Ik had gisteren stoofvlees klaargemaakt voor meerdere keren, 1X de ajuin en het vlees in gepaste stukken is gesneden, en gekruid... en gebakken is er eigenlijk niet veel werk meer aan... dan zachtjes te laten sudderen..............
S'anderendaags is het altijd lekkerder dan zo direct van de stoof... op tafel............ maar twee dagen na mekaar hetzelfde is voor ons ( verwende foodie's) iets te simpel........ dus vandaag er een groentemengeling bijgevoegd en nog even laten trekken, zodat de princesseboontjes, worteltjes mais en paprika, de tijd kregen om gaar te worden... en aangezien ik alles redelijk klein had gesneden gaat dit eigenlijk super vlot....; samen met zelfgedraaide kroketten om duimen en vingers af te likken.......... Ik ben een heel tijdje geleden over geschakeld van frituurolie, naar ossewit.... en het is echt een hele smaakverbetering...............Het is echt zinnenstrelend..... de ouderwetse frietvetgeur, blijft nog wel een tijdje hangen maar stoort niet.... het roept enkel maar nostalgie op
|