Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Status Quo gaat na 30 jaar ruzie opnieuw op tournee

Status Quo gaat na 30 jaar ruzie opnieuw op tournee

Om Status Quo te beluisteren druk op de foto.


.

De historische leden van de al even historische Britse rockgroep Status Quo hebben vandaag een reeks optredens begin volgend jaar in Groot-Brittannië aangekondigd. In hun 'echte' formatie heeft de groep al bijna dertig jaar niet meer samengespeeld.

De concertenreeks van Francis Rossi, Rick Parfitt, Alan Lancaster en John Coghlan, de oer-leden van de groep, werd zaterdag met de nodige trots op de website van Status Quo aangekondigd. Wie zich opmaakt voor Quo-optredens op het vasteland, is er aan voor de moeite: de optredens blijven beperkt tot Glasgow (10 maart), Manchester (12), Wolverhampton (13) en Londen (15 en 16).

Status Quo zag in 1962, precies een halve eeuw geleden, het daglicht, toen nog onder de groepsnaam The Spectres. Stichtende leden waren de (toen nog) schooljongens Rossi en Lancaster; zij kregen later versterking van Parfitt en Coghlan. De gitaargroep, die pas in 1969 uitpakte met de nu wereldbekende groepsnaam, scoorde wereldsuccessen met nummers als "Rockin' All Over the World", "Down , Down", "Roll over Lay Down" , "Caroline" en "Pictures of Matchstick men".

Manager Simon Porter schuwt het woord "historisch" niet. De concerten komen er "na bijna dertig jaar geruzie en tien jaar juridisch getouwtrek".

04-11-2012 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction verkoopt Sportpaleis uit in 11 minuten

One Direction verkoopt Sportpaleis uit in 11 minuten

Om One Direction te beluisteren druk op de foto.


.

De Britse boysband One Direction is hot en dat wordt nog maar eens bewezen door de ticketverkoop. Voor hun eerste Belgische concert in het Sportpaleis hadden de vijf maar 11 minuten nodig om alle tickets te verkopen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

In april en mei touren de vijf jongens door Europa met de Take me home-tour, genoemd naar hun gelijknamige nieuwe cd die in ons land op 9 november wordt verwacht.

One Direction werkte zich in de kijker in 2010 toen ze derde werden in de Britse talentenjacht X Factor. Sindsdien veroveren ze zowel Europa, Azië als Noord-Amerika bij storm. Vooral tienermeisjes zijn dol op de poprock van het vijftal Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Harry Styles. In totaal verkochten ze al 12 miljoen cd's.

04-11-2012 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Charles begint aan rondreis in Stille Oceaan

Prins Charles begint aan rondreis in Stille Oceaan

http://oi46.tinypic.com/33m0sg1.jpg

Saluutschoten en traditionele dansen: met een kleurrijk onthaal zijn prins Charles (63) en zijn echtgenote Camilla (65) in Papoea-Nieuw-Guinea verwelkomd. Daar starten de Britse kroonprins en de hertogin van Cornwall vandaag hun twee weken durende reis door de Pacific ter gelegenheid van het diamanten troonjubileum van de koningin.


Het bezoek komt op een ogenblik dat de populariteit van het koningshuis in de Gemenebestlanden weer toeneemt. "Dit is een belangrijke gebeurtenis", zei regeringsleider Peter O'Neill bij de aankomst van het echtpaar op de luchthaven van de hoofdstad Port Moresby, waar 750 leerlingen een traditionele dans uitvoerden.

De Britse troonopvolger zal scholen en bedrijven bezoeken en samen met Camilla bloemenkransen aan oorlogsmonumenten neerleggen. Charles was voor het eerst sinds 1966 tijdens een schoolreis van zijn toenmalige Australische school terug in Papoea-Nieuw-Guinea. Voor Camilla is het haar eerste bezoek. In de ertsrijke, maar bitterarme eilandenstaat wonen rond de zeven miljoen mensen. Maandag reist het paar verder naar Australië, vervolgens is een bezoek aan Nieuw-Zeeland gepland.

Enkele weken geleden waren prins William en zijn echtgenote Kate in verschillende landen van de Zuidzee. De rondreis werd door de publicatie in Frankrijk van de topless-foto's van Kate overschaduwd.

04-11-2012 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Punkgroep Pussy Riot krijgt eerbetoon met film

Punkgroep Pussy Riot krijgt eerbetoon met film

http://oi50.tinypic.com/t88arn.jpg

Met hun protest tegen de Russische president Vladimir Poetin werden de drie feministische leden van de Russische 'punkgroep' Pussy Riot wereldberoemd. Er zal binnenkort al een film over de 'artiestes', van wie er twee in de gevangenis zitten, verschijnen. De prent met de titel 'Showproces - De geschiedenis van Pussy Riot' zal in januari al wereldwijd te koop aangeboden worden, zo citeerde de krant Moskovskij Komsomolets vandaag een medewerker van het Britse productiehuis.


Het gaat om "drie heldhaftige vrouwen, die gestraft werden voor hun inspanningen om in Rusland te vrijheid te verbreiden".

De zaak werd onderhandeld door een bedrijfje dat eigendom is van de echtgenote van verdediger Mark Fejgin, had de krant Kommersant eerder bericht. Het bedrijfje heeft een voorschot van 30.000 pond (37.500 euro) ontvangen. Als tegenprestatie moeten de advocaten opnames van de vrouwen maken -ook in gevangenschap- en zich naar het productiehuis schikken.

Onlangs ontstond er in elk geval al ergernis over de naam van de groep, die de echtgenote van een van de advocaten als merk wilde laten beschermen. De groepsleden weigeren dat omdat dat in strijd is met hun idealen. "De commercialisering van de punkgroep kan niet tegengehouden worden", zei daarentegen advocaat Fejgin.

04-11-2012 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus kust met eenhoorn op bizar feestje

Miley Cyrus kust met eenhoorn op bizar feestje

Om Miley Cyrus te beluisteren druk op de foto.


.

"Kussen met een eenhoorn, het is eens iets anders", moet Miley gedacht hebben toen ze samen met dubstep-artiest Borgore begon te puzzelen aan de bizarre videoclip voor 'Decisions', die enkele dagen geleden gelanceerd werd.

Het nummer draait rond de 20-jarige pornoster Jessie Andrews, het voormalig liefje van Borgore. Ook zij krijgt een rol toebedeeld in de wilde videoclip. Liam Hemsworth werd voor de gelegenheid in een eenhoornpakje gestopt om hevig 'binnengedraaid' te worden door Miley.

04-11-2012 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws voor tieners uit de jaren 90: 'Boy Meets World' krijgt sequel

Goed nieuws voor tieners uit de jaren 90: 'Boy Meets World' krijgt sequel

http://oi49.tinypic.com/qw7r.jpg

Het ziet ernaar uit dat de tieners uit de jaren 90 binnenkort opnieuw kunnen genieten van hun favoriete serie: 'Boy Meets World'. De producer van de populaire serie werkt namelijk aan een sequel in opdracht van Disney Channel, mét de originele cast.


Tussen 1993 en 2000 werden er zeven seizoenen van de komische serie uitgezonden op ABC. Die draaide rond Cory Matthews (gespeeld door Ben Savage), die als tienerjongen het leven ontdekt. Op het einde van seizoen 7 trouwde Cory met Topanga (Danielle Fishel) en begonnen het droomkoppel aan hun leven samen.

De nieuwe serie zou 'Girl Meets World' heten en draaien rond de dochter van het koppel, die op haar beurt het leven moet ontdekken. Natuurlijk zouden Cory en Topanga als ouders ook deel uitmaken van de serie. Er worden echter nog gesprekken gevoerd met beide acteurs.

Fans vragen zich natuurlijk ook af of de andere sterren van 'Boy Meets World' hun opwachting zullen maken in de nieuwe serie. Krijgen we Ryder Strong en Will Friedle weer te zien als Shawn Hunter en Eric Matthews? En zal ook Mr. Feeny ons weer doen lachen? Wordt zeker vervolgd!

04-11-2012 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson en Kristen Stewart vieren samen Halloween

Robert Pattinson en Kristen Stewart vieren samen Halloween

http://oi49.tinypic.com/2i7rfhu.jpg

Zijn ze nu wel of niet samen? Dat vragen de diehard-fans zich al weken af. Het lijkt er alvast op dat het steeds beter gaat tussen Robert Pattinson en Kristen Stewart, ook al hebben ze officieel nog niet bevestigd dat ze opnieuw een koppel zijn. Het stel kwam samen toe op een Halloweenfeest in Los Angeles. Beiden droegen transparante maskers en waren daardoor amper te herkennen.

In een Amerikaanse talkshow hebben de twee ook voor het eerst een gezamelijk interview gegeven over de nieuwe 'Twilight-film'. Vragen over hun privéleven werden evenwel vakkundig omzeild. In augustus liep hun relatie op de klippen toen uitlekte dat Stewart een scheve schaats gereden had met de 44-jarige regisseur Rupert Sanders.

04-11-2012 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake en Jessica Biel vieren honeymoon in exclusieve lodge in Tanzania

Justin Timberlake en Jessica Biel vieren honeymoon in exclusieve lodge in Tanzania

http://oi46.tinypic.com/o7km54.jpg

Justin Timberlake en Jessica Biel zijn afgereisd naar Tanzania om er te genieten van hun honeymoon. De tortelduifjes hebben enkele nachten doorgebracht in een luxelodge badend in de kenmerkende 'Out-of-Africa'- stijl.


Een paar dagen na hun huwelijksfeest in Italië werd het stel gesignaleerd op de Kilimanjaro luchthaven van Tanzania. Daarna zetten Timberlake en Biel per helikopter koers naar het schitterende wildpark Singita Grumeti temidden van de Serengeti.

Het pasgehuwde koppel logeerde in de schitterende Singita Sasakwa Lodge. De zeer exclusieve accomodatie is gebouwd in de stijl van een Brits koloniaal landhuis. De inrichting sluit daar naadloos bij aan: glimmende parketvloeren, antieke meubelen, zilveren kandelaars, maar ook Afrikaanse kunst.

De lodge is gelegen op de best mogelijke locatie, vlakbij de route van de jaarlijkse migratie, een tocht van meer dan een miljoen wilde dieren. Het hotel biedt naast negen luxechalets en een exclusieve villa, een infinity pool, spa, gym, restaurant met wijnkelder, lounge/bar en twee tennisvelden.

04-11-2012 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emilie Dequenne strijdt met Kate Winslet voor beste actrice

Emilie Dequenne strijdt met Kate Winslet voor beste actrice

http://oi48.tinypic.com/2eq5m3n.jpg

Onze landgenote Emilie Dequenne kan voor haar rol in 'A perdre la raison' van Joachim Lafosse bekroond worden tot beste actrice. Dat heeft European Film Academy (EFA) bekend gemaakt. Dequenne heeft concurrentie van Nina Hoss ('Barbara'), Emmanuelle Riva ('Amour'), Margarethe Tiesel ('Paradise: Love') en Kate Winslet ('Carnage'). Ook de Luikse Jérôme Le Maire maakt kans op een EFA-award voor zijn documentaire 'Le Thé ou l'Electricité'. De prijzen worden op 1 december uitgereikt op Malta.


Voor de hoofdprijs, beste Europese film van het jaar, komen zes films in aanmerking:

- 'Amour' (van Michael Haneke), die eerder de Gouden Palm in Cannes won
- 'Cesare deve morire' (Caesar moet sterven) (van Paolo en Vittorio Taviani) die de Gouden Beer won
- 'Barbara' (van Christian Petzold)
- 'Intouchables' (van Olivier Nakache en Eric Toledano)
- 'Jagten' (van Thomas Vinterberg)
- 'Shame' (van Steve McQueen)

De zes werden gekozen uit een longlist van 47 films, waaronder ook de Belgische 'A perdre la raison' en 'Hasta la vista' (van Geoffrey Enthoven), en de Franse film "De rouille et d'os" van Jacques Audiard, die pronkte met de Belgische acteurs Matthias Schoenaerts en Bouli Lanners en de ravissante Française Marion Cotillard.

04-11-2012 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karolien Goris wint Belgium's Got Talent

Karolien Goris wint Belgium's Got Talent

Om Karolien te beluisteren druk op de foto.


.

Karolien Goris heeft gisterenavond de finale van het VTM-programma 'Belgium's Got Talent' gewonnen. De elfjarige zong 'I follow rivers' van Lykke Li en mag als winnaar 50.000 euro mee naar huis nemen.

Op de tweede plaats van de talentenjacht eindigden de Gentse acrobaten van OTM. De blinde jongens van Koda werden derde.

Karolien Goris was één van de absolute favorieten. Tijdens de audities bracht ze met haar engelenstem jurylid Karen Damen aan het huilen.

In de finale had de kijker het laatste woord. De tiener kreeg uiteindelijk de meeste smsjes achter haar naam.

'Belgium's Got Talent' telde vijf auditieafleveringen, gevolgd door vier liveshows en de finale. Aan de liveshows namen 33 acts deel: een bonte mengeling van zangers, voordracht, circusacts tot verschillende soorten dans en sport.

03-11-2012 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artiesten organiseren festival voor werknemers Ford Genk

Artiesten organiseren festival voor werknemers Ford Genk

http://oi46.tinypic.com/2uif048.jpg

Heel wat muziekgroepen hebben zich geëngageerd om de komende dagen gratis op te treden aan de poorten van Ford Genk. Hiermee willen ze hun steun betuigen en de mensen entertainen die er de wacht optrekken.


Een tiental muziekgroepen hebben voorlopig al toegezegd om een live-concert te geven voor de werknemers van Ford Genk. Op vraag van de vakbonden treden ze gratis op om de arbeiders aan de ingang een hart onder de riem te steken.

Artiesten
Onder hen zijn veel bands uit het Genkse, die rechtstreeks verbonden zijn met de mensen die straks hun job verliezen. "Wij treden de dag van de grote mars op in C-Mine, met een nummer dat we speciaal voor de Ford-werknemers hebben geschreven", zegt Gianluca Nobile, artiestennaam Don Luca, die tevens aan de poort helpt om pizza uit te delen.  "Samen met twee andere rappers, Tiewai en Ricca, maakten we het lied 'Genk Bloedt'. Daarmee willen we, zoals zovele artiesten, iets doen voor de mensen die hier het slachtoffer worden van het grote drama."

Andere muzikanten die bij Ford zullen optreden zijn Jaded (4/11), Tortuga Boulevard (5/11), The Swish en Lucky Sinners ((7/11), Rusty Bones (9/11), Shades of Grey en Trust (10/11) en Keyrah (11/11). De optredens beginnen telkens om 20 uur. Evenementenbureau Big Fun Events zal eveneens zangers en dj's naar Ford sturen.

03-11-2012 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische speurders 'verliezen' peperduur horloge van Belmondo

Belgische speurders 'verliezen' peperduur horloge van Belmondo

http://oi50.tinypic.com/ir00au.jpg

De gerechtelijke politie in Brugge is een peperduur horloge van de Franse filmster Jean-Paul Belmondo (foto) kwijtgespeeld. Dat heeft het Comité P vastgesteld, zo schrijven de krant Het Laatste Nieuws en de kranten van Sud Presse.


Het uurwerk van het merk Breitling, dat zeker 5.000 euro kost, werd in 2007 in beslag genomen bij een huiszoeking in de Oostendse villa van Belmondo.

Spoorloos verdwenen
Het Comité P stelde vast dat het uurwerk nadien was opgenomen in de lijst van inbeslaggenomen goederen. Maar intussen is het blijkbaar verdwenen, de controledienst van de politie kon geen dader vinden.

"Ordinaire diefstal"
Volgens Sven Mary, de advocaat van Belmondo's ex Barbara Gandolfi, gaat het om "een ordinaire diefstal" door iemand uit gerechtelijke kringen. "Als troost mag meneer Belmondo nu een schadeclaim indienen tegen de Belgische staat."

03-11-2012 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Skyfall' meest succesvolle film ooit in Groot-Brittannië

'Skyfall' meest succesvolle film ooit in Groot-Brittannië

http://oi45.tinypic.com/2q30h0g.jpg

De nieuwe James Bond-film 'Skyfall' met Daniel Craig als geheimagent 007 is na één week de meest succesvolle film ooit in de Britse bioscopen. In de eerste week heeft 'Skyfall' 37,2 miljoen pond (ongeveer 46,5 miljoen euro) opgebracht. Dat is meer dan het laatste deel van Harry Potter, deelde Eon, het productiehuis van James Bond, vandaag mee.

03-11-2012 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Leonardo DiCaprio opnieuw vrijgezel"

"Leonardo DiCaprio opnieuw vrijgezel"

http://oi46.tinypic.com/jq6ejq.jpg

Leonardo DiCaprio (37) en supermodel Erin Heatherton (23) hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat beweert althans het roddelmagazine Us Weekly.


De Amerikaanse acteur en het beeldschone Victoria's Secret model vonden elkaars liefde vorig jaar in december, een aantal maanden nadat zijn relatie met Blake Lively op de klippen liep, een ander topmodel.

De tortelduifjes gingen een aantal weken geleden elk hun eigen weg, vertelde een bron aan Us Weekly. "Er is geen ruzie in het spel en de twee zien elkaar nog graag." Hun hectische werkschema zou aan de basis van de breuk hebben gelegen.

Hoewel het liedje niet bleef duren, DiCaprio heeft duidelijk een zwak voor topmodellen. Zo was de Braziliaanse Gisele Bundchen van 2001 tot 2005 zijn liefje en van 2006 tot begin 2011 papte hij aan met Bar Refaeli.

'Wie wordt de volgende?', vragen wij ons dan af.

03-11-2012 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schietincident bij woning prins William en Kate

Schietincident bij woning prins William en Kate

http://oi46.tinypic.com/30kpzkz.jpg

De Britse politie is een onderzoek gestart naar een agent die de koninklijke woning van prins William en zijn vrouw Kate Middleton bewaakte. Vorige week vond voor de deur van de prins en zijn vrouw een schietincident plaats. Het wapen van de dienstdoende beveiliger zou per ongeluk zijn afgegaan.


Op het moment dat het wapen werd afgevuurd zat de agent, samen met een collega, in een auto voor het huis van William en Kate, weet Sky News te melden. Het incident vond vorige week woensdag plaats.

De kogel ging door de vloer van het voertuig heen, maar richtte verder geen schade aan. William en Kate zouden niets hebben gemerkt.

03-11-2012 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frontman Mitch Lucker van Suicide Silence overleden

Frontman Mitch Lucker van Suicide Silence overleden

Om Suicide Silence te beluisteren druk op de foto.


.

Frontman Mitch Lucker (28) van de Californische extreme-metalband Suicide Silence is vandaag overleden aan de verwondingen die hij gisteren bij een ongeluk met een motor had opgelopen, zo heeft de Toronto Sun gemeld.

Het ongeval deed zich voor kort nadat Lucker zich in een tweet naar aanleiding van Halloween zich in een skelet had uitgedost, samen met de tekst "De doden leven...".

De rocker werd overgebracht naar het University of California Irvine Medical Center, waar hij donderdagmorgen (plaatselijke tijd) dood werd verklaard.

Suicide Silence werd in 2002 in het Californische Riverside opgericht. Aanvankelijk deelde Lucker de micro met Tanner Womack maar deze laatste vloog snel de laan uit. In 2007 verscheen het debuutalbum 'The Cleansing'. Het laatste dateert uit 2011 en heet "The Black Crown".

02-11-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss staat nooit leuk op privéfoto's

Kate Moss staat nooit leuk op privéfoto's

http://oi46.tinypic.com/bhlngz.jpg

Kate Moss leidt aan 'gezichts-Tourette'. Zo noemt ze althans de 'aandoening' waardoor ze privéfoto's telkens laat mislukken doordat ze te veel met haar ogen knippert wanneer ze wordt gekiekt. Wanneer ze aan het werk is en een rol moet spelen voor de camera, heeft Moss daar opmerkelijk genoeg geen last van, bekent ze in een openhartig interview in Vanity Fair.


Ook vertelt het supermodel dat ze bloednerveus was voor de Calvin Klein-shoot in 1992 met een naakte Marky Mark, waarmee ze onmiddellijk wereldberoemd werd. Ze zag er zo tegenop dat ze hem stevig moest beethouden, dat ze "twee weken haar bed niet uit kon". Ook praat ze over de naaktshoots in haar jonge jaren, waarbij ze zich heel onprettig voelde. "Maar ze zeiden: als je het niet doet, boeken we je nooit meer. Dus sloot ik mezelf op op het toilet, huilde en deed het toch."

Anorexia
Ze verklaart verder dat ze ondanks haar heroïne-look nooit heroïne heeft gebruikt en ook geen last heeft gehad van anorexia. "Ik was dun, maar dat kwam doordat ik heel hard werkte."

Ook blikt ze liefdevol terug op haar relatie met Johnny Depp, die de eerste was die een beetje voor haar zorgde. "Hij zei me wat ik moest doen. Dat miste ik toen hij weg was. Ik heb jaren gehuild."

Fuiven
Het nachtenlange feesten waarvoor ze jarenlang beroemd was, is voorbij. "Ik ben gesetteld met mijn hond, man en dochter. Ik ben geen feestbeest meer. Alleen nog achter gesloten deuren."

02-11-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ere Golden Globe voor actrice Jodie Foster

Ere Golden Globe voor actrice Jodie Foster

http://oi46.tinypic.com/szh3pf.jpg

De Amerikaanse actrice Jodie Foster krijgt een Golden Globe voor haar hele oeuvre. Ze krijgt de ereprijs in januari bij de uitreiking van de filmprijzen in Beverly Hills. 'Twilight'-ster Kristen Stewart mocht de naam van de laureate aankondigen. Op twaalfjarige leeftijd vertolkte Stewart de dochter van Foster in de thriller 'Panic Room'.


De Golden Globes vinden pas plaats op 13 januari, maar de oeuvre-prijs, de Cecil B. DeMille Award, wordt al eerder toegekend aan mensen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de filmwereld. Al Pacino, Barbra Streisand, Warren Beatty, Judy Garland en Morgan Freeman mochten de award eerder al in ontvangst nemen.

Carrière
Foster verwierf als tiener al wereldbekendheid, toen de critici haar optreden in films als 'Alice Doesn't Live Here Anymore' (1974) en de Scorsese-film 'Taxi Driver' (1976) de hemel in prezen. Foster werd toen genomineerd voor een Oscar voor de beste vrouwelijke bijrol. Ze speelde sindsdien in meer dan 40 films, waaronder 'Nell', 'Contact', 'Panic Room', 'Flightplan' en als voorlopig laatste 'Carnage'.

Foster is sinds 1977 al zeven keer genomineerd voor de Golden Globe. Ze won de gouden wereldbol als beste actrice voor het drama 'The accused' (1989) en 'The Silence of the Lambs' (1992). Beide keren kreeg ze ook de Oscar.

Jodie kroop ook achter de camera. Haar regiedebuut maakte ze in 1991 met de film 'Little Man Tate'. Vorig jaar regisseerde ze 'The Beaver', met Mel Gibson in de hoofdrol. Die film werd, mede vanwege racistische uitspraken van de acteur, meerdere malen uitgesteld. Ze is momenteel bezig met de voorbereidingen van 'Money Monster', een drama over de economische crisis, dat ze ook regisseert.

02-11-2012 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloe Kardashian lacht om zichtbare tepel in X Factor

Khloe Kardashian lacht om zichtbare tepel in X Factor

http://oi49.tinypic.com/9pxv5t.jpg

Khloe Kardashian maakte gisteren haar debuut in een live uitzending van de Amerikaanse talentenjacht X Factor. De zus van Kim had gekozen voor een paarse transparante blouse, zonder beha eronder, met een zichtbare linkertepel als gevolg.


Door haar gewaagde outfit was de linkertepel van Khloe op een bepaald moment zichtbaar. Het is niet verrassend dat jurylid Simon Cowell de modeflater al snel opmerkte. "Ik denk dat de airconditioning vanavond hoog staat, zo te zien aan Khloe", twitterde hij.

Gelukkig kon de realityster het grapje wel waarderen. "Ik denk dat ik een kleine tepelactie had eerder vanavond. LOL."

02-11-2012 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bondgirl Bérénice beschrijft haar ideale man (en filmrol)

Bondgirl Bérénice beschrijft haar ideale man (en filmrol)

http://oi50.tinypic.com/k1qrrc.jpg

Tijdens een sexy lingerieshoot voor magazine FHM onthulde 'Skyfall'-actrice Bérénice Marlohe wat voor haar de ideale man is. Daarnaast gaf ze ook prijs welke rol ze nog veel liever zou vertolken dan de bloedmooie Bondgirl.


"Hij hoeft helemaal niet knap te zijn. Als hij niets te vertellen heeft, niet grappig is of van die lege ogen heeft, is hij allesbehalve aantrekkelijk. Charisma en gevoel voor humor is wat een man zijn 'wow'-factor geeft", deelt Bérénice met FHM tijdens een intense fotoshoot.

Zelf is de 33-jarige Franse actrice naar eigen zeggen op zoek naar nieuwe sappige personages om in te palmen. Verrassend genoeg zou deze femme fatale veel liever een mannenrol op zich nemen. "Ik zou dolgraag de Joker spelen in de volgende Batman. De rollen die mij het meeste aanspreken worden doorgaans uitgedeeld aan mannen. Een goed voorbeeld is Gary Oldman in 'The Firm'. Hij was zo goed en dat is het type personage waar ik van hou, een beetje gek en ontzettend intens op het grote scherm", klinkt het.

Droomrol
"Ik heb altijd gedroomd om de slechterik te spelen in de film, de maffiabaas. Dat zou echt fantastisch zijn", deelt Bérénice. Toch was ook de rol van Séverine in 'Skyfall' als een droom omdat ze sexy vrouwelijkheid mocht combineren met een donker kantje. "Ze is mysterieus, goed, slecht en avontuurlijk. Ik moest haar veel diepgang en charisme geven. Voor mij kwam de aantrekkelijkheid vooral daaruit voort", besluit ze.

02-11-2012 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!