Dus deze avond heb ik dan vers gesneden frietjes gebakken in ossewit met een goeie grote entrecote ( meegebracht van den belgique, want hier is dat bepaald stukje vlees onbetaalbaar !)en ik moet zeggen de smaak van onze biefstuk is ook anders , die prefereer ik boven de franse kwaliteit, die is over het algemeen héél dun gesneden, en taai, een goeie kwaliteit betaal je al gauw rond de dertig euro de kilo !! Daar heb ik dan wel mijn Iers vlees voor !! Het kan natuurlijk niet alle dagen feest zijn en dat vleesje wordt bewaard en gekoesterd voor een speciale gelegenheid !! en zijn wijzelf tevreden met entrecote van om en bij de 16 euro de kilo, dat is dan in België een mooie kwaliteit !!
Zo en nu aan de slag , aardappels schillen en ze voorbakken zodat we straks een heerlijk warm maaltje naar binnen kunnen spelen !!
Het tweede paar luiken voor het gelijkvloers (straatkant) ligt te drogen... en ik moest dringend mijn sokken voorraad aanvullen de mensen die geproefd hebben willen meer, zalig toch !!!
|