Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Wings
The Wings
Om Band On The Run te bekijken druk op de foto.


.
Paul McCartney and Wings, later alleen Wings, was een supergroep die werd opgericht in 1971 door Paul McCartney, zijn vrouw Linda McCartney (geboren als Linda Eastman), Denny Laine (geboren als Brian Hines) en Denny Seiwell. Ondanks de vele personele wisselingen, was Wings erg succesvol in de jaren 70. De enige drie constante leden van Wings waren Paul McCartney, Linda McCartney en Denny Laine.

Nadat de Beatles in 1970 uit elkaar waren gegaan, had Paul McCartney twee solo albums gemaakt: McCartney I en Ram. Reeds bij de opnamen van Ram had Denny Seiwell de drums gespeeld. Voor zijn derde album werd Denny Laine (ex-Moody Blues) er bij gevraagd en Wings was ontstaan. Volgens Paul McCartney viel de naam van de groep hem in tijdens de moeilijke geboorte van zijn dochter Stella in 1971.

Het debuutalbum van Wings, Wild Life, werd uitgebracht in december 1971 maar werd slecht ontvangen. Met de toevoeging van gitarist Henry McCullough, ging de band op "verrassingstournee": de groep ging scholen en universiteiten langs en speelde daar onaangekondigd.

Vervolgens bracht Wings in 1972 een aantal singles uit. De eerste single "Give Ireland Back To The Irish" werd geboycot door de BBC, maar haalde toch een 16e plaats in de top-40. Als reactie daarop werd een kinderliedje uitgebracht "Mary Had a Little Lamb". De volgende single "Hi-Hi-Hi" werd opnieuw geboycot BBC, nu voor de vermeende seksuele lading en de verwijzing naar drugs. De B-kant "C Moon" werd in plaats daarvan wel gedraaid. In oktober 1972 werd het nummer "Live And Let Die" opgenomen als soundtrack van de gelijknamige James Bond-film.

In 1973 kwam de eerste nummer-1-hit met "My Love". Dit nummer kwam van het album Red Rose Speedway. Na een succesvolle tour door Groot-Brittannië, verlieten Henry McCullough en daarna ook Denny Seiwell de groep. Wings reisde daarom als trio af naar Lagos waar de opnamen plaatsvonden van het volgende album Band on the Run. Dit album kreeg goede kritieken en werd het meest succesvolle album van de band. Zowel het titelnummer als "Jet" werden grote internationale hits. Het album zette Wings als groep op de kaart. Wings werd vervolgens aangevuld door Jimmy McCulloch op gitaar en Geoff Britton op drums (die later weer werd vervangen door Joe English).

In die bezetting toog de groep in januari van 1975 naar New Orleans om het album Venus and Mars op te nemen. Van dit album wordt het nummer "Listen to what the man said" een hit. In het najaar van 1975 ging Wings op een wereldtournee: Wings over the World. Deze tour startte in het najaar van 1975 in Bristol, trok daarna naar Australië, Europa, Amerika en eindigde terug naar Europa in september van 1976. Het Amerikaanse deel van de tour werd vastgelegd op het 3 dubbel live album Wings over America. Eén van de shows in Seattle voor 60.000 mensen werd op video vastgelegd met de naam "Rockshow".

Het album Wings At The Speed Of Sound werd opgenomen in januari 1976. Na het Australische deel van de Wings over the World - tour, nam Wings een korte pauze voor vakantie en in januari 1976 werd tijd gereserveerd in de Abbey Road Studios in Londen om Wings at the Speed of Sound op te nemen. Het was de eerste keer dat Wings weer een album in Engeland opnam sinds Red Rose Speeway. Van dit album kwamen twee grote hits: Silly Love Songs em Let 'em in. Silly Love Songs was een reactie van Paul McCartney op criticasters dat zijn songs te oppervlakkig zouden zijn.

Vanaf februari 1977 werkte Wings aan het vervolg-album London Town, maar de derde zwangerschap van Linda McCartney betekende dat er veel meer tijd was voor de opnamen dan gepland. De opname sessies worden daarom voortgezet op de boot "Fair Carol" in de Maagdeneilanden. Tijdens de opnamen verlaat Jimmy McCulloch Wings voor The Small Faces en Joe English gaat met heimwee terug naar Amerika. Tijdens de opname sessies, in september 1977, wordt ook het nummer "Mull of Kintyre" opgenomen als ode aan het gelijknamige schiereiland in Argyll, Schotland, waar Paul McCartney een huis heeft. De single Mull Of Kintyre is een enorme hit, maar komt niet op het album. De single was de meest verkochte single ooit tot deze in 1984 voorbij werd gestreefd door "Do They Know It's Christmas" van Band Aid. Tot op de dag van vandaag blijft "Mull of Kintyre" één van de meest verkocht platen die niet voor liefdadigheid werd gemaakt. Uiteindelijk wordt het album London Town in maart 1978 uitgebracht. Het titelnummer en vooral "With A Little Luck" worden hits.

Later in 1978 komen Laurence Juber en Steve Holly bij de band. Beïnvloed door punk en new wave wordt het geluid van Wings ruiger, wat blijkt uit het album Back To The Egg uit 1979. Dit album wordt goed ontvangen, maar verkoopt verhoudingsgewijs matig. Op deze plaat staan twee nummers van het speciaal opgerichte Rockestra met John Bonham en John Paul Jones van Led Zeppelin, Gary Brooker en Pete Townshend van The Who. In 1979 ligt Wings verder grotendeels stil en Paul McCartney werkt aan zijn derde soloplaat McCartney II. Dit album bevat vooral experimentele muziek die sterk leunt op synthesizers. In november en december van 1979 treedt Wings voor het laatst op in Groot-Brittannië. Tijdens een show in Glasgow wordt een live-versie van het nummer "Coming Up" afkomstig van het album McCartney II opgenomen. Dit nummer wordt in 1980 een grote hit, maar het zou tevens de laatste single van Wings worden.

Plannen voor een nieuwe wereldtournee in 1980 worden afgelast in januari 1980 wanneer Paul McCartney op het vliegveld van Tokio wordt gearresteerd voor het bezit van drugs. Hij wordt na 10 dagen vrij gelaten, maar de tournee wordt toch afgezegd. In 1980 werkt Wings door aan nieuwe nummers, maar die worden niet uitgebracht. Laurence Juber en Steve Holly verlaten daarom Wings. Uiteindelijk wordt op 27 April 1981 bekend gemaakt dat ook Denny Laine Wings zal verlaten en dat daarmee Wings ophoudt te bestaan.

In de beginjaren werd Wings vaak beschouwd als een soort begeleidingsband voor Paul McCartney. Na het succes van Band on the Run wordt Wings echter steeds meer beschouwd als een echte band. Zo schreven zowel Denny Laine als Jimmy McCulloch enkele songs voor Wings. Daarnaast verzorgden Denny Laine, Jimmy McCulloch, Joe English en Linda McCartney enkele malen de 'lead vocal'. Het was echter duidelijk dat Paul McCartney de leider en de ster van Wings was. Gedurende de 10 jaar dat Wings bestond, waren er nogal wat personele wisselingen, waarbij Wings tweemaal werd gereduceerd tot een trio.


06-05-2008 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Faith No more
Faith No More
Om I!m Easy te bekijken druk op de foto.


.

Faith No More (soms afgekort tot FNM) is een rockgroep uit San Francisco, Californië. Ze werd in 1982 opgericht, en bestond tot 1998. Faith No More is bij het grote publiek waarschijnlijk het bekendst door de hits "Epic" en "Easy", een cover van de Commodores.

De muziek van Faith No More laat zich omschrijven als een kruising tussen metal, hiphop, funk, popmuziek en progressive rock, en zelfs soul-, jazz- en country-invloeden zijn te horen in enkele songs. Hun stijl wordt soms ook wel alternative metal genoemd. De band wordt beschouwd als een van de belangrijkste voorlopers van het nu-metalgenre.

In 1982 werd de band opgericht door Roddy Bottum (keyboard), Mike Bordin (drums) en Bill Gould (basgitaar), alle drie ex-leden van de band Faith No Man, en Jim Martin (gitaar). De band heeft tot 1985 een hele reeks zangers versleten, waaronder Courtney Love. Chuck Mosley was de vaste zanger voor de eerste twee albums, We Care A Lot uit 1985 en Introduce Yourself uit 1987.

Faith No More was in die tijd vooral berucht om de gevechten die binnen de band plaatsvonden. In 1988 werd om die reden Mosley uit de band gezet en vervangen door Mike Patton.

Mike Patton is een sterke zanger, die zonder problemen kan overschakelen van rappen in zingen en eenvoudig verscheidene zangstijlen en -genres weet te beheersen. Mede dankzij zijn vocalen werd de single "Epic" een grote hit; de bijbehorende videoclip was regelmatig op MTV te zien. Het derde album The Real Thing werd mede dankzij deze hit een groot succes en de doorbraak was een feit.

In 1992 kwam het vierde album uit, Angel Dust. Ook dit album was een succes. Na de tournee voor dit album verliet Jim Martin, de gitarist, de band. Hij werd voor de opnamen van het vijfde album (King for a Day, Fool for a Lifetime uit 1994) vervangen door Trey Spruance, de gitarist van Mike Pattons voormalige band Mr. Bungle. Spruance werd tijdens de tournee vervangen door Dean Menta, die weer tijdens de opname van het zesde album Album of the Year uit 1997 werd vervangen door John Hudson.

Op 20 april 1998 werd de band ontbonden, waarna alle leden hun eigen weg gingen. Zo richtte Mike Patton Fantômas op. Eind 1998 verscheen het verzamelalbum Who Cares A Lot?, als een terugblik op de carrière. Drummer Mike Bordin sloot zich, kort na het opheffen van Faith No More, aan bij Ozzy Osbournes band.


06-05-2008 om 11:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Liefste
Mijn liefste
De afbeelding “http://img84.imageshack.us/img84/501/go4angelinajolie385hf8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
laat me mijn liefste,
jou nog eenmaal zien,
slapen zonder zorgen,
dromen over jou.

Laat me mijn liefste
je huid nog eenmaal voelen,
herinneringen aan vroeger,
ik en jij.

Laat me mijn liefste,
jouw stem nog een keer horen,
zo kan ik later beweren,
dat mijn engel tot me sprak.

laat me mijn liefste,
jou hand even nemen,
zo wordt voor mij het afscheid,
toch een beetje minder zwaar

of geef  mij men liefste,
nog 1 laatste kans,
waarmee ik kan bewijzen,
dat ik zielsveel van je hou.

Dus laat me mijn liefste,
of ga nu maar weg,
rijk me de hand,

of duw eens goed door,

zo weet ik weer
waar ik volgens jou nu hoor…,

06-05-2008 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Croce
Jim Croce
Om Working'At The Car Wash Blue te bekijken druk op de foto.

.
James Joseph (Jim) Croce (Zuid-Philadelphia, 10 januari 1943 – Natchitoches, 20 september 1973) was een Amerikaanse singer-songwriter. Hij brak door bij het grote publiek na zijn vroegtijdig overlijden.

Zijn eerste succesvolle album You don't mess around with Jim maakte hij in 1972. Van dat album is vooral Operator bekend geworden. In 1973 brak hij echt door met de single Bad, bad Leroy Brown. Dit liedje is later succesvol gecoverd door Frank Sinatra. Vanwege zijn toenemende succes begon Croce in 1973 aan een volgende tournee. Na een optreden in Natchitoches is hij omgekomen bij een vliegtuigongeluk.

Jim Croce is vooral bekend geworden met melodieuze, gevoelige liedjes zoals I got a name en Time in a bottle. Dit laatste nummer en ook andere van zijn songs zijn in Nederland vertaald en bewerkt door Cornelis Vreeswijk.


05-05-2008 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kostuums The Supremes op tournee

Kostuums The Supremes op tournee

Om Baby Love te bekijken druk op de foto.

.
Meer dan vijftig kostuums die zijn gedragen door The Supremes worden deze maand tentoongesteld in een Londens museum. Voormalige Supreme Mary Wilson noemt de tentoonstelling "een droom die uitkomt".

"Ik bewaar deze outfits al langer dan dertig jaar", zegt de nu 64-jarige Wilson. "Ik ben dolblij dat ze worden tentoongesteld." Na de tentoonstelling in het Victoria and Albert Museum in Londen gaat de show op tournee naar musea in Blackpool, Birmingham en Bristol.

The Supremes begonnen in 1959 als een dameskwartet onder de naam The Primettes. De groep bestond na enkele wisselingen uit Diana Ross, Mary Wilson en Florence Ballard, die hits scoorden als 'Baby love' en 'Stop! In the name of love'.

05-05-2008 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina met The Edge in Nice

Brad en Angelina met The Edge in Nice

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_381461.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Brad Pitt en Angelina Jolie zijn alvast aan de Côte d'Azur neergestreken, waar volgende week het Filmfestival van Cannes start. Het voorbije weekend kregen ze in Nice het gezelschap van U2-gitarist The Edge. Altijd handig, zo iemand die een beetje gitaar kan spelen bij de barbecue.

Angelina wil in Frankrijk bevallen van haar tweeling, als eerbetoon aan wijlen haar Frans-Canadese moeder.

05-05-2008 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Anthony
Marc Anthony
Om You Sang To Me te bekijken druk op de foto.

.

Marc Anthony (New York City, 16 september 1968) geboren als Marco Antonio Muñiz, is een Puerto Ricaan-Amerikaans zanger-songwriter en acteur.

Anthony is vooral populair in Latijns-Amerika door zijn salsamuziek. In 1999 zien we hem voor het eerst in de Nederlandse hitlijsten. Samen met Tina Arena zingt hij de ballad I want to spend my lifetime loving you, soundtrack van de film The Mask of Zorro, de top 10 in. Later volgden nog enkele hits, waaronder de top 3 hit You sang to me.

Hij speelde onder andere een rol in de film Man on Fire.

In 2004 trouwde hij met zangeres Jennifer Lopez, met wie hij zoontje Max en dochter Emme kreeg.


05-05-2008 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet niet wat ik denk
Weet niet wat ik denk
De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Allison_Mack_007.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Weet niet wat ik denk of voel
Hoofd slaat tilt als ik aan je denk
Wil nooit weg als ik bij je ben
Volg m’n hart maar m’n hoofd protesteert
Ik vertrouw je steeds meer en meer
Als je in m’n ogen staart
Of je armen om m’n middel slaat
Verdwijnt twijfel als sneeuw voor de zon
Vraag me niet waar of wanneer dit gevoel begon
Geniet ervan zoals ik nooit eerder kon

Maar ergens schuilt het gevaar
Dat we er niet kunnen zijn voor elkaar
En dat gevoel ontboezemt angst
Weet niet hoe lang ik dit nog verbergen kan
Langzaam vind je de weg naar m’n hart
Bereik je het doel of blijf je ook zoeken
In de doolhof van onze aarzeling

04-05-2008 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue wordt maandag geridderd in Parijs

Kylie Minogue wordt maandag geridderd in Parijs

Om In My Arms te bekijken druk op de foto.

.
Kylie Minogue wordt maandag in Parijs geridderd in de orde van kunst en letteren. Dat meldt 'BBC News'. Ze ontvangt de onderscheiding voor haar bijdrage aan de verrijking van de Franse cultuur. "De Franse cultuur heeft een grote invloed op mij gehad en ik heb veel respect voor de Franse kunst en mensen", zegt de 39-jarige popster.

De Franse minister voor cultuur en communicatie reikt de prijs uit. Met de onderscheiding treedt Minogue in de voetsporen van Bob Dylan, Meryl Streep en Uma Thurman.

Dinsdag start de wereldtournee van Minogue in Parijs. In februari won ze nog een Duitse prijs, De Gouden Camera, die aan haar werd uitgereikt voor beste internationale artiest.

04-05-2008 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse ligt overhoop met producer

Amy Winehouse ligt overhoop met producer

Om Rehab te bekijken druk op de foto.

.
Amy Winehouse is woedend de studio in Oxford uitgerend nadat producer Mark Ronson haar de nieuwe titeltrack voor de nieuwe James Bond-film liet horen. Het succesvolle duo werkte de afgelopen weken aan de single voor de film 'Quantum of solace', maar de diva was niet tevreden met het eindresultaat. Volgens Ronson is Winehouse niet klaar om weer muziek op te nemen. Dat vertelde hij gisteren aan de tv-zender 'Sky News'.

"Uitvlucht"
Het tweetal, dat verantwoordelijk was voor de hit 'Valerie', heeft sinds de aanvaring geen woord meer met elkaar gewisseld. Ronson betwijfelt of het nummer überhaupt nog ooit uitkomt. "Ik denk het niet, tenzij een wonder plaatsvindt en iemand de tekst inzingt, maar waarschijnlijk niet", zei de 32-jarige producer.

Zijn uitspraken op televisie maakten Winehouse helemaal furieus. "Amy was niet blij met het eindproduct en liet dat merken. Ze is juist klaar om zich op het project te storten na haar turbulente periode. Het is juist een uitvlucht voor haar om zich te richten op muziek", aldus een woordvoerder van Winehouse.

"Niet klaar voor"
Ronson was ook verantwoordelijk voor het megasucces van het album 'Back to black' en is druk bezig aan de opvolger. Hij geeft toe niet zeker te zijn of het album er gaat komen. "We hebben wel iets geprobeerd, maar Amy is er gewoon nog niet klaar voor."

Het zit Winehouse de laatste tijd niet mee. De verslaafde zangeres moest zich vorige week melden bij het politiebureau, omdat ze zich had misdragen in een bar. Twee mensen raakten gewond en deden aangifte. De 24-jarige Winehouse kwam er met een berisping vanaf.

04-05-2008 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lene Marlin
Lene Marlin
Om Sitting Down Here te bekijken druk op de foto.

.
Lene Marlin Pedersen (Tromsø, 17 augustus 1980) is een Noors zangeres. Naast het zingen maakt ze haar eigen songteksten. Marlin heeft scoort vooral hits in Noorwegen en Italië.

Lene Marlin werd ontdekt toen ze bij het lokale radiostation NRK Tromsø een proefopname maakte. Zo kwam ze in contact met EMI Noorwegen, waar haar een contract werd aangeboden. In oktober 1998 kwam in Noorwegen haar eerste single Unforgivable Sinner uit, die in een recordtempo op nummer 1 in de Noorse hitlijsten kwam. In drie dagen werden 50.000 exemplaren verkocht: nooit eerder werden er in Noorwegen zoveel exemplaren van een single verkocht. Het nummer stond in totaal acht weken lang in de hitlijsten. Later werd het ook nog nummer 1 in Frankrijk toen het werd gebruikt in de film Mauvaises Fréquentions.

De tweede single, Sitting Down Here, kwam uit in februari 1999 en was tot nu toe haar grootste succes. In maart 1999 verscheen Lene’s debutalbum getiteld Playing My Game. Ook het album verkocht enorm goed en dit was meteen een reden om het in de rest van Europa en Japan uit te brengen. Momenteel zijn van het album ongeveer twee miljoen exemplaren verkocht. In oktober 1999 werd Where I'm Headed als derde single van het album uitgebracht.

Met dit album won Marlin in vijf categorieën een Spellemannspris, vergelijkbaar met de Nederlandse Edison: Beste song in 1999 en Beste song, Beste artiest, Nieuwe artiest en Popartiest van het jaar in 2000. Verder won ze drie Hitawards in Noorwegen voor Beste internationale vrouwelijke artiest, Beste Noorse vrouwelijke artiest en Beste Noorse artiest in 1999 en een MTV Award voor Best Nordic Act. Playing My Game verkreeg in Europa de status van platina.

Het overweldigende succes overviel de zangeres nogal. Om die redenen besloot ze in 2000 een pauze in te lassen. In die periode bouwde ze haar sociale contacten met familie en vrienden weer op. De pauze duurde ongeveer 3 jaar. Pas in 2003 besloot de zangeres om te beginnen met de realisatie van een geheel nieuw album. In september verscheen er een nieuwe single: You Weren't There. In recordtempo bereikte het nummer de eerste plaats in de hitlijsten van Noorwegen en Italië. Het langverwachhte album verscheen tevens in september onder de titel Another Day. Ondanks haar voorgaande successen verkocht deze plaat een stuk minder dan het debuut van de zangeres. De teller staat op 600.000 exemplaren wereldwijd.

Opnieuw nadat alle promotiewerkzaamheden rondom de nieuwe cd waren afgerond, nam Lene de tijd om zich weer te concentreren op haar privé-leven. Niet veel later begon ze in het geniep te werken aan een aantal nieuwe songs, die uiteindelijk resulteerde in een compleet nieuw album. Op deze manier was het voor de zangeres mogelijk om, zonder druk en bemoeienis van buitenaf, nieuwe nummers te schrijven en in te zingen, ondersteund met een band die ze zelf had samengesteld. Het was dus ook voor iedereen, en niet alleen voor haar fans, maar ook voor haar eigen platenmaatschappij een verrassing toen Lene haar derde album presenteerde.

Als eerste single verscheen in april 2005 het rockgetinte How Would It Be. Het nummer werd een bescheiden hit in een aantal Europese landen. Het nieuwe album Lost In A Moment verscheen iets later. Op de plaat liet de zangeres een wat meer volwassener sound horen. Zelf zag ze de cd als haar beste werk tot dan toe. Van Lost In A Moment verscheen in september dat jaar nog een tweede single: What If. Helaas voor Lene werd het geen hit. In Azië daarentegen scoorde de zangeres een grote hit met Still Here, een nummer wat oorspronkelijk I'm Willing To heette en dat afkomstig was van zangeres Faye Wong. Lene bewerkte het nummer en schreef er een geheel nieuwe tekst op. Het liedje verscheen als bonustrack op een speciale editie van Lost In A Moment die enkel in Azië werd uitgebracht.

Anno 2006 is het wat stiller rondom de zangeres. Onlangs is bekend gemaakt dat Lene een duet heeft opegnomen met een Zwitserse rockband genaamd Lovebug. Het nummer zal te horen zijn op een album van de band, dat in juni op de markt zal liggen. Verder zal Lost In A Moment in Frankrijk worden uitgebracht. Het eerste liedje van de cd My Lucky Day verscheen daar enige tijd geleden al als promotiesingle. Overigens werd de zangeres onlangs gespot in Londen, waar ze - volgens insiders - op zoek bleek te zijn naar geschikte plaatsen om concerten te gaan houden.


04-05-2008 om 03:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
03-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringo Starr
Ringo Starr
Om You're Sixteen te bekijken druk op de foto.


.
Ringo Starr - pseudoniem voor Richard Starkey (Liverpool, 7 juli 1940) is vooral bekend als de drummer van de legendarische band The Beatles.

Richard Starkey - Ringo Starr is zijn artiestennaam - ontmoette de andere Beatles (die toen nog Pete Best als drummer hadden) in Hamburg. Hijzelf was toen nog de drummer van de band Rory Storm and the Hurricanes. Op 18 augustus 1962 speelde hij voor het eerst als officieel lid van The Beatles.

Op 11 februari 1965 trouwde Ringo met zijn vriendin Maureen Cox. Op 13 september 1965 werd hun zoon Zak geboren. Op 19 augustus 1967 volgde Jason en op 11 november 1970 werd Lee geboren. Ringo en Maureen gingen officieel uit elkaar in 1975.

Al voordat The Beatles uit elkaar gingen had Ringo twee soloalbums gemaakt: Sentimental Journey en Beaucoups of Blues. In die periode speelde hij ook mee op een plaat van George Harrison en een van John Lennon en Yoko Ono. Ook speelde hij in twee films: Candy en The Magic Christian.

In de jaren die volgden bracht Ringo een aantal soloalbums en singles uit (zijn grootste hits waren It Don't Come Easy, Photograph en You're Sixteen) en speelde hij nog regelmatig met de andere drie ex-Beatles (maar nooit met zijn vieren).

In 1980 ontmoette Ringo tijdens de opnamen van de film Caveman ex-Bond-girl Barbara Bach. Een zwaar auto-ongeluk (waar Ringo en Barbara levend uit kwamen) en de dood van John Lennon maakten het een zwaar jaar. In 1981 trouwden Ringo en Barbara.

In de zomer van 1992 ging Ringo op tournee met zijn All Starr Band, waarin zijn zoon Zak de tweede drummer was.

1994 was een zwaar jaar voor Ringo. In dat jaar overleden zijn goede vriend Harry Nilsson, zijn stiefvader Harry Graves en zijn ex-vrouw Maureen, waarmee hij nog goed contact had (hij was bij haar toen ze stierf).

In 1995 besloten de overgebleven drie Beatles samen met John Lennon's weduwe Yoko Ono dat de tijd rijp was om twee nieuwe Beatles-singles uit te brengen. Free As A Bird en Real Love (oude nummers van John Lennon) werden met moderne technieken in een nieuw jasje gestoken en de Beatles beheersten opnieuw wereldwijd de hitlijsten.

Ringo en Barbara zijn in Monte Carlo gaan wonen en nog elk jaar tourt Ringo door de Verenigde Staten met zijn band.



03-05-2008 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz laat zich weer zien

Cameron Diaz laat zich weer zien

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/diaz2031024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Cameron Diaz heeft zich bij de première van haar nieuwe film 'What happens in Vegas' in Los Angeles voor het eerst sinds de dood van haar vader in het openbaar laten zien, meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Op de rode loper stond medespeler Ashton Kutcher aan haar zijde. Diaz liet zien dat het lachen haar nog niet is vergaan.

Vader verloren
De Hollywoodster verloor twee weken geleden haar vader Emilio. Hij was 58 jaar. Volgens Shawn Levy, de producer van de film, slaat de actrice zich goed door deze moeilijke periode heen. Eerder werd bekend dat de 35-jarige Diaz verstek zou laten gaan op de promotietournee van haar nieuwste film om bij haar familie te zijn. Op de première in Londen was zij dan ook niet aanwezig.

Klucht
In de komedie 'What happens in Vegas' spelen Diaz en Kutcher een stel dat in een dronken bui in het huwelijksbootje stapt in Las Vegas. De volgende dag wint de man een miljoenenprijs aan een fruitautomaat en start een gevecht over de verdeling van het geld tussen de kersverse echtelieden.

03-05-2008 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familielid Nick Cannon bevestigt huwelijk

Familielid Nick Cannon bevestigt huwelijk

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_380248.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Nick Cannon is inderdaad in het huwelijksbootje gestapt met Mariah Carey. Het stel hult zich nog steeds in stilzwijgen, maar een loslippig familielid van de acteur en komiek bevestigt het nieuws. "Hij heeft ons gebeld om er alles over te vertellen", liet Linda Cannon weten aan de Amerikaanse entertainmentshow E! News.

Blijdschap
Linda is blij dat de 27-jarige Nick en de 38-jarige Carey de sprong hebben gewaagd. "Als dit is wat hij wil, dan zijn we blij voor hem", zei Linda. "Verder geef ik geen details."

Snel gehuwd
De muziekdiva en de rapper hebben vaart gezet achter het huwelijk, want de twee leerden elkaar nog maar kort geleden kennen. Cannon figureert als liefje van Carey in de videoclip bij de nieuwe single 'Bye bye' van de zangeres.

Verdachte ring
De eerste geruchten van een op handen zijnd huwelijk kwamen op gang toen Mariah vorige week haar nieuwste verovering meenam naar een feestje in New York. De popster droeg een enorme diamanten verlovingsring om haar ringvinger, die overigens verdacht veel leek op de ring waarmee Nick zijn ex-verloofde Selita Ebanks een jaar eerder verraste.

03-05-2008 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto Lohan gebruikt in controversiële alcoholcampagne

Foto Lohan gebruikt in controversiële alcoholcampagne

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_380491.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De foto met daarop Lindsay Lohan nadat ze werd opgepakt voor dronkenschap achter het stuur en cocaïnebezit, is gebruikt voor een alcoholcampagne. De advertentie verscheen gisteren in de Amerikaanse krant 'USA Today'. De campagne richt zich op alcoholsloten.

"Niet voor iedereen nuttig"
De campagne is gestart door de American Beverage Institute. Boven de paginavullende advertentie staat de tekst 'Alcoholsloten zijn misschien een goed idee voor', met daaronder het gezicht van Lohan afgebeeld. Daarnaast staat 'maar een slecht idee voor', met foto's van drinkende mensen. Directeur van het insituut Sarah Longwell hoopt met de reclame aan te geven dat een dergelijk apparaatje misschien werkt voor iemand die vaker is opgepakt, maar nutteloos is voor iemand die een keer met een slok op achter het stuur gaat zitten met een laag alcoholpromillage.

Advocaat woest
De advocaat van Lohan, Blair Berk is woest over de campagne. "Het is belachelijk dat 'USA Today' een onverantwoorde advertentie in de krant plaatst. Het suggereert dat dronken rijden een traditie is die we hoog moeten houden," zegt hij. "Dronken zakenmensen en dronken huisvrouwen die een avondje stappen, moeten van de weg gehouden worden. Lindsay Lohan staat volledig achter alcoholsloten, die hebben bewezen levens te redden."

"Toegankelijk voor iedereen"
De American Beverage Institute staat volledig achter de keuze voor het gebruik van de foto van Lohan. "De foto is vaak gepubliceerd door de media en was toegankelijk voor iedereen", zegt Longwell. Ook 'USA Today' zegt geen spijt te hebben van de advertentie.

Lohan werd op 24 juli vorig jaar gearresteerd voor dronkenschap achter het stuur. Ook vond de politie cocaïne in haar auto. Ze is al verscheidene keren opgenomen in afkickklinieken en is onlangs weer enkele malen in clubs gespot terwijl ze alcohol dronk.

03-05-2008 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Friends Forever
Friends Forever

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alexis-Dziena-030.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 aanvoelen wannneer je vreugde
beleeft
troosten wanneer je verdriet
hebt
moed inspreken wanneer je in
de put zit
luisteren wanneer je een
luisterend oor nodig hebt
steunen wanneer een moeilijke
beslissing zwaar valt
lachen wanneer er plezier
beleefd wordt samen
bellen om gewoon maar te
bellen
zwijgen as iemand je in
vertrouwen neemt
achter je zielsgenoot staan
op elke wijze dat dat kan
en zo kan je verder blijven
gaan....
maar ik vind dat dit de 9
belangrijkste dingen zijn
die je onder vriendschap kan
verstaan.

Friends forever

02-05-2008 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janis Ian
Janis Ian
Om At Seventeen te bekijken druk op de foto.


.
Janis Ian (geboren als Janis Eddy Fink, New York, 7 april 1951) is een Amerikaans singer-songwriter en auteur.

Ian leerde al op 3-jarige leeftijd pianospelen van haar vader, een muziekleraar.

Op 14-jarige leeftijd debuteerde zij met een zelfgeschreven liedje, Society's Child, die haar in de Verenigde Staten van 1966 meteen nationaal bekend maakte. De tekst ging over een relatie tussen een blank meisje en een zwarte jongen. De discussie of zoiets wel kon brandde los en Janis stond in het middelpunt van de belangstelling.

Haar carrière kreeg verder vorm toen zij het album Between the Lines uitbracht. Het nummer At Seventeen, over de gevoelens van iemand van die leeftijd die zich eenzaam voelt, werd een van haar bekendste liedjes. Andere bekende nummers zijn Jesse, Fly too high, On the Other Side of the Sun, Between the Lines en Stars.

In de jaren '70 maakte zij diverse platen; daarna werd het wat stil rond Ian. Zij trad nog wel op in Nederland in het begin van de jaren '80 met Conny Vandenbos, een bewonderaarster. Zij heeft een plaat met vertaalde liedjes van Janis Ian uitgebracht. Samen zingen ze daarop het duet Don't leave tonight.

Korte tijd was zij getrouwd met een Portugese man. Na een periode van stilte, waarin zij door bedrog door een boekhouder financieel aan de grond zat, kwam ze terug met Breaking silence. Daarbij kwam zij ook uit voor haar homoseksualiteit. Thans heeft zij al jarenlang een relatie en is zij in 2003 getrouwd met Patricia Snyder.

Janis Ian woont in Nashville en treedt nog steeds op, ook in de Benelux. De laatste jaren beweegt zij zich ook op het terrein van het schrijven van science fictionverhalen.

Recente cd's zijn God & the FBI (2002), Billie's Bones (2004) en Folk is the new Black (2006). Het live-album Working without a Net (2003) is een compilatie van haar liedjes en haar beste optredens. Janis' muziek pendelt heen en weer tussen folk, country, blues, en een heel eigen stijl.


02-05-2008 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Cruise stuurde Katie op Scientologykamp"

"Cruise stuurde Katie op Scientologykamp"

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/cruise-katie.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Tom Cruise heeft zijn vrouw op Scientologykamp gestuurd. "Katie werd drie dagen lang aan uitputtende tests onderworpen. Ook volgde ze lezingen en praatsessies. Ze kreeg amper eten en slapen was er ook al niet bij", vertelt een bron.

Katie gestraft
Tom (45) zou bij zijn 29-jarige vrouw en moeder van hun dochtertje Suri (2) op een verblijf in het kamp hebben aangedrongen omdat ze zich niet genoeg voor de Scientology Kerk zou hebben ingezet, schrijft De Telegraaf.

Katies plannen gedwarsboomd
Katie had plannen om naar New York te vertrekken. Ze hoopte haar carrière nieuw leven in te blazen op Broadway maar dat heeft Cruise verhinderd. Het stel gaf elkaar in 2006 het jawoord. Boze tongen beweren dat het sindsdien bergafwaarts gaat met de gezondheid van de brunette en hun relatie.

02-05-2008 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benji Madden wil Paris Hilton huwen

Benji Madden wil Paris Hilton huwen

Om My Only One (Benji Madden) te bekijken druk op de foto.

.
Benji Madden wil Paris Hilton huwen maar dan zal de muzikant nog flink zijn best mogen doen want de blondine heeft niet meteen trouwplannen. De good Charlotte rocker wil de critcasters ervan overtuigen dat zijn liefde voor de blondine oprecht is. "We waren al een stel voor het uitlekte. We kennen elkaar al lang en ik ken ook de echte Paris. Ik weet al langer dat ze een geschikte vriendin en vrouw is", aldus Madden in een interview met de radiozender Sirius.

Kinderen
"Niks kan me gelukkiger maken dan een huwelijk met Paris en wie dat niet gelooft, daag ik uit voor een weddenschap. Ik meen het want ik ben echt verliefd op haar." Madden denkt trouwens ook al aan kinderen. "Ik ben dol op kinderen en babysitten. Ik pas op het dochtertje van Joel en Nicole Richie en doe dat graag."

02-05-2008 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna op stap met Justin Timberlake

Madonna op stap met Justin Timberlake.

Om Madonna ft Justin  Timberlake te bekijken druk op de foto.

.

Madonna en Justin Timberlake hebben Manhattan onveilig gemaakt. Het muzikale duo besloot dat het tijd was voor een feestje na een optreden in de Big Apple. "We vonden dat we allebei veel te hard werken en dat het wel eens tijd werd voor wat plezier", vertelde de Queen of Pop donderdag in de radioshow van Ryan Seacrest op de Amerikaanse zender KIIS FM.

Flinke kater
De zangeres, die bekendstaat om haar strenge fitnessregime en dieet, gaf toe dat ze last had van een flinke kater. "Ik heb een shot tequila genomen en ik heb misschien ook een lemon drop gedronken", vertelde ze. "We hebben ons bezat, zoals ze dat noemen."

Madonna looft Timberlake
De 49-jarige Madonna en de 27-jarige Timberlake werkten samen aan het nieuwe album 'Hard candy' van de Amerikaanse zangeres. Het duo, dat samen een hit scoort met de single '4 Minutes', is goede vrienden geworden. "Hij is ambitieus, maar niet op een irritante manier", vertelt de blondine. "Hij gedraagt zich zeer verantwoordelijk en is goed in wat hij doet. Ik denk dat hij nog een lange carrière voor zich heeft. Hij begrijpt het gestoorde leven van een popster

02-05-2008 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!