Deze voormiddag de vriezers ingeduikeld... om beestjesvlees te halen... en tomaten voor de pizzasaus !
Kom ik een uur later tot de vaststelling dat er een pak abrikozen bij de tomaten was geraakt en ik die aanzien heb dus voor tomaten... d'as niet erg..... terug nog een pak tomaten gaan halen... en inplaats van een gerolde bisquit... wordt het een abrikozentaart...; Deels een recept uit een franse kookboek en omdat ik altijd buiten de lijntjes kleur een gedeelte mijn eigen creatie... namelijk " knubbelkes" .. De belgische Limburgers weten zeker en vast wat het is !! ... en we zien wel als het uit de oven komt
eerst wat gestofzuigd... en afgestoft en nu kunnen we dus lekker rotzooien met ons eigen ding...... om dan tegen een uur of vier lekker te genieten van een super de luxe gekregen wijntje.... van mensen die nog de kunst kennen van herkentelijkheid.... ( ge kunt niet geloven hoe goed zo een tof gebaar aanvoelt , dat wijntje smaakt dubbel zo lekker omdat we weten dat dit met een goed hart gegeven is !)
|