Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monica Lewinsky: "Bill Clinton wilde trioseks"

Monica Lewinsky: "Bill Clinton wilde trioseks"

http://oi47.tinypic.com/107jo94.jpg

Er komen steeds meer details bovendrijven over het boek van Monica Lewinsky, de voormalige stagiair van ex-president Bill Clinton.


De inmiddels 39-jarige Lewinsky zou 12 miljoen dollar krijgen voor de openbaringen van de affaire die ze met Clinton had. Ze wil alle pikante details en liefdesbrieven openbaar maken. Een vriend van Lewinsky heeft in de National Enquirer verklapt dat Clinton graag een triootje wilde en dat hij dol is op seksspeeltjes.

"Hillary is koelkast"
De toen 22-jarige heeft in de periode op het Witte Huis negen keer seks met de president gehad. Zijn vrouw Hillary zou hij "een koelkast" genoemd hebben. Hillary zou het zelf ook niet zo nauw genomen hebben met de echtelijke trouw.

Wraak
Lewinsky wil met het boek volgens de vriend wraak nemen op het feit dat haar naam door Clinton door het slijk is gehaald. Verscheidene uitgevers zouden interesse hebben in het boek.

20-09-2012 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber mist zijn mama op tournee

Justin Bieber mist zijn mama op tournee

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto.


.
Justin Bieber vond zijn moeder Pattie Mallette vroeger een blok aan zijn been toen hij op tournee was. Nu ze hem niet meer vergezelt, mist hij haar enorm.

"Ik mis haar, ja, in het bijzonder omdat ik nu achttien ben. Vroeger, toen ze er altijd bij was, elke dag, werd ik haar beu en keek ik ernaar uit dat ze zou vertrekken. 'Joepie, morgen gaat mama weg', was het toen. Maar nu vraag ik me dikwijls af 'wanneer komt mama terug?'. Het is vreemd hoe die dingen veranderen als je mekaar niet zo veel meer ziet", verklaarde Bieber in de Britse tv-show 'Daybreak'.

20-09-2012 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melissa Joan Hart noemt derde zoontje 'Tucker'

Melissa Joan Hart noemt derde zoontje 'Tucker'

http://oi45.tinypic.com/imqkbo.jpg

Melissa Joan Hart is bevallen van haar derde zoontje. Het broertje van Mason en Braydon kreeg de naam Tucker met zich mee. "We kunnen niet wachten om ze aan elkaar voor te stellen", lieten de trotse mama en papa (Mark Wilkerson) aan de buitenwereld weten.


De derde bevalling was toch een beetje spannend voor de 36-jarige actrice uit 'Sabrina, the teenage witch'. "We willen het geslacht deze keer niet weten. We wisten het de twee vorige keren, maar nu willen we verrast worden", klonk het.

Afgelopen dinsdag (18 september) was het dan zover: de kloeke Tucker werd geboren. De weegschaal gaf maar liefst 3,77 kilo aan. Een tweede naam heeft het kind nog niet. "Dat gaan we beslissen als we de baby ontmoet hebben. We hebben wel wat favorieten die we blijven over en weer gooien, maar ik denk altijd: wat als ik van gedacht verander?"

Originele aankondiging
Melissa kondigde de zwangerschap aan op haar verjaardag via Twitter. Zpostte een foto van zichzelf mét babybuik, vastgehouden door haar twee zonen en haar man.

"(Early) Happy Birthday to me! And baby makes three", zo luidde het bijhorende rijmpje. Vertaald: '(Vroege) gelukkige verjaardag. Met de baby zijn er nu drie (kinderen)'.

20-09-2012 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showbizz Bart neemt deel aan Sterren op de Dansvloer

Showbizz Bart neemt deel aan Sterren op de Dansvloer

http://oi48.tinypic.com/2lwlld2.jpg

Bart Verbeeck, beter bekend onder het pseudoniem Showbizz Bart, zal dit najaar deelnemen aan het nieuwe seizoen van Sterren op de Dansvloer. Dat wist hij vanmorgen zelf te vertellen in de ochtendshow op Q-music.


De Vlaamse radio- en televisiepresentator ziet het volledig zitten om zijn kans te wagen op het geboende parket, zo liet hij op microblogsite Twitter weten.

Het nieuwe seizoen van het dansprogramma zal worden gepresenteerd door Barts 'Q-music'-collega Kürt Rogiers en Francesca Vanthielen.

Eerder raakte al bekend dat onder andere topmodel Hannelore Knuts, acteur Lucas Van den Eynde, en schaatskampioen Kevin Van Der Perren zouden deelnemen.

20-09-2012 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna mag niet trouwen van dochter

Madonna mag niet trouwen van dochter

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.


.
Madonna (54) heeft plannen om in te trouwen met haar 24-jarige toyboy, de Fransman Brahim Zaibat. Maar dochter Lourdes (15) vindt het verschrikkelijk dat haar moeder voor de derde keer wil trouwen.

"Toen Lourdes hoorde dat Madonna en Brahim een huwelijk overwegen, ging ze compleet door het lint", onthult een anonieme bron in Now. "Het is niet zo dat Lourdes Brahim niet leuk vindt, maar Madonna heeft haar ooit beloofd dat ze nooit meer zal trouwen".

Madonna was van 1985 tot 1987 getrouwd met acteur Sean Penn. Haar tweede huwelijk met Guy Ritchie strandde in 2008 na acht jaar. De zangeres kreeg Lourdes in 1996 tijdens haar relatie met haar personal trainer Carlos Leon.

20-09-2012 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film Schoenaerts stilgelegd "om familiale redenen"

Film Schoenaerts stilgelegd "om familiale redenen"

http://oi46.tinypic.com/ekmhyo.jpg

Normaal moesten de opnames van 'Waste Land', de nieuwe film van Matthias Schoenaerts, vorige week beginnen, maar de acteur heeft de productie verlaten wegens "familiale omstandigheden", zo meldt Het Laatste Nieuws. Zijn manager zegt dat de redenen privé zijn, maar benadrukt dat de acteur fysiek niets mankeert.


De kans dat er nog dit jaar gedraaid wordt, is heel klein. Vanaf begin november moet Schoenaerts in Amerika zijn om er 'Rust and Bone' ofte 'De Rouille et d'Os' te promoten, die daar eind dit jaar in de bioscopen komt.

'Waste Land' is een Vlaamse film, van regisseur Pieter Van Hees.
Schoenaerts zou 35 dagen voor de camera's staan en zit in vrijwel
elke scène. Voor de opnames zou nu gemikt worden op volgend
jaar. Het is afwachten of Schoenaerts dan nog beschikbaar is.

20-09-2012 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless foto's: ook Heidi Klum wil procederen

Topless foto's: ook Heidi Klum wil procederen

http://oi49.tinypic.com/900oz6.jpg

Van het wellustig en in weinig textiel poseren heeft ze haar stiel gemaakt en er ook een niet onaardig fortuin mee vergaard. Maar Heidi Klum (39) pikt het niet dat een Frans tijdschrift foto's publiceerde van haar terwijl ze zonder bikinitopje over een privé-strand flaneerde. Ze overweegt nu het blad voor de rechter te dagen. Heidi meent dat haar privacy werd geschonden, net als die van prinses Kate.


De foto's verschenen op verscheidene websites en tonen Heidi op vakantie met haar lijfwacht Martin Kristen, die tevens haar vriend is, en haar dochter.

Privé-strand
Heidi heeft haar advocaten opdracht gegeven op zoek te gaan naar de publicatie die de foto's voor het eerst openbaar maakte. Ze maakt zich sterk dat ze zich op een afgesloten privé-strand aan de Azurenkust bevond toen de foto's werden genomen.

Een en ander klinkt natuurlijk vertrouwd. Heidi vergelijkt haar situatie met die van Kate Middleton, die ook aanvoert dat haar privacy werd geschonden toen een paparazzo foto's schoot van haar met ontklede bovenkant toen ze aan het zonnebaden was op een privaat landgoed in de Provence.

De prinses bekwam intussen dat de rechter de verdere publicatie van de foto's verbood, dat de foto's aan het prinsenpaar zullen worden overhandigd en een strafrechtelijk proces tegen de fotograaf en de hoofdredactrice van Closer volgt nog.

Copycat
Ook Heidi wil nu dat er koppen rollen. Ze beseft evenwel dat ze er goed aan doet te wachten tot Kate het pad heeft geëffend. Dus: indien Kate haar zin krijgt en de verantwoordelijken een flinke pandoering kan geven, hoeft Heidi slechts hetzelfde juridische parcours te volgen. Zoniet, kan ze leren uit Kate's fouten.

20-09-2012 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De slimste mens' verliest na 1 dag 400.000 kijkers

'De slimste mens' verliest na 1 dag 400.000 kijkers

http://desmond.imageshack.us/Himg849/scaled.php?server=849&filename=mediaxll9.jpg&res=landing

Gemiddeld 564.312 mensen hebben gisterenavond gekeken naar de tweede aflevering van 'De Slimste Mens ter Wereld' op de nieuwe zender VIER. Dat is bijna 400.000 kijkers minder dan de eerste aflevering van maandagavond. Het minder grote verrassingseffect en de voetbalwedstrijd van Anderlecht in de Champions League speelden daarin wellicht een rol.


'Het Journaal' (Eén) was met gemiddeld 913.179 kijkers (marktaandeel 50,2 procent) het best bekeken programma. Dat blijkt uit de kijkcijfers van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM). Op de tweede, derde en vierde plaats stonden de Eén-programma's 'Thuis' (878.019 kijkers), 'Iedereen Beroemd' (738.226) en 'Blokken' (734.938). Daarmee wordt nog eens bewezen dat de horizontale programmering van de VRT, met elke dag dezelfde vertrouwde programma's, werkt.

Opvolger van VT4
Op de startdag van VIER, de opvolger van VT4, keken 944.876 mensen naar 'De Slimste Mens'. Dat waren er gisterenavond plots bijna 400.000 minder. Maandagavond keken trouwens 400.310 kijkers meer naar de Vlaamse zenders dan op een gemiddelde maandagavond. Het verrassingseffect was gisteren vermoedelijk al uitgewerkt, waardoor er minder kijkers naar 'De Slimste Mens' zapten.

Ook het feit dat Anderlecht zijn eerste Champions League-wedstrijd afwerkte tegen AC Milan, speelde wellicht een rol. Die voetbalwedstrijd op 2BE stond op de vijfde plaats in de kijkcijfertoptien en haalde gemiddeld 697.829 kijkers.

Meer kijkcijfers
De eerste aflevering van 'Plan B' op VIER haalde 59.554 kijkers. Het opgefriste 'Komen Eten' werd gevolgd door 92.903 kijkers. 'De Kruitfabriek' haalde gemiddeld 229.768 kijkers en 'De Bende Haemers' 295.057.

VIER, dat vooral belang hecht aan de kijkcijfers binnen de commercieel belangrijke doelgroep, haalde gisteren tussen 17 en 24 uur gemiddeld 16,9 procent marktaandeel bij de 18-54-jarigen. Maandag was dat 20,6 procent

19-09-2012 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston zwanger van drieling?

Jennifer Aniston zwanger van drieling?

http://desmond.imageshack.us/Himg253/scaled.php?server=253&filename=mediaxll8.jpg&res=landing

Dat laat een commercial van het drinkwatermerk Smartwater, dat Jennifer promoot, althans uitschijnen. Het reclamefilmpje toont een zwangere Jennifer op zogezegde bewakingsbeelden van haar eigen huis.


In de video is te zien hoe de 43-jarige Aniston een dikke buik achter een speciale strakke band verbergt en deze bij thuiskomst tevoorschijn tovert. Vervolgens vraagt ze: "Hoe gaat het met mijn drieling?", terwijl ze zich tot haar buik richt. Verder laat ze het zwembad met het drinkwater vollopen en rijdt ze een auto in de prak. Ook een geheime zoon en buitenaardse broer duiken in de video op.

Met het promotiefilmpje toont de Amerikaanse actrice haar gevoel voor humor.  De video is duidelijk een vette knipoog naar de zwangerschapsgeruchten die al langer de ronde doen. Voorlopig blijft het bij die geruchten, want de actrice is (vooralsnog) niet in verwachting.

19-09-2012 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Gossip Girl'-cast toost op pastgetrouwde Blake Lively (met 'valse' champagne)

'Gossip Girl'-cast toost op pastgetrouwde Blake Lively (met 'valse' champagne)

http://desmond.imageshack.us/Himg411/scaled.php?server=411&filename=mediaxll7.jpg&res=landing

De pasgetrouwde Blake Lively ging maandag terug aan de slag. Al kwam er van werken niet veel in huis...


Blake werd op de set van 'Gossip Girl' door haar collega-acteurs uitbundig gefeliciteerd met haar huwelijk. Daarnaast werd tijdens de opnames getoost op het pasgetrouwde stel, weliswaar met 'valse' champagne. Een bron vertelt People: "De cast hief het glas op Blake tussen het filmen door. Bij gebrek aan champagne werden de glazen gevuld met gemberbier dat gebruikt wordt bij de opnames."

Daarna sprak de producent Blake toe: "Iemand heeft zich in de echt verbonden. Mazel tov!" Waarop Blake grappend reageerde: "Ik weet het, ik heb er iets van gehoord" en vervolgens haar collega's bedankte voor de vele felicitaties.

De 25-jarige actrice stapte vorige week in het geheim in het huwelijksbootje met Ryan Reynolds (35). "Blake schittert. Ze zag er stralend uit," aldus nog een ingewijde.

19-09-2012 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan en den John hernieuwen huwelijksbeloften

Astrid Bryan en den John hernieuwen huwelijksbeloften

http://desmond.imageshack.us/Himg525/scaled.php?server=525&filename=mediaxll6.jpg&res=landing

Het is al een tijdje een populaire trend in Hollywood: je huwelijk overdoen. Sterren als Mariah Carey, David Beckham en Posh deden het ons eerder al voor. En dus konden ook Astrid en 'den John' niet achterblijven.


Astrid en John Bryan trouwden zes jaar geleden op 19 augustus in Napa Valley, in de buurt van San Francisco. Dit jaar keerden ze op diezelfde datum terug naar de plek waar ze toen de woorden "I do" spraken, uiteraard met de privéjet. "The only way to travel", volgens Astrid. Voor het tweede huwelijk werd dan ook op geen cent gekeken.

Nieuwe jurk
Zo liet Astrid voor de plechtigheid een nieuwe jurk maken. "Alles was hetzelfde als tijdens ons eerste huwelijk, behalve de trouwjurk. Ik wilde deze keer toch liever een andere," vertelt ze. Die jurk liet ze maken bij een ontwerper in Melrose Place, een populaire winkelstraat in LA.

Mooie herinnering
"Het was gewoon erg leuk om te doen. Zeker een aanrader. Het is een mooie herinnering", besluit Astrid. Ook overnachten deed het koppel in stijl. De lovebirds overnachtten in hetzelfde luxehotel als destijds; het exclusieve Meadowood.

Under construction
Het lijkt er dan ook op alsof Astrid en John stilaan een hotelleven leiden. In het nieuwe seizoen van 'Astrid in Wonderland' trekken ze onder meer naar België, Parijs en Bali. Zitten de verbouwing thuis daar voor iets tussen? "Ik ben inderdaad under construction", lacht de Hollywoodvrouw. "Mijn keuken wordt momenteel verbouwd. Verschrikkelijk, al dat stof. Ik loop er de hele tijd achteraan. Ik lijk wel een poetsvrouw." Maar dan wel eentje met een luxeleven.

19-09-2012 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis en Ashton Kutcher zoenend gespot in NY

Mila Kunis en Ashton Kutcher zoenend gespot in NY

http://desmond.imageshack.us/Himg707/scaled.php?server=707&filename=mediaxll5.jpg&res=landing

Tortelduifjes Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn tot over hun oren verliefd. Dat is duidelijk te zien op de foto's die van het duo gemaakt werden in de straten van New York.


Het acteurskoppel werd knuffelend en kussend vastgelegd op de digitale fotokaart. Mila en Ashton konden niet van elkaar afblijven tijdens een wandeling door The Big Apple. Ze waren zich er dan ook niet van bewust dat ze gevolgd werden door paparazzi. Al leek Ashton bepaalde momenten meer aandacht te hebben voor zijn telefoon dan voor Mila...

Lange tijd klonk het dat "ze gewoon vrienden waren die plezier maakten." Deze foto's bewijzen meer dan ooit het tegendeel.

19-09-2012 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio wilde niet nat worden tijdens opnames Titanic

Leonardo DiCaprio wilde niet nat worden tijdens opnames Titanic

http://oi47.tinypic.com/2h51n2r.jpg

Leonardo DiCaprio was als de dood om nat te worden tijdens de opnames van de bioscoophit Titanic, tot grote ergernis van filmmaker James Cameron. Dat schrijft de Amerikaanse tabloid The Sun.


Daarin onthult de regisseur dat DiCaprio zich gedroeg als een kat die bang was om in het water te gaan. En zoals iedereen weet, waren er nogal wat momenten met water in de film... Volgens Cameron maakte Leo er elke keer een enorm drama van om het water te betreden.

"De laatste draaidag werd het me teveel toen hij doodleuk liet vallen dat hij zijn duikbrevet heeft. Waarom dan al dat gedoe? Ik kom hem zijn nek wel omdraaien", aldus nog Cameron.

19-09-2012 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams verwelkomt dochtertje

Robbie Williams verwelkomt dochtertje

Om Robbie Williams te bekijken druk op de foto.


.
Gisterennamiddag is Robbie Williams voor het eerst vader geworden. De Britse zanger en zijn vrouw Ayda Field hebben hun dochterje de naam Theodora Rose gegeven.

"Theodora Rose Williams, of 'Teddy', is om 15.33 uur geboren. Baby, papa en mama maken het goed. Bedankt allemaal, voor de felicitaties," schreef Williams op zijn blog.

Robbie en Ayda hebben ook aangekondigd dat ze Los Angeles gaan inruilen voor Londen. Het koppel wil immers niet dat hun kind naar een Amerikaanse school gaat. "We willen haar graag wat Engelse fijnzinnigheid meegeven", verklaarde de zanger.

19-09-2012 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga rookt joint op podium: "Wiet heeft mijn leven veranderd"

Lady Gaga rookt joint op podium: "Wiet heeft mijn leven veranderd"

Om de video te bekijken druk op de foto


.
Ze bekende al eerder dat ze graag een lijntje coke mag snuiven, maar daar wil ze haar veelal jonge fans toch niet toe aansporen. Een jointje daarentegen, dat is volgens Lady Gaga een wondermiddel. Gisteren tijdens haar concert in Amsterdam, waar wiet en hasj vooralsnog gedoogd worden, stak ze een knoert van een joint op die een fan haar had toegeworpen.

De 26-jarige zangeres prees "de medische wonderen" van marihuana en grapte dat ze president Obama zou vragen wiet wereldwijd legaal te maken.

"Niet genoeg om high te zijn"
De pretsigaret die Gaga kreeg toegeworpen was voorverpakt en toen ze 'm uit de verpakking haalde en er aan rook, kirde ze 'it's real', waarop ze de joint aanstak. Na twee voorzichtige haaltjes gooide ze 'm terug in het publiek. "Denk nu maar niet dat ik high ben, dat was niet genoeg voor mij om high te worden", lachte ze.

Minder drank
Even later trok ze een T-shirt met wietbladeren aan die ze uit het publiek had gekregen en prees ze de drug. "Ik wil dat jullie weten dat wiet mijn leven heeft veranderd en dat ik dankzij wiet heel wat minder drink. Het is een spirituele ervaring geweest voor mij en mijn muziek".

Vredesteken
"Het marihuanablad is lange tijd een symbool voor drugs en gevaar geweest, maar voor mij is het het nieuwe vredesteken. Het zegt dat iedereen een haal moet nemen en dat alles dan okay zal zijn".

19-09-2012 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan gearresteerd na aanrijding voetganger

Lindsay Lohan gearresteerd na aanrijding voetganger

http://oi49.tinypic.com/538fmd.jpg

Lindsay Lohan is in New York gearresteerd omdat ze vluchtmisdrijf pleegde nadat ze vannacht een voetganger aanreed.


Volgens TMZ.com reed LiLo heel traag toen ze haar Porsche Cayenne probeerde te parkeren in de buurt van het Dream Hotel. Daarbij zou ze de knie van een dertiger hebben geraakt.

Eén van LiLo's passagiers zou zijn uitgestapt om te controleren of er schade was aan de wagen, waarna het gezelschap in het hotel ging.

De politie werd er bij gehaald en toen LiLo om halfdrie vannacht, ongeveer een halfuur na het ongeval, het hotel verliet, werd ze gearresteerd.

Lohan werd weer vrijgelaten zonder borgtocht. Het slachtoffer had naar verluidt geen zichtbare verwondingen, maar werd toch naar het ziekenhuis gebracht. Hoewel de inbreuk slechts een klein misdrijf is, zou het grote gevolgen kunnen hebben voor Lohan. Ze is immers nog altijd in probatie in de zaak rond een winkeldiefstal, en haar probatievoorwaarden veronderstellen dat ze alle wetten naleeft.

19-09-2012 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milow brengt live album uit

Milow brengt live album uit

Om Milow te beluisteren druk op de foto.


.
Anderhalf jaar na Milows derde studio album 'North and South' brengt de Vlaams-Brabantse bard een live versie van de plaat uit. De CD/DVC 'From North to South (live)' krijgt ook een bonustrack, die meteen ook de nieuwe single is: 'Where my head used to be'.

De DVD gunt ons ook een blik achter de schermen in een documentaire die eerder al op Canvas te zien was. Nog wat extra's voor de fans:
- Wie het album koopt op iTunes, krijgt er gratis de live track 'KGB/No Surrender' bij.
- Wie naar het live album luistert op Spotify, vanaf 19 oktober, krijgt ook een extra track te horen: 'Born in the Eighties'.

Dit zijn alle songs van het nieuwe album:
1. Car wreck in the lake (live)
2. Little in the middle (live)
3. The Kingdom (live)
4. She might she might (live)
5. Move to town (live)
6. Dreamers and Renegades (live)
7. You don't know
8. You and me (in my pocket) (live)
9. Building Bridges (live)
10. Never gonna stop (live)
11. California rain (live)
12. Ayo technology (live)
13. Where my head use to be

Op 25 oktober trapt Milow ook de 'Less is more'-tour af, een intieme, unplugged show, waarbij enkel Tom Vanstiphout en Styrofoam hem op het podium vergezellen. Tourdata vind je hier.

18-09-2012 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rushdie-biografie verschijnt vandaag in 27 landen

Rushdie-biografie verschijnt vandaag in 27 landen

http://oi45.tinypic.com/2d2cd1.jpg

In 27 landen tegelijk verschijnt vandaag het nieuwe boek van de Brits-Indiase schrijver Salman Rushdie. Het is de autobiografie van de 65-jarige Booker Prize-winnaar, getiteld 'Joseph Anton'.


In het 720 pagina's tellende werk vertelt Rushdie voor het eerst gedetailleerd over de jaren na de verschijning van zijn bekendste boek De Duivelsverzen (1988). In het jaar na publicatie van De Duivelsverzen riep de toenmalige geestelijk leider van Iran, ayatollah Khomeini, een fatwa uit over Rushdie.

Toch zou Rushdie De Duivelsverzen zo weer publiceren. "Ik sta op mijn recht op vrijheid van meningsuiting, ook tegenover religies", aldus Rushdie tegenover het Duitse tijdschrift Der Spiegel.

18-09-2012 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespot: blingbling om de vinger van Blake Lively

Gespot: blingbling om de vinger van Blake Lively

http://oi46.tinypic.com/344s6x5.jpg

Bijna lijkt het alsof het huwelijk tussen Blake Lively en Ryan Reynolds niet echt is gebeurd: geen paparazzifoto's, geen lekken, geen Twitterberichten. Maar enkele paparazzi foto's maken een einde aan dat laatste stukje onzekerheid: Blake werd gespot met een reusachtige diamant om haar vinger terwijl ze haar nieuwe man hartstochtelijk kust. Onze ogen doen er nog pijn van... van de ring dan, niet van de kus.


Het meest opvallende aan het juweel om Blakes vinger is de énorme ovalen, lichtroze diamant gedragen door een ring van kleinere diamanten, zowel aan de bovenkanten als de zijkanten van de ring.

"Lorraine en Ryan werkten samen aan deze ring in roze goud, met een knipoog naar deco-stijl"', zo bevestigt de woordvoerster van de juwelenontwerpster.

Het was al bekend dat Lorraine Schwartz instond voor de ringen. Dat Ryan ze eigenhandig uitpikte kon verondersteld worden: het is een Hollywoodtraditie waarbij de bruid in het ongewisse wordt gelaten (of zo laten ze dat toch uitschijnen).

De trouwring is een smallere ring, ook in roze goud en bezet met nog fijnere diamanten die de gigantische verlovingsring complementeert. In die mate zelfs dat het gemakkelijk is om in de war te geraken, omdat de twee ringen één geheel lijken te vormen: een verlovingsring met dubbele ring om de grote steen te ondersteunen. Maar aangezien ook Ryan een 'blingbling' trouwring draagt, is het veilig te veronderstellen dat het inderdaad om twee ringen gaat. (zie deze fotoreeks op Popsugar)

Ook de entertainmentpers raakte het noorden kwijt: sommigen zagen enkel verlovingsring, anderen enkel een trouwring en nog anderen rapporteerden over beide zonder duidelijk te maken welke ring nu wat voorstelde.

18-09-2012 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Foret bevallen van Liva

Jade Foret bevallen van Liva

http://oi50.tinypic.com/2ur9qat.jpg

Jade Foret is bevallen van haar eerste kindje. De nieuwste spruit kreeg de naam Liva mee. Het was de moeder van Jade die het blijde nieuws op Facebook wereldkundig maakte.

"Om 10.11 uur vanmorgen is er een engeltje uit de hemel gevallen om mijn leven op te vrolijken", schreef de dolgelukkige oma. "Mijn kleine meid Liva, mijn schatje, mijn bloempje, mijn vreugde, mijn geluk, hoe moet ik je zeggen dat je mijn zonnestraaltje geworden bent? Ik bedank mijn dochter en schoonzoon Arnaud om me zo'n pareltje te schenken. Ik hou van jullie alle drie, net als mijn andere kinderen."

Model Foret leerde de steenrijke zakenman Arnaud Lagardère twee jaar geleden kennen. In mei maakten ze bekend dat er niet alleen een kindje maar ook een huwelijk op komst was.

18-09-2012 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!