Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manu Chao strijkt in juli neer in de Marollen

Manu Chao strijkt in juli neer in de Marollen


http://oi42.tinypic.com/atold1.jpg


Manu Chao geeft op 11 en 12 juli twee concerten op het Vossenplein, in de Brusselse Marollen. De optredens zijn exclusief voor de Benelux. Het is de eerste keer dat het Brussels Summer Festival een concert organiseert dat los staat van het festival zelf. Dat vindt in augustus plaats.

Manu Chao, die met zijn nieuwe groep La Ventura aantreedt, vroeg zelf om het Vossenplein als locatie. Hij is naar eigen zeggen verliefd geworden op het plein.

Manu Chao, die met de groep Mano Negra een stevige livereputatie vergaarde, is solo vooral bekend van nummers als 'Me Gustas Tu', 'Clandestino' en 'Bongo Bong'. Tickets kosten 30 euro en zijn verkrijgbaar via www.fnac.be of www.sherpa.be.  (br.hln)


13-04-2012 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele is rijkste Britse muzikant onder de dertig

Adele is rijkste Britse muzikant onder de dertig

http://desmond.imageshack.us/Himg252/scaled.php?server=252&filename=adeless.jpg&res=medium


Het voorbije jaar mocht Adele 17 miljoen euro naar de bank slepen, waarmee ze meteen de rijkste jonge Britse muzikant werd. De 23-jarige zangeres staat bovenaan de Sunday Times Rich List dankzij het waanzinnige succes van haar album '21', waarvan wereldwijd al meer dan 20 miljoen exemplaren werden verkocht.

Cheryl Cole, Leona Lewis en Katie Melua delen de tweede plaats met 14,5 miljoen inkomsten in het voorbije jaar. Jessie J debuteert in de lijst met 7 miljoen euro.

Bij de jonge acteurs en actrices wordt de lijst opnieuw aangevoerd door Daniel Radcliffe. De 'Harry Potter'-ster is op zijn 22ste 65,5 miljoen euro waard, het voorbije jaar verdiende hij aan zijn jongste film 'The Woman in Black' 7,3 miljoen. Tweede is Robert Pattinson (25), die het voorbije jaar zijn fortuin met 9,7 miljoen aandikte tot 48,5 milljoen euro. Op de derde plaats staat Keira Knightley, met een totaal vermogen van 36,4 miljoen euro. (br.hln)


12-04-2012 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nukkige Axl Rose weigert plaats in Hall of Fame

Nukkige Axl Rose weigert plaats in Hall of Fame

Klik op de foto om ' We will rock you ' te beluisteren





Guns n' Roses-zanger Axl Rose heeft bedankt voor een plaats in de prestigieuze Rock and Roll Hall of Fame. In een open brief heeft hij de organisatie laten weten de inhuldigingsceremonie, die zaterdag wordt gehouden, niet te zullen bijwonen.

In februari leek het er nog op dat deze bijeenkomst in Cleveland, Ohio, het toneel zou vormen voor een reünie van de band die in 1987 doorbrak met het album 'Appetite for Destruction'. In de jaren negentig viel de groep uit elkaar. Axl Rose treedt sindsdien nog wel op onder de naam Guns n' Roses, maar dat is meer een veredelde covergroep.

Rose schrijft dat hij niet wil dat hij zaterdag, ondanks zijn afwezigheid, toch in de Hall of Fame wordt opgenomen. Rose kan al jaren niet meer door een deur met onder anderen gitarist Slash, en wil dan ook niet dat andere (ex-)bandleden, zoals Slash of toetsenist Dizzy Reed, daar mede namens hem het woord voeren. Volgens Rose heeft hij de afgelopen maanden geregeld overlegd met de organisatie van de Hall of Fame, maar krijgt hij de indruk niet welkom te zijn op het evenement. Misschien het gevolg van al dat overleg, Axl? Of enige onredelijke eisen?

Wie zaterdag alleszins wél blij zullen zijn met een plaatsje in de befaamde Hall of Fame zijn onder meer de Beastie Boys en de Red Hot Chili Peppers.


12-04-2012 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stubru's Select brengt vinylplaat uit

Stubru's Select brengt vinylplaat uit


http://oi39.tinypic.com/2w7fm7a.jpg


Op zaterdag 21 april brengt het Studio Brussel-programma Select haar allereerste plaat uit. Op 'Selected Live Sessions', dat naar aanleiding van het internationale concept Record Store Day in de rekken van een aantal vinylwinkels verschijnt, zal exclusief materiaal te vinden zijn uit haar radiosessies.

De exclusieve plaat zal zo'n vijfhonderd keer geperst worden en wordt gratis weggegeven door Studio Brussel. Luisteraars hebben enkel een wachtwoord nodig om de plaat te bemachtigen. Dat wachtwoord maakt Select-presentatrice Kirsten Lemaire tijdens de week voor Record Store Day bekend.

"Het concept van de vinylplaat is speciaal bedacht voor Record Store Day, de internationale feestdag voor de kleine, onafhankelijke platenwinkels. Daar zijn we bij Select enorme fan van", aldus Lemaire. "We staan heel hard achter die kleine platenwinkeltjes."

De platenwinkels zijn onder andere Bilbo in Leuven, Giga Swing in Hasselt, Musicmania en Vynilla in Gent, Fatkat en Tune Up in Antwerpen en The Vinyl Touch in Mechelen. Ook Nederlandse platenwinkel Sounds in Tilburg biedt een beperkt aantal Selectplaten aan.

Voor het ontwerp ging het team van Select op zoek bij zijn eigen luisteraars. Uiteindelijk was het Gert De Clercq die met de eer ging lopen. Hij werd gekozen door presentatrice Lemaire, samensteller Philippe Cortens en Stephen Dewaele van Soulwax en 2 Many DJ's. (br.hln)


12-04-2012 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seal eist co-ouderschap over kinderen met Klum

Seal eist co-ouderschap over kinderen met Klum


http://oi42.tinypic.com/1zxa5hl.jpg


Eergisteren diende zanger Seal, nadat Heidi Klum dat vorige week deed, zijn scheidingsaanvraag in. Daarin eist hij de gedeelde voogdij over zijn vier kinderen met het topmodel. Klum had in haar aanvraag bezoekrecht voor Seal gevraagd.

Het koppel, dat enkele maanden geleden aankondigde uit elkaar te gaan, heeft vier kinderen: Leni (7), Henry (6), Johan (5) en Lou (2). Leni is het kind van Formule 1-baas Flavio Briatore maar Klum was nog zwanger van haar toen ze een relatie met Seal begon en erkende hem ook als vader van Leni.

Vrienden van Seal en Klum verwachten echter geen vechtsscheiding met de kinderen als inzet.

Seal (49) en Klum (38) beroepen zich allebei op "onverzoenbare verschillen" voor het stuklopen van hun huwelijk, dat zeven jaar standhield.


11-04-2012 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Sex Pistols weigerden optreden tijdens Olympische Spelen

The Sex Pistols weigerden optreden tijdens Olympische Spelen


http://oi42.tinypic.com/14iofnn.jpg


Toen de Sex Pistols werden gevraagd een reünieconcert te geven tijdens de Olympische Spelen, weigerde zanger John Lydon omdat de organisatie hun 'Pretty Vacant' wilde censureren.

Lydon in NME: "Ze probeerden ons in te lijven voor de Spelen. Ze willen een vracht celebrities in het stadium rondrijden in open trucks. Je zal dus Naomi Campbell zien in een jurk van Vivienne Westwood, en Madness die 'Baggy Trousers' spelen. En dan wij die 'Pretty Vacant' doen? Maar zonder 'vay-cunt', want dat woord wilden ze censureren. Nee, dankjewel. Ik heb dat niet nodig, ik wil dat niet".

In 2006 weigerden Sex Pistols ook op te dagen toen ze werden bijgezet in de Rock and Roll Hall of Fame omdat ze vonden dat ze niet in musea thuishoren. "Voor geen geld ter wereld ging ik toelaten dat de Pistols een museumstuk werden. Daarna kan je enkel nog in je graf kruipen, vreselijk is dat".

Sex Pistols speelden voor het laatst samen in 2008, tijdens hun Europese Combine Harvester Tour.



11-04-2012 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones studio in

Rolling Stones studio in


http://desmond.imageshack.us/Himg607/scaled.php?server=607&filename=rollingstonesv.jpg&res=landing


De Rolling Stones gaan later deze maand de studio in "om met wat ideeën te spelen", meldt gitarist Ronnie Wood. Hij zegt dat de bandleden "het gevoel weer willen krijgen".

De legendarische rockband bestaat vijftig jaar, en vorige maand liet gitarist Keith Richards nog weten dat daar voorlopig nog geen jubileumtournee aan zou worden vastgeknoopt. Wel gaf ook Richards te kennen dat de Stones binnenkort weer bij elkaar zouden komen.

Ronnie Wood zegt nu dat de band speciaal gaat oefenen voor het vijftigjarig bestaan. "Het is net als conditie opbouwen voor de Olympische Spelen of zoiets. Je moet trainen. Dus gaan we trainen." Wood deed zijn uitspraken in New York na de opening van een expositie met schilderijen van zijn hand, 'Faces, Time and Places'.

Eind vorig jaar speelden de Stones ook nog met elkaar tijdens een vrijblijvende sessie in een Londense studio. Ook voormalig bassist Bill Wyman deed mee. Keith Richards liet weten dat het ging om 'een soort back-to-basics-sessie'.  (br.hln - foto reuters)


11-04-2012 om 09:48 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
10-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga op 29 september in Sportpaleis

Lady Gaga op 29 september in Sportpaleis


http://img137.imageshack.us/img137/8523/ladygaganp.jpg


De populaire Amerikaanse zangeres Lady Gaga start binnenkort met haar nieuwste tournee 'The Born This Way Ball'. Op 27 april geeft ze de aftrap in Zuid-Korea. Vanaf 14 augustus trekt de excentrieke zangeres ook door Europa. Op zaterdag 29 september staat ze in het Antwerpse Sportpaleis. Dat liet de zangeres weten op haar Twitter-pagina en het nieuws werd inmiddels bevestigd door concertorganisator Live Nation.

Tijdens 'The Born This Way Ball' stelt de vijfvoudige Grammy-winnares haar jongste album voor en duikt ze terug in het repertoire van 'The Fame' en 'The Fame Monster'.

Lady Gaga komt voor de tweede maal richting ons landje uit. In 2010 gaf de zangeres vier concerten in het Sportpaleis. Samen met de Britse rockers The Darkness en Lady Starlight als special guests trekt Lady Gaga met haar 'The Born This Way Ball' naar het Antwerpse Sportpaleis op zaterdag 29 september.

Tickets kosten tussen 45 en 90 euro (exclusief servicekosten) en zijn beschikbaar vanaf vrijdag 13 april om 10 uur.


10-04-2012 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dolverliefde Evy Gruyaert verwacht eerste kindje

Dolverliefde Evy Gruyaert verwacht eerste kindje

http://oi42.tinypic.com/eg7q6q.jpg


Tv-presentatrice Evy Gruyaert (32) is zwanger. Dat bevestigt haar manager Rick Tubbax. Evy ontdekte naar eigen zeggen recent ook de Grote Liefde in haar leven. Het geluk kan dus niet op voor de knappe Vlaamse tv-babe.

Ze schreeuwde het dit weekend van de daken in de geschreven pers: Evy is dolverliefd! Maar aan die interviews komt nu nog een verrassend en heuglijk staartje: de omroepster blijkt namelijk ook zwanger. "Evy en haar vriend zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje", bevestigt manager Rick Tubbax aan onze collega's van Corelio. "Aangezien het om een prille zwangerschap gaat, is het voorbarig om verdere mededelingen te doen. We vragen iedereen nadrukkelijk de privacy van het koppel te respecteren zodat ze samen van deze mooie stap in hun leven kunnen genieten".

Evy is sinds eind vorig jaar samen met haar nieuwe vriend. Zaterdag ging haar nieuwe programma 'Zoo of Love' van start, waarin ze onder meer al grappend een zwangerschaptest van een bonobo aankondigde... Ze was dit weekend ook te gast bij 'Vrienden Van de Veire' omdat ze tien jaar in dienst is als omroepster bij Eén. Van gastheer Peter kreeg ze haar hoofd in chocola cadeau. Maar de klokken van Rome hadden blijkbaar dus nog een andere verrassing in petto...  (br.hln)


10-04-2012 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Regi wordt live op Jim uitgezonden

Huwelijk Regi wordt live op Jim uitgezonden

http://oi39.tinypic.com/sp8bnm.jpg


Het huwelijk van Milk Inc.-frontman Regi Penxten wordt live uitgezonden op de jongerenzender JIM. Dat meldt 'Voor De Show', het showbizzmagazine van vtm, vandaag. De muzikant trouwt op 2 juni met Elke Vanelderen.

De trouwpartij wordt een langgerekte aflevering van 'Regi's World', de docusoap rond de Limburger op JIM. Presentator Sean Dhondt ontvangt de genodigden op de rode loper, waarna de hele plechtigheid integraal wordt uitgezonden. Een week later volgt nog een special met beelden van het avondfeest.

De live uitzending van een huwelijk is een eer die normaal enkel prinsen en prinsessen te beurt valt, aldus vtm. (br.hln)


10-04-2012 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toestand Robin Gibb zeer kritiek

Toestand Robin Gibb zeer kritiek

Klik op de foto om ' I've Got To Get A Message To You ' te beluisteren





Bee Gee Robin Gibb (62) is met een longontsteking in het ziekenhuis opgenomen. Amper een maand geleden werd hij genezen verklaard van darm- en leverkanker. Zijn toestand is heel kritiek, zijn broer Barry (65) is uit Tennessee naar Londen overgevlogen.

"De vrees groeit dat het de laatste keer zal zijn dat ze Robin levend zien. Zijn herstel en zijn vastberadenheid waren opmerkelijk, maar het noodlot is weer toegeslagen. De dokters vrezen voor het ergste, maar Robin wil verder strijden", aldus een bron in The Sun.

Bij Robin Gibb, geheelonthouder en veganist, werd in april vorig jaar kanker vastgesteld. Vorige maand liet zijn zoon Robin-John nog weten dat de chemotherapie elk spoor van de ziekte had weggewist. (br.hln)


09-04-2012 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houstons lichaam vol met littekens, snijwonden en gat in neus

Whitney Houstons lichaam vol met littekens, snijwonden en gat in neus


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/whitney-houston-5.jpg


Het lichaam van zangeres Whitney Houston was zwaar getekend door het leven dat ze leidde en het te hete bad dat ze de avond van haar overlijden nam. Zo had ze veel littekens, snij- en brandwonden, miste ze elf tanden, had ze een gat in haar neustussenschot en ook een beschadigd hart en lever. Dat blijkt uit een autopsierapport waarvan de details vandaag naar buiten kwamen.

Whitney Houston had een gaatje van een naald in haar arm en was high door een cocktail van drugs en medicamenten toen ze stierf. Zes uur nadat de dood was ingetreden, had het water in het bad waar ze in werd gevonden nog een temperatuur van 32 graden. Het moment dat Houston in het water stapte, was dat ongeveer 65 graden, dat meldt The Sun op basis van het autopsierapport.

Haar huid zou op verschillende plaatsen al los hebben gehangen vanwege het hete water waar ze zo lang in lag. Vanwege de drugs zou ze mogelijk niet door hebben gehad hoe heet het water was. Het lichaam van de zangeres was aangetast door jarenlang druggebruik, valpartijen onder invloed van alcohol en mogelijke zelfmoordpogingen.

Houston zou ook meerdere cosmetische ingrepen hebben ondergaan: littekens werden teruggevonden op haar buik, heup en borsten, wat kan wijzen op de aanwezigheid van borstimplantaten. De officiële doodsoorzaak is verdrinking, met een slecht hart en cocaïne-gebruik als belangrijke medeoorzaken.


09-04-2012 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Marco Borsato maakt zich grote zorgen over gezondheid


http://oi43.tinypic.com/j137k6.jpg


Marco Borsato (45) maakt zich grote zorgen over zijn gezondheid. Hij kampt al maanden met griepachtige verschijnselen. "Medicijnen slaan niet aan. Ik kuch maar door, waardoor praten lastig en zingen onmogelijk is. Soms hoest ik zó hard dat er bloed meekomt", klinkt het in het Algemeen Dagblad.

Borsato tast vooralsnog volledig in het duister over de oorzaak van de ziekteverschijnselen. In vier maanden tijd werd de zanger al twee keer getroffen door een hardnekkige griep. Momenteel zit hij in de herstelfase van griep nummer twee, als het tenminste om die ziekte gaat. Het herstel duurt volgens de zanger echter veel te lang.

"Misschien dat ik mijn keel kapot heb gekucht", aldus Borsato. "Maar het kan zomaar iets anders zijn. Ook merkwaardig: op de gekste momenten breekt het zweet me aan alle kanten uit. Het ene moment heb ik koorts, en later weer opeens niet."

Volgens zijn zaakwaarnemer slikt Borsato momenteel antibiotica en houden dokters een oogje in het zeil. Een opname in het ziekenhuis is vooralsnog niet aan de orde. "Maar ik sluit een bezoek binnenkort aan een NKO-arts, longarts of medisch specialist niet uit. Want misschien is er wel meer aan de hand."

Marco zei gisteren -hoestend en proestend door de telefoon- dat hij op korte termijn een grote medische check-up zou laten doen. "Want dit is echt geen gewone griep meer. Bronchitis of een verwaarloosde longontsteking zijn inmiddels door de artsen uitgesloten."

Borsato steekt momenteel al zijn energie in een spoedige genezing. "Veel liever zou ik mijn kracht echter gebruiken voor de naderende concerten en een nieuw album. Door die ziekte kom ik daar helaas onvoldoende aan toe. De zin is er wel, maar door dat belabberd gevoel mis ik de energie."

Grote concerten heeft Borsato de komende tijd niet. Wel moet hij over een week voor Warchild naar Oeganda. Zoals hij zich nu voelt, zal dat misschien niet doorgaan. Ook plannen voor een nieuw album staan in de ijskast. "Als mijn gezondheid aangeeft dat het moet, zal ik een langere rustpauze inlassen",  aldus Borsato in het AD. (br.hln)



08-04-2012 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste stichtend lid van The Dubliners overleden

Laatste stichtend lid van The Dubliners overleden

Klik op de foto om ' 7 Drunken Nights ' te beluisteren





Het laatste stichtend lid van de legendarische Ierse folkgroep The Dubliners is overleden, zo heeft de band op zijn website bericht. Banjospeler Barney McKenna stierf vandaag op 72-jarige leeftijd vredig in Dublin.

McKenna, met als bijnaam Banjo Barney, speelde begin dit jaar nog tijdens de 50 jaar jubileumtournee van The Dubliners. "Het was zijn leven om te reizen door de wereld en Ierse muziek te maken", luidde het in een verklaring van de familie, verspreid door de Ierse zender RTE.

De groep, gesticht in 1962, heeft toonaangevend bijgedragen aan de wereldwijde verspreiding van de Ierse muziek. De band is nog steeds actief en succesrijk, zij het met steeds nieuwe muzikanten.

Hun humorrijke song "Seven Drunken Nights" werd in 1967 hun grootste hit en belandde zelfs op plaats zeven van de Britse hitparade.


08-04-2012 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland verkoopt laatste 100.000 tickets

Tomorrowland verkoopt laatste 100.000 tickets

http://desmond.imageshack.us/Himg209/scaled.php?server=209&filename=tomorrowlandt.jpg&res=medium


De verkoop van de laatste partij tickets voor Tomorrowland is om 11 uur van start gegaan. Het gaat om 100.000 kaartjes voor fans uit de ganse wereld. De eerste 70.000 tickets waren voorbehouden voor België.

Het dancefestival uit Boom heeft nog vlug een andere ticketpartner gezocht omdat het eerste luik van de verkoop moeilijk verliep. Belgische fans die op 24 maart achter het net visten, krijgen nu dus een nieuwe kans.

Tomorrowland heeft dit jaar plaats op 27, 28 en 29 juli en voegde deze week ook nog Swedish House Maffia toe aan de affiche.


07-04-2012 om 11:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rimpelrock strikt Tom Jones, Will Tura en Marco Borsato

Rimpelrock strikt Tom Jones, Will Tura en Marco Borsato

Klik op de foto om ' It's Not Unusual ' te beluisteren




Tom Jones, Marco Borsato, Will Tura en Christoff en Vrienden zijn de eerste namen op de affiche van het festival Rimpelrock. Dat kondigde de organistie vandaag aan. De elfde editie vindt zaterdag 11 augustus plaats op het festivalterrein van Kiewit in Hasselt.

Organisator Chokri Mahassine is alvast tevreden met de namen. "Sir Tom Jones, daar azen we al op sinds het begin van Rimpelrock en met Marco Borsato haal je sowieso pure ambiance en klasse binnen", luidt het in een persbericht.

"Will Tura komt al voor de zesde keer naar het festival. Christoff brengt onder meer Dana Winner, Jo Vally, The Sunsets en zijn zus Lindsay mee. Luc Appermont is als presentator van de partij", meldt Mahassine.

In de komende weken worden nog meer namen bekendgemaakt. Vanaf juni kunnen de festivalgangers ook terecht bij de gebruikelijke voorverkooppunten. De tickets kosten 30 euro (exclusief reservatiekosten). De online voorverkoop op www.rimpelrock.be start woensdag 18 april om 10.00 uur.


06-04-2012 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getalenteerde muzikant is DJ hoewel hij doof is

Getalenteerde muzikant is DJ hoewel hij doof is

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Robbie Wilde is zo goed als volledig doof. En toch is hij in staat muziek te mixen door het tellen van beats en aanvoelen van geluidstrillingen. De 26-jarige man nam voor het eerst plaats achter de draaitafels in het restaurant van zijn vader toen hij nog een kind was. Sindsdien heeft hij de smaak te pakken.

"De reactie van iedereen gaf me koude rillingen. Ik kreeg er veel voldoening van en ik besloot ermee verder te gaan", vertelt hij. "Ik heb leren luisteren zonder iets te horen. Ik heb geleerd hoe ik kan inspelen op de reacties van mijn publiek zonder dat iemand merkt dat ik doof ben." Ondanks zijn handicap speelt de getalenteerde man nu regelmatig in nachtclubs en op evenementen in de VS. (br.hln)


06-04-2012 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson laat ons alle hoeken van de kamer zien

Scarlett Johansson laat ons alle hoeken van de kamer zien

Klik op de foto om de clip te bekijken





Onderschat ze niet, ons Scarlett Johansson. In een nieuwe clip van 'The Avengers' zien we hoe de actrice, die in de huid kruipt van Black Widow, zich in de nesten heeft gewerkt. Ze zit vastgebonden op een stoel terwijl ze ondervraagd wordt. En toch, haar personage maakt zich allesbehalve zorgen...

Al snel zien we waarom: Black Widow bevrijdt zichzelf en dat doet ze door een paar keiharde trappen te verkopen. En een kopstoot of twee, drie. Met de roodharige vamp - die op het einde nog snel een salto placeert - valt niet te sollen, dat mochten de drie heren in het promofilmpje aan den lijve ondervinden.

'The Avengers', waarin Marvel-superhelden 'Iron Man', de 'Incredible Hulk', 'Thor', 'Captain America' en 'Hawkeye' de revue passeren, draait vanaf 24 april in de Belgische bioscoopzalen.

Hou deze website zeker in de gaten want onze Hollywoodredactrice versierde naar aanleiding van de release interviews met de cast van de nieuwste actiefilm.


05-04-2012 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse filmmaker Claude Miller (70) overleden

Franse filmmaker Claude Miller (70) overleden

http://oi44.tinypic.com/2z54va0.jpg


De Franse cineast Claude Miller is gisteravond op 70-jarige leeftijd in Parijs overleden. Dat meldt zijn productiehuis.

Miller stierf na een lang ziekbed. Hij was regisseur van onder meer 'La Classe de neige', waarvoor hij de juryprijs kreeg op het filmfestival van Cannes in 1998. Andere films zijn 'La meilleure façon de marcher' (1976), 'Garde à vue' (1981) en 'L'Effrontée' (1985). Charlotte Gainsbourg speelde één van haar eerste grote rollen in die laatste film.

Volgens Franse media heeft Miller een onuitwisbare indruk achtergelaten op de Franse filmindustrie en verliest Frankrijk met zijn dood een van zijn grootste talenten. (br.hln)


05-04-2012 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna met nieuwe plaat weer op nummer 1 in VS

Madonna met nieuwe plaat weer op nummer 1 in VS

Klik op de foto om ' Give Me All Your Luvin ' te beluisteren





De Amerikaanse zangeres Madonna (53) is in de VS met haar nieuw album op de eerste plaats in de hitlijsten beland. Het muziekmagazine Billboard zag "MDNA" doorstoten tot aan de top van zijn Billboard 200.

De Amerikaanse zangeres stond in totaal al met acht albums vooraan in de Amerikaanse hitlijsten. Enkel Barbra Streisand deed het beter, met negen stuks.

Madonna verkocht in de eerste week 359.000 exemplaren van "MDNA", schreef Billboard, dat sinds 1945 instaat voor de hitlijsten. Dat zijn 80.000 exemplaren of 28 procent meer dan van haar vorige album "Hard Candy", dat uitkwam in 2008. Van haar succesalbum "Music" uit 2000 werden wel nog 60.000 exemplaren meer verkocht. (br.hln)


05-04-2012 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!