De zelfgesneden verse frietjes, en de lekker perfekte afgekruide tournedos....met de juiste quison..... heeft ons enorm gesmaakt..... wetende dat we nu in het restaurant waarschijnlijk aan ons tweede fles peperdure wijn zouden begonnen zijn.... wegens wachten op het keukenpersoneel....
Theo is ondertussen ook al gewoon om rundsvlees niet echt, 100% uitgebakken te eten..... maar lekker au point!.... De buurman had ons gisteren een beker met zelfgemaakte mayo gebracht... en ik vind hem anders smaken dan hetgeen ikzelf in mekaar flans.... maar zeker en vast niet te versmaden,want ik vind hem verduvelt lekker .... ik denk dat hij hem met de hand roert... ik darentegen gebruik de staafmixer in een grote bokaal ( ooit van een goed merk mayonaise geweest en die hergebruik ik steeds)Voila... dat was het voor vanavond.... nog lekker nagenieten met een lekker glas wijn... en waarschijnlijk zal ik een reeks bij you-tube opduikelen..... iets over victoriaanse keuken of spookhuizen in Engeland.. want daar zijn ze ginder enorm mee in doende... meschien moeten wij hier beter opletten, en hebben wij ook wel geesten in onze huizen..... want die zijn toch ook al enkele eeuwen oud
|