Ga ik dus schorseneertjes klaarmaken met bechamelsaus... gekookte aardappeltjes... en gepaneerde varkenslapjes... een soort van mini-snitsels... heerlijk... eenvoudig... Het is echt bar koud ... zelfs in de ( gesloten) schuur is het min vier graden !!... een pot hete soep zou niet misstaan... maar teveel aan de lekkere wafeltjes gezeten... dus de soep die zal voor morgen zijn.... Iedereen is het er over eens ... mijn eigen uitgedokterd receptje voor de (bewaar)wafeltjes... eigenlijk meer koekskes... in de vorm van een hartje... zijn echt het lekkerst... en weinig gekochte koeken zullen daar aan kunnen tippen ( beweerd men)... als afwisseling zou ik ook nog een helft van die wafeltjes in de gesmolten chocolade kunnen dopen.... een beetje meer " fancy " zullen we maar zeggen.... maar zo zijn ze ook echt niet te versmaden als je er eentje geproefd hebt, ben je gewoon verloren en begin je te schranzen.....
Voila ik heb zelfs een dubbel hartjesijzer bij... als dat geen geluk is... zo gaat dat wat vlugger vooruit hé !!.... in de plaats van een uur of drie zal ik nu op een goed uur klaar zijn denk ik ... laden en lossen... Ik heb ondervonden dat de wafeltjes 6 minuten moeten bakken anders zijn ze volgens mij nog rauw van binnen dus klef !..
|