Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele over Rihanna, Madonna en Gaga: "Je zou ze eens van dichtbij moeten zien"

Adele over Rihanna, Madonna en Gaga: "Je zou ze eens van dichtbij moeten zien"

Om Adele te beluisteren druk op de foto.


.
Adele heeft het niet begrepen op haar zingende collega's die zichzelf verkopen door in hun video's zo weinig mogelijk kleren te dragen. Volgens Adele zien ze er in het echte leven helemaal niet zo glamoureus uit.

"Ik heb ze allemaal van dichtbij gezien. Dat is toch niet zoals ze er in tijdschriften of in hun video's uitzien. Overigens vind ik het niet netjes dat ze zichzelf seksueel uitbuiten. Dat vind ik niet echt stichtend".

Volslank
Adele heeft altijd al een voller figuur gehad en onderstreept dat ze nooit op dieet zou gaan om haar imago te veranderen en zo meer succes te krijgen. Voor Adele, die van haar album '21' wereldwijd 23 miljoen stuks verkocht, moet de muziek voor zich spreken.

"Ik heb nog nooit de cover van een magazine of een muziekvideo gezien en gedacht 'zo moet ik eruitzien om succes te hebben'. Om meer platen te verkopen hoef ik die weg niet op te gaan. Ik sta daar gewoon en ik zing. Het kan me niet schelen dat ik zwaarder ben dan andere zangeressen. Hoe je er ook uitziet, wat telt is dat je gelukkig bent met jezelf".

26-09-2012 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Estelle Cruijff psychisch niet in staat tot verhoor

Estelle Cruijff psychisch niet in staat tot verhoor

http://oi47.tinypic.com/rby51y.jpg

Estelle Cruijff, die aan het scheiden is van Ruud Gullit, moest gisteren gehoord worden in de zaak tegen haar vriend Badr Hari. Die wordt verdacht van het mishandelen van vijf mensen. Na een halfuur verliet Estelle de rechtbank in Amsterdam echter alweer. Ze was "psychisch niet in staat" verhoord te worden.


Een psycholoog oordeelde dat Estelle niet in staat was een verklaring af te leggen. Advocaat Alexander Swart, van een van de slachtoffers, is teleurgesteld.

Volgens de raadsman is de skybox waarin zijn cliënt is mishandeld een kleine ruimte en is het onwaarschijnlijk dat Estelle niets van de vechtpartij heeft gezien. "Het is van groot belang voor de waarheidsvinding in deze zaak dat ze daarover getuigt", zo vertelt hij tegenover RTL Boulevard.

Eerder zou Estelle in een verklaring over haar vriend hebben gelogen. Een verhoor ging eerder ook al niet door.

26-09-2012 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangenisstraf voor afpersers van Stevie Wonder

Gevangenisstraf voor afpersers van Stevie Wonder

Om Stevie Wonder te beluisteren druk op de foto.


.
Een Amerikaans stel dat in mei werd gearresteerd vanwege een poging tot afpersing van de popmuzikant Stevie Wonder, is door de rechtbank in Los Angeles veroordeeld tot 292 dagen gevangenisstraf. De twee waren van plan Wonder een video-opname te verkopen waarin de zanger in een slecht daglicht werd gesteld.

De aanhouding volgde na een ontmoeting die Wonders advocaat op touw had gezet om de twee, een man en een vrouw, in de val te lokken. Volgens de advocaat had de man een bedrag geëist van 5 miljoen dollar om openbaarmaking van het filmpje te voorkomen.

Volgens de politie is de film een 80 minuten durende tirade tegen Wonder. Een deel ervan is gefilmd in de woning waar de overleden moeder van de zanger heeft gewoond. Ook waren er opnamen van Wonders zoon, die de zanger altijd heeft geprobeerd te behoeden voor publiciteit.

De twee mogen gedurende hun proeftijd van drie jaar niet in de buurt komen van Wonder.

25-09-2012 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga in uitverkocht Sportpaleis: een voorproefje

Lady Gaga in uitverkocht Sportpaleis: een voorproefje

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.


.
De excentrieke zangeres Lady Gaga staat zaterdag en zondag in het Antwerpse Sportpaleis. Het eerste concert was op veertig minuten uitverkocht en daarom werd er al snel een tweede optreden geboekt.

Tijdens 'The Born This Way Ball' stelt Stefani Joanne Angelina Germanotta haar jongste album voor en duikt ze terug in het repertoire van 'The Fame' en 'The Fame Monster'. De Britse rockers van The Darkness, gekend van superhits  'I Believe In a Thing Called Love' en 'Get Your Hands Off My Woman', zullen aantreden als support act. Ook Lady Gaga's partner in crime Lady Starlight zal present geven.

25-09-2012 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT toch nog ooit in zee met Woestijnvis?

VRT toch nog ooit in zee met Woestijnvis?

http://oi49.tinypic.com/21ljw4x.jpg

Leo Hellemans, directeur media van de VRT, sluit niet uit dat Woestijnvis in de toekomst opnieuw programma's zal maken voor de openbare omroep. "Ik verwacht dat er de komende jaren opnieuw een samenwerking zal komen", zo zei Hellemans vandaag in het radioprogramma De Ochtend.


Toen productiehuis Woestijnvis de overnamestrijd rond VT4 en Vijftv won, kwam het tot een breuk tussen de VRT en haar voormalige "hofleverancier" Woestijnvis. Maar die breuk hoeft dus niet definitief te zijn, zo laat Hellemans verstaan.

De VRT en Woestijnvis mogen dit najaar dan wel (samen met de VMMa) verwikkeld zijn in een felle strijd om de kijker, en soms lopen de spanningen tussen de VRT en Woestijnvis nog eens op, toch is het volgens Hellemans niet de bedoeling om er een "vechtscheiding" van te maken. "We hebben samen een fantastisch traject afgelegd. Op een bepaald moment is daar een einde aan gekomen. Maar we zijn ervan overtuigd dat er een nieuwe samenwerking zal komen de komende jaren. We hebben hetzelfde DNA, we zijn samen groot geworden", aldus Hellemans.

VRT-programma
Op de vraag of Woestijnvis dan opnieuw programma's zou kunnen maken voor de VRT, antwoordde Hellemans: "Waarom niet? Ook Wouter (Vandenhaute, baas van Woestijnvis, red.) zegt: "Waarom zouden we niet opnieuw samenwerken?". Een programma als 'In Godsnaam', wat zit dat in godsnaam op VIER te doen. Dat hoort op de VRT, dan wordt het niet onderbroken door twee reclameblokken", aldus Hellemans. Ook "De Slimste Mens ter Wereld" is volgens Hellemans "nog altijd een VRT-programma".

25-09-2012 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams gaat op tour en neemt mee: 'mommy, nanny en baby'

Robbie Williams gaat op tour en neemt mee: 'mommy, nanny en baby'

Om Robbie Williams te beluisteren druk op de foto.


.
Als kersverse papa lijkt Robbie Williams zich alvast geen zorgen te maken over het combineren van zijn zangcarrière en zijn rol als familieman. Baby Theodora Rose, mamalief en het kindermeisje gaan gewoon mee op tournee.

"Het gaat heel gemakkelijk zijn om te touren met ons baby'tje. We reizen gewoon privé. Het zal puur 'mummy, nanny, baby and me' zijn", aldus Robbie.

Manieren
Over de opvoeding van zijn kleine meid had hij het volgende te zeggen: "Het enige wat ik echt wil, is dat ze manieren heeft, dat ze alstublieft en dankuwel zegt en dat ze vriendelijk en beleefd is tegen anderen. Dat is wat ik echt wil en als ze dat doet, kan ze voor voor mijn part wegkomen met moord". Al te strikt belooft hij alvast niet zijn, aangezien hij best beseft wat voor een rebel hij zelf altijd geweest is toen hij jonger was.

25-09-2012 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction beschuldigd van kopiëren The Clash

One Direction beschuldigd van kopiëren The Clash

Om One Direction te beluisteren druk op de foto.


.
Boyband One Direction wordt ervan beschuldigd op hun nieuwe single schaamteloos The Clash te kopiëren. Volgens boze twitteraars hebben de razend populaire melkmuilen op hun nieuwe single 'Live While We're Young' leentjebuur gespeeld bij de punkklassieker 'Should I Stay Or Should I Go'. Alvast de intro is duidelijk een opgepoetst doorslagje van The Clash, maar oordeelt u hieronder zelf.

25-09-2012 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finale WK piekt boven de 1,3 miljoen kijkers

Finale WK piekt boven de 1,3 miljoen kijkers

http://oi47.tinypic.com/28hzx45.jpg

Naar het 4,5 uur durende tweede deel van de Sporza-uitzending van het WK wielrennen in Valkenburg keken gisteren gemiddeld 727.202 kijkers, of het hoogste aantal kijkers sinds het WK Wielrennen van 1997. Rond 17 uur zagen 1,34 miljoen kijkers hoe Philippe Gilbert zich op de Cauberg tot wereldkampioen kroonde. Op die piek haalde de uitzending een marktaandeel van 75 procent.

De hele uitzending haalde met zijn meer dan 700.000 kijkers een marktaandeel van 53,5 procent. "Het aantal kijkers steeg de hele middag, met al meer dan een miljoen kijkes om 16.15 uur", aldus het persbericht. Ook over de kijkcijfers van Sportweekend, dat zondagavond aandacht had voor het WK, toont de VRT zich tevreden. Het programma trok 1,1 miljoen kijkers, en haalde een marktaandeel van 46,3 procent.

25-09-2012 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk zoekt via Facebook producer voor nieuw nummer

Anouk zoekt via Facebook producer voor nieuw nummer

Om het fragment te bekijken druk op de foto.


.
Anouk heeft op haar Facebookpagina een oproep geplaatst waarin ze op zoek is naar een producer voor het nummer 'I Wont Play That Game'. Dat meldt Bruno.nl. Zaterdag postte de Nederlandse zangeres een video waarin ze het nummer liet horen.

"Vanwege de vele leuke reacties die ik kreeg op het nummer dat ik hier een aantal dagen geleden postte, lijkt het me een goed idee om dat verder te ontwikkelen. Ik heb een goede producer nodig. In plaats van aan te kloppen bij de 'usual suspects', lijkt het me leuk om via Facebook de geschikte persoon te vinden", aldus Anouk op de sociaalnetwerksite. "Luister naar het nummer en de akkoorden voordat je de stap zet. Als het de melodie ten goede komt mogen de akkoorden worden veranderd."

Volgens Anouk is jarenlange ervaring niet noodzakelijk maar moet de producer wel een professional zijn die weet wat de productie van een nummer nodig heeft. Geïnteresseerden hebben drie weken om te reageren op de oproep en kunnen mailen naar anouk@anouk.nl.

25-09-2012 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billen van Sofia Vergara floepen uit jurk

Billen van Sofia Vergara floepen uit jurk

http://oi49.tinypic.com/fbxcn6.jpg

De glitterjurk van Sofia Vergara had het tijdens de uitreiking van de Emmy's moeilijk om de beroemde rondingen van de actrice in bedwang te houden. Vlak voor ze het podium moest betreden, gebeurde het. Plots stond de Hollywoodster met de billen bloot.

Twintig minuten voor de actrice samen met haar medespelers van Modern Family de prijs voor beste comedy in ontvangst mochten nemen, begaf de ritsluiting van de Zuhair Murad jurk het. Een heel team kwam er aan te pas om de nodige herstelwerken tegen de klok uit te voeren. En zo kon Sofia Vergara net op tijd opnieuw schitteren alsof er niets gebeurd was. De actrice was achteraf echter niet te beroerd om enkele foto's van de 'noodsituatie' met de wereld te delen via haar who say?-pagina.

25-09-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welk gebroken hart? R-Patz feest het hele weekend

Welk gebroken hart? R-Patz feest het hele weekend

http://oi47.tinypic.com/aufvp4.jpg

Het ziet ernaar uit dat het gebroken hart van Robert Pattinson (26) stilletjesaan geneest. Twee maanden nadat bekend raakte dat zijn Kristen Stewart (22) hem bedroog met regisseur Rupert Sanders (44), bracht hij het hele weekend al feestend door in Los Angeles.


Op zaterdagavond ging hij naar de afterparty van de balletuitvoering 'Moving Parts' van choreograaf Benjamin Millepied, de echtgenoot van Natalie Portman. Daar zagen de gasten een gelukkige en ontspannen Robert genieten van een paar drankjes.

"Hij was er de hele nacht. Hij kwam binnen om halfzes 's middags en ging niet weg voor het einde van het feestje. Hij dronk bier en rookte een elektronische sigaret. Hij zag er erg ontspannen en gelukkig uit", zei een bron aan E! News.

25-09-2012 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erika Van Tielen wordt ster op de dansvloer

Erika Van Tielen wordt ster op de dansvloer

http://oi46.tinypic.com/nxjtjs.jpg

De cast van het vijfde seizoen van de vtm-glittershow 'Sterren op de Dansvloer' krijgt vorm. Naast topmodel Hannelore Knuts zullen we vanaf vrijdag 9 november ook radio- en tv-presentatrice Erika Van Tielen kunnen bewonderen, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Beide schoonheden zullen het opnemen tegen acteur Lucas Van den Eynde, ex-kunstschaatser Kevin Van der Perren en 'Showbizz Bart'.


Evi Hanssen, Marlène de Wouters, Elke Vanelderen en An Lemmens gingen haar in de voorbije jaargangen van 'Sterren op de Dansvloer' vooraf. In de categorie 'mooie, mondige presentatrices' is het straks de beurt aan Erika Van Tielen.

Erika, die vorige week 29 jaar werd en sinds vorig jaar fiere mama is van zoon Finn, moet het straks in disciplines als rumba, jive, samba, tango, slowfox en Engelse wals opnemen tegen topmodel Hannelore Knuts, één van de vier bekende dames op de dansvloer.

25-09-2012 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddie Vedder brengt 1,7 miljoen dollar op voor herverkiezing Obama

Eddie Vedder brengt 1,7 miljoen dollar op voor herverkiezing Obama

Om Eddie Vedder te beluisteren druk op de foto.


.
Pearl Jam-zanger Eddie Vedder heeft meegeholpen om 1,7 miljoen dollar samen te rapen voor de herverkiezingscampagne van president Barack Obama

Vedder zong twee songs van Pearl Jam, 'Rise' en 'Without You', naast covers van James Taylors 'Millworker' en Neil Youngs 'Rockin' In The Free World' tijdens een wervingsavond bij singer-songwriter Don Miggs in Tampa, Florida. Kaartjes voor het evenement kostten niet minder dan 20.000 dollar, er waren 85 gasten.

Vedder, die in een maatpak optrad, gaf ook een korte toespraak. Daarin geeft hij de Republikeinse presidentskandidaat een veeg uit de pan wegens diens recente uitspraken over de 47 procent Amerikanen die volgens hem geen belastingen betalen.

Veiligheidsagent
"Ik ben zelf het voorbeeld van iemand die het nooit tot de universiteit schopte. Ik droomde ervan muzikant te worden. Die droom had een vervaldatum", sprak Vedder, die via een steunprogramma van de overheid veiligheidsagent werd voor een oliemaatschappij.

"Dankzij dat baantje kon ik gitaren en microfoons kopen. Voor mij is alles begonnen met de juiste opleiding voor een echte job". Vedder stelde vervolgens Obama voor, die de zanger bedankte voor zijn verhaal "dat boekdelen vertelt, niet alleen over jou maar over dit hele land".

24-09-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes zoekt ex-lief op

Katie Holmes zoekt ex-lief op

http://oi48.tinypic.com/34zkj1e.jpg

Nu Katie Holmes haar doen en laten niet meer hoeft te verantwoorden bij Tom Cruise en diens Scientology-kornuiten, heeft ze weer contact gezocht met Joshua Jackson, haar tegenspeler uit 'Dawson's Creek' met wie ze ook een relatie had. Jackson is inmiddels al enkele jaren met de Duitse actrice Diane Kruger.


Jackson (34): "We hadden heel wat bij te praten. Je kent dat: 'Hey, lang geleden, hoe gaat het?'. 'Goed, ik heb een intussen een kind'. 'Ja, dat heb ik gehoord'. Het was leuk om elkaar na al die jaren nog eens te horen".

In 1998, tijdens het eerste seizoen van de populaire tv-reeks, waren Joshua en Katie een koppel. Jackson is al sinds 2006 met Diane Kruger. Trouwen staat niet op hun agenda, kinderen krijgen wel.

24-09-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yanaïka en vriendin verlaten New Exquisa

Yanaïka en vriendin verlaten New Exquisa

http://oi46.tinypic.com/33arwi0.jpg

In juni ging New Exquisa in Hasselt met de Bilzense Petra Marx als zaakvoerster en Ladychef 2011 Yanaïka Skrzyszkowiak aan het fornuis. Die samenwerking is nu al voorbij. "Het restaurant blijft open met een nieuwe kok", vertelt Petra.


Yanaïka stond in de keuken van New Exquisa, haar vriendin Sofie in de zaal. Allebei verlaten ze nu de zaak. "Vorige dinsdag hebben Yanaïka en ik samen beslist om de samenwerking te stoppen", vertelt zaakvoerster Petra Marx. "Veel meer wil ik daar niet over kwijt. We hebben zeker geen ruzie".

24-09-2012 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prijkt Cilou Annys straks naakt in Playboy?

Prijkt Cilou Annys straks naakt in Playboy?

http://oi46.tinypic.com/nexp20.jpg

Sinds enkele dagen circuleert op het internet een naaktfoto van Cilou Annys. Zelf was de voormalige Miss verbaasd de foto op het web aan te treffen, aangezien slechts een paar mensen ervan op de hoogte waren en de foto niet voor publicatie bedoeld was.
 
De Brugse, die in 2010 het kroontje van Miss België pakte, liet het voorval echter niet aan haar hart komen en sluit een fotoshoot voor blootblad Playboy niet uit. Al hangt veel af van het bedrag dat op tafel gelegd wordt, aldus de ex-Miss. "De foto's van Playboy zijn helemaal anders dan de foto die nu uitgelekt is. Wat niet wegneemt dat ik vind dat je moet openstaan voor andere zaken. Als ze komen met een voorstel wil ik luisteren", liet Cilou nog weten.

24-09-2012 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton in het paradijs met nieuwe vlam

Paris Hilton in het paradijs met nieuwe vlam

http://oi45.tinypic.com/261f0ja.jpg

Het is dik aan tussen Paris Hilton en haar nieuwe vriendje River Viiperi. Vrijdag vertrok het koppel op een romantische trip naar Hawaï.


De hotelerfgename liet op microblogsite Twitter weten "in het paradijs" te zijn met haar nieuwe verovering. De tweet werd vergezeld van een foto van zichzelf met het Spaanse fotomodel aan de rand van het zwembad. River liet op zijn beurt weten "een geweldige tijd" te hebben op het eiland.

Tot mei was de Nederlandse dj Afrojack nog de vaste sidekick van Paris. Het is nu wel duidelijk dat de dj al lang uit the picture verdwenen is.

24-09-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Amy Winehouse bekent: "Ja, ik hielp haar aan de drugs"

Ex Amy Winehouse bekent: "Ja, ik hielp haar aan de drugs"

Om Amy Winehouse te beluisteren druk op de foto.


.
Blake Fielder-Civil, de man die twee jaar met wijlen Amy Winehouse getrouwd was, heeft voor het eerst toegegeven dat de zangeres door hem aan de harddrugs is geraakt. Wel benadrukt hij dat het haar eigen beslissing was om het spul te gebruiken.

"Ja, ik heb de harddrugs in onze relatie gebracht, maar ik heb Amy nooit aangezet om ze te gebruiken", vertelt de 30-jarige Blake aan de Britse tabloid 'The Sun'.

Daarnaast beklemtoont hij dat Amy een sterke en onafhankelijk vrouw was: "Het is niet respectvol tegenover Amy om ervan uit te gaan dat ze zo beïnvloedbaar zou zijn dat ze drugs zou nemen zonder die beslissing zelf te nemen."

"Ik heb Amy niet vermoord"
Fielder was naar eigen zeggen erg opgelucht toen hij vernam dat Amy niet aan een overdosis harddrugs was overleden. "Dat betekent dat ik mijn ex-vrouw niet heb vermoord." Onlangs vocht de man zelf nog voor zijn leven, nadat hij in een coma geraakt was door een overdosis drugs.

Blake Fielder-Civil was de grote liefde van Amy Winehouse, die in juli vorig jaar overleed aan alcoholvergiftiging. Hij heeft inmiddels een zoontje met zijn nieuwe liefde Sarah Aspin.

24-09-2012 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee sekstapes Kanye West in omloop

Twee sekstapes Kanye West in omloop

Om Kanye West te beluisteren druk op de foto.


.
Rapper Kanye West speelt de hoofdrol in twee sekstapes.

De Amerikaanse website TMZ weet dat een nog onbekend persoon een tweede sekstape van Kanye probeert te verkopen aan de media.

Vrijdag kwam al aan het licht dat de vriend van Kim Kardashian een twintig minuten durende video heeft gemaakt met een meisje dat sprekend lijkt op zijn huidige vriendin. De tweede tape zou veertig minuten pikant beeldmateriaal bevatten. Beide films zouden jaren geleden zijn gemaakt.

Kanye vermoedt dat de sekstapes zijn gestolen uit zijn computer. Mochten de video's verspreid worden, dan wil de rapper juridische stappen ondernemen.

24-09-2012 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Homeland' grote winnaar bij Emmy-uitreiking

'Homeland' grote winnaar bij Emmy-uitreiking

http://oi50.tinypic.com/ot4600.jpg

De televisieserie 'Homeland' heeft de belangrijkste onderscheidingen gewonnen bij de jaarlijkse uitreiking van de Emmy Awards. 'Homeland' werd bekroond als beste dramaserie, terwijl beide hoofdrolspelers, Damian Lewis en Claire Danes, de prijzen kregen voor de beste acteur en actrice. Homeland gaat over een CIA-agente die ervan overtuigd is dat een Amerikaanse militair een spion is voor een terreurorganisatie.


De grootste verrassing was het ontbreken van 'Mad Men', de serie over een New Yorks reclamebureau in de jaren zestig, tussen de bekroningen. In zijn vier eerste seizoenen had de reeks alle grote prijzen herhaaldelijk in de wacht gesleept.

In de categorie comedy ging de belangrijkst onderscheiding, zoals verwacht, naar 'Modern Family'. De serie werd voor de derde opeenvolgende keer uitgeroepen tot beste comedy. Eric Stonestreet, die het karakter Cameron speelt, kreeg een Emmy als beste comedy-acteur in een bijrol. Julie Bowen werd vanwege haar rol als Claire Dunphy uitgeroepen tot beste comedy-actrice in een bijrol.

Opvallend was de onderscheiding voor Jon Cryer, die als de 'broer' uit 'Two and a Half Men' eindelijk eens de hoofdprijs greep. Julia Louis-Dreyfus, in het verleden veelvuldig bekroond in haar rol van Elaine in de jaren negentig-comedy Seinfeld, ontving de prijs van beste actrice in een comedy ditmaal voor haar rol in de serie 'Veep'.

24-09-2012 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!