiddels al duizend uren in eenzame opsluiting door.

    Bloemen en kanten gordijntjes

    In de periode dat hij in de gevangenis zat, trouwde Wakefield al twee keer. In de jaren negentig onderging hij een geslachtsoperatie nadat hij zijn cel begon te versieren met bloemen en kanten gordijntjes. De geslachtsverandering kostte ruim 12.000 euro en werd integraal opgehoest door de Britse belastingbetaler.

    Gehandicapte versmacht
    Wakefield werd vervolgens overgebracht naar een vrouwengevangenis, waar Thelma Purchase twee jaar geleden aan haar levenslange gevangenisstraf begon. Zij versmachtte een gehandicapte man om sneller aan de 78.000 euro te geraken die hij haar in zijn testament had nagelaten.

    De twee gevangenen werden verliefd en staan nu op trouwen. Het aanstaande koppel moet zelf instaan voor de kosten van hun huwelijksceremonie. Die bedragen 385 euro. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verpleegster weigert stervende patiënt glas water

    Verpleegster weigert stervende patiënt glas water

    .

    In Groot-Brittannië heeft een patiënt naar de telefooncentrale van het ziekenhuis gebeld nadat een verpleegster hem een glas water weigerde. De 60-jarige Derek Sauter gebruikte zijn gsm om medische hulp te vragen in zijn ziekenbed. Toen de dokter in zijn kamer aankwam, stuurde verpleegster Caroline Lowe hem opnieuw weg met de smoes dat Sauter overdreef. Ze dreigde ermee zijn gsm in beslag te nemen. Acht uur later was de man dood.

    De verpleegster had duidelijk geen medeleven met de vrouw van Sauter. Het koppel was 41 jaar getrouwd, maar Susan Sauter kreeg van Lowe te horen dat haar echtgenoot kon aangeklaagd worden wegens het nutteloos opbellen van een dokter. De 42-jarige dochter van Sauter is niet te spreken over de manier waarop haar vader behandeld werd in het ziekenhuis. "Mijn vader kwam binnen met een ontsteking in de borst, maar hij kwam hier nooit meer buiten. Zijn toestand was niet levensbedreigend, maar de verpleegster heeft haar werk niet gedaan. Haar gedrag heeft mijn vader gedood. Hij had niet moeten sterven, zijn tijd was nog niet gekomen", aldus dochter Sauter.

    Geen water
    Derek Sauter lag in het Queen Mary's ziekenhuis in Kent. Hij kreeg bij zijn opname een kamer toegewezen, maar belde enkele uren later naar zijn vrouw om te zeggen dat hij geen water meer kreeg omdat hij per ongeluk zijn eerste bekertje had omgestoten. De familie van de overleden man trof verschillende briefjes aan. Op het eerste stond te lezen: "Om 18u vroeg ik een glas water. Om 20u30 opnieuw omdat ik mijn beker liet vallen. Ik kreeg geen water meer."

    Op een tweede briefje schreef Sauter. "Ik voel me slecht. De verpleegster zou elke vier uur moeten komen kijken, maar ik heb al uren niemand meer gezien." Om halftwaalf belde de man dan maar met zijn gsm om hulp. De volgende morgen kreeg mevrouw Sauter een telefoontje met de vraag om naar het ziekenhuis te komen. De vrouw heeft haar echtgenoot niet meer gezien voor hij stierf omdat het geen bezoekuur was.

    Verpleegster ontslagen
    Uit een onderzoek van het ziekenhuis bleek dat er 11 uur niemand meer naar de toestand van Sauter had omgekeken. Volgens het rapport had Derek Sauter nog geleefd als verpleegster Lowe haar werk had gedaan. De vrouw werd ontslagen door het ziekenhuis. "Ik vind het erg wat er gebeurd is, maar de familie heeft ook fouten gemaakt", was de uitleg van de verpleegster. "Hij riep niemand als hij iets nodig had, ik heb hem water gegeven, ook nadat Sauter zijn beker had omgestoten. Ik ben er nog steeds niet goed van." Gelukkig dacht het ziekenhuis er anders over, maar daar krijgt mevrouw Sauter haar echtgenoot niet mee terug. (adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierjarige koopt peperdure ex-libris met iPhone vader

    Vierjarige koopt peperdure ex-libris met iPhone vader

    Een vierjarig Brits jongetje is wel heel handig met moderne media voor zijn piepjonge leeftijd. Toen zijn 30-jarige vader James Hilton naar gesigneerde boeken aan het kijken was op eBay via zijn iPhone, moest hij even naar het toilet. Zijn zoontje begon in zijn afwezigheid met het toestel te spelen en klikte op de knop om te kopen bij een peperdure ex-libris, gesigneerd door J.K. Rowling, de beroemde auteur van Harry Potter.

    Een ex-libris is een papieren eigendomsplaatje dat in een boek wordt geplakt ter preventie van diefstal. Hilton was maar een half minuutje weg, toen zijn zoontje Benji heel even zijn iPhone stal en 500 pond (zo'n 555 euro) over de balk gooide.

    "Op enkele knopjes geduwd"

    "Ik vroeg hem wat hij had uitgestoken en hij antwoordde 'op enkele knopjes geduwd papa'. Ik was helemaal van mijn melk, want ik was 500 pond kwijt voor iets dat ik niet wilde. Ik had het ex-libris enkel bekeken en vond het veel te duur. Bovendien houdt Benji helemaal niet van Harry Potter. Hij heeft me wel beloofd dat hij het nooit meer zal doen. Ik ben volop bezig de verkoper te overtuigen dat ik het helemaal niet wilde kopen." (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw ziek door menselijke uitwerpselen in ijsje

    Vrouw ziek door menselijke uitwerpselen in ijsje


    Letterlijk stront aan de knikker in een populaire pub in Sydney. Een vrouw werd er hevig ziek na het eten van een ijsje. Uit onderzoek bleek dat het ijsje menselijke uitwerpselen bevatte. Het lijkt erop dat er kwaad opzet in het spel is. Jessica Whyte en haar familie dagen de pub voor de rechter en eisen volgens de manager van de pub een schadevergoeding van een miljoen Australische dollar (zo'n 520.000 euro).

    Duur ijsje
    Begin oktober gingen Jessica en Stephen Whyte met hun drie zonen in een pub van een hotel aan het strand van Coogee (een oostelijke voorstad van Sydney) naar de finale kijken van de NRL, de Australische rugbycompetitie. Meteen zat er een haar in de boter, want ze moesten drie keer vragen aan het personeel om het geluid van de televisie luider te zetten zodat ze de match konden volgen. Toen de kinderen om een ijsje vroegen, bleek dat enkel een ijsje voor volwassenen op de kaart stond en dat kostte liefst 19 dollar (zo'n 10 euro).

    Gratis
    Vloekend stapte Stephen Whyte de pub uit op zoek naar een goedkoper ijsje voor zijn kinderen. Toen liep het pas helemaal mis bij de rest van het gezin. Zogezegd om de misverstanden van eerder op de middag goed te maken, kregen ze een gratis ijsje 'on the house' aangeboden. Dat bleek een vergiftigd geschenk, want meteen na het eten ervan werd de moeder erg ziek.

    Chocolade
    "Gelukkig proefde ik eerst van het ijsje", vertelt Jessica Whyte. "Er waren vier bollen ijs in de beker: vanilla, chocolade en hazelnoot. Onderin leek er chocolade te liggen. Toen ik ervan proefde, wist ik meteen dat er iets grondig mis was. De smaak en de stank waren afschuwelijk. Ik spuwde het meteen in een zakdoekje."

    Geld
    "Er was geen twijfel over wat het was. We werden alledrie hysterisch en één van mijn zonen riep tegen het personeel: 'Jullie lieten mijn moeder stront eten'. We dienden meteen klacht in bij de politie. Daarna lieten we het staal onderzoeken en de resultaten van het labo waren duidelijk: er zaten wel degelijk menselijke uitwerpselen in ons ijsje. Vreselijk. Het is ons zeker niet om geld te doen, maar we willen absoluut vermijden dat iemand anders dit overkomt."

    Omkoping
    Stephen Whyte belde eerst naar de pub om uitleg te vragen. "Toen de baas me dan probeerde om te kopen met 5.000 dollar (zo'n 2.600 euro) was voor ons de maat vol. Ik zei hem dat hij de bal helemaal mis sloeg." Het hotel hangt nu een proces en een schadevergoeding van 1 miljoen Australische dollar boven het hoofd. De baas verdedigt zich. "Het gaat hier meer dan waarschijnlijk om industriële sabotage. We blijven het volste vertrouwen behouden in de hoge kwaliteit van het eten en de hygiëne van onze keuken." (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baptisten pakken uit met waterbestendige bijbel

    Baptisten pakken uit met waterbestendige bijbel


    De Amerikaanse Zuidelijke Baptisten hebben aan een illustere reeks "themabijbels" een nieuwe toegevoegd: de waterbestendige bijbel.
     
    De waterbestendige bijbel is handig voor christenen die van outdooractiviteiten houden, of desnoods van onderwatersport. Maar, zo zeggen de initiatiefnemers, hij kan ook enorm handig zijn voor zendelingen die in de buitenlucht preken of voor legerpredikanten op buitenlandse missies, meldt het Nederlands Dagblad.
     
    De bladzijden van de waterbestendige bijbel zijn synthetisch, er komt geen papier aan te pas. Met de juiste stiften kunnen bovendien passages "gewoon onderstreept worden". De twee bedenkers zijn inmiddels met een uitgever in zee gegaan. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen straf voor journaliste die visjes vergiftigt op tv

    Geen straf voor journaliste die visjes vergiftigt op tv


    In Denemarken heeft een rechter een journaliste vrijgesproken voor de vergiftiging van 12 visjes tijdens een tv-uitzending. Lisbeth Koelster had in het consumentenprogramma 'Kontant' een sterk verdund staaltje antiroosshampoo bij de dieren gegoten, om aan te tonen dat het product giftige schimmel- en bacteriedodende stoffen bevatte.

    Klacht
    12 van de 13 visjes overleden binnen de drie dagen, waarna een dierenarts een klacht indiende. Hij vond dat Koelster onnodig lijden had veroorzaakt, en zo de wetten op de dierenbescherming en op experimenten met dieren had overtreden. In eerste aanleg werd ze schuldig bevonden, maar kreeg ze geen straf.

    Vrijspraak
    Ze ging echter in hoger beroep, waarna de rechters van het hof van beroep in Kopenhagen oordeelden dat de conventie van de Raad van Europa over de bescherming van dieren bij laboratoriumproeven niet van toepassing is. Daarnaast menen ze dat niet voldoende aangetoond is dat de journaliste angst en lijden heeft veroorzaakt bij de dieren. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celstraf met uitstel voor drol in slaatje uit wraak tegen baas

    Celstraf met uitstel voor drol in slaatje uit wraak tegen baas

    Een afwasser van een restaurant in de Franse stad Lorient is veroordeeld tot een maand cel met uitstel en een boete van 1.000 euro omdat hij een slaatje in het restaurant 'gegarneerd' had met zijn eigen uitwerpselen. Dat meldt de website 20minutes.fr.

    De 35-jarige man moest voor de correctionele rechtbank van Lorient verschijnen wegens vervalsing van voedingswaren. Hij had op 14 januari 2009 zijn drol gedraaid omdat hij wraak wilde nemen op zijn baas, met wie hij in conflict was.
     
    Ontdekt
    De uitbater ontdekte het extra ingrediënt in de salade nog voor die in het restaurant zelf terechtkwam. Hij bracht het slaatje naar het commissariaat voor onderzoek. De analyse bevestigde dat het om menselijke uitwerpselen ging. (belga/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flitspaal uitschakelen kinderspel (video)

    Flitspaal uitschakelen kinderspel (video)

    flitspaal uitschakelen kinderspel video

      Een digitale flitspaal uitschakelen, is kinderspel. Vlaams parlementslid Jurgen Verstrepen (Lijst Dedecker) begrijpt niet waarom het Vlaamse gewest de toestellen niet beter beveiligt.

    Naast elke flitspaal staat er een elektriciteitskastje. Die kan geopend worden met een simpel sleuteltje uit de betere doe-het-zelfwinkel. Kostprijs: 14 euro.

    Van zodra het kastje open is, kan je de stroom afzetten. Normaal gezien riskeer je geen boete omdat je niets stukmaakt.

    Bekijk een reportage

    Het Agentschap Wegen en Verkeer ontkent dat de sleuteltjes zomaar vrij te verkrijgen zijn.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!