EErst Theo geholpen om de vleugels van de hele grote dubbele ( eigenlijk drie deuren) in het geplaatste geraamte te hangen... en dan morgen verder doen... de rijst is gekookt en staat af te koelen de kippefilet is in stukjes gescheurd... en kan straks in de nasi verwerkt worden ... ( het vlees is het lekkerst als het op voorhand gekruid is )en nu mijn mateke getrakteerd op een hemels biertje ( althans dat vind ik) Leffe Ruby... het heeft wat weg van kriekbier, maar is het niet...het is dus de smaak van rode vruchten met een ondertoon van rozenhout... ik heb nog nooit vanzeleven op rozenhout gekouwd.... maar de geur omgezet naar een smaak dat is het zo wat.. ik weet niet echt hoeveel chemie er aan te pas is gekomen.... maar swat.. ik vind het lekker !.. en een grote bierdrinker ben ik zowiezo al niet... als wij naar West-malle bij de paterkes iets gaan eten en drinken wil ik altijd stoer doen dus de grote mens uithangen.... en dan is dat het echte van het echte.. daar gebrouwen en van't vat.... wel dan krijg ik er hooguit zo eentje uit.. de tweede die wil ik ook nog wel , maar dan heb ik al hulp nodig , dat zijn altijd zo van die grote kuipen amai zenne !!..; maar wel lekker.... en de chef-kok van de paterkes die weet er ook wel raad mee.. de gerechtjes zijn goed betaalbaar .. en ongelofelijk lekker , je zou bijna zeggen hemels
Zo ik heb van een borduuselke een proefje gemaakt, en ik ga het toon op toon doen eerst de vlinders ... en daarna bekijk ik de zaak nog eens !
|