Het water kwam niet in mijn mond, maar droop van mijn kin, als ik aan de sabayon van belgische pikels dacht... ik heb bloemkool in de tuin aardappels in de provisie... en pikels in de ijskast... en wie heeft er nu geen eitjes in voorraad...
DUS!.......... een paar lekkere korteletten uiteraard mooie magere met een mooi beentje voor de smaak... de aardappeltjes en de super verse bloemkool gestoomd !! de korteletjes lekker gebakken met olijfolie/hoeveboter... en dan eventjes in de weer om sabayon te maken met een paar lekkere goeie lepels pickels ... van vlaamse bodem, ( als ze op zijn maak ik ze in het vervolg zelf , ik hoop dat mijn provisiekast dan al klaar is !!)
Het is zoals Theo zegt een combinatie om duimen en vingers af te likken... eigenlijk niets vettig... maar OOoooo zo intens van lekkere smaken..... Als ik dit later aan mijn gasten presenteer zal menig mens zijn bord willen aflikken !!
Het bord kon bevalliger geschikt worden, maar voor eigen gebruik ... en super grote honger en goesting.... was dit toereikends :-)
|