maar dat voor morgen, gaat nog vele lekkerder zijn.... dat is dus de bolognese die ik dan verder afwerk met de typische mexicaanse kruiden, geen mengeling van likt m'n vestje, nee allemaal zelf mooi naar eigen goesting en vermogen.... gekruid... niet iedereen zijne smaak is hetzelfde !!....dus maken wij onze kruidjes op maat ..... morgen gaan de bonen erbij... en de verse koriander.... die laat ik niet mee koken .. d'as de laatste vijf minuutjes ... en dan met lekkere zelfgemaakte wraps... alé, ginder noemen ze dat tortillia's.... bloemtortillia's, ik neem altijd de helft fijn maismeel, half huishoudelijk meel en dat werkt voortreffelijk en geeft toch die typische smaak a la mexico.....de tortillia's zijn dus platte pannekoeken infeite... het is een deeg zonder gist;... en als je het goed doet, wordt het broodje toch 1 dikke ballon in je panneke..... ik gebruik daar een tefal pannekoekenpan voor !... en of je het gelooft of niet, daar eet je, jezelf onwezelijk aan..... ik probeer zoveel mogelijk de originele kruiden van een vreemd gerecht te gebruiken.... en het is echt, zonder liegen ook het beste.... die van de commerce is echt niet te vergelijken...soms doe ik al eens een pan mee naar kennissen van ons hier in de regio.... en die zijn daar echt verzot op.... maar , niet iedereen kookt graag, je hebt er ook die liever smiekelen !! .... het is hun gegunt , want wij varen daar ook niet slecht... het 1e plezier is het andere waard !
|