Ik heb eens iets anders als beleg verzonnen, ik heb heerlijke witte aubergine's en die moeten natuurlijk ook verbruikt worden ( zelfs rauw , zijn die niets bitter)... salami, lekker vers afgesneden parmaham, champignons, salami, zwarte olijfjes ,uien, een lekkere pittige tomatensaus voor de bodem, verschillende kazen, paprika.. het kan niet op.... Mijn manneke verdient het allerbeste, van het allerbeste!!
hij heeft een heel tijdje staan rijzen !! dus het zal denkelijk een hele lekkere dikke, luchtige bodem zijn, met een krokant randje !!..... njam, ik kan me niet voorstellen dat wij die kartonnen gevallen van de winkel zouden moeten opeten !
Als we in antwerpen zijn , is er een pizzeria op de hoek van de straat, zo een pizzafoon toestand, je kan die daar dan ook gaan afhalen natuurlijk, maar keer , voor keer, heb ik van die pizza's maagpijn !!... en ze ruiken ook helemaal anders dan mijn eigen gemaakte ... alhoewel ze zijn wel lekker !! zeker de looksaus die je der bij krijgt en de combinatie's zijn ook niet slecht !!.... maar voor een 10e van de prijs maak ik een dubbel zo grote, met dubbel zoveel beleg en zonder dat je der maagpijn van krijgt !!....
|