Ik heb eerst mijne pruttelpot in mekaar gestoken, want deze avond is het goulasch op mijn manier !! dus lekker vlees, tomaten worteltjes etc. zoveel mogelijk uit eigen tuin ( dus nu diep gevroren) dat moest dus allemaal nog wat gehusseld worden en sommige ingredïenten hebben een speciale bewerking nodig op het vuur, die maken dat de smaak extra lekker wordt, dat zijn zo van die kleine kneepkes die je hier en daar opraapt, leest of ondervind.... in de loop van je kookperikels !
Gisteren een paar gezellige uurtjes beleefd bij de buurtjes !! en vandaag doen we het nog een beetje kalmer !! morgen terug de volle sloef !!
![](http://blogimages.seniorennet.be/zon_en_zweet_in_frankrijk/1519888-0bc8a2e1cc481e7106e065752501dcdf.jpg)
![](http://blogimages.seniorennet.be/zon_en_zweet_in_frankrijk/1519888-7e0cf8ce0cbc0ee08ff33185c3e87a59.jpg)
|